Mäklare Åsa Hallberg

Åsa Hallberg

Om mig

Under min yrkeskarriär har jag fått chansen att prova på olika arbeten och jag tycker nu att jag hittat världens bästa arbete! Dagarna är väldigt varierande och att inte veta exakt hur arbetsdagen kommer att se ut är något som passar mig. Det bästa med mitt yrke är att jag får vara delaktig och hjälpa människor i deras kanske livs största affär – bostadsbytet. Blir jag din guide till en bra bostadsaffär?

Mäklarens försäljning på Hemnet
Solgränd 4A, Solbacka Strand, Norrtälje kommun
  • Kommande
Solgränd 4A, Solbacka Strand, Norrtälje kommun, bild 2
Solgränd 4A, Solbacka Strand, Norrtälje kommun, bild 3

Solgränd 4A

Lägenhet
Solbacka Strand, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
3 350 000 kr
108 m²
4 rum
5 700 kr/mån
31 019 kr/m²

Välkomna till detta parhus om 108 kvm i 1,5 plan med riktigt bra läge intill Norrtäljeviken och med 136 kvm utemiljö som upplåten tomt. Här har ett nytt bostadsområde vuxit fram med en blandning av olika typer av hus. Inspirationen är hämtad från semesterhusen i Danska Århus med ekoby tanke kring solpaneler, odlingslotter och naturlekpark. Ett modernt och kaxigt boende visar upp sig så fort du öppnar ytterdörren. Vardagsrummet och kökets fönsterparti går ingen obemärkt förbi med utgång till en trädäckad altan med sol från tidig eftermiddag tills solen går ner. Tre bra sovrum finns i bostaden, ett av dessa har läckra takfönster med glimt av Norrtäljeviken och en egen klädkammare. Badrummet på entréplan går i vitt kakel på vägg och grått klinker på golv och här tar man även hand om familjens tvätt. Dusch finner du även i bostadens andra badrum på övervåningen. Vill även nämna att solcellerna på taket bidrar till en lägre elförbrukning under vår, sommar och tidig höst. Här bor du i ett vattennära bostadsområde med promenadvägar till centrum längs vatten och granne med Lindholmens naturreservat.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Västra Fällgatevägen 11, Blidö, Norrtälje kommun
  • Kommande
Västra Fällgatevägen 11, Blidö, Norrtälje kommun, bild 2
Västra Fällgatevägen 11, Blidö, Norrtälje kommun, bild 3

Västra Fällgatevägen 11

Fritidshus
Blidö, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
Pris saknas
84,9 m²
4 rum
2 189 m² tomt

Visas enligt överenskommelse, välkommen att ringa! * Fint läge * Nyckelfärdigt och bara att flytta in. I Roslagens vackra skärgård finns denna 1-plansvilla om 4 rum och kök med extra allt. Model Blidö, som huset så lägligt heter, kommer från Hudikhus och är en praktfull villa om ca 85 m2 med mycket fina detaljer och ytskikt. Här har du chansen att vara först och du slipper kommande renoveringar eller funderingar på huruvida avloppet är godkänt eller ej för här finns både eget vatten via brunn samt avlopp. Nej, här kan du istället njuta av miljön runt dig och skapa din egna oas utanför dörren. Bostaden kan nyttjas året runt och ligger i ett redan etablerat område med andra villor omkring. Närheten till havet är nog en av anledningarna till att bosätta sig här permanent men även fördelen med närhet till både livsbutiken och bussförbindelsen som gör vardagen så mycket enklare. Fiber finns förberett med tomrör i huset och kanalisation mellan hus och tomtgräns, köpare står för kostnaden att koppla in. Luftfiber finns vid tomtgräns. NIBE frånluftsvärmepump till vattenburen golvvärme. Kamin Bilderna är ett montage så att du ska få en känsla för hur ditt nya drömboende kan bli, så jag hälsar dig varmt välkommen in på visning.

  • Premium
Grindvägen 3C, Grind, Norrtälje kommun
  • Kommande

Grindvägen 3C

Lägenhet
Grind, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
1 795 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/2
4 883 kr/mån
26 397 kr/m²

Sökes: nytt boende för permanentbruk. Nu söker vi ett torp/stuga med minst två rum och med möjlighet till åretruntboende. Säljaren har tre önskemål: En radie inom 20 minuter till Rimbo eller Norrtälje Eldstad och fungerande avlopp och vatten. Prisidé ca 1 500 000 kr ___________________________________________________________________________________ I populära Grind finns denna fräscha renoverade tvåa om 68 kvm. Högst upp i tvåvåningshuset med gavelläge och ny, inglasad balkong i söderläge. Ja, även ett riktigt bra läge med utsikt över föreningens innergård och samtidigt skydd av grannhuset som skärmar av vägen som går genom Grind där bussen stannar. Hela bostaden är smakfullt inredd i ljusa kulörer och här är det bara att flytta in. Köket har nya vitvaror och skåpsinredning i vitt. Intill ligger ett praktiskt och iordninggjort förråd som inretts till det där extra utrymmet som du behöver så väl - du kommer att älska det. Bostadens badrum har ett öppningsbart fönster - perfekt att vädra ut genom och unikt på gavellägenheterna. I söderläge ligger både sovrum och vardagsrum och från vardagsrummet har man sedan några år tillbaka fått nya balkonger som är inglasade och detta är också något som verkligen lyft denna bostad - ett eget uterum. Ja, varmt välkomna att kontakta mig för mera information och visning.

  • Balkong

Visar alla 3