Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bjärevägen 6, Förslöv, Båstads kommun

Bjärevägen 6

Villa
Förslöv, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 395 000 kr
168 + 79 m²
7 rum
990 m² tomt

Välkommen - här kan du flytta rakt in ett stilsäkert hem med uppdaterade ytor på alla tre plan och moderniteter så som solceller och elbilsladdare. Rymlig och välrenoverad familjevilla i lugnt område nära tåg, skola och idrottsplats. Entréplanet erbjuder förutom tre sovrum och helkaklat badrum, stort härligt kök i vinkel nära matplats och allrum som i sin tur leder till terrassen som är kringbyggd för bästa möjliga solläge. Härlig och lättskött trädgårdstomt med gräsmatta, altaner, bred grusad uppfart samt garage. Ett hem att flytta rakt in och njuta av - välkommen att kontakta Anna för att boka din tid för visning!

Pumpvägen 13, Hemmeslöv, Båstads kommun

Pumpvägen 13

Villa
Hemmeslöv, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
6 100 000 kr
94 + 7 m²
4 rum
1 664 m² tomt

En riktig sommaridyll på stor härlig tomt med pool och bara några hundra meter till stranden och havet ! Huset som byggdes 1936 är mycket välskött och i många detaljer bevarat sedan ursprunget. Med fyra rum och modernt kök, härliga terrasser, separat gästhus och gårdshus med garage. Om du söker ett riktigt genuint sommarhus är detta här helt rätt ! Kontakta Miguel Ehrenfeldt för mer information !

Rivieravägen 33, lgh D251, Riviera, Båstads kommun

Rivieravägen 33, lgh D251

Lägenhet
Riviera, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 200 000 kr
35,3 m²
2 rum
vån 2/3
4 154 kr/mån
90 652 kr/m²

Mysig och trivsam svit på lugnt härligt läge på gemytliga Riviera Strand intill havet och strandpromenaden. Omåttligt omtyckt hotell där ägaren fördelaktigt kan använda sviten tre månader om året, resterande tid har hotellet sviten för uthyrning och ägaren tar del av intäkten. Lägenheten ligger på andra våningen, rymlig balkong med lugna fina vyer mot Malenskogen och glimt mot havet. Här finns fyra bäddar, badrum, pentry och mysigt allrum vid skjutbara partier ut till balkongen. Riviera har omtyckt restaurang, poolområde med bar, inomhuspool, bastu, gym och aktivitetsrum. Bo och njut av Båstad, sköt dig själv i din svit, eller njut av hotellets alla faciliteter. I Båstad finns både nöjen och service, och området erbjuder flertalet vackert belägna golfbanor, fina cykel och vandringleder och underbara bad. Ladda batterierna och njut av allt regionen har att erbjuda. Välkomna att kontakta Anna för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Källvägen 10, Skälderviken, Ängelholms kommun
  • Tor 8 aug kl 17:00
Källvägen 10, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 2
Källvägen 10, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 3

Källvägen 10

Villa
Skälderviken, Ängelholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
Pris saknas
200 + 14 m²
8 rum
876 m² tomt

Lummigt och inbäddad i grönska i Skäldervikens äldre kvarter ligger bedårande Villa Inga-Lunda. En fastighet som med sin charm och varma känsla gör att du snabbt trivs och känner dig välkommen i ett hem där inga detaljer lämnats åt slumpen. Med omsorg har husets förädlats till ett modernt och elegant hem med ljuvliga ytor såväl inne som ute. Romantisk veranda med finsnickeri där långa middagar gärna avnjuts och havets närhet gör sig ständigt påmind. Interiört njuter du av tidsenliga detaljer, varma toner och välgenomtänkta material. Villa Inga-Lunda måste upplevas - kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen för prisbild, mer info och för att boka in tid för visning.

  • Premium
Bjäredsvägen 41, Båstad, Båstads kommun
Bjäredsvägen 41, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Bjäredsvägen 41, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Bjäredsvägen 41

Gård/Skog
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
Pris saknas
140 + 100 m²
5 rum
8,4 ha tomt

Välkomna till denna charmiga och varsamt moderniserade hallandslänga från 1870-talet med 5 rum och kök. Huset har vackra bevarade detaljer så som synliga takbjälkar och dekorativa spegeldörrar. Cykelavstånd till Båstad, lantligt läge, fina rid- och cykelleder, nära busshållplats vid Nötte Backar, stall med uppvärmda sadelkammare, ridbana och verkstad, sammantaget ett underbart läge kombinerat med bekvämlighet och charm. Kontakta Miguel Ehrenfeldt för mer information !

  • Premium
Sågmöllevägen 43, Munka Ljungby, Ängelholms kommun
Sågmöllevägen 43, Munka Ljungby, Ängelholms kommun, bild 2
Sågmöllevägen 43, Munka Ljungby, Ängelholms kommun, bild 3

Sågmöllevägen 43

Gård/Skog
Munka Ljungby, Ängelholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
Pris saknas

Välkommen till denna unika fastighet, en fd. Kalkmölla i Hillarp. En avskild grönskande oas med både närhet till allmän service, kommunikation och 15 minuter till havet. Denna fastighet stoltserar idag med två fantastiska boningshus, egen allé, lada, pool, och ett stilfullt orangeri. Den imponerande villan från 1875 bevarar många vackra och historiska originaldetaljer och utstrålar tidlös elegans. Den nyare villan, byggd 2021, med mycket rymd och ljus, och genomgående högkvalitativa materialval. I denna parkliknande miljö slingar sig Rössjöholmsån genom tomten. En äkta idyll som gör denna fastighet särskilt speciell - något som måste upplevas på plats! Kontakta Frances eller Miguel för mer information.

  • Premium
  • Energieffektiv
Råbockavägen 101, stuga 29, Ängelholm, Ängelholms kommun
Råbockavägen 101, stuga 29, Ängelholm, Ängelholms kommun, bild 2
Råbockavägen 101, stuga 29, Ängelholm, Ängelholms kommun, bild 3

Råbockavägen 101, stuga 29

Fritidshus
Ängelholm, Ängelholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
35 m²
2 rum
100 m² tomt

I charmiga Havsbaden nära klitterna och i lugn omgivning finns det nu möjlighet att köpa ett egen mysigt fritidsboende. Stugan är från 2022 med modern och ljus inredning, bekvämt och har allt som behövs för avkopplande lata dagar nära salta dopp och kilometerlång sandstrand. Altanen är på hela 55kvm i vinkel och invändigt finns mindre kök, allrum, sovrum och badrum. Arrendestugan ligger i Strandbyn som är granne med klitterna och intill Kronoskogen med vackra promenadstråk, en kort cykeltur tar dig till centrum med nöjen, restauranger, shopping och tågstation. Varmt välkommen till ditt nya bekväma och fräscha semesterboende - kontakta Anna för med information och boka tid för visning.

  • Premium
Vedby 6838, Vedby, Klippans kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00
Vedby 6838, Vedby, Klippans kommun, bild 2
Vedby 6838, Vedby, Klippans kommun, bild 3

Vedby 6838

Villa
Vedby, Klippans kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
Pris saknas
164 + 6 m²
5 rum
6 250 m² tomt

Denna charmiga fastighet ligger intill ån i Vedby och erbjuder ett lugnt och trevligt läge med naturen inpå knuten. Här bor du nära skola F-6, allmän kommunikation och bara 5 km till Klippan centrum. Det rymliga boningshuset har stora sociala ytor med högt i tak, fina ljusinsläpp och vacker utsikt genom de stora fönsterpartierna. Separat byggnad precis intill ån med mysigt uterum och överbyggt trädäck med utekök och pizzaugn, perfekt för att njuta av den vackra naturen intill ån. Dessutom finns en verkstad och carport. Kontakta Miguel Ehrenfeldt för information !

  • Premium
  • Energieffektiv
Nygatan 36, Malen, Båstads kommun
Nygatan 36, Malen, Båstads kommun, bild 2
Nygatan 36, Malen, Båstads kommun, bild 3

Nygatan 36

Villa
Malen, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
9 500 000 kr
159 + 54 m²
6 rum
910 m² tomt

Arkitektritat hem med trevlig planlösning och mysig uppvuxen trädgård i söder på bra läge i Båstad. Välkomna till ett spännande hus där de små nivåskillnaderna i planlösningen skapar utrymme för avskildhet även för den större familjen. Ett franskinspirerat hem med lummig och omgärdande trädgård på privat sydvästläge med känsla och karaktär som skapar lugn i själen. Villan, som är i gott skick exteriört, har även ett enklare gästhus med pentry och badrum. Med närhet till strand, bad, hamn , service och skolan längre ner på gatan gör detta till ett ultimat familjehem att trivas i. Huset står idag tomt och redo att flyttas in i.

  • Premium
Dressinvägen 1, Tuvelyckan, Båstads kommun
  • Imorgon kl 10:00
Dressinvägen 1, Tuvelyckan, Båstads kommun, bild 2
Dressinvägen 1, Tuvelyckan, Båstads kommun, bild 3

Dressinvägen 1

Lägenhet
Tuvelyckan, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
55 m²
2 rum
vån 7/8
2 954 kr/mån
48 182 kr/m²

Visningslägenhet klar! Parklyckans två huskroppar är nu uppförda med 100 nya topprustade lägenheter på strategiskt läge i Båstad. Brf Parklyckan är skapat för att erbjuda dig ett flexibelt boende i en fantastisk miljö. Nu är det över 80 lägenheter sålda, investera i en ny lägenhet på ett eftertraktat läge redan idag. På ett strategiskt och bekvämt läge i Båstads vackra omgivning uppförs nu Brf Parklyckan, Båstads nya landmärke! Med tågstationen nästan direkt utanför porten och parkeringsgarage i källaren som du når direkt med hissen, skapas här en ny möjlighet att verkligen ta vara på tiden och njuta av livet oavsett om du är i behov av permanentboende, övernattningslägenhet eller en flexibel bostad för avkoppling och återhämtning. I området finns redan nu flertalet padelbaner, gym, och ett eget kvartersbageri. Denna annons utgör en tvåa och för mer information om denna och andra tillgängliga lägenheter, vänligen besök projektsidan, www.parklyckan.com. Välkommen till denna 2 på våning 7 med generös balkong i nordväst, magisk kvällsol med vy över Båstad och Hallandsåsen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tarravägen 19, lgh 1301, Båstad, Båstads kommun
Tarravägen 19, lgh 1301, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Tarravägen 19, lgh 1301, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Tarravägen 19, lgh 1301

Lägenhet
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/4
4 880 kr/mån
62 438 kr/m²

Välkommen till denna vackra takvåning med mycket karaktär i Buena Vista! En välplanerad trea på centralt och avundsvärt läge med utsikt i tre vädersträck. Ett bekvämt boende med gångavstånd till centrum, hamnen och tennisen där man njuter av det sköna livet och vaknar upp till vyerna över Båstad och Laholmsbukten. Ett bekvämt boende för den med höga krav på läge och karaktär! Välkommen att kontakta Maria Ståhl för med information och för att boka visning!

  • Premium
  • Hiss
Krossarevägen 23, Kattvik, Båstads kommun
Krossarevägen 23, Kattvik, Båstads kommun, bild 2
Krossarevägen 23, Kattvik, Båstads kommun, bild 3

Krossarevägen 23

Villa
Kattvik, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
16 000 000 kr
193 + 49 m²
6 rum
1 066 m² tomt

På första parkett i natursköna Kattvik ligger denna enastående fastighet med otrolig utsikt över havet och den vackra kustlinjen som ger fastigheten och huset en karaktär som är unik för Bjärehalvön. Med endast ett stenkast till Hovshallar, badplats, Kattviks hamn och otrolig natur. Huset har generösa sällskapsytor och är välplanerat med separat sovrumsavdelning på ovanvåningen tillsammans med en egen spaavdelning intill. På fastigheten finns även ett separat garage på baksidan med vidbyggt gästrum. Ett unikt tillfälle att förvärva ett läge som sällan kommer ut på marknaden.

  • Premium
Kattviksvägen 301B, Norrviken, Båstads kommun
Kattviksvägen 301B, Norrviken, Båstads kommun, bild 2
Kattviksvägen 301B, Norrviken, Båstads kommun, bild 3

Kattviksvägen 301B

Lägenhet
Norrviken, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
6 995 000 kr
133 m²
5 rum
8 484 kr/mån
52 594 kr/m²

Välkommen till livet i Norrvikens By vid havet, nära Båstad på Bjärehalvön. Här bor du i en tidlös arkitektur med spektakulär havsutsikt och närhet till Norrvikens trädgårdar. Interiören är noggrant utformad med materialval som för naturens skönhet in i hemmet. Lyxiga faciliteter inkluderar gemensam pool, tennis- och padelbanor. Med 133 kvadratmeter över två plan, uteplatser i två väderstreck och balkong, är detta en unik möjlighet att leva det ultimata kustlivet på Bjärehalvön. Njut av morgondopp från badbryggan i området och koppla av vid det solkyssta poolområdet. Aktivera dig på våra toppmoderna tennis- och padelbanor. Allt detta, med Bjärehalvöns charm bara en stenkast bort. Tillfälle att investera, prissänkt och 24 månaders fri avgift.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kattviksvägen 297, Norrviken, Båstads kommun
Kattviksvägen 297, Norrviken, Båstads kommun, bild 2
Kattviksvägen 297, Norrviken, Båstads kommun, bild 3

Kattviksvägen 297

Lägenhet
Norrviken, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
7 100 000 kr
95 m²
3 rum
5 146 kr/mån
74 737 kr/m²

Upptäck drömboendet vid Norrvikens Kust! Denna markplansvåning erbjuder ett attraktivt läge med två uteplatser, perfekt för avkoppling. Bo granne med Laholmbuktens vackra vatten och omges av en skyddad naturmiljö. Materialvalen är exklusiva och de stora panoramafönstren skapar en nästan närvarande utomhuskänsla i kombination med väl tilltagen takhöjd som skapar rymd. Med 3 rum och kök på 95 kvm, inklusive två sovrum, ett stilfullt kök från VIDA och två badrum med tvättmöjligheter, är denna våning en pärla. Norrviken Kust erbjuder Padel, tennisbanor, uppvärmd pool, bastu och badbrygga. Välkommen att kontakta Philip Pahlett för mer info.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Tallvägen 7, Malen, Båstads kommun

Tallvägen 7

Villa
Malen, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
9 995 000 kr
130 + 34 m²
4 rum
692 m² tomt

Välkomna till Lillgården på Malen. Här välkomnas man av ett privat och lugnt läge med eget garage och gästrum. Solig tomt i sydväst. Möjlighet att bygga till ett våningsplan om man skulle önska med vacker utsikt. Välkomna att kontakta Djavad Kristensen för mer information!

Bra Lokaler Västra Karup, Västra Karup, Båstads kommun
Bra Lokaler Västra Karup, Västra Karup, Båstads kommun, bild 2
Bra Lokaler Västra Karup, Västra Karup, Båstads kommun, bild 3

Bra Lokaler Västra Karup

Övrigt
Västra Karup, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
1 199 000 kr
72 m²
1 rum
72 m² tomt

Egen lager- eller verkstadslokal, maskinhall eller båtförvaring med strategiskt centralt läge på Bjärehalvön är nu tillgängligt för köp! Varje enhet är friköpt och det finns 22 lokaler/enheter, enheterna mäter 6x12 m (72 m²), en lokal blir något mindre och mäter ca 6x9,6 m (58 m²). Ett annat alternativ är att köpa två eller flera enheter. Hela byggnaden har generös takhöjd på cirka 6,6 meter vid nock. Detta ger en unik möjlighet att bygga entresolplan efter egna behov. Varje enhet har en vikport av hög kvalitet med kraftig konstruktion och fönster för bra ljusinsläpp. Inkommande vatten, avloppsstick och fiber är också förberett i varje enhet. Lokalerna är byggda med invändiga väggar av massivt trä och har en tålig träfasad med 50 års rötskadegaranti och ett långt underhållsintervall.

  • Premium
  • Nyproduktion
Stationsterrassen 4A, Malen, Båstads kommun
Stationsterrassen 4A, Malen, Båstads kommun, bild 2
Stationsterrassen 4A, Malen, Båstads kommun, bild 3

Stationsterrassen 4A

Villa
Malen, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
8 295 000 kr
139 m²
6 rum
527 m² tomt

Upplev det bästa av både historisk charm och modern bekvämlighet i denna unikt renoverade fastighet på Stationsterrassen 4A. Med sina 138 kvm fördelade på 6 rum och kök, inklusive två badrum och flera förvaringsutrymmen, erbjuder detta hem en perfekt balans mellan gammalt och nytt.

  • Premium
Småryds gårdsväg 13, Båstad, Båstads kommun
Småryds gårdsväg 13, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Småryds gårdsväg 13, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Småryds gårdsväg 13

Tomt
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
5 950 000 kr
1 643 m² tomt

På ett unikt läge och i en fantastisk miljö med utsikt över Laholmsbukten erbjuder vi nu denna byggklara tomt! Tomten har idag ett beviljat bygglov för ett vackert 1,5-plans hus i klassisk skånelänga-stil. Här bor du mitt bland de frodiga äpplefälten väster om Båstad, med en kort cykeltur till tennisbanor, hamnen och stranden. Dessutom har du Paulins badbrygga precis nedanför för svalkande morgon- och kvällsdopp. Detta är en husdröm som du själv kan vara med och skapa. Bygglovet gäller för en bostad om 132 kvm boyta med fyra sovrum, två badrum och öppna sociala ytor både inne och ute. Detta är en unik möjlighet att förvärva en av Båstads bästa tomter på länge!

  • Premium
Carl Ifvarssons väg 7, Mellbystrand, Laholms kommun
Carl Ifvarssons väg 7, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 2
Carl Ifvarssons väg 7, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 3

Carl Ifvarssons väg 7

Tomt
Mellbystrand, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
800 m² tomt

Drömboendet väntar på dig! Denna fantastiska tomt på 800 kvm, belägen på en attraktiv plats nära havet, är den perfekta platsen att skapa ditt nya hem. Den befintliga byggnaden är i dåligt skick och lämpar sig bäst för nybyggnation, vilket ger dig friheten att förverkliga din egen vision från grunden. Med generösa byggrättigheter kan du bebygga upp till 250 kvm totalt varav uthus eller annan gårdsbyggnad 55 kvm. Detta ger dig gott om utrymme att designa och bygga ditt perfekta hem, helt anpassat efter dina önskemål och behov. Tomten är belägen på en lugn och trevlig gata, vilket ger en rofylld atmosfär och en idealisk plats att bo på. Du kommer att ha allt du behöver inom bekvämt avstånd, med närhet till Mellbystrands alla erbjudanden. Missa inte chansen att äga denna fantastiska tomt och skapa din egen oas. Det är en verklig plats att trivas på och förverkliga dina drömmar.

  • Premium
Dagshögsvägen 62, Torekov, Båstads kommun
Dagshögsvägen 62, Torekov, Båstads kommun, bild 2
Dagshögsvägen 62, Torekov, Båstads kommun, bild 3

Dagshögsvägen 62

Gård/Skog
Torekov, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
22 000 000 kr
240 m²
6 rum

Upptäck denna exklusiva hästgård, uppdelad på två fastigheter, med ett arkitektritat stenhus i 1½-plan, byggt 2006 och beläget inom promenadavstånd till Torekovs charmiga bykärna och hamn. Här erbjuds generösa ytor och härlig takhöjd, med en ovanvåning som bjuder på vyer mot Skälderviken och Hallands Väderö. På fastigheten finns även stall med 9 hästboxar, sadelkammare, foderrum och en belyst ridbana som skapar perfekta förutsättningar för hästälskare. Njut av närheten till allt Torekov har att erbjuda samtidigt som du lever i en exklusiv och harmonisk miljö. Välkommen att kontakta Philip Pahlett för mer information eller bokning av visning.

  • Premium
Dalhemsvägen 31, Båstad, Båstads kommun
Dalhemsvägen 31, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Dalhemsvägen 31, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Dalhemsvägen 31

Villa
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
7 950 000 kr
159 + 89 m²
7 rum
671 m² tomt

Denna 1,5-plansvilla erbjuder stora sociala ytor, ett kvalitativt kök med marmorbänkskivor och ett fantastiskt uterum som kan användas året om. Trevliga sovrum, härliga balkonger och en vackert inbäddad trädgård med flera uteplatser gör detta till ett hem utöver det vanliga. Perfekt beläget med närhet till allt Båstad har att erbjuda. Missa inte chansen att förvärva denna unika fastighet! varmt välkommen att kontakta Philip Pahlett för ytterligare information!

  • Premium
Havsbadsvägen 18, Malen, Båstads kommun
Havsbadsvägen 18, Malen, Båstads kommun, bild 2
Havsbadsvägen 18, Malen, Båstads kommun, bild 3

Havsbadsvägen 18

Villa
Malen, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
Pris saknas
327 m²
14 rum
903 m² tomt

Upptäck charmiga Pensionat Neptun på vackra Malen i Båstad! Med 14 rum för uthyrning och flera gemensamhetsutrymmen, erbjuder denna pittoreska fastighet stor potential. Möjlighet finns att omvandla delar av pensionatet till en privatbostad medan vissa delar fortsätter som uthyrning. Njut av närheten till allt som Båstad har att erbjuda. Ett unikt tillfälle för både boende och investering! Varmt välkommen att kontakta Philip Pahlett för ytterligare information.

  • Premium
Lövängsvägen 6, Skälderviken, Ängelholms kommun
Lövängsvägen 6, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 2
Lövängsvägen 6, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 3

Lövängsvägen 6

Villa
Skälderviken, Ängelholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
28 000 000 kr
352 + 55 m²
13 rum
8 276 m² tomt

På avundsvärt läge och med ståtlighet reser ståndsmässiga Villa Torshall sig vackert på kullen ovanför Skäldervikens vackra kustsamhälle. Här finner vi en av regionens vackraste villor som med sin parkliknande trädgård om nästan 1ha ner mot havet utstrålar något alldeles unikt. Residenset är utsökt vackert där interiören är bevarad i originalskick. En resa i tiden där vyn mot hav och hamn med Kullen i blickfånget skapar en unik känsla och karaktär. En bedårande fastighet med stor parktomt. Välkommen till Villa Torshall och Ängelholms vackraste egendom!

  • Premium
Bjärevägen, Skälderviken, Ängelholms kommun
Bjärevägen, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 2
Bjärevägen, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 3

Bjärevägen

Tomt
Skälderviken, Ängelholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 800 000 kr
800 m² tomt

Missa inte chansen att förvärva en av tre exklusiva tomter i charmiga Skälderviken! Med vacker utsikt över bukten och generösa byggmöjligheter, är detta platsen där din dröm om det perfekta hemmet kan förverkligas. Kontakta oss nu för att ta del av denna sällsynta möjlighet att skapa ditt eget paradis vid Skälderviken!

  • Premium
Magnarps strandväg 17, Magnarp, Ängelholms kommun
  • Tor 1 aug kl 14:30
Magnarps strandväg 17, Magnarp, Ängelholms kommun, bild 2
Magnarps strandväg 17, Magnarp, Ängelholms kommun, bild 3

Magnarps strandväg 17

Övrigt
Magnarp, Ängelholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
Pris saknas
780 m²
36 rum
4 535 m² tomt

Nu finns en sällan skådad möjlighet att förvärva Magnarp Strandbad! Denna pärla i pittoreska Magnarp har sedan början av 1920-talet lockat besökare med sina glittrande stränder och inbjudande vatten. En plats där varje vågslag bär med sig en historia av soliga dagar och oförglömliga ögonblick. Under 1920-30 talet fann man Magnarps första pensionat på denna fastighet och under åren 1946 till 1989 var det Klippans Läderfabriks semesterhem. Under 90-talet ändrades verksamheten till vandrarhem och blev framröstat som landets vackrast belägna vandrarhem genom STF. Sedan 2021 drivs Magnarps Strandbad som pensionat med café och uthyrning. Fastigheten består av totalt 5 st byggnader där de renoverade husen går i charmig skandinavisk stil med härlig sommarkänsla och bevarande av originaldetaljer. Den gula huvudbyggnaden har anor från 1920-talet och har sedan 2022 genomgått löpande renovering och den charmiga glasverandan blickar ut över café-trädgården är idyllisk och har en hänförande utsikt mot Kullaberg! Den röda stugan i vinkel närmast havet bjuder på obruten havsutsikt och badrocksavstånd till stranden, inramad av lummig trädgård och stenmurar. Stugan har 8 sovplatser fördelat över 3 sovrum, fullutrustat kök, stort vardagsrum, badrum med dusch och två toaletter. Egen uteplats, mysig trädgård och en omfattande renovering gjordes under 2021. Längre in på tomten finns ännu en byggnad som rymmer tre lägenheter som renoverades 2021, alla med kök, badrum med dusch samt toalett. Två utav lägenheterna har ett sovrum och vardagsrum, den tredje lägenheten har två sovrum och vardagsrum. Här kan man verkligen njuta av nuet, vakna utvilad till havet som slår, ta ett uppfriskande morgondopp och lyssna till fåglarnas kvitter och sång. På och kring Magnarps Strandbad finns också mängder av aktiviteter såsom krabbfiske i hamnen, cykling i världsklass längs Kattegattsleden, spela golf på fantastiska golfbanor, paddla kanot, ta en löptur på natursköna heden eller kanske en match Padel! Välkommen till ett sällsynt semesterparadis vid Magnarp Strandbad - fylld av historia, skönhet och stunder av ro!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 110