Mäklare Emil Hagström

Emil Hagström

Om mig

Emil säljer bostäder med marknadens bästa mäklartjänst där både köpare och säljare får en kanonupplevelse med ett ärligt-, professionellt- och personligt bemötande. | www.norban.se |

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gottorpsvägen 33F, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00
Gottorpsvägen 33F, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Gottorpsvägen 33F, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Gottorpsvägen 33F

Lägenhet
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Norban
2 140 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/4
5 790 kr/mån
29 722 kr/m²

- Stilfull lägenhet med genomgående hög standard - Öppen planlösning som skapar sociala ytor - Stor balkong - Badrum med tvättmaskin och torktumlare Välkommen till ett hem som erbjuder den perfekta kombinationen av modern design och socialt umgänge. Denna genomgående lägenhet med balkong har en öppen planlösning som integrerar kök och vardagsrum på ett harmoniskt sätt, vilket gör det till en idealisk plats att umgås. Byggnadsåret är 2016 vilket ger en modern och stilsäker känsla och självklart har du egna tvättmöjligheter i lägenheten. Här bor du i en lugn och trevlig omgivning, samtidigt som du har mataffärer, skolor och parker inom promenadavstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ängelholmsgatan 5, Möllevången, Malmö kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Ängelholmsgatan 5, Möllevången, Malmö kommun, bild 2
Ängelholmsgatan 5, Möllevången, Malmö kommun, bild 3

Ängelholmsgatan 5

Lägenhet
Möllevången, Malmö kommun
Norban
1 495 000 kr
27 m²
1.5 rum
vån 5/5
2 409 kr/mån
55 370 kr/m²

Nybyggd och väldigt mysig vindsvåning från 2021 med härlig takhöjd, synliga takbjälkar, snedtak och stora takfönster. Tillbyggt sovloft 2022 som frigör utrymme i vardagsrummet. Här bor man med alla de typiska vindsvåningsattributen samt med ett modernt kök och badrum. På Möllevången har man nära till allt det bästa Malmö har att erbjuda med ett rikt restaurang- och krogutbud, shopping, livsbutiker och direkt närhet till goda kommunikationer via Citytunneln på Triangeln Södra.

  • Premium
Pärlugglevägen 3, Bunkeflostrand, Malmö kommun
Pärlugglevägen 3, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Pärlugglevägen 3, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Pärlugglevägen 3

Radhus
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Norban
5 195 000 kr
140 + 20 m²
5 rum
352 m² tomt

Välkomna till omtyckta Pärlugglevägen och ett av de attraktiva kedjehusen med direkt närhet till strandängarna och havet! Här erbjuds ett stilfullt renoverat hus med öppna, sociala ytor mellan kök, matplats och vardagsrum, totalt fyra sovrum samt bekvämligheten att ha både ett stort badrum, gäst-WC och en separat tvättstuga. Trivsam utemiljö med en insynsskyddad atriumträdgård i söderläge, två förråd perfekt för förvaring samt uppfart med plats för två bilar. Huset är beläget i populära och barnvänliga Bunkeflostrand med närhet till havet och vacker natur. Ett stråk av grönområde med en bäck går utanför huset hela vägen ner till havet. På detta grönområde finns både en traditionell lekplats och en av Malmös temalekplatser som kallas Djungellekplatsen, samt en spelplan för bland annat fotboll, bandy, basket eller tennis. Inom bekvämt avstånd nås även skolor, förskolor och olika aktiviteter samt centrum med bibliotek, vårdcentral, pizzeria och matbutik. Även bra busskommunikationer finns i närheten som enkelt tar dig till Limhamn, Emporia eller Klagshamn.

  • Premium
Baskemöllegatan 3C, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00

Baskemöllegatan 3C

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Norban
1 395 000 kr
58,2 m²
2 rum
vån 3/4
4 209 kr/mån
23 969 kr/m²

40-tals pärla med renoverat stilfullt kök, härligt ljus och balkong. Vardagsrummet har gott om plats både för soffgrupp samt större matbord. I sovrummet där väggarna går i rogivande mörkare nyans finns gott om plats för dubbelsängen samt förvaring. Föreningen jobbar gemensamt för att bibehålla en trevlig boendemiljö med grönskade innegård och gemensamhetslokaler. Här bor du på central läget med närhet till både trevliga caféer, barer och butiker samt bra kollektivtrafik.

  • Plus
  • Balkong
Spårvägen 16A, Norra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00

Spårvägen 16A

Lägenhet
Norra Sorgenfri, Malmö kommun
Norban
1 795 000 kr
44 m²
2 rum
vån 5/5
3 735 kr/mån
40 795 kr/m²

Ett smakfullt och bekvämt hem som har allt man kan önska sig i ett nybyggt hus från 2021 där hållbarhet står i centrum. Här erbjuds öppen planlösning, modernt kök samt badrum med egna tvättmöjligheter. Sorgenfri är Malmös häftigaste stadsbyggnadsprojekt där gammalt och nytt blandas i en träffsäker mix. Gångavstånd till alla bekvämligheter såsom matbutiker, förskola, skola, lekplats, parker samt Citykärnans härliga myller. För den som pendlar är läget utmärkt med flera busslinjer, smidig access till motorvägen samt väl utbyggda cykelbanor.

  • Plus
  • Hiss
  • Energieffektiv
Fernissagatan 9, Limhamn, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Fernissagatan 9, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Fernissagatan 9, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Fernissagatan 9

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Norban
4 195 000 kr
101 m²
5 rum
vån 2
7 569 kr/mån
41 535 kr/m²

Bo i hjärtat av Limhamn med idylliska promenadstråk och bekvämt gångavstånd till allt du behöver. Lägenhet om drygt 100 kvm erbjuder bland annat en härligt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum fyllt med naturligt ljus. Härlig förmån med dubbla balkonger där solen går att följa större delen av dagen. Dessutom, för smidig pendling, finns busshållplatsen vid Geijersgatan precis runt hörnet. Du är bara ca 10-minuters bussresa från Malmö Centralstation och endast 15 minuter från Hyllie.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Eslövsgatan 5, Västra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Mån 29 apr kl 16:00
Eslövsgatan 5, Västra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Eslövsgatan 5, Västra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Eslövsgatan 5

Lägenhet
Västra Sorgenfri, Malmö kommun
Norban
1 595 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2/4
2 334 kr/mån
37 093 kr/m²

Perfekt planerad hörnlägenhet lugnt belägen på en attraktivt adress med S:t knuts mysiga kvarter runt hörnet! Här erbjuds ett väldisponerat hem med högt i tak och öppen planlösning vilket tillsammans med de höga fönsterpartierna i olika väderstreck skapar ett fint ljusinsläpp. Bostaden har dessutom många bevarade detaljer från byggåret såsom vacker fiskbensparkett, takrosett och profilerade snickerier. Föreningen är stabil och välskött med låg avgift samt en väldigt trivam innergård.

  • Premium

Visar alla 7