Mäklare Erika Jansson

Erika Jansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skomakargatan 11, Teg, Umeå kommun

Skomakargatan 11

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Skanska Sverige AB
3 545 800 kr
80 m²
3 rum
vån 4/5
4 442 kr/mån
44 323 kr/m²

Spana in den här gaveltrean där ljuset flödar in från fönster i två väderstreck och med öppna sociala utrymmen. Här kan du njuta av sommaren på en balkong i söderläge. Du får även tillgång till härliga gemensamma utrymmen som bastu med relax, gästlägenhet, stadsodlingar på gården och ett orangeri med möjlighet till både fest och co-workingytor. Det gör det här kvarteret till något alldeles extra. Vinkelköket och matplatsen för flera gäster passar perfekt för dig som älskar matlagning och middagar med vänner. Bra förvaring i flera skjutdörrsgarderober och en separat tvättdel med både tvättmaskin och torktumlare i badrummet underlättar vardagen här. Välkommen till kvarteret Verkstan för en visning! * Vänligen notera att bilderna i annonsen är avsedda som illustrationer och kanske inte exakt återspeglar den faktiska lägenheten som är till salu.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Hiss
Skomakargatan 13, Teg, Umeå kommun

Skomakargatan 13

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Skanska Sverige AB
4 245 800 kr
81,5 m²
3 rum
vån 4/5
4 514 kr/mån
52 096 kr/m²

I den här välplanerade trean njuter du av fönster i två väderstreck och en stor balkong i västerläge. Här får du även härliga gemensamma utrymmen som bastu med relax, gästlägenhet, stadsodlingar på gården och ett orangeri med möjlighet till både fest och co-workingytor som gör det här kvarteret till något alldeles extra. I hallen hittar du först en skjutdörrsgarderob för skor och ytterkläder samt ett praktiskt städskåp. Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både tv, soffgrupp och matplats för många gäster och en stor köksö som ger extra arbetsyta. Utanför breder den stora balkongen ut sig med sitt sköna västerläge mot gården blir den en given favoritplats under sommarhalvåret. Sovrummen ligger i var sin del av hemmet. Det största har fönster mot gården och egen klädkammare för förvaring. Det mindre rummet har förvaring i en garderob och passar även bra att inreda som hemmakontor. I mitten hittar du det helkaklade badrummet utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Välkommen till kvarteret Verkstan för en visning! * Vänligen notera att bilderna i annonsen är avsedda som illustrationer och kanske inte exakt återspeglar den faktiska lägenheten som är till salu.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
Skomakargatan 11, Teg, Umeå kommun

Skomakargatan 11

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Skanska Sverige AB
3 214 200 kr
75,5 m²
3 rum
vån 0/5
4 231 kr/mån
42 572 kr/m²

Upptäck den härliga trean på gaveln med fönster i två väderstreck och utgång till Umeås finaste innergård. Här kan du njuta hela sommaren och du får även härliga gemensamma utrymmen som bastu med relax, gästlägenhet, stadsodlingar på gården och ett orangeri med möjlighet till både fest och co-workingytor. Det gör det här kvarteret till något alldeles extra. Vinkelköket, köksön och matplatsen för flera gäster passar perfekt för dig som älskar matlagning och middagar med vänner. Klädkammare, skjutdörrsgarderob och en separat tvättdel med både tvättmaskin och torktumlare i badrummet underlättar vardagen här. Välkommen in i en ljus entré med plats för avhängning och förvaring av ytterkläder i skjutdörrsgarderob. Härifrån når du hemmets helkaklade badrum med dusch som är avdelat så att du får en separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Den sociala planlösningen med matplats för flera gäster och ytor stora nog för att inreda med både soffa och fåtöljer är utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Vinkelköket är perfekt för matlagning och ugn och mikro finns i ett högskåp. Hemmets sovrum har ett ljust och lugnt läge med fönster i söder. Det mindre rummet har förvaring i två garderober och passar även bra att inreda som hemmakontor. I det större hittar du en rymlig klädkammare som håller ordning på kläder, skor och väskor. Välkommen till kvarteret Verkstan för en visning! * Vänligen notera att bilderna i annonsen är avsedda som illustrationer och kanske inte exakt återspeglar den faktiska lägenheten som är till salu.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Hiss
Mariehemsvägen 90, Mariehem, Umeå kommun

Mariehemsvägen 90

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 495 000 kr
81 m²
4 rum
vån 7/8
4 936 kr/mån
30 802 kr/m²

Högt upp i huset, med rogivande utsikt över Nydalasjön presenteras nu denna påfallande ljusa fyra. Lägenheten har en tilltalande och social planlösning, moderna materialval, genomgående parkettgolv och de två inglasade balkongerna i olika väderstreck förgyller tillvaron. I harmoni fördelas stilsäkert inrett kök med bra maskinell utrustning och öppen planering mot det rymliga vardagsrummet, tre fina sovrum, rymlig hall med bra förvaring samt helkaklat duschrum med golvvärme och egen tvättutrustning. Här bor ni bekvämt med hiss och barnvagnsförråd i huset. På gården finns lekplats, grill, bärbuskar och cykelförråd. Engagerad och trivsam förening med trädgårdsgrupp. Till lägenheten hör ett förråd om 5 kvm och både carport och motorvärmarstolpe finns ledig till ny ägare. Föreningen har även nyligen installerat laddstolpar för elbil. Trivsamt boende med närhet till det mesta, ICA Kvantum, Coop, restauranger, apotek, café, träningsanläggningar och förskola samt skola. Gångtunneln under E4an tar er direkt till Nydalasjöns vackra rekreationsområde med motionsspår, vintertid skidspår, grillplatser och badstrand. Nära beläget nås även Mariehemsängarna med elljusspår, beachvolleybollplaner, konstgräsplan, frisbeegolfbana och slalombacke. Cykelavstånd till Universitet och NUS samt god kommunikation till centrum med busshållplats efter gatan. En utsikt och en bostad som måste upplevas på plats, välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Östermalmsgatan 44, Öst på stan, Umeå kommun
 • Tis 5 mar kl 18:30

Östermalmsgatan 44

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 650 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 659 kr/mån
28 448 kr/m²

Optimalt belägen och hemtrevlig vindslägenhet på Öst på stan! Lägenheten karaktäriseras av charmiga snedtak, har genomgående härlig färgsättning och fina trägolv. I harmoni disponeras tidlöst kök med takfönster, lättmöblerat och rymligt vardagsrum med utgång till balkong, mysigt sovrum, hall med bra förvaring och ett rymligt badrum. Till lägenheten hör ett källarförråd och parkeringsplats finns tillgänglig för ny ägare. Tillträde kan ske efter önskemål! Här bor ni på lugnt och omtyckt område mycket nära Universitetet, sjukhuset, IKSU och den fantastiska älvspromenaden. Bekvämt gångavstånd till centrum och dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv. I höst öppnar även både matbutik och nytt och fräscht gym på området. Välkommen!

 • Plus
 • Balkong
Skyttelvägen 54, Röbäck, Umeå kommun

Skyttelvägen 54

Radhus
Röbäck, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 395 000 kr
106 m²
4 rum
8 269 kr/mån
22 594 kr/m²

På populära och barnvänliga Röbäck presenteras nu detta stilsäkert renoverade bostadsrättsradhus på ett av områdets bästa lägen. Här bor ni optimalt, precis invid generös gräsyta för lek och spring samt stor lekpark. Bostaden har genomgående en enhetlig och modern stil med ljusgråmålade väggar, fina trägolv och badrummen går i samma moderna kulörer. Entréplan fördelar tidlöst inrett kök, generöst vardagsrum som lätt går att dela av om ni önskar uppföra ytterligare ett sovrum, renoverat badrum och hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob och praktiskt klinkers. På övre plan finns avskilt bostadens sovrum, alla bra i storlek samt klädkammare och renoverat badrum med badkar och tvättmöjlighet. Inglasat uterum och stor solfylld altanen utsikt över den grönskande gropen sätter guldkant på boendet! Stabil förening med trevliga faciliteter som gym, bastu, festlokal, hobbyrum och två fina tvättstugor. Rymligt förråd i länga tillhör lägenheten. Under året som varit har föreningen bytt till nya fönster och installerat laddstolpar för elbil. Omtyckta Röbäck har fantastisk miljö och ett aktivt förenings- och friluftsliv. Här bor ni med ett stenkast från lekplats och har nära till härlig skog, elljusspår och skidspår. I byn finns skolor, förskolor, fotbollsplaner, idrottshall och mataffär. Ett fint boende i vacker, lantlig miljö och samtidigt stadsnära, endast 6 km från centrum. God kommunikation med buss och busshållplats nära bostaden. Ett drömhem att längta till, välkommen på visning!

 • Uteplats
Solvändan 6A, Haga, Umeå kommun

Solvändan 6A

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
3 468 kr/mån
31 981 kr/m²

Med fint läge på Haga presenteras nu denna tvåa med inglasad balkong i soligt söderläge. Lägenheten har en tilltalande planlösning med genomgående ljus färgsättning, enhetligt enstavigt parkettgolv och den generösa takhöjden på 2,65m samt fantastiskt ljusinsläpp skapar en känsla av rymd. Praktiskt belägen en halvtrappa upp utan insyn. I harmoni fördelas modernt renoverat kök med plats för matgrupp, rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong, mysigt sovrum i skönt norrläge, duschrum och hall med fin klädförvaring. Fin och välskött bostadsrättsförening som under åren har utfört omfattande och stora renoveringar på fastigheten. Tvättstuga finns i källaren och bastu finns för medlemmarna att nyttja. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd samt ett källarförråd och parkeringsplats med motorvärmare finns ledig. Här bor ni bekvämt med gång och cykelavstånd till Universitetet, NUS och centrum med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv. Ett stenkast från lägenheten finns fräscht Tenton-gym, matbutik, den populära restaurangen ÖK 59, busshållplats och grönskande park. Nära beläget nås Gammlia med fina motionsspår och under vintertid fina skidspår. Välkommen!

 • Balkong
Klackgatan 9, Teg, Umeå kommun

Klackgatan 9

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
MOHV Umeå
3 050 000 kr
79 m²
3 rum
4 396 kr/mån
38 608 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och modernt inredda gaveltrea med fönster i tre väderstreck. Lägenheten är försedd med genomgående vitpigmenterad parkettgolv, ljusgrå väggar och har mörkmarkerade fönster i tre väderstreck. Genomgående stilsäkra tillval och kodlås till entrédörr. Bostaden disponerar hall med stor skjutdörrsgarderob med spegelglas, tidlöst inrett kök med köksö och öppet läge till mysigt vardagsrum, två sovrum varav ett med direktaccess till klädkammare och helkaklat duschrum med tvättmöjlighet. Möjlighet att ha utegrupp mot föreningens lummiga innergård och förråd på ca 5 kvm. Kvarterets hus går i varma inbjudande toner och har moderna trädetaljer och mörkmarkerade fönster och balkonger vilket ger husen en vacker karaktär. Den blivande innergården planeras lummig med planteringar, ytor för avkoppling, umgänge och lek. Här kommer ett orangeri för sociala tillställningar uppföras, relax med bastu och terrass i västerläge samt övernattningslägenhet. Cykelparkeringar och garage finns under huskropparna som alla har hiss. Teg ligger med närhet till centrum med dess kompletta utbud av service samtidigt som älven och naturen ligger inom ett stenkast, en underbar kontrast och kombination. På området finns förskola/skola, matbutiker, träningsanläggningar, Winpos arena samt god busskommunikation. Mycket nära nås även köpcentrumet Avion och Umeå Airport. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden och möjlighet till besök på området!

 • Hiss
Storgatan 11C, Väst på stan, Umeå kommun
 • Fre 8 mar kl 12:15

Storgatan 11C

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 295 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
5 274 kr/mån
29 805 kr/m²

Nu presenteras denna välplanerade trea i populära Brf Risten, en oas nära stan och ett stenkast från fantastiska strandpromenaden vid älven! Lägenheten har fantastiskt ljusinsläpp från söder, stilrena ytskikt, renoverat kök och erbjuder mycket bra förvaringsmöjligheter. Balkong i varmt och solfyllt söderläge sätter guldkant på boendet. Här bor ni i välskött och hjälpsam bostadsrättsförening som under åren utfört många renoveringar och förbättringar på fastigheten så som fönsterbyte vilket bidragit till en tyst, välisolerad och varm innomhusmljö. Föreningen har stark ekonomi, bra belåningsgrad och tillhandahåller fina faciliteter för sina medlemmar. Avgiften har legat stabil under flera år och avgiften har knappt påverkats av det nya ränteläget. Praktiska bekvämligheter som nyinrett gym, relax med bastu, övernattningslägenhet, stor samlingslokal, flertalet tvättstugor och pingisrum. Laddstolpar för elbil kommer även att installeras i vår. Mycket trivsam och grönskande utemiljö med flera utegrupper, planteringar, grillplatser, sandlådor och lekpark. Till lägenheten hör ett rymligt förråd samt ett matkällarförråd. Centrumnära område med bara några minuters promenad till den aktiva stadskärnan med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och service samtidigt bara ett stenkast från vackra älvspromenaden och Broparken. I närheten finns matbutiker, minigolfbana, äventyrslekpark och Nolia med dess stora idrottsutbud och IKSUs nya träningsanläggning. Uppskattad förskola och skola finns bara på andra sidan gatan. God kommunikation till universitet, sjukhus och övriga stadsdelar med busshållplats nära lägenheten. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Skyttelvägen 98, Röbäck, Umeå kommun

Skyttelvägen 98

Villa
Röbäck, Umeå kommun
MOHV Umeå
4 595 000 kr
123 m²
5 rum
759 m² tomt

*Nytt lägre pris* Nu presenteras denna välplanerad enplansvilla i barnvänliga och populära Röbäck! Huset har en tilltalande planlösning och fördelar fyra fina sovrum, centralt placerat vardagsrum med utgång till solfylld altan, rymligt kök, wc, separat tvättstuga och ett stort badrum som just nu håller på att renoveras. På fastigheten finns ett garage med fjärrstyrd port samt förråd, praktiskt ihopbyggt med huset samt en friggebod. På tomten finns utrymme för lek och spring och möjlighet till planteringar och odling för dig med trädgårdsintresse. Idylliska Röbäck har en fantastisk omgivning och ett aktivt förenings- och friluftsliv. Här bor ni med närhet till elljusspår, skidspår med härlig skog runt husknuten. I byn finns förskolor, två skolor varav en upp till nionde klass, fotbollsplaner, idrottshall och mataffär i vacker, lantlig miljö. Samtidigt bor ni stadsnära, endast 6 km från Umeå centrum. God bussförbindelse och från Röbäck via nya västra länken tar ni er enkelt till Avion och dess kompletta köpcentrum. Här finns möjligheten att skapa ditt drömhem och sätta din egen prägel på huset. Välkommen på visning!

Östra Kyrkogatan 64, Haga, Umeå kommun

Östra Kyrkogatan 64

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
MOHV Umeå
3 295 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/8
3 518 kr/mån
45 764 kr/m²

Ställer du krav på ett bekvämt och modernt boende? Kliv då in i denna välplanerade lägenhet med toppenläge och balkong i ljuvligt västerläge med utsikt över Haga! Ditt nya hem håller hög standard, andas modern stil och komfort samt har genomgående parkettgolv och ljus färgsättning. Praktiskt boende med fräscht gym i samma hus, välsorterad Coopbutik på gården, underjordigt varmgarage med hiss direkt upp till lägenheten, omtyckt restaurang mitt emot och med busshållplats precis vid gatan. Lägenheten disponeras idag som en stor tvåa och inrymmer stilsäkert kök, helkaklat badrum med golvvärme och tvättutrustning, stort sovrum och generösa sociala ytor. I föreningen finns varmgarage med laddplatser samt barnvagns- och cykelförråd. Låg avgift och ett källarförråd medföljer lägenheten. På populära Haga finns även grönskande parker och fina motions- och skidspår i Gamliaskogen. Cykelavstånd till sjukhuset och universitetet samt till centrum med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och service. En bostad som måste upplevas på plats, välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Dragongatan 10D, Väst på stan, Umeå kommun

Dragongatan 10D

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 695 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2/2
3 720 kr/mån
41 341 kr/m²

Smakfullt inredd och optimalt planerad tvåa med balkong i bästa västerläge! Detta är det perfekta hemmet för dig som söker ett modernt och komfortabelt boende på attraktiv adress. I harmoni fördelas hall med god förvaring, stilsäkert kök med öppen planering mot vardagsrum, mysigt sovrum med karaktäristisk träribbsvägg och ett stort, helkaklat duschrum med egen kombinationsmaskin. Balkong i ljuvligt västerläge med sol hela eftermiddagen och kvällen sätter guldkant på tillvaron. Avgiften inkluderar allt, värme, vatten, internet, tv och hushållsel och till lägenheten hör ett förråd som finns i separat byggnad. På föreningens gård erbjuds parkeringsplatser, grönytor och gemensam uteplats. Här bor du på ett lugnt och centrumnära område med bara några minuters promenad till stadskärnan med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv samtidigt bara ett stenkast från vackra älvspromenaden. God kommunikation till universitet, sjukhus och övriga stadsdelar med busshållplats efter intilliggande gata. Missa inte denna chans, en riktig citypärla. Välkommen!

 • Balkong
Porfyrvägen 3A, Gimonäs, Umeå kommun

Porfyrvägen 3A

Lägenhet
Gimonäs, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 295 000 kr
36 m²
1 rum
vån 3/5
2 648 kr/mån
35 972 kr/m²

NYTT PRIS! Nu presenteras denna ljusa och välplanerad etta med fönster i tre väderstreck i lugnt och naturnära område! Lägenheten ligger med insynsskyddat läge och har en öppen och modern planlösning mellan kök och allrum samt halvkaklat och klinkrat badrum. Praktisk sovalkov och bra med förvaringsmöjligheter. Stor balkong sätter guldkant på boendet! I föreningen finns ett övernattningsrum samt tvättstuga att tillgå. Carportplats finns i dagsläget ledig och till lägenheten hör ett förråd. Gimonäs är ett fint område nära skog och natur med bra skidspår. Nära beläget nås den populära träningsanläggningen IKSU, Universitet och NUS, handelsområdet Strömpilsplatsen samt vackra älvspromenaden. Goda busskommunikationer med centrumkärnan och dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv samt närhet till både tåg och flygplats. Välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Skidspåret 3A, Berghem, Umeå kommun

Skidspåret 3A

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 595 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1/3
2 103 kr/mån
53 167 kr/m²

I hjärtat av Berghem presenteras nu denna smart planerade etta, optimalt för dig som blivande student! Den välplanerade lägenheten är genomgående ljus och charmig i sin stil och fördelar helkaklat badrum, kvadratsmart planerat kök och lättmöblerat allrum med plats för soffa, matplats och separat sovalkov. Mycket fina förvaringsmöjligheter. Här bor du med lyxigt promenadavstånd till Universitet, IKSU, härliga motionsspår och välsorterad mataffär. Otroligt välskött förening med stark ekonomi, mycket låg belåningsgrad (1498 kr lån/m3) och inga stora lån som behöver bindas om. Här finns även flera fina faciliteter för de boende som bastu, övernattningsrum, samlingslokal och extra förråd finns till uthyrning. Som medlem i föreningen garanteras du även motorvärmarstolpe. Den låga månadsavgiften inkluderar allt och tillträde kan ske snabbt. Välkommen!

Skärvstensgatan 34, Mariehöjd, Umeå kommun

Skärvstensgatan 34

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 450 000 kr
34 m²
1 rum
2 755 kr/mån
42 647 kr/m²

Blivande student? Se hit! Med utmärkt läge nära Universitetet, mataffärer, gym och vackra Nydalasjön erbjuds denna nyproducerade etta. Lägenheten har hög standard, stilrent inrett kök med den maskinella utrustning du behöver och öppen planering mot allrum. Lyxigt helkaklat duschrum med egen kombinationsmaskin och separat sovalkov gör denna etta till en riktig pärla. Balkong i solfyllt söderläge förgyller vardagen och snabb inflyttning är möjlig. Till lägenheten hör ett förråd. På Mariehöjd, Umeås mest expansiva område bor du bekvämt med all service du behöver. God kommunikation via buss till centrumkärnans och dess kompletta utbud av affärer och restauranger. Välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Lyktvägen 79B, Tomtebo/Nydalaviken, Umeå kommun

Lyktvägen 79B

Lägenhet
Tomtebo/Nydalaviken, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 325 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 2/4
4 250 kr/mån
33 125 kr/m²

Nu presenteras denna välplanerade 1,5a på omtyckta och Universitetsnära Tomtebo! Lägenheten ligger på bästa läget i huset, privat på gaveln med ett extra fönster vilket gör att hela bostaden blir påfallande ljus. Här fördelas ett modernt inrett kök i vinkel, vardagsrumsdel med öppet läge mot köket med plats för både soffa, skrivbord och matplats, perfekt planerad sovalkov, helkaklat badrum med golvvärme och fin hall med fin förvaring i skjutdörrsgarderob och garderober. Till lägenheten hör ett varmförråd och parkeringsplats med motorvärmare finns ledigt. Bekvämt cykelavstånd till Universitet, NUS och IKSU och ett stenkast från underbara Nydalasjön med badplatser och motionsspår. I området finns stor matbutik, café, pizzeria, kiosk och ett nyöppnat fräscht gym. Busshållplats finns invid lägenheten och tar dig både till Universitetsområdet och stadskärnan med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv. Välkommen!

 • Hiss
Brogatan 3D, Centrum, Umeå kommun

Brogatan 3D

Lägenhet
Centrum, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 025 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2
3 244 kr/mån
40 500 kr/m²

Välkommen till denna city-pärla på lugnt och centrumnära läge! Här bor bekvämt med ett stenkast från Broparken och fantastiska älvspromenaden och med gångavstånd till stadskärnan med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv. Lägenheten är nyproducerad 2018 och håller en stilsäker och god standard, har genomgående parkettgolv och fina förvaringsmöjligheter. Trevlig planlösning med öppet läge mellan kök och vardagsrum, stort sovrum och helkaklat duschrum med golvvärme och egen tvättmöjlighet. Stor inglasad balkong i söderläge förlänger sommaren och sätter guldkant på boendet! Till lägenheten hör ett förråd. Garage finns praktiskt i källarplan och föreningen tillåter juridisk person som köpare. Kontakta ansvarig mäklare för att boka din visning, välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Tallparksvägen 9C, Grisbacka, Umeå kommun

Tallparksvägen 9C

Lägenhet
Grisbacka, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 100 000 kr
26 m²
1 rum
vån 3/3
1 773 kr/mån
42 308 kr/m²

*NYTT PRIS* Optimalt planerad etta i enhetlig stil med fräcka detaljer och låg avgift! Lägenheten fördelar ett allrum med plats för soffa och tv samt en smart etagedel med utrymme för säng och skrivbord samt möjlighet till förvaring under. Renoverat kök med bardisk och öppet läge mot allrummet, stilrent uppfräschat duschrum och klädkammare. Finns möjlighet att överta delar av befintligt möblemang och inflyttning kan ske snabbt vid önskemål! Solid förening med bra ekonomi och fina faciliteter för de boende som övernattningsrum, hobbyrum, cykelförråd och flertalet tvättstugor. Till lägenheten hör ett förråd. Här bor du lugnt och centrumnära på ett mysigt område med cykel och gångavstånd till älvspromenaden, livsmedelsbutik och stadens puls med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och nöjen. God kommunikation till Universitetet. Kontakta ansvarig mäklare för att boka din visningstid!

Visar alla 18