Mäklare Joel Altenhammar

Joel Altenhammar

Om mig

Uppvuxen i Lund men inledde mäklarkarriären i Sigtuna där jag bodde och verkade i fastighetsbranschen i nära fyra år. Flyttade i slutet på 2023 hem till Skåne där jag nu arbetar med ett härligt team på MOHV i Lund. Utifrån mitt noggranna arbetssätt kombinerat med hög affärsmässighet så strävar jag efter att ge kunden de bästa förutsättningarna för en trygg affär. Att få vara med och bidra till att se nöjda säljare och köpare mötas i en lyckad bostadsaffär är för mig ett privilegium.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ernst Wigforss gata 25, Värpinge, Lunds kommun
  • Sön 12 maj kl 12:30

Ernst Wigforss gata 25

Lägenhet
Värpinge, Lunds kommun
MOHV Lund
1 950 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/2
3 833 kr/mån
29 545 kr/m²

Fin 2:a i markplan med uteplats i perfekt västerläge! Här bor du med närhet till Lund centrum, stora grönområden, shoppingcentret Nova och med goda bussförbindelser.

  • Plus
  • Uteplats
Trollsjövägen 69, Sjösidan, Lomma kommun

Trollsjövägen 69

Villa
Sjösidan, Lomma kommun
MOHV Lund
6 195 000 kr
165 m²
6 rum
275 m² tomt

Välkomna in i denna exklusiva 1,5-plansvilla med renoverad vindsvåning som passar både den lilla och stora familjen!

  • Plus
Norrängavägen 5B, Linero, Lunds kommun

Norrängavägen 5B

Lägenhet
Linero, Lunds kommun
MOHV Lund
1 495 000 kr
27 m²
1 rum
vån 3/4
2 327 kr/mån
55 370 kr/m²

Nu finns det möjlighet att förvärva denna fina lägenhet som har ett stort helkaklat badrum med dusch, wc, kommod och egen tvättmaskin. Snyggt kök från Vedum med spis, ugn och diskmaskin. Stor balkong i anslutning till vardagsrummet i österläge. Här finns alla bekvämligheter man kan förvänta sig av en nyproducerad bostad. Dessutom närhet till lokal service och utmärkta kommunikationer! Kontakta mäklaren för mer information och visning.

  • Balkong
  • Hiss
Tunavägen 51B, Tuna, Lunds kommun

Tunavägen 51B

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
MOHV Lund
1 995 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/6
3 613 kr/mån
42 447 kr/m²

Denna moderna 2:a på markplan med hela två uteplatser erbjuder en bekväm och lyxig livsstil! Bostaden har en öppen planlösning, praktiska förvaringsutrymmen och ljusa ytskikt som skapar en inbjudande atmosfär. Välutrustat kök som öppnar upp mot det rymliga vardagsrummet med egen uteplats. Väl tilltaget sovrum med goda förvaringsutrymmen samt egen uteplats även här. Funktionellt och stilrent helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här finns alla bekvämligheter man kan förvänta sig av en nyproducerad bostad! Bostaden har en extra hög takhöjd vilket skapar en härlig rymd. Närhet till lokal service och utmärkta kommunikationer gör detta till ett idealiskt boende! Kontakta mäklaren för mer information och visning.

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 4