Mäklare Philip Pahlett

Philip Pahlett

Om mig

Jag strävar alltid efter bästa resultat samtidigt som det är viktigt för mig att erbjuda en professionell mäklartjänst som överträffar mina säljares och köpares förväntningar. Detta ger mig i sin tur återkommande kunder och goda rekommendationer. Jag brinner för att göra affärer och förstår vikten av att behöva anpassa mig efter varje enskilt fall, då en affär inte är den andra lik. Varmt välkommen att höra av dig till mig om du går i sälj- eller köptankar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kattviksvägen 297, Norrviken, Båstads kommun
Kattviksvägen 297, Norrviken, Båstads kommun, bild 2
Kattviksvägen 297, Norrviken, Båstads kommun, bild 3

Kattviksvägen 297

Lägenhet
Norrviken, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
7 100 000 kr
95 m²
3 rum
5 146 kr/mån
74 737 kr/m²

Upptäck drömboendet vid Norrvikens Kust! Denna markplansvåning erbjuder ett attraktivt läge med två uteplatser, perfekt för avkoppling. Bo granne med Laholmbuktens vackra vatten och omges av en skyddad naturmiljö. Materialvalen är exklusiva och de stora panoramafönstren skapar en nästan närvarande utomhuskänsla i kombination med väl tilltagen takhöjd som skapar rymd. Med 3 rum och kök på 95 kvm, inklusive två sovrum, ett stilfullt kök från VIDA och två badrum med tvättmöjligheter, är denna våning en pärla. Norrviken Kust erbjuder Padel, tennisbanor, uppvärmd pool, bastu och badbrygga. Välkommen att kontakta Philip Pahlett för mer info.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Carl Ifvarssons väg 7, Mellbystrand, Laholms kommun
Carl Ifvarssons väg 7, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 2
Carl Ifvarssons väg 7, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 3

Carl Ifvarssons väg 7

Tomt
Mellbystrand, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
800 m² tomt

Drömboendet väntar på dig! Denna fantastiska tomt på 800 kvm, belägen på en attraktiv plats nära havet, är den perfekta platsen att skapa ditt nya hem. Den befintliga byggnaden är i dåligt skick och lämpar sig bäst för nybyggnation, vilket ger dig friheten att förverkliga din egen vision från grunden. Med generösa byggrättigheter kan du bebygga upp till 250 kvm totalt varav uthus eller annan gårdsbyggnad 55 kvm. Detta ger dig gott om utrymme att designa och bygga ditt perfekta hem, helt anpassat efter dina önskemål och behov. Tomten är belägen på en lugn och trevlig gata, vilket ger en rofylld atmosfär och en idealisk plats att bo på. Du kommer att ha allt du behöver inom bekvämt avstånd, med närhet till Mellbystrands alla erbjudanden. Missa inte chansen att äga denna fantastiska tomt och skapa din egen oas. Det är en verklig plats att trivas på och förverkliga dina drömmar.

  • Premium
Dagshögsvägen 62, Torekov, Båstads kommun
Dagshögsvägen 62, Torekov, Båstads kommun, bild 2
Dagshögsvägen 62, Torekov, Båstads kommun, bild 3

Dagshögsvägen 62

Gård/Skog
Torekov, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
22 000 000 kr
240 m²
6 rum

Upptäck denna exklusiva hästgård, uppdelad på två fastigheter, med ett arkitektritat stenhus i 1½-plan, byggt 2006 och beläget inom promenadavstånd till Torekovs charmiga bykärna och hamn. Här erbjuds generösa ytor och härlig takhöjd, med en ovanvåning som bjuder på vyer mot Skälderviken och Hallands Väderö. På fastigheten finns även stall med 9 hästboxar, sadelkammare, foderrum och en belyst ridbana som skapar perfekta förutsättningar för hästälskare. Njut av närheten till allt Torekov har att erbjuda samtidigt som du lever i en exklusiv och harmonisk miljö. Välkommen att kontakta Philip Pahlett för mer information eller bokning av visning.

  • Premium
Dalhemsvägen 31, Båstad, Båstads kommun
Dalhemsvägen 31, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Dalhemsvägen 31, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Dalhemsvägen 31

Villa
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
7 950 000 kr
159 + 89 m²
7 rum
671 m² tomt

Denna 1,5-plansvilla erbjuder stora sociala ytor, ett kvalitativt kök med marmorbänkskivor och ett fantastiskt uterum som kan användas året om. Trevliga sovrum, härliga balkonger och en vackert inbäddad trädgård med flera uteplatser gör detta till ett hem utöver det vanliga. Perfekt beläget med närhet till allt Båstad har att erbjuda. Missa inte chansen att förvärva denna unika fastighet! varmt välkommen att kontakta Philip Pahlett för ytterligare information!

  • Premium
Havsbadsvägen 18, Malen, Båstads kommun
Havsbadsvägen 18, Malen, Båstads kommun, bild 2
Havsbadsvägen 18, Malen, Båstads kommun, bild 3

Havsbadsvägen 18

Villa
Malen, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
Pris saknas
327 m²
14 rum
903 m² tomt

Upptäck charmiga Pensionat Neptun på vackra Malen i Båstad! Med 14 rum för uthyrning och flera gemensamhetsutrymmen, erbjuder denna pittoreska fastighet stor potential. Möjlighet finns att omvandla delar av pensionatet till en privatbostad medan vissa delar fortsätter som uthyrning. Njut av närheten till allt som Båstad har att erbjuda. Ett unikt tillfälle för både boende och investering! Varmt välkommen att kontakta Philip Pahlett för ytterligare information.

  • Premium
Fiskebyn 2, Mellbystrand, Laholms kommun
Fiskebyn 2, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 2
Fiskebyn 2, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 3

Fiskebyn 2

Radhus
Mellbystrand, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 695 000 kr
111 + 6 m²
5 rum
189 m² tomt

Strandnära paradis i Mellbystrand! Nybyggt radhus från 2019, friköpt tomt, öppen planlösning, hög kvalitet. Perfekt för permanent- eller fritidsboende. Marbodal-kök, ljusa ytskikt, och härlig utomhusmiljö med stort trädäck. Bekymmersfritt boende med naturen och havet som grannar! Välkommen att kontakta Philip Pahlett för mer information.

  • Premium
Torggränd 4B, Laholm, Laholms kommun
Torggränd 4B, Laholm, Laholms kommun, bild 2
Torggränd 4B, Laholm, Laholms kommun, bild 3

Torggränd 4B

Lägenhet
Laholm, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
96 m²
3 rum
vån 2/2
8 141 kr/mån
36 406 kr/m²

Upptäck denna lyxiga takvåning i centrala Laholm med platsbyggda köks- och förvaringslösningar. Badrummet är utrustat med dubbla duschar, badkar, sminkspegel och tvättmöjligheter. Vindsvåningen nås via en gedigen utomhustrappa och har en härlig uteplats med utsikt över innergården och takåsarna. En unik möjlighet att förvärva en bostad utöver det vanliga med närhet till allt Laholm har att erbjuda.

  • Premium
  • Balkong
Odens väg 24A+B, Allarp, Laholms kommun

Odens väg 24A+B

Villa
Allarp, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
146 m²
6 rum
600 m² tomt

Upptäck en flexibel fastighet i Skummeslövsstrand, bestående av två parhus/lägenheter som kan hyras ut eller slås ihop till en villa. Varje boende är modernt, ekonomiskt och ca 73 kvm med tre rum och kök, badrum med tvättmöjligheter samt golvvärme. Fastigheten erbjuder trädgårdar, soliga terrasser, och förrådsutrymmen, allt bara 500 meter från havet och nära Båstad, tågstation, E6 och förskola. Varmt välkommen att kontakta Philip Pahlett för mer information!

Hackspettsvägen 5, Riviera, Båstads kommun
Hackspettsvägen 5, Riviera, Båstads kommun, bild 2
Hackspettsvägen 5, Riviera, Båstads kommun, bild 3

Hackspettsvägen 5

Villa
Riviera, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
8 500 000 kr
243 + 108 m²
9 rum
1 109 m² tomt

Upptäck potentialen i denna rymliga 1,5-plans villa på återvändsgata nära havet och charmiga Hemmeslöv. Generösa sällskapsytor, uterum, tvättstuga, bastu, och garage för 4-5 bilar imponerar på nedre våningen. Övre våningen erbjuder tre sovrum och flexibelt utrymme för kontor eller sällskap. Rikligt med förvaring på båda våningarna och flera avkopplingsplatser på den rymliga tomten. Ett hem och en möjlighet att förverkliga dina drömmar nära allt Båstad har att erbjuda. Välkommen att kontakta Philip Pahlett för mer info.

  • Premium
Stallvägen 35, Båstad, Båstads kommun
Stallvägen 35, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Stallvägen 35, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Stallvägen 35

Lägenhet
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
111,6 m²
4 rum
vån 1/1
6 941 kr/mån
24 149 kr/m²

Ljus och välplanerad enplans gavellägenhet om 111,6 kvm om 4 rok, i gott skick och med insynsskyddad liten trädgård och uteplats i sydväst. Bostaden har ett stort ljust vardagsrum med utgång till trädgården, rymligt kök med matplats, tre sovrum, två badrum samt separat tvättstuga. Välkommen att höra av er till Philip Pahlett för ytterligare info.

  • Premium
  • Uteplats
Korshögavägen 15, Bjärehalvön, Båstads kommun
Korshögavägen 15, Bjärehalvön, Båstads kommun, bild 2
Korshögavägen 15, Bjärehalvön, Båstads kommun, bild 3

Korshögavägen 15

Gård/Skog
Bjärehalvön, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
9 950 000 kr
79 m²
7 ha tomt

Upptäck denna unika gårdsfastighet med enastående milsvid utsikt över ängar och Laholmsbukten. Gården erbjuder en bostadsdel i mitten och två flygelbyggnader som ekonomibyggnader i en vacker U-formation. Tillhörande mark om ca. 6,5 Ha. Med stor potential och endast fantasin som gräns, är detta en chans att skapa något helt unikt. Missa inte möjligheten att förvärva denna exceptionella fastighet och göra dina drömmar till verklighet! Välkommen att kontakta Philip Pahlett för mer info.

  • Premium
Kattviksvägen 309A, Norrviken, Båstads kommun
Kattviksvägen 309A, Norrviken, Båstads kommun, bild 2
Kattviksvägen 309A, Norrviken, Båstads kommun, bild 3

Kattviksvägen 309A

Lägenhet
Norrviken, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
9 395 000 kr
133 m²
3 rum
vån 1/2
8 485 kr/mån
70 639 kr/m²

Upplev drömmen om en exklusiv livsstil med denna enastående lägenhet på ett av Bjärehalvöns mest eftertraktade lägen - med en tidlös arkitektur som ger en storslagen utsikt över havet. Njut av en rymlig uteplats med trädäck om 63 kvm där du kan koppla av och njuta av det vackra vyerna över naturen och havet. Interiören är planerad med omsorg och har en intelligent ljusplanering samt exklusiva och tidlösa materialval i tonerna av trä, sten och sand - perfekt för att fånga upp naturen utanför. Utemiljön är lika vacker som interiören och inkluderar en gemensam pool samt tennis- och padelbanor i närheten. Dessutom har bostaden en egen parkeringsplats med en elbilsladdare och ett förråd för förvaring. Detta är en unik möjlighet att investera i en enastående bostad med en tidlös arkitektur och en fantastisk utsikt över havet.

  • Premium
  • Uteplats
Rälsvägen 10, Tuvelyckan, Båstads kommun
Rälsvägen 10, Tuvelyckan, Båstads kommun, bild 2
Rälsvägen 10, Tuvelyckan, Båstads kommun, bild 3

Rälsvägen 10

Villa
Tuvelyckan, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
118 m²
5 rum
486 m² tomt

Modernt och välplanerat enplanshus på Tuvelyckan i Båstad med lättskött trädgård och stort trädäck i sydväst. Öppen planlösning med kamin. 4 sovrum, 2 badrum, Marbodal kök med Siemens vitvaror. Elbilsladdare och 12 kvm förråd. Perfekt för pendlare, permanent boende eller fritidshus. Nära stranden, padelhall, gym, restauranger och fik. Sammanfattningsvis det perfekta boendet för familjen på underbara Bjäre med närhet till allt Båstad har att erbjuda. Varmt välkomna att kontakta Philip Pahlett för mer information.

  • Premium
Björkvägen 2K, Mellbystrand, Laholms kommun
Björkvägen 2K, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 2
Björkvägen 2K, Mellbystrand, Laholms kommun, bild 3

Björkvägen 2K

Fritidshus
Mellbystrand, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
72 m²
4 rum
2 763 kr/mån

Välkommen till detta havsnära boende i två plan i Mellbystrand! Social och trevligt boende uppdelat i två plan med stor potential till uthyrning. Nedervåningen erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och altandäck i direkt anslutning följt av en sovalkovsdel/allrum och badrum med dusch. Husets ovanvåning når man via inomhustrappan och väl där uppe möts man av två sovrum, badrum och mindre allrum vid trappan. Från ett av sovrummen har man balkong i söderläge. Dessutom på ett bekvämt läge med endast en kort promenad från salta dopp och stranddyner. Genomgående ljus interiör och gott ljusinsläpp! Attraktiva Mellbystrand som ständigt utvecklas för både turism och året runt boende.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kattviksvägen 289, Norrviken, Båstads kommun
Kattviksvägen 289, Norrviken, Båstads kommun, bild 2
Kattviksvägen 289, Norrviken, Båstads kommun, bild 3

Kattviksvägen 289

Lägenhet
Norrviken, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 795 000 kr
70 m²
3 rum
4 392 kr/mån
68 500 kr/m²

Upptäck drömboendet vid Norrvikens Kust! Denna markplansvåning erbjuder ett attraktivt läge intill poolområdet med två uteplatser, perfekt för avkoppling. Bo granne med Laholmbuktens vackra vatten och omges av en skyddad naturmiljö. Materialvalen är exklusiva och de stora panoramafönstren skapar en nästan närvarande utomhuskänsla i kombination med väl tilltagen takhöjd som skapar rymd. Med 3 rum och kök på 70 kvm, inklusive två sovrum, ett stilfullt kök från VIDA och ett badrum med tvättmöjligheter, är denna våning en pärla. Norrviken Kust erbjuder Padel, tennisbanor, uppvärmd pool, bastu och badbrygga. Välkommen att kontakta Philip Pahlett för mer info.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Heimdals väg 20A, Allarp, Laholms kommun
Heimdals väg 20A, Allarp, Laholms kommun, bild 2
Heimdals väg 20A, Allarp, Laholms kommun, bild 3

Heimdals väg 20A

Radhus
Allarp, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
113 m²
5 rum
5 068 kr/mån
24 735 kr/m²

FRI MÅNADSAVGIFT I 12 MÅNADER! Upptäck detta moderna hörnradhus med unik arkitektur och extra hög takhöjd på övervåningen. Med öppen planlösning, tre sovrum, två helkaklade badrum och en terrass med utsikt mot en damm, erbjuder detta boende både stil och funktionalitet. Med närhet till Båstad, Skummeslövsstrand och bekväm tillgång till motorvägen och stationsområdet är det perfekt för både permanent- och fritidsboende. Välkommen att kontakta Philip Pahlett för ytterligare information.

  • Premium
  • Uteplats
Safirvägen 4, Östra Karup, Båstads kommun
Safirvägen 4, Östra Karup, Båstads kommun, bild 2
Safirvägen 4, Östra Karup, Båstads kommun, bild 3

Safirvägen 4

Villa
Östra Karup, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
103 + 103 m²
4 rum
1 240 m² tomt

Välkommen till denna renoverade enplansvilla med källare på stor tomt i Östra Karup. Perfekt för familjen med tre sovrum, helkaklat badrum och öppen planlösning. Smakfull interiör i ljusa ytskikt med mycket ljusinsläpp. Generös altan och bästa solläge. Källaren erbjuder stort allrum, förvaring, teknikdel, tvättstuga och garage. Nära till allt Östra Karup har att erbjuda samt goda pendlingsmöjligheter. Välkommen att kontakta Philip Pahlett för ytterligare info.

  • Premium
Blåbärsslingan 10, Heden, Båstads kommun
Blåbärsslingan 10, Heden, Båstads kommun, bild 2
Blåbärsslingan 10, Heden, Båstads kommun, bild 3

Blåbärsslingan 10

Tomt
Heden, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
666 m² tomt

Välkommen till denna attraktiva obebyggda tomt belägen på Heden i Hemmeslöv! Med en generös byggrätt och närhet till både havet och stranden är detta en perfekt plats att skapa ditt drömboende. Tomten har även förmånen av närhet till Båstad centrum samt det nya stationsområdet i Båstad, vilket ger utmärkta tågförbindelser både norrut och söderut. Med en tillåten byggnadsarea på 250 kvm, varav 40 kvm reserveras för komplementbyggnader, finns det gott om utrymme att förverkliga dina visioner. Här kan du skapa ett hem som passar just dig och din livsstil. Tomten tillåter byggnader upp till 2 våningar och en högsta nockhöjd på 8,3 m, vilket ger möjlighet till en imponerande och rymlig arkitektur. Denna tomt ger dig chansen att vara nära allt som Bjärehalvön har att erbjuda. Oavsett om du är ute efter att njuta av vackra stränder, utforska naturen eller ta del av det pulserande stadslivet på sommaren, har du allt inom räckhåll. Skapa ditt drömboende och upplev den perfekta kombinationen av avskildhet och närhet till bekvämligheter.

  • Premium
Tistladalsvägen 1, Båstad, Båstads kommun
Tistladalsvägen 1, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Tistladalsvägen 1, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Tistladalsvägen 1

Villa
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
Pris saknas
300 + 10 m²
6 rum
3 647 m² tomt

På Hallandsåsens nedre sluttning med ett avskilt och privat läge finns nu möjligheten att förvärva en av fåtalet 1800-tals gårdar i Båstad! Välkommen till denna unika fastighet med bevarande fantastiska detaljer med känsla av almoge och genuinitet som andas histioria. Bo i en avlägsen oas med pittoresk och grönskande utemiljö och njut vid den vackra stenlagda innergården. En gård med oerhörda ytor tack vare både bostadshuset och den inredda ladan innefattande stora sällskapsytor, bostadsdel och festlokal. Gården har fått behålla sin ursprungliga charm från 1800-talet vilket genomsyras såväl ute som inne. Allt detta samtidigt på ett centralt läge med närhet till allt vad Båstad har att erbjuda. Varmt välkomna att kontakta Philip Pahlett för mer info.

  • Premium
Krogstorpsvägen 26, Bjärehalvön, Båstads kommun
Krogstorpsvägen 26, Bjärehalvön, Båstads kommun, bild 2
Krogstorpsvägen 26, Bjärehalvön, Båstads kommun, bild 3

Krogstorpsvägen 26

Villa
Bjärehalvön, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 450 000 kr
65 + 21 m²
4 rum
6 661 m² tomt

På ett avskilt och lantligt läge finns nu möjligheten att förvärva en unik fastighet med egen tennisbana! Här njuter man av lugnet samtidigt som man har närhet till både Båstad & Torekov. Fastigheten består av flertalet byggnader men där fokus ligger på den gamla och pittoreska banvaktsstugan från ca. 1884 som idag är själva boningshuset och den privata tennisbanan som är placerad i vacker natur med omkringliggande växtlighet där flertalet svenska tennislegender spelat på somrarna. På fastigheten finns också en gästhusdel med intilliggande garage, mindre gäststuga samt "tennisgarage". Allt inbäddat i en vacker och lummig miljö med närhet till allt Bjärehalvön har att erbjuda. Varmt välkomna till Krogstorpsvägen 26, en möjligheternas fastighet.

  • Premium
Storgatan 13, Torekov centralt, Båstads kommun
Storgatan 13, Torekov centralt, Båstads kommun, bild 2
Storgatan 13, Torekov centralt, Båstads kommun, bild 3

Storgatan 13

Villa
Torekov centralt, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
12 000 000 kr
162 + 88 m²
6 rum
400 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus på attraktiva Storgatan i Centrala Torekov! Här erbjuds en unik möjlighet att bo bara ett stenkast från allt Torekov har att erbjuda, med badrocksavstånd till stranden och hamnen. Huset har genomgått en totalrenovering år 2019 och är en sann sommardröm i Torekov. Med bevarade detaljer och generösa sällskapsytor är detta ett perfekt hem för umgänge och avkoppling. Den lättskötta trädgården bjuder in till lata och soliga dagar. Från balkongen på övervåningen kan du njuta av en vacker utsikt ner mot havet och hamnen. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hus där du kan skapa minnen för livet! Välkommen att kontakta Philip Pahlett för med info.

  • Premium
Atteköpsvägen 242, Bjärehalvön, Båstads kommun
Atteköpsvägen 242, Bjärehalvön, Båstads kommun, bild 2
Atteköpsvägen 242, Bjärehalvön, Båstads kommun, bild 3

Atteköpsvägen 242

Gård/Skog
Bjärehalvön, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
5 895 000 kr
90 m²
3 rum
3 ha tomt

På ett högt och attraktivt läge med utsikt över skog och landskap finns denna vackert belägna gård i naturskönt område. Med över 3 ha mark, mestadels betesmark och åkermark i kuperad miljö, erbjuds även möjligheten att arrendera ytterligare mark. Boningshuset, uppfört 2018, har 3 rum och kök om ca. 90 kvm med oinredd vind. Fastigheten inkluderar även en ekonomibyggnad på ca. 514 kvm, möjlig för djurhållning och eventuell bostadsutbyggnad. En gård med stor potential att anpassa efter dina behov. Kontakta Philip Pahlett för mer info.

  • Premium
Boarpsvägen 220, Bjärehalvön, Båstads kommun
Boarpsvägen 220, Bjärehalvön, Båstads kommun, bild 2
Boarpsvägen 220, Bjärehalvön, Båstads kommun, bild 3

Boarpsvägen 220

Lägenhet
Bjärehalvön, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/2
4 417 kr/mån
53 267 kr/m²

Välkommen till denna underbara marklägenhet på naturskönt läge på Bjärehalvön. Bo i ett bekvämt hem med öppna gröna landskap i denna välskötta trerumslägenhet, belägen i föreningens bästa läge med kvällssol. Dessutom med stor uteplats, som kan byggas ut, med yta för flera möblemang och vackra vyer, där man sitter på första parkett vid 18 hålets green. Den privata trädgården har bland annat magnolia och rosor. Lägenheten är ljus och härlig i kombination med gediget skeppsträgolv. Clearancegården erbjuder även välskötta gemensamma ytor med bland annat poolområde och gemensam bastu. På bara 15 meters avstånd ligger Båstad GK klubbhus med sin underbara krog, och 2 spelrätter till Båstad GK kan även överlåtas. Genomgående välskött bostad och granne med en av Sveriges vackrast belägna golfbanor. Välkomna att kontakta Philip Pahlett för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Rosencrantz väg 31A, Hemmeslöv, Båstads kommun
Rosencrantz väg 31A, Hemmeslöv, Båstads kommun, bild 2
Rosencrantz väg 31A, Hemmeslöv, Båstads kommun, bild 3

Rosencrantz väg 31A

Lägenhet
Hemmeslöv, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
91 m²
3 rum
vån 1/2
5 594 kr/mån
32 912 kr/m²

Välkommen till Kvarteret Stensån - Inflyttningsklart! Ditt nya hem på ett harmonisk läge med naturen och modern bekvämlighet. Här väntar en unik möjlighet att bo i en naturskön miljö med närhet till Båstads bekvämligheter och enastående vyer över den imponerande Hallandsåsen. Varje lägenhet i Kvarteret Stensån är omsorgsfullt planerad för att erbjuda optimal komfort och funktion. Från de generösa uteplatserna på bottenvåningen, där du kan känna marken under dina fötter och njuta av den grönskande omgivningen, till de rymliga balkongerna på andra våningen, där du kan avnjuta panoramautsikten över landskapet i lugn och ro. Området präglas av en parkliknande atmosfär, med över 100 meter av grönområde som sträcker sig ner mot den slingrande Stensån. Här kan du umgås med grannar och vänner vid grillplatserna, spela boule eller bara njuta av en avkopplande promenad längs ån. Med inflyttningsklara lägenheter och många aktiviteter att utforska i den direkta omgivningen, är Kvarteret Stensån mer än bara ett bostadsområde.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Småryds gårdsväg 19, Båstad Väster, Båstads kommun
Småryds gårdsväg 19, Båstad Väster, Båstads kommun, bild 2
Småryds gårdsväg 19, Båstad Väster, Båstads kommun, bild 3

Småryds gårdsväg 19

Lägenhet
Båstad Väster, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
7 995 000 kr
108 m²
4 rum
6 295 kr/mån
74 028 kr/m²

I hjärtat av Båstad, där hovjuveleraren Wilhelm Bolin en gång anlade sin äppelodling, har nu 11 radhus vuxit fram, färdiga för inflyttning. Denna bostad om 108 m² är fördelat på två våningar, designat med fokus på utsikt och umgänge. På övre plan finner du öppna sociala ytor med kök och vardagsrum, komplett med en generös balkong för att njuta av både soluppgångar och solnedgångar. Nedervåningen erbjuder privata sovrum, ytterligare badrum och tvättfaciliteter, samt tillgång till en härlig uteplats. Välkommen till ett boende som definierar skandinavisk lyx. Småryds Äppelodling kombinerar det bästa av Båstads naturliga skönhet och modern bekvämlighet. Beläget mellan havet och Hallandsåsens sluttningar, erbjuder detta unika boende direkt närhet till Paulins brygga och Båstads livliga centrum. Med högklassiga materialval, eget poolområde med spabad och tak täckta av sedum, har dessa hem skapats för att leva i harmoni med sin omgivning samtidigt som de erbjuder all lyx och komfort som moderna familjer kan önska. Gör dig redo att ta steget in i ett liv där naturen är din närmaste granne, där avkoppling och äventyr går hand i hand.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 33