Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Andreas Charalambidis

Andreas Charalambidis

Om mig

Bäst förberedd får bäst betalt, därför har jag en tilltänkt plan för att sälja din bostad till det bästa priset oavsett läge på marknaden. Att sälja en bostad är inte en vanlig affär, därför har jag inte vanliga arbetstider. Jag kan nås samtliga timmar om dygnet för att ge mina säljare och köpare ett större lugn och förtroende genom hela försäljningsprocessen. Jag jobbar inte bara smart utan även hårt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Råbyvägen 57E, null, Uppsala kommun
  • Sön 7 apr kl 11:30
Råbyvägen 57E, null, Uppsala kommun, bild 2
Råbyvägen 57E, null, Uppsala kommun, bild 3

Råbyvägen 57E

Lägenhet
Uppsala kommun
Notar
1 849 000 kr
58 m²
2 rum
vån 6/7
4 806 kr/mån
31 879 kr/m²

Stig in i din drömlägenhet, denna fantastiska 2:a som erbjuder en enastående utsikt över domkyrkan. Belägen högt upp i lägenhetshuset öppnar balkongen upp för en panoramautsikt som få andra bostäder kan erbjuda. Höjden av denna 2:a skapar inte bara en känsla av exklusivitet utan ger också ett fantastiskt ljusinsläpp som fyller varje hörn av lägenheten. Avsluta dagen med den härliga solnedgången eller genom att njuta av det gnistrande stadslandskapet under nattens stjärnhimmel. Inuti bostaden möts du av en modern och stilren design, där varje detalj har noggrant utvalts för att skapa en harmonisk helhet. De öppna och ljusa ytorna ger en luftig känsla samtidigt som de moderna valen bidrar till en lyxig atmosfär. Här får du inte bara ett hem i toppskick utan också en unik möjlighet att uppleva staden från en helt ny vinkel varje dag. Missa inte chansen att äga denna drömlika 2:a med en utsikt som gör varje dag till något alldeles extra. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Petterslundsgatan 14N, Fålhagen, Uppsala kommun

Petterslundsgatan 14N

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Notar
1 550 000 kr
26 m²
1 rum
vån 1
2 039 kr/mån
59 615 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem på Petterslundsgatan i pittoreska Fålhagen, Uppsala! Denna underbara 1:a erbjuder en perfekt balans mellan modern komfort och charmig atmosfär. Köket är modernt och stilrent. Badrummet med kakel och klinker är fräscht. Sovalkoven bjuder in till avkoppling och vila i en mysig och avskild atmosfär. Här kan du sjunka ner i din säng och låta vardagens stress rinna av dig, medan du drömmer om morgondagens äventyr. Det bästa är ändå den härliga uteplatsen med sitt sydvästliga läge. Här kan du njuta av solen under större delen av dagen, umgås med vänner och familj, eller bara koppla av med en kopp kaffe och en god bok. Läget är perfekt med närhet till allt du behöver för en bekväm vardag. Fålhagen erbjuder en genuin och charmig atmosfär med mysiga kaféer, butiker och grönområden att utforska. Samtidigt har du goda kommunikationsmöjligheter med närhet till bussar och andra bekvämligheter. Ni tar er enkelt till Uppsala Centrum på 5 minuter om ni cyklar eller 15 minuters gång. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska lägenhet på Petterslundsgatan. Kontakta oss redan idag för att boka din visning och upptäcka allt som denna pärla har att erbjuda!

  • Uteplats
Luthagsesplanaden 5B, Främre Luthagen, Uppsala kommun
  • Budgivning pågår

Luthagsesplanaden 5B

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Notar
2 549 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3
4 067 kr/mån
40 784 kr/m²

Välkomna till denna rymliga 2:a belägen på Luthagsesplanaden 5B! Bostaden erbjuder en välkomnade hall med plats för avhägning, ett välplanerat kök med bra förvaringsmöjligheter och plats för mindre matgrupp. Vidare finner ni ett tilltalande sovrum med gott om plats med både säng och annat möblemang. Vardagsrummet är stort och luftigt med gott om plats för både soffgrupp och större matbord som gör det optimalt att samlas med nära och kära för goda middagar och trevliga tillställningar. Från vardagsrummet når man även den mysiga balkongen. Bostaden ligger belägen i stadsdelen Luthagen. Luthagen är bland flera ansett som Uppsalas mest attraktiva område. Det som speglar Luthagen är de pampiga våningarna, gröna områden, blandad bebyggelse, flertalet parker och vackra hus i klassiska stilar. Det var även därför Luthagen tidigare vann Uppsala Nya Tidnings omröstning som "Uppsalas bästa stadsdel". Här bor ni nära flertalet välsorterade mataffärer och ett brett restaurangutbud. Dessutom finns gågatan endast en kort promenad bort längs Fyrisån och åt motsatt håll är ni lika snabbt vid Fyrishov. Det är även nära till Ekonomikum, grönskande parker och flertalet nationer. Här bor ni nära hela Uppsalas puls men samtidigt i ett lugnt och trivsamt område. Detta är ett strålande läge även för den som önskar att pendla, oavsett om ni pendlar med bil, cykel eller kommunalt. I området finns även många av Uppsalas bästa förskolor och skolor. Området är perfekt för allt från studenten som söker sin första bostad till den stora familjen som vill bo i ett barnvänligt kvarter.

  • Balkong
  • Hiss
Södra Esplanaden 12B, Tierp, Tierps kommun
  • Sön 7 apr kl 15:00

Södra Esplanaden 12B

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Notar
1 250 000 kr
60,1 m²
2 rum
vån 3
3 683 kr/mån
20 799 kr/m²

Välkommen till ditt nya drömhem mitt i hjärtat av Tierp! Denna charmiga 2 rumslägenhet är det perfekta valet för dig som söker bekvämt och stilfullt boende. Lägenheten är i utmärkt skick och erbjuder en härlig atmosfär som får dig att känna dig hemma direkt. Köket är verkligen pärlan i denna bostad. Med moderna och stilrena detaljer skapar det en inbjudande miljö för matlagning och sociala stunder. Här finns gott om arbetsytor, smart förvaring och modern utrustning, vilket gör det till en kulinarisk fristad för den matälskande. Köket är inte bara praktiskt utan även en plats där du kan imponera på vänner och familj med kulinariska mästerverk. Lägenhetens övergripande skick är exemplariskt. Välbevarade ytskikt och stilrena detaljer ger en känsla av lyx och välkomnande atmosfär. Rummen är ljusa och luftiga, vilket skapar en harmonisk boendemiljö. Här finns gott om plats för att skapa din egen oas och göra det till ditt alldeles speciella utrymme. Slå dig ner och koppla av på den mysiga balkongen, där du kan njuta av soliga dagar och frisk luft. Det är den perfekta platsen för avkoppling och sociala stunder med vänner eller familj. Balkongen ger också en fantastisk utsikt över Tierp och blir en förlängning av ditt vardagsrum. Bo centralt och bekvämt, omgiven av allt vad Tierp har att erbjuda. Missa inte chansen att skapa ditt eget paradis i denna pärla av en bostad.

  • Plus
Torgny Segerstedts allé 30, Rosendal, Uppsala kommun

Torgny Segerstedts allé 30

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Notar
1 295 000 kr
26 m²
1 rum
vån 1
2 480 kr/mån
49 808 kr/m²

Välkommen till denna effektiva etta i det populära området Rosendal. Denna trevliga bostad erbjuder en genomgående hög standard och fräscha ytskikt. Den öppna och sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en trivsam atmosfär. Dessutom finns ett modernt och helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Här finns möjlighet till snabb inflyttning! Rosendal är ett växande område som ligger i en naturskön och grönskande miljö med närhet till centrala Uppsala. Goda kommunikationer med buss finns, och för dig som pendlar med bil är E4:an bara några minuter bort. Området erbjuder härliga promenad- och cykelvägar som tar dig runt staden. Du hittar även flera bekvämligheter i närheten, såsom restauranger, caféer, en mataffär precis över gatan, gym, tennisbanor, padelbanor med mera. Dessutom är det nära till flera av universitetets utbildningsanstalter, inklusive BMC, SLU, Ultuna och Ångströmslaboratoriet. En idealisk plats att kalla hem med bekvämlighet och natur inom räckhåll.

  • Hiss

Visar alla 5