Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Joanna Närling

Joanna Närling

Om mig

När man får arbeta med något man tycker är kul och brinner för så blir det bra - och jag älskar mitt jobb! Jag är en tävlingsinriktad mäklare med ett genuint intresse för människor och för mitt yrke. Genom att se personerna bakom varje affär och mitt stora personliga engagemang når vi tillsammans fantastiska försäljningsresultat vilket har återspeglats i att jag har hög kundnöjdhet från såväl säljare som köpare. Uppskattar ni en trygg mäklare med stort driv och engagemang? Kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vallingatan 6B, Centrum, Västerås kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Vallingatan 6B, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Vallingatan 6B, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Vallingatan 6B

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
1 095 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1
2 733 kr/mån
29 595 kr/m²

- Låg avgift - Gott skick - Välplanerad med sovalkov - Närhet till centrum Varmt välkomna till denna charmiga lägenhet bekvämt belägen på första våningen med närhet till allt du behöver. Här möts du av 37 välplanerade kvadratmeter. Genomgående ljusa ytskikt i hela lägenheten med målade väggar och goda förvaringsmöjligheter genom en stor garderob i hallen. Stilrent kök i öppen och social planlösning med gott om förvaringsmöjligheter. Samt återfinns även ett helkaklat badrum med gott om plats för dusch, WC, handfat med tillhörande kommod. Här bor du i mycket välskött förening med stark ekonomi och låg belåningsgrad. Eftersökt läge mitt emellan högskolan och centrum samt granne med Rudbecksparken. Ett boende för dig som vill ha alla bekvämligheter inom behändigt gångavstånd. En perfekt lägenhet för förstagångsköpare eller student! Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare Joanna Närling för att boka visning!

  • Premium
Spinnakergatan 3, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00

Spinnakergatan 3

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
3 695 000 kr
93 m²
4 rum
vån 3
6 907 kr/mån
39 731 kr/m²

- Stor inglasad balkong med mälarglimt - Gemensam takterrass med jacuzzi - Välplanerad och genomgående fräsch - Populärt belägen på Öster Mälarstrand Nu ges chansen att förvärva denna exceptionella fyra om 93 kvm välplanerade kvadratmeter! Lägenheten karaktäriseras av väldisponerade ytor, generöst ljusinsläpp samt en rymlig inglasad balkong med utsikt mot Mälaren. Modernt och stilrent kök med full maskinell utrustning, tre rogivande sovrum och två helkaklade badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående parkettgolv och fräscha ytskikt. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter via klädkammare och garderober. Bygganden är uppförd 2017 och erbjuder garageplatser. I omgivningen finns en trevlig och grönskande miljö, perfekt för barnfamiljer eller par som vill ha en lugn och trivsam oas att koppla av i. Öster Mälarstrand är ett eftertraktat område med närhet till E18 och centrum, vilket ger enkel tillgång till arbetsplatser, skolor och shopping. Här bor du med gångavstånd till Mälaren, caféer, restauranger samt allmänna kommunikationer. Bo i en förening som erbjuder mer än det vanliga. Exceptionell innergård och flertalet faciliteter i form av gemensam takterrass med soldäck, jacuzzi, gästlägenhet, bastu samt lokal som erbjuder ljuvlig utsikt över Mälaren. Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare Joanna Närling för att boka visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Åshammarvägen 9A, Ramnäs, Surahammars kommun

Åshammarvägen 9A

Lägenhet
Ramnäs, Surahammars kommun
275 000 kr
63,1 m²
3 rum
vån 3/3
4 102 kr/mån
4 358 kr/m²

Hjärtligt välkommen till Åshammarvägen 9A och denna gavellägenhet högst upp i huset! En genomgående ljus bostad som innehar kök med plats för matgrupp, rymlig hall, två sovrum, vardagsrum med utgång till balkong och helkaklat badrum med tvättmaskin. Här bor du med ett naturnära läge. Tågstation finns i Ramnäs och Västerås med Erikslund shopping ca 20 minuter bort med bil. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Joanna Närling för att boka visning!

  • Balkong
Tegnérgatan 3, Korsängsgärdet, Västerås kommun

Tegnérgatan 3

Lägenhet
Korsängsgärdet, Västerås kommun
2 895 000 kr
90 m²
3.5 rum
vån 1
5 495 kr/mån
32 167 kr/m²

- Slående takhöjd - Mycket smakfullt - Stor uteplats - Attraktivt beläget Ta chansen att förvärva en unik lägenhet med ett attraktivt läge och en slående takhöjd - Välkomna till denna perfekt planerade bostad med bevarade originaldetaljer. Bostaden har stilrena materialval och en social planlösning vilket disponeras genom en välkomnande hall med gott om förvaring och behagliga ytskikt något som är genomgående för hela bostaden. Ett renoverat och stilrent kök med köksö och gott om arbetsytor. Matplatsen är belägen i en öppen och social planlösning mot kök med stora fönsterpartier som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp i hela lägenheten. Från matsalsdelen nås den härliga uteplatsen med magiskt solläge. Lägenheten är generöst tilltagen med två fräscha och helkaklade badrum varav det ena utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Ett stort och rogivande master bedroom med goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober. På nedre plan finns ett mindre rum som med fördel kan användas som sovrum eller kontor efter eget behov. Sist men inte minst har vi ett fantastiskt sovrum med slående takhöjd och ett otroligt ljusinsläpp via de vackra och stora fönsterpartierna, samt fjärrstyrda markiser mot solen vid behov. Gott om förvaringsmöjligheter finns i en stor klädkammare samt tillhörande vindsförråd. Lägenheten håller en hög standard genomgående med en känsla av rymd och ståt. Bredband ingår även i månadsavgiften. Belägen på populär adress med absolut närhet till allt du behöver. Solid förening med mycket god ekonomi samt en härlig innergård med flera gemensamma sittplatser samt grill. Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare Joanna Närling för mer information. Ett tillfälle ni inte vill missa. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Karlsgatan 9D, Centrum, Västerås kommun

Karlsgatan 9D

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
1 595 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 2/4
2 664 kr/mån
36 250 kr/m²

- Stilrent renoverad - Centralt läge - Välskött och stabil förening Varmt välkomna till detta utsökta boende om ca 44 välplanerade kvadratmeter. Här bor Ni i ett smakfullt och renoverat hem med låg avgift. Lägenheten karaktäriseras av vackert burspråk, snyggt och modernt kök, genomgående ekparkett, separat sovalkov/sovrum samt toppläge med närheten till citypulsen. Goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober. Helkaklat och fräscht badrum utrustat med tvättmaskin. Välskött förening med god ekonomi! Attraktivt belägen ett stenkast från centrum med gångavstånd till grönområden, livsmedelsaffärer, högskolan, allmänna kommunikationer samt Västerås citys stora utbud. ICA, Hotel plaza med restaurang och Sky bar kan nås via källarpassage. Kontakta gärna mäklaren för att boka visning.

  • Plus
  • Hiss
Sturegatan 9B, Centrum, Västerås kommun

Sturegatan 9B

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
1 595 000 kr
49 m²
1 rum
vån 3
1 589 kr/mån
32 551 kr/m²

- Centralt läge mitt i stadens puls - Låg avgift - Välskött förening med bra ekonomi Hjärtligt välkomna till detta optimala boende perfekt som första boende, för studenten eller för den som önskar att bo med extremt låg boendekostnad. Här bor du mitt i stadens puls med absolut närhet till allt. Ostört och bekvämt belägen på våning tre. Lägenheten har rikligt med ljusinsläpp och har balkong mot den trevliga innergården. Boendet erbjuder ett stilrent kök som renoverats 2021, genomgående parkettgolv samt ett helkaklat badrum från 2022 så här är det bara att flytta in och trivas! Till lägenheten hör ett förråd. Välskött och stabil förening med mycket god ekonomi med låg belåningsgrad. Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare Joanna Närling för att boka visning! [email protected] / 070-643 90 91

  • Balkong

Visar alla 6