Mäklare Emil Hagström

Emil Hagström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gottorpsvägen 33F, Bunkeflostrand, Malmö kommun
 • Sön 25 feb kl 14:00
Gottorpsvägen 33F, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Gottorpsvägen 33F, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Gottorpsvägen 33F

Lägenhet
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Norban
2 250 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/4
5 790 kr/mån
31 250 kr/m²

- Stilfull lägenhet med genomgående hög standard - Öppen planlösning som skapar sociala ytor - Stor balkong - Badrum med tvättmaskin och torktumlare Välkommen till ett hem som erbjuder den perfekta kombinationen av modern design och socialt umgänge. Denna genomgående lägenhet med balkong har en öppen planlösning som integrerar kök och vardagsrum på ett harmoniskt sätt, vilket gör det till en idealisk plats att umgås. Byggnadsåret är 2016 vilket ger en modern och stilsäker känsla och självklart har du egna tvättmöjligheter i lägenheten. Här bor du i en lugn och trevlig omgivning, samtidigt som du har mataffärer, skolor och parker inom promenadavstånd.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Örnehuvuds väg 39, Västra Kattarp, Malmö kommun
 • Sön 25 feb kl 12:30
Örnehuvuds väg 39, Västra Kattarp, Malmö kommun, bild 2
Örnehuvuds väg 39, Västra Kattarp, Malmö kommun, bild 3

Örnehuvuds väg 39

Radhus
Västra Kattarp, Malmö kommun
Norban
3 295 000 kr
117 m²
5 rum
6 323 kr/mån
28 162 kr/m²

Välplanerat radhus på gavelläge i nyproducerat område! Inflytt skedde i slutet av 2020 och den moderna och familjeanpassande planlösningen ligger helt rätt i tiden. Stilrena materialval och lättmöblerade ytor är uppskattat likaså dubbla uteplatser. En parkeringsplats ingår i avgiften. Området ligger mellan det befintliga villaområdet i Västra Kattarp och Botildenborgs vattentorn på Rosengårdsfältet. I närområdet finns ett flertal lekplatser, förskolor, skolor och sportanläggningar. Med närhet till både Rosengård centrum och Jägersro centrum, finns tillgång till all service man kan behöva.

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Carlsgatan 7F, City, Malmö kommun

Carlsgatan 7F

Lägenhet
City, Malmö kommun
Norban
2 595 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 4/20
2 778 kr/mån
58 977 kr/m²

Modern 1,5a med balkong i söder på toppläge precis intill Centralen! Lägenheten är perfekt planerad med öppna, sociala ytor och avskild sovalkov, väldigt bra förvaringsutrymmen samt ett rymlig badrum med egna tvättmöjligheter. Den öppna planlösningen i kombination med stora fönsterpartier ger ett fint ljusinsläpp och skapar extra rymd. Föreningen är välskött och stabil med bekvämligheter som bilpool och gästlägenhet. Bo på ett väldigt attraktivt läge med direkt närhet till allt Malmö city har att erbjuda - shopping längs gågatan, Malmö Saluhall och Lilla torgs nöjesliv, mysiga kvarter och vackra parker, promenadstråk längs kanalen och framförallt tåg- och busskommunikationer direkt utanför porten.

 • Balkong
 • Hiss
Eslövsgatan 5, Västra Sorgenfri, Malmö kommun
 • Mån 26 feb kl 17:30
Eslövsgatan 5, Västra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Eslövsgatan 5, Västra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Eslövsgatan 5

Lägenhet
Västra Sorgenfri, Malmö kommun
Norban
1 595 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2/4
2 066 kr/mån
37 093 kr/m²

Perfekt planerad hörnlägenhet lugnt belägen på en attraktivt adress med S:t knuts mysiga kvarter runt hörnet! Här erbjuds ett väldisponerat hem med högt i tak och öppen planlösning vilket tillsammans med de höga fönsterpartierna i olika väderstreck skapar ett fint ljusinsläpp. Bostaden har dessutom många bevarade detaljer från byggåret såsom vacker fiskbensparkett, takrosett och profilerade snickerier. Föreningen är stabil och välskött med låg avgift samt en väldigt trivam innergård.

 • Premium

Visar alla 4