Mäklare Adam Behrer

Adam Behrer

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Stockholm sedan 2019 och har lyckats förmedla bostäder till hundratals nöjda kunder. Under denna tid har jag hunnit vinna utmärkelsen "Årets Rookie" i en rikstäckande mäklarkedja. Kontakta mig gärna så berättar jag hur vi lyckas med din bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tranebergsvägen 40, Traneberg, Stockholms kommun
  • Sön 26 maj kl 14:00
Tranebergsvägen 40, Traneberg, Stockholms kommun, bild 2
Tranebergsvägen 40, Traneberg, Stockholms kommun, bild 3

Tranebergsvägen 40

Lägenhet
Traneberg, Stockholms kommun
MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
2 695 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/3
3 019 kr/mån
64 167 kr/m²

I centralt läge av lummiga Traneberg saluförs nu denna ljusa och trevliga 2:a på Tranebergsvägen 40. Välkomnande hall som ger överblick över samtliga rum i bostaden. Här erbjuds en väldisponerad interiör med rymligt sällskapsrum som enkelt kan möbleras med soffgrupp, TV-möbel och matbord. Vidare finner ni kök med full utrustning och förvaring i snygga mörka skåpluckor och ett vilsamt sovrum med exemplarisk förvaring i garderobsvägg samt walk-in closet. Helkaklat badrum i gott skick. Bostaden badar i ljus från stora fönsterpartier! den perfekta bostaden för singeln såväl som paret som ställer höga krav på sitt hem. Endast 1 minuts promenad till Alviks T-bana som snabbt och smidigt tar er till city på ca 12 minuter. På Alviks Torg finner ni tvärbanan, busslinjer, affärer, restauranger, gym och caféer m.m. Underbara promenadstråk längs Mälarens stränder, badplats och avkopplande natur finns också endast 5 minuter bort. Ett boende som måste upplevas på plats, varmt välkommen visning!

  • Premium
Ankdammsgatan 40, Skytteholm, Solna kommun
  • Sön 26 maj kl 12:00
Ankdammsgatan 40, Skytteholm, Solna kommun, bild 2
Ankdammsgatan 40, Skytteholm, Solna kommun, bild 3

Ankdammsgatan 40

Lägenhet
Skytteholm, Solna kommun
MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
2 995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 10/12
4 411 kr/mån
50 763 kr/m²

- Våning 10 med milsvid utsikt! - Balkong i fritt läge - Optimalt planerad interiör - Stambytt badrum - Nära kommunikationer Nu ges chans att förvärva denna underbara 2:a i fint skick mitt i hjärtat av Skytteholm! På våning 10 med milsvid utsikt och otroligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Det perfekta hemmet för er som ställer höga krav på er bostad. Här erbjuds ett luftigt vardagsrum med gott om sociala ytor, ett renoverat och fullt utrustat kök samt ett vilsamt sovrum med rymlig klädkammare! Vidare finner ni ett stambytt badrum i toppskick och balkong i fritt läge med otrolig utsikt! Livsstilen blir här fulländad för er som söker citynära och sociala attribut men samtidigt omgivas av grönska och natur. Till bostaden hör nyttjanderätten till två förråd. Belägen mitt i gröna Skytteholm precis invid Skytteholmsparken som erbjuder trevliga promenadstråk. Busshållplats precis utanför porten och endast 6 minuters promenad till Solna Centrum med bussar, närservice och T-bana som snabbt tar er in till City. 5 minuters promenad till Ica Maxi och ute på Frösundaleden går tät busstrafik i riktningar mot Solna Station, Brommaplan, Mörby och Liljeholmen. Kontakta ansvarig mäklare Adam Behrer för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ankdammsgatan 31, vån 8 av 8, Skytteholm, Solna kommun
Ankdammsgatan 31, vån 8 av 8, Skytteholm, Solna kommun, bild 2
Ankdammsgatan 31, vån 8 av 8, Skytteholm, Solna kommun, bild 3

Ankdammsgatan 31, vån 8 av 8

Lägenhet
Skytteholm, Solna kommun
MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
3 195 000 kr
68 m²
2 rum
vån 8/8
4 506 kr/mån
46 985 kr/m²

- Våning 8 av 8! - Kungsbalkong i soligt västerläge - Ljus och välplanerad lägenhet - Genomgående planlösning med fönster i två väderstreck - Förening med god ekonomi och flera hyresrätter kvar. - Bredband och TV ingår i avgiften - Walk-in closet & klädkammare - Exemplarisk förvaring - Nära kommunikationer Högst upp i huset ges nu chans att förvärva en av Skytteholms i särklass bästa 2:or, belägen på populära Ankdammsgatan. Bostaden genomsyras av genomgående hög standard väldisponerad interiör och vackra originaldetaljer. Samtliga renoveringar genom åren har gjorts omsorgsfullt med smakfulla färger och materialval. Här erbjuds ett modernt och fullt utrustat kök, väl tilltaget vardagsrum med gott om sociala ytor och en fantastisk kungsbalkong i västerläge som ger sol från lunch till sen kväll. Vidare finner ni en brandbalkong i anslutning till sovrummet, stambytt badrum med badkar och exemplarisk förvaring i ett flertal garderober samt förråd och walk-in closet. Det optimala boendet för singeln såväl som paret som ställer höga krav på sitt hem. Precis intill ligger gröna Skytteholmsparken som erbjuder trevliga promenadstråk. Med endast 6 minuters promenad tar ni er till Solna Centrum som erbjuder bussar, närservice och T-bana som snabbt tar er in till City. Med en kort promenad på 5 minuter tar ni er till Frösundaleden där ni finner tät busstrafik i riktning mot Solna station, Brommaplan, Mörby samt Liljeholmen. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ulvsundavägen 34, Ulvsunda, Stockholms kommun
Ulvsundavägen 34, Ulvsunda, Stockholms kommun, bild 2
Ulvsundavägen 34, Ulvsunda, Stockholms kommun, bild 3

Ulvsundavägen 34

Lägenhet
Ulvsunda, Stockholms kommun
MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
4 995 000 kr
91 m²
3 rum
vån 3/3
7 155 kr/mån
54 890 kr/m²

I vackert sekelskifteshus saluförs nu denna underbara 3:a med otrolig karaktär. Bostaden har omsorgsfullt renoverats med smakfulla materialval utan att tumma på sekelskiftesstilen. Interiören präglas av spektakulära attribut från byggåret i form av originalgolv i tiljor, spröjsade fönster med djupa nischer och härlig braskamin i vardagsrummet. Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum med tilltagna sällskapsytor och plats för stort matbord. Underbart ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och utgång mot balkong med utsikt mot grönska och villaområde. Köket erbjuder gott om förvarings- och matlagningsytor samt fullt utrustad maskinpark i rostfritt. Vilsamt sovrum med plats för dubbelsäng och exemplarisk förvaring i garderobsvägg. Det andra sovrummet disponeras som hemmakontor men går utmärkt att använda som gäst- eller barnrum. Badrummet är stambytt och renoverat 2023. Stabil och välfungerande förening med alla större renoveringar utförda. Stambyte utfördes 2022-2023 och man har de senaste åren borrat bergvärme för att utvinna kostnadseffektiv och klimatsmart värme. Styrelsen planerar att sälja av råvinden i huset för att kunna bygga fler bostadsrätter framöver. Detta skulle generera stora inkomster till föreningen. Här bor ni med direkt närhet till trevliga naturområden såsom Ulvsunda Slottspark och promenadstråk runt Lillsjön. Endast 5 minuters promenad till Stora Mossens T-bana längs gröna linjen. Detta är en bostad som måste upplevas på plats.

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 4