Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Tobias Berger

Tobias Berger

Om mig

Med stor drivkraft, engagemang kunskap finns jag tillgänglig för dig som vill sälja eller köpa bostad. Att välja rätt mäklare är ingen lätt uppgift, genom att anlita mig får du en mäklare som är målinriktad, energisk & strävar efter att överträffa dina förväntningar. Hittar ni inte er dröm bostad? Då är ni varmt välkomna att kika på vår hemsida notar.se/huddinge för fler objekt som ännu inte kommit ut på Hemnet. Ni kan alltid kontakta mig för mer info.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nyängsvägen 12, Huddinge centralt, Huddinge kommun
Nyängsvägen 12, Huddinge centralt, Huddinge kommun, bild 2
Nyängsvägen 12, Huddinge centralt, Huddinge kommun, bild 3

Nyängsvägen 12

Tomt
Huddinge centralt, Huddinge kommun
Notar
2 795 000 kr
882 m² tomt

Drömhusets plats väntar på dig i centrala Huddinge! Välkommen till en unik möjlighet att förverkliga dina husdrömmar på denna generösa tomt om 882 kvm i hjärtat av Huddinge. Med en yta som bjuder in till kreativitet och utrymme för skapande kan du nu bygga ditt drömhus med en maxstorlek på 200 kvm, och dessutom inkludera en tilläggsbyggnad på hela 50 kvm. Förverkliga din vision: På denna tomt har du friheten att skapa det perfekta hemmet för dig och din familj. Med närhet till allt du behöver - från närservice till skolor och kommunikation - är detta den idealiska platsen att bygga och bo. Du har enkel tillgång till pendeltåg och bussar för smidig kommunikation, samtidigt som naturen finns bara en kort promenad bort för avkoppling och rekreation. Centralt belägen: Belägen i centrala Huddinge erbjuder denna tomt en bekväm och livfull livsstil. Med en mångfald av bekvämligheter runt hörnet, inklusive butiker, restauranger och fritidsaktiviteter, är det lätt att trivas här. Dessutom har du enkelt tillgång till grönområden och parker där du kan njuta av lugnet och skönheten i omgivningen. Din dröm blir verklighet: Nu är chansen här att skapa det perfekta hemmet på denna expansiva tomt i centrala Huddinge. Med möjligheten att bygga både huvudbyggnad och tilläggsbyggnad finns det gott om utrymme för att skapa ett hem som är skräddarsytt efter dina önskemål och behov. Missa inte chansen att förverkliga din vision och upptäck allt som denna fantastiska plats har att erbjuda. Kontakta oss idag för mer information och för att ta nästa steg mot att äga din drömfastighet i centrala Huddinge!

  • Premium
Sjödalsbacken 3C, Huddinge centralt, Huddinge kommun
  • Imorgon kl 16:15
Sjödalsbacken 3C, Huddinge centralt, Huddinge kommun, bild 2
Sjödalsbacken 3C, Huddinge centralt, Huddinge kommun, bild 3

Sjödalsbacken 3C

Lägenhet
Huddinge centralt, Huddinge kommun
Notar
1 695 000 kr
35 m²
1 rum
1 449 kr/mån
48 429 kr/m²

Välkommen hem till hjärtat av Sjödalsbacken! Här bor du i en ljus, mysig och ypperligt välplanerad etta i närheten av eftertraktade Huddinge C. Bostaden är genomtänkt, välskött och kvadratsmart med gott om förvaringsmöjligheter. Varje kvadratmeter är välutnyttjad och du har allt du kan tänkas behöva. Bostaden har fint ljusinsläpp med en härlig utsikt tack vare lägenhetens stora fönsterpartier! Näst bäst efter ljusinsläppet är att här är det inte någon direkt insyn i bostaden. Här kan du vara hemma i din egna oas i lugn och ro med gröna träd som utsikt under sommaren. Bostadens placering är perfekt för dig som inte gillar trappor, här kan du med lätthet komma åt din bostad, men samtidigt har du ingen insyn. Som boende i Brf Siken 2 har du bekvämt tillgång till eget stort förråd några trappor ned i samma hus. Det finns en stor tvättstuga bekvämt mittemot din entrédörr, där det ofta finns lediga tvättider, smidigare än så kan det inte bli. Har man nära och kära på besök så har man som medlem tillgång till en mysig uteplats , perfekt för sommarkvällar när man vill sitta ute och äta middagar. Utöver alla fördelar såsom fin tvättstuga, cykelrum, och föreningslokal att hyra så har du med bil tillgång till att hyra parkeringsplatser och kör du MC finns också platser för det! Utanför entrén är Brf Siken 2 välskött och det känns redan när du kliver in genom porten. Här är fiber är indraget för medlemmarna. Det finns också breda trappor för lätthet att bära upp saker. Föreningen äger marken och har god ekonomi. På Sjödalsbacken 3C bor ni i ett lugnt, stadsnära och familjevänligt område med närhet till allt! Ni bor ett kort promenad om 3min från Huddinge C, där all kommunikation ni kan behöva finns såsom pendeltåg. Området är grönskande och gillar man att promenera i naturen så har ni fantastisk skog ca 1,5km bort, där börjar också en av etapperna till Sörmansleden, där ni kan njuta av vacker skogsmiljö. Missa inte chansen att få bo i denna dröm med närhet till allt! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson 0708-990156 för mer information

  • Premium
Ekedals byväg 14, Huddinge Ådran/Lissma, Huddinge kommun

Ekedals byväg 14

Fritidshus
Huddinge Ådran/Lissma, Huddinge kommun
Notar
995 000 kr
23 + 5 m²
347 m² tomt

Drömmen om fritidshus, perfekt för dig som söker en fridfull reträtt från stadens stress, med en blomstrande trädgård och natursköna omgivningar i Ekedal. Optimalt läge, bara 25 minuter med bil från Stockholm C, och med en busshållplats precis i närheten för smidig kollektivtrafik. Den stora, prunkande trädgården är ett riktigt paradis för naturälskare. Fylld med färgsprakande blommor, gröna buskar och lummiga träd erbjuder den en perfekt miljö för avkoppling och trädgårdsaktiviteter. Här kan du odla dina egna grönsaker, anordna lekar på gräsmattan eller bara att njuta av solen med en bättre bok i handen. Huset är både charmigt och funktionellt. Utformat för att erbjuda en bekväm tillflyktsort under de varmare månaderna. Här finner du allt du behöver för att koppla av och njuta av lediga dagar. Ett socialt vardagsrum öppet till nock, ca 4 m i takhöjd, till ett sovrum samt sovbäddsmöjligheter på det praktiska loftet. Från vardagsrummet finns utgång till en mysig altan, perfekt för grillkvällar. Huset har också ett enklare kök med förvaring, kyl och frys samt spis. Om du mot förmodan vill lämna huset och trädgården för en liten stund, så finns det aktiviteter i området såsom fotbollsplan, lekplats och odlingslotter för de boende i området. Ungefär en kilometer bort finns även badplats i Ådran sjön och vill ni vandra så finns det fantastiska leder i naturreservatet Paradiset. Varmt välkommen att boka in dig på visningen.

Edsvägen 5, Huddinge centralt, Huddinge kommun

Edsvägen 5

Lägenhet
Huddinge centralt, Huddinge kommun
Notar
1 995 000 kr
59,1 m²
2 rum
vån 2/2
4 356 kr/mån
33 756 kr/m²

Välkommen hem till hjärtat av Huddinge C! Här bor ni i en stor, ljus och ypperligt välplanerad tvåa i ett centralt och eftertraktat område. Bostaden är genomtänkt, kvadratsmart och fint renoverad. Varje kvadratmeter är välutnyttjad och du har allt du kan tänkas behöva. Bostaden har fantastiskt ljusinsläpp med en härlig utsikt tack vare lägenhetens stora fönsterpartier! Direkt i hallen möts man av gott om plats för avhängning. I anslutning till hallen finner du bostadens badrum, som är ljust och utrustat med tvättmaskin. Bostadens sovrum är stort och här finns plats för dubbelsäng och annat önskat möblemang. Köket i bostaden är rymligt och har plats för en matgrupp intill fönsterpartiet. Vardagsrummet är stort och har en avskiljande vägg som möjliggör ytterligare ett sovrum eller kontor i bostaden. Idag nyttjas detta utrymme som kontor. Som boende i Brf Edet har du bekvämt tillgång till ett eget stort förråd några trappor ner i samma hus, perfekt för extra förvaring. Det finns två stora tvättstugor i föreningen, där det ofta finns lediga tvättider. Har du nära och kära på besök, har du som medlem tillgång till en mysig uteplats med tillhörande trädgårdsgrill, perfekt för sommarkvällar när man vill sitta ute och grilla. Utöver alla fördelar såsom fina tvättstugor, cykelrum och föreningslokal, har du som bilägare möjlighet att hyra både parkeringsplats och garageplats. Har du besök som stannar några dagar, finns också en övernattningslägenhet för medlemmarna att hyra. Utanför entrén är Brf Edet fantastiskt välskött och det märks redan när du kliver in genom porten. Här finns breda trappor som underlättar när man bär upp saker. Föreningen äger marken, har god ekonomi och därav är avgiften väldigt bra. I avgiften ingår även bredband! I Huddinge C bor ni i ett lugnt, stadsnära och familjevänligt område med närhet till allt! Ni bor ett stenkast från centrum och all kommunikation ni kan tänka er. Missa inte chansen att få bo i denna bostad med närhet till allt! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson på 0708-990156 för mer information.

Sandstuguvägen 49, Tumba - Uttran, Botkyrka kommun
  • Tor 1 aug kl 18:30
Sandstuguvägen 49, Tumba - Uttran, Botkyrka kommun, bild 2
Sandstuguvägen 49, Tumba - Uttran, Botkyrka kommun, bild 3

Sandstuguvägen 49

Lägenhet
Tumba - Uttran, Botkyrka kommun
Notar
1 595 000 kr
39,5 m²
2 rum
3 222 kr/mån
40 380 kr/m²

Välkommen hem till hjärtat av Uttran! Detta är en bostad ni inte vill missa. Här bor ni i en ljus och välplanerad tvåa om 39,5kvm på Sandstuguvägen 49. Bostaden har gott om förvaringsmöjligheter samt ett externt förråd i samma hus. Bostaden har fint ljusinsläpp och en helt fantastik uteplats där ni både har en del med trall och gräs. Där kan man inte annat än älska att umgås med nära och kära, uteplatsen är insynsskyddad och placerad med bästa solläge! I denna bostad kan ni vara hemma i er egen oas i lugn och ro, med naturen som utsikt. Bostaden är utrustad med alla bekvämligheter, såsom tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Bostadens kök har en social och öppen planlösning mot vardagsrummet, sovrummet är generöst till storlek och här finns plats för större säng samt annat möblemang. I sovrummet finns också praktiskt garderober. Bostadens badrum är stilrent med kakel och klinker. Detta är helt klart en bostad med allt rätt! Som boende i Brf Lillstugan 1 bor ni i en vacker fastighet som stod klar 2016. Som medlemmar här har ni också tillgång till ett stort cykelrum för dig som gillar att cykla, samt barnvagnsrum för dig som har barn. Kör du bil finns möjlighet att hyra både parkeringsplats och garageplats! Utanför entrén känner man direkt att Brf Lillstugan 1 är välskött, mycket är digitaliserat och mycket är smidigt planerat, vilket gör att ni här bor i en förening i framkant. Det finns breda trappor för enkelhet att bära upp saker samt en hiss för den som föredrar det. Föreningen äger marken, har fiber och god ekonomi! I området bor ni i ett lugnt, stadsnära och trivsamt område med närhet till allt du kan tänkas behöva. För dig som gillar att träna finns Actic runt hörnet, åker du kommunalt så har du två busshållplats smidigt i anslutning till området. Här bor du ungefär två kilometer från centrala Tumba, där finns det ett omfattande utbud av affärer, butiker och restauranger. Ni finner också pendeltågsstation där som tar er smidigt in till centrala Stockholm. Gillar man naturen, så bor ni här grönskande nära både skog och flera sjöar. Inom gångavstånd finns också en närbutik och restaurang, för dagar när man bara vill vara hemma i området. Missa inte chansen att få bo i denna dröm med närhet till allt! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson 0708-990156 för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Förrådsvägen 40, Huddinge centralt, Huddinge kommun
  • Borttagen före visning

Förrådsvägen 40

Lägenhet
Huddinge centralt, Huddinge kommun
Notar
3 495 000 kr
87 m²
3 rum
6 973 kr/mån
40 172 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Stomnätsvägen 5C, Högmora, Huddinge kommun
  • Imorgon kl 10:30
Stomnätsvägen 5C, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Stomnätsvägen 5C, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Stomnätsvägen 5C

Radhus
Högmora, Huddinge kommun
Notar
4 950 000 kr
157 m²
6 rum
6 493 kr/mån
31 529 kr/m²

**KAMPANJPRIS** ENDAST 2 ENHETER KVAR TILL SALU! FÖRST TILL KVARN! Visningen äger rum på MÄTVÄGEN 15A! Välkommen till MÄTVÄGEN 15A ! I detta moderna hem om 157 kvm förverkligas drömmen om att bo naturnära utan att gå miste om allt gott Huddinge har att erbjuda. Ett genomtänkt boende med hög standard - en perfekt kombination av lyx och bekvämlighet. Här slås du direkt av fastighetens härliga atmosfär. Ett ljust och luftigt boende där vardagsrum och kök samsas i öppen planlösning med stora fönsterpartier och fönster i tre väderstreck. Smakfulla färgval, vitlaserad 1-stavs ekparkett, en takhöjd på ca 3 meter och genomgående påkostade materialval. Kök med tillhörande köksö, modernt utrustat med induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Lättmöblerad boyta som inbjuder till att umgås med familj och vänner. Från vardagsrummet når ni bostadens otroliga utemiljö där varenda kvadratmeter utnyttjats på ett optimalt sätt för att skapa en rofylld oas med plats för både lek och avkoppling. Här finns stor trädäckad altan samt gräsmatta runt om huset. Vidare har fastigheten fyra härligt ljusa sovrum med bra förvaringsutrymmen. Samtliga rum har plats för säng, förvaringsmöbler, skrivbord och lekytor. Två mycket stilrena badrum, badkar på övervåningen och dusch på nedre plan. Vattenburen golvvärme genom hela huset. Detta boende är verkligen något utöver det vanliga. Varmt välkomna på visning! Natursköna Högmora är perfekt för dig som inte vill kompromissa mellan närheten till både innerstan och vackra friluftsområden och naturupplevelser. Här förenas lantidyll med modern villastad och barnen växer upp med mängder av lekkamrater i grannhusen och närheten till flera fina natur- och skogsområden samt sjöarna Magelungen och Trehörningen som erbjuder både klippbad och fiske. Vintertid finns skidspår i Orlångens naturreservat. I närområdet finns även populära Ågesta friluftsområde med ridklubb, golfklubb, utegym och elljusspår för löpare samt preparerade skidspår vintertid. I Stuvsta ligger ett flertal förskolor och skolor upp til åk 9. Även i Snättringe och Huddinge finns flera grundskolor och gymnasium. Från Ågestavägen går buss 742 mot anslutande pendeltåg i Huddinge eller Farsta strand. Med bil når du Huddinge C på knappt 9 min.

  • Premium
  • Uteplats
Åsvägen 8A, Vistaberg, Huddinge kommun
  • Imorgon kl 11:30
Åsvägen 8A, Vistaberg, Huddinge kommun, bild 2
Åsvägen 8A, Vistaberg, Huddinge kommun, bild 3

Åsvägen 8A

Villa
Vistaberg, Huddinge kommun
Notar
11 995 000 kr
297 + 11 m²
11 rum
890 m² tomt

Välkomna in i ett sagolikt hus i hjärtat av Vistaberg! Nu har jag nöjet att stolt presentera denna exklusiva arkitektritade villa som fångar känslan av sekelskiftets charm från 1910 och 20-talet. Detta rymliga och eleganta hem är noga utformat för att erbjuda generösa sällskapsutrymmen, mysiga sovrum och en västvänd balkong som badar i kvällssolens strålar. Med en inredning som balanserar tidlös elegans med högkvalitativa materialval och lugnande färgval, skapar varje rum en atmosfär av tidlös stil. Utomhusmiljön är inbjudande och grönskande, en trädgård som ger både avskildhet och sociala ytor. Den härliga tomten är insynsskyddad och det soliga söderläget lockar till inbjudande stunder med nära och kära. Perfekt för barn att leka på gräsmattan men även för dig som vill plantera och skapa din egen oas. Här finner ni även ett fristående garage på hela 26 kvm med tillhörande förrådsdel på 9 kvm som erbjuder extra bekvämlighet och generöst med förvaringsutrymme för hela familjens behov. Detta hem är inte bara vackert och välplanerat, det är också energieffektivt med en imponerande B-betyg i energideklarationen. Med välisolerade väggar och effektiva värmesystem är det inte bara snällt mot plånboken, utan också mot miljön. Sammanfattningsvis kombinerar denna villa på ett harmoniskt sätt den klassiska estetiken från svunna tider med moderna bekvämligheter, vilket skapar den perfekta miljön för familjeliv och avkoppling. Välkommen hem till en plats där tradition möter nutid i en omsorgsfullt skapad atmosfär av hemtrevnad och elegans.

  • Premium
  • Energieffektiv
Byalagsvägen 4A, Stuvsta, Huddinge kommun
Byalagsvägen 4A, Stuvsta, Huddinge kommun, bild 2
Byalagsvägen 4A, Stuvsta, Huddinge kommun, bild 3

Byalagsvägen 4A

Lägenhet
Stuvsta, Huddinge kommun
Notar
3 995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 5/6
4 680 kr/mån
51 218 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem, där komfort och charm möts på bästa möjliga sätt. Denna fantastiska 3 rok-lägenhet på 78 kvm är belägen högt upp i huset och erbjuder en oslagbar panoramautsikt samt en magisk solnedgång som kommer att förvåna dig varje dag. Hemtrevliga detaljer och bekvämligheter: Stig in i ett hem där varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa en inbjudande atmosfär och maximal livskvalitet. Du kommer att uppskatta de generösa sociala ytorna som inbjuder till middagar och samvaro med vänner och familj. Det fullt utrustade köket lockar till matlagning och umgänge. Vardagsrummet är inbjudande och rymmer större soffgrupp med tillhörande möblemang samt media station. I bostaden mer privata delen finner du det härliga badrummet som erbjuder avkoppling med alla nödvändiga bekvämligheter, full maskinell utrusning även här i form av tvättmaskin, torktumlare samt handdukstork. De ljusa och rymliga sovrummen ger utrymme för avkoppling och återhämtning, medan den praktiska klädkammaren ger extra förvaringsmöjligheter. Bostaden präglas av härligt ljus från två olika väderstäck vilket innebär att du omfamnas av solen under dagen alla timmar. Utomhusliv på toppnivå: Njut av soliga dagar och milda kvällar på den rymliga altanen, där det finns gott om plats för grillning och avkoppling. Med utrymme för större loungegrupp, solstolar och till och med en lazy spa om man så önskar, är detta den perfekta platsen att koppla av och njuta av det goda livet. Perfekt läge med nära till allt: Beläget centralt i Stuvsta, hittar du Byalagsvägen 4A inom bekvämt avstånd till Stuvsta centrum med ett brett utbud av butiker och restauranger. Dessutom har du pendeltågsstationen och busshållplatser i närheten, vilket gör det enkelt att ta sig till och från stan på endast 12 min. För de naturälskare som söker äventyr finns det gott om grönområden, skog och sjöar att utforska i närheten såsom Långsjön & Älvsjöskogen. I närheten finner även andra sevärdheter som till exempel Zetas trädgård och även Herränge gård. Endast några minuter bort, med bil, bus eller till och med cykel ha du även Kungens Kurva med ännu större utbud av butiker som till exempel IKEA. Boka en visning idag och upplev din framtida drömlägenhet på nära håll. Kontakta oss nu för att boka en visning och låt oss visa dig alla fördelar med att bo på Byalagsvägen 4A. Detta är en chans du inte vill missa!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sjödalsvägen 17, Huddinge centralt, Huddinge kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30

Sjödalsvägen 17

Lägenhet
Huddinge centralt, Huddinge kommun
Notar
2 495 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/15
3 317 kr/mån
54 239 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och mycket fina tvåa byggd 2017. Bostaden är smart disponerad och varje kvadratmeter utnyttjas till sitt yttersta. Allrummet, som är ljust och präglas av gott ljusinsläpp, ligger i öppen planlösning mot ett stilfullt kök från Marbodal, mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler samt ett helkaklat badrum med exklusiva materialval utrustat med tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, handdukstork och plats för förvaring. Bostadens härliga ljusinsläpp i kombination med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en härlig känsla av rymd. I denna byggnad från 2017 är allting också fräscht och modernt - här är det bara flytta in! Bostaden erbjuder även en stor balkong som även denna gör att bostaden känns större än den är. Här finns möjligheter för fina grillkvällar under sommarhalvåret. I Huddinge bor ni centralt med närhet till kommunikationer, närservice och natur. Fastigheten stod inflyttningsklar 2018 och här finns bekvämligheter för de boende så som hiss, en trevlig innegård och garage. I huset finns även restauranger och gym. Bostaden är i föreningens dokument en 1,5 rum och kök men disponeras sedan uppförande av vägg som 2 rum och kök. Vill ni börja morgonen med nybakat bröd har ni det populära stenugnsbageriet SPRØD bara någon minuts promenad från lägenheten och ca 500 meter bort har ni även pendeln som snabbt och enkelt tar er in till city på ca 20 minuter. I Huddinge centrum har ni allt ni kan önska i form av mataffärer, restauranger, butiker, gym osv. I närområdet finns trevliga spår för en joggingtur och på ca 10 min tar ni er till sjön Trehörningen som är en del av Paradisets naturreservat och Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde. Även vintertid finns gott om utomhusaktiviteter. Gillar ni längdskidåkning finns b.la. Sörskogens el-ljusspår, och med bil tar ni er snabbt till Rudans konstsnöspår. Föredrar ni hellre utförsåkning tar ni buss 714 till Flottsbro skidanläggning. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sagoslingan 1B, Balingsnäs, Huddinge kommun

Sagoslingan 1B

Lägenhet
Balingsnäs, Huddinge kommun
Notar
2 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
4 117 kr/mån
39 909 kr/m²

Nu saluförs denna fantastiska gaveltvåa med ett insynsskyddat läge och vacker vy över den grönskande omgivningen. Här erbjuds flexibla möblerings och förvaringsmöjligheter, högkvalitativa materialval som är beständiga över tid, kök i toppskick och full maskinell utrustning som karakteriserar detta ljuvliga hem. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet och dess höga balkongdörr samt generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd från fönster i i tre olika väderstreck. Bostadens pärla, den stora och inbjudande balkongen, blir som ett extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sällskap av de grönskande träden där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar. I Sagoslingan blir du granne med ett etablerat och trivsamt villaområde och Orlångens stora naturreservat. Från området tar bussen dig till Huddinge Centrum på bara 8 minuter, eller Södertörns Högskola på 14 minuter.

  • Balkong
  • Hiss
Bjursätragatan 113, Rågsved Bjursätrahöjden, Stockholms kommun
Bjursätragatan 113, Rågsved Bjursätrahöjden, Stockholms kommun, bild 2
Bjursätragatan 113, Rågsved Bjursätrahöjden, Stockholms kommun, bild 3

Bjursätragatan 113

Lägenhet
Rågsved Bjursätrahöjden, Stockholms kommun
Notar
1 995 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/3
4 620 kr/mån
27 329 kr/m²

Högst upp i huset helt ogenerat med balkong i sydväst (sol dag och kväll) mot grönskande baksida med helt ostörd blickvy. Dessutom den bästa planlösningen där balkong och kök hänger samman. Här spenderar vi all vaken tid med familj och vänner eller laddar batteriet i en lugn miljö. Stort och fint kök med matplats för flera, här finner du all maskinell utrusning som önskas såsom gashäll & spis, stor kyl & frys, diskmanskin samt bra med förvaring. Två storleksmässigt praktiska sovrum för vuxna och barn med garderober och plats för tillhörande möblemang. Ljust kaklat badrum med fönster för ljusinsläpp och praktiskt att kunna vädra efter dusch eller när tvätt ska torka, golvvärme samt handdukstork. Entrén med platsbyggd garderob, avhängning för ytterkläder samt tillhörande möblemang. Centrum ligger en kort promenad nära med serviceutbud, T-bana och buss. Snabb access till Huddingevägen som tar dig såväl södergående och norrgående. Naturnära med trevliga samlingsplatser såsom fårhagar, ankdammar samt grillplatser där man kan hänga med familj och vänner. Välkommen till visning!

  • Premium
  • Balkong
Kansligränd 18, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Kansligränd 18, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 2
Kansligränd 18, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 3

Kansligränd 18

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Notar
1 895 000 kr
46 m²
2 rum
vån 5/6
3 220 kr/mån
41 196 kr/m²

Varmt välkommen till Kansligränd 18! Det perfekta första boendet med toppläge nära Huddinge Centrum. Här bor du på trivsamma 46 kvm i en lägenhet byggd 2017 med fräscha ytskikt och trevlig planlösning. Lägenheten har en ljus välkomnande hall med plats för avhängning och otroligt mycket förvaring i flera garderober längs med korridoren. Genomgående parkettgolv och målade väggar. Öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats med stora fönster som ger ett generöst ljusinsläpp och en känsla av rymd. Detta är ett kompakt boende med plats för sällskap - högt fritt läge och hög mysfaktor. Vitt stilrent kök från Marbodal med hällspis, ugn, plats för mikrovågsugn, diskmaskin, kyl och frys samt gott om förvaring bakom luckor i vitt. Arbetsbänk i laminat med ovanliggande vitt kakel. Lägenhetens ljusa rofyllda sovrum har plats för dubbelsäng och byrå. Vidare har lägenheten ett rymligt helkaklat badrum med dusch bakom glasväggar, wc, handfat samt tvättmaskin & torktumlare. Trevlig innergård i härligt söderläge, här kan man njuta av solen i princip hela dagen. Ett hem att trivas i. Välkommen hem! Lägenheten ligger i området runt populära Kvarnbergsplan. Här är det korta avstånd till allt man behöver i vardagen, det är även nära till det natursköna området runt Trehörningen. Ett stenkast bort finns simhall, matbutik och i Huddinge centrum finns allt ni kan önska i form av service, mataffärer, restauranger, butiker, gym osv. Kommunikationerna är mycket goda med flertalet bussar och pendeltåg som snabbt tar er in till Stockholms city. Vackra Huddinge kommun erbjuder ett stort antal friluftsaktiviteter året runt och i kommunen finns ett flertal naturreservat att njuta av. I närområdet finns bl.a. sjön Trehörningen som är en del av Paradisets naturreservat, Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde. Här korsar också vackra Sörmlandsleden för den som är sugen på äventyr. Under vinterhalvåret kanske du hellre åker längdskidor i Sörskogens elljusspår och för en fartfylld dag med utförsåkning tar du dig enkelt med buss till fina Flottsbro skidanläggning.

  • Premium
  • Hiss
Bäverbäcksgränd 72, Rågsved Bjursätrahöjden, Stockholms kommun

Bäverbäcksgränd 72

Lägenhet
Rågsved Bjursätrahöjden, Stockholms kommun
Notar
1 695 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3/3
5 640 kr/mån
27 120 kr/m²

Välkommen till denna rejäla 2:a högst upp i huset utan insyn och med underbar utsikt. Stor balkong i härligt solläge, vardagsrum med möjlighet till större soffmöblering och stort sovrum med anslutande klädkammare. Köket erbjuder generös matplats vid fönster med vy över den fina innergården och över trädtoppar och hustak. Här erbjuds ni ett praktiskt boende i mycket välskött förening och i populärt läge. Lägenheten är lugnt beläget i Snösätra med närhet till trevliga promenadstråk i Snösätraskogen eller kring sjön Magelungen. Dessutom finns t-bana en kort promenad bort, där även ett stort utbud av service finns att tillgå. Ett stenkast bort vid korsning Bäverbäcksgränd - Bjursätragatan finns även buss 744 för en kort färd mot Huddinge, där stort busstorg samt pendeltåg kan nyttjas. Varmt välkommen till visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Skogskärrsvägen 5C, Högmora, Huddinge kommun

Skogskärrsvägen 5C

Lägenhet
Högmora, Huddinge kommun
Notar
1 495 000 kr
20 + 13 m²
2 rum
3 325 kr/mån
74 750 kr/m²

Nu erbjuds möjligheten att flytta till ett högkvalitativt och stilfullt studiohus byggt 2020 i ett av Huddinges mest expansiva områden. Bostaden präglas av arkitektonisk finess med raka linjer och modernistiska inslag som anspelar på den intilliggande naturen. Med genomgående smakfulla material såsom vitpigmenterad enstavigt parkettgolv, köksbänk och stänkskydd i Gotländsk kalksten samt estetiskt stilrena nyanser som kommer till liv av det naturliga ljuset från stora fönsterpartier. Bostaden inrymmer över totalt 33 kvm ett välplanerat entréplan med kök och matplats samt allrum i öppen social planlösning, med skjutdörrar mot den trädäckade altanen som vetter direkt i söder. Här finns dessutom ett rymligt badrum. Halva entréplanet har dubbel takhöjd fönsterpartier från golv till tak. En trappa upp finns ett mysigt loftplan med lägre takhöjd, därmed en utmärkt sovplats med gott om rum för dubbelsäng. Från uteplatsen kan du njuta av solens alla timmar, gott om plats för större loungegrupp samt tillhörande möblemang. Här får ni alltså ett naturnära boende av högsta kvalitet, helt utan renoveringsbehov. Till en låg månadskostnad dessutom. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Högmora ringväg 10A, Högmora, Huddinge kommun
Högmora ringväg 10A, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Högmora ringväg 10A, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Högmora ringväg 10A

Radhus
Högmora, Huddinge kommun
Notar
4 995 000 kr
166 m²
6 rum
8 111 kr/mån
30 090 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visning! *Tobias Berger 0735170768* Välkommen till Högmora ringväg 10A ! I detta moderna hem om 166 kvm förverkligas drömmen om att bo på landet utan att gå miste om allt gott Huddinge har att erbjuda. Ett genomtänkt boende med hög standard - en perfekt kombination av lyx och bekvämlighet. Här slås du direkt av fastighetens härliga atmosfär. Ett ljust och luftigt boende där vardagsrum och kök samsas i öppen planlösning med stora fönsterpartier och fönster i tre väderstreck. Smakfulla färgval, vitlaserad 1-stavs ekparkett, en takhöjd på ca 3 meter och genomgående påkostade materialval. Kök i vinkel med tillhörande köksö, modernt utrustat med induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Lättmöblerad boyta som inbjuder till att umgås med familj och vänner. Från vardagsrummet når ni bostadens otroliga utemiljö där varenda kvadratmeter utnyttjats på ett optimalt sätt för att skapa en rofylld oas med plats för både lek och avkoppling. Här finns stor trädäckad altan samt stenlagd uteplats runt om huset. Vidare har fastigheten fyra härligt ljusa sovrum med bra förvaringsutrymmen. Samtliga rum har plats för säng, förvaringsmöbler, skrivbord och lekytor. Två mycket stilrena badrum, badkar på övervåningen och dusch på nedre plan. Vattenburen golvvärme genom hela huset. Detta boende är verkligen något utöver det vanliga. Varmt välkomna på visning! Natursköna Högmora är perfekt för dig som inte vill kompromissa mellan närheten till både innerstan och vackra friluftsområden och naturupplevelser. Här förenas lantidyll med modern villastad och barnen växer upp med mängder av lekkamrater i grannhusen och närheten till flera fina natur- och skogsområden samt sjöarna Magelungen och Trehörningen som erbjuder både klippbad och fiske. Vintertid finns skidspår i Orlångens naturreservat. I närområdet finns även populära Ågesta friluftsområde med ridklubb, golfklubb, utegym och elljusspår för löpare samt preparerade skidspår vintertid. I Stuvsta ligger ett flertal förskolor och skolor upp til åk 9. Även i Snättringe och Huddinge finns flera grundskolor och gymnasium. Från Ågestavägen går buss 742 mot anslutande pendeltåg i Huddinge eller Farsta strand. Med bil når du Huddinge C på knappt 9 min.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Duvbergsvägen 26, Vårby, Huddinge kommun

Duvbergsvägen 26

Lägenhet
Vårby, Huddinge kommun
Notar
1 495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 842 kr/mån
25 776 kr/m²

Högst upp i huset finner du en ljus 2:a med ett perfekt läge! Bostaden håller en genomgående bra standard med en välplanerad planlösning. Genom enkla medel kan bostaden disponeras som en 3:a. Ljusinsläpp genom stora fönster i två väderstreck och en rymlig balkong som vetter i ett härligt solläge belägen mot grönska och natur. invändigt finner ni ett rymligt vardagsrum, ett rofyllt sovrum, ett badrum, ett praktiskt kök med alla bekvämlighet samt bra förvaringsmöjligheter genom klädkammare, förråd och garderober. Här har man allt man kan önska sig av en trivsam bostad. Bostaden är belägen i en stabil förening med låga avgifter. Lugnt och härligt område med fördelen att bo på ett perfekt läge med närhet till Vårby C, Skärholmen C och Kungens kurva shoppingcentrum. Ett stenkast från kommunikationer. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Balkong
Mariekällgatan 43, Södertälje Mariekäll, Södertälje kommun

Mariekällgatan 43

Radhus
Södertälje Mariekäll, Södertälje kommun
Notar
4 495 000 kr
126 + 71 m²
6 rum
184 m² tomt

Söker du en idyllisk och avskärmad oas i centrala Södertälje? Då är Mariekällgatan 43 det perfekta valet för dig och din familj! Detta radhus välkomnar med en vacker magnolia, rhododendron och hortensia vid entrén. Boarean är 126+71 kvm över tre våningsplan och har enormt generöst med förvaringsutrymmen, sociala ytor och bekvämligheter. Med fjärrvärme som ger lägre driftkostnader, bastu för avkoppling, samt toalett på entréplan och övervåningen samt dusch på övervåningen samt källarplan för extra bekvämlighet, är detta ett hem som både är praktiskt och trivsamt. Idag finner du 2 st rymliga sovrum med plats för större säng, förvaring samt tillhörande möblemang. Du kan med enkla medel bygga om ytterligare 2-3 sovrum till, alternativt använda dessa ytor till kontor eller sociala ytor. Insynsskyddad uteplats i direkt söderläge med eldriven markis och utsikt över områdets vackra grönska är en härlig umgängesplats. Här är det perfekt för att njuta av soliga dagar och för att umgås med vänner och familj. Dessutom finns oändligt med förvarings utrymme på vinden, förråd både på baksidan och framsidan, garage med laddningsmöjligheter (inom kort) och p-plats utomhus samt gästparkering, vilket gör det enkelt att förvara och parkera fordon och tillbehör. Bostadsområdet Dahlian är en unik och skyddad oas i attraktiva Mariekäll med gångavstånd till centrum och pendeltåg. Här har du nära till skolor, närservice, mataffärer och vacker natur, vilket gör det till en idealisk plats att kalla hem. Med närheten till allt du behöver och en bekväm livsstil i ett trivsamt grannskap med en välfungerande samfällighet, detta en chans du inte vill missa. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäck allt som Mariekällgatan 43 har att erbjuda!

Vidjavägen 46, Huddinge Vidja, Huddinge kommun

Vidjavägen 46

Villa
Huddinge Vidja, Huddinge kommun
Notar
3 495 000 kr
68 m²
3 rum
1 790 m² tomt

Nu har jag nöjet att presentera denna idyll! Här kan du förverkliga drömmen om att bo kvar på landet året om, här har ni kommunalt vatten och avlopp inkopplat till huset (betalt), härligt hus där du kan direkt flytta in eller om du vill bygga ditt drömhus. Högt belägen fastighet i populära Vidja till salu. Idag står det ett fritidshus på fastigheten med kök, 2 st rymliga sovrum och vardagsrum med öppen spis, fullutrustad kök samt 2 st loft som kan användas som kontor alternativt sovplats. Denna tomt är perfekt för dig som vill bygga eget i framtiden eller vill ha ett mindre hus i naturnära miljö. Vidja håller idag på att exploateras och Huddinge kommun bygger in kommunalt v/a i området och det finns en detaljplan som vunnit laga kraft. Vidja är ett lugnt fritidshusområde som nu omvandlas till permanentboende. Förutom fin natur och Ringsättrabadet vid Orlången på 10 minuters promenadavstånd så finns Ågesta Golfklubb och Ågesta Ridhus i närheten. Bra kommunikationer finns med buss 833 till pendeltåg och tunnelbana vid Farsta Strand/Farsta C. Skolbuss finns också. Affärer vid Farsta Strand och Farsta Centrum. Vad kommer man få bygga enligt detaljplan? Du får behålla befintligt fritidshus och bygga en huvudbyggnad. Ni kan då bygga en huvudbyggnad i två våningar med högst 100 kvm byggnadsarea (BYA) alt en huvudbyggnad i en våning då högst 150 kvm BYA. Komplementbyggnader får sammanlagt ha en högsta byggnadsarea om 40 kvm. Huvudbyggnad får inrymma högst två lägenheter, varav den mindre får ha högst 40 kvm bruttoarea (BTA). Alternativt får den mindre bostaden inrymmas i befintligt fritidshus som har en högsta BYA och BTA om 50 kvm. För mer information om detaljplanen se bifogad bilaga - Detaljplan. - Kommunalt vatten & avlopp inkopplat till huset. - Fiber finns draget till tomtgränsen Följande renoveringar är gjorda dom senaste åren: Sovrum 1 2018 - nytt regelverk, nya väggar, nya golv, ny isolering, nytt tak och nya innerväggar, nya 3-glas fönster installerades. 2020 - nytt element installerades. Sovrum 2 2018 - nytt regelverk, nya golv, ny isolering, nytt tak och nya innerväggar. nya 3-glas fönster installerades. Luftvärmepump installerades. Vardagsrum 2020 - Insats i öppna kamin installerad, rökkanal glidgjuten. Besiktigad och godkänd. Golv tilläggsisolerat med ny isolering och nytt innergolv. Kök 2018 - ny diskmaskin. 2020 - Tilläggsisolering med ny isolering i kök + matplats. Nytt regelverk, nya väggar och nya 3 - glasfönster installerade i matplatsen. Nytt IKEA - kök installerades samt nytt kylskåp + frys och ny fläkt. Hall 2020 - Tilläggsisolering med ny isolering i golv, tak och väggar, nytt regelverk samt nya väggar och ny dörr monterad. Loft 1 + 2 2020 - nya golv med ny isolering, nya regelverk, isolering och innerväggar. Badrum 2020 - ny varmvattenberedare. 2021 - Totalrenoverat, allt byttes ut. Regelverk, 2-glas fönster, golvvärme, tak + belysning, vatten och avloppsledningar, väggar med kakel + klinkers, tvättställ och duschanordning. Övriga renoveringar 2016 - kommunalt vatten och avlopp indraget i huset. Installering godkänd av Stockholm vatten. 2018 - nya ytterväggar sovrum 2020 - nya takstolar, ny isolering i tak samt nya takpannor. 2020 - veranda renoverad och inbyggd med tak och skjutdörrar. 2020 - teglad murstock slipad och oljad. 2020 - nya ytterväggar hall, matrum och badrum 2020 - ny utebelysning installerad Detta hem vill ni inte missa! Kontakta ansva

Lackerargränd 12, Huddinge centralt, Huddinge kommun

Lackerargränd 12

Lägenhet
Huddinge centralt, Huddinge kommun
Notar
1 850 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 5/6
3 289 kr/mån
54 412 kr/m²

Här bor du på trivsamma 34 kvm med fräscha ytskikt och trevlig planlösning. Lägenheten har en ljus välkomnande hall med gott om förvaring. Genomgående parkettgolv i ek. Vitt stilrent kök med inbyggd mikrovågsugn, spis och kyl/frys i rostfritt utförande. Öppen planlösning med stora fönsterpartier som ger lägenheten ett härligt ljusinsläpp och extra rymd. Vidare har lägenheten ett rymligt helkaklat badrum med duschväggar, kommod med förvaring och tvättmaskin med arbetsyta och/eller möjlighet till förvaring ovanpå. Stor balkong med plats för loungegrupp. Ett kompakt boende med plats för sällskap. I huset finns även möjlighet att hyra garageplats. Varmt välkommen på visning! Starta dagen med nybakat bröd från det populära stenugnsbageriet SPRØD som ligger en kort promenad från lägenheten. Ytterligare 5 minuters promenad tar dig till Huddinge station och pendeltåget som snabbt och enkelt tar dig in till city på ca 15 minuter. I levande Huddinge centrum finns allt ni kan önska i form av service, mataffärer, restauranger, butiker, gym osv. I närområdet finns även trevliga spår för en joggingtur och på fem minuters gångavstånd ligger sjön Trehörningen som är en del av Paradisets naturreservat, Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde. Här korsar också vackra Sörmlandsleden för den som är sugen på äventyr. Även vintertid erbjuder området gott om utomhusaktiviteter. Föredrar du längdskidåkning finns b.la. Sörskogens elljusspår och för en fartfylld dag med utförsåkning tar du enkelt buss 714 till fina Flottsbro skidanläggning.

  • Balkong
  • Hiss
Södervägen 17A, Högmora, Huddinge kommun

Södervägen 17A

Lägenhet
Högmora, Huddinge kommun
Notar
4 795 000 kr
157 m²
6 rum
6 493 kr/mån
30 541 kr/m²

Visningen äger rum på Mätvägen 7A! Välkommen till Södervägen 17A ! I detta moderna hem om 157 kvm förverkligas drömmen om att bo naturnära utan att gå miste om allt gott Huddinge har att erbjuda. Ett genomtänkt boende med hög standard - en perfekt kombination av lyx och bekvämlighet. Här slås du direkt av fastighetens härliga atmosfär. Ett ljust och luftigt boende där vardagsrum och kök samsas i öppen planlösning med stora fönsterpartier och fönster i tre väderstreck. Smakfulla färgval, vitlaserad 1-stavs ekparkett, en takhöjd på ca 3 meter och genomgående påkostade materialval. Kök med tillhörande köksö, modernt utrustat med induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Lättmöblerad boyta som inbjuder till att umgås med familj och vänner. Från vardagsrummet når ni bostadens otroliga utemiljö där varenda kvadratmeter utnyttjats på ett optimalt sätt för att skapa en rofylld oas med plats för både lek och avkoppling. Här finns stor trädäckad altan samt gräsmatta runt om huset. Vidare har fastigheten fyra härligt ljusa sovrum med bra förvaringsutrymmen. Samtliga rum har plats för säng, förvaringsmöbler, skrivbord och lekytor. Två mycket stilrena badrum, badkar på övervåningen och dusch på nedre plan. Vattenburen golvvärme genom hela huset. Detta boende är verkligen något utöver det vanliga. Varmt välkomna på visning! Natursköna Högmora är perfekt för dig som inte vill kompromissa mellan närheten till både innerstan och vackra friluftsområden och naturupplevelser. Här förenas lantidyll med modern villastad och barnen växer upp med mängder av lekkamrater i grannhusen och närheten till flera fina natur- och skogsområden samt sjöarna Magelungen och Trehörningen som erbjuder både klippbad och fiske. Vintertid finns skidspår i Orlångens naturreservat. I närområdet finns även populära Ågesta friluftsområde med ridklubb, golfklubb, utegym och elljusspår för löpare samt preparerade skidspår vintertid. I Stuvsta ligger ett flertal förskolor och skolor upp til åk 9. Även i Snättringe och Huddinge finns flera grundskolor och gymnasium. Från Ågestavägen går buss 742 mot anslutande pendeltåg i Huddinge eller Farsta strand. Med bil når du Huddinge C på knappt 9 min.

  • Uteplats
Österängsvägen 22B, Gladö Kvarn, Huddinge kommun

Österängsvägen 22B

Radhus
Gladö Kvarn, Huddinge kommun
Notar
4 995 000 kr
132 m²
6 rum
5 395 kr/mån
37 841 kr/m²

Varmt välkommen till denna fulländade bostad där ingenting har lämnats åt slumpen. I natursköna Gladö kvarn finner vi detta underbara hem om 132 kvm välplanerade kvadratmeter. Påkostade materialval över hela huset, smarta lösningar och genomtänkta val gör detta hus till något alldeles extra och ett utomordentligt boende för den kräsne. Tack vare den öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna i flera väderstreck flödar ljuset in och rymden i huset är väl påtaglig. Huset består av underbara sociala ytor där det ljusa vardagsrummet ihop med ett fullutrustat kök som utgör en stor del. Härifrån når man den trivsamma uteplatsen där man kan njuta av solens alla timmar under dagen och den generöst tilltagna altanen ger utrymme för både loungemöbler, grill, matbord, solstolar och grönska. Utöver det kommer det finnas en härligt gräsmatta som bjuder in till lek och är perfekt för den som älskar att påta i trädgården. Vidare i huset finner vi två helkaklade badrum, en på varsin våning, en stor tvättstuga, fyra rymliga sovrum. Huset är utrustad med vattenburen golvvärme vilket skapar ett energisnålt boende. Här bor du i en underbar familjeidyll med rogivande omgivning men ändå med närhet till det mesta. Goda kommunikationer, förskolor, skolor, shoppingcentrum, natur och badplatser ligger på bekvämt avstånd från bostaden. Varmt välkommen till ett trivsamt hem och ett underbart område! Gladö Kvarn ligger naturnära men ändå med närhet till köpcentrum, bank och vårdcentral. Det är endast 6 km till Huddinge Centrum och dit tar man sig lätt med buss 744, bil eller cykel då det finns upplyst cykelbana hela vägen. Därifrån tar du dig till Stockholms Central på 12 minuter med pendeln. Huddinge Sjukhus ligger inom cykelavstånd. Kommunen planerar att bygga förskola inom ramen för detaljplanen, idag finns förskola och grundskola i Balingsnäs ca 4 km från Gladö Kvarn med cykelväg hela vägen. Inom gångavstånd ligger också friluftsområdet Sundby gård med natursköna vandringsleder och fina isar på vintern - plogad bana runt Orlången. Här finns också Sundby ridskola. Detta hem måste ses, välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 22