Mäklare Josefin Eriksson

Josefin Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Oxelgatan 21, Ekhagen, Jönköpings kommun

Oxelgatan 21

Lägenhet
Ekhagen, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
1 750 000 kr
82 m²
3 rum
vån 7/7
4 674 kr/mån
21 341 kr/m²

Nu erbjuds en trea med inglasad balkong på Oxelgatan 21! Hissen tar dig längst upp i byggnaden till våning sju. In i lägenheten möts du av en välkommande hall med goda förvaringsmöjligheter tack vare den platsbyggda garderoben med skjutdörrar. Bostaden erbjuder två sovrum med plats för en säng och tillhörande möblemang. Med en bra planlösning och genomgående gott skick har du möjlighet att här skapa ett trivsamt hem. Fördelar med bostaden är den inglasade balkongen i västerläge samt ett badrum som är uppdelad i två delar. Det är både praktiskt och underlättar i vardagen. Vardagsrummet är ljust och luftigt med plats för både matsalsbord och soffgrupp om så önskas. Från bostadens sällskapsrum får du även en glimt av vättern. Brf Hästskon är en väl omhändertagen förening som erbjuder medlemmarna mer än bara ett boende. Med en mycket god ekonomi och en belåningsgrad på otroliga 821 kr/kvm kan du känna dig trygg i ditt val av bostadsrättsförening. Gemensamt finns en samlingslokal, övernattningslägenhet, flera tvättstugor, biltvätthall, trevliga innergårdar och parkeringsmöjligheter för de flesta fordon. I månadsavgiften på 4674 ingår värme, vatten , kabel-TV samt internet 1000/1000 Mbit/s . Individuell mätning av elen som går via föreningen. Här bor man lugnt och skönt med gångavstånd till det mesta. Granne med Bondberget som erbjuder härlig natur, vackra naturspår,och en grönskande dal med lekplatser. Det finns även tillgång till goda bussförbindelser samt Ekhagens centrum med närlivs, matbutik, bageri och pizzeria. Utvidgar man promenaden lite så när man strax ASECS shoppingcenter eller Vättern och dess stränder längst med. MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

  • Balkong
  • Hiss
Höstljungstigen 4, Barnarp, Jönköpings kommun
  • Sön 3 mar
Höstljungstigen 4, Barnarp, Jönköpings kommun, bild 2
Höstljungstigen 4, Barnarp, Jönköpings kommun, bild 3

Höstljungstigen 4

Lägenhet
Barnarp, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
1 975 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/4
3 769 kr/mån
29 044 kr/m²

Välkommen till Höstljungstigen 4! Hissen tar dig till våning 3 där bostaden är belägen. Genom entrén möts du av en välkomnande hall med goda förvarings möjligheter tack vare den inbyggda garderoben med skjutdörrar direkt till vänster. Längre in i hallen finner du en väl tilltagen klädkammare som skapar förutsättningar för ordning och reda i hemmet. Här har du ett hem som är mycket välskött och redo för att bara kunna flytta in. Fördelar med bostaden är att den är utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt diskmaskin. Vilket inte bara är bekvämt utan sparar mycket tid i vardagen. Bostaden har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som ger en luftig känsla. Här kan du möblera med såväl matplats som soffgrupp. Från dessa sällskapsytor tar du dig till den inglasade balkongen på 12 kvm som blir som ett extra rum. Här finns det gott om yta för möblemang och alla möjligheter för att skapa en njutfull plats. Brf Kronheden är en modern förening och har ett bostadshus som är byggt för framtiden, miljön och ekonomin. Lågenergihus med mycket låg energiförbrukning via bergvärme med FTX ventilation tar hand om värmeöverskottet och återanvänder. På taken utnyttjas också solens enorma kraft där solceller närproduceras miljövänlig el till bostadsrättsföreningens gemensamma och hushållens individuella elbehov. En välarbetad ekonomisk plan lade grunden till en god ekonomi redan från start. Utanför huset finns både lekplats och grillplats. I närområdet finns fina motionsspår, natur och god kommunikation. MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Starrgatan 3, Liljeholmen, Jönköpings kommun
  • Tis 27 feb
Starrgatan 3, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Starrgatan 3, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Starrgatan 3

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
1 395 000 kr
28 m²
1 rum
vån 2/3
1 343 kr/mån
49 821 kr/m²

Välkommen till Starrgatan 3! Nu erbjuds en bostad som lämpar sig utmärkt för både förstagångsboende, studenter och veckopendlare. Bostaden är belägen på Liljeholmen, ett stenkast från parken och ett par minuter ifrån vätterstranden. På andra plan möts du av en välplanerad hall och 28 kvadratmeter som är renoverat i en enhetlig stil. Här har du ett genomtänkt hem som erbjuder ett ordentligt kök med bekvämligheter så som diskmaskin. Sovalkoven är inramad med platsbyggd förvaring. Och all yta däremellan ger dig möjlighet att möblera och skapa ett hem enligt dina önskemål. Föreningen erbjuder dig en avgift på otroliga 1343 kr i månaden, vilket gör att du har pengar över till annat. Förutom låg avgift får du en trygghet tack vare föreningens goda ekonomi och låga belåningsgrad. Med god likviditet och årliga avsättningar för underhåll finns här marginaler. Med detta boende på Liljeholmen har du grönytor precis intill vid Liljeholmsparken och även utmed Vättern. Soliga dagar blir stranden den självklara samlingsplatsen som nås på några minuter. Centrala Jönköping och Högskolan nås genom en kortare promenad eller cykeltur. För längre resor eller lata dagar går bussen med täta avgångar från närliggande station.

  • Premium
Kortebovägen 9B, Bymarken, Jönköpings kommun

Kortebovägen 9B

Lägenhet
Bymarken, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
2 100 000 kr
80 m²
4 rum
vån 1/3
4 255 kr/mån
26 250 kr/m²

På Kortebovägen 9B erbjuds nu en fyrarummare smidigt belägen på första våningen. Bostaden är belägen på gaveln och har därför fönster i tre väderstreck, vilket bidrar till att ge bostaden ett härligt ljusflöde. Planlösningen rymmer hela tre möjliga sovrum, vardagsrum, kök, badrum samt rejäl hall och passage med gott om förvaringsmöjligheter via platsbyggda garderober och klädkammare. Strax utanför bostaden finns en stenlagd uteplats i västerläge som kan nyttjas varma sommardagar eller när det är dags att bjuda hem vännerna på grillparty. Som nämnt är föreningen mycket välskött och kan därför erbjuda sina medlemmar ett tryggt och ekonomiskt stabilt boende i fina fastigheter. Tack vare föreningens goda ekonomi bor ni här med en månadsavgift på endast 4255 kr (ink. värme, vatten, bredband & TV), vilket gör att det kommer finnas pengar över till annat. När det kommer långväga gäster på besök finns ett övernattningsrum att hyra för endast 100 kr/natt och dessutom finns en samlingslokal at låna vid behov. På Bymarken bor man med närhet till det mesta och det direkta närområdet erbjuder många bekvämligheter: på konditori Wallentins kan ni köpa nybakade frallor till frukost, Cirkle K har minilivs med det mesta ni behöver, Bymarkens pizzeria ordnar middagen när ni inte orkar stå vid spisen och på sommarhalvåret når ni badstrand vid Vättern på endast ett par minuter. Jönköpings absoluta stadskärna nås smidigt via cykeltur på endast 5-10 minuter och för dagar då benen är trötta tar ni med fördel bussen från närliggande hållplats. Även till Jönköpings resecentrum, varifrån flera bussar och tåg avgår, är det också smidigt gång/cykelavstånd. Sammanfattningsvis en riktigt bra bostad med närhet till allt och med en svårslaget låg månadsavgift. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information redan idag!

Visar alla 4