Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Ayhan Yagci

Ayhan Yagci

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fredsgatan 24A, Centralt, Sundsvalls kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Fredsgatan 24A, Centralt, Sundsvalls kommun, bild 2
Fredsgatan 24A, Centralt, Sundsvalls kommun, bild 3

Fredsgatan 24A

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Notar
895 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 694 kr/mån
25 942 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 1:a med härliga ljusinsläpp. Lägenheten är belägen på våning 1 och är i ett genomgående gott och omhändertaget skick. Rymligt och praktiskt kök, duschrum med wc och rymligt allrum med plats för stor säng samt soffgrupp. Här bor du på ett attraktivt läge med närhet till skolor och kommunikationer samt med gångavstånd in till stadskärnan. Du bor dessutom i en mycket välskött förening med låg månadsavgift där värme, vatten, kabel-tv och bredband ingår, och tvättstuga finns i samma trapphus. Välkommen på visning!

  • Premium
Halmstadsvägen 11, Granloholm, Sundsvalls kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Halmstadsvägen 11, Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 2
Halmstadsvägen 11, Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 3

Halmstadsvägen 11

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Notar
1 395 000 kr
93,5 m²
4 rum
7 674 kr/mån
14 920 kr/m²

Här erbjuds en renoverad bostad som är i utmärkt skick och redo att flytta in i. Lägenheten har naturligt ljus från fönster åt båda hållen vilket gör den ljus och trevlig. När du kliver in möts du av en öppen hall med gott om förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är stort och erbjuder flexibla möbleringsmöjligheter, där det finns utrymme för både soffgrupp och matbord, och från vardagsrummet når vi den inglasade balkongen med plats för utemöbler. Köket är fint renoverat och utrustat med allt maskinellt som behövs, samt har plats för en matgrupp. På entréplan finns även ett badrum med ny inredning. Nedre plan består av två sovrum, stort förråd, allrum, uteplats och badrum med tvättmaskin och torktumlare. BRF Skivlingen är en väletablerad och eftertraktad bostadsrättsförening med god ekonomi. I föreningen finns bland annat en uthyrningslokal som går att hyra för fester, övernattningsrum, snickarbod, pingislokal samt bastu. Granloholm är en fridfull och familjevänlig miljö med närhet till naturen och vackra promenadvägar. Det finns även goda kommunikationsmöjligheter i området. I centrumhuset finns bekvämligheter som en pizzeria, gym, ICA Ettan och en frisörsalong. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller om ni vill anmäla er till visningen. Vi ser fram emot att höra från er!

  • Premium
Galaxvägen 5, null, Sundsvalls kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00
Galaxvägen 5, null, Sundsvalls kommun, bild 2
Galaxvägen 5, null, Sundsvalls kommun, bild 3

Galaxvägen 5

Villa
Sundsvalls kommun
Notar
2 595 000 kr
155 + 40 m²
6 rum
1 224 m² tomt

Varmt välkomna till denna välvårdade villa på Galaxvägen 5. Nu ges en unik chans att förvärva denna stilrena villa om 155 kvm + 40 kvm biarea med byggår 1982 i familjevänligt område med bra grannsamverkan, mycket goda kommunikationer och med närhet till flera skolor och förskolor. Här är ni riktigt bortskämda med otroligt bra läge och en vackert grönskande och praktiskt inhägnad tomt som lovar goda solchanser hela dagen. Entréplan vilket karaktäriseras av underbart vardagsrum med generöst ljusinsläpp med utgång till veranda mot trädgård, stort kök med matplats, tvättstuga, rymligt sovrum och gäst-wc. Fastighetens övre plan följer samma smakfulla estetik med tre sovrum i bra storlek, ett riktigt lyxigt badrum som renoverades 2021, med härlig rymd, bastu, helkaklade väggar, och vackert klinkergolv. Tomten sträcker sig över hela 1 224 kvadratmeter och ger dig gott om utrymme för trädgårdsarbete, lek och avkoppling. Du kan skapa din egen drömträdgård eller bara njuta av den grönskande omgivningen och de vackra utomhusområdena. I huset finns även ett garage med plats för en bil och ett rymligt förråd. Välkommen på visning.

  • Premium
Kungsvägen 135, Timrå, Timrå kommun
  • Tis 23 apr kl 17:30
Kungsvägen 135, Timrå, Timrå kommun, bild 2
Kungsvägen 135, Timrå, Timrå kommun, bild 3

Kungsvägen 135

Lägenhet
Timrå, Timrå kommun
Notar
695 000 kr
73 m²
2.5 rum
vån 1
5 108 kr/mån
9 521 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla lägenhet om 73 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten erbjuder generöst ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier och öppna ytor vilka skapar en känsla av rymd. Ljust vardagsrum som erbjuder gott om plats för sällskapsmöblemang samt utgång till den stora uteplatsen. Bostaden erbjuder även ett rymligt sovrum med förvaring, fint badrum, och gott om förvaringsmöjligheter i bostaden. Bostaden är belägen på en fridfull och familjevänlig miljö med närhet till naturen och vackra promenadvägar. Det finns även goda kommunikationsmöjligheter i området. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bergsgatan 87B, Centralt, Sundsvalls kommun
  • Mån 22 apr kl 16:30
Bergsgatan 87B, Centralt, Sundsvalls kommun, bild 2
Bergsgatan 87B, Centralt, Sundsvalls kommun, bild 3

Bergsgatan 87B

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Notar
795 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 701 kr/mån
14 860 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem! Denna fantastiska tvårumslägenhet, belägen på en halvtrappa, bjuder på en oas av naturligt ljus och en praktisk layout som passar alla behov. När du kliver in möts du av en öppen hall som genast ger en känsla av välkomnande. Med gott om förvaringsutrymme för jackor och skor är detta en välkomnande entré till ditt hem. Det rymliga vardagsrummet erbjuder flexibilitet för möblering och skapar en perfekt plats för både avkoppling och underhållning. Här finns gott om utrymme för en bekväm soffgrupp samt en matsalsdel, perfekt för mysiga middagar med nära och kära. Slå dig ner och njut av frisk luft på den rymliga balkongen, som kommer att byggas ut och glasas in för att skapa en avkopplande utomhusmiljö året runt. Det moderna köket är vackert renoverat och fullt utrustat med allt du behöver för att skapa kulinariska mästerverk. Här finns gott om förvaringsutrymme och plats för en matgrupp där du kan njuta av dina måltider. Det rymliga sovrummet erbjuder en fridfull plats att koppla av och återhämta sig. Dessutom finns en praktisk klädkammare samt ett källarförråd för att hålla dina ägodelar organiserade och ur vägen. Bo i en trivsam och välskött förening med närhet till natursköna promenadstråk och grönområden. Dessutom finns skolor, serviceutbud och kollektivtrafik inom bekvämt gångavstånd, vilket gör detta till den perfekta platsen att kalla hem. Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska hem själv! Kontakta oss för att boka din visning redan idag och låt oss visa dig vad denna underbara bostad har att erbjuda. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Bryggargatan 3C, null, Timrå kommun
Bryggargatan 3C, null, Timrå kommun, bild 2
Bryggargatan 3C, null, Timrå kommun, bild 3

Bryggargatan 3C

Lägenhet
Timrå kommun
Notar
595 000 kr
67 m²
2 rum
3 287 kr/mån
8 881 kr/m²

Välkommen till denna välplanerad 2:a om 67 kvm med balkong från vardagsrummet mot den fina gården. Här kombineras komfort och bekvämlighet med fina materialval. De genomgående fina ytskikten skapar en känsla av öppenhet och ljus. Det generösa vardagsrummet är det perfekta stället att koppla av på- eller varför inte sitta på den stora inglasade balkongen som ni når här ifrån. Här finns gott om plats för en bekväm soffgrupp och ett elegant matsalsbord. Belägen på entréplan, erbjuder denna bostad den perfekta balansen mellan att vara bekvämt tillgänglig och samtidigt skyddad från insyn. Huset har hiss vilket gör det enkelt att nå både förråd och tvättstuga. - Hisshus - Belägen på entréplan - Låg månadsavgift - Ekonomiskt stabil förening - Tillträde flexibelt - Närhet till Birsta City, livsmedelsbutiker, restauranger, gym m.m Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vikingavägen 44, Granlo, Sundsvalls kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Vikingavägen 44, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 2
Vikingavägen 44, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 3

Vikingavägen 44

Lägenhet
Granlo, Sundsvalls kommun
Notar
1 095 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
4 009 kr/mån
18 250 kr/m²

Denna charmiga bostad är perfekt för dig som letar efter ett nyrenoverat hem med allt du behöver. Belägen på ett centralt läge erbjuder den både närhet till stadens puls och möjligheten att njuta av lugnet. Det första som fångar ögonen när du kliver in i denna bostad är den moderna och stilrena designen. De renoverade utrymmena har fått en fräsch och elegant touch med noga utvalda material och färger som skapar en harmonisk atmosfär. Vardagsrummet bjuder in till avkoppling och sociala tillställningar med sin öppna planlösning och stora fönster som släpper in rikligt med ljus. Exklusivt kök med fullmaskinpark som integrerad diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, induktionshäll och kyl och frys. Det vackert renoverade badrummet är fullt helkaklat med stilfulla och moderna detaljer. I närområdet finns bland annat en matbutik, skola, förskola, Mittuniversitetet, restauranger, Himlabadet och mycket annat. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
Nackstavägen 46B, Nacksta, Sundsvalls kommun

Nackstavägen 46B

Lägenhet
Nacksta, Sundsvalls kommun
Notar
450 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/6
5 989 kr/mån
5 921 kr/m²

Välkommen till denna charmiga trerummare med en smart och funktionell planlösning. Här erbjuds ett rymligt och luftigt vardagsrum med gott om plats för en bekväm soffgrupp och övrigt möblemang. Det stora fönstret släpper in mycket ljus och skapar en härlig atmosfär. Det ljusa köket är i bra skick och har all nödvändig utrustning såsom kyl/frys, ugn och spis. Här finns även plats för en matgrupp intill det stora köksfönstret, perfekt för trevliga måltider med familj och vänner. Brf Rågen är en populär bostadsrättsförening med stabil ekonomi. Trapphuset är välunderhållet och här finns en bekväm och modern tvättstuga tillgänglig för alla medlemmar. Området erbjuder goda kommunikationsmöjligheter och i närheten finns bekvämligheter såsom matbutik, pizzeria och fritidsaktiviteter. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tomtegränd 8C, Haga, Sundsvalls kommun
Tomtegränd 8C, Haga, Sundsvalls kommun, bild 2
Tomtegränd 8C, Haga, Sundsvalls kommun, bild 3

Tomtegränd 8C

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Notar
1 495 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
4 311 kr/mån
19 671 kr/m²

Denna ljusa och smakfullt inredda lägenhet ligger bekvämt bara en trappa upp i huset och utan direkt insyn. Det optimala området för dig som vill ha det bästa av två världar, natur samtidigt som du har pulsen i city endast ett stenkast bort. Här erbjuds en ljus och välplanerad lägenhet på 76 kvm. Bostaden genomsyras av bra ytskikt och ljusa material vilket gör att bostaden känns enhetlig och skapar utrymme för kreativ inredning. Vardagsrummets härliga rymd skapar plats för olika typer av möblemang. Balkongen ligger ostört och är en given favoritplats under många av årets dagar och kvällar där man kan slå sig till ro och njuta. I lägenheten finner du även två hemtrevliga sovrum, renoverat kök, ett badrum och bra förvaringsmöjligheter. Här har ni helt enkelt det perfekta boendet på lugnt område med ett stenkast från natur och trevliga promenadstråk. Man bor i en trivsam och välskött förening med närhet till skola, diverse serviceutbud samt gångavstånd kollektivtrafik. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kontorsvägen 5, null, Sundsvalls kommun
Kontorsvägen 5, null, Sundsvalls kommun, bild 2
Kontorsvägen 5, null, Sundsvalls kommun, bild 3

Kontorsvägen 5

Övrigt
Sundsvalls kommun
Notar
5 750 000 kr
1,1 ha tomt

I denna verkstad har det gjorts flera investeringar och uppgraderingar för att underlätta och effektivisera arbetet. För att möta behovet av elbilar har två nya laddplatser installerats, vilket gör det enkelt att ladda upp fordonen. Dessutom har fiber dragits in i huset för att säkerställa snabb och pålitlig internetanslutning. Verkstadslokalen är utrustad med två portar på södra gaveln med fri höjd 4,20m respektive 4,50m samt en port med fri höjd 4,50m på norra gaveln. När det gäller lyftkapacitet har tre traversbanor med tillsammans fyra traverser installerats. I lackrummet finns en traversbana med en lyftkapacitet på 2 ton, i västra sidan av verkstaden finns en 2 tons traversbana och i östra sidan av verkstaden löper en traversbana med två traverser om vardera 3 ton som sträcker sig genom hela verkstadslokalen, från södra till norra gaveln. För att hantera service av tunga fordon finns också en 4-pelarlyft med imponerande 16 ton i lyftkapacitet, avsedd för lastbilar och entreprenadmaskiner. För att möta behovet av uppvärmning och komfort har olika värmesystem installerats i olika delar av byggnadens lokaler. I verkstadsutrymmet används främst en luft/vatten värmepump ansluten till en ackumulatortank som är utrustad med två st värmepatroner för stödkörning vid extrem kyla. Detta system producerar värme som sedan distribueras genom det integrerade ventilationssystemet. Som ett extra komplement finns även en luftburen oljepanna med en 3 kbm oljetank. I den mindre norra delen av garaget har en ny luftvärmepump installerats för att ge optimal komfort vid arbetet. Kontorsbyggnaden har i sin tur moderna elradiatorer som huvudsakligt uppvärmningssystem samt 3-glas fönster som på plan 2 nyinstallerades 2016. För att underlätta arbetet och underhåll av fordon och maskiner finns det också en komplett tryckluftsanläggning i hela verkstadsutrymmet. Detta system möjliggör enkel tillgång till tryckluft för olika verkstadsbehov och har en tillhörande kompressor för att generera den nödvändiga luftförsörjningen. Dessutom finns det två tryckluftsdrivna oljetankar i oljerummet, där motor- och hydraulolja kan förvaras och hanteras med hjälp av pumphandtag och slangvindor i verkstadslokalen. Denna centrala placering av oljeförvaring och hantering underlättar verkstadens dagliga rutiner och underhållsarbete. I södra delen av verkstadslokalen finns ett kallförråd utrustat med pallställ efter ena långsidan, ett väl fungerande lagerutrymme för icke väderkänsligt material och utrustning. Det är viktigt att påpeka att vissa specifika utrustningar inte ingår i försäljningen. En 2-pelarlyft i norra delen av verkstaden och metallsvarven i verkstadsutrymmet ingår inte i försäljningen, vilket kan vara viktigt att ha i åtanke för eventuella köpare eller användare av lokalerna. Försäljning sker genom bolagsöverlåtelse, och därav ingen lagfartskostnad. Vänligen kontakta Ayhan Yagci ([email protected] / 072 213 30 98) för enskild visning. Våning 1 har två avdelningar: 1A Fikarum/kök WC + Dusch WC Omklädningsrum Tvättstuga + 2 duschar 1B Butikslokal Kök/pentry WC Förrådsrum Våning 2: Fikarum/kök 6 kontor Konferensrum 3 WC Skrivare och datarum Litet förråd Verkstad (indelat i två lokaler och lackrum) Kallförråd Våning 3: 7 kontor Konferensrum Kök/pentry Plan 1 matsal mm 261 kvm Plan 2 kontor + verkstad 1316 + kallförråd 116 kvm Plan 3 kontor 253 kvm Totalyta 1946 kvm

  • Premium
Solbackavägen 42, null, Timrå kommun
Solbackavägen 42, null, Timrå kommun, bild 2
Solbackavägen 42, null, Timrå kommun, bild 3

Solbackavägen 42

Villa
Timrå kommun
Notar
1 995 000 kr
140 + 10 m²
6 rum
1 200 m² tomt

Smakfullt renoverad 1½-plansvilla om 140 + 10 kvm med stor och öppen tomt på 1 200 kvm som sträcker sig runt huset. Här ges nu möjligheten att förvärva en fin och lättskött villa med låga driftkostnader genom bland annat vattenburet värmesystem och många renoveringar gjorda. Perfekt för dig som söker fint och bekvämt villaägande! Populära Solbacka erbjuder allt man kan önska. Här finns förskolor, skolor, livsmedelsaffärer, gym, restauranger och täta kommunala förbindelser. Välkommen på visning!

  • Premium

Visar alla 11