Mäklare Andreas Hansson

Andreas Hansson

Om mig

Jag heter Andreas Hansson och jobbar som fastighetsmäklare i Solna och Sundbyberg. Är född och uppvuxen i Norrland och har sedan barnsben drömt om storstan. Målet med varje affär är att alla mina kunder ska känna sig trygga och nöjda. Därför är det viktigaste för mig att vara väl påläst, ha en öppen dialog samt alltid vara tillgänglig för både köpare och säljare. Kontakta mig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig till din livs bästa bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Olof Af Acrels Väg 3, Hagastaden/Karolinska, Solna kommun
 • Sön 28 apr
Olof Af Acrels Väg 3, Hagastaden/Karolinska, Solna kommun, bild 2
Olof Af Acrels Väg 3, Hagastaden/Karolinska, Solna kommun, bild 3

Olof Af Acrels Väg 3

Lägenhet
Hagastaden/Karolinska, Solna kommun
MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
2 795 000 kr
42 m²
2 rum
vån 0,5/6
3 567 kr/mån
66 548 kr/m²

// Enda 2:an i föreningen! // Välplanerad planlösning med rymligt sovrum // Välutrustat kök med diskmaskin // El ingår i avgift! // Välskött Brf med flera renoveringar avklarade // Citynära läge med både stadspuls och grönska som närmsta grannar // Har du någon gång drömt om att bo i något alldeles unikt med både pulserande stadsliv och grönområden som närmsta granne? Nu har du äntligen chansen att förvärva denna fina pärla på omåttligt populära Olof Af Acrels Väg. Som den enda tvåan i föreningen kommer denna bostad alltid att vara speciell. Ett ljust hem med stora fönsterpartier och vacker utsikt mot föreningens lummiga gård. Bostaden erbjuder optimal planlösning i form av ett socialt vardagsrum med gott om plats för att bjuda över nära och kära på middagar. Vidare finns ett välutrustat kök med bland annat diskmaskin, ett rofyllt sovrum med utrymme för fullstor säng samt ett fräscht helkaklat badrum med badkar. Därtill finns en klädkammare invid sovrummet som ger dig ypperlig möjlighet att stuva undan all utrustning och kläder du inte önskar synas. Brf Haga 4:37 är en omtyckt, lågt belånad och välskött förening där el ingår i månadsavgiften. Medlemmar i föreningen har möjlighet att nyttja ett gemensamt relaxrum med bastu och lättare gymutrustning. För att underlätta vardagen ytterligare finns dubbla tvättstugor att disponera. På Olof af Acrels väg erbjuds du ett hem i perfekt läge med närhet till allt man kan önska sig. Området ligger i anslutning till nybyggda Torsplan med dess stora utbud av caféer, restauranger och övrig närservice. En kort promenad från lägenheten finns både Vasastan, Hagaparkens grönska och Solna Centrum. Via Hagaparken finner du Stockholms Universitet på cykel- och promenadavstånd. Ett stenkast från porten finns goda bussförbindelser till KTH och övriga delar av Stockholm City, Solna och Sundbyberg, och med el-spark nås Fridhemsplan och Stureplan på enbart 10-15 minuter. Hagastaden/Karolinska är ett expansivt område där man inom några år kommer få tillgång till T-bana genom den nya gröna linjen. Snart kommer även nästa etapp av Norra Stationsparken stå färdig för ytterligare tillgång till fina parkmiljöer. Detta unika boende måste upplevas på plats! Välkommen.

 • Premium
 • Hiss
Olof Af Acrels Väg 5, Hagastaden/Karolinska, Solna kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Olof Af Acrels Väg 5

Lägenhet
Hagastaden/Karolinska, Solna kommun
MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
2 150 000 kr
26 m²
1 rum
vån 2/6
1 858 kr/mån
82 692 kr/m²

// Toppfräscht badrum // Välplanerad planlösning med sovalkov // Rofyllt läge utan insyn // Förening med god koll på ekonomin // El ingår i avgift // Relaxavdelning i huset // Perfekt läge intill Hagastaden // Goda kommunikationer runt husknuten // Äntligen får jag presentera detta toppfräscha hem på omåttligt populära Olof Af Acrels Väg! Här erbjuds ett exceptionellt välplanerat boende bara ett stenkast ifrån Vasastan/Hagastaden. Trivsamt boende i mycket gott skick, inredd i ljusa färger och smakfulla materialval. Här finns renoverat, helkaklat badrum klätt i moderna och stilrena färger. Optimal planlösning som rymmer ett stort allrum med sovalkov samt modernt kök med generösa arbetsytor. Hemmet karaktäriseras av de stora fönsterparti och franska balkong längsmed vägg som ger ett magnifikt ljusinsläpp och rymd. Utöver detta har du exemplariska förvaringsmöjligheter under säng (som kan tas bort inför tillträde vid intresse). Här kan du flytta rakt in och stormtrivas från första dagen. I föreningen Brf Haga 4:39 erbjuds ett boende i en mycket välskött förening där el ingår i avgiften! Tack vare sin ekonomiska planering har man än idag inte behövt höja sina avgifter de senaste åren. Utöver detta har du möjligheten att nyttja föreningens härliga relaxavdelning med bastu, utrustade gym eller deras dubbla tvättstugor. På Olof Af Acrels Väg 5 bor du i ett perfekt läge med närhet till allt. Området ligger i direkt anslutning till nybyggda Torsplan med stort utbud av caféer, restauranger och övrig närservice. Med en kortare promenad nås både Vasastan, Solna Centrum samt Hagaparkens grönska. Via Hagaparken nås Stockholms Universitet med både cykel eller promenad. I området finns Karolinska Institutet och flertalet bussar till KTH samt övriga delar av Stockholm City, Solna och Sundbyberg. Beläget i ett expansivt område där man inom några år kommer få tillgång till ny T-bana genom den nya gröna linjen som kommer förbättra kommunikationerna ytterligare. Inom några år kommer även nästa etapp av Norra Stationsparken stå färdig för användning för ytterligare fina parkmiljöer. Genom el-spark nås även Fridhemsplan och Stureplan på enbart 10-15 minuter. Detta hem får man inte missa! Varmt välkommen på visning.

 • Plus
 • Hiss
Fredsgatan 11, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Fredsgatan 11, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Fredsgatan 11, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Fredsgatan 11

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
4 495 000 kr
79 m²
3 rum
vån 0,5/5
4 415 kr/mån
56 899 kr/m²

// Välrenoverat hem // Optimalt planerad planlösning // Walk-in-closet //Förening med en mycket goda lokalintäkter // Attraktiv adress i centrala Sundbyberg // Gångavstånd till önskvärd kommunikation (pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar) // Stenkast från restauranger, caféer och livs // På en av Sundbybergs mest attraktiva adresser finner ni denna välplanerade trea i utmärkt skick. Bostaden erbjuder ett stilrent och modernt kök i öppen planlösning mot ett socialt vardagsrum med gott om plats för önskvärt möblemang. Tack vare de stora fönsterpartierna fylls bostadens alla hörn med generöst ljusinsläpp och ger fin rymd. Vidare finns rymligt Master Bedroom med lyxig walk-in-closet, vilsamt sovrum i sober kulör samt modernt badrum med behaglig golvvärme. Här erbjuds ett hem med genomgående fräscha ytskikt och exemplarisk förvaring i såväl hall, garderobsvägg längsmed sovrummen och källarförråd. Detta är ett hem för dig som tycker detaljerna spelar roll! Välskött förening och i ett oslagbart område i Sundbyberg. Inom ett par minuters gång når du Sundbyberg Centrum med all önskad service, kommunikationer och grönområden. På gångavstånd erbjuds kommunikationer som T-bana, pendeltåg, tvärbana och flertalet bussar som tar dig bland annat till Stockholm City, Mall of Scandinavia och Sickla Udde. Utanför dörren erbjuds flertalet restauranger, mysiga caféer och butiker. På några minuter finns Tornparken för härliga picknickmöjligheter och promenadstråk längsmed Bällstaån. Detta är ett drömhem som måste upplevas på plats! Välkommen på visning.

 • Premium
 • Hiss
Mariagatan 4C, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Mariagatan 4C

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
3 550 000 kr
60 m²
2 rum
vån 0,5/4
2 975 kr/mån
59 167 kr/m²

Accepterat pris om 3 550 000 kr! Kontakta mäklaren för privatvisning! // Renoveringschans! // Sekelskifte anno 1912 // Breda fönsternischer och spröjsade fönster // 3 meter i tak // Nästintill skuldfri förening (464 kr/kvm) // Mycket låga avgifter // Magisk innergård med grillplats // Gångavstånd till kommunikationer, service och livs // Lugn gata i centrala Sundbyberg // Äntligen presenteras en ypperlig möjlighet att förvärva denna oslipade diamant med byggår från förra seklet! Renoveringschans där du har chansen att skapa din egen bostadsdröm helt utifrån smak och tycke. Sekelskifteslägenhet med tidstypiska detaljer såsom 3 meter i tak, breda fönsternischer och spröjsade fönster. Social planlösning i form av rymligt kök med fönster mot föreningens lugna innergård och stort vardagsrum med gott om plats för sociala sammankomster. Utöver detta finns rymligt sovrum, separat WC och duschrum. Som om inte detta var nog så disponeras även dubbla förråd varav ena i källaren och den andra på vinden. Här finns stor potential att skapa din egen sekelsskiftesdröm i en nästintill obelånad förening! Brf Olofsborg är en stabil förening med god ekonomi. Föreningen köpte fastigheten med dess tomträtt redan 1919. Mellan 1919 och 1997 var det en bostadsförening och sedan 1997 så är Brf Olofsborg en äkta bostadsrättsförening med totalt 31 bostadsrätter. Idag så har man en belåningsgrad om 464 kr/kvm och därav hålla sina månadsavgifter på låga och attraktiva nivåer. Utöver detta finns en oerhört trevlig innergård med plats för grillning, hobbyrum, biljardrum, gästlägenhet samt välutrustad tvättstuga. Mariagatan 4C är centralt och lugnt beläget i centrala Sundbyberg med närhet till allt man kan önska. Inom bara någon minuts promenad nås allt från livsmedelsbutik, gym, restaurang och caféer. Sundbyberg är känt för sina kommunikationer med T-bana, pendeltågsstation, flertalet busslinjer samt tvärbana. På Mariagatan har du dessutom närheten till Råsunda med sin charm och trivsamma butiker och service. Denna oslipade diamant måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning.

Gamla Enköpingsvägen 178, 4tr, Ursvik, Sundbybergs kommun
Gamla Enköpingsvägen 178, 4tr, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Gamla Enköpingsvägen 178, 4tr, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Gamla Enköpingsvägen 178, 4tr

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
3 795 000 kr
85 m²
4 rum
vån 4/6
4 931 kr/mån
44 647 kr/m²

// Solig balkong i sydväst // Högt upp i huset // Toppmodernt kök // Tre rymliga sovrum // En av Ursviks bästa föreningar // Låg avgift // Trevlig och välutrustad innergård med bl. annat lekplats // Kort kö till garageplats // Lugnt beläget på nästintill otrafikerad gata // Äntligen det toppmoderna boendet för familjen på marknaden! Här erbjuds ett riktigt drömboende för såväl paret som den moderna familjen. Som en av områdets bäst planerade bostäder erbjuds genomgående planlösning med tre rymliga sovrum och fint ljusinsläpp från fönster i dubbla väderstreck. Tack vare bostadens höga läge når solens strålar obehindrat in. Från köket nås rymlig balkong ut mot grönska, beläget i ett soligt sydväst-läge. Utöver detta har bostaden en hög genomgående standard med fullt utrustat kök samt fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden finns även förråd i källaren med gott om plats att stuva undan det man inte önskar ha i lägenheten. Här har ni verkligen allt ni kan önska er för att klara av vardagspuzzlet med familjen. Här bor ni i nybyggd fastighet från 2016/17 i en otroligt välskött förening med en av områdets lägsta avgifter. Brf Ursvikskulle är en av områdets absolut bästa föreningar med bland annat en fantastisk innergård, gemensamt el-avtal samt solpaneler på taket. Som medlem i denna förening bor ni i en ekonomiskt trygg förening med goda framtidsutsikter. Utöver detta har disponerar föreningen 86 garageplatser åt sina medlemmar med kort kö. På Gamla Enköpingsvägen 178 bor ni i ett familjevänligt område på lugnt trafikerad gata utanför. Här erbjuds ett boende med närhet till både kommunikationer, service och flertalet grönområden. Utanför porten finns även nybyggd förskola där flertalet familjer i området har sina barn. Inom snar framtid finns tvärbanan på plats som kommer nås med en kortare promenad. I samband med utbyggnad av tvärbanan så byggs även ett mindre centrum med mer närservice. För den motionsintresserade finns trevligt motionsområde med löp- och skidspår samt utegym. Missa inte chansen att förvärva denna familjedröm! Välkommen.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Norra vägen 2, 1,5tr, Råsunda/Vasalund, Solna kommun
Norra vägen 2, 1,5tr, Råsunda/Vasalund, Solna kommun, bild 2
Norra vägen 2, 1,5tr, Råsunda/Vasalund, Solna kommun, bild 3

Norra vägen 2, 1,5tr

Lägenhet
Råsunda/Vasalund, Solna kommun
MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
2 295 000 kr
22,9 m²
1 rum
vån 1/3
1 069 kr/mån
100 218 kr/m²

// Perfekt förstaboende // Toppfräscht badrum // Fräscha ytskikt // Ypperliga kommunikationer runt husknuten // Låg avgift // Närhet till service, caféer och restauranger // Äntligen får jag presentera det optimala förstabostaden i perfekt läge! Detta charmiga hem är perfekt för dig som antingen söker din första bostad eller övernattningslägenhet. Här kommer compact-living-konceptet verkligen till sin rätt där varje kvadratmeter nyttjas optimalt för att maximera utrymmet och ge dig ett funktionellt hem. Så fort man kliver in välkomnas man av toppfräscha ytskikt som är genomgående i hela bostaden. Vidare in i lägenheten finns ett välplanerat pentry med allt du kan tänkas behöva för att göra vardagslivet behagligt samt rymlig klädkammare för att stuva undan allt du inte önskar ska synas. Tillsammans med rejäla fönsterpartier fylls bostaden med härligt ljusinsläpp som skapar en känsla av rymd. Utöver detta finns ett toppfräscht badrum med fint kaklade väggar och klinkergolv. Brf Sladden 4 & 7 är en välskött föreningen som erbjuder en av områdets lägsta avgifter åt sina medlemmar. Föreningen har flertalet uthyrda lokaler vilket generar goda intäkter till föreningen. På Norra Vägen 2 erbjuds ett hem i en av Råsundas bästa lägen med ett stenkast från Solna Station med tvärbana, pendel och flertalet bussar som tar dig in till city på bara någon minut. Med sitt oslagbara läge med flertalet restauranger, butiker och grönområden på bara någon minuts promenadavstånd. För den som önskar rekration finns Hagaparken med café och härliga promenadstråk och grönområden på behagligt gång- och cykelavstånd. Utöver detta nås Mall Of Scandinavia med utmärkt service på bara någon minut. Detta måste upplevas på plats! Välkommen.

 • Premium
 • Hiss

Visar alla 6