Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Adam Sörensen

Adam Sörensen

Om mig

VÄSTMANLANDS MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 2023! Med bakgrund som säljare och ett decennium i byggbranschen samt den mest uppdaterade och eftertraktade fastighetsmäklarutbildningen på Högskolan i Gävle, har detta format mig till en utmärkt problemlösare med ett öga för detaljer och en ovärderlig kunskap som hjälper er att slappna av under förmedlingsprocessen. Transparens och öppna dialoger är något jag förespråkar. Försäljningen av er bostad gör vi tillsammans!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lövboåsvägen 8, Lövboås, Hallstahammars kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Lövboåsvägen 8, Lövboås, Hallstahammars kommun, bild 2
Lövboåsvägen 8, Lövboås, Hallstahammars kommun, bild 3

Lövboåsvägen 8

Lägenhet
Lövboås, Hallstahammars kommun
795 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3
4 408 kr/mån
12 823 kr/m²

- Toppskick - Gavelvåning med balkong - Förening med god ekonomi och låg belåningsgrad Varmt välkomna till denna fantastiska vindsvåning där bostaden med varsam hand renoverats för att skapa en av Hallstahammars troligtvis finaste bostadsrätter. På omåttlig populära Lövboås, beläget ogenerat och ostört högst upp i huset med gavelläge välkomnas ni in till generös hall med gott om plats för avhängning, genomgående ljusa golv och väggar i grå kulör skapar en rogivande känsla i hela bostaden. Här finner ni renoverat och fullutrustat kök med integrerade vitvaror samt plats för matbord intill fönster. Magnifikt vardagsrum med snedtak och stora fönsterpartier vilket skapar karaktär och fantastiskt ljusflöde, här finns plats för flertalet olika möbleringsalternativ så som matsalsbord, skrivbordshörna och generös soffa, här finns även utgång till balkong i avskilt läge. Intilliggande återfinns generöst och rogivande sovrum med platsbyggd garderob. Badrummet erbjuder wc, kommod med ovansittande spegel och takfönster samt takdusch med duschväggar och tvättmaskin. Förvaring finns via klädkammare i hallen samt kattvindar, utöver detta ett tillhörande förråd i källaren. Denna bostad på Lövboåsvägen 8 är helt enkelt en pärla. Här förenas en fantastisk charm, välbevarade detaljer och en uppdaterad interiör för en komplett upplevelse. Lövboås är ett mycket omtyckt område och bostaden är belägen i mysigt villakvarter, Här bor Ni en kort promenad bort från både livsmedelsaffärer, restauranger, vårdcentral, skolor, förskolor och rogivande promenadstråk, allmänna kommunikationer och buss 511 som tar er direkt till Västerås City. Bo i Hallstahammars hjärta med allt du behöver ett stenkast bort. En bostad som måste upplevas, varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Neptungatan 10, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Neptungatan 10, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Neptungatan 10, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Neptungatan 10

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
2 695 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1
5 659 kr/mån
30 977 kr/m²

- Stor uteplats - Exklusiva materialval - Förening med relax och bastu - Ljusinsläpp från två vädersträck - Gemensamt elavtal som håller kostnaderna låga Varmt välkomna till Neptungatan 10! Mälarnära och i en fantastisk miljö finns nu chansen att förvärva denna ytterst charmiga trea i toppskick om hela 87 kvadratmeter. Här bor du med hög standard och smakfulla ytskikt som skapar en härlig energi i hela lägenheten. Boendet karaktäriseras av två sovrum, ett helkaklat badrum i toppskick samt kök med matplats intill fönsterparti och stort vardagsrum med platsbyggda förvaringsmöbler. Lägenheten omges av exemplarisk förvaring via flertalet inbyggda garderober med ELFA-system. Stor uteplats i söderläge mot föreningens välskötta innergård. Bo i en trivsam förening med tillgång till både relax och gym – för dig som älskar att sätta guldkant på vardagen. Attraktivt belägen på Öster Mälarstrand med närhet till alltifrån livsmedelsbutiker, restauranger, butiker och fantastiska promenadstråk. Ett tillfälle du inte vill missa! Kontanta ansvarig mäklare Adam Sörensen för mer information och anmälan till visning. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Norra Lyckovägen 6E, Fredhem, Hallstahammars kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Norra Lyckovägen 6E, Fredhem, Hallstahammars kommun, bild 2
Norra Lyckovägen 6E, Fredhem, Hallstahammars kommun, bild 3

Norra Lyckovägen 6E

Radhus
Fredhem, Hallstahammars kommun
2 395 000 kr
123 + 6 m²
5 rum
415 m² tomt

Varmt välkomna till Norra lyckovägen 6E. Här bor ni mitt i hjärtat av Hallstahammar med närhet till allt som önskas! Ni bjuds in till en väldisponerad bostad med mycket trevlig layout. De 123 + 6 kvm fördelas på rymligt, modernt och fullutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrum med stora fönsterpartier där ni även finner utgång direkt till baksidan av tomten i insynsskyddat läge med trädäckad altan, här får både familj och vänner plats att njuta av sommaren. Vidare återfinns i dagsläget fyra rogivande sovrum. Villan erbjuder även groventré med tvättstuga och egen gäst-wc, perfekt för barnfamiljen samt badrum med badkar, kommod och WC. Tomten är präglad för att tillfredsställa de sociala tillställningarna, här erbjuds trädäck på både fram och baksidan av huset, lättskött tomt med generösa grönytor för barnen samt ett större utomhusförråd. Vidare återfinns grusad uppfart med plats för två bilar, fiber finns indraget till huset. HUSET ÄR FÖRBESIKTIGAT! Belägen i lugnt och familjevänligt område dit många söker sig, mitt i Hallstahammar med direkt läge till skolor, förskolor stora grönytor, lekparker, fotbollsplaner & hockeyhall samt, promenadstråk och motionscentrum men även centrum med ett stort utbud av mataffärer och restauranger. En kort bilfärd bort återfinnes Västerås stad med mångfacetterat utbud av butiker och stormarknader. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Stora gatan 75A, Vasastaden, Västerås kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Stora gatan 75A, Vasastaden, Västerås kommun, bild 2
Stora gatan 75A, Vasastaden, Västerås kommun, bild 3

Stora gatan 75A

Lägenhet
Vasastaden, Västerås kommun
2 395 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/4
4 328 kr/mån
39 262 kr/m²

- Balkong mot innergård med fantastisk utsikt - Attraktivt belägen i Vasastaden - Topprenoverad - Låg avgift - Hiss Nu finns chansen att förvärva denna förtjusande tvåa om 61 kvm med fantastiskt ljusinsläpp via två väderstreck och mysig balkong mot den lummiga innergården. Den optimalt planerade bostaden bjuder på fina trägolv, ljusa ytskikt, modernt och fullutrustat kök med plats för matbord och utgång till den mysiga balkongen. Vidare återfinns väl tilltaget vardagsrum med vackra detaljer och stora fönster som bringar ett fantastiskt ljusflöde. Intilliggande återfinns det rogivande sovrummet med förvaring via garderobsvägg, här finner ni också har ett modernt helkaklat badrum med vägghängd wc, kommod och dusch med duschväggar. Här bor du bekvämt med hiss och ypperligt med förvaringsmöjligheter via garderober och förråd i källaren. Belägen i familjär och ordningsam förening med god ekonomi. En kort promenad bort når du både livsmedelsaffärer, centralstation, rogivande promenadstråk och Västerås citys omfattande utbud. Bo i Västerås hjärta med allt du behöver ett stenkast bort. En lägenhet som måste upplevas, varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Adam Sörensen för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Flodinsgatan 6, Blåsbo, Västerås kommun
  • Mån 6 maj kl 18:30
Flodinsgatan 6, Blåsbo, Västerås kommun, bild 2
Flodinsgatan 6, Blåsbo, Västerås kommun, bild 3

Flodinsgatan 6

Lägenhet
Blåsbo, Västerås kommun
1 695 000 kr
46 m²
2 rum
5 132 kr/mån
36 848 kr/m²

- Toppskick - Eftersökt adress - Garanterad parkeringsplats - Direkt närhet till City & Universitet Hjärtligt välkomna att förälskas i denna toppfräscha lägenhet. Redan i hallen anas en medvetenhet utöver det vanliga. Grått klinkerbelagt golv vilket mynnar ut till parkett och ljusa ytskikt som är genomgående för bostaden. Smakfullt och topprenoverat kök med full maskinell utrustning, mycket gott om förvaring bakom vita underskåp, i öppen planlösning finner ni rymligt och ljust vardagsrum med gott om plats för soffa med tillhörande bord och multimediamöbler. Ljuvligt fönsterparti samt högt i tak bidrar till trevligt ljusflöde i rummet, här återfinnes även utgången mot bostadens härliga balkong i soligt läge och utsikt över Blåsbos takåsar. Helkaklat badrum med vita kakelplattor på väggarna som bryts av mot grått klinkergolv. Mysigt sovrum med härligt ljusflöde från stort fönster samt förvaring via garderob, ytterligare förvaring finns via källarförråd. Välskött förening med solid ekonomi, stora renoveringar redan utförda. Blåsbo är ett mycket omtyckt område och bostaden är belägen i vackert villakvarter, de charmiga promenadstråken längs Svartån och cirka 5 minuter till Djäkneberget. Här bor du med behändigt gångavstånd till närbutik och kommunikationer och ett par minuter på cykel till city, centralstation och Mälardalens Universitet & Widenska idrottsgymnasium. Ett boende som måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Lundagatan 6, Aroslund, Västerås kommun
  • Tor 2 maj kl 17:30
Lundagatan 6, Aroslund, Västerås kommun, bild 2
Lundagatan 6, Aroslund, Västerås kommun, bild 3

Lundagatan 6

Villa
Aroslund, Västerås kommun
4 695 000 kr
125 + 31 m²
7 rum
388 m² tomt

- Fantastiskt boende på attraktiv adress - Närhet till allt som önskas! - Friköpt hörntomt - FÖRBESIKTIGAD! TILLFÄLLE!! - Nu finns chansen att förvärva detta fantastiska hem som år 1911 stod Mölntorp men monterades ned och fraktades sedan med häst och vagn till Lundagatan 6 i Västerås. En fantastisk villa fördelat i två plan med eget garage och källardel. Här bor du centralt i en egen skyddad oas med attraktiv hörntomt på en av Västerås mest attraktiva adresser. Redan vid första anblicken slås du av de generösa rymderna och de vackra detaljerna som ger huset sin karaktär. Här möts ni av öppen spis och spröjsade fönster som ger en tidlös känsla av äldre bevarad charm. Boendet karaktäriseras av ett fantastiskt ljusinsläpp, stora ytor och en alldeles ljuvlig insynsskyddad uteplats. På entréplanet möts ni av hallen med gott om plats för förvaring, denna leder er sedan vidare till umgängesdelen, ett gediget och fullutrustat kök med rymlig köksö som avgränsar matsalen, med egen utgång till tomten. Intilliggande återfinns vardagsrum samt master-bedroom med eget badrum och gömd trapp direkt ner till källaren. På övervåningen möts ni av en övre hall med förvaring via garderober samt utgång till magisk balkong med utsikt över takåsarna. Även här finner ni fullutrustat kök samt två rogivande sovrum, allrum samt badrum med tvättmaskin. Källaren har gott om utrymme för förvaring men även tvättstuga och wc. Vinden är oinredd med enorma möjligheter. På den insynsskyddade uteplatsen återfinns plats för både vänner och familj att umgås, med en stenlagd utedel samt inglasat uterum. Intilliggande uppfarten finns förråd och garagedel. Tidigare har villan innehaft fyra bostadsdelar vilket på senare år gjorts om till två. Bo på en av våningarna och hyr ut den andra, eller utnyttja hela bostaden för den stora familjen! Aroslund är ett mycket omtyckt område och bostaden är belägen i vackert villakvarter med närhet till Rocklunda, Blåsbo samt Västerås city och dess rikliga utbud, de charmiga promenadstråken längs Svartån och cirka 7 minuter till Djäkneberget. Här bor du med behändigt gångavstånd till närbutik och kommunikationer samt ett par minuter på cykel till city, centralstation och Mälardalens Universitet. Vill du bo i lugna kvarter med lättskött hus och trevligt grannskap och närhet till allt du önskar har du hittat hem. OBS! Bokad visning, boka in er på en angiven visningtid. Kontakta ansvarig mäklare Adam Sörensen idag för att boka en visning och upptäck allt detta hem har att erbjuda!

  • Premium
Jutbodavägen 21, Tuna, Hallstahammars kommun
  • Idag kl 18:45
Jutbodavägen 21, Tuna, Hallstahammars kommun, bild 2
Jutbodavägen 21, Tuna, Hallstahammars kommun, bild 3

Jutbodavägen 21

Villa
Tuna, Hallstahammars kommun
2 595 000 kr
136 + 50 m²
8 rum
1 147 m² tomt

- FÖRBESIKTIGAD - Friliggande garage och stor uppfart - Inglasat uterum med trädäck och spabad TILLFÄLLE! Varmt välkommen till härliga Jutbodavägen 21. Nu har ni möjlighet att förvärva detta fina hus med plats för den stora familjen och magisk trädgård i populära och barnvänliga Tuna. Denna villa har en totalyta om 186 kvm som är fördelat på åtta rum och kök med två badrum, ett på vardera plan. Entréplan välkomnar er med stor hall med gott om avhängningsmöjligheter. Vidare möts ni av ett stilrent och fräscht kök med fullstor kyl och frys samt förvaring bakom ljusa skåpsluckor och plats för matgrupp intill fönsterparti. Här finner ni även utgång till det inglasade uterummet som i sin tur löper vidare till trädäcket med spabad som löper längs knuten av huset, här får både vänner och familj får plats med insynsskyddat läge och stor gräsmatta som stolt sträcker sig runt hela huset. Generöst vardagsrum med intilliggande matsalsdel/alt sovrum med egen utgång till takad veranda. Ytterligare ett sovrum samt badrum med badkar och separat tättstuga med groventré, perfekt för barnfamiljen. En trappa upp finner ni hela fyra rogivande sovrum med gott om förvaringsmöjligheter via garderober varav två av dessa öppnar upp till takad altan med förvaring via kattvindar. Generöst allrum samt ett badrum med dusch, wc och bastu. Stor trädgård med härligt trädäck och baksida med insynsskyddad läge. Flertalet parkeringsmöjligheter via asfalterad uppfart samt garage. Villan är förbesiktigad! Beläget i lugnt och familjevänligt område med närhet till lekpark, skolor och förskolor, grönytor och allmänna kommunikationer samt ett stort utbud av mataffärer och restauranger. En kort bilfärd bort återfinnes Västerås stad med mångfacetterat utbud av butiker och stormarknader.

  • Premium
Fågelvägen 15, Lövboås, Hallstahammars kommun
  • Tor 2 maj kl 18:30
Fågelvägen 15, Lövboås, Hallstahammars kommun, bild 2
Fågelvägen 15, Lövboås, Hallstahammars kommun, bild 3

Fågelvägen 15

Villa
Lövboås, Hallstahammars kommun
2 695 000 kr
102 + 102 m²
6 rum
702 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska enplansvilla med källare på Fågelvägen 15 i Hallstahammar med en totalyta om 204 kvm. Denna underbara bostad erbjuder en perfekt kombination av rymlighet, stil och bekvämlighet som gör den till ett drömhem för den stora familjen. Entréplan erbjuder imponerande vardagsrum med en vacker kamin och en anslutande matsalsdel i öppen planlösning mot vardagsrummet, här finner du även en utgång till villans härliga altan, som delvis är takad, detta blir den perfekta platsen att njuta av sommaren tillsammans med familj och vänner, med gott om utrymme för avkoppling och sociala sammankomster. Vidare på entréplan finner du tre bekväma sovrum samt ett tidlöst och fullutrustat kök med gott om plats för matbord intill fönsterparti. Här finns även ett badrum med tvättställ, badkar och wc samt generöst med förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober. Källaren är gedigen och erbjuder flertalet förråd, ytterligare två sovrum samt garage där nedfarten behöver återställas för att nyttjas med bil samt en praktisk tvättstuga och gäst-wc. VILLAN ÄR FÖRBESIKTIGAD! Tomten är grönskande och vacker i insynsskyddat läge vilket ger en lugn och rofylld atmosfär. Gott om parkeringsplatser genom grusad uppfart. Låga driftkostnader med fjärrvärme och kamin, fiber finns indraget i huset. Belägen i lugnt och familjevänligt område med en kort promenad till lekpark, skolor och förskolor, grönytor och utegym med motionsspår och slalombacke samt ett stort utbud av mataffärer. En kort bilfärd bort återfinnes Västerås stad med mångfacetterat utbud av butiker och stormarknader. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Sevallagatan 1A, Skiljebo, Västerås kommun
  • Idag kl 17:30
Sevallagatan 1A, Skiljebo, Västerås kommun, bild 2
Sevallagatan 1A, Skiljebo, Västerås kommun, bild 3

Sevallagatan 1A

Lägenhet
Skiljebo, Västerås kommun
1 295 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2
3 307 kr/mån
21 405 kr/m²

- Balkong i högt och fritt läge - Genomgående fräscha ytskikt - Bredband ingår i avgiften - Välskött och stabil förening med låga avgifter Varmt välkommen till denna fräscha och välplanerade tvåa om 60,5 kvm på Sevallagatan 1A. Här finner du ett snyggt och modernt kök med full maskinell utrustning som har plats för matbord intill fönsterparti, badrum med kaklade väggar, ett rogivande sovrum och ett rymligt vardagsrum med gott om plats för möblemang. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong med högt läge och utsikt över den lummiga innergården. Lägenheten karaktäriseras av genomgående fräscha ytskikt. Goda förvaringsmöjligheter via flera garderober och i tillhörande förråd. Bostaden håller genomgående fint skick så här är det bara att flytta in och trivas! Attraktivt belägen på populära Skiljebo med direkt närhet till Skiljebo centrum som innehar livsmedelsaffär, restaurang och butiker. BRF Skogslyckan är en mycket välskött förening med god ekonomi och underhåll. Tv och bredband ingår i avgiften och parkering finns! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Neptungatan 6, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Neptungatan 6, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Neptungatan 6, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Neptungatan 6

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
1 895 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2
3 986 kr/mån
37 900 kr/m²

Välkommen till denna pärla på Neptungatan 6, idylliskt belägen på eftertraktade Notudden! På den andra våningen finner du denna fantastiska tvåa, perfekt bostad för den kräsne som söker både funktion och stil. Med en optimal planlösning och smarta lösningar är detta hemmet där komfort och bekvämlighet möter modern design. Redan i hallen möts du av smart förvaring bakom garderobsvägg som säkerställer att varje kvadratmeter är väl utnyttjad. Det stora helkaklade badrummet erbjuder dusch med duschväggar, stilfull kommod och en smidigt placerad tvättmaskin under arbetsbänken – här är varje detalj genomtänkt för att göra din vardag enklare. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med välkomnande yta där det finns gott om utrymme för vardagsrumsmöbler och matbord intill fönsterparti i det fullutrustade köket med modern och stilren design, här leder en glasad dörr ut till den magiska balkongen som bjuder på soliga stunder och en förtrollande sjöglimt. Det är den perfekta platsen för avkoppling, umgänge eller en stunds ensamhet med en bok och en kopp kaffe. Generöst sovrum med klädkammare som även erbjuder plats för mindre kontorsdel. Fastigheten stod klar för inflytt april 2020 och håller således toppskick. Är du ute efter faciliteter utöver det vanliga så har du hittat rätt. Denna moderna förening erbjuder nämligen bl.a. en egen bilpool i varmgaraget under huset. Via hissen ner till källaren finner du ett välutrustat gym med relaxavdelning och via den trevliga innergården når du föreningens gårdhus med övernattningslägenhet samt en festlokal som kan hyras av medlemmarna. Till lägenheten hör ett källarförråd. Missa inte chansen till detta drömboende! Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Snevringevägen 62, Lövboås, Hallstahammars kommun
Snevringevägen 62, Lövboås, Hallstahammars kommun, bild 2
Snevringevägen 62, Lövboås, Hallstahammars kommun, bild 3

Snevringevägen 62

Lägenhet
Lövboås, Hallstahammars kommun
595 000 kr
94,5 m²
4 rum
vån 2
7 239 kr/mån
6 296 kr/m²

- Andra våningen med hiss - Bredband ingår i avgiften - Centralt beläget Äntligen en fyrarummare i Hallstahammar! Varmt välkomna till Snevringevägen 62, i hus med hiss och centralt läge med en boarea om hela 94,5 kvm. På andra våningen välkomnas ni till generös hall med gott om avhängsningsmöjligheter. Här finner ni hela tre sovrum, två separata sovdelar, perfekt för barnfamiljen där ni slipper störas av spring tack vare egen gäst-wc. Master-bedroom är avskilt intill det stora vardagsrummet med utgång till balkongen i soligt läge. Modernt kök med vitt kakel ovan köksbänken, här återfinns plats för större matsalsbord intill fönsterparti. Fint badrum med dusch, tvättställ och tvättmaskin. Ytterligare en korridor återfinns med gott om plats för förvaring via garderobsvägg samt förråd i källaren. På Snevringevägen 62 bor Ni en kort promenad bort från både livsmedelsaffärer, restauranger, vårdcentral, skolor, förskolor och rogivande promenadstråk, allmänna kommunikationer och buss 511 som tar Er direkt till Västerås City. Bo i Hallstahammars hjärta med allt du behöver ett stenkast bort. En lägenhet som måste upplevas, varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rangatan 6, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
Rangatan 6, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Rangatan 6, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Rangatan 6

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
5 695 000 kr
95,2 + 24,9 m²
4 rum
vån 5/5
7 808 kr/mån
59 821 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva denna magnifika takvåning i insynsskyddat läge med både takterrass och balkong på eftertraktade Notudden. Här möts du av elegans och en kyrkliknande takhöjd samt fönsterpartier som får det mesta att blekna i jämförelse. Bostaden är i dagsläget fördelad på 3 rum och kök + loft med en totalyta om 120,1 kvm i en fantastisk öppen planlösning. Det spektakulära allrummet sträcker sig längs husets gavel och inrymmer såväl modernt påkostat kök med köksö och integrerade vitvaror, matsalsdel och ytterligare plats för möblemang. Härifrån nås också den utsökta takterrassen i soligt sydvvästläge som bjuder in till svårslagna middagar, samt den härliga balkongen med Mälarglimt mellan träden. Vidare återfinns det gedigna loftet som kan nyttjas som vardagsrum med kontorsdel. I korridor intilliggande hallen finns två rogivande sovrum, det ena med egen utgång till balkongen och master-bedroom med egen walk-in closet. Bostaden erbjuder även badrum med dubbla takduschar samt tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk med ovansittande förvaring, ytterligare en gäst-wc finns att tillgå intill hallen. Till bostaden hör även ett vindsförråd. Planlösning har anpassats för säljarnas behov och kan med enkla medel återställas för att få tre sovrum, se alternativ planlösning. BRF Notuddsparken vann år 2023 det ärofyllda priset ”årets arkitektpris” i Västmanland och fastigheten är ett Svanenmärkt och energieffektivt passivhus som stod klart för inflytt 2021 och håller således toppskick och ger möjligheten till gröna bolån. Är du ute efter faciliteter utöver det vanliga så har du hittat rätt. Denna moderna förening erbjuder nämligen bl.a. en grönskande trädgård med odlingsmöjligheter via lådor samt egen cykel- och bilpool, kylrum för matleveranser och solceller på taket. Läs mer om husens finesser på https://notuddsparken.se/ Här bor ni i den nya delen av Öster Mälarstrand som genomgår en expansiv utveckling. Med gym, matbutik, vackra promenadstråk och Mälaren i direkt närhet. Utöver detta behändigt promenadavstånd till omåttligt populära Steam Hotel, Kokpunkten, hamnen med flertalet restauranger, tågstationen samt Västerås city. Med en kort tur på cykel når du Björnöns naturreservat med badplatser och motionsspår samt Mälardalens Universitet. Detta är en bostad som måste upplevas på plats. Missa inte chansen på detta drömboende! Kontakta ansvarig mäklare för vidare info.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 12