Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Jessica Berglund

Jessica Berglund

Om mig

Min filosofi är att kundrelationer bygger på trygghet, ett genuint och personligt engagemang samt god kommunikation, något som tillsammans utgör grunden för en lyckad affär. I mitt arbete som fastighetsmäklare är jag lyhörd och lägger stort fokus vid detaljer. Jag är noggrann och målinriktad samtidigt som jag har ett lugn och har lätt att hantera människor. Dessa egenskaper i kombination med en hög tillgänglighet ger mig förutsättningarna att leverera dig den absolut bästa affären.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gränsgatan 1C, Torpa, Jönköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 10:30
Gränsgatan 1C, Torpa, Jönköpings kommun, bild 2
Gränsgatan 1C, Torpa, Jönköpings kommun, bild 3

Gränsgatan 1C

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Notar
1 595 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/3
3 687 kr/mån
37 976 kr/m²

Välkommen in till denna trevliga lägenhet om ett rum och kök med egen uteplats! Här välkomnas man in i en stilren lägenhet där nykänslan är påtaglig, bostaden bjuder på sociala sällskapsytor i vardagsrum och kök där vi med enkelhet får plats med såväl bäddsoffa som matbord. Via en hall med plats för förvaring av ytterkläder möter det stilrena köket upp med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Den öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en härlig rymd och bidrar till en social sammanhållning. Från de stora fönsterpartierna får man ett genomgående ljusflöde genom hela lägenheten. Därtill finns ett rymligt helkaklat badrum i sober färgsättning där även tvättmaskin och torktumlare finns placerade. I denna lägenhet finns även en klädkammare i bra storlek. Här har man en perfekt första lägenhet när man flyttar hemifrån, ska studera eller önskar en övernattningslägenhet. Föreningens byggnad har genomgått en större renovering under 2022 då även denna lägenhet nyproducerades. Läget är attraktivt och centralt med allt som vardagen kräver inom räckhåll, här finns närhet till mataffärer, flera mysiga caféer, restauranger och butiker. Med en kort promenad når du även Jönköpings citykärna med allt man kan tänkas behöva samt närhet till Högskolan för den som studerar. I närområdet finns även fina promenadstråk och grönområden, här har man närhet till både Friaredalen, Jönköpings Stadspark och Munksjöpromenaden. I området erbjuds även goda kommunikationer med både buss, bil och till fots eller med cykel. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Solvägen 7, Vättersnäs, Jönköpings kommun
Solvägen 7, Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 2
Solvägen 7, Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 3

Solvägen 7

Lägenhet
Vättersnäs, Jönköpings kommun
Notar
1 795 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
4 591 kr/mån
25 643 kr/m²

I vackra omgivningar invid Vätterns strand ligger denna trivsamma lägenhet med utmärkt planlösning. Bostadsrätten ligger i ett lugnt och omtyckt område med närhet till både badplats, fina promenadstråk och centrums bekvämligheter. Här är det fantastiskt lätt att trivas i både lägenhet och område! Lägenheten ligger en halv trappa upp och har ett stort sällskapsrum med gott om plats för möblering, här har man härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Ett stort plus är den inglasade balkongen i söder där man kan njuta året om, oavsett väder. Det är det perfekta stället att koppla av, odla sina egna örter eller bjuda in till kaffe. Balkongen rymmer enkelt både sittgrupp och gröna växter. Vidare finns ett hemtrevligt kök med Vättervy från köksbordet. Köket är välplanerat med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Därtill finns två sovrum i bra storlek, badrum och klädkammare. Med sina tre rum och kök erbjuder den gott om utrymme för både avkoppling och socialt umgänge. Här kan man skapa ditt drömhem i en härlig miljö. Dessutom erbjuds goda förvaringsmöjligheter i både källar- och vindsförråd. Föreningen har en stabil ekonomi och en engagerad styrelse som aktivt arbetar för att bevara och förbättra bostadskvaliteten. En låg belåning borgar för trygghet och föreningens byggnad är väl underhållen. Det finns också tillgång till gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, cykelförråd och en vacker innergård. Vättersnäs är känt för sin natursköna miljö med närhet till både vatten och grönområden. Här har man möjlighet att ta ett morgondopp eller bara promenera längs Vätterstranden. På Vättersnäs bor man med gångavstånd till Österängen och Huskvarna centrum där det bland annat finns restauranger, mataffärer, butiker och vårdcentral. Inom behändigt avstånd nås Jönköpings centrum som erbjuder ett större utbud av allt man behöver i sin vardag. I området erbjuds bra pendlingsmöjligheter med linjebuss och fina gång- och cykelvägar med vy över Vättern. Här finns även goda kommunikationer med närhet till E4:an för vidare färd. Varmt välkomna att boka Er visningstid!

  • Premium
  • Balkong
Östra Vasagatan 9, Skillingaryd, Vaggeryds kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30
Östra Vasagatan 9, Skillingaryd, Vaggeryds kommun, bild 2
Östra Vasagatan 9, Skillingaryd, Vaggeryds kommun, bild 3

Östra Vasagatan 9

Villa
Skillingaryd, Vaggeryds kommun
Notar
3 195 000 kr
139 + 22 m²
5 rum
891 m² tomt

På Östra Vasagatan 9 i Skillingaryd ges nu tillfälle att förvärva en trevlig 20-talsvilla med centralt läge. Här finns fina detaljer bevarade så som kakelugnar och fina trägolv. Här lever man familjeliv smidigt och bekymmersfritt med allt man behöver inom räckhåll. Förskolor, skolor, service och fina grönområden finns alla inom bekvämt avstånd. Välkomna in! På entréplan är fokus på familjens sociala samvaro, med gott om utrymme för både mysiga stunder och umgänge med vänner. Ytorna är generösa och väldisponerade och på entréplan finns fina sällskapsytor som flödar av ljus. Här finns ett rymligt vardagsrum med både kamin och kakelugn för att skapa en varm och inbjudande atmosfär. Vidare finns kök som erbjuder goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Flera fönster släpper in ljus och ger fin uppsikt över det stora inglasade uterummet med förmiddagssol. Här skapas en trevlig rymd med öppet upp i nock, yta ges för möblering med både stort bord och loungemöbler. Från denna plats nås även utgång till soldäck och gräsmatta. På entréplan finns även en hall med bra förvaringsmöjligheter och ett rymligt badrum. Smidigt uppvärmningssystem via fjärrvärme och vattenburen golvvärme på entréplan. En trappa upp återfinns ett vardagsrum med fina trägolv och en kakelugn som smyckar rummet. Därtill finns två sovrum, wc, kontor och en walk in closet med flera garderober som sväljer det mesta i klädväg. Här finns möjlighet att dela av vardagsrummet till förmån för ett extra sovrum om så önskas. Huset står placerat på en plan och lättskött hörntomt med fina rosenbuskar, liljor och prydliga stenläggningar. På uppfarten finns parkeringsutrymme med plats för flera bilar. Här finns även länga med garage, tvättstuga, vedbod och redskapsbod, därtill finns ett loft med gott om plats för förvaring. Läget på Östra Vasagatan ger närhet till lokala bekvämligheter, skolor och kommunikationer. Här erbjuds bland annat mataffärer, klädbutik, blomsteraffär, bageri, apotek och Systembolag. Varmt välkomna att boka Er visningstid!

  • Premium
Mickels väg 10D, Tenhult, Jönköpings kommun
  • Tor 9 maj kl 17:00
Mickels väg 10D, Tenhult, Jönköpings kommun, bild 2
Mickels väg 10D, Tenhult, Jönköpings kommun, bild 3

Mickels väg 10D

Lägenhet
Tenhult, Jönköpings kommun
Notar
1 400 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/2
4 111 kr/mån
17 949 kr/m²

Med närhet till både centrum och grönska finner ni denna rymliga och välplanerade 3:a om 78 kvadratmeter! Lägenheten präglas av genomgående ljusa materialval och ett fint ljusinsläpp. Vardagsrummet är lägenhetens mittpunkt och har ett härligt ljusflöde från stort fönsterparti, här ges gott om plats både soffgrupp, mediamöbel och matsalsbord. Från detta rum nås ett större sovrum med plats för dubbelsäng, här erbjuds flertalet garderober för praktisk förvaring. Därtill finns ett uppdaterat kök med fina arbetsytor, här finns gott om skåp och lådor som ger dig utmärkta förvaringsmöjligheter. I direkt anslutning finns yta med plats för matbord framför fönster som vetter mot lägenhetens balkong. Balkongen i trevligt västerläge med vy mot föreningens innergård är rymlig och ger utrymme för möblering, här kan du njuta av solen under större delen av dagen. Lägenhetens andra sovrum nås via köket och är lite mindre men erbjuder flexibel användning. Här ryms säng, skrivbord och byrå beroende på behov och önskemål. Det stilrena badrummet renoverades år 2022, här återfinns vita kaklade väggar och mörkt klinkergolv. Här finns även bekvämligheter som golvvärme, dessutom ges plats för att installera tvättmaskin om så önskas. Med lägenheten följer ett förråd, tvättstuga samt en stor innergård med plats för lek och aktiviteter. Läget är optimalt med närhet till centrum och dess utbud och allt man behöver i sin vardag. Här bor man omringad av landsbygd men med bra kommunikationer och närhet till både Huskvarna, Jönköping och Nässjö. I Tenhult finns diverse serviceutbud, flera livsmedelsbutiker, vårdcentral, bibliotek, café, pizzeria, restauranger, blomsterhandel och omtyckt klädbutik. I Tenhult finns ett rikt föreningsliv och många aktiviteter att välja mellan, här finns även fina promenadstråk och grönområden. Varmt välkomna att boka er visningstid!

  • Premium
  • Balkong
Grännavägen 50, Huskvarna Norrängen, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 12:00

Grännavägen 50

Lägenhet
Huskvarna Norrängen, Jönköpings kommun
Notar
1 500 000 kr
69 m²
2 rum
vån 2/3
4 985 kr/mån
21 739 kr/m²

Varmt välkomna till Grännavägen 50 och denna ljusa lägenhet om två rum och kök med möblerbar hall. Här bor man på 69 kvadratmeter med bevarade parkettgolv, ljus färgsättning och obruten Vätterutsikt från balkong i härligt västerläge. I lägenheten möts man av en luftig hall som tar oss vidare till ett vardagsrum där den fina utsikten gör sig påmind, här kan man njuta av fina solnedgångar från balkongen. Via en skjutdörr nås ett sovrum med bra förvaringsmöjligheter och vy mot föreningens trädgård. Därtill finns ett praktiskt kök med alla bekvämligheter. Ett helkaklat badrum i stilrent utförande med egen tvättmaskin är ytterligare fördel med detta boende. På husets baksida har man tillgång till egen trädgårdsplätt att disponera över, här kan man exempelvis odla eller bara njuta av soliga dagar. Bostadsrättsföreningen har utfört flera stora renoveringar de senaste åren såsom takbyte, fönsterbyte och stambyte från gatan in till huset. Tack vare att föreningen endast består av 6 lägenheter har man möjlighet att vara med och påverka. Från Norrängen har man närhet till Vättern, här finns fina badplatser, småbåtshamn och trevliga promenadstråk. I närområdet ligger Huskvarna stadspark med omtyckt lekpark och fik. Härifrån nås vandringsstigar som leder till Utsiktsplats och IKHP:s motionsanläggning. Inom bekvämt avstånd nås även populära Kroatorpet där det erbjuds både fika och mat med svårslagen Vätterutsikt. Härifrån cyklar man till Huskvarna centrum på några minuter, här finns all tänkbar service man behöver i sin vardag. Därtill finns goda kommunikationer med fina bussförbindelser, gång- och cykelvägar och smidig påfart till E4:an. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Bruksgatan 12, Huskvarna centrum, Jönköpings kommun

Bruksgatan 12

Lägenhet
Huskvarna centrum, Jönköpings kommun
Notar
1 675 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/2
3 250 kr/mån
33 500 kr/m²

Med ett trivsamt och lugnt läge på första våningen ligger denna charmiga lägenhet om 50 kvm, här erbjuds fint ljusinsläpp från två väderstreck och vackra parkettgolv. Tillgång till uppväxt trädgård samt egen parkeringsplats ingår i avgiften. Planlösningen är perfekt med rejält sovrum med bra förvaringsmöjligheter i garderobsvägg. Sällskapsrummet är rymligt och här får både soffgrupp som matsalsmöblemang plats. Härifrån nås en väl tilltagen och mysig inglasad balkong - Här finns plats för matgrupp men också bra utrymme för hemmaodlaren. Fräscht renoverat kök med vita skåpsluckor samt ett fint helkaklat badrum. Välskött och mycket stabil förening på lugnt läge i centrala Huskvarna. En kort promenad bort nås utbud av det mesta man behöver i sin vardag - flera mataffärer, tandläkare och vårdcentral/apotek. I centrum ligger även Rosengallerian, en galleria där det finns klädbutiker, skoaffär, café, restauranger, gym och saluhall. Här erbjuds bra bussförbindelser, barnomsorg och flera skolor, här är det även gångavstånd till Vätterstrandens badplatser och fina promenadstråk. Varmt välkomna att boka Er visningstid!

  • Balkong
Gränsgatan 1A, Torpa, Jönköpings kommun

Gränsgatan 1A

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Notar
1 725 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/3
3 126 kr/mån
49 286 kr/m²

Välkommen till en otroligt charmig etta med ett attraktivt läge med närhet till Högskolan! Här bor man i lugn oas med närhet till stadens puls i en helt nyrenoverad lägenhet med mycket charm bevarad. Snedtak och halvmånefönster med spröjs är några detaljer som blir din vardag om du blir nästa ägare av denna pärla. Här erbjuds hög mysfaktor rakt igenom. Lägenheten om 35 kvadratmeter erbjuder ett kök i bra storlek med plats för matbord, ett sovrum, möblerbar hall med plats för mindre soffgrupp. Därtill finns ett helkaklat duschrum i stilrent utförande. Här finns praktiskt nog även tvättmaskin och torktumlare placerade. Läget är attraktivt och centralt med allt som vardagen kräver inom räckhåll, här finns närhet till mataffärer, flera mysiga caféer, restauranger och butiker. Med en kort promenad når du även Jönköpings citykärna med allt man kan tänkas behöva samt närhet till Högskolan för den som studerar. I närområdet finns även fina promenadstråk och grönområden, här har man närhet till både Friaredalen, Jönköpings Stadspark och Munksjöpromenaden. I området erbjuds även goda kommunikationer med både buss, bil och till fots eller med cykel. Här har du en perfekt första lägenhet när du flyttar hemifrån, ska studera eller önskar en övernattningslägenhet. Varmt välkommen hem till en lägenhet med ett svårslaget läge!

Krämmeskog, Krämmeskog, Habo kommun

Krämmeskog

Tomt
Krämmeskog, Habo kommun
Notar
800 000 kr
2 500 m² tomt

Välkommen till natursköna Krämmeskog utanför Habo. Säljarna har fått ett positivt förhandsbesked för tre stycken enbostadshus och garage. Tomterna kommer att ha en storlek på ca 2500 kvm med varierande längd och bredd för att skapa lantliga tomter. Här kan du skapa ditt eget drömboende helt efter dina egna önskemål! Det behändiga pendlingsavståndet till både centrala Habo och Jönköping utan att göra avkall på det naturnära läget är något som många uppskattar med denna plats. Prisidé: 800.000:-/per tomt. Placeringen av husen kommer vara förskjutna för att få bort känslan av en "villagata". Bostadshusen ska ha lantlig prägel och röda tak - klassiska husmodeller som passar in på landet. Vägen till tomterna kommer att dras relativt rak för att möjliggöra en bra väghållning samt tillgängliggöra vägen för avloppsskötseln. Fastigheterna kommer att ha servitut gällande vägen. Under dokument och information finns det enklare tomtkarta samt förhandsbesked bygglov. Välkommen att höra av dig för mer information samt visning. Skolor och barnomsorg Skola och förskola finns i Fagerhult ca 2 km från tomterna, årskurs 1-6. I Habo finns Alléskolan, Bränningeskolan, Hagenskolan samt Kråkerydsskolan som erbjuder F-6. Sedan finns även Hagabodaskolan som erbjuder årskurs 7-9. Habo har även ett antal förskolor, såväl kommunala som fristående. Natur och fritid Krämmeskog och Habo med omnejd har ett rikt föreningsliv och erbjuder ett mångsidigt och rikt utbud av aktiviteter och sporter som bland annat fotboll, innebandy, volleyboll samt elljusspår. Med läget vid Vättern finns självfallet nära till underbara naturupplevelser. Gör ett besök på Hökensås 5 200 hektar stora naturvårdsområde och följ en av vandringslederna eller varför inte prova på fiskelyckan i en av de många sjöarna. Affärer och restauranger I Fagerhult finns livsmedelsbutik. Här tar man sig även snabbt in till in till Habo, på nya området Kärnekulla finns matbutik, här växer ett nytt område fram och till hösten öppnas även restaurang. I Habo finns butiker, systembolag, vårdcentral, apotek och övrig service.

Visar alla 8