Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Adam Sörensen

Adam Sörensen

Om mig

VÄSTMANLANDS MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 2023! Med bakgrund som säljare och ett decennium i byggbranschen samt den mest uppdaterade och eftertraktade fastighetsmäklarutbildningen på Högskolan i Gävle, har detta format mig till en utmärkt problemlösare med ett öga för detaljer och en ovärderlig kunskap som hjälper er att slappna av under förmedlingsprocessen. Transparens och öppna dialoger är något jag förespråkar. Försäljningen av er bostad gör vi tillsammans!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Barnängsgatan 31A, null, Hallstahammars kommun
  • Imorgon kl 17:30
Barnängsgatan 31A, null, Hallstahammars kommun, bild 2
Barnängsgatan 31A, null, Hallstahammars kommun, bild 3

Barnängsgatan 31A

Lägenhet
Hallstahammars kommun
350 000 kr
40,5 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 812 kr/mån
8 642 kr/m²

- Stor balkong med soligt läge! - Välplanerad med generösa ytor - Belägen på populära Barnängsgatan Varmt välkomna till denna otroligt välplanerade 1,5 rok bekvämt belägen på andra våningen. Här bor ni i en lägenhet som karaktäriseras av färger i jordnära kulör och fräscha ytskikt, optimala förvaringsmöjligheter via två tillhörande förråd och med direkt närhet till centrum. Lägenheten utgörs av ett sovrum intill köket där de med enkla medel kan avskärmas helt genom att sätta in en dörr, ett luftigt och generöst vardagsrum med stora fönsterpartier som bringar ett fantastiskt ljusinsläpp till hela lägenheten, här återfinns också utgång till generös balkong i soligt läge som förlänger säsongen. Vidare finner ni det stilrena köket med plats för mindre matsalsbord och goda arbetsytor. Det helkaklade badrummet erbjuder tvättmaskin, tvättställ, wc och dusch! På Barnängsgatan bor Ni en kort promenad bort från både livsmedelsaffärer, restauranger, vårdcentral, skolor, förskolor och rogivande promenadstråk, allmänna kommunikationer och buss 511 som tar Er direkt till Västerås City. Bo i Hallstahammars hjärta med allt du behöver ett stenkast bort. En lägenhet som måste upplevas, varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Stationsgatan 6B, Kolbäck, Hallstahammars kommun
Stationsgatan 6B, Kolbäck, Hallstahammars kommun, bild 2
Stationsgatan 6B, Kolbäck, Hallstahammars kommun, bild 3

Stationsgatan 6B

Lägenhet
Kolbäck, Hallstahammars kommun
795 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 384 kr/mån
14 587 kr/m²

- Perfekt förstaboende i attraktiv förening! - Välplanerad med generösa ytor - Belägen på populära Stationsgatan - Mysig inglasad balkong med soligt läge! Varmt välkomna till Stationsgatan 6B och denna generösa tvåa ogenerat belägen högst upp i huset med inglasad balkong. Här bor ni i en lägenhet som karaktäriseras av stilfulla och fräscha ytskikt. Lägenheten utgörs av ett till ytan generöst vardagsrum med plats för flertalet alternativa möblemang, stora fönsterpartier som bringar ett fantastiskt ljusinsläpp till hela lägenheten och direkt utgång till den stora inglasade balkongen med fri syn och bra solläge! Vidare finner ni det tidlösa köket med mörkt kakel ovan köksbänk samt plats för matbord intill fönsterparti, ett rogivande sovrum samt badrum med kaklade väggar. Förvaring återfinns via garderobsvägg i hallen samt förråd tillhörande bostaden. Skötsam och stabil förening med mycket god ekonomi. Låg belåning (110 kr/kvm enl ÅR 2023). Detta fantastiska hem har ett enastående läge, vilket gör det till det perfekta valet för den som vill bo centralt och samtidigt ha nära till bekvämligheter och service. Rakt utanför dörren finns ett gym nära till hands. Kolbäck erbjuder ett trivsamt samhälle med närhet till skolor, matbutik och fria kommunikationer via buss och bokstavligen ett stenkast från lägenheten hittar Ni tågstationen som tar er till Västerås sedan vidare till Stockholm, samtidigt som du har naturens alla underbara möjligheter precis runt knuten. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Adam Sörensen. En bostad som måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 2