Mäklare Andreas Hansson

Andreas Hansson

Om mig

Jag heter Andreas Hansson och jobbar som fastighetsmäklare i Solna och Sundbyberg. Är född och uppvuxen i Norrland och har sedan barnsben drömt om storstan. Målet med varje affär är att alla mina kunder ska känna sig trygga och nöjda. Därför är det viktigaste för mig att vara väl påläst, ha en öppen dialog samt alltid vara tillgänglig för både köpare och säljare. Kontakta mig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig till din livs bästa bostadsaffär.

Mäklarens försäljningar
Arvid Tydéns allé 18, vån 6 av 6, Västra Skogen/Ingenting, Solna kommun

Arvid Tydéns allé 18, vån 6 av 6

Lägenhet
Västra Skogen/Ingenting, Solna kommun
MOHV Solna

3 695 000 kr

47,5 m²

2 rum

2 761 kr/mån

77 789 kr/m²

// Sällan till salu! // Rymlig terrass i fritt läge utan insyn och kvällssol // Högst upp i huset! // Välplanerad och social planlösning! // Exklusiva tillval! // Cykelavstånd till Kungsholmen // Varmt välkomna till denna unika 2:a i det attraktiva Ingentingområdet i nya Huvudsta! Här slås man av ett fantastiskt ljus boende tack vare ljusinsläpp från fönster i två väderträck! Bostaden erbjuder vilsamt sovrum med en solig kungsbalkong mot den lummiga innergården, kök och vardagsrum i en öppen planlösning med utgång till stor solig terrass i fritt läge utan insyn samt ett badrum i toppskick med golvvärme. Välskött förening med en fantastisk innergård samt garage i huset. Utöver garage finns möjligheten att med enkelhet parkera genom boendeparkering i området. I detta attraktiva läge nära grönområden, vatten och kommunikationer finns nu möjlighet att förvärva denna pärla i toppskick! Här kan du verkligen trivas i ett nybyggt hus med mysig innergård med närhet till Västra Skogen samt Solna Centrum. Härliga Hornsbergs Strand ligger endast ca 15 minuters promenad från lägenheten och nyrenoverade Huvustabadet ligger en rask promenad bort. SÄPO har sitt huvudkontor mitt emot vilket ger en trygghet till området under dagens alla timmar. Närområdet erbjuder allt som önskas, ett stenkast bort finns närservice, restauranger samt tunnelbana och buss. I närhet finns det bra rekreationsområden för motion och fina parker. Denna bostad måste upplevas på plats! Välkommen.

  • Balkong
  • Hiss
Fogdevreten 14, 2tr, Hagastaden/Karolinska, Solna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fogdevreten 14, 2tr

Lägenhet
Hagastaden/Karolinska, Solna kommun
MOHV Solna

2 300 000 kr

34 m²

1 rum

2 150 kr/mån

67 647 kr/m²

Av säljaren accepterat pris om 2,3 miljoner! // Perfekt förstaboende // Genomgående fräscha ytskikt // Möjlighet att välja tillval till badrum // Bo i en av Stockholms bästa föreningar // Estimerat överskott över 20 miljoner kr efter stambyte och fönsterbyte // Optimalt läge nära expansiva Hagastaden // Varmt välkomna till det perfekta förstaboendet nära City i en av Stockholms bästa föreningar! Direkt genom säkerhetsdörren välkomnas man av hemtrevlig hall med flertalet garderober och gott om plats för avhägning. Här erbjuds välplanerad planlösning med rymligt allrum med fint ljusinsläpp mot innergård. Tack vare stort fönsterparti fylls rummets alla hörn med härligt ljusinsläpp. Vidare finns fint kök och helkaklat badrum. Nästa lyckliga ägare senare få nyrenoverat badrum med möjlighet att bestämma egna tillval. Så här får du ett nytt toppfräscht badrum utan att behöva lägga sina egna pengar på badrumsrenovering! Brf Tomteboda 1 har blivit en av Stockholms bästa föreningar tack vare markförsäljning till Nordr som gav 212 miljoner kronor in till föreningens kassa. Därav har nu föreningen möjligheten att genomföra ett stambyte, fönsterbyte samt kunnat erbjuda avgiftsfria månader till sina medlemmar. Två år i rad har föreningen bjudit på avgiften i hela 6 månader från juli till december. Efter samtliga renoveringar estimerar föreningen ett överskott på 20 miljoner kronor. Som pricken över i:et har föreningen faciliteter såsom relaxavdelning med bastu och gym i hus 10. Här erbjuds fräscht boende i oslagbart läge intill Karolinska Institutet med flertalet bussar som tar dig direkt till KTH och övriga delar av Stockholm. Perfekt läge mellan stadspuls och grönska med Hagastaden och Hagaparken som nära grannar. På enbart någon minuts promenad nås Torsplan med all tänkbar service, restauranger och caféer. Karolinska området ligger intill den expansiva stadsdelen Hagastaden med ny tunnelbanelinje som planeras står klar till 2028. Fortsättningsvis uppgraderas även Solnavägen med bättrade cykel- och gångvägar med syfte om att knyta samman Solna med Hagastaden. Missa inte denna chans! Varmt välkommen.

  • Hiss

Visar alla 2