MOHV Täby AB

MOHV Täby AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Flygkårsvägen 25, Hägernäs, Täby kommun

Flygkårsvägen 25

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
MOHV Täby AB

2 349 000 kr

56,2 m²

2 rum

3 623 kr/mån

41 797 kr/m²

+ Områdets bästa läge + Insynsskyddat + Stabil förening Denna lägenhet med adress Flygkårsvägen 25 har det absoluta bästa läget i området! Med balkongen mot skogen är det endast ljudet av vinden i träden som hörs. Härlig lägenhet med bra planlösning. Endast 350 meter till badplatsens sandstrand och 100 meter till ett avslappnande skogsområde med fina löp-och promenadspår. Promenerar man några hundra meter ytterligare kommer man på ena sidan till Viggbyholms småbåtshamn och på den andra sidan till torget i Hägernäs Strand, med härliga restauranger och caféer. Denna bostad erbjuder en social planlösning mellan kök och vardagsrum. Ett rymligt sovrum med havsutsikt från fönster. Köket är bra planerat och här finns plats för matbord 6 personer samt tillgång till den stora härliga balkongen. Föreningen är dessutom något utöver det vanliga, med god ekonomi och en engagerad styrelse som verkligen jobbar för att föra området och föreningen framåt. Du kommer att känna dig trygg och välkommen här! Området i Hägernäs är otroligt populärt och det är inte svårt att förstå varför. Här finns allt du behöver inom räckhåll, med skolor, restauranger, matbutiker samt goda kommunikationer. För mer information om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig mäklare Susanne Hjort 0709- 39 18 18 alt. [email protected] för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Grindtorps skolgränd 34, Täby Centrum, Täby kommun
 • Sön 4 jun kl 16:30
Grindtorps skolgränd 34, Täby Centrum, Täby kommun, bild 2
Grindtorps skolgränd 34, Täby Centrum, Täby kommun, bild 3

Grindtorps skolgränd 34

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
MOHV Täby AB

6 995 000 kr

93 m²

4 rum

5 374 kr/mån

75 215 kr/m²

+ 35 kvm takterrass + Insynsskyddad + Genomgående planlösning + Garage i huset + Täby Centrum Varmt välkommen till Grindtorps Skolgränd 34. Äntligen kommer en genomgående fyra med dubbla badrum, tre sovrum och en fantastisk takterrass om 35 kvm med eftermiddag/kvällssol. Bostaden har en totalyta på hela 128 kvm inklusive terrass. Praktiskt uteförråd med ingång från terrassen samt extraförråd i källaren. Här har du chansen att bo högst upp i huset med troligtvis Täby Centrums mest attraktiva läge. Bostaden har en genomgående planlösning med fönster i två väderstreck! Spendera dagarna på dina egna takterrass. Här bor du i en fastighet med byggår 2017 där allt känns som nytt. Här är livskvalité på högsta nivå och du tar hissen direkt ned till varmgaraget. Här erbjuds medlemmarna ett lägenhetsförråd. Tänk att du går till Täby Centrum på två minuter, avnjuta en fantastisk måltid och samtidigt komma hem till lugnet och stillheten. Alternativt promenerar du ner till Roslagsbanan på en minut som även tar dig in till Tekniska högskolan på 20 minuter. Här bor du i direkt närhet till Täby Centrum men samtidigt slipper du trafiken, byggnaderna och stressen. Perfekt kombination för dig som vill komma närmre kommunikationer, livsmedelsbutiker, restauranger, systembolag. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-5 55 10 71 alt. [email protected] för mer information

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Mönstringsvägen 66, Åkerstorp, Österåkers kommun
 • Sön 4 jun kl 11:15

Mönstringsvägen 66

Radhus
Åkerstorp, Österåkers kommun
MOHV Täby AB

3 695 000 kr

121 m²

5 rum

102 m² tomt

+++ACCEPTERAT PRIS!+++ Renoverat och fräscht radhus på barnfamiljstäta Mönstringsvägen! Från det att familjen förvärvade fastigheten år 2016 har huset genomgått en grundlig förvandling. Nytt tak, ny luftvärmepump, nya avlopp och rör genomgående i hela huset samt altaner på både fram och baksida. Utöver det är tvättstugan totalrenoverad och här finns nya maskiner, bara några månader gamla. Mönstringsvägen är verkligen idyllen för dig med barn. Kompisar finns i nästan varenda huskropp och lekparker, öppna gräsytor och hästhagar finns i varje riktning. Den trygga miljön som innergårdarna skapar möjliggör er att släppa ut barnen fritt utanför dörren! Husets kvadratmeter är väldisponerade med sällskapyta och kök på nedre plan och samtliga sovrum samlade på övre plan. Rikligt med parkeringsplatser och egen garageplats i länga med elektriska öppnare. Cykelväg hela vägen till Åkersberga centrum, skolor, förskolor, Domarudden och Garnsviken för bad. Nedanför området finns busshållplats med busslinje hela vägen till Danderyd, Stockholm. För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Vera Safi på 072 555 06 72 alt. [email protected]

 • Plus
Näsbydalsvägen 12, 12 Tr, Näsbydal, Täby kommun

Näsbydalsvägen 12, 12 Tr

Lägenhet
Näsbydal, Täby kommun
MOHV Täby AB

1 925 000 kr

35 m²

1 rum

2 211 kr/mån

55 000 kr/m²

+ Solid förening + Högt upp i huset + Låg avgift + Centralt läge Varmt välkommen till Näsbydalsvägen 12. På våning 12 finner du denna trevliga och charmiga etta i Täbys största bostadsrättsförening. Lägenheten är i mycket bra skick med fräscha ytskikt, uppdaterat kök och stambytt badrum. Öppen och social planlösning med sovalkov och passar perfekt för ditt första boende. Mycket solid bostadsrättsföreningen i centrala Täby med nyrenoverade tvättstugor i huset. Föreningen har en fantastisk, nybyggd lekplats på innergården. I direkt närhet finns även Näsbydals IP för dig som är intresserad av idrott. Här bor du i direkt närhet till kommunikationer, promenadstråk och Täby Centrum. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-555 10 71 alt. [email protected] för mer information. Välkommen på visning.

 • Hiss
Kadettens gata 14, Näsby Park, Täby kommun
 • Sön 4 jun kl 14:30
Kadettens gata 14, Näsby Park, Täby kommun, bild 2
Kadettens gata 14, Näsby Park, Täby kommun, bild 3

Kadettens gata 14

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
MOHV Täby AB

6 795 000 kr

84 m²

4 rum

5 012 kr/mån

80 893 kr/m²

+ Tre sovrum + Magiska tillval + Fönster i tre väderstreck + Byggår 2022 Varmt välkommen till Kadettens gata 14. Här kommer en magisk fyrarummare med fönster i tre väderstreck. Planlösningen är genomgående och ljuset flödar genom de stora fönsterpartierna. Lägenheten har stilrena, ljusa materialval. Vedum-kök i beige kölur med generösa arbetsytor och skåpförvaring. Praktiska skjutdörrar separerar rummen med varandra och här kan du välja att ha en öppen planlösning eller inte. Lägenhetsförråd finns i huset och parkering med eller utan laddstolpe finns att hyra av föreningen. Ett boende för dig som vill njuta varje dag, för dig som inte vill kompromissa mellan morgonens löpning i vattenbrynet, golfrundan med kollegorna, charkbrickan med vänner i slottsparken och den absoluta närheten till Stockholm city. För dig som vill bo, leva och njuta i anrik slottsmiljö varje dag och ha mer tid över för livets goda! Näsby Park är ett populärt och barnvänligt område. Här bor ni i en fantastisk omgivning med hav och natur intill och samtidigt direkt närhet till Roslagsbanan som tar dig in till Tekniska Högskolan på 20 minuter. Bussförbindelser till tunnelbanan i Danderyd, både dag och natt, samt till Täby Centrum och Arninge Centrum, båda med ett stort utbud av butiker, service och restauranger. Kombinationen av tillgängligheten in till centrala Stockholm med att bo helt ostört är helt unikt. Det här är livskvalité på högsta nivå. I närområdet finns caféer, restauranger och härliga promenadstråk längs vattnet. På promenadavstånd finner du populära Centralparken, Näsa Ängs badplats, tennisbanor samt småbåtshamn. I Näsby Park finns flera välrenommerade förskolor och skolor. För mer information vänligen kontakta ansvariga mäklare Oscar Hallbygård på [email protected] - 0725 55 10 71 alternativt Vera Safi på [email protected] - 072-555 06 72.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Näsbyviksgränd 4, Näsby Park, Täby kommun

Näsbyviksgränd 4

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
MOHV Täby AB

9 000 000 kr

91 m²

4 rum

5 615 kr/mån

98 901 kr/m²

Läs mer om projektet på: www.slottshusen.se Varmt välkommen till denna luftiga fyrarummare, högst upp i huset. Bostaden har fönster i tre väderstreck och terrass mot innergård. Här disponeras 91 kvm med bland annat tre rymliga sovrum, två badrum & klädkammare. Vardagsrum i direkanslutning till kök med utgång till terrass. I Näsby Park närmast Näsbyviken uppför Wästbygg Slottshusen, Svanenmärkta småskaliga flerbostadshus med villakänsla. Inbäddade i parkens prunkande grönska är bostadsrätterna placerade med omsorg och hänsyn till den anrika slottsmiljön. Historiens vingslag är högst påtagliga i omgivningarna. Riddare, guvernörer och magiska personligheter har under århundraden förgyllt platsen. Här bor du kungligt med absolut närhet till strandpromenad, båthamn, padelbanor, friluftsliv, service och restauranger. Slottshusen erbjuder inte bara ett hem utan en hel livsstil utformad efter nutidens behov och villkor. Hemmens fokus är ett hållbart, tidlöst och modernt boende för hela livet. Oslagbara planlösningar med magnifika rum i fil, hela våningsplan, bibliotek och stora social ytor för vänner och familj att umgås på. Här är ett tidlöst, exklusivt och noga genomtänkt inredningskoncept framtaget som återspeglar den magiska omgivningen, bara för dig att flytta in och sätta den personliga prägeln. Ett boende för dig som vill njuta varje dag, för dig som inte vill kompromissa mellan morgonens löpning i vattenbrynet, golfrundan med kollegorna, charkbrickan med vänner i slottsparken och den absoluta närheten till Stockholm city. För dig som vill bo, leva och njuta i anrik slottsmiljö varje dag och ha mer tid över för livets goda!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Södervägen 14, Viggbyholm, Täby kommun

Södervägen 14

Lägenhet
Viggbyholm, Täby kommun
MOHV Täby AB

4 195 000 kr

110 m²

4 rum

5 899 kr/mån

38 136 kr/m²

+ Helrenoverat 2012 + Solig balkong + Närhet till kommunikationer + Garageplats 400 kr/mån Varmt välkommen till Södervägen 14. Renoverad och fin fyra på hela 110 kvm. Hela bostaden renoverades under 2012 och är i mycket bra skick. Genomgående planlösning med fönster i två väderstreck. Bostaden disponerar tre sovrum, två badrum, kök, klädkammare och ett fantastiskt vardagsrum med utgång till balkong. Här bor du i direkt närhet till kommunikationer. Roslagsbanan tar dig till Tekniska Högskolan på ca 20 minuter. Denna lägenhet erbjuder köparen ett perfekt tillfälle att hålla ner kostnaderna men samtidigt bo centralt med direkt närhet till Roslagsbanan och Bussar. Låg månadsavgift i en av Täbys mest solida och populära Bostadsrättsföreningar. Varmgarage i huset och besöksparkering precis utanför. Här bor du även i direkt närhet till förskolor och skola. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-555 10 71 alt. [email protected] för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Eskadervägen 10, Näsby Park, Täby kommun

Eskadervägen 10

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
MOHV Täby AB

1 950 000 kr

32 m²

1 rum

1 621 kr/mån

60 938 kr/m²

Kommande försäljning. + Nyproducerad 2022 + Låg avgift + Bredband i avgift + Solid förening + Nära kommunikationer Varmt välkommen till Eskadervägen 10. Nu presenteras denna optimala bostad för dig som söker ditt första boende eller en övernattningslägenhet. Nu har du möjlighet att förvärva detta boende och vara första ägare. Här får du den bästa kombinationen. Helt nyproducerat hem i en solid förening. Bostaden säljs av föreningen och tillträde sker enligt överenskommelse. Här bor du i en populär bostadsrättsförening med direkt närhet till tåg och buss. Apotek, livsmedelsbutik, caféer och restauranger finns runt hörnet med direkt tillgång till hiss utan trappsteg. Föreningen erbjuder medlemmar möjlighet att nyttja övernattningslägenhet, festlokal samt Skyroom med privat takterrass. Kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. [email protected] för mer information.

 • Hiss
Sadelgatan 10, Våning 4/4, Täby Park, Täby kommun

Sadelgatan 10, Våning 4/4

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
MOHV Täby AB

5 195 000 kr

86 m²

4 rum

5 282 kr/mån

60 407 kr/m²

+ Genomgående planlösning + Högst upp i huset + Terrass + balkong + Fönster i två väderstreck Varmt välkommen till Sadelgatan 10. Trevlig våning, högst upp på välplanerade 86 kvm. Här har du stora fönsterpartier, terrass och balkong. Här finns blandannat stora sociala ytor, tydlig sovdel med egen terrass, badrum med egen tvättdel. Lägenheten passar perfekt för barnfamiljen alternativt er som flyttar från hus och behöver kontor och gästrum. Förråd i källaren ingår i månadsavgiften. Området Täby Park präglas utav moderna bostadshus, restauranger, simhall, parker med gångavstånd till Täby Centrum och kommunikationer. Kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. [email protected] för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Eskadervägen 10, Näsby Park, Täby kommun

Eskadervägen 10

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
MOHV Täby AB

4 695 000 kr

102 m²

3 rum

5 008 kr/mån

46 029 kr/m²

+ Arkitektritad + Pampig våning + Låg avgift + Bredband i avgift + Solid förening + Nära kommunikationer Varmt välkommen till Eskadervägen 10. Nu presenteras denna optimala bostad för dig som söker en stor och social trerummare i nyskick. Perfekt disponerad bostad där samtliga 102 kvm används. Nu har du möjlighet att förvärva detta boende och vara första ägare att flytta in. I denna våning har man vågat ta i. Stora, öppna sociala ytor med fantastiska fönsterpartier. Goda förvaringsutrymmen i form av stora klädkammare och pentry i kök. Här får du den bästa kombinationen. Helt nyproducerat hem i en solid förening. Bostaden säljs av föreningen och tillträde sker enligt överenskommelse. Här bor du i en populär bostadsrättsförening med direkt närhet till tåg och buss. Apotek, livsmedelsbutik, caféer och restauranger finns runt hörnet med direkt tillgång till hiss utan trappsteg. Föreningen erbjuder medlemmar möjlighet att nyttja övernattningslägenhet, festlokal samt Skyroom med privat takterrass. Kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. [email protected] för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Sportvägen 23, Ensta, Täby kommun

Sportvägen 23

Villa
Ensta, Täby kommun
MOHV Täby AB

8 995 000 kr

150 m²

7 rum

928 m² tomt

+ Totalyta 227 kvm + Braskamin + Egen basketplan + Bod med solpaneler + Lugnt område med närhet till skog + Kommunikationer Varmt välkommen till Sportvägen 23 i populära och barnvänliga Ensta. Nu presenteras en välplanerad suterräng-villa med ett optimalt läge för dig som både vill ha nära till Grönområden samt mycket fina promenadstråk med elljusspår och skog. Skolor, förskolor och kommunikation samt matbutik finns inom några minuters promenad. Närhet till kommunikationer med både Roslagsbana och bussar till både Täby Centrum och Mörby Centrum. Fastigheten har en totalyta på hela 227 kvm som erbjuder 7 rum varav 4-5 sovrum, snyggt kök med matplats, tvättstuga med groventré generösa förvaringsutrymmen, sociala ytor och ett lugnt läge. Här erbjuds en plan tomt i soligt läge med lek-vänliga gräsytor och en egen basketplan. Stora sociala ytor där man kan njuta av härliga dagar och kvällar med familj och vänner. Genomgående ljus inredning, såväl vardagsrum som kök med stora fönsterpartier med utsikt ut mot det stora trädäcket. På uppfarten finns plats för 2 bilar samt ett garage med utrymme för ytterligare en bil. Välkomna till ett hem för hela familjen att trivas i! För mer information vänligen kontakta mäklare Oscar Hallbygård på [email protected] alt. 072-555 10 71 eller mäklare Beba Klinta på [email protected] alt. 072-555 01 37!

Råholmsvägen 2A, Näsby Park, Täby kommun
 • Tis 6 jun kl 15:00
Råholmsvägen 2A, Näsby Park, Täby kommun, bild 2
Råholmsvägen 2A, Näsby Park, Täby kommun, bild 3

Råholmsvägen 2A

Villa
Näsby Park, Täby kommun
MOHV Täby AB

25 000 000 kr

182 m²

8 rum

1 049 m² tomt

På väg ner längs en återvändsgata till badplatsen Kråkudden passerar ni några få villor. Men så blir du tvungen att stanna till. Mellan häckens grenar skymtar en helt unik villa. Några kliv in och precis här, ligger huset ni alltid drömt om! En arkitektritad villa, helt unik i sitt slag, där den välkände arkitekten Rahel Belatchew ritat huset med millimeterprecision anpassat till fastighetens utformning. Huset är placerat så att man kan njuta av varje vaken timme vid olika uteplatser runt huset. På morgonkvisten ligger solen på baksidan så att man kan vakna varje morgon och ta med sin kaffekopp och avnjuta av den vackra havsutsikten. Sedan följer solen huset runt och på vägen kan man beundra hur dess ljus skapar solspeglar på terrassen på framsidan. Det är också här på framsidan som ni kommer mötas av det som troligtvis kommer bli ert nya semesterparadis! Poolen, soldäcket, stenläggningen och den otroligt rymliga uteplatsen med plats för sommarens alla fester! Här har nuvarande ägare även låtit uppföra ett modernt attefallshus! Ett komplett boende med kök, sällskapsdel, sovloft och badrum. Med pricken över i:et finns även en bastu med infraröd uppvärmning! Det kan inte bli mer spa-känsla än detta! Givetvis är fiber indraget med hundraprocentig uppkoppling! Det här boendet är optimalt för gästerna som kommer på besök eller för tonåringen som vill pröva sina egna vingar och flytta hemifrån! Längs husets kropp finns en vacker teatertrappa som inte bara skapar naturliga sittplatser utan även fungerar som gång till baksidan. Här springer man upp om man vill ta sig ett dopp i havet mellan poolbaden. Från baksidan av huset har man nämligen direkt tillgång till gångvägen som leder dig till hav och brygga! Invändigt är detta hus väl genomtänkt och de 182 kvadratmeter är fördelade i två plan med entré, tre sovrum, allrum, badrum och tvättstuga på nedre plan samt kök, matsal, vardagsrum, 1 sovrum och badrum på övre plan. Smakfulla materialval i samtliga utrymmen och ett härligt ljus skapar ett hem som man verkligen trivs i och som man kan vara stolt att kalla sitt hem! Från vägen in på fastigheten finns en generös, grusad uppfart samt carport med laddstolpe. Plats för hela fem bilar och längre ner på gatan finns tre gästparkeringar. Näsby Park är ett populärt och barnvänligt område. Här bor ni i en fantastisk omgivning med hav och natur intill och samtidigt direkt närhet till Roslagsbanan som tar dig in till Tekniska Högskolan på 20 minuter. Bussförbindelser till tunnelbanan i Danderyd, både dag och natt, samt till Täby Centrum och Arninge Centrum, båda med ett stort utbud av butiker, service och restauranger. Kombinationen av tillgängligheten in till centrala Stockholm med att bo helt ostört är helt unikt. Det här är livskvalité på högsta nivå. I närområdet finns caféer, restauranger och härliga promenadstråk längs vattnet. På promenadavstånd finner du populära Centralparken, Näsa Ängs badplats, tennisbanor samt småbåtshamn. I Näsby Park finns flera välrenommerade förskolor och skolor. För mer information vänligen kontakta ansvariga mäklare Oscar Hallbygård på [email protected] - 0725 55 10 71 alternativt Vera Safi på [email protected] - 072-555 06 72

 • Premium
Brinkvägen 69, Östra Vallabrink, Täby kommun
 • Budgivning pågår
Brinkvägen 69, Östra Vallabrink, Täby kommun, bild 2
Brinkvägen 69, Östra Vallabrink, Täby kommun, bild 3

Brinkvägen 69

Villa
Östra Vallabrink, Täby kommun
MOHV Täby AB

10 750 000 kr

191 m²

7 rum

862 m² tomt

+ Bergvärme + Låga driftskostnader + Stora renoveringar + 5 Sovrum + Fönsterbyte + Barnvänligt Varmt välkomna till Brinkvägen 69. Rymligt familjehem, högt upp på kullen i ett privat och insynsskyddat läge. Nuvarande ägare har investerat och gjort stora, löpande renoveringar. Se renoveringslista. Huset värms upp med Bergvärme och har låga driftskostnader med totalt 17 000 kWh/år. Här har du stora, sociala ytor på entréplan och en separat sovdel på övre plan. Populärt läge med gångavstånd till Brinkskolan och förskola. Uppväxt villaområde där barnen leker fritt på gatan. Närhet till buss 611 och Roslagsbana som gör det enkelt för dig som vill ta sig in till stan. Välkomna till ett hem för hela familjen att trivas i! För mer information vänligen kontakta mäklare Oscar Hallbygård på [email protected] alt. 072-555 10 71.

 • Premium
Vintergaloppsgatan 11, Täby Park, Täby kommun

Vintergaloppsgatan 11

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
MOHV Täby AB

2 375 000 kr

40 m²

2 rum

3 015 kr/mån

59 375 kr/m²

+ Balkong i söderläge + Exklusiva tillval kök och badrum + Öppen planlösning + Täby Park Varmt välkommen till Vintergaloppsgatan 11. En perfekt disponerad tvårummare med öppen och social planlösning. Stora fönsterpartier och balkong mot innergård i rakt söderläge. Här har man inte snålat med tillvalen och nu har du som köpare möjlighet att flytta in i en helt nya tvårummare i Täbys mest expansiva område, Täby Park. Området Täby Park präglas utav moderna bostadshus, restauranger, simhall, parker med gångavstånd till Täby Centrum och kommunikationer. Kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. [email protected] för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Källtorpsvägen 9, Näsby Park, Täby kommun

Källtorpsvägen 9

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
MOHV Täby AB

2 495 000 kr

49 m²

2 rum

3 642 kr/mån

50 918 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och öppna tvåa på Källtorpsvägen 9. Omtyckt planlösning med kök och vardagsrum i direktanslutning till varandra. Fantastiska fönsterpartier med stora ljusinsläpp. En underbar balkong finns även att tillgå för fina sommardagar. Lägenheten ligger belägen i populära Centralparken. I Centralparken som ligger precis utanför dörren finner du ett utomhusbad som har öppet hela sommaren, tennisbana, motionsspår ihop rejäla gräsytor för rekreation, träning och härliga grillkvällar. Goda kommunikationer till Stockholm via buss alternativt Roslagsbana. Gångavstånd till populära Täby Centrum och Näsby Parks Centrum. Kontakta ansvarig mäklare Jacob Gustafsson 072-555 01 92 alt. [email protected] för mer information samt bokning av visning.

 • Balkong
 • Hiss
Engelbrektsvägen 133, Södra Haga, Vallentuna kommun

Engelbrektsvägen 133

Lägenhet
Södra Haga, Vallentuna kommun
MOHV Täby AB

1 995 000 kr

57,5 m²

2 rum

5 102 kr/mån

34 696 kr/m²

** Accepterat pris ** + Genomgående planlösning + Solid förening + Nära goda kommunikationer + Stor balkong Varmt välkommen till Engelbrektsvägen 133! En lägenhet med alla rätt! Här bor du med ett fantastiskt läge i en lägenhet med stora fönsterpartier och balkong i härligt läge! Här erbjuds en känsla av nyskick och en väldisponerad planlösning. Här bor du med ett optimalt avstånd ifrån Vallentuna Centrum och IP. Varmt välkommen till en av Vallentunas populäraste bostadsrättsföreningar. VOHV by MOHV: Missa inte att denna bostad har en hög VOHV-faktor! Denna märkning innebär att även din fyrbenta vän, hunden, har en mycket god levnadsstandard här. Här erbjuds oförväntat nära grönområden för pälsklingen. Direkt utanför dörren finns en grönskande fornminnesplats. Här bor du i direkt närhet till kommunikationer, både Roslagsbanan och Vallentunas stora bussnät. Kontakta ansvarig mäklare Jacob Gustafsson 072-5 55 01 92 alt. [email protected] för mer information samt bokning av visning!

 • Balkong
 • Hiss
Eskadervägen 32, Näsby Park, Täby kommun

Eskadervägen 32

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
MOHV Täby AB

3 550 000 kr

85,6 m²

3 rum

4 238 kr/mån

41 472 kr/m²

+ Populär 3:a i området + Insynsskyddad + Gott om förvaringsutrymmen + Solid förening + Stor balkong mot natur Varmt välkommen till Eskadervägen 32. Nu har du chansen att köpa en attraktiv trea utan insyn på populära Eskadervägen. Bostaden är i bra skick och har renoverats löpande. Bostaden disponerar två sovrum, två klädkammare, kök med gott om förvarings- och arbetsytor, stort och ljust vardagsrum med plats för soffgrupp och matgrupp med plats för stort bort. Totalt två stycken klädkammare och utbyggt badrum. Här har du som köpare möjlighet att flytta direkt in och du slipper dyra och tidskrävande renoveringar. Bostaden ligger i ett högt och fritt läge med fönster och balkongläge mot natur. Här bor du i direkt närhet till tåg och buss. Livsmedelsbutik, apotek, caféer och restauranger, butiker, bibliotek, frisör, husläkare samt tandläkare finns runt hörnet. Gångavstånd till Stora Värtan, sandstrand, underbara promenadstråk längs vattnet eller varför inte ta en promenad i Centralparken? Kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072 555 10 71 alt. [email protected] för mer information. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Strandängsgatan 2, Näsby Park, Täby kommun

Strandängsgatan 2

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
MOHV Täby AB

7 500 000 kr

88 m²

4 rum

4 811 kr/mån

85 227 kr/m²

Läs mer om projektet på: www.slottshusen.se Varmt välkommen till denna ljusa fyrarummare alternativt trerummare med gavelläge. Bostaden har fönster i tre väderstreck och balkong om 18 kvm mot innergård. Här disponeras 88 kvm med bland annat tre sovrum, badrum och vardagsrum i direktanslutning till kök. Här kan du välja mellan fantastiska vindsvåningar med generös takhöjd eller varför inte en rymlig lägenhet med en fantastisk uteplats som dessutom har en generös takhöjd. Gå in på bostadsväljaren och klicka hem din framtida bostad. I Näsby Park närmast Näsbyviken uppför Wästbygg Slottshusen, Svanenmärkta småskaliga flerbostadshus med villakänsla. Inbäddade i parkens prunkande grönska är bostadsrätterna placerade med omsorg och hänsyn till den anrika slottsmiljön. Historiens vingslag är högst påtagliga i omgivningarna. Riddare, guvernörer och magiska personligheter har under århundraden förgyllt platsen. Här bor du kungligt med absolut närhet till strandpromenad, båthamn, padelbanor, friluftsliv, service och restauranger. Slottshusen erbjuder inte bara ett hem utan en hel livsstil utformad efter nutidens behov och villkor. Hemmens fokus är ett hållbart, tidlöst och modernt boende för hela livet. Oslagbara planlösningar med magnifika rum i fil, hela våningsplan, bibliotek och stora social ytor för vänner och familj att umgås på. Här är ett tidlöst, exklusivt och noga genomtänkt inredningskoncept framtaget som återspeglar den magiska omgivningen, bara för dig att flytta in och sätta den personliga prägeln. Ett boende för dig som vill njuta varje dag, för dig som inte vill kompromissa mellan morgonens löpning i vattenbrynet, golfrundan med kollegorna, charkbrickan med vänner i slottsparken och den absoluta närheten till Stockholm city. För dig som vill bo, leva och njuta i anrik slottsmiljö varje dag och ha mer tid över för livets goda!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Solsta 21A, Solsta, Vallentuna kommun

Solsta 21A

Villa
Solsta, Vallentuna kommun
MOHV Täby AB

6 495 000 kr

190 m²

3 rum

2 875 m² tomt

+Var med från första spad-taget till färdigt drömhem +Egen brunn eget avlopp I lugna och natursköna Frösunda finns nu möjlighet för dig och din familj att förvärva denna framtida tomt av Vallentuna Solsta 7:1 med tillhörande hus från Smålandsvillan, modell Huskvarna. Tomten är på c:a 2875 kvm och i här finns cirka 20-30 hus i närområdet. Härlig naturtomt mot skogsområde, delvis berg i dagen. Det är drygt 3 kilometer till Frösunda station oh därifrån går Roslagsbanan som tar dig till centrala Stockholm. Med bil tar det c:a 40 minuter in till centrala Stockholm. Huset levereras i början på juni. Besiktning inbokad vecka 29 vilket innebär inflytt i början av augusti.

Strandängsgatan 9, Näsby Park, Täby kommun

Strandängsgatan 9

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
MOHV Täby AB

7 295 000 kr

84 m²

4 rum

4 630 kr/mån

86 845 kr/m²

Läs mer om projektet på: www.slottshusen.se Varmt välkommen till denna trevliga fyrarummare med gavelläge. Bostaden har fönster i tre väderstreck och balkong på 5 kvm mot innergård. Här disponeras 84 kvm med bland annat tre sovrum, badrum, gäst-wc och vardagsrum i direktanslutning till kök. I Näsby Park närmast Näsbyviken uppför Wästbygg Slottsängen, Svanenmärkta småskaliga flerbostadshus med villakänsla. Inbäddade i parkens prunkande grönska är bostadsrätterna placerade med omsorg och hänsyn till den anrika slottsmiljön. Historiens vingslag är högst påtagliga i omgivningarna. Riddare, guvernörer och magiska personligheter har under århundraden förgyllt platsen. Här bor du kungligt med absolut närhet till strandpromenad, båthamn, padelbanor, friluftsliv, service och restauranger. Slottsängen erbjuder inte bara ett hem utan en hel livsstil utformad efter nutidens behov och villkor. Hemmens fokus är ett hållbart, tidlöst och modernt boende för hela livet. Oslagbara planlösningar med magnifika rum i fil, hela våningsplan, bibliotek och stora social ytor för vänner och familj att umgås på. Här är ett tidlöst, exklusivt och noga genomtänkt inredningskoncept framtaget som återspeglar den magiska omgivningen, bara för dig att flytta in och sätta den personliga prägeln. Ett boende för dig som vill njuta varje dag, för dig som inte vill kompromissa mellan morgonens löpning i vattenbrynet, golfrundan med kollegorna, charkbrickan med vänner i slottsparken och den absoluta närheten till Stockholm city. För dig som vill bo, leva och njuta i anrik slottsmiljö varje dag och ha mer tid över för livets goda!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 20