Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Joanna Närling

Joanna Närling

Om mig

När man får arbeta med något man tycker är kul och brinner för så blir det bra - och jag älskar mitt jobb! Jag är en tävlingsinriktad mäklare med ett genuint intresse för människor och för mitt yrke. Genom att se personerna bakom varje affär och mitt stora personliga engagemang når vi tillsammans fantastiska försäljningsresultat vilket har återspeglats i att jag har hög kundnöjdhet från såväl säljare som köpare. Uppskattar ni en trygg mäklare med stort driv och engagemang? Kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Åmänningevägen 4, Hagaberg, Västerås kommun
  • Lör 27 apr kl 13:00
Åmänningevägen 4, Hagaberg, Västerås kommun, bild 2
Åmänningevägen 4, Hagaberg, Västerås kommun, bild 3

Åmänningevägen 4

Villa
Hagaberg, Västerås kommun
3 595 000 kr
114 m²
4 rum
508 m² tomt

- Friköpt parhus med carport - Genomgående fräscha ytskikt - Stort inglasad uterum och uteplats med markis - Attraktivt område Varmt välkommen till Åmänningevägen 4 och detta trevliga parhus om 114 kvm beläget på friköpt tomt med bra läge på området! Bostaden erbjuder en genomtänkt planlösning med generösa sällskapsytor och rikligt med ljusinsläpp. På entréplan välkomnas du in i en rymlig hall med klinkergolv, helkaklat badrum med separat tvättavdelning utrustat med tvättmaskin och torktumlare, fullt utrustat kök med plats för matgrupp intill fönsterparti och ett rum som i dagsläget nyttjas som kontor. Vardagsrummet har stora fönsterpartier och är öppet upp till nock i tak vilket ger ett härligt ljusflöde och rymd till rummet. Det finns möjlighet att dela av vardagsrummet och skapa ett till sovrum vid behov. På baksidan finns ett mysigt och rymligt inglasat och isolerat uterum med infravärme som kan nyttjas året om för sociala tillställningar. Från uterummet nås ett utrymme som idag används som bar och förrådsutrymme. Intill uterummet finns en uteplats med trall under markis. På övreplan möts du av en balkong med plats för möblemang och utsikt över vardagsrummet. Här finns även två rymliga och rogivande sovrum med gott om plats för förvaring i garderober, ytterligare ett helkaklat badrum samt en rymlig klädkammare. Här bort du bekvämt med friköpt tomt, indragen fiber och fjärrvärme! Ett boende att trivas i en lång tid framöver där flertalet renoveringar är gjorda de senaste åren. Se fullständig lista under fliken renoveringar. Till bostaden hör en carport med elbilsladdare samt två förråd. Hagaberg är ett omtyckt villaområde i Västerås som erbjuder en naturskön miljö som både ligger nära naturen och city. Här finns bland annat Vedbobackens skidanläggning i närheten samt två stycken golfbanor på några kilometers avstånd. Bra kommunikationer där det är lätt att ta sig ut på både E18 och Norrleden. Området är barnvänligt med närhet till skolor och lekplatser. Ett mycket trivsamt område! Kontakta gärna ansvarig mäklare Joanna Närling för mer information. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Markörgatan 6C, Haga, Västerås kommun

Markörgatan 6C

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
1 295 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 777 kr/mån
22 137 kr/m²

- Högst upp i hus med hiss - Genomgående fräscha ytskikt - Fönster i tre väderstreck - Välskött och stabil förening Varmt välkommen till denna fina och välplanerade tvåa om 58,5 kvm på Markörgatan 6C! Här finner du ett praktiskt kök med full maskinell utrustning och plats för bord intill trevliga fönsterpartier, badrum med kaklade väggar (förberett för tvättmaskin), ett rogivande sovrum med rymligt klädkammare. Stort vardagsrum med gott om plats för möblemang och utgång till den mysiga balkongen i högt läge. Lägenheten karaktäriseras av genomgående fräscha ytskikt och har rikligt med ljusinsläpp. Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett matkällarförråd. En riktig pärla för dig som vill trivas en lång tid framöver. Flexibelt tillträde. Här det bara att flytta in och trivas! Belägen i en välskött och stabil förening med goda parkeringsmöjligheter. Föreningen har bland annat bastu, gym, fyra tvättstugor, föreningslokal och hobbyrum. Attraktivt belägen på populära Haga med ca 10 min cykelavstånd till Västerås city samt Mälardalens högskola. Här bor ni även med närhet till grönområden, livsmedelsaffär och allmänna kommunikationer inom gångavstånd. Perfekt för dig som vill bo i ett grönskande område men ändå ha närhet till stadens fulla utbud. Kontakta gärna fastighetsmäklare Joanna Närling för mer information. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Södra Ringvägen 2C, Östermalm/Västerås, Västerås kommun

Södra Ringvägen 2C

Lägenhet
Östermalm/Västerås, Västerås kommun
1 795 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/8
4 098 kr/mån
33 868 kr/m²

Hjärtligt välkommen till denna utsökta tvåa med välplanerade kvadratmeter och givmilt ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Här avslöjas den sociala planlösning och de genomgående smakfulla ytskikten redan i lägenhetens entré. Boendet karaktäriseras av modernt kök med matsalsdel som trivsamt knyter samman kök och vardagsrum. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till den stora uteplatsen, ett rymligt och rogivande sovrum samt stort och fräscht badrum i toppskick. Utöver de trivsamma och välplanerade ytorna lämnas tacksamt mycket plats för förvaring. Ekonomiskt välmående förening med fastighet i toppskick. Här bo du i ett attraktivt område på eftersökta Östermalm med närhet till allt du önskar. Inom några minuters promenad når du centralstation, livsmedelsaffärer och Västerås citys stora utbud. Kontakta gärna ansvarig mäklare Joanna Närling för mer information. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kakelgatan 1, Östermalm, Västerås kommun

Kakelgatan 1

Lägenhet
Östermalm, Västerås kommun
1 895 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 2
3 451 kr/mån
36 796 kr/m²

- Öppen planlösning - Centralt läge - Välskött förening med låg avgift Hjärtligt välkommen till denna ytterst välplanerade tvåa med stilrena materialval. Boendet karaktäriseras av stilfullt kök i öppen planlösning mot väldisponerat ljust vardagsrum med stora fönsterpartier med rikligt ljusinsläpp, rofyllt sovrum med goda förvaringsmöjligheter genom klädkammare samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet nås lägenhetens rymliga balkong med utsikt över innergården. Genomgående fräscha och stilrena ytskikt. Ett boende som upplevs större än kvadratmetrarna visar. Här är det bara att flytta in och trivas! Flexibelt tillträde är möjligt. Låg avgift och boendekostnad där även bredband ingår! Belägen på attraktiva Östermalm med närhet till citys mångfacetterade utbud samt centralstationen. Kontakta gärna mäklaren för mer information! Kontakta gärna ansvarig mäklare Joanna Närling för mer information, Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sturegatan 9B, Centrum, Västerås kommun
  • Budgivning pågår

Sturegatan 9B

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
1 595 000 kr
49 m²
1 rum
vån 3
1 589 kr/mån
32 551 kr/m²

- Centralt läge mitt i stadens puls - Låg avgift - Välskött förening med bra ekonomi Hjärtligt välkomna till detta optimala boende perfekt som första boende, för studenten eller för den som önskar att bo med extremt låg boendekostnad. Här bor du mitt i stadens puls med absolut närhet till allt. Ostört och bekvämt belägen på våning tre. Lägenheten har rikligt med ljusinsläpp och har balkong mot den trevliga innergården. Boendet erbjuder ett stilrent kök som renoverats 2021, genomgående parkettgolv samt ett helkaklat badrum från 2022 så här är det bara att flytta in och trivas! Till lägenheten hör ett förråd. Välskött och stabil förening med mycket god ekonomi med låg belåningsgrad. Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare Joanna Närling för mer information och visning!

  • Balkong
Öster Mälarstrands allé 130, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Mån 22 apr kl 17:30

Öster Mälarstrands allé 130

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
1 795 000 kr
58 m²
2 rum
4 156 kr/mån
30 948 kr/m²

-Välplanerad och genomgående fräsch bostad - Stor balkong - Låg avgift med bredband & TV inkluderat - Garanterad parkeringsplats Nu erbjuds chansen att förvärva denna trevliga tvåa om 58 väldisponerade kvadratmeter! Boendet karaktäriseras av ett rogivande sovrum, fullt utrustat badrum i fint skick med tvättmaskin och torktumlare samt kök och vardagsrum i öppen planlösning som utgör perfekt yta för sociala tillställningar. Sist men inte minst en exceptionell balkong belägen med lummig utsikt. Här bor du med hög standard och tidlösa ytskikt. Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober. Till lägenheten hör ett källarförråd. Här är det bara att flytta in och trivas! Välskött förening med rogivande innergård och flertalet faciliteter så som gym samt övernattningslägenhet! Föreningen garanterar bilplats till lägenheten. Garaget nås med smidig access rakt ner via hissen. Utmärkt läge på Öster Mälarstrand som är ett av Västerås mest attraktiva områden med närhet till det mesta. Västerås city nås på behagligt cykelavstånd samtidigt som ni bor granne med Mälaren och det omåttligt populära Steam Hotel samt actionbadet Kokpunkten. Denna unika miljö ligger endast tre km från city! Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare Joanna Närling för mer information. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Dammvägen 4A, Ramnäs, Surahammars kommun

Dammvägen 4A

Lägenhet
Ramnäs, Surahammars kommun
250 000 kr
60,3 m²
2 rum
vån 2/3
3 586 kr/mån
4 146 kr/m²

Välkommen till Dammvägen 4A och denna fräscha, ljusa lägenhet! En välplanerad bostad på andra våningen. Nytapetserat rymligt kök med plats för matgrupp. Vardagsrum med utgång till balkongen i bra solläge mot föreningens gård. Sovrum med garderober. Helkaklat badrum. Här bor du med ett naturnära läge. Tågstation finns i Ramnäs och Västerås med Erikslund shopping ca 20 minuter bort med bil. Möjlighet till snabbt tillträde. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 7