Mäklare Anna Olsson

Anna Olsson

Om mig

Varje person och objekt är för mig unikt och jag värnar om de affärer jag får glädjen att förmedla. Fokus ligger alltid i att skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning, att både säljare och köpare ska vara nöjda och känna trygghet är för mig av stor vikt. Att dagligen få arbeta i samma område som jag både bor i och har haft glädjen att växa upp i stormtrivs jag med, att sälja en bostad är att sälja en känsla. Går du i sälj eller köptankar – varmt välkommen att kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bjärevägen 6, Förslöv, Båstads kommun

Bjärevägen 6

Villa
Förslöv, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 395 000 kr
168 + 79 m²
7 rum
990 m² tomt

Välkommen - här kan du flytta rakt in ett stilsäkert hem med uppdaterade ytor på alla tre plan och moderniteter så som solceller och elbilsladdare. Rymlig och välrenoverad familjevilla i lugnt område nära tåg, skola och idrottsplats. Entréplanet erbjuder förutom tre sovrum och helkaklat badrum, stort härligt kök i vinkel nära matplats och allrum som i sin tur leder till terrassen som är kringbyggd för bästa möjliga solläge. Härlig och lättskött trädgårdstomt med gräsmatta, altaner, bred grusad uppfart samt garage. Ett hem att flytta rakt in och njuta av - välkommen att kontakta Anna för att boka din tid för visning!

Rivieravägen 33, lgh D251, Riviera, Båstads kommun

Rivieravägen 33, lgh D251

Lägenhet
Riviera, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 200 000 kr
35,3 m²
2 rum
vån 2/3
4 154 kr/mån
90 652 kr/m²

Mysig och trivsam svit på lugnt härligt läge på gemytliga Riviera Strand intill havet och strandpromenaden. Omåttligt omtyckt hotell där ägaren fördelaktigt kan använda sviten tre månader om året, resterande tid har hotellet sviten för uthyrning och ägaren tar del av intäkten. Lägenheten ligger på andra våningen, rymlig balkong med lugna fina vyer mot Malenskogen och glimt mot havet. Här finns fyra bäddar, badrum, pentry och mysigt allrum vid skjutbara partier ut till balkongen. Riviera har omtyckt restaurang, poolområde med bar, inomhuspool, bastu, gym och aktivitetsrum. Bo och njut av Båstad, sköt dig själv i din svit, eller njut av hotellets alla faciliteter. I Båstad finns både nöjen och service, och området erbjuder flertalet vackert belägna golfbanor, fina cykel och vandringleder och underbara bad. Ladda batterierna och njut av allt regionen har att erbjuda. Välkomna att kontakta Anna för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Källvägen 10, Skälderviken, Ängelholms kommun
  • Tor 8 aug kl 17:00
Källvägen 10, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 2
Källvägen 10, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 3

Källvägen 10

Villa
Skälderviken, Ängelholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
Pris saknas
200 + 14 m²
8 rum
876 m² tomt

Lummigt och inbäddad i grönska i Skäldervikens äldre kvarter ligger bedårande Villa Inga-Lunda. En fastighet som med sin charm och varma känsla gör att du snabbt trivs och känner dig välkommen i ett hem där inga detaljer lämnats åt slumpen. Med omsorg har husets förädlats till ett modernt och elegant hem med ljuvliga ytor såväl inne som ute. Romantisk veranda med finsnickeri där långa middagar gärna avnjuts och havets närhet gör sig ständigt påmind. Interiört njuter du av tidsenliga detaljer, varma toner och välgenomtänkta material. Villa Inga-Lunda måste upplevas - kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen för prisbild, mer info och för att boka in tid för visning.

  • Premium
Råbockavägen 101, stuga 29, Ängelholm, Ängelholms kommun
Råbockavägen 101, stuga 29, Ängelholm, Ängelholms kommun, bild 2
Råbockavägen 101, stuga 29, Ängelholm, Ängelholms kommun, bild 3

Råbockavägen 101, stuga 29

Fritidshus
Ängelholm, Ängelholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
35 m²
2 rum
100 m² tomt

I charmiga Havsbaden nära klitterna och i lugn omgivning finns det nu möjlighet att köpa ett egen mysigt fritidsboende. Stugan är från 2022 med modern och ljus inredning, bekvämt och har allt som behövs för avkopplande lata dagar nära salta dopp och kilometerlång sandstrand. Altanen är på hela 55kvm i vinkel och invändigt finns mindre kök, allrum, sovrum och badrum. Arrendestugan ligger i Strandbyn som är granne med klitterna och intill Kronoskogen med vackra promenadstråk, en kort cykeltur tar dig till centrum med nöjen, restauranger, shopping och tågstation. Varmt välkommen till ditt nya bekväma och fräscha semesterboende - kontakta Anna för med information och boka tid för visning.

  • Premium
Ranarpsvägen 421, Ranarp, Båstads kommun

Ranarpsvägen 421

Villa
Ranarp, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 850 000 kr
185 + 49 m²
7 rum
892 m² tomt

I Ranarp, på Bjärehalvöns södra sida ligger denna ytterst välskötta 1 ½ plans villa på lugnt läge bland Bjäres karaktäristiska åkerlandskap. Den lilla byn ligger charmig nära salta dopp i havet, strand och fina vandringsstråk längs med kusten, samtidigt som det är nära till Vejbystrand och Förslöv med service och kommunikationer. Villan har sedan uppförandet 1972 varit i samma familjs ägo och byggts till och uppdateras efter behov. Alla ytor är ljusa och fräscha och utrymmena är stora med gott om sovrum och sociala ytor. Frodig och insynsskyddad trädgård med mycket grönska i alla dess färger och former, i öster gränsar tomten till vidsträckta åkrar, och i väster är det fri sikt mot lång kustlinje mot Skälderviken och Kattegatt. Njut av ljumna sommarkvällar i lusthuset och beskåda solnedgången och Kullaberg. Varmt välkomna att kontakta Anna på Nadjafii & Kristensen för att boka din tid för visning.

Vysteborgsvägen 107, Ängelsbäck, Båstads kommun

Vysteborgsvägen 107

Villa
Ängelsbäck, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
6 995 000 kr
155 + 35 m²
5 rum
1 850 m² tomt

Välkommen till ett idylliskt 20-tals hus med otrolig charm som imponerar vid första ögonkastet. Med fingertoppskänsla och tillgivenhet har detta hem förädlats till något alldeles extra, här finns alla de rätta attributen så som plankgolv, kakelugn och spröjsade fönster. Vinkelbyggd villa som skapar en skyddad oas i trädgården där du njuter av solen och grön omgivning. Interiört är ytorna otroligt välhållna med mycket sociala ytor med flera utgångar till trädgården. I vinkeldelen ligger vackert handslaget tegelgolv, kamin och bevarad bakugn mitt i rummet. På Bjärehalvöns sydsida njuter du av lugn i den lantliga omgivningen med cykelavstånd till svalkande dopp och natursköna promenader. Här kan drömmen om ett hus på landet bli verklighet - koppla av och njut av ett fulländat hem med oemotståndlig charm. En sommardröm oavsett som du söker permanentboende eller fritidsbostad. Varmt välkommen att kontakta Anna för att boka din visningstid.

Öllövsvägen 222, Öllöv, Båstads kommun

Öllövsvägen 222

Villa
Öllöv, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
7 995 000 kr
102 + 20 m²
3 rum
6 418 m² tomt

Varmt välkommen till Villa Öllöv och detta moderna hem på härligt lantlig läge med cykelavstånd till mysiga Öllövsstrand med badbrygga, strandängar och orörd natur. Från bryggan i Öllövsstrand avnjuts Bjäres vackraste solnedgång i samband med obligatoriska kvällsdoppet. Romantiskt porlande bäck rinner genom fastigheten som är hela 6 418 kvm stor och skapar en rogivande atmosfär. Tidlös och modern 1-plansvilla på 102 kvm med öppna ljusa ytor och 20 kvm isolerad tillbyggnad med fönsterpartier åt tre håll. Kringbyggt altandäck i söder och västerläge där man gärna ser ut mot åkerlandskapet och solnedgången. Energieffektivt hus med mycket låg driftskostnad och om behov finns är det möjligt att inreda vinden för ytterligare sovrum. På tomten finns även stor friliggande garagebyggnad som även kan inredas som gästhus vid behov. Njut av harmoni och sommaren i idylliska Öllöv nära Bjärehalvöns alla smultronställen - välkommen att kontakta Anna för att boka din tid för visning.

Odens väg 7, Allarp, Laholms kommun
Odens väg 7, Allarp, Laholms kommun, bild 2
Odens väg 7, Allarp, Laholms kommun, bild 3

Odens väg 7

Villa
Allarp, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
6 300 000 kr
220 m²
7 rum
646 m² tomt

Välkommen till ståtlig arkitektritad 2-plansvilla på det växande och trivsamma området Allarp. Villan stod klar 2020 har en luftig planlösning med öppet upp till nock mitt i huset och social planlösning med kök, matplats, allrum med dörr till altan och trädgård åt söder. Villan har energiklass A och genomgående generösa och energieffektiva ytor med totalt fem sovrum och två badrum. Trädgård med stensättning runt huset, gräsmatta samt bred uppfart och garage. Välkommen att kontakta Anna för att boka visningstid!

  • Premium
  • Energieffektiv
Törnrosvägen 49, Skäret, Höganäs kommun
  • Sön 4 aug kl 15:00
Törnrosvägen 49, Skäret, Höganäs kommun, bild 2
Törnrosvägen 49, Skäret, Höganäs kommun, bild 3

Törnrosvägen 49

Villa
Skäret, Höganäs kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
7 995 000 kr
95 + 50 m²
5 rum
1 572 m² tomt

Mellan Arild och Skäret reser sig ståndsmässiga Falkamöllan med sin prakt och historia. Denna holländar-mölla från 1828 har med omsorg, detaljrikedom och tillgivenhet bevarats och upprustats och är idag ett unikt hem som imponerar vid första ögonkastet. Med sina fem våningsplan är möllan inredd med kök, allrum och sovrum där utsikten blir bättre för varje våning och i takhättan är vyerna mot havet och Bjärehalvön enastående. På fastigheten finns även friliggande gästhus, pool samt underbar trädgård och uteplats med klättrande vinranka i ruinerna från ett gammalt café. Nu är det dags för nästa ägare att njuta av Falkamöllans storhet. Ett genuint hem som kombinerar historisk charm med modern komfort. Varmt välkommen att kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen för information och boka visning.

  • Premium
Ängelsbäcks byaväg 2, Bjärehalvön, Båstads kommun

Ängelsbäcks byaväg 2

Villa
Bjärehalvön, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 550 000 kr
148 + 90 m²
5 rum
687 m² tomt

En kort cykeltur från sandstrand, hav och orörd natur i Ängelsbäcksstrand ligger denna välskötta och gedigna villa med otroligt mycket charm. Njut av livet på landet, nära hav och natur, samtidigt som service, matbutik och kommunikationer finns inom 5-10 minuters bilfärd i Grevie och Förslöv. Villan har med varsam hand renoverats i tidlösa material och toner och direkt du stiger in fås en hemtrevlig känsla i de ljusa luftiga ytorna. Här finns inbjudande kök med utgång till solig altan och trädgård, sällskapsrum med plats för både matplats och soffgrupp och sammantaget tre sovrum. Precis som huset är tomten ombonad och välskött med fruktträd och grönska, och öppna vyer mot Bjärehalvöns karaktäristiska åkerlandskap. Upptäck charmen och känn den varma känsla byns gamla lanthandel förmedlar - välkommen att kontakta Anna för att boka din visningstid.

Rosencrantz väg 6A, Hemmeslöv, Båstads kommun

Rosencrantz väg 6A

Lägenhet
Hemmeslöv, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/1
3 867 kr/mån
39 923 kr/m²

Välkommen till Rosencrantz väg och detta stilsäkra arkitektritade bostadsrättsparhus på lugnt läge. Bo bekvämt i ett plan med trädgård, uterum och välskötta ljusa ytor interiört. Här erbjuds öppen och modern planlösning med kök i vinkel, härligt rum med plats för både matplats och soffa med utgång till det härliga uterummet med öppningsbara fönsterpartier åt tre håll och vyer mot vackra Hallandsåsen. Sovrum med intilliggande klädkammare, helkaklat rymligt badrum med tvättavdelning och tillösa material med ljusa väggar, ekgolv och många fönster som ger en luftig känsla. Carport och separat förrådsbyggnad. Välkommen till ett modernt hem med allt som behövs för en njutbar tillvaro med närhet till hav, natur, tågstation och service! Kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen för att boka din privata visningstid!

  • Uteplats
Köpmansgatan 35, Centrala Båstad, Båstads kommun

Köpmansgatan 35

Övrigt
Centrala Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/3
3 225 kr/mån

I centrala Båstad ligger denna bostadsrättslokal som har allt man behöver för att njuta av Båstad oavsett tid på året. Promenadavstånd till hamn, nöjen, restauranger, butiker och allt annat Båstad erbjuder. Uteplats vid altandörren som leder in i allrum kombinerat med kök och matplats. Interiört är ytorna ljusa och renoverade och rofyllt sovrum som är helt ljudisolerat då det använts som studio. Helkaklat badrum och tvättmaskin. Ett perfekt läge endast några minuters promenad från hamn, tennis och hav. Kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen för mer info och visning.

  • Uteplats
Hundestedsvägen 4, lgh 1210, Centrala Båstad, Båstads kommun

Hundestedsvägen 4, lgh 1210

Lägenhet
Centrala Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
1 150 000 kr
30 m²
2 rum
vån 3/3
4 400 kr/mån
38 333 kr/m²

Välkomna till ett perfekt fritidsboende mitt i centrala Båstad! Här erbjuds en välplanerad och öppen lägenhet högst upp i huset med fin utsikt mot Hallandsåsens grönska och Laholmsbukten. Njut av det enkla livet i praktiskt och bekvämt boende med allt som krävs för njutbara dagar. Öppet allrum i kombination med pentry, separat sovrum och helklaklat duschrum. Föreningen tillåter uthyrning och lägenheten ger bra avkastning för den som väljer att hyra ut lägenheten oavsett tid på året. Promenad på 5 min tar dig till strandpromenaden med salta dopp, mysiga restauranger och caféer, tennis och nöjen! Välkommen att kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen för mer info och boka visning!

  • Hiss
Segelstorpsvägen 139, Segelstorpsstrand, Båstads kommun

Segelstorpsvägen 139

Villa
Segelstorpsstrand, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
8 500 000 kr
159 m²
4 rum
1 285 m² tomt

Välkommen till denna representativ nybyggda 1½ plansvilla intill öppna fält, natur, underbar sandstrand och hav i Segelstorpsstrand. Från de stilsäkra trägolven till de genomtänkta valen av material, är detta ett hem som imponerar vid första ögonkastet. Modernt och praktiskt med öppna sociala ytor på entréplan med glasdörrar till trädgården från alla rum. Ovanvåning blir erbjuder tre sovrum, badrum och möblerbar hall intill balkongen i härligt söderläge. Elegant och inflyttningsklart där ny ägare får nöjet att planera och utveckla tomten enligt egen fantasi och önskemål. På några minuter på cykel finns underbara Segelstorpsstrand med sandstrand, sommarkiosk, padel, tennisbana och fina promenadstråk. Bjärehalvöns rikliga utbud av gårdsbutiker, mysiga små caféer, badplatser och mycket att finns allt i närområdet. Välkommen att kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen för att boka tid för visning!

Hallvägen 6, Båstad, Båstads kommun

Hallvägen 6

Lägenhet
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
750 000 kr
24,8 m²
1 rum
vån 1/2
4 051 kr/mån
30 242 kr/m²

I centrala Båstad ligger denna mysig lägenhet som passar perfekt när man besöker Båstad och ligger endast några hundra meter från salta dopp på Malen. Välplanerad och luftig med parkettgolv och fräscha ytor, samt härlig stensatt uteplats i lugna omgivningar. Gångavstånd till Båstads rikliga utbud av nöjen, restauranger och inte minst vacker natur. Gynnsamt koncept som innebär att den tid som ägaren inte själv nyttjar bostaden hyrs den ut av Pensionat Enehall och ägaren tar del av intäkterna. Välkomna att kontakta Anna för mer info och för att boka tid för visning.

  • Uteplats
Stallvägen 36, Båstad, Båstads kommun

Stallvägen 36

Lägenhet
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 375 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 1/1
5 717 kr/mån
27 778 kr/m²

Välkommen till populära Stallvägen och denna ljusa gavellägenhet med ljuvligt solläge och skyddad tomt. Lugnt och trevligt område med korta avstånd till Båstads centrum, service och hav. Lägenheten har öppen planlösning med härliga ytor, allrummet är ljust med utgång till altandäcket med sol stora delar av dagen. Tomt med gräsmatta och träd där växtlighet skyddar mot insyn. Här finns två sovrum, tvättstuga, badrum samt ljust kök med plats för matbord. Garage med förråd tillhör lägenheten. Välkomna till ett av de bästa gavellägena med både sol och tillgänglighet - kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen för att boka din tid för visning.

  • Plus
  • Uteplats
Heimdals väg 14A, Allarp, Laholms kommun

Heimdals väg 14A

Lägenhet
Allarp, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 500 000 kr
115 m²
5 rum
7 266 kr/mån
21 739 kr/m²

Välkommen till detta stilfulla radhus i det eftertraktade området nära Båstad, en perfekt mix av modern design och bekvämt kustnära boende. Hemmet bjuder på en öppen planlösning, tre sovrum och två badrum, allt inramat av en elegant arkitektur. Njut av din morgonkaffe på terrassen med öppen vy eller utforska den närliggande sandstranden. Med dess genomtänkta utformning och högkvalitativa materialval är detta boende idealiskt för dig som värdesätter stil och funktion. Beläget med närhet till Båstads pulserande centrum och smidiga transportförbindelser, erbjuder detta hem det bästa av både stad och natur.

  • Balkong
  • Uteplats
Heimdalls väg 7, Ranviksterrassen, Båstads kommun

Heimdalls väg 7

Villa
Ranviksterrassen, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
6 495 000 kr
142 + 41 m²
5 rum
600 m² tomt

På högt centralt läge med korta avstånd till hamn, hav och nöjen och underbar utsikt över Laholmsbukten ligger denna moderna villa med härlig skyddad trädgård. Njut av sommar-Båstad i öppna, fräscha och sociala ytor både in och utvändigt på den stora kringbyggda altanen med sol stora delar av dagen och kvällen. Pergola med möjlighet till utekök, och här finns även uterum i anslutning till altan och köket med härlig fri utsikt. Bo lättskött och energieffektivt i gediget stenhus året om eller under sommarmånaderna och njut av Båstads puls, nöjesliv, hav och strand. Renoverade ytor och tidlösa material genomgående, och de två planen gör det möjlig att inreda till gästdel. Elbilsladdare och garage finns. Varmt välkommen att kontakta Anna för att boka din tid för visning.

  • Plus
  • Energieffektiv
Starbyvägen 408, Starby, Ängelholms kommun

Starbyvägen 408

Villa
Starby, Ängelholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
161 + 80 m²
6 rum
730 m² tomt

Välkommen till Starby och denna charmiga och välskötta villa i lugna öppna omgivningar. Villan har anor från sent 1800 tal och en hel del av husets äldre charm är bevarad samtidigt som en del är uppdaterat och moderniserat. Rymlig villa med ytor på tre plan ger plats till hela familjen och härligt nybyggt trädäck med badtunna i trädgården. Gedigen villa där ovanvåningen nyligen inretts med svå stora sovrum, hall och toalett. Entréplanet har kök, stort vardagsrum och badrum, utöver det en rymlig källare med gott om yta för både sovrum eller hobbys. Solpaneler har nyligen installerats liksom elbilsladdare. Välkomna till Starby och denna hemtrevliga villa - kontakta Anna för att boka privat visningstid!

Rälsvägen 11, Tuvelyckan, Båstads kommun

Rälsvägen 11

Villa
Tuvelyckan, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
5 795 000 kr
102 + 29 m²
4 rum
564 m² tomt

På hörntomt på populära Tuvelyckan presenteras nu denna smakfulla 1-plans villa med underbar finplanerad trädgård och garage. Njut av moderna ytor och bekvämligheterna som finns med att bo nära hav, natur, tågstation, motorväg och centrum. Tre sovrum samt kök, matplats och allrum i härlig öppen planlösning med mycket ljusinsläpp och utgång till trädgården med altan och utebad. Bygglov för att inreda ovanvåning finns. Flytta rakt in och njut av ett modernt hem och fantastisk trädgård på en av de största tomterna i området. Kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen för att boka din tid för visning, varmt välkommen!

  • Energieffektiv
Klinkehögsvägen 9B, Centrala Båstad, Båstads kommun

Klinkehögsvägen 9B

Lägenhet
Centrala Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 150 000 kr
69,3 m²
3 rum
vån 2/2
5 480 kr/mån
31 025 kr/m²

Vill du bo centralt med promenadavstånd till allt Båstad har att erbjuda - sluta leta. Möjlighet finns nu att flytta rakt in i ljus trerummare mitt i hjärtat av Båstad. Läget är optimalt och lägenheten ligger på andra och högsta våningen med förråd intill entrédörren. Ljus och trevlig planlösning med öppet kök, matplats, utgång till rymlig söderbalkong och allrum. Större sovrum med garderobsvägg, samt ytterligare sovrum som nås från allrummet. Badrum med tvättpelare och väl tilltagen hall med klädavhägning. Brett service och restaurangutbud runt knuten, och goda kommunikationer med busstorg nära, ca 5 min med bil till tågstation och motorväg. Trevlig boende med nära till allt - kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen för att boka din privata visningstid.

  • Balkong
Tegelmästaregatan 8B, Ängavången, Ängelholms kommun

Tegelmästaregatan 8B

Lägenhet
Ängavången, Ängelholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/4
5 503 kr/mån
18 750 kr/m²

Central och genomgående trerumslägenhet med välplanerade ytor och fönster åt tre håll. På tredje våningen med balkong i ljuvligt söderläge ligger lägenheten som nu letar ny ägare. Kök med plats för matbord, renoverat helkaklat badrum, ljust och stort vardagsrum samt två sovrum. I hela lägenheten ligger trägolv och bra förvaringsytor. Till fots eller med cykel tar du dig snabbt till shopping, restauranger och nöjen i stans centrum. Flera matbutiker finns i närområdet samt tåg och busstation på cykelavstånd. Varmt välkommen att kontakta Anna för att boka din tid för visning.

  • Balkong
Klinkehögsvägen 1B, Centrala Båstad, Båstads kommun

Klinkehögsvägen 1B

Lägenhet
Centrala Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 000 000 kr
68,6 m²
3 rum
vån 2/2
5 448 kr/mån
29 155 kr/m²

Centralt i Båstad med promenadavstånd till allt Båstad erbjuder ligger denna genomgående och välplanerade trerumslägenhet. Trevlig lägenhet på andra våningen som har modern, öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med fransk balkong och fönster med fina vyer mot byn och natur. Här finns även två sovrum varav det ena med utgång till balkong vid den lugna innergården. Optimalt läge för den som vill bo mitt i Båstad med allt nära. Varmt välkomna!

  • Balkong
Broddarpsvägen 73, Bjärehalvön, Båstads kommun

Broddarpsvägen 73

Villa
Bjärehalvön, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
10 900 000 kr
127 + 20 m²
4 rum
2 646 m² tomt

Fastighet belägen mitt på åkern strax utanför Torekov i helt unikt utförande. Två byggnader som båda är ombyggda och inredda med otroliga ytor, takhöjd och möjligheter. Ca 330 kvm lada med gjuten altan, betonggolv med golvvärme och stora fönsterpartier där den enorma öppna spisen är ladans hjärta och skapar den harmoni som ladan andas. Det finns en del kvar att göra för att få ladan helt iordningställd och här ges möjlighet att bygga vidare på och skapa något helt unikt av sällan skådat slag. Välkomna till Broddarpsvägen 73, endast några kilometer från Torekov och med milsvid utsikt över Bjärehalvöns landskap och sagolika solnedgångar.

Visar alla 24