Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Erik Claesson

Erik Claesson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Petterslundsgatan 14E, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Petterslundsgatan 14E, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Petterslundsgatan 14E, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Petterslundsgatan 14E

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Notar
1 590 000 kr
24 m²
1 rum
vån 4/4
1 847 kr/mån
66 250 kr/m²

Med ett privilegierat läge i Fålhagen presenterar vi stolt denna välkomnande och välskötta 1:a på Petterslundsgatan 14E, belägen högst upp i huset för optimal utsikt och ljusinsläpp. Steg in i en harmonisk hall som leder dig till ett modernt och fullt utrustat kök i stilren design, perfekt för matlagning och samvaro. Det fräscha helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin erbjuder bekvämlighet och praktiskt boende. Allrummet välkomnar dig med fantastiskt ljusinsläpp och en fransk balkong som ger en panoramavy över omgivningen. Här finns gott om plats för en säng, soffa och en matplats, samt praktiska förvaringslösningar med städskåp och garderober. På Petterslundsgatan 14E bor du i ett mycket bra läge i Fålhagen med utmärkt och bekvämt promenad avstånd till centralen och city. Bostaden är belägen i ett väldigt lugnt och barnvänligt kvarter i Fålhagen med närhet till Willys. Promenadavstånd till city med allt vad staden har att erbjuda samt till Uppsala Konsert och kongress och affärshuset kvarnen med Apotek, välsorterad ICA-butik, systembolag och flera affärer. I området har ni trevliga restauranger, högklassiga träningsanläggningar samt populära parkområden. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Hiss
Villavägen 37, Kåbo, Uppsala kommun
Villavägen 37, Kåbo, Uppsala kommun, bild 2
Villavägen 37, Kåbo, Uppsala kommun, bild 3

Villavägen 37

Lägenhet
Kåbo, Uppsala kommun
Notar
1 495 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/3
2 331 kr/mån
53 393 kr/m²

Kontakta mäklaren för privatvisning! Stig in och känn lugnet i detta noggrant utformade boende på Villavägen 37 med en underbar uteplats! Här möter ni en bostad som verkligen gör det bästa av varje kvadratmeter, med en rymlig uteplats omgiven av blommor och grönska under de varmare dagarna på året. Här finns gott om plats för att njuta av soliga dagar med nära och kära, skapa minnen och uppleva livets små glädjeämnen. Bostaden har golvvärme, ett genomtänkt kök och härliga fönster som släpper in ljuset från två väderstreck. Här finner ni en trivsam matplats, en avslappnad sällskapsdel och en fridfull sovplats. Dessutom väntar ett stort, helkaklat badrum med dusch och kombimaskin för extra bekvämlighet. Detta boende är perfekt för den som söker närhet till stadslivet samtidigt som man omges av den lugna atmosfären i ett villakvarter. I det fridfulla kvarteret har ni närhet till grönområden, serviceanläggningar och restauranger. Ett optimalt läge för den som vill kombinera stadslivets pulserande energi med den avslappnade känslan av grönska. Med närheten till Uppsala universitet och stadsskogen blir detta boende både hemtrevligt och lockande. Smidigt tar ni er ner till stadskärnan till fots, på cykel eller med buss. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Alriksgatan 6A, Höganäs, Uppsala kommun

Alriksgatan 6A

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Notar
1 895 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 2
2 682 kr/mån
47 975 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Alriksgatan 6A i charmiga Höganäs! Denna stilrena lägenhet erbjuder en perfekt balans mellan modern elegans och bekväm vardag. Med sina smart planerade 39.5 kvadratmeter är denna bostad optimerad för att maximera varje utrymme. Det nyligen renoverade, ljusa köket är verkligen hjärtat i hemmet och utstrålar en modern atmosfär med sina stilrena detaljer. Här finns gott om plats för både matlagning och trevliga middagar med vänner och familj. Det rymliga vardagsrummet välkomnar dig med en inbjudande atmosfär och ett fylligt ljus som strömmar in från den härliga balkongen. Perfekt för avkoppling eller samtal med nära och kära. Dessutom ligger balkongen i bästa solläge, vilket gör den till den ultimata platsen för en avkopplande stund i solen. Att befinna sig på andra våningen ger inte bara en härlig utsikt utan skapar också en känsla av lugn och privatliv som är svår att hitta någon annanstans. badrummet är stamrenoverat i helkaklat utförande med bekvämt badkar är en extra bonus för avkoppling. Till lägenheten hör både ett större vindsförråd samt en matkällare nära till hands. Brf Höganäs är en välmående bostadsrättsförening med flera större renoveringar gjorda. Gemensamma utrymmen som tvättstuga med torkrum i källaren, mötesrum och cykelförråd. Bo i hjärtat av Höganäs invid härliga Höganäsparken, nära välsorterad mataffär, tåg- och busspendling, Uppsala Konsert & Kongress, bilpendlare har nära till påfarter och en rask promenad till allt vad Uppsalas stadskärna har att erbjuda! Varmt välkomna!

  • Balkong
Moga 210, Almunge, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 16:30
Moga 210, Almunge, Uppsala kommun, bild 2
Moga 210, Almunge, Uppsala kommun, bild 3

Moga 210

Fritidshus
Almunge, Uppsala kommun
Notar
1 395 000 kr
66 m²
3 rum
1 455 m² tomt

*** FAST PRIS *** Bostaden säljs till ett FAST PRIS, möjlighet till snabbt tillträde. Denna charmiga fastighet om 66 kvadratmeter erbjuder den perfekta balansen mellan modern komfort och naturnära avkoppling. Med två sovrum, potential för ett tredje är detta hem idealiskt för familjen samt som en fristad för dig som söker en paus från stadens stress. Bostadshöjdpunkter: Fristående garagebyggnad: Här har du gott om utrymme för din bil eller extra förvaring. Dessutom kan du omvandla det till ditt eget verkstadsutrymme eller hobbyrum. Gäststuga med potential: Bakom huset finner du en gäststuga som öppnar dörrar för spännande möjligheter. Bygg din egen bastu, konststudio eller använd det för dina gäster - valet är ditt. Fräscha ytskikt: Detta hem har uppdaterade ytskikt som ger en modern och inbjudande atmosfär. Söderlägesaltan: Slappna av på din egen altan i söderläge, perfekt för morgonkaffet eller kvällsmiddagen. Njut av solen och frisk luft direkt utanför ditt hem. Naturnära tomt: Den mysiga trädgården är hem för bland annat plommonträd och omges av naturskön omgivning som ger dig lugn och ro i vardagen. Moga 210 erbjuder ett harmoniskt boende som omfamnar både modern livsstil och naturlig skönhet. Om du drömmer om att bo nära naturen eller söker det perfekta fritidsboendet, tveka inte att utforska denna möjlighet. Bo i Moga och nå Almunge på endast 10 minuter. Området erbjuder skolskjuts och en rad bekvämligheter, inklusive mataffär, förskola, skola F-9, simhall, bibliotek, tandläkare och badplatser. För pendlare tar det cirka 30 minuter att köra till Uppsala, 36 minuter till Arlanda och ungefär en timme till Stockholm från Almunge. Denna plats erbjuder bästa av landsbygdens lugn och bekvämligheter.

  • Premium
Apelgatan 3A, Sala backe, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 13:00
Apelgatan 3A, Sala backe, Uppsala kommun, bild 2
Apelgatan 3A, Sala backe, Uppsala kommun, bild 3

Apelgatan 3A

Lägenhet
Sala backe, Uppsala kommun
Notar
1 795 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2
3 955 kr/mån
29 426 kr/m²

Välkommen till en ljus, rymlig och väl underhållen bostad! Här presenterar vi en mycket trevlig och rofull gavellägenhet med ljusinsläpp från tre väderstreck. Lägenheten har en smart planlösning vilket ger en luftig atmosfär. Alla väggar i lägenheten är vitmålade. Genomgående så är det ekparkett i lägenheten medan den välkomnande entréhallen har ett praktiskt klinkergolv. Innerhallen som förbinder sovrum, kök och vardagsrum med varandra är stor samt har gott om förvaringsutrymmen. Det rymliga, ljusa och på sommaren svala sovrummet har rejäla förvaringsmöjligheter i och med de integrerade garderoberna i fullhöjd. Det gemytliga köket med röd mosaik i fond, ljusa luckor och lådor samt bänkskivor i trä, har även ett genuint skafferi. Invid matplatsen i köket finns ett stort dekorativt gavelfönster. Det ljusa och stilrena vardagsrummet erbjuder många möbleringsalternativ. Golvet är slipad originalparkett. Från vardagsrummet går du ut på balkongen som har eftermiddags- och kvällssol. Från balkongen kan du se Uppsalas stadsprofil med Uppsala Slott, Domkyrkan och UKK. Är du sportintresserad så finns till exempel Studenternas, IFU Arena samt UTK-hallen inom cirka 10 minuters cykelavstånd. Likväl som med närheten till sportanläggningar så har du med cykel raka vägen ner till Fyrisån där du förutom den vackra Stadsträdgården kan uppleva alla sorters livemusik under sommarmånaderna. Ett par busslinjer trafikerar området och det finns flera busshållplatser alldeles i närheten. Pendlarläget är ypperligt med närhet till både centralstationen och påfart till E4. Den som gillar shopping har förutom stadskärnan två stora handelsplatser inom behörigt avstånd, Gränbystaden samt Boländerna, där du hittar allt från byggvaruhus till fågelmat Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
Portalgatan 90, Kapellgärdet, Uppsala kommun
Portalgatan 90, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Portalgatan 90, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Portalgatan 90

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Notar
3 095 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/6
6 539 kr/mån
38 688 kr/m²

Kontakta mäklaren för privatvisning! Varmt välkomna till Portalgatan 90 och denna välplanerade 3-rumslägenhet i Kapellgärdet. Den välkomnande hallen hälsar dig välkommen med gott om förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober, vilket är perfekt för att hålla ordning på dina ägodelar. Från hallen leder en naturlig flöde in i det moderna köket, som har gott om plats för både matlagning och sociala tillställningar. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär och leder ut till den fantastiska inglasade balkongen, vilket gör det till den perfekta platsen att samla familj och vänner för trevliga tillfällen. Intill köket och vardagsrummet ligger det rymliga sovrummet med ytterligare platsbyggda garderober för optimal förvaring. Den andra sovrummet är också utrustad med platsbyggda garderober och ger gott om utrymme för gäster eller familjemedlemmar. Bostadens badrum är välutrustat med både tvättmaskin, torktumlare och golvvärme för extra komfort. Dessutom finns en extra WC för ökad bekvämlighet, vilket är ett praktiskt tillskott till bostaden. Föreningen erbjuder en rad faciliteter för sina medlemmar, inklusive bilpool och cykelpool för enkla transportlösningar. Innergården är utrustad med ett utegym och en grillplats för gemensamma aktiviteter, medan den bokningsbara takterrassen och relaxavdelningen erbjuder avkoppling och möjlighet till sociala sammankomster. Dessutom finns en övernattningslägenhet tillgänglig för besökare eller tillfälliga boenden. Med närhet till stadskärnan är det bekvämt att utforska olika butiker, restauranger och kulturella evenemang. Samtidigt ger närheten till Röbo friluftsområde möjligheter till naturupplevelser och friluftsliv. För ytterligare underhållning och rekreation finns även Fyrishov i närheten, med sina olika faciliteter för alla åldrar. Området kännetecknas av en mångfald av service och bekvämligheter, inklusive affärer, parker, gym, förskolor och skolor. Detta skapar en trivsam och levande atmosfär som lockar människor i alla åldrar och livssituationer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tullgarnsgatan 10, Kungsängen - Industristaden, Uppsala kommun

Tullgarnsgatan 10

Lägenhet
Kungsängen - Industristaden, Uppsala kommun
Notar
3 095 000 kr
81 m²
3 rum
vån 4/6
5 365 kr/mån
38 210 kr/m²

Nu saluförs en rymlig trea om 81kvm med en trevlig planlösning med balkong mot innergården . I denna bostad har man stora sociala ytor mellan vardagsrum och kök, vardagsrum med stora fönsterpartier som framhäver denna charmiga bostad. Vidare har ni två luftiga sovrum, ett badrum i helkaklat utförande med tvätt och torktumlare, ett rymligt arbetsrum/förråd/klädkammare samt en balkong riktad mot föreningens innergård från ena sovrummet. Bostaden erbjuder genomgående ljusa ytskikt med ekparkett i hela lägenheten. Ett fantastiskt hem att vrida om nyckeln och flytta in i. Detta är en stabil förening med skötsam ekonomi samt en låg avgift. Som boende får du tillgång till den gemensamma välskötta innergården med grönytor, lekplats och sittplatser. Parkeringsplatser finns i garaget på källarplan till vilket du enkelt tar dig med hiss. På källarplan finns även förråd som tillhör bostaden. Kungsängen är en uppskattad stadsdel i Uppsala med bra närservice i form av Willys livsmedelsbutik, apotek, frisörsalonger, Akademiska sjukhuset, restauranger och träningsmöjligheter i form av gym och utomhusträning. Stadskärnan och stadsparken nås genom en kortare promenad längs med Fyrisån. Här bor du även i ett bekvämt pendlarläge med endast ca 10 minuters gångväg till Resecentrum och dessutom busshållplats strax intill fastigheten som bl.a. leder dig direkt till Arlanda. För den bilburne finns dessutom smidig åtkomst till E4:ans södra påfart. Välkommen hem.

  • Balkong
  • Hiss
Klangs gränd 3A, Luthagen/Kungsgärdet, Uppsala kommun

Klangs gränd 3A

Lägenhet
Luthagen/Kungsgärdet, Uppsala kommun
Notar
1 500 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/2
2 651 kr/mån
53 571 kr/m²

Välkommen till den eftertraktade bostaden på Klangs gränd 3A i det populära Kungsgärdet! Denna ljusa och välplanerade compact living-lägenhet erbjuder dig det perfekta hemmet. Med sina vita väggar och vackra parkettgolv skapar en modern och fräsch atmosfär. Köket är smart utformat och ger dig en bra arbetsyta för matlagning och sociala stunder. Badrummet är stilrent och helkaklat, och har även en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Du behöver inte längre gå till någon tvättstuga utan kan enkelt ta hand om tvätten hemma. Njut av dina stunder utomhus på den trevliga uteplatsen med utsikt mot det charmiga villaområdet. Här finns även ett förråd för att hålla ordning på dina tillhörigheter. För de gemensamma stunderna finns den fantastiska takterrassen bara två trappor upp. Upplev Uppsala med en imponerande utsikt och njut av soliga picknickar, studier eller skåla i champagne vid speciella tillfällen som bal eller Valborg. Läget i Kungsgärdet är oslagbart med sin närhet till allt. Med bra kommunikationer och vackra cykel- och promenadstråk tar du dig enkelt till stadens puls. I närområdet finns även livsmedelsbutiker, restauranger och annan bekväm service. Den grönskande omgivningen bjuder på små parker och natur, och du har även närhet till Ekonomikumparken och Universitetet. Det här är en lugn och trygg miljö där du kan koppla av och samtidigt vara nära stadens händelser och evenemang. Varmt välkommen att uppleva detta fantastiska boende under en visning. Du kommer inte bli besviken!

  • Uteplats
Kryddblandargatan 13, Kungsängen - Industristaden, Uppsala kommun

Kryddblandargatan 13

Lägenhet
Kungsängen - Industristaden, Uppsala kommun
Notar
1 950 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 2/8
3 193 kr/mån
57 353 kr/m²

Vill ni bli först att kalla denna fantastiska lägenhet ert hem? denna nyproducerade lägenhet med ett fantastiskt läge är nu till salu. Denna toppmoderna lägenhet är perfekt för dig som studerande eller varför inte ett lyxigt förstaboende? Bostaden är utformad med en inbjudande hall med gott om praktisk förvaring, ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlade. Vidar finner ni ett luftigt kök med en skiljevägg till vardagsrummet. längst in hittar ni en sovalkov där det finns plats för en säng. Sist men inte minst har ni den charmiga balkongen med ett ypperligt söderläge att umgås på med familj och vänner. Till denna bostad har tillval gjorts för ungefär 15 000 kronor för att ytterligare höja materialstandarden i den redan höga nivå JM tillhandahåller. Till bostaden hör förråd. Tillträde är flexibelt. På Kryddblandargatan 13 bor ni med kort promenadavstånd till gågatan och har tillgång till hela centrums breda utbud av cafeér, restauranger och butiker. Resecentrum ligger bara ett stenkast bort, vilket ger ett utmärkt pendlarläge. Tack vare den relativt nya bron över Fyrisån är man snabbt i vackra Stadsparken som erbjuder café, lekpark och fridfulla gröna ytor. Några minuter bort finns en mycket populär livsmedelsbutik, Willys. Varmt välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 9