Mäklare Oscar Hallbygård

Oscar Hallbygård

Om mig

Hej, Oscar här. Vem är jag? Stolt trebarnsfar till tre underbara döttrar, uppvuxen i Täby. Om man gillar det man gör tror jag att både resultat och kundnöjdhet ökar, och jag trivs verkligen med mitt arbete! För mig har det alltid varit tydligt att jag ska jobba med människor. Jag älskar mäklaryrket eftersom det ger mig förmånen att få arbeta med människor varje dag. Samtidigt som jag får chans att nyttja mitt eget driv och engagemang på jobbet varje dag. Det är något jag är tacksam för!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Adolf Lemons väg 42, Täby Kyrkby, Täby kommun
 • Sön 3 mar kl 15:15

Adolf Lemons väg 42

Radhus
Täby Kyrkby, Täby kommun
MOHV Täby
4 995 000 kr
112 m²
5 rum
195 m² tomt

+ Familjevänligt område + Insynsskyddad uteplats + Stora sociala ytor Välkommen till ditt drömhem i ett idylliskt och barnvänligt område! Detta charmiga kedjehus, spritt över två plan, är en perfekt kombination av modern komfort och naturskön omgivning. På nedervåningen välkomnas du av en ljus och luftig atmosfär med öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats. Här finns gott om plats för familjens sammankomster och umgänge. De stora fönstren släpper in generöst med naturligt ljus och ger samtidigt en utsikt över uteplats och jacuzzi. Uteplatsen, perfekt för sommarkvällar och grillfester, är lättåtkomlig från matplatsen och bjuder in till avkoppling och lek för både stora och små. Trädgården är ett paradis för barnen att utforska och leka i, samtidigt som den är lätt att underhålla för de vuxna. På övre våningen finner du sovrummen, varsamt designade för att erbjuda både avskildhet och komfort. Här finns gott om utrymme för hela familjen att koppla av och njuta av lugnet efter en lång dag. Det barnvänliga området erbjuder närhet till skolor, lekplatser och grönområden, perfekt för familjer som prioriterar en trygg och trivsam miljö för sina barn att växa upp i. Dessutom finns det gott om promenad- och cykelvägar i närheten, perfekt för naturnära utflykter och frisk luft. Sammanfattningsvis är detta kedjehus den perfekta platsen för den moderna familjen som söker en harmonisk balans mellan bekvämlighet, gemenskap och naturnära livsstil. Missa inte chansen att skapa minnen för livet i denna underbara bostad! Här har du direkt närhet till Roslagsbanan/Busshållplats, ica, café, apotek, gym, förskolor samt natur. På Adolf Lemons väg kan barnen leka fritt på gatan och lekplats finns 20 m från fastigheten. Ta en promenad upp till Vikingavallen som erbjuder löparspår, utegym och en fantastisk träningsanläggning. Kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. [email protected] för mer information. Varmt välkommen på visning

 • Plus
Brovallsvägen 100, Rydbo, Österåkers kommun
 • Budgivning pågår

Brovallsvägen 100

Radhus
Rydbo, Österåkers kommun
MOHV Täby
5 395 000 kr
120 + 5 m²
4 rum
229 m² tomt

+ Solceller + Gångavstånd till tåg och buss + Gavelradhus med tillbyggt burspråk på lugn bilfri gata + Perfekt för barnfamiljen Här på populära och omtyckta Brovallsvägen ligger detta ljusa radhus i bra skick. Boendet erbjuder ett naturnära, barnvänligt och otrafikerat läge samt fint ljusinsläpp. Till bostaden hör en insynsskyddad och lummig uteplats I sydvästläge med lättmöblerade ytor, trätrall och markis. Utöver detta har bostaden även vid entrén en takbeklädd och charmig altan med trätrall, morgonsol och plats för ett mindre bord. Från dessa platser kan man betrakta husets lättskötta, rogivande och barnvänliga trädgårdstomt med fruktträd, välskött gräsmatta, bärbuskar och många soltimmar. Tomten tillhör samfälligheten. Stora delar av huset renoverat mellan 2018-2022. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Rydbos hjärta. Skogen ligger precis utanför huset och Rydbo station finns en kort promenad bort. Dessutom har man Stocklholm Östra några pendeltågsstationer från bostaden. Varmt välkommen till Brovallsvägen!

Hägerneholmsvägen 7A, Hägerneholm, Täby kommun

Hägerneholmsvägen 7A

Lägenhet
Hägerneholm, Täby kommun
MOHV Täby
1 395 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/6
2 495 kr/mån
48 103 kr/m²

+ Högt i tak + Låg avgift + Naturnära + Roslagsbanan Varmt välkommen till Hägerneholmsvägen 7A. Optimalt planerad etta på 29 kvadratmeter med en generös takhöjd på 2,7 m och stilrena materialval gör att detta boende är det perfekta förstaboendet. Här bor du i populära Hägerneholm med direkt närhet till natur och grönska. Hägerneholm är en ny stadsdel i Täby som växer fram. Den nya stadsdelen Hägerneholm med närhet till vatten, city och park växer fram i utkanten av Täby. En blandning mellan moderna, nyproducerade bostäder med grönskan runt hörnet. Expansivt område där man planerat och bygger nu upp Arninge Rescentrum där även Roslagsbanan står klar under 2021. Läs mer på Täby kommuns hemsida. Kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. [email protected] för mer information. Varmt välkommen på visning.

 • Hiss
Blinkersgatan 21, Täby Park, Täby kommun
 • Sön 3 mar kl 13:15
Blinkersgatan 21, Täby Park, Täby kommun, bild 2
Blinkersgatan 21, Täby Park, Täby kommun, bild 3

Blinkersgatan 21

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
MOHV Täby
2 545 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/4
3 230 kr/mån
55 326 kr/m²

+ Först att flytta in + Balkong mot innergård + Exklusiva tillval kök och badrum + Öppen planlösning + Täby Park Varmt välkommen till Blinkersgatan 21. En perfekt disponerad tvårummare med öppen och social planlösning. Stora fönsterpartier och balkong mot innergård med förmiddagssol. Här har man inte snålat med tillvalen och nu har du som köpare möjlighet att flytta in i en helt nya tvårummare i Täbys mest expansiva område, Täby Park. Området Täby Park präglas utav moderna bostadshus, restauranger, simhall, parker med gångavstånd till Täby Centrum och kommunikationer. Kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. [email protected] för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Golfbanevägen 5, Mörby Centrum, Danderyds kommun
 • Sön 3 mar kl 11:00

Golfbanevägen 5

Lägenhet
Mörby Centrum, Danderyds kommun
MOHV Täby
4 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 6/8
3 552 kr/mån
79 537 kr/m²

+ Högt, fritt läge + Öppen planlösning + Tunnelbana Välkommen till denna charmiga och välplanerade tvårummare belägen i populära Mörby centrum. Denna ljusa bostad bjuder på en trivsam atmosfär och bekvämligheter som passar både singlar och par. Med närhet till shopping, kommunikation och grönområden blir detta ett perfekt hem för den som söker det lilla extra. Nuvarande ägare har byggt in garderober, stilsäkra taklister och sobra färger/tapeter på väggarna. Här bor du i en solid föreningen med garage och förråd i huset. Magisk balkong med högt läge. Hiss till varmgarage med elladdstation 1000kr/månad. Centralt beläget i Danderyd, precis intill det pågående uppfräschningen av Mörby Centrum, kommer området snart erbjuda ett utökat utbud av butiker och service i en trivsam miljö. Omgivningen kombinerar perfekt kommunikationer, shopping, service och vacker natur. Edsviken med sina härliga badplatser och promenadstråk längs vattnet finns nedanför området, och Stockholms golfklubbs gröna golfbana är precis intill. För mer information kontakta Oscar Hallbygård Telefon: 072 555 10 71 Mail: [email protected]

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Näsbyviksgränd 4, Näsby Park, Täby kommun

Näsbyviksgränd 4

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
MOHV Täby
6 100 000 kr
73 m²
2 rum
4 688 kr/mån
83 562 kr/m²

Läs mer om projektet på: www.slottshusen.se Varmt välkommen till denna ljusa tvårummare alternativt trerummare med gavelläge. Bostaden har fönster i tre väderstreck och uteplats på hela 23 kvm mot innergård. Här disponeras 73 kvm med bland annat sovrum, badrum och vardagsrum i direktanslutning till kök. I Näsby Park närmast Näsbyviken uppför Wästbygg Slottshusen, Svanenmärkta småskaliga flerbostadshus med villakänsla. Inbäddade i parkens prunkande grönska är bostadsrätterna placerade med omsorg och hänsyn till den anrika slottsmiljön. Historiens vingslag är högst påtagliga i omgivningarna. Riddare, guvernörer och magiska personligheter har under århundraden förgyllt platsen. Här bor du kungligt med absolut närhet till strandpromenad, båthamn, padelbanor, friluftsliv, service och restauranger. Slottshusen erbjuder inte bara ett hem utan en hel livsstil utformad efter nutidens behov och villkor. Hemmens fokus är ett hållbart, tidlöst och modernt boende för hela livet. Oslagbara planlösningar med magnifika rum i fil, hela våningsplan, bibliotek och stora social ytor för vänner och familj att umgås på. Här är ett tidlöst, exklusivt och noga genomtänkt inredningskoncept framtaget som återspeglar den magiska omgivningen, bara för dig att flytta in och sätta den personliga prägeln. Ett boende för dig som vill njuta varje dag, för dig som inte vill kompromissa mellan morgonens löpning i vattenbrynet, golfrundan med kollegorna, charkbrickan med vänner i slottsparken och den absoluta närheten till Stockholm city. För dig som vill bo, leva och njuta i anrik slottsmiljö varje dag och ha mer tid över för livets goda!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Boulevarden 61, 6/6 tr., Täby Park, Täby kommun
 • Budgivning pågår

Boulevarden 61, 6/6 tr.

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
MOHV Täby
5 495 000 kr
91 m²
4 rum
vån 6/6
6 174 kr/mån
60 385 kr/m²

Kommande försäljning. Kontakta mäklare för mer information + Högst upp i huset + Ingen insyn + Fantastisk utsikt + Öppen planlösning + Smakfulla materialval + Först att flytta in Varmt välkommen till Boulevarden 61. Äntligen börjar det blir dags att presentera denna fantastiska fyrarummare i Täby Park. Bostaden ha en optimal planlösning med dubbla badrum. Fantastiska materialval och stora fönsterpartier. Balkong i rakt söderläge med utsikt över hustaken och innergård. Här får du chansen som köpare att flytta in i en bostad i nyskick i ett av Täby Parks bästa lägen. Medlemmarna erbjuds förråd och garage i huset. Området Täby Park präglas utav moderna bostadshus, restauranger, simhall, parker med gångavstånd till Täby Centrum och kommunikationer. Kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. [email protected] för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Djursholmsvägen 29B, Näsby Park, Täby kommun

Djursholmsvägen 29B

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
MOHV Täby
5 495 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/1
4 637 kr/mån
63 161 kr/m²

+ Totalrenoverad 2022 + Insynsskyddad + Parkering Varmt välkommen till Djursholmsvägen 29B. Charmig takvåning på hela 87 kvm där nuvarande ägare har låtit utföra en helrenovering med ny planlösning. Här erbjuds en öppen och social planlösning med fönster i alla väderstreck. Här kommer en bostad för dig som söker det lilla extra. Ett boende för dig som vill njuta varje dag, för dig som inte vill kompromissa mellan morgonens löpning i vattenbrynet, golfrundan med kollegorna, charkbrickan med vänner i slottsparken och den absoluta närheten till Stockholm city. För dig som vill bo, leva och njuta i anrik slottsmiljö varje dag och ha mer tid över för livets goda! Här finns livsmedelsbutik, café, Roslagsbanan, slott och framförallt havet.

Eskadervägen 40, Näsby Park, Täby kommun

Eskadervägen 40

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
MOHV Täby
2 050 000 kr
37 m²
1 rum
vån -1/8
2 326 kr/mån
55 405 kr/m²

Acceptpris 2 050 000 kr + Insynsskyddad + Balkong + Solid förening Varmt välkommen till Eskadervägen 40. Här kommer en bra planerad bostad med balkong mot innergård. Lägenheten är i bra skick och detta är en perfekt för dig som söker ditt första boende. Lägenheten tillhör populära Brf Torpedbåten 2 där medlemmarna erbjuds låga avgifter. Här bor du i direkt närhet till Roslagsbanan som går till Östra Station med anslutning till tunnelbanestation Tekniska Högskolan och Kungliga Tekniska Högskolan samt Sophiahemmet. Bussar i närheten går till Täby Centrum samt Danderyds sjukhus. I Näsby Parks centrum finner du bland annat matvaruaffär med postservice, apotek, klädaffärer, dataservice, hårsalonger, fastighetsmäklare, blomsterhandlare, bokhandel, sko- och nyckelservice, en bank och SATS. I centrum finns även husläkarmottagning, barnavårdscentral, tandläkare samt fysikaliska terapeuter. Kontakta mäklaren ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-555 10 71 alt. [email protected] för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Källtorpsvägen 9, Näsby Park, Täby kommun

Källtorpsvägen 9

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
MOHV Täby
3 895 000 kr
79 m²
3 rum
vån 5/5
4 997 kr/mån
49 304 kr/m²

Kontakta mäklare för visning + Högst upp i huset + Balkong mot innergård och grönområde + Insynsskyddat läge + Genomgående planlösning Varmt välkommen till Källtorpsvägen 9. För er som har letat efter en trea i detta område kommer här kanske den bästa chansen på länge. Optimalt boende med balkong mot innergård. Här bor du helt ostört med trevlig utsikt mot grönområde. Rymligt boende med fönster i två väderstreck och perfekt planlösning. Separat sovdel med två bra sovrum och samtidigt stor social del med fönsterpartier i två väderstreck. Vi i branschen pratar ofta om "läge läge läge". Lägenheten ligger belägen vid populära Centralparken. Precis utanför dörren finner du ett utomhusbad, utegym, tennisbana, motionsspår samt rejäla gräsytor för rekreation, träning och härliga grillkvällar. Goda kommunikationer till Stockholm via buss alternativt Roslagsbana. Gångavstånd till populära Täby Centrum och Näsby Parks Centrum. Kontakta mäklaren ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-555 10 71 alt. [email protected] för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Boulevarden 66, Täby Park, Täby kommun

Boulevarden 66

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
MOHV Täby
5 495 000 kr
82 m²
3 rum
vån 6/9
4 542 kr/mån
67 012 kr/m²

+ Parkutsikt + Gavelläge + Dubbla balkonger + Insynsskyddad + Genomgående planlösning + Smakfulla materialval + Plejdsystem i hela lägenheten Varmt välkommen till våning 6 på Boulevarden 66. Äntligen börjar det bli dags att presentera denna fantastiska trerummare med gavelläge i Täby Park. Bostaden har en optimal och genomgående planlösning med fönster i tre väderstreck. Fantastiska materialval och stora fönsterpartier. Största balkongen är hela 14 kvm i perfekt syd/väst-läge med direkt utsikt över hela stadsparken i Täby Park fritt från insyn. Även den andra balkongen är insynsskyddad och med kilometerlång utsikt, bland annat mot Täbys nya simhall som ligger endast 300 meter bort - här kan du avnjuta ditt morgonkaffe. Fastigheten är Svanenmärkt och du har därför möjlighet att få Grönt Bolån. Här får du chansen som köpare att flytta in i en bostad i nyskick i ett av Täby Parks bästa lägen. Medlemmarna erbjuds förråd och garage i huset. Det finns laddplatser i garaget att hyra. I fastigheten finns en gemensam takterrass med pergola och flera sittgrupper samt odlingslådor. Det finns även en trevlig innergård med lekpark, växter och flera sittgrupper. Det finns även cykelrum samt plats för förvaring av barnvagnar och rullstol/rullator. Föreningen har också en cykelverkstad samt ellådcyklar som medlemmar har möjlighet att låna gratis. Föreningen är ansluten till områdets bilpool. Området Täby Park präglas utav moderna bostadshus, restauranger, simhall, parker med gångavstånd till Täby Centrum och kommunikationer. Kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. [email protected] för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Kaveldunsvägen 2U, Löttingelund, Täby kommun

Kaveldunsvägen 2U

Radhus
Löttingelund, Täby kommun
MOHV Täby
4 995 000 kr
114 m²
5 rum
6 028 kr/mån
43 816 kr/m²

+ Gavelläge + Optimalt solläge + Generös uteplats + Pool i föreningen + Parkering Varmt välkommen till Kaveldunsvägen 2U. Välplanerat hem på totalt 114 kvadratmeter i ett plan. Öppen planlösning med fantastiskt ljusinsläpp. Bostadens sociala zoner slutar inte här utan det erbjuds också en stor uteplats i rakt söderläge. Bostaden erbjuder hela 4 sovrum, potentiellt 2 badrum och bra förvaringsutrymmen. På bostadsrättsförenings innergård finns en uppvärmd pool som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Detta är en naturlig härlig samlingsplats att enkelt träffas på. Rönningesjön finns precis runt hörnet. Detta är en barnvänlig sjö med flertalet badplatser (både klippa, brygga och strand) som också erbjuder aktiviteter året runt. Under sommaren finns det goda möjligheter för fiske och på vintern plogas skridsko- och skidspår ut. Du kan cykla alt. promenera runt den cirka 7 km långa sjön och under din färd passerar du Skavlötens badplats (med bastu, café, elljusspår), Rönninge by som är en trivsam 4H gård samt även Roslagsbanans station Hägernäs. Runt hela sjön och i Löttingelund är det exceptionell grönska omgivet av skog och grönområden. Bostadsrättsföreningen är medlem i Löttingelunds föreningarna som är en sammanslutning av alla samfälligheter i området. Det innebär att du kan hyra den röda "ladan" nere vid Vassvägen/bryggan och där finns även utrustning att hyra/låna från föreningarna i form av kajaker, släpkärra, byggställning, partytält, stolar, bord, värmare och industridammsugare. Utanför dörren finns parkeringsplatser med eller utan laddstolpar. Det stannar tre busslinjer utanför föreningens område; Linje 615 (mot Arninge C och Täby C), Linje 612 (mot Arninge Station där Roslagsbanan och flertalet stora busslinjer ansluter in till Stockholm, Vaxholm, Åkersberga, Norrtälje) samt 612 (mot Kista). Nattbus 695 och buss 524 tar dig till Arninge och Vallentuna. Du kan också cykla smidigt till stationerna Hägernäs, Viggbyholm samt Visinge där Roslagsbanan finns. På gångavstånd finns Ica i Gribbylund samt Arninge centrum med fullt serviceutbud av shopping, träning, lek och restauranger. På cirka 10 minuter med bil når du Täby centrum, en galleria så storskalig att du slipper ta dig in till stan för att stilla shoppingbegäret och två stora golfbanor ligger bara en liten bit bort. För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård på 072 555 10 71 alt. [email protected]

 • Uteplats
Stationsvägen 52, Roslags Näsby, Täby kommun

Stationsvägen 52

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
MOHV Täby
3 495 000 kr
74 m²
3 rum
vån 4/7
6 933 kr/mån
47 230 kr/m²

Kontakta mäklare för privatvisning + 15 minuter till stan + Magisk balkong + Exklusiva tillval + Garage och förråd i huset + Täbys mest expansiva område Varmt välkommen till Stationsvägen 52. Ett attraktivt hem med en fantastisk balkong. Eventuellt står ni inför en husförsäljning och har svårt att ta beslut och tvekar på övergången från hus till lägenhet. Här får du den perfekta bostaden för er som söker det lilla extra. Bostaden disponerar 2 sovrum, två badrum och stora sociala ytor. Här är livskvalité på högsta nivå. Här bor du i närhet till Täby Centrum men samtidigt slipper trafiken, byggnaderna och stressen. Perfekt kombination för dig som vill komma närmre kommunikationer, livsmedelsbutiker, restauranger, systembolag. Närhet till förskolor och skolor bland annat Internationella Engelska skolan, Näsbyskolan och Enebybergs skola. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-5 55 10 71 alt. [email protected] för mer information

 • Balkong
 • Hiss
Källtorpsvägen 20, 4/4 tr, Näsby Park, Täby kommun

Källtorpsvägen 20, 4/4 tr

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
MOHV Täby
4 795 000 kr
89 m²
3 rum
vån 4/4
4 771 kr/mån
53 876 kr/m²

+ Högst upp i huset + Dubbla balkonger + Sydvästläge + Solid föreningen Ring för privatvisning. Varmt välkommen till Källtorpsvägen 20. Är du en person som söker efter det lilla extra? Då bör du se hit. Med föreningen bästa läge kan vi stolt presentera detta stilfulla och välplanerade boende. Högst upp i huset med ett fantastisk gavelläge hittar du detta charmiga hem med dubbla balkonger mot innergård. Perfekt planerad lägenhet med goda förvaringsmöjligheter, öppen planlösning samt exklusiva tillval. Vi i branschen pratar ofta om "läge läge läge". Här har du ett av områdets mest insynsskyddade läge med många soltimmar. Social våning med stora fönsterpartier med utsikt mot innergård. Lägenheten ligger belägen i populära Centralparken. I Centralparken som ligger precis utanför dörren finner du ett utomhusbad som har öppet hela sommaren, tennisbana, motionsspår ihop rejäla gräsytor för rekreation, träning och härliga grillkvällar. Goda kommunikationer till Stockholm via buss alternativt Roslagsbana. Gångavstånd till populära Täby Centrum och Näsby Parks Centrum. Kontakta mäklaren ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-555 10 71 alt. [email protected] för mer information.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Boulevarden 51, Täby Park, Täby kommun

Boulevarden 51

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
MOHV Täby
3 395 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 2/6
3 651 kr/mån
49 562 kr/m²

Ring för privatvisning. + Stora sociala ytor + Genomgående planlösning + Balkong mot innergård + Närhet till kommunikationer + Sparsamt bebodd sedan produktion + Kök/allrum med utsikt mot parkområde + Boende i färdigbyggd del av Täby Park Varmt välkommen till Boulevarden 51. En attraktiv, rymligt tvåa i populära Täby park. Här får ni en optimal tvåa, med stora sällskapsytor och en trevligt balkong mot innergård. Området Täby Park präglas utav moderna bostadshus, restauranger, simhall, parker med gångavstånd till Täby Centrum och kommunikationer. Här får du chansen som köpare att flytta in i en bostad i nyskick i ett av Täby Parks bästa lägen. Medlemmarna erbjuds förråd och garage i huset. Trevlig föreningsgård där medlemmarna kan samlas. Området Täby Park präglas utav moderna bostadshus, restauranger, simhall, parker med gångavstånd till Täby Centrum och kommunikationer. Kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. [email protected] för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Eskadervägen 10, Näsby Park, Täby kommun

Eskadervägen 10

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
MOHV Täby
1 950 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/9
1 621 kr/mån
60 938 kr/m²

+ Nyproducerad 2022 + Låg avgift + Bredband i avgift + Solid förening + Nära kommunikationer Varmt välkommen till Eskadervägen 10. Nu presenteras denna optimala bostad för dig som söker ditt första boende eller en övernattningslägenhet. Nu har du möjlighet att förvärva detta boende och vara första ägare. Här får du den bästa kombinationen. Helt nyproducerat hem i en solid förening. Bostaden säljs av föreningen och tillträde sker enligt överenskommelse. Här bor du i en populär bostadsrättsförening med direkt närhet till tåg och buss. Apotek, livsmedelsbutik, caféer och restauranger finns runt hörnet med direkt tillgång till hiss utan trappsteg. Föreningen erbjuder medlemmar möjlighet att nyttja övernattningslägenhet, festlokal samt Skyroom med privat takterrass. Kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. [email protected] för mer information.

 • Hiss
Näsbyviksgränd 10, Näsby Park, Täby kommun

Näsbyviksgränd 10

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
MOHV Täby
9 095 000 kr
91 m²
4 rum
vån 3/3
5 933 kr/mån
99 945 kr/m²

Läs mer om projektet på: www.slottshusen.se Varmt välkommen till denna ljusa fyrarummare med gavelläge. Bostaden har fönster i tre väderstreck och terrass på 8 kvm mot innergård. Här disponeras 91 kvm med bland annat tre sovrum, två badrum, klädkammare och vardagsrum i direktanslutning till kök. I Näsby Park närmast Näsbyviken uppför Wästbygg Slottsängen, Svanenmärkta småskaliga flerbostadshus med villakänsla. Inbäddade i parkens prunkande grönska är bostadsrätterna placerade med omsorg och hänsyn till den anrika slottsmiljön. Historiens vingslag är högst påtagliga i omgivningarna. Riddare, guvernörer och magiska personligheter har under århundraden förgyllt platsen. Här bor du kungligt med absolut närhet till strandpromenad, båthamn, padelbanor, friluftsliv, service och restauranger. Slottsängen erbjuder inte bara ett hem utan en hel livsstil utformad efter nutidens behov och villkor. Hemmens fokus är ett hållbart, tidlöst och modernt boende för hela livet. Oslagbara planlösningar med magnifika rum i fil, hela våningsplan, bibliotek och stora social ytor för vänner och familj att umgås på. Här är ett tidlöst, exklusivt och noga genomtänkt inredningskoncept framtaget som återspeglar den magiska omgivningen, bara för dig att flytta in och sätta den personliga prägeln. Ett boende för dig som vill njuta varje dag, för dig som inte vill kompromissa mellan morgonens löpning i vattenbrynet, golfrundan med kollegorna, charkbrickan med vänner i slottsparken och den absoluta närheten till Stockholm city. För dig som vill bo, leva och njuta i anrik slottsmiljö varje dag och ha mer tid över för livets goda!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Slottsängen, null, Täby kommun

Slottsängen

Lägenhet
Täby kommun
MOHV Täby
fr. 9 095 000 kr
91 m²
4 rum
5 933 kr/mån

I Näsby Park närmast Näsbyviken uppför Wästbygg den sista etappen, Slottsängen. Svanenmärkta småskaliga flerbostadshus med villakänsla. Inbäddade i parkens prunkande grönska är bostadsrätterna placerade med omsorg och hänsyn till den anrika slottsmiljön. Historiens vingslag är högst påtagliga i omgivningarna. Riddare, guvernörer och magiska personligheter har under århundraden förgyllt platsen. Här bor du kungligt med absolut närhet till strandpromenad, båthamn, padelbanor, friluftsliv, service och restauranger. Slottsängen erbjuder inte bara ett hem utan en hel livsstil utformad efter nutidens behov och villkor. Hemmens fokus är ett hållbart, tidlöst och modernt boende för hela livet. Oslagbara planlösningar med magnifika rum i fil, hela våningsplan, bibliotek och stora social ytor för vänner och familj att umgås på. Här är ett tidlöst, exklusivt och noga genomtänkt inredningskoncept framtaget som återspeglar den magiska omgivningen, bara för dig att flytta in och sätta den personliga prägeln. Ett boende för dig som vill njuta varje dag, för dig som inte vill kompromissa mellan morgonens löpning i vattenbrynet, golfrundan med kollegorna, charkbrickan med vänner i slottsparken och den absoluta närheten till Stockholm city. För dig som vill bo, leva och njuta i anrik slottsmiljö varje dag och ha mer tid över för livets goda!

 • Nybyggnadsprojekt
Slottshusen, null, Täby kommun

Slottshusen

Lägenhet
Täby kommun
MOHV Täby
fr. 6 100 000 kr
73 m²
2 rum
4 688 kr/mån

Läs mer om projektet på: www.slottshusen.se I Näsby Park närmast Näsbyviken uppför Wästbygg Slottshusen, Svanenmärkta småskaliga flerbostadshus med villakänsla. Inbäddade i parkens prunkande grönska är bostadsrätterna placerade med omsorg och hänsyn till den anrika slottsmiljön. Historiens vingslag är högst påtagliga i omgivningarna. Riddare, guvernörer och magiska personligheter har under århundraden förgyllt platsen. Här bor du kungligt med absolut närhet till strandpromenad, båthamn, padelbanor, friluftsliv, service och restauranger. Slottshusen erbjuder inte bara ett hem utan en hel livsstil utformad efter nutidens behov och villkor. Hemmens fokus är ett hållbart, tidlöst och modernt boende för hela livet. Oslagbara planlösningar med magnifika rum i fil, hela våningsplan, bibliotek och stora social ytor för vänner och familj att umgås på. Här är ett tidlöst, exklusivt och noga genomtänkt inredningskoncept framtaget som återspeglar den magiska omgivningen, bara för dig att flytta in och sätta den personliga prägeln. Ett boende för dig som vill njuta varje dag, för dig som inte vill kompromissa mellan morgonens löpning i vattenbrynet, golfrundan med kollegorna, charkbrickan med vänner i slottsparken och den absoluta närheten till Stockholm city. För dig som vill bo, leva och njuta i anrik slottsmiljö varje dag och ha mer tid över för livets goda!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 19