Mäklare Djavad Kristensen

Djavad Kristensen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bra Lokaler Västra Karup, null, Båstads kommun
 • 1 ledig bostad

Bra Lokaler Västra Karup

Lägenhet
Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
fr. 1 199 000 kr
72 m²
1 rum
33 kr/mån

Egen lager- eller verkstadslokal, maskinhall eller båtförvaring med strategiskt centralt läge på Bjärehalvön är nu tillgängligt för köp! Varje enhet är friköpt och det finns 22 lokaler/enheter, enheterna mäter 6x12 m (72 m²), en lokal blir något mindre och mäter ca 6x9,6 m (58 m²). Ett annat alternativ är att köpa två eller flera enheter. Hela byggnaden har generös takhöjd på ca 6,6 meter vid nock. Detta ger en unik möjlighet att bygga entresolplan efter egna behov. Varje enhet har en vikport av hög kvalitet med kraftig konstruktion och fönster för bra ljusinsläpp. Inkommande vatten, avloppsstick och fiber är också förberett i varje enhet. Lokalerna är byggda med invändiga väggar av massivt trä och har en tålig träfasad med 50 års rötskadegaranti och ett långt underhållsintervall.

 • Nybyggnadsprojekt
Bra Lokaler Västra Karup, Västra Karup, Båstads kommun

Bra Lokaler Västra Karup

Lägenhet
Västra Karup, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
1 199 000 kr
72 m²
1 rum
33 kr/mån
16 653 kr/m²

Egen lager- eller verkstadslokal, maskinhall eller båtförvaring med strategiskt centralt läge på Bjärehalvön är nu tillgängligt för köp! Varje enhet är friköpt och det finns 22 lokaler/enheter, enheterna mäter 6x12 m (72 m²), en lokal blir något mindre och mäter ca 6x9,6 m (58 m²). Ett annat alternativ är att köpa två eller flera enheter. Hela byggnaden har generös takhöjd på cirka 6,6 meter vid nock. Detta ger en unik möjlighet att bygga entresolplan efter egna behov. Varje enhet har en vikport av hög kvalitet med kraftig konstruktion och fönster för bra ljusinsläpp. Inkommande vatten, avloppsstick och fiber är också förberett i varje enhet. Lokalerna är byggda med invändiga väggar av massivt trä och har en tålig träfasad med 50 års rötskadegaranti och ett långt underhållsintervall.

 • Nyproduktion
 • Äganderätt
Kattviksvägen 303B, Norrviken, Båstads kommun

Kattviksvägen 303B

Lägenhet
Norrviken, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
7 495 000 kr
133 m²
5 rum
7 190 kr/mån
56 353 kr/m²

Norrvikens By erbjuder en exklusiv bostadsutveckling vid havet, nära Båstad på Bjärehalvön. Här finns en tidlös arkitektur med spektakulär havsutsikt och närhet till Norrvikens trädgårdar. Interiören är noggrant utformad med materialval som för naturens skönhet in i hemmet. Lyxiga faciliteter inkluderar gemensam pool, tennis- och padelbanor, egen parkeringsplats med elbilsladdare och extra förvaringsutrymme. Med 133 kvadratmeter över två plan, uteplatser i två väderstreck och balkong, är detta en unik möjlighet att leva det ultimata kustlivet på Bjärehalvön.

 • Balkong
 • Uteplats
Tinkarpsvägen 11, Hov, Båstads kommun
 • Borttagen före visning
Tinkarpsvägen 11, Hov, Båstads kommun, bild 2
Tinkarpsvägen 11, Hov, Båstads kommun, bild 3

Tinkarpsvägen 11

Villa
Hov, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
150 m²
4 rum
1 069 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
Lindallén 13, lgh 084, C-huset, Båstad Väster, Båstads kommun
Lindallén 13, lgh 084, C-huset, Båstad Väster, Båstads kommun, bild 2
Lindallén 13, lgh 084, C-huset, Båstad Väster, Båstads kommun, bild 3

Lindallén 13, lgh 084, C-huset

Lägenhet
Båstad Väster, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 695 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/2
5 088 kr/mån
58 688 kr/m²

Välkommen till denna ljusa hörnlägenhet i Skånegården med optimalt läge på våning 2. Med imponerande utsikt över poolen och det glittrande havet, är detta en av föreningens största och mest unika bostäder. Balkongen, som sträcker sig längs hela lägenheten, ger dig härlig utsikt över takåsen och havet. Föreningen erbjuder även tillgång till en privat pool i den vackra innergården. Perfekt placerad i centrala Båstad, nära både centercourten och Skansenbadet. Ett flexibelt extra rum ger utrymme för social samvaro eller ett extra sovrum. Upplev den skandinaviska elegansen och närheten till havet i denna fantastiska bostad.

 • Premium
 • Balkong
Kvarngatan 16, Ängelholm, Ängelholms kommun
Kvarngatan 16, Ängelholm, Ängelholms kommun, bild 2
Kvarngatan 16, Ängelholm, Ängelholms kommun, bild 3

Kvarngatan 16

Villa
Ängelholm, Ängelholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
14 800 000 kr
380 + 275 m²
1 997 m² tomt

Välkommen till denna majestätiska patriciervilla från 1928 belägen på Kvarngatan, i Ängelholms mest expansiva område! Här finns allt inom bekvämt avstånd – havet, skogen, skolor, sjukhus, idrottsanläggningar, både fotboll, ishockey och paddel. Centrum ligger bara ett stenkast bort, stort utbud av både restauranger och butiker. Med sina generösa ytor är detta en perfekt fastighet för den företagsamma med ambition att kombinera affärsrörelse med lyxigt boende. Villan bjuder på oändliga möjligheter. Denna stilfulla byggnad, en unik skatt väl bevarad.

 • Premium
Skabersjögatan 5, Munka Ljungby, Ängelholms kommun
Skabersjögatan 5, Munka Ljungby, Ängelholms kommun, bild 2
Skabersjögatan 5, Munka Ljungby, Ängelholms kommun, bild 3

Skabersjögatan 5

Villa
Munka Ljungby, Ängelholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
6 295 000 kr
165 m²
6 rum
821 m² tomt

Unna dig det ultimata boendet med detta nybyggda 1-planshus i vinkel med en stilfull design. Med sina stora fönsterpartier och öppna planlösning erbjuder det en ljus och luftig atmosfär som kompletteras av nordisk design i naturliga ljusa färger och trädetaljer. Det moderna köket lockar med köksinredning i nougatfärg och marmordetaljer, medan de två ljusa badrummen imponerar med svarta duschväggar och beslag. Här kan du njuta av genomgående fiskbensparkettgolv och avkoppling på trädäcket. Missa inte chansen att äga detta unika och stilrena hem. Välkommen att kontakta Djavad Kristensen för visning.

 • Premium
Boarpsvägen 205, Hjärnarp, Ängelholms kommun
Boarpsvägen 205, Hjärnarp, Ängelholms kommun, bild 2
Boarpsvägen 205, Hjärnarp, Ängelholms kommun, bild 3

Boarpsvägen 205

Gård/Skog
Hjärnarp, Ängelholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
29 500 000 kr
385 + 150 m²
8 rum
5 ha tomt

Välkommen till en spännande, välskött och vacker hästgård belägen på ostört läge på Hjärnarps gröna böljande marker. Fredsdal Gård är förmodligen en av de mest attraktiva gårdarna i nordvästra Skåne med allt vad en modern hästgård ska ha. Utöver 5ha vacker mark och fina hagar finns här stall, kontor, ridhus, maskinhall/garage, gästlägenheter, pool och kräftdamm m.m. Vidare ligger det på bekvämt avstånd till Båstad, Ängelholm, Helsingborg och Malmö.

 • Premium
Lobovägen 11B, Båstad, Båstads kommun
Lobovägen 11B, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Lobovägen 11B, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Lobovägen 11B

Villa
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
16 500 000 kr
152 + 28 m²
5 rum
352 m² tomt

Med vidunderlig utsikt över Båstad, Laholmsbukten och åsens böljande fält erbjuder vi nu ett nybyggt hus i världsklass på en av Båstads mest eftertraktade lägen. Med centralt läge strax ovanför Båstad centrum njuter man här av stillhet, lugn och en utsikt utöver det vanliga med hamnen i blickfånget. Huset, som är inflyttningsklart med nya möbler har all utrustning man kan tänka sig och försetts med markfasta markiser, kvalitetsmaterial och en takterrass med unik utsikt!

 • Premium
Kattviksvägen 319B, Norrviken, Båstads kommun
Kattviksvägen 319B, Norrviken, Båstads kommun, bild 2
Kattviksvägen 319B, Norrviken, Båstads kommun, bild 3

Kattviksvägen 319B

Lägenhet
Norrviken, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/2
3 784 kr/mån
71 357 kr/m²

Upplev drömmen om en exklusiv livsstil med denna enastående lägenhet på ett av Bjärehalvöns mest eftertraktade lägen - med en tidlös arkitektur som ger en storslagen utsikt över havet. Njut av en rymlig altan på 35 kvm där du kan koppla av och njuta av det vackra vyerna över naturen och havet. Interiören är planerad med omsorg och har en intelligent ljusplanering samt exklusiva och tidlösa materialval i tonerna av trä, sten och sand - perfekt för att fånga upp naturen utanför. Utemiljön är lika vacker som interiören och inkluderar en gemensam pool samt tennis- och padelbanor i närheten. Dessutom har bostaden en egen parkeringsplats och ett förråd för förvaring. Detta är en unik möjlighet att investera i en enastående bostad med en tidlös arkitektur och en fantastisk utsikt över havet.

 • Premium
 • Uteplats
Åkerövägen 3, null, Båstads kommun
Åkerövägen 3, null, Båstads kommun, bild 2
Åkerövägen 3, null, Båstads kommun, bild 3

Åkerövägen 3

Villa
Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
6 995 000 kr
112 m²
5 rum
345 m² tomt

Nyproducerad friliggande villa på högt, vackert läge med utsikt över Båstad, havet och Hallandsåsen! Ett bekvämt och modernt boende i 2 plan med stilrena detaljer och effektiva ytor. Bostaden har en stor terrass och balkong på övre plan samt eget garage och förråd. Det vackra läget, närheten till Båstad centrum, hamnen och havet gör att man kan njuta både av stillhet och av allt som Båstad har att erbjuda året om! Välkommen att kontakta Djavad Kristensen för mer information!

 • Premium
Tunbyvägen 38A, Torekov centralt, Båstads kommun
Tunbyvägen 38A, Torekov centralt, Båstads kommun, bild 2
Tunbyvägen 38A, Torekov centralt, Båstads kommun, bild 3

Tunbyvägen 38A

Villa
Torekov centralt, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
9 995 000 kr
393 + 10 m²
689 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva ett unikt townhouse med utvecklingsmöjligheter i centrala Torekov. På fantastiskt läge med unik byggnadshöjd med otroliga utsikter över byn, Kattegatt och Hallands väderö kan du nu skapa din egna oas för ett smidigt och tillgängligt boende i Torekov. Här finns chans att utveckla ett karaktärsfullt hem eller kanske bygga upp tre nya parhus. Sammantaget möjligheternas fastighet på bekvämt läge i Torekov!

 • Premium
Hakonhus park 6, Båstad, Båstads kommun

Hakonhus park 6

Lägenhet
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
5 450 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/3
3 861 kr/mån
82 576 kr/m²

På Kungsberget i Båstad ligger denna lyxiga lägenhet med magiska vyer över Båstad. Projektet som är ritat av Andreas Martin-Löf, har skapat en känsla av integritet, hållbarhet och exklusivitet, där inget saknas. Han har gett byggnaderna ett eget liv, tre byggnader estetiskt vridna för att ge varje lägenhet bästa möjliga utsikt och avskildhet samt utformat dem på ett optimalt sätt för att skapa öppna sociala områden men med en personlig och angenäm atmosfär. Bättre än såhär blir det inte. En perfekt lägenhet för dig som söker en tillgänglig och flexibel bostad med exklusiva materialval, hög finish och internationell touch ett av Båstads bästa läge! Välkommen att kontakta Djavad Kristensen för mer information!

 • Balkong
 • Hiss
Byavägen 21, Rammsjö, Båstads kommun

Byavägen 21

Övrigt
Rammsjö, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
21 995 000 kr
300 + 50 m²
1,7 ha tomt

Med endast 400 meter till havet på en av Bjärehalvöns vackraste kuststräcka finns det nu möjlighet att utveckla bostäder på unikt läge.

Kattviksvägen 301A, Norrviken, Båstads kommun
Kattviksvägen 301A, Norrviken, Båstads kommun, bild 2
Kattviksvägen 301A, Norrviken, Båstads kommun, bild 3

Kattviksvägen 301A

Lägenhet
Norrviken, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
7 495 000 kr
133 m²
5 rum
7 190 kr/mån
56 353 kr/m²

Norrvikens By erbjuder en exklusiv bostadsutveckling vid havet, nära Båstad på Bjärehalvön. Här finns en tidlös arkitektur med spektakulär havsutsikt och närhet till Norrvikens trädgårdar. Interiören är noggrant utformad med materialval som för naturens skönhet in i hemmet. Lyxiga faciliteter inkluderar gemensam pool, tennis- och padelbanor, egen parkeringsplats med elbilsladdare och extra förvaringsutrymme. Med 133 kvadratmeter över två plan, uteplatser i två väderstreck och balkong, är detta en unik möjlighet att leva det ultimata kustlivet på Bjärehalvön.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Krossarevägen 23, Kattvik, Båstads kommun

Krossarevägen 23

Villa
Kattvik, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
14 695 000 kr
193 + 49 m²
6 rum
1 066 m² tomt

På första parkett i natursköna Kattvik ligger denna enastående fastighet med otrolig utsikt över havet och den vackra kustlinjen som ger fastigheten och huset en karaktär som är unik för Bjärehalvön. Med endast ett stenkast till Hovshallar, badplats, Kattviks hamn och otrolig natur. Huset har generösa sällskapsytor och är välplanerat med separat sovrumsavdelning på ovanvåningen tillsammans med en egen spaavdelning intill. På fastigheten finns även ett separat garage på baksidan med vidbyggt gästrum. Ett unikt tillfälle att förvärva ett läge som sällan kommer ut på marknaden.

 • Plus
Dr Ahlströms gata 7A, Torekov centralt, Båstads kommun

Dr Ahlströms gata 7A

Villa
Torekov centralt, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
9 995 000 kr
101 m²
3 rum
128 m² tomt

På ett centralt läge i attraktiva Torekov finns denna charmiga bostad! Här bor man bekvämt med kort gångavstånd till småbåtshamn och närhet till allt vad Torekov har att erbjuda. Här erbjuds ett parhus om 1 1/5 plan med rymliga sällskapsytor. Dessutom en mysig, mindre och lättskött trädgård med altan intill huset. Njut av havsutsikt från sovrummet och närhet till morgonbryggans dopp, sommar som vinter. Till fastigheten hör även ett mindre gästhus med extra sängplatser samt utvecklingsbar vinkällare.

 • Plus
Strandpromenaden 102, Malen, Båstads kommun

Strandpromenaden 102

Villa
Malen, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
22 950 000 kr
188 + 29 m²
8 rum
1 032 m² tomt

På lugnt och bekvämt läge längs Strandpromenaden på Malen i Båstad finner ni denna trevliga villa med stor och uppvuxen trädgård i söder! Här bor man på första parkett intill sanddynor och hav där havets vågor och brus hela tiden gör sig påminda! Fastigheten är från 60-talet med många härliga originalattribut i bra skick med stor härlig söderträdgård med skyddande loggiarum. Ett hem med barfotaavstånd till svalkande dopp och vackra solnedgångar. Välkomna att kontakta Djavad Kristensen för mer information!

 • Plus
Brf Småryd, Bjärehalvön, Båstads kommun

Brf Småryd

Lägenhet
Bjärehalvön, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
7 995 000 kr
108 m²
4 rum
5 437 kr/mån
74 028 kr/m²

Planerad inflyttning juni 2023. På unikt läge i Båstad mitt i Småryds äppelodling uppförs det nu 11 exklusiva radhus i både ett och två plan i en underbar omgivning mitt i en underbar äppelodlingen intill havet och det böljande landskapet. Välkommen till ett av Sveriges i särklass vackraste platser att bo på! Byggnationen är i slutfasen och planerad inflyttning är i juni i början på sommaren.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Storahultsvägen 95, Stora Hult, Båstads kommun

Storahultsvägen 95

Villa
Stora Hult, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
10 700 000 kr
245 + 5 m²
6 rum
1 366 m² tomt

Nybyggt ladhus med wow-känsla och gästdel på 22kvm nära kusten! Helt unik villa där formerna och materialen harmonierar och skapar ett hem att trivas i. Välisolerad villa i 1½ plan med låg energiförbrukning som utvändigt ger uttrycket av en modern lada, stående faluröd träpanel, skjutbara portar och bandplåtstak. Invändigt möts vi av ett modernt hem med öppna ljusa sällskapsytor, gjutet betonggolv som smälter fint ihop med ribbträklädda väggar och etanolkamin. Huskroppen avdelas genom öppen överbyggd passage och villans östra gavel har självförsörjande gästdel. En villa av sällan skådat slag som med sin omsorgsfulla gestaltning i den kulturhistoriska omgivningen i Stora Hult, och kombination av modernt och traditionellt är nominerad till Båstad Kommuns arkitekturpris 2022! En villa som måste upplevas på plats - varmt välkomna att kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen för att boka din visningstid.

Slånvägen 5, Torekov, Båstads kommun

Slånvägen 5

Villa
Torekov, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
8 800 000 kr
176 m²
6 rum
888 m² tomt

På bekvämt och lugnt läge med närhet till salta bad och gångavstånd till Torekov bykärna och småbåtshamn, erbjuds nu denna välplanerade och välskötta 1,5-plansvilla. Härlig rymd, fina sociala ytor i en öppen planlösning där kök, matplats, bibliotek och sällskapsrum möts kring en elegant, fristående öppen spis, placerad i husets mitt. Utgång till prunkande trädgård med mycket grönska och uteplatser i syd- och västläge. På övre plan finns tre sovrum, klädkammare, stort nyrenoverat badrum och allrum med balkong och havsutsikt. Villan har dessutom en inredd vind och till fastigheten hör även ett garage med förråd samt ett mindre gästhus. Välkomna att kontakta Djavad Kristensen för mer information!

Dressinvägen 3, Tuvelyckan, Båstads kommun

Dressinvägen 3

Lägenhet
Tuvelyckan, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
72 m²
3 rum
vån 9/10
3 830 kr/mån
54 861 kr/m²

Välkommen till projektets bästa 3a på våning 9. Byggnationen pågår - Planerad inflyttning hösten 2024 På ett strategiskt och bekvämt läge i Båstads vackra omgivning uppförs nu äntligen Brf Parklyckan, Båstads nya landmärke! Med tågstationen nästan direkt utanför porten och parkeringsgarage i källaren som du når direkt med hissen, skapas här en ny möjlighet att verkligen ta vara på tiden och njuta av livet oavsett om du är i behov av permanentboende, övernattningslägenhet eller en flexibel bostad för avkoppling och återhämtning. Brf Parklyckan kommer med sina två huskroppar om 10 och 8 våningar och totalt 100 lägenheter att skapa nya förutsättningar för dig som söker ett smidigt liv med livskvalité utöver det vanliga. Med stor variation av såväl 2or, 3or, 4or och generösa takvåningar har alla lägenheter planerats för att trivas i, och man har selektivt valt en hög och tidlös grundstandard där alla lägenheter har egen uteplats/balkong/terrass med möjlighet till inglasning. I området som är under utveckling finns redan nu flertalet padelbaner, gym, och ett eget kvartersbageri. Denna annons utgör en trea på våning 9, för mer information om denna och övriga lägenhetsmodeller, vänligen klicka vidare och besök projektsidan www.parklyckan.com.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Brf Småryd, Bjärehalvön, Båstads kommun

Brf Småryd

Lägenhet
Bjärehalvön, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
7 995 000 kr
108 m²
3 rum
5 437 kr/mån
74 028 kr/m²

Planerad inflyttning juni 2023. På unikt läge i Båstad mitt i Småryds äppelodling uppförs det nu 11 exklusiva radhus i både ett och två plan i en underbar omgivning mitt i en underbar äppelodlingen intill havet och det böljande landskapet. Välkommen till ett av Sveriges i särklass vackraste platser att bo på! Byggnationen är i slutfasen och planerad inflyttning är i juni i början på sommaren.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Tunbyvägen 41C, Torekov, Båstads kommun

Tunbyvägen 41C

Villa
Torekov, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
14 500 000 kr
160,6 m²
5 rum
606 m² tomt

På populärt läge med närhet till havet och Torekovs mest centrala delar finns det nu möjlighet att förvärva denna underbara nybyggda 1-plans villa. Ett nybyggnadsprojekt som står klart till sommaren 2024 där det fortfarande finns möjligheter till egna val. Materialen som används är naturnära mot det Gotländska hållet där kalksten, dova toner och vackra glaspartier från Schüco skapar en känsla av kvalitet samt där den ökade takhöjden direkt gör sig påmind. Välkomna till Tunbyvägen och ert nästa drömboende i Torekov.

 • Nyproduktion
Brf Småryd, null, Båstads kommun

Brf Småryd

Lägenhet
Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
fr. 7 995 000 kr
108 m²
3-4 rum
5 437 kr/mån

På unikt läge i Båstad mitt i Småryds äppelodling uppförs det nu 11 exklusiva radhus i både ett och två plan i en underbar omgivning som omger sig av den underbara äppelodlingen, havet och det böljande landskapet. Välkommen till ett av Sveriges i särklass vackraste platser att bo på!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar 1 - 25 av 28