Mäklare Frances Strand

Frances Strand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Korallvägen 6, Östra Karup, Båstads kommun

Korallvägen 6

Villa
Östra Karup, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
1 800 000 kr
92 + 92 m²
4 rum
1 414 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna enplansvilla med källare på lummig och mysig tomt. En trevlig 60-tals villa där du kan sätta din egen prägel. Beläget på bra läge med närhet till naturen, skola F-6 och bra pendlingsmöjligheter. Entréplanet erbjuder två sovrum, kök, badrum och ett stort vardagsrum med utgång till altan. Källarplanet har idag toalett, gillestuga, matkällare, pannrum, garage och möjlighet till tvättstuga samt att inreda fler rum.

Ränneslövs ängar Lindäng, Ränneslövs Ängar, Laholms kommun
  • Tor 1 aug kl 14:30
Ränneslövs ängar Lindäng, Ränneslövs Ängar, Laholms kommun, bild 2
Ränneslövs ängar Lindäng, Ränneslövs Ängar, Laholms kommun, bild 3

Ränneslövs ängar Lindäng

Gård/Skog
Ränneslövs Ängar, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
6 500 000 kr
140 + 18 m²
6 rum
12 ha tomt

På vackert läge med utsikt över Hallandsåsen och det öppna landskapet ligger denna charmiga gård. Ca 12 ha mark bestående av åkermark, betesmark, trädgårdstomt och en egen damm med brygga. Mysigt och välskött boningshus från 30-talet, 140 kvm fördelat på 6 rum och kök. Gårdsbyggnad, en liten gäststuga samt en ekonomibyggnad om 322 kvm som idag inrymmer stor loge, loft och bar. Denna generösa byggnad öppnar upp för många möjligheter. Här finns plats för exempelvis förvaring, hobbyrum, djur eller möjlighet att göra om för att anpassa till din egen verksamhet. Vackra omgivningar med närhet till mycket och en timmes cykeltur tar er till Båstad. Välkomna att kontakta Frances Strand för mer information!

  • Premium
Nedre Västersjövägen 237, Ugglehult, Ängelholms kommun
  • Ons 31 jul kl 17:30
Nedre Västersjövägen 237, Ugglehult, Ängelholms kommun, bild 2
Nedre Västersjövägen 237, Ugglehult, Ängelholms kommun, bild 3

Nedre Västersjövägen 237

Villa
Ugglehult, Ängelholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
84 + 30 m²
4 rum
953 m² tomt

Denna charmiga stuga, där modernisering möter 1920-talets bevarade detaljer, förenar nytt och gammalt i en harmonisk atmosfär. Perfekt som fritidsboende med naturen utanför dörren och närhet till skog och sjöar. Här erbjuds fina både ute- och innemiljö för avkoppling och sociala stunder. Stugan har trevliga ytor att umgås på med genomgående charmig interiör, det renoverade köket och badrummet är smakfullt inredda och gynnar vardagen. Sovrummet på entréplanet tillsammans med de två rummen på loftet erbjuder möjlighet till många sovplatser. I närområdet finns fina badplatser, vandringsleder och utflyktsmål kring Västersjön & Rössjön. Ett bekvämt och mysigt fritidsboende på fridfullt och naturnära läge!

  • Premium
Hibiskusvägen 4, Laholm, Laholms kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30
Hibiskusvägen 4, Laholm, Laholms kommun, bild 2
Hibiskusvägen 4, Laholm, Laholms kommun, bild 3

Hibiskusvägen 4

Villa
Laholm, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 395 000 kr
145 + 10 m²
6 rum
1 063 m² tomt

Välkomna till denna välplanerade 1-plansvilla från 2021, på lugnt och trivsamt läge med trädgård gränsande till grönområde. Huset är beläget på återvändsgata i den nya delen av Lilla Tjärby. Väl genomtänkt planlösning med kök och stora sociala ytor genomgående i husets mitt. Vardagsrum med braskamin, stora fönsterpartier med fina ljusinsläpp och utgång till trädgården. Tre sovrum, två badrum samt praktisk tvättstuga/groventré. Lättskött trädgård med gräsmatta, häckar och blomstrande rabatt.

  • Premium
Friluftsvägen 13, Båstad, Båstads kommun
Friluftsvägen 13, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Friluftsvägen 13, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Friluftsvägen 13

Villa
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 600 000 kr
130 + 7 m²
4 rum
169 m² tomt

Välkomna till ett attraktivt och välplanerat boende i genomgående mycket bra skick - mitt i Båstad! Ett välskött och renoverat boende med kök, vardagsrum och badrum på entréplan och tre sovrum, badrum, tvättrum och balkong på övre plan. Utgång från vardagsrum till en härlig och privat täppa med stensatt altan, förråd och lättskött mindre gräsyta. Det perfekta boendet för dig som vill bo bekvämt mitt i centrala Båstad! Välkommen att kontakta Frances Strand för mer information!

  • Premium
Skiffervägen 27, Östra Karup, Båstads kommun

Skiffervägen 27

Villa
Östra Karup, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 800 000 kr
144 + 5 m²
4 rum
832 m² tomt

Välplanerad och stilren 1-plansvilla med tre sovrum, stor social yta att umgås på, två badrum, vinrum och groventré. Väl genomtänkt planlösning med kök, vardagsrum och vinterträdgård genomgående i husets mitt som skapar en stor social yta att umgås på. Mysig öppenspis i vinterträdgården och stora fönsterpartier som binder samman ute- och innemiljön. Perfekt familjevilla med inbjudande och lättskött trädgård med stort härligt trädäck i söderläge. Trevligt villaområde intill Hallandsåsen och dess vackra natur, närhet till Båstad centrum, Båstad station, skola (F-6), förskola och natursköna områden.

Plommonvägen 26, Båstad, Båstads kommun
Plommonvägen 26, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Plommonvägen 26, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Plommonvägen 26

Radhus
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
104 + 26 m²
3 rum
364 m² tomt

Underbara området Äppeldalen är beläget i en dalgång där fruktträd och grönska pryder sluttningarna. På en hörntomt mot naturen väntar Plommonvägen 26 – ett radhus på två plan som känns som hemma från första stund. Här förenas modern elegans med en varm känsla av hemtrevnad. Här bor man lugnt och tryggt utan genomfartstrafik och alldeles intill naturen. När du kliver in på entréplanet möts du av ett kök och sociala ytor som genast känns som hjärtat i hemmet. Här finns gott om plats att njuta av vardagsliv och socialt umgänge på ett både modernt och avslappnat sätt. Stora fönsterpartier släpper in mycket ljus och den höga takhöjden ger en påtaglig känsla av rymd. Från vardagsrummet tar du dig ut på balkongen. På entréplan finns möjlighet att skapa ännu ett rum och här finns en gästtoalett med dusch. Souterrängplanet är hemmets privata plan och här väntar två sovrum, ett badrum, en stor walk-in-closet, en praktisk klädvård och gott om förvaringsutrymme. Detta plan erbjuder allt som behövs för att skapa din personliga fristad. De båda uteplatserna är omgivna av grönskande natur bjuder in till både morgonkaffet och sköna grillkvällar. Intill huset finns ett förråd och en carport som ger en väderskyddad entré. Bostaden har en lättskött trädgård och är ett enkelt boende för en vardag utan krångel. Oavsett om du bor här året runt eller söker ett semesterboende så bor du lugnt och tryggt med bara en dryg kilometer till allt som Båstad har erbjuda. Ta cykeln ner till hamnen för ett salt dopp, en promenad till bykärna, hamn och restauranger eller bara njuta av detta trivsamma hem!

  • Premium
Karstorpsvägen 159, Båstad, Båstads kommun

Karstorpsvägen 159

Villa
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
7 495 000 kr
205 + 59 m²
8 rum
4 028 m² tomt

Välkommen till denna soutterängvilla, omgiven av en stor och naturskön tomt som bjuder på fantastisk utsikt över havet och Hallandsåsen. Villan har en boarea på över 200 kvm med mycket charm och stor potential! Här bor man i en lugn och rofylld miljö omgiven av vacker natur samtidigt som man har närhet till centrala Båstads serviceutbud, havet och fina stränder. Välkomna att kontakta Frances för mer information!

Visar alla 8