Mäklare Åsa Hallberg

Åsa Hallberg

Om mig

Under min yrkeskarriär har jag fått chansen att prova på olika arbeten och jag tycker nu att jag hittat världens bästa arbete! Dagarna är väldigt varierande och att inte veta exakt hur arbetsdagen kommer att se ut är något som passar mig. Det bästa med mitt yrke är att jag får vara delaktig och hjälpa människor i deras kanske livs största affär – bostadsbytet. Blir jag din guide till en bra bostadsaffär?

Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Bruksvägen 14, Blidö, Norrtälje kommun
 • Lör 27 apr kl 14:50
Södra Bruksvägen 14, Blidö, Norrtälje kommun, bild 2
Södra Bruksvägen 14, Blidö, Norrtälje kommun, bild 3

Södra Bruksvägen 14

Fritidshus
Blidö, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
3 300 000 kr
40 m²
3 rum
1 818 m² tomt

Skärgårdsbåten lägger till nere vid ångbåtsbryggan, det är snart sommar och gästerna på ingång. Själv befinner du dig i det röda magasinets loft, bäddande de sista sängarna, med god överblick via de stora fönstren när båten anländer. Barnen leker ute på tomten och hittar kanske ett eller annat blåbär. Servitut på båtplats i viken nedanför. Med badrocksavstånd till hav och brygga finns detta urgulliga och välplanerade fritidshus nu till försäljning. Ett drömmigt rött hus med vita knutar, två altaner och en kamin samt isolerat för åretruntvistelse. På endast 40 kvm ryms vardagsrum och kök i öppen planlösning samt ett rymligt sovrum och ett badrum med tvättmaskin. Japp, eget vintersäkrat vatten och även trekammarbrunn gör att du lätt kan ta vara på åres alla dagar. Dessutom har du ett loft där barnen kan husera. Ingång sker via altan med morgonsol och eftermiddagsfikat intas gärna under taket på den västra altanen. På tomten finns även en inredd friggebod med sängplats. En magasinsbyggnad, uppförd 2011, för dig som gillar att pyssla. Ovanpå ett undantag med högt till tak, plats för överliggande gäster eller dig då du vill koppla av en stund. En magisk utsikt från de stora fönstren som vetter ut mot havet.

 • Premium
Brandvaktsvägen 49, Björnö, Norrtälje kommun
 • Lör 27 apr kl 12:00
Brandvaktsvägen 49, Björnö, Norrtälje kommun, bild 2
Brandvaktsvägen 49, Björnö, Norrtälje kommun, bild 3

Brandvaktsvägen 49

Villa
Björnö, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
7 600 000 kr
162 + 35 m²
6 rum
911 m² tomt

Välkommen in till denna herrgårdsliknande gula villa om 6 rum och kök anno 2017. Redan i entrén ser du rakt igenom huset och möts av en härlig öppen yta för kök och vardagsrum. Husets matplats är utformad som ett burspråk med klassiskt spröjsade fönster i tre väderstreck, dubbla altandörrar ut mot en stor trädäckad altan med plats för nära och kära att inta en middag både inomhus som ute på den stora altanen. Bostaden ligger på en höjd med fri sikt och kvällssol på baksidan med terrassliknande tomt där en rund pool finns en nivåskillnad ner från altanen. Förutom praktiska guldkorn som tvättstuga med groventré i anslutning till köket och WC med dusch finns även ett av husets sovrum på entréplan – kanske blir det ditt gästrum, eller varför inte ditt hemmakontor? På övervåningen möts du först av ett ljust och härligt allrum med utgång till husets härliga balkong, även här får du uppleva både kvällsol och stjärnhimmel. Här uppe finns även tre fina sovrum och en walk-in-closet, ett generöst tilltaget badrum med dubbla handfat, fristående badkar och helkaklade väggar. Centraldammsugare finns så klart inkopplat i huset liksom fiberanslutning som IP Only förser området med. Välkommen att höra av dig för mera information. Fri från fastighetsavgift tom 2032.

 • Premium
Syningekurvan 4, A och B, null, Norrtälje kommun
Syningekurvan 4, A och B, null, Norrtälje kommun, bild 2
Syningekurvan 4, A och B, null, Norrtälje kommun, bild 3

Syningekurvan 4, A och B

Tomt
Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
1 200 000 kr
3 288 m² tomt

Har du drömmen om att skapa ditt egna hem, precis såsom du vill ha det. Att finna en bra tomt i närområdet till Norrtälje anses vara ganska svårt så ta en titt på dessa möjliga tomter som är under avstyckning och förväntas vara färdiga någon gång runt v 19. Tomt B är på hela 3 288 kvm och här ges möjlighet att upprätta ett tvåplanshus eller vad du själv vill ha eftersom det är utom planlagt område. Att det finns kommunalt vatten och avlopp i området kan förenkla det hela. Alternativt är att borra egen brunn och anlägga reningsverk så äger du frågan. Tomt A har en yta på 1 652 kvm och även här kan man med fördel bygga i två plan samt garage. Denna har ett pris på 900 000 kr. Etablerat område med fina villatomter i anslutning. Granne med stall och hage. Endast 1 km ut till Finstavägen där buss finns. Välkommen att titta förbi för att börja planera ditt nya boende. Skyltar finns vid grusad plätt där Du kan ställa bilen.

 • Premium
Ängsgatan 7, Kvisthamra, Norrtälje kommun
 • Lör 27 apr kl 13:00
Ängsgatan 7, Kvisthamra, Norrtälje kommun, bild 2
Ängsgatan 7, Kvisthamra, Norrtälje kommun, bild 3

Ängsgatan 7

Villa
Kvisthamra, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
7 195 000 kr
114 + 114 m²
6 rum
810 m² tomt

Oj vad stort var första tanken som slog mig då jag kom in i denna renoverade villa på 114 kvm och 6 rum och kök. Här är allt fixat och det är således bara att flytta in. I vardagsrummet finns en installerad braskamin och på det nya plåttaket sitter solpaneler som ger extra hjälp till uppvärmningen. All el är omdragen, elcentralen är uppgraderad och samtliga ytskikt renoverade. Fiber finns så klart indraget i bostaden och köket är renoverat och känns fräscht med plats för det mesta och även ett större matbord. Fönstrena är också utbytta till 3-glas och vetter mot trädgården där det finns odlingsmöjligheter. En superb planlösning med fyra rejäla sovrum där varje rum har sin egna klädförvaring. Likaså finns väldigt god förvaring i extra klädkammare samt ett helt källarplan med både hobbyrum, gillestuga, tvättstuga och bastu samt dusch. Huset har relinade rör och avloppsledningar. Källarplanet når du även utifrån vilket gör det möjligt att fixa för uthyrningsdel. Så till trädgården, fina möjligheter att odla och umgås då det finns gräsytor, planteringar och flera uteplatser som gör att du kan fånga solen. Fristående garage som ramar in och ger ett visst insynsskydd, jodå laddstople finns för den elektriska bilen. En murad spis intill uteplatsen gör det möjligt för kocken att glänsa. På kvällen lyser skidbacken upp fint och vill du så är det bara att ta några svängar innan läggdags. Vilken ynnest att få bo så här nära och i ett sådant praktiskt och välbyggt hus.

 • Premium
Rederigatan 1, 2036, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Rederigatan 1, 2036

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
3 040 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2/5
5 073 kr/mån
34 943 kr/m²

Vad värdesätter du högst i ditt nya boende? Kan det vara att få lyxa tíll det med en kvällsmiddag från kvarterskrogen eller kanske att ta en löprunda genom stan och ut på Borgmästarholmen? Eller, är det en snygg lägenhet att möblera upp och njuta av? Här kan du faktiskt få allt och lite till. Ett tillfälle att få flytta in i en trea med hela tre meter i takhöjd och massiv ekparkett som får svärmor att tappa andan. Bilen har en egen plats i garaget och givetvis går den att ladda med el. Flera positiva nyheter är att bankerna kan erbjuda gröna bolån då föreningen har så fina värden och känner du att du vill kika, ja då ska du verkligen ta chansen att boka in dig på visning. Här erbjuds en rymlig trea om 87 kvadratmeter med generösa sällskapsytor. Bostaden har kök och vardagsrum i öppen planlösning och skjutbara fönsterpartier ut till balkong. Lägenheten har genomgående hög standard och ger en gedigen känsla av hög kvalitet. Påkostade materialval som parkettgolv, helkaklat duschrum och kök från Marbodal med bänkskiva i granit. Takhöjden och det härliga ljusinsläppet genom stora fönster bidrar även de till en lyxig känsla. Ni har två sovrum, varav ett större med plats för dubbelsäng och klädförvaring. Intill hallen finns en klädkammare alternativt förråd om cirka 4 kvadratmeter. På utsidan av huset finns bred balkong, cirka cm 70 djup och mot innergården har entrébalkong med egen uteplats. Alla lägenhetsköpare i Spannmålet erbjuds hyra parkeringplats med laddstolpe för elbil samt extra förråd. Anmäl intresse via vår hemsida eller kontakta ansvarig mäklare direkt på telefon eller mail.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Lilla Brogatan 1, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Lilla Brogatan 1, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Lilla Brogatan 1, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Lilla Brogatan 1

Lägenhet
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
6 495 000 kr
169 m²
7 rum
vån 2/2
16 063 kr/mån
38 432 kr/m²

Välkommen att bekanta dig med denna unika och arkitetritade bostad på hela 169 kvm fördelat på 7 rum och kök. Här bor du mycket centralt i Norrtälje stad med en trivsam miljö på taket och från uteplatserna kan du fånga solen liksom den vackra kvällsvyn som speglar sig i fasaderna. Uteplatserna ja, det finns en från varje rum och sinnesstämmning, bara att välja vart du vill spendera tiden. Högt till tak och spektakulära vinklar i bostaden ger en häftig känsla och ett boende utöver det vanliga. En kamin är väl placerad och syns från vardagsrum och matplatsen. Här är det även öppet upp till taknock vilket ger en otrolig rymd och frihetskänsla att allt är möjligt. Båda badrummen på varsitt plan är i mycket gott skick. En separat hiss tar dig direkt ner till garaget där det finns plats för din ögonsten.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Stockholmsvägen 25, null, Norrtälje kommun
Stockholmsvägen 25, null, Norrtälje kommun, bild 2
Stockholmsvägen 25, null, Norrtälje kommun, bild 3

Stockholmsvägen 25

Lägenhet
Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
1 775 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 194 kr/mån
28 400 kr/m²

Snygg bostad på nästan 63 kvadratmeter högst upp i huset. Vardagsrum med fiskbensparkett och målade väggar. Taket i trä är vitmålat och med fin list runtomkring samt infällda spotlights. Fönster och fransk balkong i nordvästläge. Stor hall med häftigt klinker på golv som inte lämnar någon oberörd. Här finns även riktigt bra förvaring bakom skjutdörrar men även en stor fördel då vindsförrådet ligger på samma plan. Trivsamt kök där inredning består av högblanka vita skåp samt oljad bänkskiva som bryter av. Naturlig matplats för 2 personer framför fönstret. Sovrummet har öppningsbart takfönster och plats för dubbelsäng. Väggarna är inmålade i en härligt grön kulör som skapar harmoni och ett lugn. Badrum med dusch handfat och toalett samt förberett för tvättmaskin. I huset finns även tvättstuga med torkrum samt en massa utrymmen för flera förråd, cykelrum mm.

 • Premium
Brännäsgatan 4B, 1002, Centralt/Hamnen, Norrtälje kommun

Brännäsgatan 4B, 1002

Lägenhet
Centralt/Hamnen, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
2 990 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/5
5 073 kr/mån
34 368 kr/m²

Har du någonsin funderat på varför Du inte slog till på en bostad i hamnen medan de bästa lägena fortfarande fanns kvar? Nåväl, än är det inte försent för nu har du chansen att flytta in i en riktigt läcker bostad om tre rum och kök. En alldeles egen uteplats, tillräckligt stor med fin stensättning gör att du får känslan av ett radhus mitt i stan. En mycket välkomnade känsla infinner sig då dörren öppnas. Ett exklusivt boende med vacker parkett, en slående takhöjd på 3 m och öppningsbara skjutfönster i västerläge med vy mot ån och inloppet. Tittar du lite närmare på tex badrum så lär du överraskas positivt. Samtliga rör är dolda, vi har en behaglig färg på granitkeramiken i beige. Takdusch samt övrig inredning går i modernt svart med lådkommod i ek. Du har en egen tvättmaskin och torktumlare från MIELE. Exklusivt kök från Marbodal med vitvaror från AEG. Detta hus har energiklass B vilket har många fördelar, inte minst då man pratar med banker. Fjärrvärme finns och är kopplat till vattenburen golvvärme i samtliga lägenheter. Solceller ska upp på taket där för övrigt en takterrass för medlemmarna ska färdigställas. Ett av få hus i hamnen som har direkt access ner till husets två garageplan. Har du en eldriven bil så finns det förberett med elstolpar. Tyckte du att denna bostad låter intressant så hör av dig så visar jag dig. Vill du ha ett annat läge i huset så kan du ringa så berättar jag mer. Tillträde kan ske snarast.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Carlströmsgatan 8, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun

Carlströmsgatan 8

Villa
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
4 200 000 kr
106 + 60 m²
5 rum
541 m² tomt

Välplanerad villa i 1 1/2-plan och källare på mycket central adress med närhet till både citykärna, sjukhus, kommunikation och natur. Huset ligger på en avskild väg med minimal trafikering. Entréplan med liten hall, vardagsrum/sovrum och totalrenoverat kök samt två sovrum och en gästtoalett. Vitmålad trapp upp till övervåning med snedtak där du möts av ett allrum/sovrum med utgång till balkong i västerläge och en väldisponerad klädgarderob samt ett sovrum med fönster i österläge. Husets källare nås via trapp inifrån men också via dörr från utsidan. Här finns oinredd gillestuga, bra med förvaring, renoverat badrum med dusch och toalett samt separat tvättstuga. Dränerat runt huset och utgrävt i ett av rummen samt isolerad och gjuten platta gör att man kommer kunna inreda källaren till ett relax/allrum framöver. Runt entré har du chans att utforma en ny altan och trapp med lätt access ner till den grönskande trädgården som omgärdas av häck mot granne. Ute finns plats för bil med elbilsladdare. Dränering runt husets framsida är klart, nu är det bara för dig att färdigställa entré och plattsättning precis som du vill ha det. Ny fasadbelysning runt hela huset som styrs med Plejd.

Rederigatan 1A, 1018, Centralt/Hamnen, Norrtälje kommun

Rederigatan 1A, 1018

Lägenhet
Centralt/Hamnen, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
3 595 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/5
5 073 kr/mån
41 322 kr/m²

Har du någonsin funderat på varför Du inte slog till på en bostad i hamnen medan de bästa lägena fortfarande fanns kvar? Nåväl, än är det inte försent för nu har du chansen att flytta in i en riktigt läcker bostad om tre rum och kök. En alldeles egen uteplats, tillräckligt stor i västerläge med fin stensättning gör att du får känslan av ett radhus mitt i stan. En mycket välkomnade känsla infinner sig då dörren öppnas. Ett exklusivt boende med vacker parkett, en slående takhöjd på 3 m och öppningsbara skjutfönster i österläge med vy mot ån och inloppet. Tittar du lite närmare på tex badrum så lär du överraskas positivt. Samtliga rör är dolda, vi har en behaglig färg på granitkeramiken i beige. Takdusch samt övrig inredning går i modernt svart med lådkommod i ek. Du har en egen tvättmaskin och torktumlare från MIELE. Exklusivt kök från Marbodal med vitvaror från AEG. Detta hus har energiklass B vilket har många fördelar, inte minst då man pratar med banker. Fjärrvärme finns och är kopplat till vattenburen golvvärme i samtliga lägenheter. Solceller ska upp på taket där för övrigt en takterrass för medlemmarna ska färdigställas. Ett av få hus i hamnen som har direkt access ner till husets två garageplan. Har du en eldriven bil så finns det förberett med elstolpar. Tyckte du att denna bostad låter intressant så hör av dig så visar jag dig. Vill du ha ett annat läge i huset så kan du ringa så berättar jag mer. Tillträde kan ske snarast.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Sjöfartsgatan 1, Centralt/Hamnen, Norrtälje kommun

Sjöfartsgatan 1

Lägenhet
Centralt/Hamnen, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
Pris saknas
67 m²
2 rum
vån 22/23
4 164 kr/mån

Tillfälle att förvärva en riktigt cool och unik lägenhet på 67kvm om två rum och kök. Varje gång du kommer hem och öppnar dörren blir du hänförd av ett ljus som kan vara svårt att motstå. Välkommen upp på våning 22 till ditt nya hem. Här finner du en riktigt trevlig bostad om rymliga två rum och kök och med en utsikt som sträcker sig långt över takåsarna i Norrtälje och ända bort till Lommarviken. Man kan säga att man är helt insynsskyddad och slipper se vad grannhuset äter till frukost. Kök och vardagsrum har fönster och utgång till balkongen i rakt västerläge, just det kvällsolen på rätt sida! Köket från HTH går i vitt och smälter in i den öppna planlösningen. Sovrummet når du längst in i bostaden med en egen klädkammare/förråd, så fyndigt. Badrum med dusch och tvättmaskin, helkaklat förstås och med en lyxig hotellkänsla. Denna tvåa är unik på så sätt att den är större till ytan och har en större balkong än de flesta tvåor i huset. Ja denna bostad ska bli så kul att få visa dig så tveka inte att höra av dig för att boka in en visning redan nu.

 • Balkong
 • Hiss
Östra Rögårdsgatan 14, lgh 5103, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Östra Rögårdsgatan 14, lgh 5103

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
3 340 000 kr
87 m²
3 rum
vån 5/5
5 073 kr/mån
38 391 kr/m²

- Flexibelt tillträde - Golvvärme i hela lägenheten - Cirka tre meter i takhöjd - Garageplats med laddstolpe - Räntegaranti 3 år Välkomna till Norrtälje hamn och BRF Spannmålet. Här erbjuds en inflyttningsklar trea om 87 kvadratmeter med generösa sällskapsytor och fin utsikt över ån och Norrtälje stad. Bostaden har generösa ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning och skjutbara fönsterpartier ut till balkongen. Lägenheten har genomgående hög standard och ger en gedigen känsla av exklusiv kvalitet. Påkostade materialval som parkettgolv, helkaklat duschrum och kök från Marbodal med bänkskiva i granit. Takhöjden och det härliga ljusinsläppet genom stora fönster bidrar även de till en lyxig känsla. Ni har två sovrum i lägenheten, varav ett större med plats för dubbelsäng och garderobsvägg. Intill hallen finns en klädkammare alternativt förråd om cirka fyra kvadratmeter. På utsidan av huset finns balkong, cirka 70 cm djup som nås från såväl vardagsrum som sovrum. Detta ger lägenheten känslan av att inne blir ute och ute blir inne när man öppnar upp skjutdörrarna. Mot innergården finns entrébalkong med egen uteplats. Alla lägenhetsköpare i Spannmålet erbjuds hyra parkeringsplats med laddstolpe för elbil samt extra förråd. I Norrtälje hamn har ni närheten till Norrtäljes välbevarade stadskärna och via bron över ån som mynnar ut i havet, är ni snabbt ute i den fina miljön på Borgmästarholmen och badplatsen Kärleksudden. Området i hamnen utvecklas för varje år som går, redan idag finner ni bland annat ett stort utbud av restauranger och caféer, frisörsalong med hudterapeuter och träningsanläggning. Ni har även nära tillgång till den praktiska butiken AutoMat, en dygnet runt-öppen obemannad livsmedelsbutik. Här har ni alltså ett exklusivt boende med närhet till hav, natur och stadens bekvämligheter. Välkommen att boka in er på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

 • Balkong
 • Hiss
Östra Rögårdsgatan 14, lgh 2030, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Östra Rögårdsgatan 14, lgh 2030, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun, bild 2
Östra Rögårdsgatan 14, lgh 2030, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun, bild 3

Östra Rögårdsgatan 14, lgh 2030

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
2 940 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2/5
5 073 kr/mån
33 793 kr/m²

- Garageplats med laddstolpe och extra förråd - Golvvärme i hela lägenheten - Cirka tre meter i takhöjd - Räntegaranti 3 år - Flexibelt tillträde Välkomna till Norrtälje hamn och BRF Spannmålet. Här erbjuds en rymlig trea om 87 kvadratmeter med generösa sällskapsytor och fin utsikt över ån och Norrtälje stad. Bostaden har generösa ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning och skjutbara fönsterpartier ut till balkong. Lägenheten har genomgående hög standard och ger en gedigen känsla av exklusiv kvalitet. Påkostade materialval som parkettgolv, helkaklat duschrum och kök från Marbodal med bänkskiva i granit. Takhöjden och det härliga ljusinsläppet genom stora fönster bidrar även de till en lyxig känsla. Ni har två sovrum i lägenheten, varav ett större med plats för dubbelsäng och garderobsvägg. Intill hallen finns en klädkammare alternativt förråd om cirka fyra kvadratmeter. På utsidan av huset finns balkong, cirka cm 40 djup som nås från såväl vardagsrum som sovrum. Detta ger lägenheten känslan av att inne blir ute och ute blir inne när man öppnar upp skjutdörrarna. Mot innergården finns entrébalkong i söderläge. Alla lägenhetsköpare i Spannmålet erbjuds hyra parkeringsplats med laddstolpe för elbil samt extra förråd. I Norrtälje hamn har ni närheten till Norrtäljes välbevarade stadskärna och via bron över ån som mynnar ut i havet, är du snabbt ute i den fina miljön på Borgmästarholmen och badplatsen Kärleksudden. Området i hamnen utvecklas för varje år som går, redan idag finner du bland annat ett stort utbud av restauranger och caféer, frisörsalong med hudterapeuter och träningsanläggning. Ni har även nära tillgång till den praktiska butiken AutoMat, en dygnet runt-öppen obemannad livsmedelsbutik. Här har ni alltså ett exklusivt boende med närhet till hav, natur och stadens bekvämligheter. Välkommen att boka in er på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 13