Mäklare Frances Strand

Frances Strand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Thillgatan 2, Våxtorp, Laholms kommun

Thillgatan 2

Villa
Våxtorp, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
795 000 kr
92 + 52 m²
4 rum
881 m² tomt

Centralt belägen i Våxtorp finns denna 1,5 plans villa med källare och lummig trädgård. Villan är i stort behov av renovering, med potential till ett charmigt boende på centralt läge. Husets 1,5 plan är fördelat på fyra rum och kök samt två badrum. En härlig tomt med liten överbyggd veranda. Här bor man med närhet till såväl natursköna områden som livsmedelsbutik, pizzeria, förskola och skola.

Gränsvägen 27, Hemmeslöv, Båstads kommun

Gränsvägen 27

Villa
Hemmeslöv, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 600 000 kr
80 m²
3.5 rum
800 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna charmiga fastighet med fritidshus i ett plan, gäststugor och härlig trädgård på trevligt läge i Hemmeslöv. Här erbjuds en avslappnad atmosfär och vacker omgivning. Huvudbyggnaden består av 3,5 rum, kök, badrum och ett mysigt inglasat uterum. På fastigheten finns ytterligare tre byggnader, fristående gäststuga, gäststuga med vidbyggt garage samt ett fristående förråd. Området erbjuder närhet till både natur och nöjen, med havet, skogen och Båstad station inom bekvämt räckhåll. Kom och upptäck möjligheterna till avkoppling och vad närområdet har att erbjuda till detta härliga boende. Välkomna att kontakta Frances Strand för mer information!

Plommonvägen 26, Båstad, Båstads kommun
  • Ons 1 maj kl 11:00
Plommonvägen 26, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Plommonvägen 26, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Plommonvägen 26

Radhus
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
104 + 26 m²
3 rum
364 m² tomt

Underbara området Äppeldalen är beläget i en dalgång där fruktträd och grönska pryder sluttningarna. På en hörntomt mot naturen väntar Plommonvägen 26 – ett radhus på två plan som känns som hemma från första stund. Här förenas modern elegans med en varm känsla av hemtrevnad. Här bor man lugnt och tryggt utan genomfartstrafik och alldeles intill naturen. När du kliver in på entréplanet möts du av ett kök och sociala ytor som genast känns som hjärtat i hemmet. Här finns gott om plats att njuta av vardagsliv och socialt umgänge på ett både modernt och avslappnat sätt. Stora fönsterpartier släpper in mycket ljus och den höga takhöjden ger en påtaglig känsla av rymd. Från vardagsrummet tar du dig ut på balkongen. På entréplan finns möjlighet att skapa ännu ett rum och här finns en gästtoalett med dusch. Souterrängplanet är hemmets privata plan och här väntar två sovrum, ett badrum, en stor walk-in-closet, en praktisk klädvård och gott om förvaringsutrymme. Detta plan erbjuder allt som behövs för att skapa din personliga fristad. De båda uteplatserna är omgivna av grönskande natur bjuder in till både morgonkaffet och sköna grillkvällar. Intill huset finns ett förråd och en carport som ger en väderskyddad entré. Bostaden har en lättskött trädgård och är ett enkelt boende för en vardag utan krångel. Oavsett om du bor här året runt eller söker ett semesterboende så bor du lugnt och tryggt med bara en dryg kilometer till allt som Båstad har erbjuda. Ta cykeln ner till hamnen för ett salt dopp, en promenad till bykärna, hamn och restauranger eller bara njuta av detta trivsamma hem!

  • Premium
Karstorpsvägen 159, Båstad, Båstads kommun

Karstorpsvägen 159

Villa
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
7 495 000 kr
205 + 59 m²
8 rum
4 028 m² tomt

Välkommen till denna soutterängvilla, omgiven av en stor och naturskön tomt som bjuder på fantastisk utsikt över havet och Hallandsåsen. Villan har en boarea på över 200 kvm med mycket charm och stor potential! Här bor man i en lugn och rofylld miljö omgiven av vacker natur samtidigt som man har närhet till centrala Båstads serviceutbud, havet och fina stränder. Välkomna att kontakta Frances för mer information!

Visar alla 4