Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Aram Soma

Aram Soma

Om mig

Lägenhet eller fastighet, äldre skick, nyrenoverad eller nyproduktion, dödsbo eller skilsmässa, jag har lång erfarenhet och besitter bred kompetens inom alla dessa områden och är en lokal expert i Botkyrka. Jag lyssnar på dina önskemål och behov för att ta fram den bästa lösningen för dig och din situation. Genom hög aktivitet och stort engagemang ser jag till att uppnå målen vi sätter för dig och din bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Travbanan 36, Tumba, Botkyrka kommun
  • Idag kl 12:00

Travbanan 36

Villa
Tumba, Botkyrka kommun
Notar
6 995 000 kr
169 + 19 m²
7 rum
859 m² tomt

Välkommen till denna ståtliga villa på Travbanan 36, en perfekt bostad för familjen som ställer höga krav på sitt nästa boende! Här möts du av en magnifik villa med mycket bra planlösning, fina materialval samt genomgående hög standard. Totalt 188 välplanerade kvadratmeter som idag disponeras enligt följande: fem rymliga sovrum, ett allrum, två badrum, en separat tvättstuga, kök och ett stort vardagsrum. Bostaden har dessutom en rymlig vind som kan nyttjas som extra förvaringsutrymme. Uppfart med plats för parkering av flera bilar och ett stort garage med tillhörande förråd. Här har du även två laddare för elbil, en i garaget och en på garagets fasad! Tomten på 859 kvm bjuder in till härliga dagar med familj och vänner, plan och lättskött tomt med plats för stor pool. På tomten har du ett fantastiskt växthus där både vatten och el är inkopplat, perfekt för dig som älskar att odla grönsaker och frukt. Om du söker efter en trivsam och familjevänlig plats att kalla hem, erbjuder området kring Travbanan i Tumba en charmig och inbjudande miljö. Området är känt för sina välskötta enfamiljshus och ett grannskap som är perfekt för dem som söker en lugn och säker miljö att växa upp i eller helt enkelt njuta av livets goda stunder. Tumba är en del av Botkyrka kommun och kombinerar det bästa av två världar: närheten till naturen och enkel tillgång till stadens bekvämligheter. Här kan du finna vackra promenadstråk och gröna parkområden för fritidsaktiviteter och rekreation, perfekt för löpturer eller en avkopplande promenad. Dessutom är Tumba ett område med goda transportförbindelser som gör det enkelt att ta sig till och från Stockholms innerstad. Bostäderna i området är moderna och med tanke på upplåtelseformen friköpt, innebär det att du som boende får större frihet och flexibilitet. De rymliga tomtområdena som är typiska för husen kring Travbanan ger möjlighet för egna trädgårdar, vilket bidrar till en känsla av eget utrymme och avskildhet. Kort och gott, Travbanan i Tumba är idealisk för dig som söker en trygg och barnvänlig plats att leva på, med all den komfort och de bekvämligheter som en småstad kan erbjuda. Med dess närhet till både stadens puls och naturens lugn, erbjuder Tumba en balanserad livsstil som är svår att finna någon annanstans. - Stort garage med förråd. - Tak- och fasadtvätt kommer att utföras innan ny ägare flyttar in. - Huvudbyggnad (huset): totalt 188kvm (169kvm boarea + 19kvm biarea) Övriga byggnader som tillhör fastigheten. Garage: 33kvm. Sommarhus: 15kvm, möjlighet att bygga om till uthyrningsbostad. Förråd bakom garage: 6kvm. Vedbod: 7kvm Lekstuga: 2kvm Total yta övriga byggnader: 63kvm Välkommen att kontakta Aram Soma vid frågor eller bokning av visning.

  • Plus
Fittjaterrassen 21, Botkyrka -  Fittja, Botkyrka kommun

Fittjaterrassen 21

Lägenhet
Botkyrka - Fittja, Botkyrka kommun
Notar
1 795 000 kr
72 m²
3 rum
5 332 kr/mån
24 931 kr/m²

Välkommen till Fittjaterrassen 21 – en ljus och välplanerad bostad där modern komfort möter en hemtrevlig atmosfär. Denna 72 kvadratmeters bostadsrätt erbjuder ett boende utöver det vanliga med sin egen terrass på övre plan, där du kan njuta av soliga dagar och stjärnklara kvällar. Lägenheten välkomnar dig med en rymlig och inbjudande hall, som leder dig vidare till hemmets hjärta – ett stilsäkert kök med vita skåp, diskreta handtag och snygga vitvaror. Köket är inte bara praktiskt utan också en perfekt plats för såväl matlagning som sociala stunder vid matbordet. Vardagsrummet badar i ljus från stora fönsterpartier och erbjuder generösa ytor för umgänge och avkoppling. Här kan du inreda med både soffgrupp och andra möblemang utan att det känns trångt. Parkettgolvet förhöjer rummets varma och ombonade känsla. Sovrummet är en lugn tillflyktsort med plats för en stor säng och förvaring. Från sovrummet når du den privata terrassen som bjuder in till lugna morgnar i det fria. En praktisk arbets- eller studiehörna finns också i hemmet, perfekt för den som arbetar hemifrån eller behöver en lugn plats för fokuserat arbete. Badrummet är helkaklat i tidlöst vitt med bekvämligheter som dusch och nödvändig sanitetsutrustning. Här finner du funktion och design i skön förening. Den månatliga avgiften på 5332 kr inkluderar inte bara bostadsrättstillägg utan även bredband, TV och telefoni, samt uppvärmning via fjärrvärme och vattenförbrukning. Allt detta, tillsammans med kostnad för drift och skötsel, gör att du kan bo bekymmersfritt. Fittjaterrassen 21 är en del av ett modernt bostadsområde där fasadernas färgsättning och arkitekturen skapar en dynamisk och samtida miljö. Här bor du i en trivsam och välordnad förening med närhet till allt du behöver – kommunikationer, service och natur. Stabil brf som äger marken och god ekonomi. Miss inte chansen att bli del av detta trivsamma och praktiska boende. Välkommen hem!

  • Uteplats
Nybodaringen 41, Liljeholmen, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Nybodaringen 41

Lägenhet
Liljeholmen, Stockholms kommun
Notar
2 395 000 kr
46 m²
2 rum
5 204 kr/mån
52 065 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Uteplats
Varvsvägen 13, 1tr, Huddinge, Huddinge kommun

Varvsvägen 13, 1tr

Lägenhet
Huddinge, Huddinge kommun
Notar
1 475 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 1/5
2 225 kr/mån
42 143 kr/m²

Denna optimalt planerade bostad på 35 kvadratmeter är en riktig dröm för den som söker ett hem där varje kvadratmeter är noggrant genomtänkt för att skapa en rymlig och hemtrevlig atmosfär. Beläget i hjärtat av Vårby kombinerar detta boende smarta lösningar med en stilren design. När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande entré som leder in till det ljusa och luftiga vardagsrummet. Här finner du den perfekta platsen för avkoppling och umgänge, där den mjuka inredningen kompletteras av det varma trägolvet och den generösa takhöjden som öppnar upp rummet. Stora fönsterpartier fyller rummet med ljus och ger en härlig utsikt mot den privata balkongen, som bjuder in till sköna stunder i solen från tidig vår till sen höst. Sovalkoven har en mycket stilren och exklusivt öppningsbart parti i industriglas som ger bostaden det där lilla extra! Köket är ett mästerverk i effektivitet, där vitt kakel och moderna vitvaror samspelar för att erbjuda en smakfull och funktionell matlagningsplats. Intilliggande matplats är perfekt för såväl snabba frukostar som längre middagsbjudningar. Sovrummet agerar som en lugn tillflyktsort där de stora fönstren inte bara erbjuder ett vackert ljusinsläpp utan också förser rummet med en estetisk och praktisk detalj i form av den djupa fönsterbrädan. Den neutrala färgsättningen gör det enkelt att sätta en personlig prägel på denna mysiga vrå. Badrummet är en modell av modernitet och bekvämlighet med sina stilrena vita kakelväggar, praktisk duschhörna och inbyggd tvättmöjlighet som frigör värdefull tid i vardagen. Att bo på Varvsvägen 13 innebär också att du har tillgång till allt som Vårby har att erbjuda. Från naturens lugn till stadsdelens fulla serviceutbud och utmärkta kommunikationsmöjligheter. Med en månadsavgift på endast 2225 kr får du ett prisvärt hem som är lika lätt att älska som det är att leva i. Denna bostad är en perfekt match för den som uppskattar skönheten i detaljerna och värdet av ett hem som är redo att välkomna dig med öppna armar. Låt Varvsvägen 13 bli din nya adress för ett bekymmersfritt och charmigt boende. Varmt välkommen på visning och ta chansen att göra detta till ditt nya drömhem. Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma vid frågor eller privatvisning!

  • Balkong
  • Hiss
Skarpbrunnavägen 141, Botkyrka - Norsborg, Botkyrka kommun

Skarpbrunnavägen 141

Lägenhet
Botkyrka - Norsborg, Botkyrka kommun
Notar
1 550 000 kr
52 m²
2 rum
vån -1/2
3 594 kr/mån
29 808 kr/m²

* ACCEPTERAT PRIS! På Skarpbrunnavägen 141 finns nu denna fina tvårummare med en stor och solig uteplats. Vardagsrummet som utgör kärnan i bostaden är en perfekt samlingsplats för både större och mindre sällskapsträffar. Här har du en öppen yta mot det smakfulla köket och kan ta dig enkelt ut till den härliga uteplatsen. Badrummet är fräscht och helkaklat. Sovrummet är rymligt och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderob. Här finns gott om plats till en arbetshörna eller annat om så önskas. Föreningen är välskött med bra gemenskap och som boende har du tillgång till gästlägenhet, bastu, barnvagns- och cykelförråd, festlokal och fristående tvättstuga. Det finns även innergård med sandlåda för barnen och grill. Allt detta i ett grönskande område med närhet till slående natur och många kompisar till barnen i grannhusen. Lägenheten är belägen i ett lugnt, centralt område med goda kommunikationer. På några få minuters promenad når ni levande Hallunda centrum som tillhandahåller allt ni kan önska i form av service med vårdcentral, mataffärer, restauranger, frisör, osv. I Hallunda Folkets hus finns bibliotek och här visas bio, teater och dans föreställningar, konserter, utställningar med mera. Med tunnelbanan tar du dig in till city på knappt 35 minuter. Dessutom finns goda bussförbindelser till bland annat Huddinge, Tumba och Rönninge som har anslutande pendeltåg. Här finns både skog och vackra grönområden. Området erbjuder ett gott sportutbud med Botkyrka rackethall, Botkyrka hallen och Brunna IP i närområdet. Eller varför inte ta en avkopplande promenad eller joggingtur längs Mälardalsleden och avsluta med ett dopp på Slagstabadet. Med några minuters bilfärd åt motsatta riktningar finns två handelsplatser, ICA Maxi, Bauhaus, Biltema, Rusta, Systembolaget mm åt ett håll och åt det andra hållet har du butiker och varuhus som Hornbach och Dollarstore. Här är lätt att trivas. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 5