Mäklare Martina Zentio

Martina Zentio

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Simrishamnsgatan 7A, null, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Simrishamnsgatan 7A

Lägenhet
Malmö kommun
Norban
1 430 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/5
4 776 kr/mån
26 000 kr/m²

Högt upp i fastigheten ligger denna genomgående tvåa med charmiga detaljer från byggåret såsom vackert brädgolv och lamprosett. Ett välplanerat hem där möjligheterna är många med högt i tak och generösa ytor vilket tillsammans med den genomgående planlösningen skapar härlig rymd och ett fint ljusinsläpp. Här bor man lugnt beläget på fjärde våningen i ett hus från 1935. I trappuppgången bredvid går hissen hela vägen upp till femte våningen, och sen går du bara en trappa ner till 7A så når du lägenheten. Bo mitt på attraktiva Möllan med närhet till olika restauranger och nöjesliv, S:t Knuts torg med mysiga caféer samt Triangeln med bra shopping och pendlingsmöjligheter.

  • Plus
Kronborgsvägen 12A, Fågelbacken, Malmö kommun

Kronborgsvägen 12A

Lägenhet
Fågelbacken, Malmö kommun
Norban
2 495 000 kr
69 m²
3 rum
vån 4/5
5 545 kr/mån
36 159 kr/m²

På utmärkt läge, med ett stenkast från Pildammsparken, ligger denna trivsamma 3:a på gavelläge med ett fantastiskt ljusinsläpp från tre olika väderstreck. Den väldisponerade planlösningen erbjuder ett modernt och renoverat kök i halvöppen planlösning mot vardagsrum med fransk balkong, två sovrum och välbevarade detaljer. Läget är optimalt och på gångavstånd nås Triangeln, Malmö City och även Ribersborgsstranden.

  • Hiss
Roslins väg 4, Ribersborg, Malmö kommun

Roslins väg 4

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Norban
5 995 000 kr
90,1 m²
3 rum
vån 6/6
5 511 kr/mån
66 537 kr/m²

Upplev den perfekta kombinationen av modern elegans och charmig karaktär i en av Malmös kanske vackraste vindsvåningar. Takterrass i västerläge mot lugn innergård, utsikt över takåsar och med soltimmar från morgon till kväll gör detta till en oslagbar plats att spendera fina dagar på. En avkopplande oas mitt i staden, helt fantastiskt! Öppen och luftig planlösning och generös golvyta ger utrymme för kreativt inredande. Uppskattad och stabil förening bidrar till trivsel. Att bo i Slottstaden erbjuder både ett centralt läge nära Malmös hjärta samtidigt som man här är omgiven av natursköna parker och nära till stranden. Bra och nära busskommunikationer gör det enkelt både för pendlaren och för familjen att ta sig runt om i Malmö.

  • Balkong
  • Hiss
Köpenhamnsvägen 35B, Slottsstaden, Malmö kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Köpenhamnsvägen 35B, Slottsstaden, Malmö kommun, bild 2
Köpenhamnsvägen 35B, Slottsstaden, Malmö kommun, bild 3

Köpenhamnsvägen 35B

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Norban
1 495 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1
2 353 kr/mån
42 714 kr/m²

På trevligt läge precis intill Rönneholmsparken finns denna väldisponerade och ljusa lägenhet med otroligt generösa förvarings ytor. Lägenheten har en fin balans mellan 40-tal och modernt. De vackra originalgolven ligger i hall och allrum medan badrum och kök är uppdaterat på senare år. Härligt med balkong i västerläge för att kunna avnjuta fina sommarkvällar. En uppskattad del av att bo i denna föreningen är det gemensamma gymmet i källaren som får användas av föreningens medlemmar. I området finns både matbutiker, allservice och ett brett utbud av restauranger och caféer. På kort avstånd nås även havet, Ribersborg och centrala Malmö. Busshållplats finns precis utanför porten.

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 4