Mäklare Anna Dahlman

Anna Dahlman

Om mig

Genom att använda sig av en mäklare med stort engagemang, tävlingsinriktad och med lång erfarenhet så har du som kund nyckeln till framgång i din bostadsaffär. I arton år har jag förmedlat bostäder och har många nöjda kunder som återkommer. Jag vet att varje bostadsaffär är unik och behöver anpassas efter varje kunds behov. Med driv, trygghet, kunskap och ett stort personligt engagemang är målet är att hjälpa dig att göra livets största affär till en riktigt lyckad sådan från början till slut.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Folkungagatan 56, Södermalm, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00

Folkungagatan 56

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Norban
4 295 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 3
1 242 kr/mån
92 366 kr/m²

Trivsamt boende i hjärtat av ett livfullt och kulturellt område. Här bor man i en dynamisk del av staden där det kulturella utbudet är rikt och varierat, med närliggande gallerier, teatrar och ett myller av kaféer och restauranger. Här har vi ett modernt boende med stilsäkert kök med ljusgrå inredning och bänkskiva av exklusiv Carraramarmor, som erbjuder en matlagningsplats som både inspirerar och imponerar. Vardagsrum och kök i öppen planlösning skapar en luftig och inbjudande atmosfär, med utrymme för både matbord och en mysig soffhörna – perfekt för både vardagsmys och underhållning. Även det helkaklade badrummet är stilsäkert och funktionellt utformat med duschväggar, takdusch, golvvärme och tvättmaskin. Med flera busslinjer och tunnelbanestationer inom gångavstånd är det enkelt att snabbt ta sig till andra delar av staden. Även för de som föredrar att cykla eller gå finns det gott om cykelvägar och behagliga promenadstråk som förbinder dig med stadens alla hörn. Denna idealiska placering gör det lätt att balansera mellan ett pulserande stadsliv och en lugn hemmiljö.

  • Plus
  • Hiss
Östhammarsgatan 72A, Gärdet, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Östhammarsgatan 72A, Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Östhammarsgatan 72A, Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Östhammarsgatan 72A

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Norban
2 495 000 kr
24 m²
1 rum
vån 1/7
1 790 kr/mån
103 958 kr/m²

Varmt välkommen att trivas i denna högfunktionella, perfekt planerade etta med fantastiskt läge intill Gärdesfältet! Ett av stans finaste bostadsprojekt där man kompromisslöst har byggt smarta, stilrena bostäder i skandinavisk design. Belägenheten med både staden och naturen som närmsta granne gör det lätt att stortrivas i detta folkkära kvarter. I bostaden är du omgiven av fina naturmaterial, smarta lösningar, goda förvaringsutrymmen och hög funktionalitet där varje kvadrat fyller en viktig funktion. Ljusa, öppna sällskapsytor, en mycket fin och diskret loftsäng, rymlig matplats, ultramodernt kök, solig balkong samt badrum med lyxig hotellkänsla.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2