Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Tobias Berger

Tobias Berger

Om mig

Med stor drivkraft, engagemang kunskap finns jag tillgänglig för dig som vill sälja eller köpa bostad. Att välja rätt mäklare är ingen lätt uppgift, genom att anlita mig får du en mäklare som är målinriktad, energisk & strävar efter att överträffa dina förväntningar. Hittar ni inte er dröm bostad? Då är ni varmt välkomna att kika på vår hemsida notar.se/huddinge för fler objekt som ännu inte kommit ut på Hemnet. Ni kan alltid kontakta mig för mer info.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tallmyrvägen 22, Högmora, Huddinge kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Tallmyrvägen 22, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Tallmyrvägen 22, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Tallmyrvägen 22

Radhus
Högmora, Huddinge kommun
Notar
3 695 000 kr
70 m²
3 rum
3 436 kr/mån
52 786 kr/m²

Äntligen så har du chansen att förvärva detta underbara och nybyggda tvåplans-parhus med mycket trevligt solläge i en av Huddinges populäraste område. Insynsskyddad baksida med skogen som granne i populärt sydvästläge. Här har ni möjlighet att bo i ett hem som är byggt med omsorg och kvalité där läget är optimal! På nedervåningen där ni finner entrén, finns de två sovrummen som båda ligger i vägg med det lyxiga badrummet. Stort och påkostat badrum där man får en riktigt härlig och harmonisk känsla. Trappan leder er upp till övervåningen. Här möts ni av ett fantastiskt ljusinsläpp och en takhöjd på upp till ca 3,5 meter. Här ligger ett sammanhängande kök och vardagsrum som gör hela våningen till en mycket social plats. I anslutning till vardagsrummet kommer ni ut till den stora altanen med perfekt solläge i sydväst. Perfekt plats för sommarens grillningar och här finns även plats för solstolarna. Insynsskyddat läge där ni kan blicka ut över skogspartiet. Ljust målade väggar och en fin vitpigmenterad ekparkett finner ni genomgående i detta hem. Ett hem för dig som vill bo med närhet till såväl natur som till city. Här finner ni lugnet och ni är omgivna av vacker natur och fina badsjöar med flertalet friluftsområden.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Centralvägen 13, Huddinge centralt, Huddinge kommun
Centralvägen 13, Huddinge centralt, Huddinge kommun, bild 2
Centralvägen 13, Huddinge centralt, Huddinge kommun, bild 3

Centralvägen 13

Lägenhet
Huddinge centralt, Huddinge kommun
Notar
1 795 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/6
3 073 kr/mån
52 794 kr/m²

Fantastiskt fin etta med högt, fritt, insynsskyddat läge och magisk balkong med eftermiddags/kvällssol! Här bor ni i en modern bostad med genomgående stilrena materialval och närhet till närservice, kommunikationer och natur. Lägenheten bjuder på öppen planlösning mellan det fullutrustade köket och vardagsrummet med plats för stora sällskap, helkaklat badrum med bl.a. tvättmaskin och hall med gott om förvaring. Från den mysiga & rymliga balkongen har ni väldigt många soltimmar under dagen, här ryms en loungesoffa eller bord och stolar samt växter, mysig belysning m.m. På innergården är det fokus på lek för de allra minsta men också avkoppling för vuxna. Fastigheten, som stod inflyttningsklar 2018, är svanenmärkt och här finns bekvämligheter som hiss, förråd, cykelförråd och garage, med lediga platser, i huset. Vill ni börja morgonen med nybakat bröd har ni det populära stenugnsbageriet SPRØD bara någon minuts promenad från lägenheten och ca 500 meter bort har ni även pendeln som snabbt och enkelt tar er in till city på ca 15 minuter. I Huddinge centrum har ni allt ni kan önska i form av mataffärer, restauranger, butiker, gym osv. I närområdet finns även trevliga spår för en joggingtur och Sörmlandsleden passerar sjön. Trehörningen är en del av Paradisets naturreservat som är Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde. Trehörningen sjö ligger endast på ca 5 minuters gångavstånd från lägenheten. Även vintertid finns gott om utomhusaktiviteter. Gillar ni längdskidåkning på finns b.la. Sörskogens el-ljusspår och gillar ni utförsåkning tar ni buss 714 till Flottsbro skidanläggning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lackerargränd 12, Huddinge centralt, Huddinge kommun

Lackerargränd 12

Lägenhet
Huddinge centralt, Huddinge kommun
Notar
1 850 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 5/6
3 289 kr/mån
54 412 kr/m²

Här bor du på trivsamma 34 kvm med fräscha ytskikt och trevlig planlösning. Lägenheten har en ljus välkomnande hall med gott om förvaring. Genomgående parkettgolv i ek. Vitt stilrent kök med inbyggd mikrovågsugn, spis och kyl/frys i rostfritt utförande. Öppen planlösning med stora fönsterpartier som ger lägenheten ett härligt ljusinsläpp och extra rymd. Vidare har lägenheten ett rymligt helkaklat badrum med duschväggar, kommod med förvaring och tvättmaskin med arbetsyta och/eller möjlighet till förvaring ovanpå. Stor balkong med plats för loungegrupp. Ett kompakt boende med plats för sällskap. I huset finns även möjlighet att hyra garageplats. Varmt välkommen på visning! Starta dagen med nybakat bröd från det populära stenugnsbageriet SPRØD som ligger en kort promenad från lägenheten. Ytterligare 5 minuters promenad tar dig till Huddinge station och pendeltåget som snabbt och enkelt tar dig in till city på ca 15 minuter. I levande Huddinge centrum finns allt ni kan önska i form av service, mataffärer, restauranger, butiker, gym osv. I närområdet finns även trevliga spår för en joggingtur och på fem minuters gångavstånd ligger sjön Trehörningen som är en del av Paradisets naturreservat, Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde. Här korsar också vackra Sörmlandsleden för den som är sugen på äventyr. Även vintertid erbjuder området gott om utomhusaktiviteter. Föredrar du längdskidåkning finns b.la. Sörskogens elljusspår och för en fartfylld dag med utförsåkning tar du enkelt buss 714 till fina Flottsbro skidanläggning.

  • Balkong
  • Hiss
Kansligränd 16, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Kansligränd 16, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 2
Kansligränd 16, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 3

Kansligränd 16

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Notar
1 895 000 kr
46 m²
2 rum
vån 5/5
3 220 kr/mån
41 196 kr/m²

Varmt välkommen till Kansligränd 16! Det perfekta första boendet med toppläge nära Huddinge Centrum. Här bor du på trivsamma 46 kvm i en lägenhet byggd 2017 med fräscha ytskikt och trevlig planlösning. Lägenheten har en ljus välkomnande hall med plats för avhängning och otroligt mycket förvaring i flera garderober längs med korridoren. Genomgående parkettgolv och målade väggar. Öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats med stora fönster som ger ett generöst ljusinsläpp och en känsla av rymd. Detta är ett kompakt boende med plats för sällskap - högt fritt läge och hög mysfaktor. Vitt stilrent kök från Marbodal med hällspis, ugn, plats för mikrovågsugn, diskmaskin, kyl och frys samt gott om förvaring bakom luckor i vitt. Arbetsbänk i laminat med ovanliggande vitt kakel. Lägenhetens ljusa rofyllda sovrum har plats för dubbelsäng och byrå. Vidare har lägenheten ett rymligt helkaklat badrum med dusch, wc, handfat samt tvättmaskin. Trevlig innergård i härligt söderläge, här kan man njuta av solen i princip hela dagen. Ett hem att trivas i. Välkommen hem! Lägenheten ligger i området runt populära Kvarnbergsplan. Här är det korta avstånd till allt man behöver i vardagen, det är även nära till det natursköna området runt Trehörningen. Ett stenkast bort finns simhall, matbutik och i Huddinge centrum finns allt ni kan önska i form av service, mataffärer, restauranger, butiker, gym osv. Kommunikationerna är mycket goda med flertalet bussar och pendeltåg som snabbt tar er in till Stockholms city. Vackra Huddinge kommun erbjuder ett stort antal friluftsaktiviteter året runt och i kommunen finns ett flertal naturreservat att njuta av. I närområdet finns bl.a. sjön Trehörningen som är en del av Paradisets naturreservat, Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde. Här korsar också vackra Sörmlandsleden för den som är sugen på äventyr. Under vinterhalvåret kanske du hellre åker längdskidor i Sörskogens elljusspår och för en fartfylld dag med utförsåkning tar du dig enkelt med buss till fina Flottsbro skidanläggning.

  • Premium
  • Hiss
Sjödalsbacken 3A, Huddinge centralt, Huddinge kommun
Sjödalsbacken 3A, Huddinge centralt, Huddinge kommun, bild 2
Sjödalsbacken 3A, Huddinge centralt, Huddinge kommun, bild 3

Sjödalsbacken 3A

Lägenhet
Huddinge centralt, Huddinge kommun
Notar
1 795 000 kr
34,8 m²
1 rum
vån 1/3
1 449 kr/mån
51 580 kr/m²

Välkommen hem till hjärtat av Sjödalsbacken! Här bor du i en ljus, mysig och ypperligt välplanerad etta i närheten av eftertraktade Huddinge C. Lägenheten är genomtänkt, välskött och kvadratsmart med gott om förvaringsmöjligheter. Varje kvadratmeter är välutnyttjad och du har allt du kan tänkas behöva. Bostaden har fantastiskt ljusinsläpp med en härlig utsikt tack vare lägenhetens stora fönsterpartier! Näst bäst efter det fantastiska ljusinsläppet är att här är det inte någon direkt insyn i bostaden. Här kan du vara hemma i din egna oas i lugn och ro med gröna träd som utsikt under sommaren. Som boende i Brf Siken 2 har du bekvämt tillgång till eget stort förråd samt ett matkällarförråd några trappor ned i samma hus. Det finns en stor tvättstuga bekvämt i samma hus, där det ofta finns lediga tvättider. Har man nära och kära på besök så har man som medlem tillgång till en mysig uteplats , perfekt för sommarkvällar när man vill sitta ute och äta middagar. Utöver alla fördelar såsom fina tvättstugor, stort cykelrum, och föreningslokal att hyra så har du med bil tillgång till att hyra parkeringsplatser och kör du MC finns också platser för det! Utanför entrén är Brf Siken 2 välskött och det känns redan när du kliver in genom porten. Här är mycket digitaliserat och fiber är indraget för medlemmarna. Det finns också breda trappor för lätthet att bära upp saker. Föreningen äger marken och har god ekonomi. På Sjödalsbacken 3A bor ni i ett lugnt, stadsnära och familjevänligt område med närhet till allt! Ni bor ett kort promenad om 3min från Huddinge C, där all kommunikation ni kan behöva finns såsom pendeltåg. Området är grönskande och gillar man att promenera i naturen så har ni fantastisk skog ca 1,5km bort, där börjar också en av etapperna till Sörmansleden, där ni kan njuta av vacker skogsmiljö. Gillar man nybakat till helgensfrukostar så bor ni här också lyxigt granne med Huddinges kanske bästa stenugnsbageri SPRÖD. Missa inte chansen att få bo i denna dröm med närhet till allt! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Tobias Berger 0735170768 för mer information

  • Premium
Stomnätsvägen 5C, Högmora, Huddinge kommun
  • Sön 21 apr kl 13:30
Stomnätsvägen 5C, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Stomnätsvägen 5C, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Stomnätsvägen 5C

Radhus
Högmora, Huddinge kommun
Notar
4 995 000 kr
157 m²
6 rum
6 493 kr/mån
31 815 kr/m²

Visningen äger rum på Stomnätsvägen 2B! Välkommen till Stomnätsvägen 2B ! I detta moderna hem om 157 kvm förverkligas drömmen om att bo naturnära utan att gå miste om allt gott Huddinge har att erbjuda. Ett genomtänkt boende med hög standard - en perfekt kombination av lyx och bekvämlighet. Här slås du direkt av fastighetens härliga atmosfär. Ett ljust och luftigt boende där vardagsrum och kök samsas i öppen planlösning med stora fönsterpartier och fönster i tre väderstreck. Smakfulla färgval, vitlaserad 1-stavs ekparkett, en takhöjd på ca 3 meter och genomgående påkostade materialval. Kök med tillhörande köksö, modernt utrustat med induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Lättmöblerad boyta som inbjuder till att umgås med familj och vänner. Från vardagsrummet når ni bostadens otroliga utemiljö där varenda kvadratmeter utnyttjats på ett optimalt sätt för att skapa en rofylld oas med plats för både lek och avkoppling. Här finns stor trädäckad altan samt gräsmatta runt om huset. Vidare har fastigheten fyra härligt ljusa sovrum med bra förvaringsutrymmen. Samtliga rum har plats för säng, förvaringsmöbler, skrivbord och lekytor. Två mycket stilrena badrum, badkar på övervåningen och dusch på nedre plan. Vattenburen golvvärme genom hela huset. Detta boende är verkligen något utöver det vanliga. Varmt välkomna på visning! Natursköna Högmora är perfekt för dig som inte vill kompromissa mellan närheten till både innerstan och vackra friluftsområden och naturupplevelser. Här förenas lantidyll med modern villastad och barnen växer upp med mängder av lekkamrater i grannhusen och närheten till flera fina natur- och skogsområden samt sjöarna Magelungen och Trehörningen som erbjuder både klippbad och fiske. Vintertid finns skidspår i Orlångens naturreservat. I närområdet finns även populära Ågesta friluftsområde med ridklubb, golfklubb, utegym och elljusspår för löpare samt preparerade skidspår vintertid. I Stuvsta ligger ett flertal förskolor och skolor upp til åk 9. Även i Snättringe och Huddinge finns flera grundskolor och gymnasium. Från Ågestavägen går buss 742 mot anslutande pendeltåg i Huddinge eller Farsta strand. Med bil når du Huddinge C på knappt 9 min.

  • Premium
  • Uteplats
Förrådsvägen 32 HÖGST UPP!, Huddinge centralt, Huddinge kommun
  • Budgivning pågår
Förrådsvägen 32 HÖGST UPP!, Huddinge centralt, Huddinge kommun, bild 2
Förrådsvägen 32 HÖGST UPP!, Huddinge centralt, Huddinge kommun, bild 3

Förrådsvägen 32 HÖGST UPP!

Lägenhet
Huddinge centralt, Huddinge kommun
Notar
2 595 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5/5
4 131 kr/mån
48 056 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och mycket fina tvåa med stor möblerbar terrass. Bostaden är väldisponerad med ett ljust vardagsrum med öppen planlösning mot ett stilfullt kök, mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler samt ett helkaklat badrum med exklusiva materialval utrustat med kombinerad tvättmaskin, dusch bakom glasdörrarna, WC, handfat med tillhörande kommod samt spegelskåp och plats för förvaring. Bostadens höga läge i fastigheten i kombination med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en härlig känsla av rymd. Helt insynsskyddat och lugnt läge där den stora balkongen har sol från förmiddag fram till kväll. Här finns möjligheter för fina grillkvällar under sommarhalvåret. I Huddinge bor ni centralt med närhet till kommunikationer, närservice och natur. Fastigheten stod inflyttningsklar 2018 och här finns bekvämligheter för de boende så som hiss, en trevlig innegård och garage. I huset finns även restauranger och gym. Vill ni börja morgonen med nybakat bröd har ni det populära stenugnsbageriet SPRØD bara någon minuts promenad från lägenheten och ca 500 meter bort har ni även pendeln som snabbt och enkelt tar er in till city på ca 20 minuter. I Huddinge centrum har ni allt ni kan önska i form av mataffärer, restauranger, butiker, gym osv. I närområdet finns trevliga spår för en joggingtur och på ca 10 min tar ni er till sjön Trehörningen som är en del av Paradisets naturreservat och Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde. Även vintertid finns gott om utomhusaktiviteter. Gillar ni längdskidåkning finns b.la. Sörskogens el-ljusspår, och med bil tar ni er snabbt till Rudans konstsnöspår. Föredrar ni hellre utförsåkning tar ni buss 714 till Flottsbro skidanläggning. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Runvägen 10, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
  • Budgivning pågår
Runvägen 10, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 2
Runvägen 10, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 3

Runvägen 10

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Notar
2 695 000 kr
62 m²
2 rum
vån 6/9
3 148 kr/mån
43 468 kr/m²

Här finner ni en välplanerad gaveltvåa på våning 6/9 i en av Huddinges främsta föreningar vid Kvarnbergsplan! Bostadens 62 kvadratmeter bjuder på en rymlig hall med generös klädkammare för avhängning, stambytt badrum med golvvärme samt, hemtrevligt kök med gott om förvaringmsöjligheter samt uppdaterad maskinell utrustning, luftigt sovrum med praktisk förvaring i garderob och slutligen det stora vardagsrummet med utgång till den inglasade balkongen som vetter vackert över föreningens grönområde. Här påminns man över det fina gavelläget på lägenheten som får ett extra fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Bostaden tillhör föreningen Brynjan som knappt behöver en presentation tack vare sitt välkända goda rykte. Föreningen har sedan länge en mycket god ekonomi med drygt 2350 kr i lån/kvm. Föreningen har den stora fördelen av att ha fem hyreslokaler med kontinuerligt goda intäkter. Tack vare den goda ekonomin har föreningen kunnat underhålla husen väl utan att påverka månadsavgifterna i stort. Läs gärna mer om föreningen på deras innehållsrika hemsida: www.brynjan.se Lägenheten är belägen vid Kvarnbergsplan som finns med cirka 10-15 minuters promenadavstånd till Huddinge Centrum alternativt en kort busstur på 3 minuter. I Huddinge Centrum finns ett stort utbud av butiker, restauranger, kaféer samt pendeltåget som åker löpande till stan på cirka 15 minuter. Sammanfattningsvis ett välplanerat och centralt beläget hem som tillhör en av Huddinges främsta föreningar med en låg avgift som inkluderar värme, vatten, kabel-tv, bredband och separat förråd! Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Södervägen 7A, Högmora, Huddinge kommun

Södervägen 7A

Lägenhet
Högmora, Huddinge kommun
Notar
4 795 000 kr
157 m²
6 rum
6 493 kr/mån
30 541 kr/m²

Visningen äger rum på Mätvägen 7A! Välkommen till Södervägen 7A ! I detta moderna hem om 157 kvm förverkligas drömmen om att bo naturnära utan att gå miste om allt gott Huddinge har att erbjuda. Ett genomtänkt boende med hög standard - en perfekt kombination av lyx och bekvämlighet. Här slås du direkt av fastighetens härliga atmosfär. Ett ljust och luftigt boende där vardagsrum och kök samsas i öppen planlösning med stora fönsterpartier och fönster i tre väderstreck. Smakfulla färgval, vitlaserad 1-stavs ekparkett, en takhöjd på ca 3 meter och genomgående påkostade materialval. Kök med tillhörande köksö, modernt utrustat med induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Lättmöblerad boyta som inbjuder till att umgås med familj och vänner. Från vardagsrummet når ni bostadens otroliga utemiljö där varenda kvadratmeter utnyttjats på ett optimalt sätt för att skapa en rofylld oas med plats för både lek och avkoppling. Här finns stor trädäckad altan samt gräsmatta runt om huset. Vidare har fastigheten fyra härligt ljusa sovrum med bra förvaringsutrymmen. Samtliga rum har plats för säng, förvaringsmöbler, skrivbord och lekytor. Två mycket stilrena badrum, badkar på övervåningen och dusch på nedre plan. Vattenburen golvvärme genom hela huset. Detta boende är verkligen något utöver det vanliga. Varmt välkomna på visning! Natursköna Högmora är perfekt för dig som inte vill kompromissa mellan närheten till både innerstan och vackra friluftsområden och naturupplevelser. Här förenas lantidyll med modern villastad och barnen växer upp med mängder av lekkamrater i grannhusen och närheten till flera fina natur- och skogsområden samt sjöarna Magelungen och Trehörningen som erbjuder både klippbad och fiske. Vintertid finns skidspår i Orlångens naturreservat. I närområdet finns även populära Ågesta friluftsområde med ridklubb, golfklubb, utegym och elljusspår för löpare samt preparerade skidspår vintertid. I Stuvsta ligger ett flertal förskolor och skolor upp til åk 9. Även i Snättringe och Huddinge finns flera grundskolor och gymnasium. Från Ågestavägen går buss 742 mot anslutande pendeltåg i Huddinge eller Farsta strand. Med bil når du Huddinge C på knappt 9 min.

  • Uteplats
Karlslundsgatan 22, Södertälje, Södertälje kommun

Karlslundsgatan 22

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Notar
1 595 000 kr
53 m²
2 rum
vån 6/12
3 595 kr/mån
30 094 kr/m²

Accepterat pris! Ring mäklaren för visning, 0735170768. På Karlslundsgatan 22 presenteras denna välplanerade 2:a om 53 kvm i populära Bårstaberget. Inglasad balkong med kvällssol. Välskött förening med dubbla hissar i huset. Här bor ni i ett lugnt och naturskönt område samt med gångavstånd till matbutik och centrala Södertälje. Pendlaren når Stockholm C på en ca 45 minuters tågresa. En bostad med närhet till allt! Välkomna! Välkommen till Karlslundsgatan 22. Inbjudande hall med plats finns för exempelvis hatthylla, skoställ och avlastningsbyrå. Till förvaring erbjuds flera garderober. Vitt färgad kök med vitt kakel ovanför arbetsytorna. Den strategiska utformningen av köket skapar goda arbetsytor för den matlagningsintresserade. Utrustningen består av spishäll med ugn, köksfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Invid köksfönstret ryms ett matbord för ca fyra personer. Vardagsrummet blir lägenhetens sociala mittpunkt. Här kan ni inreda med såväl soffgrupp och mediautrustning som salongsbord eller läshörna. De ljusa väggarna matchas stilfullt till parkett golvet. Från vardagsrummet har ni utgång till den inglasade balkongen med kvällssol, vilket fungerar som ett extra rum under årets varmare månader. Från balkongen har ni en fantastiskt och vidsträckt utsikt över nejderna. Vidare interiört finns ett rymligt sovrum som följer lägenhetens genomgående ljusa formspråk. Stambytt badrum med många bekvämligheter. Utrustningen badrummet består av toalett, duschhörna med vikbara glasdörrar, handfat med kommod och spegel. I badrummet finns även en tvättmaskin, vilket låter er sköta vardagssysslorna utan spring i trapphuset. Karlslundsgatan 22 är belägen i ett lugnt och omtyckt område. Här kan ni se fram emot gångavstånd till det mesta som behövs för en enkel vardag. Både matbutik och busshållplats ligger inom ca 100 meter från porten.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Österängsvägen 22B, Gladö Kvarn, Huddinge kommun

Österängsvägen 22B

Radhus
Gladö Kvarn, Huddinge kommun
Notar
4 995 000 kr
132 m²
6 rum
5 395 kr/mån
37 841 kr/m²

Varmt välkommen till denna fulländade bostad där ingenting har lämnats åt slumpen. I natursköna Gladö kvarn finner vi detta underbara hem om 132 kvm välplanerade kvadratmeter. Påkostade materialval över hela huset, smarta lösningar och genomtänkta val gör detta hus till något alldeles extra och ett utomordentligt boende för den kräsne. Tack vare den öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna i flera väderstreck flödar ljuset in och rymden i huset är väl påtaglig. Huset består av underbara sociala ytor där det ljusa vardagsrummet ihop med ett fullutrustat kök som utgör en stor del. Härifrån når man den trivsamma uteplatsen där man kan njuta av solens alla timmar under dagen och den generöst tilltagna altanen ger utrymme för både loungemöbler, grill, matbord, solstolar och grönska. Utöver det kommer det finnas en härligt gräsmatta som bjuder in till lek och är perfekt för den som älskar att påta i trädgården. Vidare i huset finner vi två helkaklade badrum, en på varsin våning, en stor tvättstuga, fyra rymliga sovrum. Huset är utrustad med vattenburen golvvärme vilket skapar ett energisnålt boende. Här bor du i en underbar familjeidyll med rogivande omgivning men ändå med närhet till det mesta. Goda kommunikationer, förskolor, skolor, shoppingcentrum, natur och badplatser ligger på bekvämt avstånd från bostaden. Varmt välkommen till ett trivsamt hem och ett underbart område! Gladö Kvarn ligger naturnära men ändå med närhet till köpcentrum, bank och vårdcentral. Det är endast 6 km till Huddinge Centrum och dit tar man sig lätt med buss 744, bil eller cykel då det finns upplyst cykelbana hela vägen. Därifrån tar du dig till Stockholms Central på 12 minuter med pendeln. Huddinge Sjukhus ligger inom cykelavstånd. Kommunen planerar att bygga förskola inom ramen för detaljplanen, idag finns förskola och grundskola i Balingsnäs ca 4 km från Gladö Kvarn med cykelväg hela vägen. Inom gångavstånd ligger också friluftsområdet Sundby gård med natursköna vandringsleder och fina isar på vintern - plogad bana runt Orlången. Här finns också Sundby ridskola. Detta hem måste ses, välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Vallagränd 49, Handen, Haninge kommun

Vallagränd 49

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Notar
1 795 000 kr
43 m²
2 rum
vån 4/6
3 107 kr/mån
41 744 kr/m²

Här erbjuds en mysig 2:a om 43 kvm där ljus från stora fönsterpartier fint samspelar och ger ett fantastiskt ljusinsläpp till bostaden. Enhetligt ekparkettgolv och behagliga färgsättningar. Balkong mot skogsparti, utan insyn med härlig solljus. Kök från Vedum med plats för middagsbord i anslutning. Ett sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaringsmöjligheter med inbyggda garderober. Helkaklat duschrum med golvvärme samt bekvämt utrustat med kombimaskin. Bostäderna på Vallagränd ligger i ett lugnt område med vackra naturomgivningar runt knuten med fina promenadstråk och motionsspår samt omtyckt badplats med grillmöjligheter. Gångavstånd till Handen med stort serviceutbud och tågstation. Här bor man i ett nytt lugnt och välskött område med naturen runt knuten. Välkommen!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 12