Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Aram Soma

Aram Soma

Om mig

Lägenhet eller fastighet, äldre skick, nyrenoverad eller nyproduktion, dödsbo eller skilsmässa, jag har lång erfarenhet och besitter bred kompetens inom alla dessa områden och är en lokal expert i Botkyrka. Jag lyssnar på dina önskemål och behov för att ta fram den bästa lösningen för dig och din situation. Genom hög aktivitet och stort engagemang ser jag till att uppnå målen vi sätter för dig och din bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Storskiftesvägen 22, Botkyrka -  Alby, Botkyrka kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Storskiftesvägen 22, Botkyrka -  Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Storskiftesvägen 22, Botkyrka -  Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Storskiftesvägen 22

Villa
Botkyrka - Alby, Botkyrka kommun
Notar
Pris saknas
127 + 32 m²
5 rum
226 m² tomt

Välkommen till Storskiftesvägen 22 och detta stora radhus om totalt 159 välplanerade kvadratmeter. Här finner du tre rymliga sovrum, två badrum, stort kök, stort vardagsrum, praktiskt förråd samt stor del i källare som kan nyttjas på olika sätt beroende på behov. Från bostadens vardagsrum har du fantastisk sjöutsikt som ger bostaden det där lilla extra! Till bostaden har du garage med förråd i samfälligheten. Samtliga fönster har bytts ut till nya isoler fönster och taket har också lagt om. Här bor du med närhet till förskolor, skolor, goda kommunikationer i form av busshållplats samt tunnelbanestation och vacker natur. Med kort promenad når du Albysjön samt Flottsbro som bjuder in till bad och lek under sommaren samt skid- och skridskoåkning under vintern. Bostaden har ett strategiskt bra läge och med bil tar du dig till Stockholm City på ca 20 minuter samt ca 15 minuter till Södertälje. Du når Kungens Kurva med stort utbut av butiker och service på ca 10 minuter med bild. Med promenad eller en kort bilfärd når du ICA Maxi, Bauhaus, Pelican self storage Biltema, Systembolaget och EGs fyndmarknad som samtliga ligger på Kumla Gårdsväg. Bostaden kommer att vara besiktigad och en försäkring som skyddar mot dolda fel i 10 år ingår. - Sjöutsikt och mycket bra läge - Närhet till vacker natur, vatten och goda kommunikationer. - Fjärrvärme - Nya 2-glas isoler fönster som ger lägre förbrukning och bättre isolering - Tak är omlagt - Garage med förråd + parkeringsplats utomhus Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma vid frågor.

  • Premium
Kanslivägen 21D, Botkyrka - Tullinge - Riksten, Botkyrka kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Kanslivägen 21D, Botkyrka - Tullinge - Riksten, Botkyrka kommun, bild 2
Kanslivägen 21D, Botkyrka - Tullinge - Riksten, Botkyrka kommun, bild 3

Kanslivägen 21D

Lägenhet
Botkyrka - Tullinge - Riksten, Botkyrka kommun
Notar
2 950 000 kr
81 m²
4 rum
vån 1/1
5 000 kr/mån
36 420 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma för privatvisning 0708990076. Välkommen till Tullinge, Riksten och denna fantastiska fyra på Kanslivägen 21D. Stor och rymlig bostad om 81kvm med tre sovrum, badrum, klädkammare, kök och vardagsrum med öppen planlösning. Perfekt bostad för familjen som vill bo med närhet till det mesta du behöver i vardagen, här finns vacker natur, förskolor, skolor och goda kommunikationer. Väldigt fräsch bostad i mycket gott skick som passar perfekt för dig som inte vill lägga tid eller pengar på kostsamma renoveringar. Populärt bostadsprojekt uppfört av Boklok (IKEA och Skanska) år 2014. Bostaden har en stor och härlig balkong med trevlig utsikt där du njuter av morgonkaffet ostört och tack vare fönster i olika väderstreck har du härligt ljusflöde i hela bostaden. Stort förråd finns precis utanför lägenheten där du kan förvara allt från cyklar till resväskor utan att detta behöver ta upp plats inne i bostaden. Parkeringsplatser finns på föreningens mark, även laddstolpar för dig med EL-bil. 2024 Inbyggnadsmikro, Ikea Bejublad 2023 Diskmaskin, Siemens 2023 Ugn, Vestfrost 2021 Tvättmaskin, Electrolux 2017 Torktumlare, Whirlpool Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma vid frågor.

  • Premium
  • Balkong
Kornvägen 2, Botkyrka - Hallunda, Botkyrka kommun

Kornvägen 2

Lägenhet
Botkyrka - Hallunda, Botkyrka kommun
Notar
1 895 000 kr
90 m²
3 rum
vån 6/7
5 792 kr/mån
21 056 kr/m²

Välkommen till Kornvägen 2 och denna stora lägenhet om 90kvm på våning 6 av 7 i huset. Här bor du med mycket bra läge med närhet till förskola, grundskola, busshållplatser, tunnelbanestation, lekplatser, vacker natur samt Hallunda Centrum med stort utbud av butiker och service. Bostaden disponeras idag som en stor trea på 90kvm men kan med enkla medel göras om till en rymlig fyra tack vare kvadratsmart planlösning. Inte nog med den generösa och genomtänkta planlösningen har du dessutom en stor balkong med mycket härligt läge där du avnjuter morgonkaffet ostört med trevlig utsikt. Du har också ett stort förråd tillhörande lägenheten precis utanför lägenhetsdörren. Bostaden är väl omhändertagen av nuvarande ägare och kan med enkla medel förvandlas till en drömbostad med nyare design och inredning. Föreningen, HSB BRF Kornet planerar stambyte vilket betyder att du som köper denna bostad kommer att få badrummet och gästtoaletten totalrenoverade där du själv kan vara med och påverka inredningen till en viss grad. - Låg belåningsgrad: 1847kr/kvm (årsredovisning 2023) - Stabil HSB förening - Badrum och gästtoalett kommer att genomgå stambyte vilket betyder att både badrum blir totalrenoverade och nya - Lägenhet högt upp i huset med härlig utsikt och mycket ljusinsläpp - Föreningen har mycket trevliga innergårdar, tvättstuga, boendeparkering i garage och utomhus samt besöks parkering utomhus Enbart bokade visningar, kontakta ansvarig mäklare Aram Soma för bokning av visning.

  • Balkong
  • Hiss
Skarpbrunnavägen 209, Botkyrka - Norsborg, Botkyrka kommun
  • Imorgon kl 13:20
Skarpbrunnavägen 209, Botkyrka - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Skarpbrunnavägen 209, Botkyrka - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Skarpbrunnavägen 209

Lägenhet
Botkyrka - Norsborg, Botkyrka kommun
Notar
2 195 000 kr
79,5 m²
4 rum
5 208 kr/mån
27 610 kr/m²

Välkommen till denna renoverade och trevliga fyrarummare på markplan på Skarpbrunnavägen 209 i Eriksberg/Botkyrka. Här finner du en kvadratsmart bostad om 79,5 välplanerade kvadratmeter. Bostaden har en stor inglasad altan och stor uteplats med plats för utemöbler samt plantering för dig som gillar att odla. Här har du äkta radhuskänsla och bor med trevligt läge. Förskola, grundskola, goda kommunikationer, köpcentrum samt vacker natur finns på kort gångavstånd från bostaden. Trevlig och välskött förening med tvättstuga, festlokal, gästlägenhet och trevliga innergårdar. Välkommen hem, välkommen till Skarpbrunnavägen 209! Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma för mer info.

  • Premium
  • Uteplats
Tomtbergavägen 88, Botkyrka - Hallunda, Botkyrka kommun
  • Imorgon kl 12:00
Tomtbergavägen 88, Botkyrka - Hallunda, Botkyrka kommun, bild 2
Tomtbergavägen 88, Botkyrka - Hallunda, Botkyrka kommun, bild 3

Tomtbergavägen 88

Lägenhet
Botkyrka - Hallunda, Botkyrka kommun
Notar
1 895 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 1/1
5 862 kr/mån
24 140 kr/m²

Välkommen till Tomtbergavägen 88 och denna fräscha och stora trea om 78,5 välplanerade kvadratmeter! Här bor du med mycket bra läge och på kort gångavstånd når du förskola, skola, busshållsplats, Hallunda Centrum och vacker natur. Perfekt för ett par eller en familj som vill bo med bra läge i ett populärt område. Välvårdad bostad med ett fint helkaklat badrum, fräsch helkaklad gästtoalett, två rymliga sovrum, modernt och fullt maskinellt utrustat kök samt ett stort vardagsrum! En av många höjdpunkter är den fantastiska balkongen, inglasad och ger känslan av ett uterum, här avnjuter du morgonkaffet ostört! Stabil förening, HSB Brf Brunna med trevliga innergårdar, tvättstugor och bastu! Parkeringsplatser finns för boende och besökare utomhus och boendeparkering finns även i garage. Till bostaden har du ett stort förråd precis utanför lägenhetsdörren samt en stor inglasad balkong med riktigt härligt läge! Missa inte chansen att få bli ny ägare av denna fina och trevliga bostad på Tomtbergavägen! Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma vid frågor!

  • Premium
  • Balkong
Mosshagestigen 129, Rönninge, Salems kommun

Mosshagestigen 129

Lägenhet
Rönninge, Salems kommun
Notar
1 650 000 kr
42 m²
2 rum
3 727 kr/mån
39 286 kr/m²

Ring ansvarig mäklare Aram Soma för privatvisning, 0708990076. Välkommen till Mosshagestigen 129 och denna trevliga tvåa om 42kvm med stor och härlig uteplats. Här bor du med bra läge och närhet till daglig service, vacker natur och goda kommunikationer. Bostaden har en fantastisk uteplats med begränsad insyn och mycket sol vilket passar perfekt för dig som önskar njuta av sommarvärmen utomhus! Bostad i gott skick med fina materialval, helkaklat badrum samt kök och vardagsrum med rymd. Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma för mer info.

  • Uteplats
Tingstorget 6A, Botkyrka -  Alby, Botkyrka kommun
Tingstorget 6A, Botkyrka -  Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Tingstorget 6A, Botkyrka -  Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Tingstorget 6A

Radhus
Botkyrka - Alby, Botkyrka kommun
Notar
2 395 000 kr
106 m²
4 rum
7 840 kr/mån
22 594 kr/m²

Välkommen till Tingstorget 6A och detta fantastiska stadsradhus/townhouse med bra läge! Här finner du 106 välplanerade kvadratmeter och härliga ytor. Kvadratsmart bostad, perfekt för familjen som vill bo med närhet till det mesta. Bostaden och projektet är byggt 2017-2018 vilket ger känslan av nyproduktion samtidigt som du inte behöver bekymra dig över stora renoveringar. I närheten av bostaden, bara några meter bort finner du tunnelbanestation, restaurang, bageri, frisörsalong och närbutik. Förskola, skola och vacker natur finns i närheten. Precis utanför bostaden har du en stor lekplats, perfekt för lekande barn. Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma vid frågor.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Djupviksvägen 21, Botkyrka - Gamla Norsborg, Botkyrka kommun
  • Budgivning pågår
Djupviksvägen 21, Botkyrka - Gamla Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Djupviksvägen 21, Botkyrka - Gamla Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Djupviksvägen 21

Villa
Botkyrka - Gamla Norsborg, Botkyrka kommun
Notar
9 495 000 kr
207,2 + 10,5 m²
6 rum
1 997 m² tomt

Välkommen till Djupviksvägen 21 och denna ståtliga villa på en stor och friköpt tomt om 1997kvm! Renoverad villa i mycket hög standard med många fina materialval, perfekt för dig som söker en exklusiv bostad som är redo att flyttas in i! Nordisk arkitektur och design genomsyrar denna fina villa och bjuder in till ett harmoniskt boende i toppklass. Här finns gott om plats för den stora barnfamiljen som prioriterar öppen planlösning med stora sociala ytor. Direkt när du stiger in genom huvudentrén möts du av en enastående takhöjd med mycket ljus och inbjudande känsla. Den friköpta tomten på 1997kvm är plan och lättarbetad, här har du två möjliga infarter till huset och mycket plats för lekande barn. Nuvarande ägare har anlagt en stor uppfart för parkering av bilar och här finns även laddare för EL-bil. På den fina tomten finns även ett attefallshus om totalt 34,7kvm (24,2+10,5kvm) i ett plan med loft. Detta är ett stort plus för dig som vill nyttja denna byggnad som gästbostad eller uthyrningslägenhet för att få goda hyresintäkter och lägre månadsavgift för ditt boende. Attefallshuset kan även nyttjas som kontor för dig med eget bolag alternativt som studio för dig som sysslar med skönhet. Området Gamla Norsborg präglas av vacker natur med både skog och sjö väldigt nära bostaden, perfekt för dig som gillar naturlivet och vill bo avskilt men ändå centralt. Från huset når du Södertälje på ca 15 minuter med bil och Stockholm City på ca 20 minuter. Handel, matbutiker och stort serviceutbud finns nära huset vilket underlättar vardagen för en barnfamilj. Enligt detaljplan kan du som önskar bygga större än nuvarande yta, se uppladdade dokument. Väsentlig information och renoveringar. Huvudbyggnad renoverad 2022. Badrum på entréplan från 2022. Badrum övre plan från 2001. Nytt kök med stenskivor, spis från italienska BERTAZZONI. Samtliga trägolv är i enstavsparkett. Samtliga dörrar och dörrkarmar omlackerade med nya beslag. Nya eldragningar i huset med fin detaljbelysning på många platser i huset. Hela huset målades om invändigt. Byggår 2001 huvudbyggnad. Innerväggar har MDF skivor bakom gipsskivorna. Avancerat larmsystem med kameraövervakning. Värmepanna, NIBE F370 (frånluftsvärmepump) ny från 2019. Fiber indraget 2020. Kraftig luft/luft pump (AC) från 2021. Braskamin besiktigad och rengjord årligen. Golvvärme med nya termostater, LK. Laddare för EL-bil finns, 11 KW. Tvättstugan renoverad 2021. Fasad målades om 2021. Anlagt stor uppfart för bilar 2021. Attefallsbyggnad från 2022 34,7kvm (24,2+10,5kvm), komplett bostad med egen terrass. Badrum, kök, sovrum på entréplan och en till sovdel i loft. Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma för bokning av visning.

  • Premium
Havrevägen 15, 2tr, Botkyrka - Hallunda, Botkyrka kommun
  • Imorgon kl 12:45
Havrevägen 15, 2tr, Botkyrka - Hallunda, Botkyrka kommun, bild 2
Havrevägen 15, 2tr, Botkyrka - Hallunda, Botkyrka kommun, bild 3

Havrevägen 15, 2tr

Lägenhet
Botkyrka - Hallunda, Botkyrka kommun
Notar
2 195 000 kr
90 m²
3 rum
vån 2/7
5 752 kr/mån
24 389 kr/m²

Välkommen till denna stora lägenhet om 90kvm på Havrevägen 15 i Hallunda/Botkyrka. Bo med bra läge på Havrevägen, ett stenkast från Hallunda Centrum! Här finner du 90 välplanerade kvadratmedel och med enkla medel kan du göra om denna lägenhet till en fyra. Just nu disponeras den som en trea, se alternativ planlösning för tänkbar planlösning. Här bor du med närhet till Hallunda Centrum med sitt stora serviceutbud och goda kommunikationer, förskola, skola och vacker natur. Stabil förening, HSB Brf Kornet som planerar stambyte vilket innebär att du som köper bostaden kommer att få badrum och gästtoalett totalrenoverade via föreningen. Lägenheten har en stor inglasad balkong med mycket trevligt läge och stort förråd finns på samma våningsplan som bostaden. Föreningen har parkeringsplatser för boende utomhus och i garage, gästparkeringar finns utomhus. Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma för bokning av visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bäverstigen 61, Tumba, Botkyrka kommun
  • Imorgon kl 14:10
Bäverstigen 61, Tumba, Botkyrka kommun, bild 2
Bäverstigen 61, Tumba, Botkyrka kommun, bild 3

Bäverstigen 61

Radhus
Tumba, Botkyrka kommun
Notar
3 895 000 kr
127 + 30 m²
5 rum
267 m² tomt

Friköpt gavelhus med nytt tak och bra läge! Välkommen till Bäverstigen 61, ett charmigt familjevänligt boende beläget i det natursköna och barnvänliga området i Skäcklinge, Tumba. Detta hem erbjuder det perfekta läget för familjer som värdesätter närhet till natur, utmärkta skolor och goda kommunikationsmöjligheter. Området kring Bäverstigen är känt för sina lugna och trygga kvarter, perfekt för lek och utomhusaktiviteter året om. Bara några minuters promenad bort finner ni flera välrenommerade förskolor och skolor, vilket gör morgonrutinerna både enkla och stressfria. För den aktiva familjen finns det gott om möjligheter till friluftsliv och sport, med flera idrottsanläggningar och grönområden i närheten. För shopping och service är Tumba centrum lättillgängligt, där ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger finns att utforska. Kommunikationerna är utmärkta med både buss och pendeltåg som smidigt tar er till Stockholm city på under en halvtimme, perfekt för pendlaren. Perfekt bostad för en barnfamilj som vill bo i ett lugnt och populärt område med närhet till förskola, grundskola, gymnasieskola, goda kommunikationer och vacker natur! Bostaden har en stor och trevlig gaveltomt med plats för lekande barn. På framsidan har du en stor uppfart med plats för två bilar. Stort och rymligt garage finns vilket ger stora förvaringsmöjligheter. Vind finns och ger ytterligare förvaringsytor. Besiktigad. Försäkring mot dolda fel i 10 år ingår. Nytt tak. Två helkaklade badrum. Fjärrvärme. FTX ((Mek. från/tilluft m. växlare). Låga driftskostnader. Friköpt gaveltomt. Fiber finns indraget och ingår i samfälligheten. Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma vid frågor!

  • Premium
Fittjaterrassen 21, Botkyrka -  Fittja, Botkyrka kommun

Fittjaterrassen 21

Lägenhet
Botkyrka - Fittja, Botkyrka kommun
Notar
1 795 000 kr
72 m²
3 rum
5 332 kr/mån
24 931 kr/m²

Välkommen till Fittjaterrassen 21 – en ljus och välplanerad bostad där modern komfort möter en hemtrevlig atmosfär. Denna 72 kvadratmeters bostadsrätt erbjuder ett boende utöver det vanliga med sin egen terrass på övre plan, där du kan njuta av soliga dagar och stjärnklara kvällar. Lägenheten välkomnar dig med en rymlig och inbjudande hall, som leder dig vidare till hemmets hjärta – ett stilsäkert kök med vita skåp, diskreta handtag och snygga vitvaror. Köket är inte bara praktiskt utan också en perfekt plats för såväl matlagning som sociala stunder vid matbordet. Vardagsrummet badar i ljus från stora fönsterpartier och erbjuder generösa ytor för umgänge och avkoppling. Här kan du inreda med både soffgrupp och andra möblemang utan att det känns trångt. Parkettgolvet förhöjer rummets varma och ombonade känsla. Sovrummet är en lugn tillflyktsort med plats för en stor säng och förvaring. Från sovrummet når du den privata terrassen som bjuder in till lugna morgnar i det fria. En praktisk arbets- eller studiehörna finns också i hemmet, perfekt för den som arbetar hemifrån eller behöver en lugn plats för fokuserat arbete. Badrummet är helkaklat i tidlöst vitt med bekvämligheter som dusch och nödvändig sanitetsutrustning. Här finner du funktion och design i skön förening. Den månatliga avgiften på 5332 kr inkluderar inte bara bostadsrättstillägg utan även bredband, TV och telefoni, samt uppvärmning via fjärrvärme och vattenförbrukning. Allt detta, tillsammans med kostnad för drift och skötsel, gör att du kan bo bekymmersfritt. Fittjaterrassen 21 är en del av ett modernt bostadsområde där fasadernas färgsättning och arkitekturen skapar en dynamisk och samtida miljö. Här bor du i en trivsam och välordnad förening med närhet till allt du behöver – kommunikationer, service och natur. Stabil brf som äger marken och god ekonomi. Miss inte chansen att bli del av detta trivsamma och praktiska boende. Välkommen hem!

  • Uteplats

Visar alla 11