Mäklare Hans-Olov Larsson

Hans-Olov Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Bullsta 7, Bullsta, Västerås kommun

Bullsta 7

Tomt
Bullsta, Västerås kommun
Myresjöhus
1 600 000 kr
1 219 m² tomt

Vill du njuta av livet lagom mycket på landet, men ändå ha stadslivet i Västerås inom räckhåll? Välkommen till Bullsta! Här bor du lugnt och skönt i vacker miljö, lever med årstidernas växlingar och har alla möjligheter att njuta av naturen. Både skola och förskolor finns på cykelavstånd och 15-20 minuters bilfärd tar dig in till centrala Västerås. Här har du nu möjlighet att bygga ditt drömhus tillsammans med oss på Myresjöhus. När du bygger nytt så bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Med oss gör du alltid en trygg bostadsaffär – som OBOS-medlem kan du dessutom få ekonomisk hjälp om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Bullsta!

  • Nyproduktion
Björnö ängsväg 13, Björnö, Norrtälje kommun

Björnö ängsväg 13

Tomt
Björnö, Norrtälje kommun
Myresjöhus
1 700 000 kr
908 m² tomt

I Björnö, Norrtälje kan husdrömmen bli verklighet! Björnö ligger i Norrtälje och är ett attraktivt och växande område i vackra Roslagen. Skogbeklädda höjder, betesmarker, mysiga vikar och soliga klipphällar i kombination med närheten till stan gör Björnö till ett bra ställe att bo på för hela familjen, oavsett hur din familj ser ut. Här får du det bästa från två världar. Lugnet från naturen och pulsen från stan. Vid sjön Kvisthamraviken kommer en ny strandpromenad att byggas. I Björnö har du även nära till barnomsorg, förskolor, grundskolor och gymnasium. All service du kan tänkas behöva för att ha en bra och trygg tillvaro finns i Norrtälje centrum, dit kan du både promenera och cykla. Shopping hittar du både inne i den pittoreska stadskärnan och på stadens tre handelsområden. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus med Myresjöhus!

  • Nyproduktion
Sundby Strand, Sundby Strand, Strängnäs kommun
  • 7 lediga bostäder

Sundby Strand

Tomt
Sundby Strand, Strängnäs kommun
Myresjöhus
fr. 775 000 kr
1 059 m² tomt

I vackra Stallarholmen vid Mälarens södra strand har du möjlighet att förverkliga husdrömmen tillsammans med Myresjöhus. Här bor du nära den vackra naturen, samtidigt som du inte är längre bort än en timme från Stockholm. Den natursköna omgivningen och de slingriga småvägarna runt om i Stallarholmen gör det perfekt för härliga utflykter. Samhället sträcker sig både på fastlandssidan och på Selaön som är en av Sverige mest forminnesrika trakter. I Stallarholmen finns livsmedelsbutik, vedugnsbageri, världshus, café och mycket mer. Det är nära grundskola som innefattar årskurs F-6 samt även förskolor och Stallarholmen trafikeras av lokaltrafiken med bra bussförbindelser till tågstationerna Läggesta och Strängnäs. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Stallarholmen.

  • Nybyggnadsprojekt
Bullsta 8, Bullsta, Västerås kommun

Bullsta 8

Tomt
Bullsta, Västerås kommun
Myresjöhus
1 600 000 kr
1 210 m² tomt

Nu har du chansen att bygga ditt drömhus denna tomt i den vackra och lugna stadsdelen Bullsta. Vill du njuta av livet lagom mycket på landet, men ändå ha stadslivet i Västerås inom räckhåll? Välkommen till Bullsta! Här bor du lugnt och skönt i vacker miljö, lever med årstidernas växlingar och har alla möjligheter att njuta av naturen. Både skola och förskolor finns på cykelavstånd och 15-20 minuters bilfärd tar dig in till centrala Västerås På denna tomt rekommenderar vi att du bygger något av våra 1-planshus. Förslagsvis modellen Nymåne, ett hus som är enkelt att anpassa efter en familjs specifika behov – både den mindre och lite större. Vinkelhusets stora glaspartier kommer släppa in ljuset och omgivningen och det öppna köket och vardagsrummet kopplas samman med en fri siktlinje.. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Med oss gör du alltid en trygg bostadsaffär – som OBOS-medlem kan du dessutom få ekonomisk hjälp om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Bullsta.

  • Nyproduktion
Bullsta, Bullsta, Västerås kommun
  • 10 lediga bostäder

Bullsta

Villa
Bullsta, Västerås kommun
Myresjöhus
fr. 1 500 000 kr
146-156 m²
6 rum
1 439 m² tomt

Ett stenkast ifrån Västerås stadsliv hittar du den vackra och lugna stadsdelen Bullsta. Här växer det fram ett nytt bostadsområde med Flyttklara hus och tomter där du kan bygga ditt drömhus tillsammans med oss på Myresjöhus. I Bullsta kan du njuta av villalivet lagom mycket på landet, samtidigt som du har Västerås stadsliv inom räckhåll. Här lever du med årstidernas växlingar och har alla möjligheter att njuta av naturen, en aktiv fritid och det goda livet! I Dingtuna finns flera förskolor och Dingtuna skola erbjuder undervisning från förskoleklass till årskurs 6. Bullsta har dessutom ett ypperligt pendlarläge, med såväl bra bil- och cykelvägar som tåg- och bussförbindelser till närliggande städer. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill hitta hem i Bullsta!

  • Nybyggnadsprojekt
Källarängsvägen 4, Sundby Strand, Strängnäs kommun

Källarängsvägen 4

Tomt
Sundby Strand, Strängnäs kommun
Myresjöhus
800 000 kr
1 015 m² tomt

Bygg ditt drömhus tillsammans med Myresjöhus i Sundby Strand. Här bor du nära den vackra naturen, samtidigt som du inte är längre bort än en timme från Stockholm. Den natursköna omgivningen och de slingriga småvägarna runt om i Stallarholmen gör det perfekt för härliga utflykter. Samhället sträcker sig både på fastlandssidan och på Selaön som är en av Sverige mest forminnesrika trakter. I Stallarholmen finns livsmedelsbutik, vedugnsbageri, världshus, café och mycket mer. Det är nära grundskola som innefattar årskurs F-6 samt även förskolor och Stallarholmen trafikeras av lokaltrafiken med bra bussförbindelser till tågstationerna Läggesta och Strängnäs. I tomtpriset tillkommer anslutningsavgifter för el, kommunalt VA och fiber samt avgift till samfällighetsförening. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Stallarholmen!

  • Nyproduktion
Källarängsvägen 19, Sundby Strand, Strängnäs kommun

Källarängsvägen 19

Tomt
Sundby Strand, Strängnäs kommun
Myresjöhus
775 000 kr
901 m² tomt

Bygg ditt drömhus tillsammans med Myresjöhus i Stallarholmen vid Mälarens södra strand. Här bor du nära den vackra naturen, samtidigt som du inte är längre bort än en timme från Stockholm. Den vackra naturen och de slingriga småvägarna runt om i Stallarholmen gör det perfekt för härliga utflykter. Samhället sträcker sig både på fastlandssidan och på Selaön som är en av Sverige mest forminnesrika trakter. Sundby Strand i Stallarholmen har utvecklats sedan början av 2000-talet med runt 200 villor, strandpromenad, båtbryggor och idrottsplats. Här finns livsmedelsbutik, vedugnsbageri, världshus, café och mycket mer. Det är nära grundskola som innefattar årskurs F-6 samt även förskolor och Stallarholmen trafikeras av lokaltrafiken med bra bussförbindelser till tågstationerna Läggesta och Strängnäs. Med bil tar det bara en timme in till Stockholm. Men varför ta sig till Stockholm när man i Stallarholmen kan fika och handla i Gula Industrihuset, besöka Mälsåkers slott eller någon av de medeltida kyrkorna, njuta av utsikten vid Åsa gravfält, cykla på vackra leder eller lägga till vid gästhamnen och äta på värdshuset, besöka ortens brygghus eller gästa något av Stallarholmens populära evenemang. Som ni märker så kan Stallarholmen kan visa upp en fin blandning av upplevelser för alla smaker. I tomtpriset tillkommer anslutningsavgifter för el, kommunalt VA och fiber samt avgift till samfällighetsförening. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!

  • Nyproduktion
Basilikan, Björnö, Norrtälje kommun
  • 2 lediga bostäder

Basilikan

Tomt
Björnö, Norrtälje kommun
Myresjöhus
fr. 1 700 000 kr
908 m² tomt

Förverkliga husdrömmen tillsammans med Myresjöhus i natursköna Björnö! Björnö ligger i Norrtälje och är ett attraktivt och växande område i en populär skärgårdskommun i vackra Roslagen. Skogbeklädda höjder, betesmarker, mysiga vikar och soliga klipphällar i kombination med närheten till stan gör Björnö till ett bra ställe att bo på för hela familjen, oavsett hur din familj ser ut. Här får du det bästa från två världar. Lugnet från naturen och pulsen från stan. Vid sjön Kvisthamraviken kommer en ny strandpromenad att byggas. I Björnö har du även nära till barnomsorg, förskolor, grundskolor och gymnasium. All service du kan tänkas behöva för att ha en bra och trygg tillvaro finns i Norrtälje centrum, dit kan du både promenera och cykla. Shopping hittar du både inne i den pittoreska stadskärnan och på stadens tre handelsområden. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Norrtälje!

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 8