Mäklare Frances Strand

Frances Strand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Smekroksvägen 15, Lerbäckshult, Ängelholms kommun
  • Lör 25 maj kl 15:30

Smekroksvägen 15

Villa
Lerbäckshult, Ängelholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
87 m²
4 rum
1 118 m² tomt

Nybyggt stilrent enplanshus i vacker miljö på Hallandsåsens södra sida. Längst ner på återvändsgata gränsande till skogsparti ligger detta välplanerade hus med smart planlösning, fina ljusinsläpp och högt i tak. Kök, matplats och vardagsrum ligger genomgående i huset i öppen planlösning vilket skapar en stor trevlig plats att umgås på. Utgångar till uteplatser i två väderstreck från vardagsrummet. Tre sovrum och helkaklat badrum med tvättmöjlighet. På bra läge i Lerbäckshult bor man här vinter som sommar med härliga omgivningar, närhet till Rössjön & Västersjön och ca 50 m till samfällighetens poolområde och tennisbana.

  • Plus
Skiffervägen 27, Östra Karup, Båstads kommun

Skiffervägen 27

Villa
Östra Karup, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 800 000 kr
144 + 5 m²
4 rum
832 m² tomt

Välplanerad och stilren 1-plansvilla med tre sovrum, stor social yta att umgås på, två badrum, vinrum och groventré. Väl genomtänkt planlösning med kök, vardagsrum och vinterträdgård genomgående i husets mitt som skapar en stor social yta att umgås på. Mysig öppenspis i vinterträdgården och stora fönsterpartier som binder samman ute- och innemiljön. Perfekt familjevilla med inbjudande och lättskött trädgård med stort härligt trädäck i söderläge. Trevligt villaområde intill Hallandsåsen och dess vackra natur, närhet till Båstad centrum, Båstad station, skola (F-6), förskola och natursköna områden.

Agatvägen 19, Östra Karup, Båstads kommun

Agatvägen 19

Villa
Östra Karup, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 895 000 kr
114 + 8 m²
4 rum
677 m² tomt

1-plans villa byggd 2021 med genomgående modern standard och väl genomtänkt planlösning. Tre sovrum och två badrum, ett hus som passar många familjekonstellationer. Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning vilket skapar en stor trevlig sällskapsyta. Fina ljusinsläpp från de väl tilltagna fönsterpartierna. Trädgård och stort härligt trädäck med utgång från allrum/kök och sovrum. Carport och förråd. Trevligt läge med närhet till naturen Båstad centrum och Båstad station.

Söderläget 4, Laholm, Laholms kommun

Söderläget 4

Villa
Laholm, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
168 + 38 m²
5 rum
997 m² tomt

Välkomman till denna rymliga och välskötta 1-plansvilla på lugnt och trivsamt läge. Utsikten över det öppna landskapet, Laholm och Hallandsåsen ger känslan av ett fritt läge samtidigt som man har förmånen att bo i ett trevligt villakvarter med närheten till allmän service. Väl genomtänkt planlösning med kök och vardagsrum i husets mitt som skapar en stor social yta att umgås på. Fyra sovrum, två badrum, klädkammare och tvättstuga. Vidbyggt dubbelgarage med entré till huset via tvättstugan. Inbjudande och lättskött trädgård med fruktträd, gräsmatta, stenläggningar och stort härligt trädäck mot söder med vacker utsikt över det öppna landskapet. Solceller finns installerat. Kontakta Frances Strand för mer information.

Fyrvägen 13, Ydermossa, Laholms kommun

Fyrvägen 13

Villa
Ydermossa, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
75 m²
4 rum
1 317 m² tomt

Letar ni efter ett lugnt, trivsamt läge med naturen inpå husknuten där ni samtidigt har förmånen att ha grannar i er omgivning? Nu finns möjligheten att förvärva denna charmiga stuga med fyra rum och kök. Trevlig planlösning med stor social yta att umgås på och en mysig braskamin att njuta vid under årets svalare dagar och kvällar. Härlig trädgård med stor gräsmatta och terras som ger plats för flera möblemang. Närområdet erbjuder många fina vandrings områden och trevliga utflyktsmål till bland annat de närliggande sjöarna. Vid Sjöaltesön ca 4 km från stugan finns badplats och grillplats. Ett bekvämt och mysigt fritidsboende på fridfullt och naturnära läge!

Thillgatan 2, Våxtorp, Laholms kommun

Thillgatan 2

Villa
Våxtorp, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
795 000 kr
92 + 52 m²
4 rum
881 m² tomt

Centralt belägen i Våxtorp finns denna 1,5 plans villa med källare och lummig trädgård. Villan är i stort behov av renovering, med potential till ett charmigt boende på centralt läge. Husets 1,5 plan är fördelat på fyra rum och kök samt två badrum. En härlig tomt med liten överbyggd veranda. Här bor man med närhet till såväl natursköna områden som livsmedelsbutik, pizzeria, förskola och skola.

Gränsvägen 27, Hemmeslöv, Båstads kommun

Gränsvägen 27

Villa
Hemmeslöv, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 600 000 kr
80 m²
3.5 rum
800 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna charmiga fastighet med fritidshus i ett plan, gäststugor och härlig trädgård på trevligt läge i Hemmeslöv. Här erbjuds en avslappnad atmosfär och vacker omgivning. Huvudbyggnaden består av 3,5 rum, kök, badrum och ett mysigt inglasat uterum. På fastigheten finns ytterligare tre byggnader, fristående gäststuga, gäststuga med vidbyggt garage samt ett fristående förråd. Området erbjuder närhet till både natur och nöjen, med havet, skogen och Båstad station inom bekvämt räckhåll. Kom och upptäck möjligheterna till avkoppling och vad närområdet har att erbjuda till detta härliga boende. Välkomna att kontakta Frances Strand för mer information!

Plommonvägen 26, Båstad, Båstads kommun
Plommonvägen 26, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Plommonvägen 26, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Plommonvägen 26

Radhus
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
104 + 26 m²
3 rum
364 m² tomt

Underbara området Äppeldalen är beläget i en dalgång där fruktträd och grönska pryder sluttningarna. På en hörntomt mot naturen väntar Plommonvägen 26 – ett radhus på två plan som känns som hemma från första stund. Här förenas modern elegans med en varm känsla av hemtrevnad. Här bor man lugnt och tryggt utan genomfartstrafik och alldeles intill naturen. När du kliver in på entréplanet möts du av ett kök och sociala ytor som genast känns som hjärtat i hemmet. Här finns gott om plats att njuta av vardagsliv och socialt umgänge på ett både modernt och avslappnat sätt. Stora fönsterpartier släpper in mycket ljus och den höga takhöjden ger en påtaglig känsla av rymd. Från vardagsrummet tar du dig ut på balkongen. På entréplan finns möjlighet att skapa ännu ett rum och här finns en gästtoalett med dusch. Souterrängplanet är hemmets privata plan och här väntar två sovrum, ett badrum, en stor walk-in-closet, en praktisk klädvård och gott om förvaringsutrymme. Detta plan erbjuder allt som behövs för att skapa din personliga fristad. De båda uteplatserna är omgivna av grönskande natur bjuder in till både morgonkaffet och sköna grillkvällar. Intill huset finns ett förråd och en carport som ger en väderskyddad entré. Bostaden har en lättskött trädgård och är ett enkelt boende för en vardag utan krångel. Oavsett om du bor här året runt eller söker ett semesterboende så bor du lugnt och tryggt med bara en dryg kilometer till allt som Båstad har erbjuda. Ta cykeln ner till hamnen för ett salt dopp, en promenad till bykärna, hamn och restauranger eller bara njuta av detta trivsamma hem!

  • Premium
Karstorpsvägen 159, Båstad, Båstads kommun

Karstorpsvägen 159

Villa
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
7 495 000 kr
205 + 59 m²
8 rum
4 028 m² tomt

Välkommen till denna soutterängvilla, omgiven av en stor och naturskön tomt som bjuder på fantastisk utsikt över havet och Hallandsåsen. Villan har en boarea på över 200 kvm med mycket charm och stor potential! Här bor man i en lugn och rofylld miljö omgiven av vacker natur samtidigt som man har närhet till centrala Båstads serviceutbud, havet och fina stränder. Välkomna att kontakta Frances för mer information!

Visar alla 9