Mäklare Elias Arph

Elias Arph

Om mig

Genom en lokal förankring, med lång erfarenhet av staden kan du inte känna dig tryggare. Jag jobbar fokuserat i varje uppdrag jag tar mig an. Tillsammans lägger du och jag upp en plan som skräddarsys just för dig. Varje bostadsförsäljning ser jag som ett unikt projekt som behöver sin egna resa för att just den skall bli såld snabbt, tryggt och till ett så högt försäljningspris som möjligt. Låter detta kanon? Kontakta mig så skapar vi din drömresa!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Erik Dahlbergsgatan 3B, Centrum, Lunds kommun

Erik Dahlbergsgatan 3B

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
MOHV Lund
2 495 000 kr
39,4 m²
2 rum
vån 1,5/5
1 934 kr/mån
63 325 kr/m²

På en hög halvtrappa med en utsikt mot den grönskande innergården presenteras denna välplanerade tvårummare. Fina originaldetaljer och rustika material bidrar till en hemtrevlig atmosfär. Den väl tilltagna ytan omfattar två rum och kök, samt en sovalkov. Förvaringsmöjligheter är generösa, och det moderna köket samt det stilrena helkaklade badrummet är klara fördelar. Perfekt för den som önskar en lägenhet redo för inflyttning utan behov av renovering! Brf Solvallen är en stabil och välskött bostadsrättsförening som erbjuder sina medlemmar förmånliga månadsavgifter, en trivsam utemiljö och ett eftertraktat läge i centrala Lund. Endast några minuters promenad bort finner du centralstationen och Lunds omfattande utbud av kultur, butiker och restauranger. Nu ute till försäljning!

Eldaregatan 2E, Väster, Lunds kommun

Eldaregatan 2E

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
MOHV Lund
2 595 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 213 kr/mån
49 429 kr/m²

Här presenteras en trivsam gavellägenhet högst upp i huset med balkong och en trevlig parkutsikt på Väster. Lägenheten, färdigställd 1944, behåller charmiga originaldetaljer. Fiskbensparkett, brädgolv och originalfönster kombineras smidigt med ett modernt helkaklat badrum och ett renoverat kök. Hela lägenheten är i bra skick med en ljus interiör, fönster i tre väderstreck och insynsskyddad. Välplanerade kvadratmeter ger plats åt kök med separat matplats, ett rymligt vardagsrum, sovrum med plats för dubbelsäng samt inbyggd förvaring. På Eldaregatan bor du i de karakteristiska 40-talshusen precis väster om Centralstationen och med Bjerredsparken utanför porten. Centrum, mataffärer och gym är inom promenadavstånd. På några minuters cykeltur når du även Universitetet. Denna bostad erbjuder en välkomnande kombination av stil, bekvämlighet och läge. Nu ute till försäljning!

  • Balkong
Parternas gränd 17, Fredslyckan, Lunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Parternas gränd 17

Lägenhet
Fredslyckan, Lunds kommun
MOHV Lund
1 595 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/4
3 764 kr/mån
35 444 kr/m²

Denna charmiga bostad sträcker sig över 45 kvadratmeter och erbjuder en bekväm och funktionell boendemiljö. Belägen i en av Parternas Gränds mest uppskattade föreningar, imponerar bostaden med sin välplanerade layout. Fullbordad så sent som 2014, upptar den en plats på tredje våningen med hissåtkomst, vilket gör den lättillgänglig och praktisk för vardagslivet.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3