Mäklare Miguel Ehrenfeldt

Miguel Ehrenfeldt

Om mig

I mitt yrkesliv som mäklare är det inte bara min roll att sälja bostäder – det är att bygga varaktiga relationer. Med mig får du inte bara en mäklare, du får ett dedikerat team. Vi tror på kraften i samarbete och strävar efter att stärka varandra och våra projekt. Varje affär är för oss en möjlighet att bevara den unika känslan av hemmet och skapa en vision där varje intressent kan föreställa sig ett liv i den aktuella bostaden. Dörren står alltid öppen för dig, välkommen in!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Danielslundsgatan 58, Luntertun, Ängelholms kommun
Danielslundsgatan 58, Luntertun, Ängelholms kommun, bild 2
Danielslundsgatan 58, Luntertun, Ängelholms kommun, bild 3

Danielslundsgatan 58

Villa
Luntertun, Ängelholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
6 695 000 kr
131 + 25 m²
5 rum
942 m² tomt

På attraktiv adress i Ängelholm finns denna 1920-tals villa omgiven av frodig trädgård med flera "rum", låter som en dröm för många, att ha en plats med tillåtelse för att bygga en brygga lägger till en extra dimension av möjligheter för dem som älskar Rönne å och att därifrån kunna ta sig vidare ut till havet. Havsbaden, Klitterhus, Hembyggsparken, småbåtshamn och Ängelholms centrala delar allt inom bekvämt cykel/gång avstånd säger bara det en del om svårslaget läge. Vänligen kontakta Miguel Ehrenfeldt för mer information !

  • Premium
Ängalagsvägen 393, Bjärehalvön, Båstads kommun

Ängalagsvägen 393

Villa
Bjärehalvön, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
5 450 000 kr
189 + 12 m²
6 rum
1 718 m² tomt

Denna charmiga, vackra vinkelbyggda villa från sent 1800-tal är en pärla med sina bevarade detaljer och vackra materialval. Kakelugn och synliga takbjälkar är några av de detaljer som erbjuds i denna trevliga villa. Tomten är härligt lummig och har en stor gräsmatta, vacker stenmur, gästhus, lusthus och du kan även skymta havet härifrån. Bostaden ligger mellan Torekov och Båstad i Ängalag. Några minuter bort ligger en mysig badbrygga och Norrebrohamn. Varmt välkomna att kontakta Miguel Ehrenfeldt för mer information

  • Plus
Ängalagsvägen 389, Bjärehalvön, Båstads kommun

Ängalagsvägen 389

Tomt
Bjärehalvön, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
926 m² tomt

Drömmer du om att uppfylla din vision av det perfekta hemmet med en idyllisk utsikt och en glimt av havet? Då är denna underbara tomt i den charmiga byn Ängalag, mellan Båstad och Torekov en pärla. Med sitt strategiska och natursköna läge erbjuder den närhet till allt som Bjärehalvön har att erbjuda samtidigt som du bor på ett lugnt läge. 6 minuters bilfärd till Torekovs pittoreska hamn (4,5 km bort) och ca 17 minuter med cykel, till Båstad centrum och dess serviceutbud är avståndet ca 9 km. Ta steget mot att bygga ditt drömhus och skapa en livsstil som är både avkopplande och full av möjligheter! Beviljat bygglov finns. Varmt välkommen att kontakta Miguel Ehrenfeldt för mer information!

  • Plus
Erik Dahlbergs Gata 49, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Erik Dahlbergs Gata 49

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
43,5 + 4 m²
2 rum
3 207 kr/mån
43 563 kr/m²

På eftertraktade Tågaborg finner du denna ljusa, välskötta och renoverade fina tvåa med liten matplats i köket. Föreningen är välskött. Lägenheten är på tredje våningen och hiss finns. Välkommen att boka visning till denna yteffektiva lägenhet med vy, kontakta Miguel Ehrenfeldt !

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Skogsvägen 4, Vejbystrand, Ängelholms kommun

Skogsvägen 4

Villa
Vejbystrand, Ängelholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
7 950 000 kr
53 + 25 m²
4 rum
1 193 m² tomt

Välkommen till paradiset i Vejbystrand, där drömmar om ett liv vid havet blir verklighet. Här, på en idyllisk plats längs Skäldervikens solsida och kust, hittar du ett enplanshus + fristående gästhus som har alla förutsättningar men behöver tas om hand och få lite kärlek. Vem skulle inte vilja bo i Vejbystrand ? Välkommen till din dröm vid havet. Här finner du inte bara ett hus; du finner ett hem där lycka och lugn blir en del av din vardag. Välkommen till din dröm vid havet – välkommen till Vejbystrand. Det är inte bara ett hus; det är ett hem där tid stannar och själen får andas fritt. Huset är omgivet av en frodig trädgård som ramar in din egen lilla oas. En porlande bäck slingrar sig genom tomten och skapar en fridfull ljudkuliss som följer dig vart du än går. Blommor och träd i all dess prakt bjuder in till picknickar, trädgårdsfester och stunder av fullständig avkoppling. Men detta är inte allt. För i trädgården finner du även ett fristående gästhus, här kan vänner och familj bo medan de delar din dröm om livet i Vejbystrand. De kommer att älska den lika mycket som du gör. Utsikten från denna pärla är inget mindre än spektakulär. Varje morgon välkomnas du av solens strålar som smyger sig över Skälderviken, och på kvällen kan du njuta av hisnande solnedgångar som målar himlen i nyanser av rosa, orange och lila. I fjärran reser sig Kullabergs majestätiska silhuett, ett landmärke som alltid påminner dig om den natursköna skönheten i detta område.

  • Plus
Ljungbyholmsvägen 224, Förslöv, Båstads kommun

Ljungbyholmsvägen 224

Villa
Förslöv, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 650 000 kr
179 + 15 m²
7 rum
1 887 m² tomt

På Bjärehalvön i lantlig omgivning ligger denna charmiga villa med välskött trädgård och vidsträckta vyer. Huset erbjuder trivsamma ytor såsom bibliotek med kakelugn, allrum och matplats även här med en kakelugn mm. På ovanvåningen erbjuds hela fem sovrum och rymligt helkaklat badrum. Härlig trädgård med gräs- och odlingsytor altaner i olika sollägen. Strategiskt, lugnt och naturskönt läge med cykelavstånd till Förslöv med service, tågstation, skolor, matbutiker samt till de vackra stränderna intill Skälderviken såsom ex Vejbystrand. Välkomna att kontakta Nadjafi & Kristensen för att boka tid för visning!

Visar alla 6