Mäklare Marie Jarl

Marie Jarl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Nötbolandet 98, Domsjö, Örnsköldsviks kommun

Nötbolandet 98

Tomt
Domsjö, Örnsköldsviks kommun
Myresjöhus
635 000 kr
2 037 m² tomt

I natursköna Nötbolandet har du nu möjlighet att köpa tomt och bygga hus tillsammans med oss på Myresjöhus! I Domsjö bor du med närhet till både hav och natur. Här ligger flera av Örnsköldsviks bästa havsbad som Gullvik och Nyänget. I Domsjö ligger Domsjöskolan med klasserna F-6 och flera förskolor. Kommunikationerna är goda och med buss tar du dig smidigt till Örnsköldsviks stadskärna. Busshållplatsen ligger endast 500 meter från tomten. Med bil tar du dig på cirka 15 minuter in till centrala Örnsköldsvik. Tomterna har ett härligt läge nära vatten och här finns möjlighet att söka bygglov för en samfälld stenpir där man kan ha egen båtplats. Här finns även en infiltrationsbädd 14,4 meter anpassad för sex hushåll. På den här tomten kan du bygga hus i ett 1,5 eller 2 plan. I priset för tomten till kommer anslutningsavgift el, fördelningsbrunn, underhåll för pumphus och om så önskas även radiofiber. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!

  • Nyproduktion
Nötbolandet, Domsjö, Örnsköldsviks kommun
  • 5 lediga bostäder

Nötbolandet

Tomt
Domsjö, Örnsköldsviks kommun
Myresjöhus
fr. 585 000 kr
2 037 m² tomt

Bygg ditt drömhus tillsammans med Myresjöhus i natursköna Nötbolandet, Domsjö. Här bor du med skogen och vattnet som granne. Välkommen till natursköna Domsjö med närhet till både skog och vatten. Här finns det gott om fina strövområden och trevliga havsbad – under vinterhalvåret kan du dessutom njuta av områdets skidspår. Även om naturen är väldigt påtaglig här så har du nära till såväl vårdcentral som mataffär. I Domsjö finns även Domsjöskolan med klasserna F-6 och flera förskolor. Kommunikationerna här är goda och med buss tar du dig smidigt till Örnsköldsviks stadskärna. Busshållplatsen ligger endast 500 meter från tomten. Med bil tar du dig på cirka 15 minuter in till centrala Örnsköldsvik. Bygglov finns för att bygga en samfälld stenpir där man kan ha egen båtplats. Här finns även en infiltrationsbädd 14,4 meter anpassad för sex hushåll.

  • Nybyggnadsprojekt
Stöcksjö mor Grethas väg 11, null, Umeå kommun

Stöcksjö mor Grethas väg 11

Tomt
Umeå kommun
Myresjöhus
1 185 000 kr
1 263 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga hus tillsammans med Myresjöhus i lagomt lantliga Stöcksjö, en aktiv och naturskön by strax utanför Umeås stadskärna. I Stöcksjö bor du nära vackra naturstigar och endast en kort promenad från Stöcksjön. I Norra delen av sjön hittar du även familjevänliga Stöcksjöbadet med badbrygga, grillplats och beachvolleybollplan. I närheten finns också Stöcksjö skola F-6 med tillhörande "naturskolgård". Du har heller aldrig långt till service i Stöcksjö. IKEA och Avion köpcentrum når du på åtta minuter i bilen och på ytterliggare två minuter når du hela Umeå centrums nöjes- och shoppingutbud. På den här tomten rekommenderar vi att du bygger ett Myresjöhus av modellen Smart 126, Smart 150 eller Smart 156 med stående panel. Kontakta vår säljare Anna Hörnfeldt för mer information. Tomten säljs grovplanerad förberedd för hus och garage om ca 50 kvadratmeter. I priset tillkommer en kostnad för gemensamhetsanläggning som idag uppskattas till ca 2400 kr per år för snöröjning, snöskottning och vägbelysning. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Stöcksjö!

  • Nyproduktion
Yttre Långviken, Långviken, Umeå kommun

Yttre Långviken

Tomt
Långviken, Umeå kommun
Myresjöhus
1 150 000 kr
1 925 m² tomt

Bygg ditt drömhus tillsammans med Myresjöhus på sjönära tomt i Långviken. Här bor du i en naturskön miljö, nära både skog och vatten, endast 2 mil från Umeå centrum. I Tavelsjö finns det mataffär, bensinstation, värdshus, förskola samt skola (1-6). Ca. 150 meter från tomtområdet ligger busshållplats som trafikeras av länstrafiken med dagliga turer in till Umeå. Längs Tavelsjön finns det flera vackra utsiktsplatser och mysiga besöksmål. På somrarna kan du t.ex. besöka den Sundlingska gården och bada, spela minigolf eller ta dig en fika på deras sommarcafé. Om du är intresserad av närproducerad mat kan du annars ta en kort promenad till Oxvikens Gård och handla ekologiska grönsaker. Blåeld som erbjuder blommor samt trädgårdskonst och Krogberget med flera grottor och klättringsmöjligheter är även de populära besöksmål längs Tavelsjön. Tavelsjö är ett riktigt vinterparadis och här finns det goda möjligheter att leva ett aktivt liv. På vintrarna kan du åka långfärdsskridskor på Tavelsjön, köra skoter längs härliga skoterleder eller åka längdskidor i Tavelsjö elljusspår. Under de varmare månaderna kan man promenera eller springa längs vackra vandringsleder, spela fotboll i klubben som fostrat fotbollstalangen Jesper Blomqvist och så klart ta ett dopp i sjön. Kontakta oss ifall du vill bygga hus i Långviken!

  • Nyproduktion
Långviken, Långviken, Umeå kommun
  • 4 lediga bostäder

Långviken

Tomt
Långviken, Umeå kommun
Myresjöhus
fr. 1 150 000 kr
2 146 m² tomt

I Långviken erbjuder Myresjöhus tomter med vacker utsikt över Tavelsjön. Här har du chansen att förverkliga ditt drömboende tillsammans med oss. Här bor du i en naturskön miljö, nära både skog och vatten, endast 2 mil från Umeå centrum. I Tavelsjö finns det mataffär, bensinstation, värdshus, förskola samt skola (1-6). Ca. 150 meter från tomtområdet ligger busshållplats som trafikeras av länstrafiken med dagliga turer in till Umeå. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus här!

  • Nybyggnadsprojekt
Stöcksjö Lillberget, Stöcksjö, Umeå kommun
  • 5 lediga bostäder

Stöcksjö Lillberget

Tomt
Stöcksjö, Umeå kommun
Myresjöhus
fr. 1 185 000 kr
1 294 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga hus tillsammans med Myresjöhus i lagomt lantliga Stöcksjö, en aktiv och naturskön by strax utanför Umeås stadskärna. I Stöcksjö bor du nära vackra naturstigar och endast en kort promenad från Stöcksjön. I Norra delen av sjön hittar du även familjevänliga Stöcksjöbadet med badbrygga, grillplats och beachvolleybollplan. I närheten finns också Stöcksjö skola F-6 med tillhörande "naturskolgård". Du har heller aldrig långt till service i Stöcksjö. IKEA och Avion köpcentrum når du på åtta minuter i bilen och på ytterliggare två minuter når du hela Umeå centrums nöjes- och shoppingutbud. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Stöcksjö!

  • Nybyggnadsprojekt
Stöcksjö Erik-ers väg 5, null, Umeå kommun

Stöcksjö Erik-ers väg 5

Tomt
Umeå kommun
Myresjöhus
1 235 000 kr
1 294 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga hus tillsammans med Myresjöhus i lagomt lantliga Stöcksjö, en aktiv och naturskön by strax utanför Umeås stadskärna. I Stöcksjö bor du nära vackra naturstigar och endast en kort promenad från Stöcksjön. I Norra delen av sjön hittar du även familjevänliga Stöcksjöbadet med badbrygga, grillplats och beachvolleybollplan. I närheten finns också Stöcksjö skola F-6 med tillhörande "naturskolgård". Du har heller aldrig långt till service i Stöcksjö. IKEA och Avion köpcentrum når du på åtta minuter i bilen och på ytterliggare två minuter når du hela Umeå centrums nöjes- och shoppingutbud. På den här tomten rekommenderar vi att du bygger ett Myresjöhus av modellen Smart 126, Smart 150 eller Smart 156 med stående panel. Tomten säljs grovplanerad förberedd för hus och garage om ca 50 kvadratmeter. I priset tillkommer en kostnad för gemensamhetsanläggning som idag uppskattas till ca 2400 kr per år för snöröjning, snöskottning och vägbelysning. Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Stöcksjö!

  • Nyproduktion
Nötbolandet 95, Domsjö, Örnsköldsviks kommun

Nötbolandet 95

Tomt
Domsjö, Örnsköldsviks kommun
Myresjöhus
585 000 kr
1 995 m² tomt

Låt husdrömmen få liv i natursköna Nötbolandet, Domsjö! I Domsjö bor du med närhet till både hav och natur. Här ligger flera av Örnsköldsviks bästa havsbad som Gullvik och Nyänget. I Domsjö ligger Domsjöskolan med klasserna F-6 och flera förskolor. Kommunikationerna är goda och med buss tar du dig smidigt till Örnsköldsviks stadskärna. Busshållplatsen ligger endast 500 meter från tomten. Med bil tar du dig på cirka 15 minuter in till centrala Örnsköldsvik. Tomterna har ett härligt läge nära vatten och här finns möjlighet att söka bygglov för en samfälld stenpir där man kan ha egen båtplats. Här finns även en infiltrationsbädd 14,4 meter anpassad för sex hushåll. På den här tomten kan du bygga hus i ett 1,5 eller 2 plan. I priset för tomten till kommer anslutnignsavgift el, fördelningsbrunn, underhåll för pumphus och om så önskas även radiofiber. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!

  • Nyproduktion

Visar alla 8