Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hakonhus park 6, Båstad, Båstads kommun
Hakonhus park 6, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Hakonhus park 6, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Hakonhus park 6

Lägenhet
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
5 450 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/3
4 365 kr/mån
82 576 kr/m²

På Kungsberget i Båstad ligger denna lyxiga lägenhet med magiska vyer över Båstad. Projektet som är ritat av Andreas Martin-Löf, har skapat en känsla av integritet, hållbarhet och exklusivitet, där inget saknas. Han har gett byggnaderna ett eget liv, tre byggnader estetiskt vridna för att ge varje lägenhet bästa möjliga utsikt och avskildhet samt utformat dem på ett optimalt sätt för att skapa öppna sociala områden men med en personlig och angenäm atmosfär. Bättre än såhär blir det inte. En perfekt lägenhet för dig som söker en tillgänglig och flexibel bostad med exklusiva materialval, hög finish och internationell touch ett av Båstads bästa läge! Välkommen att kontakta Djavad Kristensen för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nygatan 36, Malen, Båstads kommun
Nygatan 36, Malen, Båstads kommun, bild 2
Nygatan 36, Malen, Båstads kommun, bild 3

Nygatan 36

Villa
Malen, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
9 500 000 kr
159 + 54 m²
6 rum
910 m² tomt

Arkitektritat hem med trevlig planlösning och mysig uppvuxen trädgård i söder på bra läge i Båstad. Välkomna till ett spännande hus där de små nivåskillnaderna i planlösningen skapar utrymme för avskildhet även för den större familjen. Ett franskinspirerat hem med lummig och omgärdande trädgård på privat sydvästläge med känsla och karaktär som skapar lugn i själen. Villan, som är i gott skick exteriört, har även ett enklare gästhus med pentry och badrum. Med närhet till strand, bad, hamn , service och skolan längre ner på gatan gör detta till ett ultimat familjehem att trivas i. Huset står idag tomt och redo att flyttas in i.

 • Premium
Dressinvägen 1, Tuvelyckan, Båstads kommun
 • Sön 26 maj kl 13:00
Dressinvägen 1, Tuvelyckan, Båstads kommun, bild 2
Dressinvägen 1, Tuvelyckan, Båstads kommun, bild 3

Dressinvägen 1

Lägenhet
Tuvelyckan, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
55 m²
2 rum
vån 7/8
2 954 kr/mån
48 182 kr/m²

Visningslägenhet klar! Parklyckans två huskroppar är nu uppförda med 100 nya topprustade lägenheter på strategiskt läge i Båstad. Brf Parklyckan är skapat för att erbjuda dig ett flexibelt boende i en fantastisk miljö. Nu är det över 80 lägenheter sålda, investera i en ny lägenhet på ett eftertraktat läge redan idag. På ett strategiskt och bekvämt läge i Båstads vackra omgivning uppförs nu Brf Parklyckan, Båstads nya landmärke! Med tågstationen nästan direkt utanför porten och parkeringsgarage i källaren som du når direkt med hissen, skapas här en ny möjlighet att verkligen ta vara på tiden och njuta av livet oavsett om du är i behov av permanentboende, övernattningslägenhet eller en flexibel bostad för avkoppling och återhämtning. I området finns redan nu flertalet padelbaner, gym, och ett eget kvartersbageri. Denna annons utgör en tvåa och för mer information om denna och andra tillgängliga lägenheter, vänligen besök projektsidan, www.parklyckan.com. Välkommen till denna 2 på våning 7 med generös balkong i nordväst, magisk kvällsol med vy över Båstad och hallandsåsen.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Tarravägen 19, lgh 1301, Båstad, Båstads kommun
Tarravägen 19, lgh 1301, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Tarravägen 19, lgh 1301, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Tarravägen 19, lgh 1301

Lägenhet
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/4
4 880 kr/mån
62 438 kr/m²

Välkommen till denna vackra takvåning med mycket karaktär i Buena Vista! En välplanerad trea på centralt och avundsvärt läge med utsikt i tre vädersträck. Ett bekvämt boende med gångavstånd till centrum, hamnen och tennisen där man njuter av det sköna livet och vaknar upp till vyerna över Båstad och Laholmsbukten. Ett bekvämt boende för den med höga krav på läge och karaktär! Välkommen att kontakta Maria Ståhl för med information och för att boka visning!

 • Premium
 • Hiss
Krossarevägen 23, Kattvik, Båstads kommun
Krossarevägen 23, Kattvik, Båstads kommun, bild 2
Krossarevägen 23, Kattvik, Båstads kommun, bild 3

Krossarevägen 23

Villa
Kattvik, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
16 000 000 kr
193 + 49 m²
6 rum
1 066 m² tomt

På första parkett i natursköna Kattvik ligger denna enastående fastighet med otrolig utsikt över havet och den vackra kustlinjen som ger fastigheten och huset en karaktär som är unik för Bjärehalvön. Med endast ett stenkast till Hovshallar, badplats, Kattviks hamn och otrolig natur. Huset har generösa sällskapsytor och är välplanerat med separat sovrumsavdelning på ovanvåningen tillsammans med en egen spaavdelning intill. På fastigheten finns även ett separat garage på baksidan med vidbyggt gästrum. Ett unikt tillfälle att förvärva ett läge som sällan kommer ut på marknaden.

 • Premium
Kattviksvägen 301B, Norrviken, Båstads kommun
Kattviksvägen 301B, Norrviken, Båstads kommun, bild 2
Kattviksvägen 301B, Norrviken, Båstads kommun, bild 3

Kattviksvägen 301B

Lägenhet
Norrviken, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
6 995 000 kr
133 m²
5 rum
8 484 kr/mån
52 594 kr/m²

Välkommen till livet i Norrvikens By vid havet, nära Båstad på Bjärehalvön. Här bor du i en tidlös arkitektur med spektakulär havsutsikt och närhet till Norrvikens trädgårdar. Interiören är noggrant utformad med materialval som för naturens skönhet in i hemmet. Lyxiga faciliteter inkluderar gemensam pool, tennis- och padelbanor. Med 133 kvadratmeter över två plan, uteplatser i två väderstreck och balkong, är detta en unik möjlighet att leva det ultimata kustlivet på Bjärehalvön. Njut av morgondopp från badbryggan i området och koppla av vid det solkyssta poolområdet. Aktivera dig på våra toppmoderna tennis- och padelbanor. Allt detta, med Bjärehalvöns charm bara en stenkast bort. Tillfälle att investera, prissänkt och 24 månaders fri avgift.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Rosencrantz väg 31A, Hemmeslöv, Båstads kommun
 • Lör 25 maj kl 13:00
Rosencrantz väg 31A, Hemmeslöv, Båstads kommun, bild 2
Rosencrantz väg 31A, Hemmeslöv, Båstads kommun, bild 3

Rosencrantz väg 31A

Lägenhet
Hemmeslöv, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
91 m²
3 rum
vån 1/2
5 594 kr/mån
32 912 kr/m²

Välkommen till Kvarteret Stensån - Inflyttningsklart! Ditt nya hem på ett harmonisk läge med naturen och modern bekvämlighet. Här väntar en unik möjlighet att bo i en naturskön miljö med närhet till Båstads bekvämligheter och enastående vyer över den imponerande Hallandsåsen. Varje lägenhet i Kvarteret Stensån är omsorgsfullt planerad för att erbjuda optimal komfort och funktion. Från de generösa uteplatserna på bottenvåningen, där du kan känna marken under dina fötter och njuta av den grönskande omgivningen, till de rymliga balkongerna på andra våningen, där du kan avnjuta panoramautsikten över landskapet i lugn och ro. Området präglas av en parkliknande atmosfär, med över 100 meter av grönområde som sträcker sig ner mot den slingrande Stensån. Här kan du umgås med grannar och vänner vid grillplatserna, spela boule eller bara njuta av en avkopplande promenad längs ån. Med inflyttningsklara lägenheter och många aktiviteter att utforska i den direkta omgivningen, är Kvarteret Stensån mer än bara ett bostadsområde.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Bra Lokaler Västra Karup, Västra Karup, Båstads kommun
Bra Lokaler Västra Karup, Västra Karup, Båstads kommun, bild 2
Bra Lokaler Västra Karup, Västra Karup, Båstads kommun, bild 3

Bra Lokaler Västra Karup

Övrigt
Västra Karup, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
1 199 000 kr
72 m²
1 rum
72 m² tomt

Egen lager- eller verkstadslokal, maskinhall eller båtförvaring med strategiskt centralt läge på Bjärehalvön är nu tillgängligt för köp! Varje enhet är friköpt och det finns 22 lokaler/enheter, enheterna mäter 6x12 m (72 m²), en lokal blir något mindre och mäter ca 6x9,6 m (58 m²). Ett annat alternativ är att köpa två eller flera enheter. Hela byggnaden har generös takhöjd på cirka 6,6 meter vid nock. Detta ger en unik möjlighet att bygga entresolplan efter egna behov. Varje enhet har en vikport av hög kvalitet med kraftig konstruktion och fönster för bra ljusinsläpp. Inkommande vatten, avloppsstick och fiber är också förberett i varje enhet. Lokalerna är byggda med invändiga väggar av massivt trä och har en tålig träfasad med 50 års rötskadegaranti och ett långt underhållsintervall.

 • Premium
 • Nyproduktion
Smekroksvägen 15, Lerbäckshult, Ängelholms kommun
 • Lör 25 maj kl 15:30

Smekroksvägen 15

Villa
Lerbäckshult, Ängelholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
87 m²
4 rum
1 118 m² tomt

Nybyggt stilrent enplanshus i vacker miljö på Hallandsåsens södra sida. Längst ner på återvändsgata gränsande till skogsparti ligger detta välplanerade hus med smart planlösning, fina ljusinsläpp och högt i tak. Kök, matplats och vardagsrum ligger genomgående i huset i öppen planlösning vilket skapar en stor trevlig plats att umgås på. Utgångar till uteplatser i två väderstreck från vardagsrummet. Tre sovrum och helkaklat badrum med tvättmöjlighet. På bra läge i Lerbäckshult bor man här vinter som sommar med härliga omgivningar, närhet till Rössjön & Västersjön och ca 50 m till samfällighetens poolområde och tennisbana.

 • Plus
Hundestedsvägen 4, lgh 1210, Centrala Båstad, Båstads kommun

Hundestedsvägen 4, lgh 1210

Lägenhet
Centrala Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
1 150 000 kr
30 m²
2 rum
vån 3/3
4 400 kr/mån
38 333 kr/m²

Välkomna till ett perfekt fritidsboende mitt i centrala Båstad! Här erbjuds en välplanerad och öppen lägenhet högst upp i huset med fin utsikt mot Hallandsåsens grönska och Laholmsbukten. Njut av det enkla livet i praktiskt och bekvämt boende med allt som krävs för njutbara dagar. Öppet allrum i kombination med pentry, separat sovrum och helklaklat duschrum. Föreningen tillåter uthyrning och lägenheten ger bra avkastning för den som väljer att hyra ut lägenheten oavsett tid på året. Promenad på 5 min tar dig till strandpromenaden med salta dopp, mysiga restauranger och caféer, tennis och nöjen! Välkommen att kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen för mer info och boka visning!

 • Hiss
Strandlyckevägen 3B, Viken, Höganäs kommun
Strandlyckevägen 3B, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Strandlyckevägen 3B, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Strandlyckevägen 3B

Villa
Viken, Höganäs kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
26 950 000 kr
190 + 50 m²
5 rum
745 m² tomt

Upptäck ett unikt tillfälle till total avslappning vid vattenbrynet i Viken. Villan, som färdigställdes år 2018, smälter vackert samman med havet nedanför. Med panoramautsikt från den eleganta interiören, sina generösa sociala ytor och liten badstrand vid tröskeln, bjuder detta hem in till en oemotståndlig känsla av lugn och frihet. Från den gaseldade brasan till den svalkande poolen med havsutsikt - varje detalj är utformad för att skapa en magisk atmosfär av harmoni. Kom och upplev det bästa av livet vid havet i detta drömhem i Viken!

 • Premium
Lövängsvägen 6, Skälderviken, Ängelholms kommun
Lövängsvägen 6, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 2
Lövängsvägen 6, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 3

Lövängsvägen 6

Villa
Skälderviken, Ängelholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
28 000 000 kr
352 + 55 m²
13 rum
8 276 m² tomt

På avundsvärt läge och med ståtlighet reser ståndsmässiga Villa Torshall sig vackert på kullen ovanför Skäldervikens vackra kustsamhälle. Här finner vi en av regionens vackraste villor som med sin parkliknande trädgård om nästan 1ha ner mot havet utstrålar något alldeles unikt. Residenset är utsökt vackert där interiören är bevarad i originalskick. En resa i tiden där vyn mot hav och hamn med Kullen i blickfånget skapar en unik känsla och karaktär. En bedårande fastighet med stor parktomt. Välkommen till Villa Torshall och Ängelholms vackraste egendom!

 • Premium
Bjärevägen, Skälderviken, Ängelholms kommun
Bjärevägen, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 2
Bjärevägen, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 3

Bjärevägen

Tomt
Skälderviken, Ängelholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 800 000 kr
800 m² tomt

Missa inte chansen att förvärva en av tre exklusiva tomter i charmiga Skälderviken! Med vacker utsikt över bukten och generösa byggmöjligheter, är detta platsen där din dröm om det perfekta hemmet kan förverkligas. Kontakta oss nu för att ta del av denna sällsynta möjlighet att skapa ditt eget paradis vid Skälderviken!

 • Premium
Skiffervägen 27, Östra Karup, Båstads kommun

Skiffervägen 27

Villa
Östra Karup, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 800 000 kr
144 + 5 m²
4 rum
832 m² tomt

Välplanerad och stilren 1-plansvilla med tre sovrum, stor social yta att umgås på, två badrum, vinrum och groventré. Väl genomtänkt planlösning med kök, vardagsrum och vinterträdgård genomgående i husets mitt som skapar en stor social yta att umgås på. Mysig öppenspis i vinterträdgården och stora fönsterpartier som binder samman ute- och innemiljön. Perfekt familjevilla med inbjudande och lättskött trädgård med stort härligt trädäck i söderläge. Trevligt villaområde intill Hallandsåsen och dess vackra natur, närhet till Båstad centrum, Båstad station, skola (F-6), förskola och natursköna områden.

Varegårdsvägen 111, Torekov, Båstads kommun
 • Sön 2 jun kl 14:00
Varegårdsvägen 111, Torekov, Båstads kommun, bild 2
Varegårdsvägen 111, Torekov, Båstads kommun, bild 3

Varegårdsvägen 111

Villa
Torekov, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
105 m²
4 rum
319 m² tomt

Välkomna till Lavendelgården i Torekov. Med stor charm och bra planlösning hittar ni här det perfekta sommarboendet där man njuter av solig tomt, vacker grönska och ett parhus som man enkelt förälskar sig i. Huset, som har nyrenoverade badrum, ligger soligt med omslutande trädgård. Carport, stora förråd samt separat gästhus. Välkomna till er egna sommardröm i Torekov. För mer info kontakta Djavad Kristensen

 • Premium
Hasselgränd 8, Centrala Båstad, Båstads kommun
Hasselgränd 8, Centrala Båstad, Båstads kommun, bild 2
Hasselgränd 8, Centrala Båstad, Båstads kommun, bild 3

Hasselgränd 8

Villa
Centrala Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
12 500 000 kr
119 m²
5 rum
320 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hem i en charmig gränd i det eftertraktade kvarteret ovanför hamnen. Denna moderna och smakfulla bostad från 2016 har en öppen planlösning med generös sällskapsyta och en magnifik terrass som bjuder in till avslappnade sommardagar med maximalt solsken. På övervåningen erbjuder vi en panoramautsikt över havet, hamnen och kustlinjen från ett ljust allrum med generösa takfönster samt tre sovrum. Du hittar badrum på båda planen för extra bekvämlighet. Det finns även ett tillhörande gästhus med extra sovutrymme, perfekt för gäster eller för tonåringar som vill njuta av den magiska sommarpulsen i byn. På bara några minuters promenad når du hamnen, restauranger, shopping och fina badmöjligheter vid stranden eller Kallbadhuset. Tveka inte att boka din privata visning av detta perfekta hem med en avundsvärd placering.

 • Premium
Kattviksvägen 309A, Norrviken, Båstads kommun
Kattviksvägen 309A, Norrviken, Båstads kommun, bild 2
Kattviksvägen 309A, Norrviken, Båstads kommun, bild 3

Kattviksvägen 309A

Lägenhet
Norrviken, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
9 395 000 kr
133 m²
3 rum
vån 1/2
8 485 kr/mån
70 639 kr/m²

Upplev drömmen om en exklusiv livsstil med denna enastående lägenhet på ett av Bjärehalvöns mest eftertraktade lägen - med en tidlös arkitektur som ger en storslagen utsikt över havet. Njut av en rymlig uteplats med trädäck om 63 kvm där du kan koppla av och njuta av det vackra vyerna över naturen och havet. Interiören är planerad med omsorg och har en intelligent ljusplanering samt exklusiva och tidlösa materialval i tonerna av trä, sten och sand - perfekt för att fånga upp naturen utanför. Utemiljön är lika vacker som interiören och inkluderar en gemensam pool samt tennis- och padelbanor i närheten. Dessutom har bostaden en egen parkeringsplats med en elbilsladdare och ett förråd för förvaring. Detta är en unik möjlighet att investera i en enastående bostad med en tidlös arkitektur och en fantastisk utsikt över havet.

 • Premium
 • Uteplats
Åkerövägen 3, null, Båstads kommun
Åkerövägen 3, null, Båstads kommun, bild 2
Åkerövägen 3, null, Båstads kommun, bild 3

Åkerövägen 3

Villa
Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
6 695 000 kr
112 m²
5 rum
345 m² tomt

Nyproducerad friliggande villa på högt, vackert läge med utsikt över Båstad, havet och Hallandsåsen! Ett bekvämt och modernt boende i 2 plan med stilrena detaljer och effektiva ytor. Bostaden har en stor terrass och balkong på övre plan samt eget garage och förråd. Det vackra läget, närheten till Båstad centrum, hamnen och havet gör att man kan njuta både av stillhet och av allt som Båstad har att erbjuda året om! Välkommen att kontakta Djavad Kristensen för mer information!

 • Premium
Sinarpsvägen 50, Båstad, Båstads kommun
Sinarpsvägen 50, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Sinarpsvägen 50, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Sinarpsvägen 50

Villa
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
6 995 000 kr
166 + 89 m²
7 rum
1,5 ha tomt

Välkommen till denna villa med vacker omgivning i natursköna Sinarpsdalen bara 10 min cykelväg fr Båstad. Bostaden är rymlig med 1 1/5 plan + källare, med ljus och modern interiör. Blomstrande och lummig trädgård med bastu och större terrass intill bostaden. Dessutom belägen i Sinarpsdalen på privat läge med vacker natur som granne. Här har man närhet till strövområden, Bjäre Golfklubb och 10 minuters cykeltur till centrala Båstad med allt vad byn har att erbjuda! Välkomna att kontakta Djavad Kristensen för mer information!

 • Premium
Killeröds byaväg 143, Bjärehalvön, Båstads kommun
Killeröds byaväg 143, Bjärehalvön, Båstads kommun, bild 2
Killeröds byaväg 143, Bjärehalvön, Båstads kommun, bild 3

Killeröds byaväg 143

Villa
Bjärehalvön, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
13 800 000 kr
271 + 83 m²
5 rum
1,1 ha tomt

Välkommen till denna rymliga fastighet på naturskönt läge med oemotståndlig utsikt! Välutrustad villa med solceller, dubbelgarage, pool och separat gästhus om 73 kvm. Huset är på 198 kvm och har byggts om och renoverats löpande mellan 2019-2024 och renoveringen har gjorts med kvalitet och väl valda materialval. Ett gediget ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som ger utblick ut över egna poolområdet, böljande fälten och kustlinjen med Kullaberg i blickfånget. Fastighet på lugnt läge som håller hög klass! Välkomna att kontakta Djavad Kristensen för mer information!

 • Premium
Fiskebyn 2, Mellbystrand, Laholms kommun
Fiskebyn 2, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 2
Fiskebyn 2, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 3

Fiskebyn 2

Radhus
Mellbystrand, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 695 000 kr
111 + 6 m²
5 rum
189 m² tomt

Strandnära paradis i Mellbystrand! Nybyggt radhus från 2019, friköpt tomt, öppen planlösning, hög kvalitet. Perfekt för permanent- eller fritidsboende. Marbodal-kök, ljusa ytskikt, och härlig utomhusmiljö med stort trädäck. Bekymmersfritt boende med naturen och havet som grannar! Välkommen att kontakta Philip Pahlett för mer information.

 • Premium
Krogstorpsvägen 26, Bjärehalvön, Båstads kommun
Krogstorpsvägen 26, Bjärehalvön, Båstads kommun, bild 2
Krogstorpsvägen 26, Bjärehalvön, Båstads kommun, bild 3

Krogstorpsvägen 26

Villa
Bjärehalvön, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 450 000 kr
65 + 21 m²
4 rum
6 661 m² tomt

På ett avskilt och lantligt läge finns nu möjligheten att förvärva en unik fastighet med egen tennisbana! Här njuter man av lugnet samtidigt som man har närhet till både Båstad & Torekov. Fastigheten består av flertalet byggnader men där fokus ligger på den gamla och pittoreska banvaktsstugan från ca. 1884 som idag är själva boningshuset och den privata tennisbanan som är placerad i vacker natur med omkringliggande växtlighet där flertalet svenska tennislegender spelat på somrarna. På fastigheten finns också en gästhusdel med intilliggande garage, mindre gäststuga samt "tennisgarage". Allt inbäddat i en vacker och lummig miljö med närhet till allt Bjärehalvön har att erbjuda. Varmt välkomna till Krogstorpsvägen 26, en möjligheternas fastighet.

 • Premium
Ljungvägen 27, Grevie, Båstads kommun

Ljungvägen 27

Villa
Grevie, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
151 + 156 m²
7 rum
1 069 m² tomt

Välkommen till denna spännande fastighet placerad på högt läge på hörntomt i Grevie. Rymlig villa med intresseväckande planlösning, flera sociala ytor och härlig stor tomt. Äldre standard men i gott skick med mycket fina trädetaljer och kreativa lösningar. Stort allrum med öppningsbart fönsterparti leder ut till altan med 180 graders fri utsikt över Bjärehalvöns sydsida, böljande åkerlandskap, glittrande vatten och Kullabergs vackra former i horisonten. Villan ligger mitt på Bjärehalvön med närhet till det mesta, naturupplevelser, vackra vandringsleder i naturen eller vid havet med med många möjligheter till fina bad längs med de långsträckta badstränderna. Varmt välkommen att kontakta Anna för att boka visningstid av denna imponerande villa!

Mellbyrundan 17, Mellbystrand, Laholms kommun
Mellbyrundan 17, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 2
Mellbyrundan 17, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 3

Mellbyrundan 17

Villa
Mellbystrand, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
157 + 45 m²
6 rum
988 m² tomt

En charmig enplansvilla i Mellbystrand med perfekt balans mellan modern bekvämlighet och naturskön omgivning med nytt värmessystem och solpaneler som gör detta hus väldigt energisnålt. Beläget på en lugn och trivsam återvändsgata, men ändå nära till bland annat handelsplats och skolor. Stranden når man bara en kort promenad bort. Huset är utformat med miljövänlighet i åtanke med solpaneler och stilfulla materialval från renoveringen 2023. Med sex rum och kök, inklusive fyra generösa sovrum, erbjuder det gott om plats för familj och gäster. Den smarta layouten och förvaringslösningarna gör vardagen både smidig och bekväm. En rymlig vardagsrum med en mysig kamin leder ut till det soliga altandäcket och uterummet. Den praktiska groventrén tar dig till garaget och tvättstugan, med ytterligare badrum och sovrum i närheten. En inhägnad tomt erbjuder flera uteplatser för utomhusliv året runt. Sammantaget är detta ett välskött och välplanerat hem som ger dig det bästa av Mellbystrands kustliv! Välkommen att kontakta Philip Pahlett för ytterligare info.

 • Premium
Allévägen 9, Malen, Båstads kommun
Allévägen 9, Malen, Båstads kommun, bild 2
Allévägen 9, Malen, Båstads kommun, bild 3

Allévägen 9

Villa
Malen, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
Pris saknas
289 + 150 m²
14 rum
1 376 m² tomt

Vid Malenstorg och vackra Hjortsgata finner ni denna rymliga familjevilla om ca 500 kvm bara ett stenkast ifrån Strandpromenaden. Här bor man bekvämt med allt vad Båstad har att erbjuda nära inpå samt på badrocks och flippflopps avstånd till Malens vackra strandbad. Fastigheten har många möjligheter med två självförsörjande lägenheter samt stort dubbelgarage! En fastighet för den stora familjen, generationsboende eller som investeringsobjekt i Båstad med eget sommarboende kombinerat med uthyrning. Kontakta Djavad Kristensen för mer information.

 • Premium

Visar 1 - 25 av 86