Mäklare Martina Zentio

Martina Zentio

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Roskildevägen 27B, Pildammarna, Malmö kommun
 • Sön 10 dec kl 11:00

Roskildevägen 27B

Lägenhet
Pildammarna, Malmö kommun
Norban
1 650 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/4
4 858 kr/mån
29 464 kr/m²

Fantastisk genomgående tvåa med inglasad balkong i soligt söderläge, trivsamt belägen med vackra Pildammsparken som granne! En välplanerad lägenhet med generösa rum, bra förvaring och väldigt fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier i olika väderstreck. Perfekt läge med närhet till både hav och centrum. Inom gångavstånd nås både matbutiker, caféer, restauranger, gym, småbutiker och mycket mer. I närheten finns också flera busshållplatser och inom bekvämt avstånd ligger Triangeln tågstation.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Regementsgatan 56B, Slottsstaden, Malmö kommun
 • Sön 10 dec kl 13:00

Regementsgatan 56B

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Norban
4 100 000 kr
90,8 m²
4 rum
vån 3/7
5 440 kr/mån
45 154 kr/m²

På attraktivt läge ligger denna stilfullt renoverade fyra med genomgående planlösning, generösa ytor och trivsam balkong! Lägenheten har totalrenoverats med bland annat ett modernt kök med snyggt integrerade vitvaror, fina ytskikt samt ett superfräscht badrum i tidlös design och egna tvättmöjligheter. Samtidigt ger vackra detaljer från byggåret bostaden karaktär såsom genomgående fiskbensparkett, högt i tak och takrosetter. Runt knuten nås allt från mataffärer, apotek, olika matställen och caféer. Den korta sträckan ner till havet gör läget extra eftertraktat och för den som vill ha mer puls så går det buss utanför om man inte vill ta en promenad genom Slottsparken. Välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Amiralsgatan 11, Rörsjöstaden, Malmö kommun
 • Mån 11 dec kl 17:00

Amiralsgatan 11

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Norban
5 995 000 kr
134 m²
4 rum
vån 3/4
6 926 kr/mån
44 739 kr/m²

På eftertraktat cityläge ligger denna vackra sekelskifteslägenhet om 134 kvm! Stuckaturer och takrosetter, väggpaneler, djupa fönsternischer och fiskbensparkett är några av de välbevarade detaljer som ger bostadens sin karaktär. Optimal planlösning som ger fin fördelning på rummen med vacker matsal som nås både från vardagsrum och hall, renoverat kök med köksö, två sovrum och genomgående bra förvaring med flera platsbyggda garderober. Här bor du mitt i centrala Malmö med närhet till all tänkbar service, caféer och restauranger, shopping och goda kommunikationer.

 • Plus
 • Hiss
Linnégatan 67C, Limhamn, Malmö kommun

Linnégatan 67C

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Norban
1 725 000 kr
49,4 m²
2 rum
vån 1/3
3 431 kr/mån
34 919 kr/m²

Ljus och fin tvårummare med mysig balkong attraktivt belägen på populära Limhamn! Ett väldisponerat hem med charmiga detaljer och smakfull interiör samt ett väldigt fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här erbjuds ett trivsamt kök och ett generöst vardagsrum, rofyllt sovrum och balkong med utsikt mot grönska samt ett helkaklat badrum. Läget vid havet är fantastiskt och på nära avstånd nås både stränder, grönområden och Limhamn Centrum med allt man behöver i vardagen.

 • Balkong
Korsörvägen 22A, Dammfri, Malmö kommun

Korsörvägen 22A

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Norban
1 595 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 4/4
3 610 kr/mån
40 897 kr/m²

I omtyckta Dammfri ligger denna stilfulla vindsvåning med synliga takbjälkar, rejäl takhöjd och generöst sovloft! Här kombineras bevarade detaljer från byggåret med ett modernt, fullutrustat kök och genomgående fina ytskikt samt ett helkaklat badrum. Perfekt läge med närhet till både hav och city, ett flertal olika stadsbussar och vackra Rönneholmsparken precis runt knuten.

Erik Dahlbergsgatan 21B, Davidshall, Malmö kommun
 • Idag

Erik Dahlbergsgatan 21B

Lägenhet
Davidshall, Malmö kommun
Norban
3 450 000 kr
81 m²
2.5 rum
vån 1/6
4 817 kr/mån
42 593 kr/m²

I ett av Malmös mest omtyckta kvarter, mitt emellan Davidshall och Operan, ligger denna generösa 2,5 rok som enkelt går att göra om till 3 rok! Välplanerad lägenhet med många tidstypiska detaljer och högt i tak, stora sällskapsytor, genomgående parkettgolv samt stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Här bor man otroligt centralt i mysiga kvarter som omges av restauranger, barer och caféer, shopping längs gågatan samt flera olika parkområden.

 • Plus
 • Hiss
Simrishamnsgatan 7A, null, Malmö kommun
 • Imorgon

Simrishamnsgatan 7A

Lägenhet
Malmö kommun
Norban
1 580 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/5
4 706 kr/mån
28 727 kr/m²

Högt upp i fastigheten ligger denna genomgående tvåa med charmiga detaljer från byggåret såsom vackert brädgolv och lamprosett. Ett välplanerat hem där möjligheterna är många med högt i tak och generösa ytor vilket tillsammans med den genomgående planlösningen skapar härlig rymd och ett fint ljusinsläpp. Här bor man lugnt beläget på fjärde våningen i ett hus från 1935. I trappuppgången bredvid går hissen hela vägen upp till femte våningen, och sen går du bara en trappa ner till 7A så når du lägenheten. Bo mitt på attraktiva Möllan med närhet till olika restauranger och nöjesliv, S:t Knuts torg med mysiga caféer samt Triangeln med bra shopping och pendlingsmöjligheter.

 • Plus
Ringtonsgränden 10, Södra Brunnshög, Lunds kommun
 • Ons 13 dec

Ringtonsgränden 10

Lägenhet
Södra Brunnshög, Lunds kommun
Norban
4 750 000 kr
109 m²
4 rum
6 402 kr/mån
43 578 kr/m²

Nytänkande och extraordinära bostäder ritade av arkitekt Cord Siegel. Underbar lägenhet med planlösning i suterräng, uteplats i söderläge och egen ingång. De råa betongväggarna i kombination med mjuk färgsättning och genomtänka ytor skapar något extra. Föreningen är långt fram i tankar och idéer på hållbarhet och medlemmar är anslutna både till bil- och cykelpool (med olika typer av cyklar) och har förmån att året runt nyttja naturpool, bastu och spabad. En fin grannsämja och gemenskap har redan hunnit infinna sig och bidrar till den allmänna trivseln. Det Goda Vattnet är ett bostadsprojekt i det växande området Södra Brunnshög där vatten i olika former är utgångspunkten, både i strävan efter hållbarhet och det goda livet. De generösa valmöjligheterna av kollektivtrafik, spårvagn och buss gör det enkelt för pendlaren dagar då cykeln inte är ett alternativ. Spårvagnen tar 9 minuter till Lund. I den norra delen av området finns forskningsanläggningarna ESS och Max IV. För återhämtning och hälsa är här uppskattat nära till natur och grönska. I Kunskapsparken finns mysig sjö, gångstigar och vindskydd för fikapauser och i Nobelparken finns något att göra för alla åldrar.

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 8