Mäklare Philip Pahlett

Philip Pahlett

Om mig

Jag strävar alltid efter bästa resultat samtidigt som det är viktigt för mig att erbjuda en professionell mäklartjänst som överträffar mina säljares och köpares förväntningar. Detta ger mig i sin tur återkommande kunder och goda rekommendationer. Jag brinner för att göra affärer och förstår vikten av att behöva anpassa mig efter varje enskilt fall, då en affär inte är den andra lik. Varmt välkommen att höra av dig till mig om du går i sälj- eller köptankar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mellbyrundan 17, Mellbystrand, Laholms kommun
 • Tor 18 apr kl 16:30
Mellbyrundan 17, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 2
Mellbyrundan 17, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 3

Mellbyrundan 17

Villa
Mellbystrand, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
157 + 45 m²
6 rum
988 m² tomt

En charmig enplansvilla i Mellbystrand med perfekt balans mellan modern bekvämlighet och naturskön omgivning. Beläget på en lugn och trivsam återvändsgata, men ändå nära till bland annat handelsplats och skolor. Stranden når man bara en kort promenad bort. Huset är utformat med miljövänlighet i åtanke med solpaneler och stilfulla materialval från renoveringen 2023. Med sex rum och kök, inklusive fyra generösa sovrum, erbjuder det gott om plats för familj och gäster. Den smarta layouten och förvaringslösningarna gör vardagen både smidig och bekväm. En rymlig vardagsrum med en mysig kamin leder ut till det soliga altandäcket och uterummet. Den praktiska groventrén tar dig till garaget och tvättstugan, med ytterligare badrum och sovrum i närheten. En inhägnad tomt erbjuder flera uteplatser för utomhusliv året runt. Sammantaget är detta ett välskött och välplanerat hem som ger dig det bästa av Mellbystrands kustliv! Välkommen att kontakta Philip Pahlett för ytterligare info.

 • Premium
Järavägen 4, Hemmeslöv, Båstads kommun

Järavägen 4

Lägenhet
Hemmeslöv, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/2
5 163 kr/mån
32 083 kr/m²

Välkommen till Kvarteret Stensån – Inflyttningsklart! Ditt nya hem på ett harmonisk läge med naturen och modern bekvämlighet. Här väntar en unik möjlighet att bo i en naturskön miljö med närhet till Båstads bekvämligheter och enastående vyer över den imponerande Hallandsåsen. Inflyttningklara Varje lägenhet i Kvarteret Stensån är omsorgsfullt planerad för att erbjuda optimal komfort och funktion. Från de generösa uteplatserna på bottenvåningen, där du kan känna marken under dina fötter och njuta av den grönskande omgivningen, till de rymliga balkongerna på andra våningen, där du kan avnjuta panoramautsikten över landskapet i lugn och ro. Området präglas av en parkliknande atmosfär, med över 100 meter av grönområde som sträcker sig ner mot den slingrande Stensån. Här kan du umgås med grannar och vänner vid grillplatserna, spela boule eller bara njuta av en avkopplande promenad längs ån. Med inflyttningsklara lägenheter och många aktiviteter att utforska, är Kvarteret Stensån mer än bara ett bostadsområde.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Brf Stensån, null, Båstads kommun

Brf Stensån

Lägenhet
Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
fr. 2 695 000 kr
84 m²
3 rum
5 163 kr/mån

Välkommen till Kvarteret Stensån! Ditt nya hem på ett harmonisk läge med naturen och modern bekvämlighet. Här väntar en unik möjlighet att bo i en naturskön miljö med närhet till Båstads bekvämligheter och enastående vyer över den imponerande Hallandsåsen. Inflyttningklara Varje lägenhet i Kvarteret Stensån är omsorgsfullt planerad för att erbjuda optimal komfort och funktion. Från de generösa uteplatserna på bottenvåningen, där du kan känna marken under dina fötter och njuta av den grönskande omgivningen, till de rymliga balkongerna på andra våningen, där du kan avnjuta panoramautsikten över landskapet i lugn och ro. Området präglas av en parkliknande atmosfär, med över 100 meter av grönområde som sträcker sig ner mot den slingrande Stensån. Här kan du umgås med grannar och vänner vid grillplatserna, spela boule eller bara njuta av en avkopplande promenad längs ån. Med inflyttningsklara lägenheter och många aktiviteter att utforska, är Kvarteret Stensån mer än bara ett bostadsområde.

 • Nybyggnadsprojekt
Fiskebyn 2, Mellbystrand, Laholms kommun
Fiskebyn 2, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 2
Fiskebyn 2, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 3

Fiskebyn 2

Radhus
Mellbystrand, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 795 000 kr
111 + 6 m²
5 rum
189 m² tomt

Strandnära paradis i Mellbystrand! Nybyggt radhus från 2019, friköpt tomt, öppen planlösning, hög kvalitet. Perfekt för permanent- eller fritidsboende. Marbodal-kök, ljusa ytskikt, och härlig utomhusmiljö med stort trädäck. Bekymmersfritt boende med naturen och havet som grannar! Välkommen att kontakta Philip Pahlett för mer information.

 • Premium
Solkurvan 21, Tuvelyckan, Båstads kommun
Solkurvan 21, Tuvelyckan, Båstads kommun, bild 2
Solkurvan 21, Tuvelyckan, Båstads kommun, bild 3

Solkurvan 21

Radhus
Tuvelyckan, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
110 m²
5 rum
6 351 kr/mån
29 045 kr/m²

Välkommen till Brf Solgläntan - ditt nya hem på Tuvelyckan intill Hemmeslöv. Ett modernt radhus med högkvalitativa material, perfekt beläget nära hav, natur och det nya stationsområdet. Här erbjuds en harmonisk livsstil i en familjär förening, med stilfullt boende och panoramautsikt från balkongen som ligger i söderläge på ovanvåningen. Optimalt för dig som söker lugn och frihet, samtidigt som du har närhet till Båstads puls och dess mångfald av aktiviteter. Upptäck detta exklusiva boende där varje detalj är noggrant planerad för att skapa det ultimata hemmet i Båstad. Varmt välkomna att höra av dig till Philip Pahlett för mer info.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Kattviksvägen 289, Norrviken, Båstads kommun
Kattviksvägen 289, Norrviken, Båstads kommun, bild 2
Kattviksvägen 289, Norrviken, Båstads kommun, bild 3

Kattviksvägen 289

Lägenhet
Norrviken, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 795 000 kr
70 m²
3 rum
4 392 kr/mån
68 500 kr/m²

Upptäck drömboendet vid Norrvikens Kust! Denna markplansvåning erbjuder ett attraktivt läge intill poolområdet med två uteplatser, perfekt för avkoppling. Bo granne med Laholmbuktens vackra vatten och omges av en skyddad naturmiljö. Materialvalen är exklusiva och de stora panoramafönstren skapar en nästan närvarande utomhuskänsla i kombination med väl tilltagen takhöjd som skapar rymd. Med 3 rum och kök på 70 kvm, inklusive två sovrum, ett stilfullt kök från VIDA och ett badrum med tvättmöjligheter, är denna våning en pärla. Norrviken Kust erbjuder Padel, tennisbanor, uppvärmd pool, bastu och badbrygga. Välkommen att kontakta Philip Pahlett för mer info.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Heimdals väg 20A, Allarp, Laholms kommun
Heimdals väg 20A, Allarp, Laholms kommun, bild 2
Heimdals väg 20A, Allarp, Laholms kommun, bild 3

Heimdals väg 20A

Radhus
Allarp, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
113 m²
5 rum
5 068 kr/mån
24 735 kr/m²

Upptäck detta moderna hörnradhus med unik arkitektur och extra hög takhöjd på övervåningen. Med öppen planlösning, tre sovrum, två helkaklade badrum och en terrass med utsikt mot en damm, erbjuder detta boende både stil och funktionalitet. Med närhet till Båstad, Skummeslövsstrand och bekväm tillgång till motorvägen och stationsområdet är det perfekt för både permanent- och fritidsboende. Välkommen att kontakta Philip Pahlett för ytterligare information.

 • Premium
 • Uteplats
Rälsvägen 10, Tuvelyckan, Båstads kommun
Rälsvägen 10, Tuvelyckan, Båstads kommun, bild 2
Rälsvägen 10, Tuvelyckan, Båstads kommun, bild 3

Rälsvägen 10

Villa
Tuvelyckan, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
5 195 000 kr
118 m²
5 rum
486 m² tomt

Modernt och välplanerat enplanshus på Tuvelyckan i Båstad med lättskött trädgård och stort trädäck i sydväst. Öppen planlösning med kamin. 4 sovrum, 2 badrum, Marbodal kök med Siemens vitvaror. Elbilsladdare och 12 kvm förråd. Perfekt för pendlare, permanent boende eller fritidshus. Nära stranden, padelhall, gym, restauranger och fik. Sammanfattningsvis det perfekta boendet för familjen på underbara Bjäre med närhet till allt Båstad har att erbjuda. Varmt välkomna att kontakta Philip Pahlett för mer information.

 • Premium
Norra Strandvägen 19, Mellbystrand, Laholms kommun
Norra Strandvägen 19, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 2
Norra Strandvägen 19, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 3

Norra Strandvägen 19

Villa
Mellbystrand, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
8 495 000 kr
170 m²
7 rum
1 038 m² tomt

Välkommen till strandnära drömboende i Mellbystrand! Denna pärla ligger intill sanddynor och stranden med badrocksavstånd till vattnet. Imponerande tomt på 1038 kvm för avkoppling och utomhusnjutning. 170 kvm villa med öppen planlösning och loft med havsutsikt. Charmig paviljong för avkoppling. Badrum, klädkammare, 4 sovrum, fibernät och vattenburen golvvärme. En plats där naturskönhet och avkoppling blir livsstil. Välkommen att höra av dig till Philip Pahlett för ytterligare info.

 • Premium
Björkvägen 2K, Mellbystrand, Laholms kommun
Björkvägen 2K, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 2
Björkvägen 2K, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 3

Björkvägen 2K

Fritidshus
Mellbystrand, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
72 m²
4 rum
2 763 kr/mån

Välkommen till detta havsnära boende i två plan i Mellbystrand! Social och trevligt boende uppdelat i två plan. Nedervåningen erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och altandäck i direkt anslutning följt av en sovalkovsdel/allrum och badrum med dusch. Husets ovanvåning når man via inomhustrappan och väl där uppe möts man av två sovrum, badrum och mindre allrum vid trappan. Från ett av sovrummen har man balkong i söderläge. Dessutom på ett bekvämt läge med endast en kort promenad från salta dopp och stranddyner. Genomgående ljus interiör och gott ljusinsläpp! Attraktiva Mellbystrand som ständigt utvecklas för både turism och året runt boende.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Ryttarstigen 7, Mellbystrand, Laholms kommun

Ryttarstigen 7

Tomt
Mellbystrand, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 700 000 kr
1 234 m² tomt

Drömboendet väntar på dig på denna obebyggda tomt, belägen på ett mycket attraktivt läge bara ett stenkast från havet och stranden. Med en yta på 1234 kvm har du gott om utrymme att förverkliga din vision och skapa ditt drömboende. Tomten erbjuder generösa byggrättigheter, då du får bebygga upp till 1/3 av tomten eller max 300 kvm totalt. Här har du friheten att designa och bygga ditt perfekta hem, anpassat efter dina önskemål och behov. För att bevara integriteten och skapa en harmonisk miljö finns vissa riktlinjer för placering av uthus och garage. Uthuset bör placeras minst 3 meter från gränsen mot granntomten, vilket ger dig gott om utrymme för trädgård och gröna ytor. Om inget annat alternativ finns, kan du även placera ditt garage 1,5 meter från gränsen mot granntomten. Tomten är belägen på en återvändsgata, vilket ger en lugn och rofylld atmosfär. Du kommer att ha allt du behöver inom bekvämt avstånd, med närhet till Mellbystrands alla erbjudanden. Dessutom är det bara en kort promenad ner till den vackra stranden och havet, där du kan njuta av frisk luft och underbara solnedgångar. Missa inte chansen att äga denna fantastiska tomt och skapa din egna oas. Det är en verklig plats att trivas på och förverkliga dina drömmar.

Visar alla 11