Mäklare Josefin Eriksson

Josefin Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungsgatan 25, Torpa, Jönköpings kommun
  • Imorgon kl 11:30
Kungsgatan 25, Torpa, Jönköpings kommun, bild 2
Kungsgatan 25, Torpa, Jönköpings kommun, bild 3

Kungsgatan 25

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
1 650 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/6
2 293 kr/mån
42 308 kr/m²

Missa inte denna rymliga etta på 39 kvm! Här erbjuds du ett hem i genomgående gott skick med en harmonisk och modern atmosfär. Det ljusa köket möter mörka detaljer som skapar en stilren kontrast. Badrummet är helkaklat i ljusa toner och har moderna installationer. Lägenheten har enhetliga golv som sträcker sig genom alla rum och ljusa väggar. Den nuvarande ägaren har valt att skapa en avskild sovplats med hjälp av en skena och tyg. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta tack vare en platsbyggd garderob med skjutdörrar som både är praktisk och stilren. Från vardagsrummet har du tillgång till en balkong, perfekt för avkoppling och att njuta av friska luften. Här kan du bekvämt flytta in utan att behöva tänka på renoveringar eller uppdateringar. Allt är redan gjort för att du ska kunna börja leva och njuta av ditt nya hem direkt. Föreningen Kronan 10 har en trygg och stabil ekonomi. I avgiften på 2293 ingår värme, vatten, Tv-kanaler, bredband och bostadsrättstillägg (försäkring). Föreningen består av 125 bostadsrätter, vilket ger en stor och stabil grund för dess ekonomi. En av föreningens stora fördelar är dess låga belåning i förhållande till storleken. Med endast 911 kr i lån per kvadratmeter ligger föreningen betydligt bättre till än genomsnittet. Kanonläge med närhet till det mesta. Högskolan nås på några minuter med en snabb promenad. I närområdet finns livsmedelsbutiker, shopping, restauranger, caféer, blomsterbutik, apotek och vårdcentral. På lördagar har du handeln på Västra Torget på ett bekvämt avstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Björnebergsvägen 15A, Bymarken, Jönköpings kommun

Björnebergsvägen 15A

Lägenhet
Bymarken, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
1 260 000 kr
30 m²
1 rum
1 716 kr/mån
42 000 kr/m²

Denna etta på 30 kvadratmeter på Bymarken erbjuder ett charmigt och bekvämt boende med många fördelar. Att bo på Bymarken innebär att du får njuta av en fantastisk utsikt, något som verkligen sätter guldkant på vardagen. Lägenheten har ett stilrent och modernt kök samt badrum, båda inredda i svart, vilket skapar en lyxig känsla. Huvudrummet ger dig möjlighet att möblera efter eget tycke och smak, oavsett om du vill skapa en mysig läshörna, en praktisk arbetsplats eller ett bekvämt vardagsrum. Lägenheten ligger på gatuplan i en byggnad som ger en hemtrevlig huskänsla, vilket gör att du kan njuta av det bästa av två världar, känslan av att bo i ett hus och bekvämligheten av att bo i en lägenhet. Föreningen Söderläge 2 erbjuder ett trivsamt boende i en mindre förening. I avgiften på 1716 kr ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg. Dessutom tillkommer en avgift på 250 kr för el. På Bymarken bor man med närhet till det mesta och det direkta närområdet erbjuder många bekvämligheter: på konditori Wallentins kan ni köpa nybakade frallor till frukost, Cirkle K har minilivs med det mesta ni behöver, Bymarkens pizzeria ordnar middagen när ni inte orkar stå vid spisen och på sommarhalvåret når ni badstrand vid Vättern på endast ett par minuter. Jönköpings absoluta stadskärna nås smidigt via cykeltur på endast 5-10 minuter och för dagar då benen är trötta tar ni med fördel bussen från närliggande hållplats. Även till Jönköpings resecentrum, varifrån flera bussar och tåg avgår, är det också smidigt gång/cykelavstånd.

Brunnsgatan 8A, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun
Brunnsgatan 8A, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Brunnsgatan 8A, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Brunnsgatan 8A

Lägenhet
Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
1 095 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
4 166 kr/mån
20 660 kr/m²

Välkommen till Brunnsgatan 8A, på tredje våning, högst upp i huset finner du denna trivsamma tvåa. Här erbjuds du ett hem med renoverat badrum från 2019. Badrummet är stilrent och med bekvämligheter som handdukstork. Det uppdaterade badrummet är tack vare föreningens stambyte. I vardagsrummet finner du ett charmigt parkettgolv. Dessutom finns en balkong i söderläge som ger plats för en mindre sittgrupp. Här finns möjligheter för att skapa en trivsam och mysig miljö. Föreningen Ehrenpreuss nr 2 har funnits sedan 1958. Som medlem i föreningen får du tillgång till olika gemensamma utrymmen som blir en del av din boendemiljö. En av dessa är tvättstugan som renoverades 2019. På innergården finns dessutom en grillplats med utemöbler. Föreningens avgift på 3624 kr per månad täcker flera kostnader för boendet. I denna avgift ingår uppvärmning, vatten och ett grundutbud för kabel-TV. Om du planerar att besöka Huskvarna centrum med dess utbud av restauranger, caféer, bibliotek och matbutiker, så är det bekvämt inom gång- och cykelavstånd. En busshållplats finns precis i närheten för ytterligare enkel transportmöjlighet. Dessutom kan du nå tågstationen med cykel på cirka 10 minuter. Området är beläget i Huskvarnas södra del och delas av Huskvarnaån, vilket erbjuder härliga promenadstråk i naturområden.

  • Premium
Höjdvägen 51, Tokarps Koloniförening, Jönköpings kommun

Höjdvägen 51

Fritidshus
Tokarps Koloniförening, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
495 000 kr
25 m²
2 rum
300 m² tomt

På Tokarps koloniområde finns nu möjlighet att förverkliga din alldeles egna kolonidröm. Här kan du njuta av avkoppling i en grönskande och lummig miljö. Ta chansen att skapa din egen oas, där du kan odla dina favoritväxter. Stugan på Höjdvägen 51 ligger på en höjd med en fantastisk utsikt över koloniområdet och dess omgivningar. Invändigt är stugan i utmärkt skick och redo för inflyttning. Det trevliga köket, renoverat 2014, är utrustat med kylskåp, spis/ugn och diskho. Stugan har också bekvämligheter som el, indraget vatten och en varmvattenberedare. Trädgården är välskött, vilket gör det enkelt för nästa odlare att ta över och odla efter sina egna önskemål. Utöver alla vackra blomster som finns i trädgården växer här även flera fruktträd och bärbuskar. Bland annat erbjuder trädgården hallon, vinbär (svarta och röda), äpplen, plommon, päron och amerikanska blåbär. Tack vare det höga läget kan du njuta av både den vackra utsikten och den fridfulla atmosfären. Tokarps koloniområde är beläget strax utanför stan. Hit kan ni smidigt ta er med såväl cykel som med buss eller bil. Utöver själva stugan får ni som innehavare även tillgång till områdets gemensamma toaletter, duschar och tvättmöjlighet. På området finns även en samlingslokal samt gäststuga som får nyttjas av medlemmarna i koloniföreningen. MAYBE IT`S TIME TO MOHV?

Brynjegatan 5, Österängen, Jönköpings kommun
Brynjegatan 5, Österängen, Jönköpings kommun, bild 2
Brynjegatan 5, Österängen, Jönköpings kommun, bild 3

Brynjegatan 5

Lägenhet
Österängen, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
1 295 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/3
2 701 kr/mån
21 230 kr/m²

Denna bostad är belägen på första plan och bjuder in till trivsam och bekväm boendemiljö. Det helkaklade badrummet, med en stilren känsla och en praktisk handdukstork, är resultatet av föreningens stambyte. I vardagsrummet välkomnas du av det charmiga originalgolvet i stavparkett. Här finns plats för både en soffgrupp och en sittgrupp, vilket gör rummet flexibelt och inbjudande. Det generösa ljusinsläppet från två väderstreck, delvis tack vare balkongen med västerläge, skapar en ljus och luftig känsla. Balkongen förlänger ditt boende ut i det fria och erbjuder en avkopplande plats för en mindre sittgrupp och möjligheten att odla några krukväxter. Brf Vapnet nr 4 erbjuder en andel i en skuldfri förening, vilket ger medlemmarna trygghet och ekonomisk stabilitet. Avgiften på 2701 kr inkluderar uppvärmning, vatten och kabel-TV. En av de stora fördelarna med att bo i denna förening är möjligheten till parkering. Varje parkeringsplats är utrustad med motorvärmare. För närvarande finns det lediga parkeringsplatser tillgängliga för den förmånliga summan av 35 kr/månad eller 65 kr/månad med el. Det finns även 3 garageplatser som för tillfället är upptagna. Ett kösystem finns tillgängligt. Här bor du med ungefär 5 kilometer till centrala Jönköping och cirka 1,5 kilometer till centrala Huskvarna. Här finns promenadavstånd till flera av regionens pärlor, såsom Bondbergets naturreservat med sina rika skogar och stigar, de unika sandbankarna vid Rosenlund, Vätterstranden, och det välkända evenemangscentret Elmia. Österängen erbjuder en perfekt blandning av närhet till natur och stadsliv.

  • Premium
  • Balkong
Dalvägen 96, Tokarps Koloniförening, Jönköpings kommun

Dalvägen 96

Fritidshus
Tokarps Koloniförening, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
435 000 kr
20 m²
2 rum
280 m² tomt

Nu har du chansen att bli ägare till en mycket charmig kolonilott! På Dalvägen 96 väntar en gul liten stuga omgiven av en grönskande trädgård fylld med färgglada blommor, saftiga bär och mogna frukter. Stugan är utrustad med ett praktiskt kök som har en kombinerad ugn med spis samt en kyl och frys. Elektriciteten är indragen, vilket gör det enkelt att använda alla nödvändiga hushållsapparater och njuta av andra bekvämligheter. Vatten är framdraget till tomtgränsen, vilket ger dig flexibilitet för framtida installationer. Dessutom ligger föreningens gemensamma toaletter och duschar bekvämt precis intill huset, vilket gör din vistelse ännu mer bekväm och bekymmersfri. Tokarps koloniområde är beläget strax utanför stan. Hit kan ni smidigt ta er med såväl cykel som med buss eller bil. Utöver själva stugan får ni som innehavare även tillgång till områdets gemensamma toaletter, duschar och tvättmöjlighet. På området finns även en samlingslokal samt gäststuga som får nyttjas av medlemmarna i koloniföreningen.

  • Plus
Törnrosgatan 67, Ekhagen, Jönköpings kommun

Törnrosgatan 67

Lägenhet
Ekhagen, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
1 600 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/3
2 978 kr/mån
23 881 kr/m²

Nu finns en trea tillgänglig på Törnrosgatan 67, belägen högst upp i byggnaden. Denna bostad erbjuder tre rymliga rum som kan användas som sovrum, arbetsrum eller gästrum - möjligheterna är många och du kan anpassa dem efter dina behov. Bostaden erbjuder ett stilrent kök med vita släta luckor och rostfria vitvaror. En av fördelarna med bostaden är det enhetliga parkettgolvet som täcker golven och de ljusa väggarna som sträcker sig genom hela lägenheten. Slutligen finns en balkong som nås från vardagsrummet, perfekt för en avkopplande stund med en kopp kaffe efter en lång dag. Som en del av en skuldfri förening erbjuds du trygghet och ekonomisk stabilitet. Avgiften på 2978 kr inkluderar uppvärmning, kabel-tv via Tele2 och bostadsrättstillägg. Även bredband 100/10 via Tele2 att inkluderas i avgiften. När det gäller parkeringsmöjligheter finns det goda möjligheter att snart tilldelas en plats. Föreningen följer noggrant en 30-års underhållsplan, vilket säkerställer att fastighetens värde bibehålls och att boendemiljön förblir trivsam med väl underhållna och välskötta områden. Här bor du i lugnt och skönt med bekvämt gångavstånd till allt du behöver. Området är omgivet av vacker natur med naturspår och lekplatser för avkoppling och rekreation. Dessutom erbjuder området utmärkta bussförbindelser och bekvämligheter som Ekhagens centrum med närbutiker, matvaruaffär, bageri och pizzeria. Genom att utvidga din promenad når du enkelt ASECS shoppingcenter eller de vackra stränderna längs Vättern MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

  • Balkong
Oskarshallsgatan 3, Skeppsbron, Jönköpings kommun

Oskarshallsgatan 3

Lägenhet
Skeppsbron, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
1 700 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/5
2 364 kr/mån
48 571 kr/m²

På de 35 kvadratmetrarna ryms allt som behövs för det lilla hushållet. En öppen planlösning ger ett stort rum där även sängen får sin egen hörna. Bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin är ingen självklarhet i en mindre lägenhet men här finns allt, det kanske inte gör vardagsbestyren roligare men i alla fall betydligt smidigare. Dubbla balkonger varav den ena med sjöglimt gör att du alltid har en plats i solen. Föreningen SKPSBRON NR 1 - en nybildad förening där byggnationen slutfördes 2021. Här har man skapat en modern och trivsam miljö där du kan förvänta dig minimalt med underhåll framöver. Som medlem i förening har du tillgång till en rad förmåner som övernattningsrum och en gemensam takterrass som är tillgänglig för alla medlemmar. Denna vackra utomhusyta är perfekt för avkoppling och sociala sammankomster. I månadsavgiften på 2 364kr ingår värme, kabel-tv & bredband samt bostadsrättstillägg. Varmvatten & el faktureras för egen förbrukning via föreningen. Här bor du med bekväm närhet till allt du behöver - du har både gymmet och en livsmedelsbutik som grannar precis intill. Kollektivtrafiken är också lättillgänglig, vilket gör det smidigt att ta sig runt i staden. Bara ett stenkast från byggnaden ligger Munksjön, där en 5 km lång promenadväg runt sjön erbjuder naturskön avkoppling. På andra sidan sjön väntar Jönköpings stadskärna med sitt pulserande cityliv, shopping och restauranger. Dessutom når du högskolan på bara några minuters cykeltur. MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

  • Balkong
  • Hiss
Kortebovägen 9B, Bymarken, Jönköpings kommun

Kortebovägen 9B

Lägenhet
Bymarken, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
2 100 000 kr
80 m²
4 rum
vån 1/3
4 255 kr/mån
26 250 kr/m²

På Kortebovägen 9B erbjuds nu en fyrarummare smidigt belägen på första våningen. Bostaden är belägen på gaveln och har därför fönster i tre väderstreck, vilket bidrar till att ge bostaden ett härligt ljusflöde. Planlösningen rymmer hela tre möjliga sovrum, vardagsrum, kök, badrum samt rejäl hall och passage med gott om förvaringsmöjligheter via platsbyggda garderober och klädkammare. Strax utanför bostaden finns en stenlagd uteplats i västerläge som kan nyttjas varma sommardagar eller när det är dags att bjuda hem vännerna på grillparty. Som nämnt är föreningen mycket välskött och kan därför erbjuda sina medlemmar ett tryggt och ekonomiskt stabilt boende i fina fastigheter. Tack vare föreningens goda ekonomi bor ni här med en månadsavgift på endast 4255 kr (ink. värme, vatten, bredband & TV), vilket gör att det kommer finnas pengar över till annat. När det kommer långväga gäster på besök finns ett övernattningsrum att hyra för endast 100 kr/natt och dessutom finns en samlingslokal at låna vid behov. På Bymarken bor man med närhet till det mesta och det direkta närområdet erbjuder många bekvämligheter: på konditori Wallentins kan ni köpa nybakade frallor till frukost, Cirkle K har minilivs med det mesta ni behöver, Bymarkens pizzeria ordnar middagen när ni inte orkar stå vid spisen och på sommarhalvåret når ni badstrand vid Vättern på endast ett par minuter. Jönköpings absoluta stadskärna nås smidigt via cykeltur på endast 5-10 minuter och för dagar då benen är trötta tar ni med fördel bussen från närliggande hållplats. Även till Jönköpings resecentrum, varifrån flera bussar och tåg avgår, är det också smidigt gång/cykelavstånd. Sammanfattningsvis en riktigt bra bostad med närhet till allt och med en svårslaget låg månadsavgift. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information redan idag!

Visar alla 9