Mäklare Philip Pahlett

Philip Pahlett

Om mig

Jag strävar alltid efter bästa resultat samtidigt som det är viktigt för mig att erbjuda en professionell mäklartjänst som överträffar mina säljares och köpares förväntningar. Detta ger mig i sin tur återkommande kunder och goda rekommendationer. Jag brinner för att göra affärer och förstår vikten av att behöva anpassa mig efter varje enskilt fall, då en affär inte är den andra lik. Varmt välkommen att höra av dig till mig om du går i sälj- eller köptankar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kattviksvägen 309A, Norrviken, Båstads kommun
Kattviksvägen 309A, Norrviken, Båstads kommun, bild 2
Kattviksvägen 309A, Norrviken, Båstads kommun, bild 3

Kattviksvägen 309A

Lägenhet
Norrviken, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
9 395 000 kr
133 m²
3 rum
vån 1/2
8 485 kr/mån
70 639 kr/m²

Upplev drömmen om en exklusiv livsstil med denna enastående lägenhet på ett av Bjärehalvöns mest eftertraktade lägen - med en tidlös arkitektur som ger en storslagen utsikt över havet. Njut av en rymlig uteplats med trädäck om 63 kvm där du kan koppla av och njuta av det vackra vyerna över naturen och havet. Interiören är planerad med omsorg och har en intelligent ljusplanering samt exklusiva och tidlösa materialval i tonerna av trä, sten och sand - perfekt för att fånga upp naturen utanför. Utemiljön är lika vacker som interiören och inkluderar en gemensam pool samt tennis- och padelbanor i närheten. Dessutom har bostaden en egen parkeringsplats med en elbilsladdare och ett förråd för förvaring. Detta är en unik möjlighet att investera i en enastående bostad med en tidlös arkitektur och en fantastisk utsikt över havet.

  • Premium
  • Uteplats
Fiskebyn 2, Mellbystrand, Laholms kommun
  • Lör 11 maj kl 11:00
Fiskebyn 2, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 2
Fiskebyn 2, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 3

Fiskebyn 2

Radhus
Mellbystrand, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 695 000 kr
111 + 6 m²
5 rum
189 m² tomt

Strandnära paradis i Mellbystrand! Nybyggt radhus från 2019, friköpt tomt, öppen planlösning, hög kvalitet. Perfekt för permanent- eller fritidsboende. Marbodal-kök, ljusa ytskikt, och härlig utomhusmiljö med stort trädäck. Bekymmersfritt boende med naturen och havet som grannar! Välkommen att kontakta Philip Pahlett för mer information.

  • Premium
Krogstorpsvägen 26, Bjärehalvön, Båstads kommun
  • Fre 10 maj kl 15:30
Krogstorpsvägen 26, Bjärehalvön, Båstads kommun, bild 2
Krogstorpsvägen 26, Bjärehalvön, Båstads kommun, bild 3

Krogstorpsvägen 26

Villa
Bjärehalvön, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 450 000 kr
65 + 21 m²
4 rum
6 661 m² tomt

På ett avskilt och lantligt läge finns nu möjligheten att förvärva en unik fastighet med egen tennisbana! Här njuter man av lugnet samtidigt som man har närhet till både Båstad & Torekov. Fastigheten består av flertalet byggnader men där fokus ligger på den gamla och pittoreska banvaktsstugan från ca. 1884 som idag är själva boningshuset och den privata tennisbanan som är placerad i vacker natur med omkringliggande växtlighet där flertalet svenska tennislegender spelat på somrarna. På fastigheten finns också en gästhusdel med intilliggande garage, mindre gäststuga samt "tennisgarage". Allt inbäddat i en vacker och lummig miljö med närhet till allt Bjärehalvön har att erbjuda. Varmt välkomna till Krogstorpsvägen 26, en möjligheternas fastighet.

  • Premium
Mellbyrundan 17, Mellbystrand, Laholms kommun
  • Tor 16 maj kl 16:30
Mellbyrundan 17, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 2
Mellbyrundan 17, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 3

Mellbyrundan 17

Villa
Mellbystrand, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
157 + 45 m²
6 rum
988 m² tomt

En charmig enplansvilla i Mellbystrand med perfekt balans mellan modern bekvämlighet och naturskön omgivning. Beläget på en lugn och trivsam återvändsgata, men ändå nära till bland annat handelsplats och skolor. Stranden når man bara en kort promenad bort. Huset är utformat med miljövänlighet i åtanke med solpaneler och stilfulla materialval från renoveringen 2023. Med sex rum och kök, inklusive fyra generösa sovrum, erbjuder det gott om plats för familj och gäster. Den smarta layouten och förvaringslösningarna gör vardagen både smidig och bekväm. En rymlig vardagsrum med en mysig kamin leder ut till det soliga altandäcket och uterummet. Den praktiska groventrén tar dig till garaget och tvättstugan, med ytterligare badrum och sovrum i närheten. En inhägnad tomt erbjuder flera uteplatser för utomhusliv året runt. Sammantaget är detta ett välskött och välplanerat hem som ger dig det bästa av Mellbystrands kustliv! Välkommen att kontakta Philip Pahlett för ytterligare info.

  • Premium
Böckerskogsvägen 31, Böckerskogen, Båstads kommun
  • Fre 10 maj kl 11:00
Böckerskogsvägen 31, Böckerskogen, Båstads kommun, bild 2
Böckerskogsvägen 31, Böckerskogen, Båstads kommun, bild 3

Böckerskogsvägen 31

Villa
Böckerskogen, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
5 495 000 kr
114 m²
5 rum
1 720 m² tomt

Välkomna till ett välskött och trivsamt hem med genuin charm i Böckerskogen. Fastigheten sprider en härlig känsla av ro och lugn mitt i den gamla vackra bokskogen. Ett litet paradis med den rätta känslan där nytt blandats med gammalt på ett harmonifullt vis. På den väl inramade innegården finns ett stort trädäck med pool och ett pittoreskt uterum. Underbart läge strax ovanför Båstad Golfklubb och med bekvämt avstånd till både Båstad & Torekov. Ett drömhem i vacker natur. Välkomna att höra av er till Philip Pahlett för ytterligare info!

  • Premium
Stallvägen 35, Båstad, Båstads kommun
Stallvägen 35, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Stallvägen 35, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Stallvägen 35

Lägenhet
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
111,6 m²
4 rum
vån 1/1
6 941 kr/mån
24 149 kr/m²

Ljus och välplanerad enplans gavellägenhet om 111,6 kvm om 4 rok, i gott skick och med insynsskyddad liten trädgård och uteplats i sydväst. Bostaden har ett stort ljust vardagsrum med utgång till trädgården, rymligt kök med matplats, tre sovrum, två badrum samt separat tvättstuga. Välkommen att höra av er till Philip Pahlett för ytterligare info.

  • Premium
  • Uteplats
Storgatan 13, Torekov centralt, Båstads kommun

Storgatan 13

Villa
Torekov centralt, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
12 000 000 kr
162 + 88 m²
400 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus på attraktiva Storgatan i Centrala Torekov! Här erbjuds en unik möjlighet att bo bara ett stenkast från allt Torekov har att erbjuda, med badrocksavstånd till stranden och hamnen. Huset har genomgått en totalrenovering år 2019 och är en sann sommardröm i Torekov. Med bevarade detaljer och generösa sällskapsytor är detta ett perfekt hem för umgänge och avkoppling. Den lättskötta trädgården bjuder in till lata och soliga dagar. Från balkongen på övervåningen kan du njuta av en vacker utsikt ner mot havet och hamnen. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hus där du kan skapa minnen för livet! Välkommen att kontakta Philip Pahlett för med info.

Tistladalsvägen 1, Båstad, Båstads kommun
Tistladalsvägen 1, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Tistladalsvägen 1, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Tistladalsvägen 1

Villa
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
Pris saknas
300 + 10 m²
6 rum
3 647 m² tomt

På Hallandsåsens nedre sluttning med ett avskilt och privat läge finns nu möjligheten att förvärva en av fåtalet 1800-tals gårdar i Båstad! Välkommen till denna unika fastighet med bevarande fantastiska detaljer med känsla av almoge och genuinitet som andas histioria. Bo i en avlägsen oas med pittoresk och grönskande utemiljö och njut vid den vackra stenlagda innergården. En gård med oerhörda ytor tack vare både bostadshuset och den inredda ladan innefattande stora sällskapsytor, bostadsdel och festlokal. Gården har fått behålla sin ursprungliga charm från 1800-talet vilket genomsyras såväl ute som inne. Allt detta samtidigt på ett centralt läge med närhet till allt vad Båstad har att erbjuda. Varmt välkomna att kontakta Philip Pahlett för mer info.

  • Premium
Blåbärsslingan 10, Heden, Båstads kommun
Blåbärsslingan 10, Heden, Båstads kommun, bild 2
Blåbärsslingan 10, Heden, Båstads kommun, bild 3

Blåbärsslingan 10

Tomt
Heden, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
666 m² tomt

Välkommen till denna attraktiva obebyggda tomt belägen på Heden i Hemmeslöv! Med en generös byggrätt och närhet till både havet och stranden är detta en perfekt plats att skapa ditt drömboende. Tomten har även förmånen av närhet till Båstad centrum samt det nya stationsområdet i Båstad, vilket ger utmärkta tågförbindelser både norrut och söderut. Med en tillåten byggnadsarea på 250 kvm, varav 40 kvm reserveras för komplementbyggnader, finns det gott om utrymme att förverkliga dina visioner. Här kan du skapa ett hem som passar just dig och din livsstil. Tomten tillåter byggnader upp till 2 våningar och en högsta nockhöjd på 8,3 m, vilket ger möjlighet till en imponerande och rymlig arkitektur. Denna tomt ger dig chansen att vara nära allt som Bjärehalvön har att erbjuda. Oavsett om du är ute efter att njuta av vackra stränder, utforska naturen eller ta del av det pulserande stadslivet på sommaren, har du allt inom räckhåll. Skapa ditt drömboende och upplev den perfekta kombinationen av avskildhet och närhet till bekvämligheter.

  • Premium
Solkurvan 21, Tuvelyckan, Båstads kommun
Solkurvan 21, Tuvelyckan, Båstads kommun, bild 2
Solkurvan 21, Tuvelyckan, Båstads kommun, bild 3

Solkurvan 21

Radhus
Tuvelyckan, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
110 m²
5 rum
6 351 kr/mån
29 045 kr/m²

Välkommen till Brf Solgläntan - ditt nya hem på Tuvelyckan intill Hemmeslöv. Ett modernt radhus med högkvalitativa material, perfekt beläget nära hav, natur och det nya stationsområdet. Här erbjuds en harmonisk livsstil i en familjär förening, med stilfullt boende och panoramautsikt från balkongen som ligger i söderläge på ovanvåningen. Optimalt för dig som söker lugn och frihet, samtidigt som du har närhet till Båstads puls och dess mångfald av aktiviteter. Upptäck detta exklusiva boende där varje detalj är noggrant planerad för att skapa det ultimata hemmet i Båstad. Varmt välkomna att höra av dig till Philip Pahlett för mer info.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Björkvägen 2K, Mellbystrand, Laholms kommun
  • Fre 10 maj kl 14:00
Björkvägen 2K, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 2
Björkvägen 2K, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 3

Björkvägen 2K

Fritidshus
Mellbystrand, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
72 m²
4 rum
2 763 kr/mån

Välkommen till detta havsnära boende i två plan i Mellbystrand! Social och trevligt boende uppdelat i två plan. Nedervåningen erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och altandäck i direkt anslutning följt av en sovalkovsdel/allrum och badrum med dusch. Husets ovanvåning når man via inomhustrappan och väl där uppe möts man av två sovrum, badrum och mindre allrum vid trappan. Från ett av sovrummen har man balkong i söderläge. Dessutom på ett bekvämt läge med endast en kort promenad från salta dopp och stranddyner. Genomgående ljus interiör och gott ljusinsläpp! Attraktiva Mellbystrand som ständigt utvecklas för både turism och året runt boende.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Norra Strandvägen 19, Mellbystrand, Laholms kommun
Norra Strandvägen 19, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 2
Norra Strandvägen 19, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 3

Norra Strandvägen 19

Villa
Mellbystrand, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
8 495 000 kr
170 m²
7 rum
1 038 m² tomt

Välkommen till strandnära drömboende i Mellbystrand! Denna pärla ligger intill sanddynor och stranden med badrocksavstånd till vattnet. Imponerande tomt på 1038 kvm för avkoppling och utomhusnjutning. 170 kvm villa med öppen planlösning och loft med havsutsikt. Charmig paviljong för avkoppling. Badrum, klädkammare, 4 sovrum, fibernät och vattenburen golvvärme. En plats där naturskönhet och avkoppling blir livsstil. Välkommen att höra av dig till Philip Pahlett för ytterligare info.

  • Premium
Kattviksvägen 289, Norrviken, Båstads kommun
Kattviksvägen 289, Norrviken, Båstads kommun, bild 2
Kattviksvägen 289, Norrviken, Båstads kommun, bild 3

Kattviksvägen 289

Lägenhet
Norrviken, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 795 000 kr
70 m²
3 rum
4 392 kr/mån
68 500 kr/m²

Upptäck drömboendet vid Norrvikens Kust! Denna markplansvåning erbjuder ett attraktivt läge intill poolområdet med två uteplatser, perfekt för avkoppling. Bo granne med Laholmbuktens vackra vatten och omges av en skyddad naturmiljö. Materialvalen är exklusiva och de stora panoramafönstren skapar en nästan närvarande utomhuskänsla i kombination med väl tilltagen takhöjd som skapar rymd. Med 3 rum och kök på 70 kvm, inklusive två sovrum, ett stilfullt kök från VIDA och ett badrum med tvättmöjligheter, är denna våning en pärla. Norrviken Kust erbjuder Padel, tennisbanor, uppvärmd pool, bastu och badbrygga. Välkommen att kontakta Philip Pahlett för mer info.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Heimdals väg 20A, Allarp, Laholms kommun
  • Imorgon kl 11:00
Heimdals väg 20A, Allarp, Laholms kommun, bild 2
Heimdals väg 20A, Allarp, Laholms kommun, bild 3

Heimdals väg 20A

Radhus
Allarp, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
113 m²
5 rum
5 068 kr/mån
24 735 kr/m²

Upptäck detta moderna hörnradhus med unik arkitektur och extra hög takhöjd på övervåningen. Med öppen planlösning, tre sovrum, två helkaklade badrum och en terrass med utsikt mot en damm, erbjuder detta boende både stil och funktionalitet. Med närhet till Båstad, Skummeslövsstrand och bekväm tillgång till motorvägen och stationsområdet är det perfekt för både permanent- och fritidsboende. Välkommen att kontakta Philip Pahlett för ytterligare information.

  • Premium
  • Uteplats
Safirvägen 4, Östra Karup, Båstads kommun
  • Lör 11 maj kl 13:00
Safirvägen 4, Östra Karup, Båstads kommun, bild 2
Safirvägen 4, Östra Karup, Båstads kommun, bild 3

Safirvägen 4

Villa
Östra Karup, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
103 + 103 m²
4 rum
1 240 m² tomt

Välkommen till denna renoverade enplansvilla med källare på stor tomt i Östra Karup. Perfekt för familjen med tre sovrum, helkaklat badrum och öppen planlösning. Smakfull interiör i ljusa ytskikt med mycket ljusinsläpp. Generös altan och bästa solläge. Källaren erbjuder stort allrum, förvaring, teknikdel, tvättstuga och garage. Nära till allt Östra Karup har att erbjuda samt goda pendlingsmöjligheter. Välkommen att kontakta Philip Pahlett för ytterligare info.

  • Premium
Lantmannagatan 10, Torekov, Båstads kommun
Lantmannagatan 10, Torekov, Båstads kommun, bild 2
Lantmannagatan 10, Torekov, Båstads kommun, bild 3

Lantmannagatan 10

Villa
Torekov, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
5 600 000 kr
135 m²
6 rum
812 m² tomt

Denna villa i Torekov erbjuder det bästa av två världar: centralt men ändå lugnt läge. På första våningen har renoveringar genomförts med ett nytt kök, badrum, gästtoalett och nya ytskikt. Ovanvåningen, som nås via en utomhustrappa, lockar med vidsträckta vyer mot Hallands Väderö och kan användas som uthyrningsdel, generationsboende eller omvandla till ett boende med inomhustrappa. Med en rymlig och lättskött trädgård finns stor potential att skapa din dröm utomhusmiljö. Njut av närheten till allt Torekov har att erbjuda från denna harmoniska plats. Välkommen att kontakta Philip Pahlett för ytterligare info.

  • Premium
Järavägen 4, Hemmeslöv, Båstads kommun

Järavägen 4

Lägenhet
Hemmeslöv, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/2
5 163 kr/mån
32 083 kr/m²

Välkommen till Kvarteret Stensån – Inflyttningsklart! Ditt nya hem på ett harmonisk läge med naturen och modern bekvämlighet. Här väntar en unik möjlighet att bo i en naturskön miljö med närhet till Båstads bekvämligheter och enastående vyer över den imponerande Hallandsåsen. Inflyttningklara Varje lägenhet i Kvarteret Stensån är omsorgsfullt planerad för att erbjuda optimal komfort och funktion. Från de generösa uteplatserna på bottenvåningen, där du kan känna marken under dina fötter och njuta av den grönskande omgivningen, till de rymliga balkongerna på andra våningen, där du kan avnjuta panoramautsikten över landskapet i lugn och ro. Området präglas av en parkliknande atmosfär, med över 100 meter av grönområde som sträcker sig ner mot den slingrande Stensån. Här kan du umgås med grannar och vänner vid grillplatserna, spela boule eller bara njuta av en avkopplande promenad längs ån. Med inflyttningsklara lägenheter och många aktiviteter att utforska, är Kvarteret Stensån mer än bara ett bostadsområde.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Brf Stensån, null, Båstads kommun

Brf Stensån

Lägenhet
Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
fr. 2 695 000 kr
84 m²
3 rum
5 163 kr/mån

Välkommen till Kvarteret Stensån! Ditt nya hem på ett harmonisk läge med naturen och modern bekvämlighet. Här väntar en unik möjlighet att bo i en naturskön miljö med närhet till Båstads bekvämligheter och enastående vyer över den imponerande Hallandsåsen. Inflyttningklara Varje lägenhet i Kvarteret Stensån är omsorgsfullt planerad för att erbjuda optimal komfort och funktion. Från de generösa uteplatserna på bottenvåningen, där du kan känna marken under dina fötter och njuta av den grönskande omgivningen, till de rymliga balkongerna på andra våningen, där du kan avnjuta panoramautsikten över landskapet i lugn och ro. Området präglas av en parkliknande atmosfär, med över 100 meter av grönområde som sträcker sig ner mot den slingrande Stensån. Här kan du umgås med grannar och vänner vid grillplatserna, spela boule eller bara njuta av en avkopplande promenad längs ån. Med inflyttningsklara lägenheter och många aktiviteter att utforska, är Kvarteret Stensån mer än bara ett bostadsområde.

  • Nybyggnadsprojekt
Rälsvägen 10, Tuvelyckan, Båstads kommun
  • Lör 11 maj kl 10:00
Rälsvägen 10, Tuvelyckan, Båstads kommun, bild 2
Rälsvägen 10, Tuvelyckan, Båstads kommun, bild 3

Rälsvägen 10

Villa
Tuvelyckan, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
5 195 000 kr
118 m²
5 rum
486 m² tomt

Modernt och välplanerat enplanshus på Tuvelyckan i Båstad med lättskött trädgård och stort trädäck i sydväst. Öppen planlösning med kamin. 4 sovrum, 2 badrum, Marbodal kök med Siemens vitvaror. Elbilsladdare och 12 kvm förråd. Perfekt för pendlare, permanent boende eller fritidshus. Nära stranden, padelhall, gym, restauranger och fik. Sammanfattningsvis det perfekta boendet för familjen på underbara Bjäre med närhet till allt Båstad har att erbjuda. Varmt välkomna att kontakta Philip Pahlett för mer information.

  • Premium
Ryttarstigen 7, Mellbystrand, Laholms kommun

Ryttarstigen 7

Tomt
Mellbystrand, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 700 000 kr
1 234 m² tomt

Drömboendet väntar på dig på denna obebyggda tomt, belägen på ett mycket attraktivt läge bara ett stenkast från havet och stranden. Med en yta på 1234 kvm har du gott om utrymme att förverkliga din vision och skapa ditt drömboende. Tomten erbjuder generösa byggrättigheter, då du får bebygga upp till 1/3 av tomten eller max 300 kvm totalt. Här har du friheten att designa och bygga ditt perfekta hem, anpassat efter dina önskemål och behov. För att bevara integriteten och skapa en harmonisk miljö finns vissa riktlinjer för placering av uthus och garage. Uthuset bör placeras minst 3 meter från gränsen mot granntomten, vilket ger dig gott om utrymme för trädgård och gröna ytor. Om inget annat alternativ finns, kan du även placera ditt garage 1,5 meter från gränsen mot granntomten. Tomten är belägen på en återvändsgata, vilket ger en lugn och rofylld atmosfär. Du kommer att ha allt du behöver inom bekvämt avstånd, med närhet till Mellbystrands alla erbjudanden. Dessutom är det bara en kort promenad ner till den vackra stranden och havet, där du kan njuta av frisk luft och underbara solnedgångar. Missa inte chansen att äga denna fantastiska tomt och skapa din egna oas. Det är en verklig plats att trivas på och förverkliga dina drömmar.

Visar alla 20