Mäklare Robin Stegeby

Robin Stegeby

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Orienteringsstigen 6C, Berghem, Umeå kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Orienteringsstigen 6C, Berghem, Umeå kommun, bild 2
Orienteringsstigen 6C, Berghem, Umeå kommun, bild 3

Orienteringsstigen 6C

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 295 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
4 130 kr/mån
37 623 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårummare på eftertraktade Berghem, perfekt för dig som söker en mix av stil och bekvämlighet. Med sina luftiga 260 cm i takhöjd och fönster som släpper in gott om dagsljus, erbjuder denna lägenhet en ljus och inbjudande atmosfär från stund ett. Steget in genom dörren tar dig till en rymlig hall med skandinaviska parkettgolv som leder rakt in i köket. Här har varje måltid potential att bli en fest – köket är fullproppat med finesser, från de höga skåpen i vacker ek till de eleganta grå bänkskivorna och det stilrena kaklet. Och ja, här finns all modern utrustning du kan önska, inklusive inbyggda vitvaror i rostfritt stål samt diskmaskin. Burspråket är en särskild pärla i detta kök, där du kan arrangera mysiga middagar för sex personer medan ni njuter av utsikten. Och när det är dags att koppla av, glid bara vidare in i det rymliga vardagsrummet där plats finns för både en stor matgrupp och en skön loungehörna. Med direkt access till en solig balkong i sydvästläge är det enkelt att få till den där perfekta balansen mellan inne och ute. Sovrummet är en lugn tillflyktsort med smart förvaring bakom eleganta skjutdörrar och ett badrum som kombinerar stil med funktion. Denna lägenhet är inte bara en plats att bo på, det är ett hem att älska – en plats där varje detalj är tänkt för att göra livet lite ljusare och mycket mer bekvämt.

  • Premium
  • Balkong
Mariehöjd 7, Mariehöjd, Umeå kommun
  • 4 lediga bostäder

Mariehöjd 7

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
HSB ProjektPartner AB
fr. 2 395 000 kr
69 m²
3 rum
4 934 kr/mån

Välkommen att kontakta mäklaren för en privat visning.

  • Nybyggnadsprojekt
Mariehöjd 8, Mariehöjd, Umeå kommun
  • 18 lediga bostäder

Mariehöjd 8

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
HSB ProjektPartner AB
fr. 1 395 000 kr
33,5-110,5 m²
1-5 rum
2 586 kr/mån

Brf Mariehöjd 8 är ett perfekt val för dig som vill bo bekvämt och nybyggt naturnära och samtidigt med tillgång till bra service och kommunikationer.

  • Nybyggnadsprojekt
Skärvstensgatan 42, Mariehöjd, Umeå kommun

Skärvstensgatan 42

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
HSB ProjektPartner AB
3 950 000 kr
110,5 m²
5 rum
7 352 kr/mån
35 747 kr/m²

Hörnlägenhet med egen tvättstuga i lägenheten! Balkong om ca 14 kvm i syd/västläge. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en trevlig köksö. Köket är utrustat med helintegrerad diskmaskin, induktionshäll, fullstor kyl och frys samt ugn under häll och mikro ovan diskmaskin. Fyra sovrum varv master bedroom har en rymlig klädkammare och en egen wc/dusch i anslutning. De mindre sovrummen har en till två garderober vardera. Gott om förvaring i skjutdörrsgarderob från golv till tak i hallen som inreds med hylla, klädstång, städskåpsinredning och linnedel. Egen tvättstuga om ca 5 kvm. Tvättstugan får kakel på golv och målade väggar. Ho, separat tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. Badrummet får kakel och klinker samt golvstående wc, tvättställ med kommod och spegelskåp/spegel med belysning. Duschhörn/duschvägg i glas eller badkar. Wc/dusch får kakel och klinker. Golvstående wc, tvättställ med kommod och spegelskåp/spegel med belysning. Duschvägg i glas.

  • Nyproduktion
  • Hösten 2025
  • Balkong
  • Hiss
Skärvstensgatan 36, Mariehöjd, Umeå kommun

Skärvstensgatan 36

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
HSB ProjektPartner AB
2 550 000 kr
69 m²
3 rum
4 934 kr/mån
36 957 kr/m²

PASSA PÅ! För de första köparna bjuder vi på inglasning av balkongen! Ge dig själv möjligheten att bo i denna fantastiska 3:a på tredje våningen på Mariehöjd! Med en generös balkong om 11,5 kvm i söderläge har du möjligheten att njuta av solen varje dag. Det generösa vardagsrummet välkomnar dig med stora fönsterpartier och en delvis öppen planlösning mot det moderna köket och matplatsen, med direkt tillgång till balkongen. I köket finner du en stilren design och moderna apparater inklusive induktionshäll, ugn, mikro, helintegrerad diskmaskin samt fullhöjdskyl och frys. Samma vitlaserade parkettgolv går genom hela lägenheten. Det rymliga helkaklade badrummet är utrustat med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare och gott om förvaring. Två fina sovrum komplett med bra förvaring gör detta till det perfekta hemmet. Passa på att få balkongen inglasad för extra komfort. Flexibelt tillträde gör detta till ett erbjudande du inte vill missa!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Rågången 1B, Berghem, Umeå kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Rågången 1B, Berghem, Umeå kommun, bild 2
Rågången 1B, Berghem, Umeå kommun, bild 3

Rågången 1B

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 495 000 kr
29,6 m²
1 rum
vån 3/3
2 102 kr/mån
50 507 kr/m²

Elegant uppfräschad och perfekt utformad etta i hjärtat av Berghem, med ett idealiskt läge! Denna genomtänkta bostad erbjuder ett smidigt möblerbart vardagsrum med en mysig sovhörna, ett fräsch och ljust kök, ett badrum med kakel, samt en hall med snyggt klinkergolv och en närliggande garderob. I månadsavgiften ingår allt, och till lägenheten hör även två förråd samt en tillgänglig parkeringsplats. Föreningen är mycket stabil och erbjuder lyxiga bekvämligheter såsom gästrum, festlokal, bastu och ett gym. Njut av ett bekymmersfritt boende med gångavstånd till universitetet, sjukhuset, butiker och IKSU i det populära Berghem. Missa inte chansen att se detta hem!

  • Premium
Hermelinvägen 153, null, Umeå kommun

Hermelinvägen 153

Lägenhet
Umeå kommun
MOHV Umeå
2 195 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/2
4 134 kr/mån
28 882 kr/m²

Upptäck denna ljusa och välplanerade markplanstrea, perfekt belägen på Mariedal. Denna lägenhet erbjuder ett moderniserat kök med matplats, ett stort vardagsrum med rikligt naturligt ljus, ett badrum och två genomtänkta sovrum. En rymlig uteplats med utsikt över ett grönskande område och lekplats bidrar till en känsla av ett mindre radhus. Föreningen är ekonomiskt stabil med låga avgifter som inkluderar alla nödvändigheter, samt tillgång till utmärkta gemenskapsfaciliteter såsom bastu och tvättstugor. Bostadsrättsföreningen är känd för sin stabila ekonomi och hemtrevliga känsla och erbjuder en attraktiv månadsavgift som inkluderar bekvämligheter som värme, vatten, el, kabel-TV och supersnabbt internet med en hastighet på 1000 Mbit/s. Föreningen stoltserar med välutrustade tvättstugor och en generös samlingslokal som medlemmarna fritt kan använda. För gäster som kommer långväga ifrån finns det en gästlägenhet med fyra bäddar som kan bokas. För de som är intresserade av fritidsaktiviteter erbjuds ett aktivitetsrum, en boulebana, en välutrustad snickarbod och en avkopplande bastu. Folk som bor i föreningen talar gott om känslan av gemenskap, många upplever det som ett litet eget samhälle. Dessutom finns det flera lekplatser inom promenadavstånd för barnens underhållning. I närheten ligger naturreservaten Mariehemsängarna och Gammliaskogen, vilka bjuder på vackra grönområden, promenadstigar och olika motionsalternativ. För den sportintresserade finns här möjligheter till bland annat discgolf, längdskidåkning, samt att Bräntberget erbjuder skidåkning under vintermånaderna. Bostaden ligger även nära handelsplatsen Stora Birk, där all nödvändig service finns tillgänglig samt utmärkta transportförbindelser till centrala Umeå. Inom området finns förskola och grundskola är belägen på säkra gångavstånd. Ni är varmt välkomna att kontakta den ansvarige mäklaren för ytterligare information om detta tilltalande boende!

  • Uteplats
Skärvstensgatan 34, Mariehöjd, Umeå kommun

Skärvstensgatan 34

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
HSB ProjektPartner AB
2 550 000 kr
69 m²
3 rum
4 934 kr/mån
36 957 kr/m²

För de första köparna bjuder vi på inglasning av balkongen! Varmt välkommen till denna härliga 3:a på Mariehöjd! Med en generös balkong om 11,5 kvm i söderläge kan du njuta av solen när du vill. Det generösa vardagsrummet bjuder in med stora fönsterpartier och en delvis öppen planlösning mot det moderna köket och matplatsen, med direkt tillgång till balkongen. I köket finner du en stilren design och moderna apparater inklusive induktionshäll, ugn, mikro, helintegrerad diskmaskin samt fullhöjdskyl och frys. Ett vitlaserat parkettgolv skapar genomsyrar hela lägenheten och skapar ett enhetligt intryck. Det rymliga helkaklade badrummet är utrustat med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare och gott om förvaring. Två fina sovrum komplett med bra förvaring gör detta till det perfekta hemmet. Passa på att få balkongen inglasad för extra komfort. Flexibelt tillträde gör detta till ett erbjudande du inte vill missa!"

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Skärvstensgatan 42, Mariehöjd, Umeå kommun

Skärvstensgatan 42

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
HSB ProjektPartner AB
3 795 000 kr
110,5 m²
5 rum
7 352 kr/mån
34 344 kr/m²

Hörnlägenhet med generös balkong om ca 14 kvm i syd/västläge! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en trevlig köksö. Köket är utrustat med helintegrerad diskmaskin, induktionshäll, fullstor kyl och frys samt ugn under häll och mikro ovan diskmaskin. Fyra sovrum varv master bedroom har en rymlig klädkammare och en egen wc/dusch i anslutning. De mindre sovrummen har en till två garderober vardera. Gott om förvaring i skjutdörrsgarderob från golv till tak i hallen som inreds med hylla, klädstång, städskåpsinredning och linnedel. Egen tvättstuga om ca 5 kvm. Tvättstugan får kakel på golv och målade väggar. Ho, separat tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. Badrummet får kakel och klinker samt golvstående wc, tvättställ med kommod och spegelskåp/spegel med belysning. Duschhörn/duschvägg i glas eller badkar. Wc/dusch får kakel och klinker. Golvstående wc, tvättställ med kommod och spegelskåp/spegel med belysning. Duschvägg i glas.

  • Nyproduktion
  • Hösten 2025
  • Balkong
  • Hiss
Sandhallavägen 5C, null, Umeå kommun
Sandhallavägen 5C, null, Umeå kommun, bild 2
Sandhallavägen 5C, null, Umeå kommun, bild 3

Sandhallavägen 5C

Lägenhet
Umeå kommun
MOHV Umeå
1 850 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
4 337 kr/mån
29 839 kr/m²

Välkommen till en smart tvårumslägenhet på Sandhallavägen, med en imponerande, västerorienterad och inglasad balkong som bjuder på en vy över den lummiga innergården tillhörande bostadsrättsföreningen. Belägen på tredje våningen, erbjuder denna bostad en välplanerad layout inklusive en rymlig entré med inbyggda garderober för smart förvaring. Badrummet är fullständigt kaklat med klinker på golvet och renoverades år 2003, parallellt med en stamrenovering i föreningen. Köket är separat och tillräckligt stort för att rymma en matplats. Vardagsrummet är stort och flexibelt när det kommer till möblering, med en dörr som leder ut till balkongen. Sovrummet har gott om plats för en stor säng och ytterligare möblemang, och är även det försedd med inbyggda garderober. Lägenhetens läge är optimalt med kort avstånd till livsmedelsaffär, gym, löparspår och endast en kvarts promenad från Umeås stadskärna, som är fylld med restauranger, nattliv och shoppingmöjligheter. Bostadsrättsföreningen sköts exemplariskt med god ekonomi och tillhandahåller förstklassiga bekvämligheter inklusive en modern tvättstuga, gym, bastu, samt samlingslokaler och gästrum. Parkeringsmöjligheter finns för alla boende.

  • Premium
  • Balkong
Norra Ersmarksgatan 28A, Haga, Umeå kommun

Norra Ersmarksgatan 28A

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 650 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/3
2 874 kr/mån
38 372 kr/m²

Välkommen till populära Haga och Norra Ersmarksgatan 28A! Med hissen som finns att tillgå tar du dig enkelt upp till högsta våningen och denna lägenhet. Upptäck denna ljusa etta på 43 kvm i hjärtat av Haga, perfekt belägen med en solig inglasad balkong mot sydväst som erbjuder ett idylliskt uterum! Här finns ett modernt och snyggt kök i vitt, ett rymligt allrum med enkel möblering, en funktionell sovalkov, och ett fullkaklat badrum med praktisk kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Den här förtjusande bostaden ligger i en äldre del av staden som kombinerar bekvämlighet och närhet till stadens liv och rörelse med ett brett utbud av shopping, mat och underhållning. På behagligt gång- och cykelavstånd finner du även universitetet och sjukhuset. Boka din visning idag för att inte missa denna möjlighet att få kalla denna bostad ditt hem!

  • Balkong
  • Hiss
Marmorvägen 133, Carlshem/Carlshöjd, Umeå kommun

Marmorvägen 133

Radhus
Carlshem/Carlshöjd, Umeå kommun
MOHV Umeå
4 095 000 kr
152 m²
6 rum
378 m² tomt

På områdets bästa läge, privat beläget mot skogen erbjuds detta charmfulla gavelkedjehuset. Kedjehuset fördelar fyra sovrum i varierande storlekar, två badrum varav ett med badkar, rymligt vardagsrum och stilrent kök. Tillhörande garage i länga samt parkeringsplats. Uppvuxen trädgårdstomt med blomrabatter och bärbuskar, två solfyllda altaner sätter guldkant på boendet. Här bor ni mycket barnvänligt nära härlig natur, fina strövområden, elljusspår och möjlighet till bärplockning. 200 meter från radhuset finns skola och fotbollsplan och i området finns även förskola, bensinmack, bra busskommunikationer, Gössjöns naturreservat, vackra promenadstråk vid Umeälven samt Strömpilsplatsens handelsområde. Bekvämt cykelavstånd till universitet och sjukhus och endast fem minuters bilfärd till flygplats. Ett hem att trivas i, varmt välkommen att boka visning!

  • Plus
Skärvstensgatan 34, Mariehöjd, Umeå kommun
Skärvstensgatan 34, Mariehöjd, Umeå kommun, bild 2
Skärvstensgatan 34, Mariehöjd, Umeå kommun, bild 3

Skärvstensgatan 34

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 395 000 kr
69 m²
3 rum
4 934 kr/mån
34 710 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem – en elegant och nyproducerad trea på 69 kvm, belägen i det eftertraktade och naturrika Mariehöjd. Denna bostad utstrålar en perfekt kombination av modern bekvämlighet och naturnära levnad, med sin generösa balkong i söderläge om 11,5 kvm som snart blir ditt nya favoritrum tack vare kommande inglasning. Stegen in i bostaden leder dig genom en luftig hall som öppnar upp till lägenhetens centrum där kök och vardagsrum förenas i en öppen och välkomnande layout. Köket är fullt utrustat för att stilla hunger hos både familj och vänner, med induktionshäll, omfattande kyl- och fryskapacitet, rikligt med förvaring och en helintegrerad diskmaskin, allt presenterat i en elegant design. Vardagsrummet och matplatsen badar i naturligt ljus tack vare de stora fönstren och erbjuder omedelbar tillgång till den charmiga balkongen, en idealisk plats för avslappning och sociala tillställningar. Två välplanerade sovrum ger gott om utrymme för både vila och förvaring, medan det smakfulla badrummet erbjuder både tvättmöjligheter och en elegant dusch. Hela lägenheten genomsyras av högkvalitativa materialval, från det vitlaserade parkettgolvet till de kaklade badrumsväggarna. Mariehöjd är en levande del av Umeå med närhet till både stadsliv och naturupplevelser. Härifrån har du gångavstånd till Norrlands universitetssjukhus, Umeå universitet och det vackra Nydalasjön, samt bekväm tillgång till butiker och service i Mariehems centrum. Ta chansen att bli den första att bebo denna unika och nyproducerade lägenhet – en perfekt blandning av stil, funktion och läge. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mjölnarvägen 4, null, Skellefteå kommun
Mjölnarvägen 4, null, Skellefteå kommun, bild 2
Mjölnarvägen 4, null, Skellefteå kommun, bild 3

Mjölnarvägen 4

Övrigt
Skellefteå kommun
MOHV Umeå
395 000 kr
350 + 80 m²
4 521 m² tomt

Välkomna till ett stycke levande historia i Bygdsiljum, där denna kvarn och stall står som monument över svensk kulturarv. Invid de klara vattnen i Rickleån, som har fört liv genom bygden i århundraden, finner ni denna fastighet, rik på karaktär och potential. På en generös tomt om 4521 kvm, med utsikt över åns lugna flöde, erbjuder kvarnbyggnaden om cirka 300 kvm och stallet om 50 kvm, en unik möjlighet att föra vidare tradition och historia. Kvarnen, som varit en hjärtpunkt för samhället sedan 1913, och stallet som kompletterar den med sin egen charm, har varsamt underhållits för att behålla sin autentiska känsla. Här har tidigare generationers arbete och samhällsliv samlats, och nu är tiden inne för nya minnen att skapas. Med allt från teater till bröllop har övre våningen varit en scen för gemenskap och glädje. Läget vid Rickleån är inte bara en naturskön bakgrund utan bidrar till den avkopplande atmosfären som gör denna fastighet så unik. Samtidigt som ån berikar landskapet, är det kvarnens och stallets själ och historia som står i centrum för denna försäljning. Med en friskrivningsklausul och inkluderande av alla inventarier, är detta en sällsynt chans att äga en bit av Västerbottens kulturhistoria – en plats där tidens gång respekteras och framtidens möjligheter välkomnas.

  • Premium
Sagovägen 63, Tomtebo/Nydalaviken, Umeå kommun

Sagovägen 63

Lägenhet
Tomtebo/Nydalaviken, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 195 000 kr
39,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 636 kr/mån
30 253 kr/m²

Upptäck denna genomtänkt designade hörnlägenhet med egen entré och i toppskick! Stilrena parkettgolv, enhetliga ljusa väggar och en unik träribbvägg i sovrummet bidrar till en hemtrevlig känsla. Denna väldisponerade bostad erbjuder ett kök med modern estetik och direktkoppling till vardagsrummet, som pryds av en charmig fransk balkong, ett inbjudande sovrum, ett badrum med golvvärme och inbyggd tvättmaskin, samt en hall med goda förvaringsmöjligheter. Ett förråd tillhör lägenheten och bostadsrättsföreningen har både tvättstuga och en gemensam gård med sittgrupper. Beläget inom behagligt cykelavstånd till universitetet, NUS, och IKSU, bara ett stenkast från idylliska Nydalasjön med dess bad och motionsspår. Området bjuder på en stor matbutik, caféer, pizzeria, kiosk och ett nyligen öppnat gym. Nära busshållplatsen som erbjuder smidiga förbindelser till både universitetsområdet och stadens hjärta med dess fullständiga serviceutbud. Missa inte chansen, kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Hiss
Skärvstensgatan 36, Mariehöjd, Umeå kommun

Skärvstensgatan 36

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
HSB ProjektPartner AB
2 395 000 kr
69 m²
3 rum
4 934 kr/mån
34 710 kr/m²

Ta chansen till en fantastisk 3:a med generös balkong om 11,5 kvm i söderläge! Lägenheten har ett stort vardagsrum med fina fönsterpartier och delvis öppen planlösning mot kök och matplats med utgång till balkongen. Köket har stilren inredning med modern maskinell utrustning bestående av induktionshäll, ugn och mikro i högskåp, helintegrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. På golvet ligger ett vitlaserat parkettgolv. Smakfullt och rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och skåpförvaring. Lägenheten har två fina sovrum med bra förvaring. PASSA PÅ! Vi bjuder på inglasning av balkongen. Flexibelt tillträde!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Skärvstensgatan 46, Mariehöjd, Umeå kommun

Skärvstensgatan 46

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
HSB ProjektPartner AB
1 995 000 kr
52 m²
2 rum
3 679 kr/mån
38 365 kr/m²

Öppen planlösning mellan kök/ vardagsrum med utgång till balkong i söderläge som vetter mot innergården. Köket är utrustat med helintegrerad diskmaskin, induktionshäll, kombinerad kyl/frys, högskåp samt ugn under häll och mikro ovan diskmaskin. Wc/dusch får kakel och klinker samt golvstående wc, tvättställ med kommod och spegelskåp/spegel med belysning. Duschhörn/duschvägg i glas. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. Gott om förvaring i skjutdörrsgarderober från golv till tak i både hall och sovrum som inreds med hylla, klädstång, linnedel och städskåpsinredning.

  • Nyproduktion
  • Hösten 2025
  • Balkong
  • Hiss
Skärvstensgatan 44, Mariehöjd, Umeå kommun

Skärvstensgatan 44

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
HSB ProjektPartner AB
3 495 000 kr
90 m²
4 rum
6 125 kr/mån
38 833 kr/m²

Stor balkong om ca 13 kvm i söderläge! Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en trevlig köksö. Köket är utrustat med helintegrerad diskmaskin, induktionshäll, fullstor kyl och frys samt ugn och mikro i högskåp samt ett rymligt skafferi med skjutdörrar. Tre sovrum varv ett större med skjutdörrsgarderob från golv till tak, de mindre har separat garderob. Badrummet får kakel och klinker samt golvstående wc, tvättställ med kommod och spegelskåp/spegel med belysning. Duschhörn/duschvägg i glas eller badkar. Separat tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. Wc/dusch får kakel och klinker. Golvstående wc, tvättställ med kommod och spegelskåp/spegel med belysning. Duschvägg i glas. Gott om förvaring i garderober och skjutdörrsgarderober från golv till tak som inreds med hylla, klädstång, linnedel och städskåpsinredning.

  • Nyproduktion
  • Hösten 2025
  • Balkong
  • Hiss
Skärvstensgatan 44, Mariehöjd, Umeå kommun

Skärvstensgatan 44

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
HSB ProjektPartner AB
3 195 000 kr
79 m²
3 rum
5 309 kr/mån
40 443 kr/m²

Stor balkong om ca 13 kvm i söderläge! Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en trevlig köksö. Köket är utrustat med helintegrerad diskmaskin, induktionshäll, fullstor kyl och frys samt ugn och mikro i högskåp samt ett rymligt skafferi med skjutdörrar. Badrummet får kakel och klinker samt golvstående wc, tvättställ med kommod och spegelskåp/spegel med belysning. Duschhörn/duschvägg i glas eller badkar. Separat tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. Gott om förvaring i garderob, klädkammare och skjutdörrsgarderober från golv till tak som inreds med hylla, klädstång, linnedel och städskåpsinredning.

  • Nyproduktion
  • Hösten 2025
  • Balkong
  • Hiss
Östermalmsgatan 44, Öst på stan, Umeå kommun

Östermalmsgatan 44

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 650 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 659 kr/mån
28 448 kr/m²

Optimalt belägen och hemtrevlig vindslägenhet på Öst på stan! Lägenheten karaktäriseras av charmiga snedtak, har genomgående härlig färgsättning och fina trägolv. I harmoni disponeras tidlöst kök med takfönster, lättmöblerat och rymligt vardagsrum med utgång till balkong, mysigt sovrum, hall med bra förvaring och ett rymligt badrum. Till lägenheten hör ett källarförråd och parkeringsplats finns tillgänglig för ny ägare. Tillträde kan ske efter önskemål! Här bor ni på lugnt och omtyckt område mycket nära Universitetet, sjukhuset, IKSU och den fantastiska älvspromenaden. Bekvämt gångavstånd till centrum och dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv. I höst öppnar även både matbutik och nytt och fräscht gym på området. Välkommen!

  • Plus
  • Balkong
Skärvstensgatan 36, Mariehöjd, Umeå kommun

Skärvstensgatan 36

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
HSB ProjektPartner AB
2 595 000 kr
69 m²
3 rum
4 934 kr/mån
37 609 kr/m²

Ge dig själv förmånen att bo i denna fantastiska 3:a, högt belägen på fjärde våningen på Mariehöjd! Här har du möjligheten att njuta av solen varje dag från den stora balkongen om 11,5 kvm i söderläge. Denna rymliga 69 kvm stora lägenhet är klar för inflyttning redan nu. Det generösa vardagsrummet välkomnar dig med stora fönsterpartier och en delvis öppen planlösning mot det moderna köket och matplatsen, med direkt tillgång till balkongen. Köket imponerar med sin stilrena design och moderna apparater, inklusive induktionshäll, ugn, mikro, helintegrerad diskmaskin samt fullhöjdskyl och frys. Ett vitlaserat parkettgolv skapar en elegant atmosfär i hela lägenheten. Badrummet är välutrustat med en kombinerad tvätt- och torktumlare, wc och dusch, samt generös förvaring för dina behov. Två fina sovrum komplett med bra förvaring gör detta till det perfekta hemmet. Missa inte chansen att få balkongen inglasad helt utan kostnad! Med flexibelt tillträde är detta ett erbjudande du inte vill gå miste om!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Skärvstensgatan 34, Mariehöjd, Umeå kommun

Skärvstensgatan 34

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 450 000 kr
34 m²
1 rum
2 755 kr/mån
42 647 kr/m²

Blivande student? Se hit! Med utmärkt läge nära Universitetet, mataffärer, gym och vackra Nydalasjön erbjuds denna nyproducerade etta. Lägenheten har hög standard, stilrent inrett kök med den maskinella utrustning du behöver och öppen planering mot allrum. Lyxigt helkaklat duschrum med egen kombinationsmaskin och separat sovalkov gör denna etta till en riktig pärla. Balkong i solfyllt söderläge förgyller vardagen och snabb inflyttning är möjlig. Till lägenheten hör ett förråd. På Mariehöjd, Umeås mest expansiva område bor du bekvämt med all service du behöver. God kommunikation via buss till centrumkärnans och dess kompletta utbud av affärer och restauranger. Välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Umeå-Brattby 110, Brattby, Umeå kommun

Umeå-Brattby 110

Tomt
Brattby, Umeå kommun
MOHV Umeå
400 000 kr
1 502 m² tomt

Välkommen till Brattby, som är en ort som ligger omkring 5 kilometer öster om tätorten Vännäsby och direkt väster om småorten Gubböle, ca 15 km nordväst om centrala Umeå. Så med bil tar du dig in till Umeå på cirka 15 minuter. Tomten är friköpt och omfattar 1 502 kvm. I Brattby och närområden har du en egen fin badplats med grillplats. Du har närhet till ridbana och väldigt fina promenadstråk samt en fin skidbana med lift som syns från tomten. Både el och vatten finns anslutet till fastigheten. Endast arbete och material krävs för att återansluta.

Visar alla 23