Mäklare Josefin Eriksson

Josefin Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Slottsgatan 41, Jönköping - Öster, Jönköpings kommun
  • Imorgon
Slottsgatan 41, Jönköping - Öster, Jönköpings kommun, bild 2
Slottsgatan 41, Jönköping - Öster, Jönköpings kommun, bild 3

Slottsgatan 41

Lägenhet
Jönköping - Öster, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
1 640 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/5
2 857 kr/mån
48 235 kr/m²

Centralt belägen finner ni denna modernt utrustade etta med stor söderbalkong. Här erbjuds 34 kvadratmeter med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående stilrena materialval med bland annat kök i skandinavisk design från Ballingslöv och helkalat badrum utrustat med kombimaskin. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds såväl inne i lägenheten som via tillhörande lägenhetsförråd som nås smidigt via hiss i samma byggnad. Brf Studio 50 godkänner enligt stadgarna andrahandsuthyrning samt juridisk person som köpare efter särskild prövning. I månadsavgiften ingår bredband från Tele 100/100 Mbit/s. Föreningen har gemensamt avtal för varmvatten och elförbrukning som mäts individuellt individuell och sedan läggs på i avin för månadsavgiften. På gården finns p-platser (separat kö) Här bor du i hjärtat av Jönköpings city med sitt rika utbud av restauranger, shopping och nöjen. Maten handlar du bekvämt på närliggande Coop (öppet 06-23) eller ICA. I närområdet finns även vacker natur så som Vätternstranden, Rocksjön och Knektarparken. Gång/cykelavstånd till högskolan gör detta till ett smidigt boende för studenten. Med andra ord är detta ett optimalt läge för studenten, förstagångsköparen eller veckopendlaren. MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Höstljungstigen 4, Barnarp, Jönköpings kommun
  • Imorgon
Höstljungstigen 4, Barnarp, Jönköpings kommun, bild 2
Höstljungstigen 4, Barnarp, Jönköpings kommun, bild 3

Höstljungstigen 4

Lägenhet
Barnarp, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
1 900 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/4
3 769 kr/mån
27 941 kr/m²

Välkommen till Höstljungstigen 4! Hissen tar dig till våning 3 där bostaden är belägen. Genom entrén möts du av en välkomnande hall med goda förvarings möjligheter tack vare den inbyggda garderoben med skjutdörrar direkt till vänster. Längre in i hallen finner du en väl tilltagen klädkammare som skapar förutsättningar för ordning och reda i hemmet. Här har du ett hem som är mycket välskött och redo för att bara kunna flytta in. Fördelar med bostaden är att den är utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt diskmaskin. Vilket inte bara är bekvämt utan sparar mycket tid i vardagen. Bostaden har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som ger en luftig känsla. Här kan du möblera med såväl matplats som soffgrupp. Från dessa sällskapsytor tar du dig till den inglasade balkongen på 12 kvm som blir som ett extra rum. Här finns det gott om yta för möblemang och alla möjligheter för att skapa en njutfull plats. Brf Kronheden är en modern förening och har ett bostadshus som är byggt för framtiden, miljön och ekonomin. Lågenergihus med mycket låg energiförbrukning via bergvärme med FTX ventilation tar hand om värmeöverskottet och återanvänder. På taken utnyttjas också solens enorma kraft där solceller närproduceras miljövänlig el till bostadsrättsföreningens gemensamma och hushållens individuella elbehov. En välarbetad ekonomisk plan lade grunden till en god ekonomi redan från start. Utanför huset finns både lekplats och grillplats. I närområdet finns fina motionsspår, natur och god kommunikation. MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kortebovägen 9B, Bymarken, Jönköpings kommun

Kortebovägen 9B

Lägenhet
Bymarken, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
2 100 000 kr
80 m²
4 rum
vån 1/3
4 255 kr/mån
26 250 kr/m²

På Kortebovägen 9B erbjuds nu en fyrarummare smidigt belägen på första våningen. Bostaden är belägen på gaveln och har därför fönster i tre väderstreck, vilket bidrar till att ge bostaden ett härligt ljusflöde. Planlösningen rymmer hela tre möjliga sovrum, vardagsrum, kök, badrum samt rejäl hall och passage med gott om förvaringsmöjligheter via platsbyggda garderober och klädkammare. Strax utanför bostaden finns en stenlagd uteplats i västerläge som kan nyttjas varma sommardagar eller när det är dags att bjuda hem vännerna på grillparty. Som nämnt är föreningen mycket välskött och kan därför erbjuda sina medlemmar ett tryggt och ekonomiskt stabilt boende i fina fastigheter. Tack vare föreningens goda ekonomi bor ni här med en månadsavgift på endast 4255 kr (ink. värme, vatten, bredband & TV), vilket gör att det kommer finnas pengar över till annat. När det kommer långväga gäster på besök finns ett övernattningsrum att hyra för endast 100 kr/natt och dessutom finns en samlingslokal at låna vid behov. På Bymarken bor man med närhet till det mesta och det direkta närområdet erbjuder många bekvämligheter: på konditori Wallentins kan ni köpa nybakade frallor till frukost, Cirkle K har minilivs med det mesta ni behöver, Bymarkens pizzeria ordnar middagen när ni inte orkar stå vid spisen och på sommarhalvåret når ni badstrand vid Vättern på endast ett par minuter. Jönköpings absoluta stadskärna nås smidigt via cykeltur på endast 5-10 minuter och för dagar då benen är trötta tar ni med fördel bussen från närliggande hållplats. Även till Jönköpings resecentrum, varifrån flera bussar och tåg avgår, är det också smidigt gång/cykelavstånd. Sammanfattningsvis en riktigt bra bostad med närhet till allt och med en svårslaget låg månadsavgift. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information redan idag!

Visar alla 3