Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bruksgatan 6, Södertälje, Södertälje kommun
  • Sön 4 aug kl 14:30
Bruksgatan 6, Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Bruksgatan 6, Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Bruksgatan 6

Lägenhet
Södertälje, Södertälje kommun
Notar
2 395 000 kr
64 m²
2 rum
4 366 kr/mån
37 422 kr/m²

- Välplanerad och stilren 2:a - Öppen social planlösning - Gavelläge - Rymliga ytor och härligt ljusflöde från stora fönsterpartier - Inglasad balkong mot lummig grönska - Komplett utrustad för maximal komfort - Bredband och kabel-tv ingår i avgiften - Externt förråd finns - Brf har installerat solceller vilket håller nere på elkostnaderna - Fastighet med energiklass B – grönt bolån - Attraktivt läge i Södertälje med närhet till det mesta Välkommen in till denna charmiga och unika tvåa på Bruksgatan 6, en plats där varje detalj är genomtänkt för att skapa en harmonisk och trivsam miljö. Här möts du av en inbjudande hall där ljuset flödar in och generöst med utrymme för förvaring som gör det enkelt att hålla ordning och skapa en lugn och välkomnande atmosfär direkt vid entrén. När du tar steget in i köket, möts du av en modern och stilren miljö. De vita skåpluckorna kontrasterar vackert mot de svarta detaljerna, och de stora arbetsytorna gör det till en fröjd att laga mat. Matplatsen vid fönstret bjuder in till mysiga frukostar och trevliga middagar med utsikt över de grönskande omgivningarna. Vardagsrummet är lägenhetens hjärta, ett stort och ljust rum där du kan koppla av i en bekväm soffgrupp eller bjuda in till festliga middagar. De stora fönstren släpper in rikligt med dagsljus och skapar en luftig känsla. Härifrån når du den inglasade balkongen, en riktig pärla som förlänger bostaden och bjuder in till avkopplande stunder året om. Sovrummet är en fridfull oas där du kan dra dig tillbaka efter en lång dag. Rummet är rymligt nog för en dubbelsäng och har utmärkta förvaringsmöjligheter med inbyggda garderober. De stora fönstren ger ett mjukt ljusinsläpp som gör det enkelt att varva ner. Badrummet är elegant och modernt, med vita kakelväggar och ett stilrent mörkt klinkergolv. Här finns en dusch, WC och en praktisk tvättdel med kombimaskin (tvätt och torktumlare), vilket underlättar vardagslivet. Den inglasade balkongen är verkligen pricken över i:et. Inredd med bekväma möbler och omgiven av grönska blir den en plats där du kan njuta av morgonkaffet eller en bra bok, oavsett årstid. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska lägenhet som erbjuder både stil och komfort i ett lugnt och naturskönt område. På Bruksgatan bor man med gångavstånd till affär, förskola, skola och trevliga promenadstråk. Goda pendlingsmöjligheter för den bilburne samt med kollektivtrafik. Välkommen att längta hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Storskiftesvägen 22, Botkyrka -  Alby, Botkyrka kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Storskiftesvägen 22, Botkyrka -  Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Storskiftesvägen 22, Botkyrka -  Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Storskiftesvägen 22

Villa
Botkyrka - Alby, Botkyrka kommun
Notar
Pris saknas
127 + 32 m²
5 rum
226 m² tomt

Välkommen till Storskiftesvägen 22 och detta stora radhus om totalt 159 välplanerade kvadratmeter. Här finner du tre rymliga sovrum, två badrum, stort kök, stort vardagsrum, praktiskt förråd samt stor del i källare som kan nyttjas på olika sätt beroende på behov. Från bostadens vardagsrum har du fantastisk sjöutsikt som ger bostaden det där lilla extra! Till bostaden har du garage med förråd i samfälligheten. Samtliga fönster har bytts ut till nya isoler fönster och taket har också lagt om. Här bor du med närhet till förskolor, skolor, goda kommunikationer i form av busshållplats samt tunnelbanestation och vacker natur. Med kort promenad når du Albysjön samt Flottsbro som bjuder in till bad och lek under sommaren samt skid- och skridskoåkning under vintern. Bostaden har ett strategiskt bra läge och med bil tar du dig till Stockholm City på ca 20 minuter samt ca 15 minuter till Södertälje. Du når Kungens Kurva med stort utbut av butiker och service på ca 10 minuter med bild. Med promenad eller en kort bilfärd når du ICA Maxi, Bauhaus, Pelican self storage Biltema, Systembolaget och EGs fyndmarknad som samtliga ligger på Kumla Gårdsväg. Bostaden kommer att vara besiktigad och en försäkring som skyddar mot dolda fel i 10 år ingår. - Sjöutsikt och mycket bra läge - Närhet till vacker natur, vatten och goda kommunikationer. - Fjärrvärme - Nya 2-glas isoler fönster som ger lägre förbrukning och bättre isolering - Tak är omlagt - Garage med förråd + parkeringsplats utomhus Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma vid frågor.

  • Premium
Kanslivägen 21D, Botkyrka - Tullinge - Riksten, Botkyrka kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Kanslivägen 21D, Botkyrka - Tullinge - Riksten, Botkyrka kommun, bild 2
Kanslivägen 21D, Botkyrka - Tullinge - Riksten, Botkyrka kommun, bild 3

Kanslivägen 21D

Lägenhet
Botkyrka - Tullinge - Riksten, Botkyrka kommun
Notar
2 950 000 kr
81 m²
4 rum
vån 1/1
5 000 kr/mån
36 420 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma för privatvisning 0708990076. Välkommen till Tullinge, Riksten och denna fantastiska fyra på Kanslivägen 21D. Stor och rymlig bostad om 81kvm med tre sovrum, badrum, klädkammare, kök och vardagsrum med öppen planlösning. Perfekt bostad för familjen som vill bo med närhet till det mesta du behöver i vardagen, här finns vacker natur, förskolor, skolor och goda kommunikationer. Väldigt fräsch bostad i mycket gott skick som passar perfekt för dig som inte vill lägga tid eller pengar på kostsamma renoveringar. Populärt bostadsprojekt uppfört av Boklok (IKEA och Skanska) år 2014. Bostaden har en stor och härlig balkong med trevlig utsikt där du njuter av morgonkaffet ostört och tack vare fönster i olika väderstreck har du härligt ljusflöde i hela bostaden. Stort förråd finns precis utanför lägenheten där du kan förvara allt från cyklar till resväskor utan att detta behöver ta upp plats inne i bostaden. Parkeringsplatser finns på föreningens mark, även laddstolpar för dig med EL-bil. 2024 Inbyggnadsmikro, Ikea Bejublad 2023 Diskmaskin, Siemens 2023 Ugn, Vestfrost 2021 Tvättmaskin, Electrolux 2017 Torktumlare, Whirlpool Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma vid frågor.

  • Premium
  • Balkong
Kornvägen 2, Botkyrka - Hallunda, Botkyrka kommun

Kornvägen 2

Lägenhet
Botkyrka - Hallunda, Botkyrka kommun
Notar
1 895 000 kr
90 m²
3 rum
vån 6/7
5 792 kr/mån
21 056 kr/m²

Välkommen till Kornvägen 2 och denna stora lägenhet om 90kvm på våning 6 av 7 i huset. Här bor du med mycket bra läge med närhet till förskola, grundskola, busshållplatser, tunnelbanestation, lekplatser, vacker natur samt Hallunda Centrum med stort utbud av butiker och service. Bostaden disponeras idag som en stor trea på 90kvm men kan med enkla medel göras om till en rymlig fyra tack vare kvadratsmart planlösning. Inte nog med den generösa och genomtänkta planlösningen har du dessutom en stor balkong med mycket härligt läge där du avnjuter morgonkaffet ostört med trevlig utsikt. Du har också ett stort förråd tillhörande lägenheten precis utanför lägenhetsdörren. Bostaden är väl omhändertagen av nuvarande ägare och kan med enkla medel förvandlas till en drömbostad med nyare design och inredning. Föreningen, HSB BRF Kornet planerar stambyte vilket betyder att du som köper denna bostad kommer att få badrummet och gästtoaletten totalrenoverade där du själv kan vara med och påverka inredningen till en viss grad. - Låg belåningsgrad: 1847kr/kvm (årsredovisning 2023) - Stabil HSB förening - Badrum och gästtoalett kommer att genomgå stambyte vilket betyder att både badrum blir totalrenoverade och nya - Lägenhet högt upp i huset med härlig utsikt och mycket ljusinsläpp - Föreningen har mycket trevliga innergårdar, tvättstuga, boendeparkering i garage och utomhus samt besöks parkering utomhus Enbart bokade visningar, kontakta ansvarig mäklare Aram Soma för bokning av visning.

  • Balkong
  • Hiss
Skarpbrunnavägen 209, Botkyrka - Norsborg, Botkyrka kommun
  • Imorgon kl 13:20
Skarpbrunnavägen 209, Botkyrka - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Skarpbrunnavägen 209, Botkyrka - Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Skarpbrunnavägen 209

Lägenhet
Botkyrka - Norsborg, Botkyrka kommun
Notar
2 195 000 kr
79,5 m²
4 rum
5 208 kr/mån
27 610 kr/m²

Välkommen till denna renoverade och trevliga fyrarummare på markplan på Skarpbrunnavägen 209 i Eriksberg/Botkyrka. Här finner du en kvadratsmart bostad om 79,5 välplanerade kvadratmeter. Bostaden har en stor inglasad altan och stor uteplats med plats för utemöbler samt plantering för dig som gillar att odla. Här har du äkta radhuskänsla och bor med trevligt läge. Förskola, grundskola, goda kommunikationer, köpcentrum samt vacker natur finns på kort gångavstånd från bostaden. Trevlig och välskött förening med tvättstuga, festlokal, gästlägenhet och trevliga innergårdar. Välkommen hem, välkommen till Skarpbrunnavägen 209! Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma för mer info.

  • Premium
  • Uteplats
Grankärrsvägen 38, Högmora/Huddinge, Huddinge kommun
Grankärrsvägen 38, Högmora/Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Grankärrsvägen 38, Högmora/Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Grankärrsvägen 38

Radhus
Högmora/Huddinge, Huddinge kommun
Notar
3 300 000 kr
70 m²
3 rum
4 813 kr/mån
47 143 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska bostad på Grankärrsvägen 38, en plats där lyx möter bekvämlighet. Denna välplanerade bostad erbjuder en unik kombination av moderna bekvämligheter och högkvalitativa materialval, vilket gör det till ett hem utöver det vanliga. Bostadens generösa 70 kvm fördelas på en öppen planlösning som förenar kök och vardagsrum, vilket skapar en ljus och social yta perfekt för umgänge. Takhöjden på cirka 3 meter och stora fönsterpartier i tre väderstreck säkerställer ett fantastiskt ljusinsläpp genom hela bostaden. Köket är utrustat med moderna vitvaror och exklusiva materialval, inklusive: - Bänkskiva i natursten - Induktionshäll - Varmluftsugn - Inbyggnadsmikro - Integrerad diskmaskin - Kyl och frys i stilren design Det stilrena badrummet erbjuder både tvättmaskin och torktumlare för maximal bekvämlighet. Gästtoaletten är enhetlig med det stora badrummet, vilket ger en genomgående hög standard. Bostaden har två rymliga sovrum med gott om förvaringsutrymmen, vilket gör dem perfekta för både avkoppling och praktisk användning. Utanför hittar du en tredäckad altan och en välskött gräsmatta, vilket erbjuder en härlig plats för utomhusaktiviteter och avkoppling i solen. Beläget i ett naturskönt område är denna bostad perfekt för dig som vill ha närhet till både stadens puls och vackra friluftsområden. Endast 20 minuter från centrala Stockholm, ger detta hem dig det bästa av två världar. Missade inte chansen att göra denna fantastiska bostad till ditt nya hem. Välkommen till visningen! Ansvarig mäklare, Fredrik Hansson

  • Premium
  • Uteplats
Harpsundsvägen 78, Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun
Harpsundsvägen 78, Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Harpsundsvägen 78, Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Harpsundsvägen 78

Lägenhet
Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun
Notar
2 495 000 kr
59 m²
2.5 rum
vån 5
5 829 kr/mån
42 288 kr/m²

Välkommen till denna eleganta och moderna lägenhet på Harpsundsvägen 78, belägen i det eftertraktade området i Högdalen. Lägenheten är en välplanerad 2,5:a på 59 kvm, byggd 2012, och utformad för att ge en luftig och välkomnande atmosfär. Bostaden öppnar upp med en rymlig hall med fantastiska förvaringsmöjligheter med Elfa system som leder till hemmets hjärta; ett öppet och ljust vardagsrum i direkt anslutning till köket. Köket är utrustat med moderna vitvaror och mörka stänkskydd som kompletterar de vita, släta skåpluckorna perfekt. Här erbjuds både goda arbetsytor och stilrena detaljer som gör matlagningen till ett nöje. Det stora sovrummet är en fridfull tillflykt med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Intill sovrummet hittar du en praktisk klädkammare med platsbyggd inredning från Ikea, perfekt för smart förvaring. Möjlighet till att göra om till kontor eller mindre sovrum. Badrummet är en dröm för den som uppskattar modern funktionalitet kombinerat med stilren design. Här finns både tvättmaskin och goda förvaringsmöjligheter, allt inramat av mörka klinkerplattor och vita väggar som skapar en tidlös känsla. Från vardagsrummet når du en inbjudande balkong som blir ett extra vardagsrum under varmare månader. Balkongen är perfekt för både avslappning och underhållning med utsikt över Högdalens dynamiska stadsmiljö. Lägenheten ligger optimalt med närhet till all tänkbar service; bara några steg från bussar och tunnelbana, vilket gör det enkelt att navigera sig runt i staden. För den dagliga handeln finns mataffärer och butiker bara en kort promenad bort. Detta är en idealisk bostad för dig som värdesätter hög standard och bekvämlighet, perfekt belägen i ett levande och växande område. En lägenhet att trivas i från första stund, som inte bara är ett hem, utan en plats för liv och rörelse. Missa inte chansen - välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tomtbergavägen 88, Botkyrka - Hallunda, Botkyrka kommun
  • Imorgon kl 12:00
Tomtbergavägen 88, Botkyrka - Hallunda, Botkyrka kommun, bild 2
Tomtbergavägen 88, Botkyrka - Hallunda, Botkyrka kommun, bild 3

Tomtbergavägen 88

Lägenhet
Botkyrka - Hallunda, Botkyrka kommun
Notar
1 895 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 1/1
5 862 kr/mån
24 140 kr/m²

Välkommen till Tomtbergavägen 88 och denna fräscha och stora trea om 78,5 välplanerade kvadratmeter! Här bor du med mycket bra läge och på kort gångavstånd når du förskola, skola, busshållsplats, Hallunda Centrum och vacker natur. Perfekt för ett par eller en familj som vill bo med bra läge i ett populärt område. Välvårdad bostad med ett fint helkaklat badrum, fräsch helkaklad gästtoalett, två rymliga sovrum, modernt och fullt maskinellt utrustat kök samt ett stort vardagsrum! En av många höjdpunkter är den fantastiska balkongen, inglasad och ger känslan av ett uterum, här avnjuter du morgonkaffet ostört! Stabil förening, HSB Brf Brunna med trevliga innergårdar, tvättstugor och bastu! Parkeringsplatser finns för boende och besökare utomhus och boendeparkering finns även i garage. Till bostaden har du ett stort förråd precis utanför lägenhetsdörren samt en stor inglasad balkong med riktigt härligt läge! Missa inte chansen att få bli ny ägare av denna fina och trevliga bostad på Tomtbergavägen! Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma vid frågor!

  • Premium
  • Balkong
Mosshagestigen 129, Rönninge, Salems kommun

Mosshagestigen 129

Lägenhet
Rönninge, Salems kommun
Notar
1 650 000 kr
42 m²
2 rum
3 727 kr/mån
39 286 kr/m²

Ring ansvarig mäklare Aram Soma för privatvisning, 0708990076. Välkommen till Mosshagestigen 129 och denna trevliga tvåa om 42kvm med stor och härlig uteplats. Här bor du med bra läge och närhet till daglig service, vacker natur och goda kommunikationer. Bostaden har en fantastisk uteplats med begränsad insyn och mycket sol vilket passar perfekt för dig som önskar njuta av sommarvärmen utomhus! Bostad i gott skick med fina materialval, helkaklat badrum samt kök och vardagsrum med rymd. Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma för mer info.

  • Uteplats
Österhöjdsvägen 37, Södertälje Rosenlund, Södertälje kommun
  • Imorgon kl 14:10
Österhöjdsvägen 37, Södertälje Rosenlund, Södertälje kommun, bild 2
Österhöjdsvägen 37, Södertälje Rosenlund, Södertälje kommun, bild 3

Österhöjdsvägen 37

Radhus
Södertälje Rosenlund, Södertälje kommun
Notar
3 795 000 kr
101 + 7 m²
5 rum
157 m² tomt

- Välplanerat radhus i två plan - Unikt tillfälle – sällan till salu - Två uteplatser - Uteplatsen på framsidan är stenbelagd med härlig kvällssol - Trevlig uteplats på baksidan i sydost med bl.a. elektronisk markis - Gott om sociala ytor på entréplanet - Sovrummen belägna på övervåningen - Perfekt för hela familjen - Två badrum - Parkering med laddstation (för elbil) tillhör fastigheten - Förråd finns på framsidan - Bärbuskar på tomten med bl.a. krusbär, blåbär och vindruvor - Trevligt och lugnt område utan genomfartstrafik - Skolor, service och kommunikationer på gångavstånd - Närhet till Morabergs köpcentrum Varmt välkommen till detta rymliga och välplanerade radhus som sträcker sig över 101 kvm boyta och ytterligare 7 kvm biarea. Detta charmiga hem är perfekt för hela familjen som söker plats för både vardag och fest. Här erbjuds ett flertal rum över två våningsplan. Gott om sociala ytor på entréplanet och sovrummen är placerade på övervåningen. Gå in genom dörren och ni möts av en praktisk och välkomnande hall som omedelbart visar upp hemmets varma och inbjudande atmosfär. Här erbjuds ett ordentligt kök för den som uppskattar matlagning och gott om plats för alla i familjen. De ljusa luckorna och de arbetsvänliga ytorna gör matlagningen till ett nöje. Vardagsrummet är generöst till ytan och de stora fönsterpartierna bjuder på ett fint ljusinsläpp samt en härlig vy över radhusets baksida. Tillsammans med de ljusa väggarna skapas en känsla av rymd. Sovrummen är er fristad med lugna och harmoniska färger och här finns gott om plats för diverse önskvärt möblemang. Badrummen bjuder på moderna bekvämligheter och är en fröjd för såväl morgonrutinen som avslappnande badstunder. Här bor du i ett trivsamt område utan genomfartstrafik med närhet till Stockholm - pendeltåget från Södertälje centrum eller Östertälje pendeltågsstation (nås på ca 9 min med buss och pendeltåget tar dig till Stockholm C på strax över halvtimmen). För dig som åker bil så är E4/E20 några minuter bort. Gångavstånd till förskolor, skolor och busshållplats. I Södertälje centrum finns även ett stort utbud av shopping i form av butiker, restauranger samt caféer på gågatan samt i gallerian. Välkommen att längta hem!

  • Premium
Nyängsvägen 39B, Tullinge, Botkyrka kommun
  • Imorgon kl 15:45
Nyängsvägen 39B, Tullinge, Botkyrka kommun, bild 2
Nyängsvägen 39B, Tullinge, Botkyrka kommun, bild 3

Nyängsvägen 39B

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Notar
1 495 000 kr
44,5 m²
2 rum
4 756 kr/mån
33 596 kr/m²

- Välplanerad pärla i ett A-läge i Tullinge - Optimala ytor - Fantastisk terrass med eftermiddags- och kvällssol - Gavelläge - Välvårdad - Fönsterpartier mot grönska - Smakfullt renoverat badrum från 2018/2019 - Flexibelt tillträde - Bredband ingår i avgiften - Externt förråd finns - Välskött förening - Brf har tillgång till p-platser. Finns lediga platser just nu - Bo med naturen runt knuten - Gångavstånd till Tullinge torg, bussar och pendeltåg Drömmer du om ett ljust och rymligt boende i ett eftertraktat område? Då kan denna välplanerade lägenhet i Tullinge vara precis vad du söker! Med närhet till både natur och nödvändiga bekvämligheter erbjuder denna bostad en idealisk kombination av komfort och funktionalitet. Här välkomnas du till en välplanerad bostad (nuvarande ägare disponerar den som 2 rok - enligt lägenhetsförteckningen 1 rok) med en härlig terrass i bästa solläge. Denna plats blir till ett extra rum när vädret tillåter och förlänger sällskapsytorna ytterligare. Inbjudande hall med bra förvaringsmöjligheter i klädkammare, ett rymligt rogivande sovrum med gott om utrymme för önskvärt möblemang. Badrummet är smakfullt renoverat med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns dusch, wc, tvättställ med kommod, spegelskåp, handdukstork samt tvättmaskin. Kök i tidlös ljus kulör med bra arbetsytor och förvaring i över- och underskåp. Maskinell utrustning bestående av spis, fläkt samt kombinerad kyl/frys. Här finns också plats för större matbord. Ljust trevligt vardagsrum i öppen planlösning mot köket med stora ytor och gott om plats för favoritmöblerna. Den ljusa färgsättningen tillsammans med de stora fönsterpartierna skapar en rymlig atmosfär. För dig som vill ha närhet till Stockholms city men hellre bor granne med naturen är Tullinge verkligen optimalt. Med pendeltåget är du i centrala Stockholm på ca 20 minuter samtidigt som du har vacker natur alldeles runt knuten. I Tullinge centrum finns all nödvändig service, här finns matbutik som Hemköp, servicebutiker, restauranger och kaféer. Dessutom ligger vårdcentral och apotek enbart någon minut bort. I närområdet finns flera förskolor och grundskolorna Falkbergsskolan samt Eklidsskolan och Tullingebergsskolan. I området kring Tullinge finns dessutom ett flertal gymnasieskolor med olika inriktningar. Karolinska Sjukhuset och Södertörns Högskola, Tullingesjön och Lida, Brantbrinks IP med massor av friluftsaktiviteter finns dessutom på behagligt avstånd. Välkommen att längta hem!

  • Premium
  • Uteplats
Rättaregatan 5 C, Glasberga, Södertälje kommun
  • Imorgon kl 13:00
Rättaregatan 5 C, Glasberga, Södertälje kommun, bild 2
Rättaregatan 5 C, Glasberga, Södertälje kommun, bild 3

Rättaregatan 5 C

Lägenhet
Glasberga, Södertälje kommun
Notar
1 650 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
3 743 kr/mån
30 000 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information! - Modern 2:a med kvadratmeter på rätt ställen - Hörnlägenhet med fönsterpartier i tre väderstreck - Öppen och social planlösning - Mycket bra skick - Fullt utrustad för maximal komfort - Bara att flytta in - Möblemang kan ingå i köpet om så önskas - Klädkammare - Externt förråd finns - Välskött brf - Natur och härliga promenadstråk intill - Kommunikationer på kort avstånd - Bra läge för den bilburne - Närhet Morabergs köpcentrum Varmt välkommen till denna moderna och välplanerade 2:a på Rättaregatan 5C i populära Glasberga. Bostaden bjuder öppna och sociala ytor, härligt med ljusinsläpp från tre väderstreck samt en rymlig balkong som förlänger sällskapsytan när vädret tillåter. Här är det bara att flytta in och trivas! Glasberga Sjöstad erbjuder närhet till det mesta. Natur och fina promenadstråk precis intill samt badmöjligheter. Morabergs köpcentrum nås på kort avstånd och för den bilburne är det snabb access till både E4 och E20. Goda kommunikationer i närheten. Välkommen att längta hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Törnrosavägen 3, Karlhov, Södertälje kommun

Törnrosavägen 3

Lägenhet
Karlhov, Södertälje kommun
Notar
1 575 000 kr
71,7 m²
3 rum
vån 3/3
4 603 kr/mån
21 967 kr/m²

- Optimalt planerad trea - Högst upp i huset - Goda förvaringsmöjligheter - Bra skick - Balkong i ett fritt läge - Närhet till service och kommunikationer Välkommen till denna optimalt planerade trea på populär adress. Här möts man av en ljuvlig atmosfär och ett underbart ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Rummen är väl fördelade och kvadratmeterna är på rätt ställen. Här är det bara att flytta in och trivas! Här bor du med närhet till Stockholm - bara 45 minuter med pendeltåget från Södertälje centrum eller Östertälje pendeltågsstation. Med bil är det cirka 25 minuter. För dig som åker bil så är E4/E20 några minuter bort. I Södertälje centrum finns även ett stort utbud av shopping i form av butiker, restauranger samt caféer på gågatan samt i gallerian. Välkommen hem!

  • Balkong
Tingstorget 6A, Botkyrka -  Alby, Botkyrka kommun
Tingstorget 6A, Botkyrka -  Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Tingstorget 6A, Botkyrka -  Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Tingstorget 6A

Radhus
Botkyrka - Alby, Botkyrka kommun
Notar
2 395 000 kr
106 m²
4 rum
7 840 kr/mån
22 594 kr/m²

Välkommen till Tingstorget 6A och detta fantastiska stadsradhus/townhouse med bra läge! Här finner du 106 välplanerade kvadratmeter och härliga ytor. Kvadratsmart bostad, perfekt för familjen som vill bo med närhet till det mesta. Bostaden och projektet är byggt 2017-2018 vilket ger känslan av nyproduktion samtidigt som du inte behöver bekymra dig över stora renoveringar. I närheten av bostaden, bara några meter bort finner du tunnelbanestation, restaurang, bageri, frisörsalong och närbutik. Förskola, skola och vacker natur finns i närheten. Precis utanför bostaden har du en stor lekplats, perfekt för lekande barn. Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma vid frågor.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Djupviksvägen 21, Botkyrka - Gamla Norsborg, Botkyrka kommun
  • Budgivning pågår
Djupviksvägen 21, Botkyrka - Gamla Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Djupviksvägen 21, Botkyrka - Gamla Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Djupviksvägen 21

Villa
Botkyrka - Gamla Norsborg, Botkyrka kommun
Notar
9 495 000 kr
207,2 + 10,5 m²
6 rum
1 997 m² tomt

Välkommen till Djupviksvägen 21 och denna ståtliga villa på en stor och friköpt tomt om 1997kvm! Renoverad villa i mycket hög standard med många fina materialval, perfekt för dig som söker en exklusiv bostad som är redo att flyttas in i! Nordisk arkitektur och design genomsyrar denna fina villa och bjuder in till ett harmoniskt boende i toppklass. Här finns gott om plats för den stora barnfamiljen som prioriterar öppen planlösning med stora sociala ytor. Direkt när du stiger in genom huvudentrén möts du av en enastående takhöjd med mycket ljus och inbjudande känsla. Den friköpta tomten på 1997kvm är plan och lättarbetad, här har du två möjliga infarter till huset och mycket plats för lekande barn. Nuvarande ägare har anlagt en stor uppfart för parkering av bilar och här finns även laddare för EL-bil. På den fina tomten finns även ett attefallshus om totalt 34,7kvm (24,2+10,5kvm) i ett plan med loft. Detta är ett stort plus för dig som vill nyttja denna byggnad som gästbostad eller uthyrningslägenhet för att få goda hyresintäkter och lägre månadsavgift för ditt boende. Attefallshuset kan även nyttjas som kontor för dig med eget bolag alternativt som studio för dig som sysslar med skönhet. Området Gamla Norsborg präglas av vacker natur med både skog och sjö väldigt nära bostaden, perfekt för dig som gillar naturlivet och vill bo avskilt men ändå centralt. Från huset når du Södertälje på ca 15 minuter med bil och Stockholm City på ca 20 minuter. Handel, matbutiker och stort serviceutbud finns nära huset vilket underlättar vardagen för en barnfamilj. Enligt detaljplan kan du som önskar bygga större än nuvarande yta, se uppladdade dokument. Väsentlig information och renoveringar. Huvudbyggnad renoverad 2022. Badrum på entréplan från 2022. Badrum övre plan från 2001. Nytt kök med stenskivor, spis från italienska BERTAZZONI. Samtliga trägolv är i enstavsparkett. Samtliga dörrar och dörrkarmar omlackerade med nya beslag. Nya eldragningar i huset med fin detaljbelysning på många platser i huset. Hela huset målades om invändigt. Byggår 2001 huvudbyggnad. Innerväggar har MDF skivor bakom gipsskivorna. Avancerat larmsystem med kameraövervakning. Värmepanna, NIBE F370 (frånluftsvärmepump) ny från 2019. Fiber indraget 2020. Kraftig luft/luft pump (AC) från 2021. Braskamin besiktigad och rengjord årligen. Golvvärme med nya termostater, LK. Laddare för EL-bil finns, 11 KW. Tvättstugan renoverad 2021. Fasad målades om 2021. Anlagt stor uppfart för bilar 2021. Attefallsbyggnad från 2022 34,7kvm (24,2+10,5kvm), komplett bostad med egen terrass. Badrum, kök, sovrum på entréplan och en till sovdel i loft. Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma för bokning av visning.

  • Premium
Margaretavägen 13, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 4 aug kl 14:00
Margaretavägen 13, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Margaretavägen 13, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Margaretavägen 13

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Notar
1 850 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
3 903 kr/mån
31 897 kr/m²

Välkommen till en mycket välplanerad och stor 2:a i ett mycket populärt område i mysiga Jakobsberg. Lägenheten är i genomgående gott skick! En mycket stilren och genomgående ljus lägenhet på en mycket populär adress i mysiga Jakobsberg. Skicket på lägenheten är i genomgående gott skick med stort och fullutrustad kök med plats med ett stort matbord, goda sociala ytor i vardagsrummet med plats med stor soffgrupp och annat möblemang. Sovrum med plats med en stor säng och direkt access till bostadens balkong. Helkaklat badrum med duschhörna och tvättmaskin. Till bostaden tillhör två förråd. Området kännetecknas av en lugn atmosfär och mycket grönska. Härifrån kan man på bara några minuter med en promenad nå till Jakobsbergs centrum med en mängd butiker, caféer, restauranger och service. Ifrån Jakobsbergs station kommer man in till T-centralen på endast 20 minuter med pendeltåget. Finns även en hel mängd bussar som kan ta en över hela stan. I närheten, en 10-15 min promenad bort från bostaden, ligger Barkarbystaden som är ett av de största utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Barkarbystaden är västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både fjärrtåg och pendeltåg stannar i området och tunnelbana planeras stå färdig 2026. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och kommunen har utsetts till "bästa pendlarkommun" av DN. Det ska vara lätt att åka kollektivt i Barkarbystaden. Trafikverket bygger just nu ut Mälarbanan så att det inom kort kan köra dubbelt så många tåg på sträckan Tomteboda-Kallhäll. I samband med utbyggnaden har Barkarby fått en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden. I Barkarbystaden kan du njuta av att ha alla bekvämligheter precis runt hörnet. Här finns restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar, gym och en Ica maxi-butik som alla är redo att ta hand om dig och dina behov. Du bor granne med en av Sveriges största handelsplatser med över 80 välkända butiker, varuhus och stormarknader samtidigt som du får känslan av att vara ute på landet. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse! Fredrik Hansson

  • Premium
  • Balkong
Tingstorget 12A, Botkyrka -  Alby, Botkyrka kommun
Tingstorget 12A, Botkyrka -  Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Tingstorget 12A, Botkyrka -  Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Tingstorget 12A

Lägenhet
Botkyrka - Alby, Botkyrka kommun
Notar
2 295 000 kr
71 + 26 m²
3 rum
5 881 kr/mån
32 324 kr/m²

**Kontakta Ansvarig mäklare för visning** Välkommen till Tingstorget 12A och detta fantastiska stadsradhus/townhouse med fantastiskt läge! Här finner du 71 + 26 kvm välplanerade kvadratmeter med härliga ytor. Kvadratsmart bostad, perfekt för familjen som vill bo med närhet till det mesta. Bostaden och projektet är byggt 2017-2018. I närheten av bostaden, bara några meter bort finner du tunnelbanestation, restaurang, bageri, frisörsalong och närbutik. Förskola, skola och vacker natur finns i närheten. Precis utanför bostaden har du en stor lekplats, perfekt för lekande barn. Välkomna på visning! Kontakta ansvarig mäklare Fredrik Hansson

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Havrevägen 15, 2tr, Botkyrka - Hallunda, Botkyrka kommun
  • Imorgon kl 12:45
Havrevägen 15, 2tr, Botkyrka - Hallunda, Botkyrka kommun, bild 2
Havrevägen 15, 2tr, Botkyrka - Hallunda, Botkyrka kommun, bild 3

Havrevägen 15, 2tr

Lägenhet
Botkyrka - Hallunda, Botkyrka kommun
Notar
2 195 000 kr
90 m²
3 rum
vån 2/7
5 752 kr/mån
24 389 kr/m²

Välkommen till denna stora lägenhet om 90kvm på Havrevägen 15 i Hallunda/Botkyrka. Bo med bra läge på Havrevägen, ett stenkast från Hallunda Centrum! Här finner du 90 välplanerade kvadratmedel och med enkla medel kan du göra om denna lägenhet till en fyra. Just nu disponeras den som en trea, se alternativ planlösning för tänkbar planlösning. Här bor du med närhet till Hallunda Centrum med sitt stora serviceutbud och goda kommunikationer, förskola, skola och vacker natur. Stabil förening, HSB Brf Kornet som planerar stambyte vilket innebär att du som köper bostaden kommer att få badrum och gästtoalett totalrenoverade via föreningen. Lägenheten har en stor inglasad balkong med mycket trevligt läge och stort förråd finns på samma våningsplan som bostaden. Föreningen har parkeringsplatser för boende utomhus och i garage, gästparkeringar finns utomhus. Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma för bokning av visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bäverstigen 61, Tumba, Botkyrka kommun
  • Imorgon kl 14:10
Bäverstigen 61, Tumba, Botkyrka kommun, bild 2
Bäverstigen 61, Tumba, Botkyrka kommun, bild 3

Bäverstigen 61

Radhus
Tumba, Botkyrka kommun
Notar
3 895 000 kr
127 + 30 m²
5 rum
267 m² tomt

Friköpt gavelhus med nytt tak och bra läge! Välkommen till Bäverstigen 61, ett charmigt familjevänligt boende beläget i det natursköna och barnvänliga området i Skäcklinge, Tumba. Detta hem erbjuder det perfekta läget för familjer som värdesätter närhet till natur, utmärkta skolor och goda kommunikationsmöjligheter. Området kring Bäverstigen är känt för sina lugna och trygga kvarter, perfekt för lek och utomhusaktiviteter året om. Bara några minuters promenad bort finner ni flera välrenommerade förskolor och skolor, vilket gör morgonrutinerna både enkla och stressfria. För den aktiva familjen finns det gott om möjligheter till friluftsliv och sport, med flera idrottsanläggningar och grönområden i närheten. För shopping och service är Tumba centrum lättillgängligt, där ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger finns att utforska. Kommunikationerna är utmärkta med både buss och pendeltåg som smidigt tar er till Stockholm city på under en halvtimme, perfekt för pendlaren. Perfekt bostad för en barnfamilj som vill bo i ett lugnt och populärt område med närhet till förskola, grundskola, gymnasieskola, goda kommunikationer och vacker natur! Bostaden har en stor och trevlig gaveltomt med plats för lekande barn. På framsidan har du en stor uppfart med plats för två bilar. Stort och rymligt garage finns vilket ger stora förvaringsmöjligheter. Vind finns och ger ytterligare förvaringsytor. Besiktigad. Försäkring mot dolda fel i 10 år ingår. Nytt tak. Två helkaklade badrum. Fjärrvärme. FTX ((Mek. från/tilluft m. växlare). Låga driftskostnader. Friköpt gaveltomt. Fiber finns indraget och ingår i samfälligheten. Kontakta ansvarig mäklare Aram Soma vid frågor!

  • Premium
Mosshagestigen 189, Salem, Salems kommun
Mosshagestigen 189, Salem, Salems kommun, bild 2
Mosshagestigen 189, Salem, Salems kommun, bild 3

Mosshagestigen 189

Lägenhet
Salem, Salems kommun
Notar
3 695 000 kr
121 m²
5 rum
7 692 kr/mån
30 537 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och rymliga bostadsrättsradhus fördelat på 5 rum om 121 kvm beläget i lugnt och barnvänligt område i Salem. - Välplanerad bostad, perfekt bostad för barnfamiljen! - Nyrenoverade badrum på entreplan och överplan - Stor baksida, perfekt för familjen och större sammankomster - Barnvänligt område - Bra kommunikationer från bostaden, Tumba centrum och salem/rönninge centrum Kök, vardagsrum, ett sovrum samt badrum på entréplan. På övreplan har man tre sovrum, allrum och ett badrum. Bostaden har även en stor uteplats på baksidan av huset med plats för lek och bus. Mosshagestigen är ett lugnt och barnvänligt område där barnen lugnt kan leka i det bilfria området med natur, härliga plana gräsytor, lekplats och härlig grönska. Ett stenkast bort finns förskola, kommunikationer samt närhet till sjön Uttran som erbjuder badstrand. Närhet till Tumba centrum samt Salems centrum som erbjuder butiker, livsmedelsaffärer samt samhällsservice. Att ta sig in till Stockholm city tar ca 30 minuter med pendeltåg och med bil tar man sig snabbt till E4:an. Välkomna att visa ert intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Oskarslundsbacken 28, Liljeholmskajen, Stockholms kommun
  • Imorgon
Oskarslundsbacken 28, Liljeholmskajen, Stockholms kommun, bild 2
Oskarslundsbacken 28, Liljeholmskajen, Stockholms kommun, bild 3

Oskarslundsbacken 28

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Notar
3 495 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/6
4 008 kr/mån
69 900 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa tvårumsbostad belägen på Liljeholmskajen, där en öppen och inbjudande planlösning möter en generös terrass/uteplats om cirka 13 kvm. Bostaden präglas av sina genomtänkta sociala ytor och alla rum har utsikt mot den väl tilltagna uteplatsen, som erbjuder gott om plats för möblering. I denna väldisponerade lägenhet finner du rum som enkelt kan möbleras efter behov, där det fria flödet mellan kök och vardagsrum bidrar till en känsla av rymd och öppenhet. Sovrummet är rymligt, med tillräckligt utrymme för en dubbelsäng och är utrustat med en skjutdörrsgarderob för effektiv förvaring. Från hallen når du även det eleganta badrummet. Det ingår även ett praktiskt förråd i källaren för extra förvaringsmöjligheter. Interiören är smakfullt designad med en modern och medveten estetik. Vita väggar och tak i kombination med en ljus askparkett som pryder golvet skapar en ljus och välkomnande atmosfär, kompletterad med fönsterbänkar i grå natursten för en elegant kontrast. Köket är utrustat med moderna bekvämligheter och en smakfull design, inklusive släta skåpluckor, en grå bänkskiva med en dekorativ kantlist, och energieffektiv LED-belysning över arbetsytorna. Det handtagslösa utförandet av väggskåpen tillsammans med rostfria detaljer bidrar till ett minimalistiskt och rymligt intryck. Med allt från induktionshäll till integrerade vitvaror erbjuder köket både funktionalitet och stil. Badrummet utstrålar en tidlös skönhet med sitt helkaklade utförande, där stora vita kakelplattor kombineras med ett grått klinkergolv. Utrustningen inkluderar wc-stol, dusch med svängbara glasdörrar, en utfällbar torkställning, och en kommod med inbyggda eluttag. För maximal funktionalitet finns här också en kombinerad tvättmaskin och torktumlare, kompletterad med en vit arbetsbänk och väggskåp. Taket pryds av infällda spotlights för en ljus och fräsch atmosfär. Belägen i de attraktiva Sjövikskvarteren på Liljeholmskajen, erbjuder denna bostad ett centralt men ändå lugnt läge nära vatten, grönområden och stadens puls. Du bor i hjärtat av en dynamisk stadsdel, ett stenkast från kajpromenaden och natursköna områden som Årstaskogen. Nära till hands finns även förskolor, restauranger och shopping, samt utmärkta kommunikationsmöjligheter med buss, tvärbana, tunnelbana, och pendeltåg inom bekvämt avstånd. En perfekt bostad för dig som värdesätter design, bekvämlighet och ett utmärkt läge. Anmäl dig till visningen för en bättre service. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Spiskroksvägen 13, Kästa, Huddinge kommun
Spiskroksvägen 13, Kästa, Huddinge kommun, bild 2
Spiskroksvägen 13, Kästa, Huddinge kommun, bild 3

Spiskroksvägen 13

Villa
Kästa, Huddinge kommun
Notar
8 350 000 kr
200 + 50 m²
6 rum
931 m² tomt

**Kontakta ansvarig mäklare för visning** Välkomna till Spiskroksvägen 13 i Kästa! Ett helt fantastiskt hus belägget på den lugnaste återvändsgatan i Huddinge och på högsta punkten i Kästa med genomgående sydvästläge, med utsikt över Kästa och även hela vägen bort till Avicii Arena! Idag disponeras huset som tre styckena bostäder men kan enkelt återställas till ett. Nytt kök med marmorskivor inmonterat hösten 2023! Säljarens ord: Presentation av hus krukan 6 Kästa som endast finns ett exemplar av i Sverige. Måste bara ses live spec. Invändigt med takhöjden 4m och massiva bjälkar i ö.v. innertak. Jag är ägare till ovannämnda hus. Jag säljer huset pga min ålder (77 år). Jag är byggmästare och har byggt ca 7 st villor under en 20 års period bara på Spiskroksvägen i Kästa Huddinge. Jag har bott i 1 - 3 år i varje hus och fortfarande bor kvar i sista huset. Ingen stress har förekommit i något av byggnationerna. Mitt mål har alltid varit att ingen köpare av husen skall behöva reklamera något. Detta har jag lyckats med. Mitt hus är byggt på återvändsgatan spiskroksvägen 13. Ni har det högsta läget där utsikten tom är globen på den soligaste tomten. Solen skiner hela dagen, från soluppgång till solnedgång. Från vår altanen som väter mot syd och väster. Vi har isolerat huset med 30 cm tjocka väggar och vinden har 60cm minull. Därför ligger elförbrukningen på 13 000 Kwh/år (6 personer bor i hushållet idag). Helt enligt energideklarationen. Huset i lösvirke har 4 meter takhöjd med synliga massiva takbjälkar på entréplan. Nedervåningen är något mindre än själva huset 80 kvm med golvvärme. Huset är annars totalt på 200 kvm. Vi inredde huset vid start 2012 med tre lägenheter. En av dem 80 kvm på souterrängplan och andra lägenheten en 2:a på 40 kvm. (Hyrorna har varit på totalt 18.000 kr/mån). Den planlösningen ni vill ha ingår i köpeskillingen. Att köparen vill ha hela entréplanet på 200 Kvm är det enklaste att bara justera väggarna. Vill köparen ha hela huset inkl. nedervåningen, bygger vi en trapp där emellan. Som ni läser är detta möjligheternas hus. Säljare - Byggmästare. (Vi vill helst ha privata visningar, när helst det passar er! Byggmästaren informerar vad helst ni vill om huset) Kästa är ett idylliskt villaområde i natursköna och barnvänliga omgivningar med närhet till skolor och förskolor, bra grannsamverkan och goda kommunikationer. Våren 2019 färdigställdes fina Kästadalsparken, som ligger alldeles intill fastigheten. En lekpark inspirerad av sagornas värld med bl. a hinderbana, balansbom och koja. Närmsta centrum är Flemingsberg centrum med apotek, restauranger vårdcentral, IT-gymnasium, Huddinge sjukhus, Södertörns högskola m.m. Med pendeltåg från Flemingsberg når man city på ca 17 min. Vackra Huddinge kommun har ett rikt föreningsliv och erbjuder ett stort antal friluftsaktiviteter året runt. Dessutom har kommunen ett flertal naturreservat att njuta av. I närområdet finns flera badsjöar samt fina strövområden på gång och cykelavstånd. Under vinterhalvåret kanske du hellre åker längdskidor i Sörskogens elljusspår och för en fartfylld dag med utförsåkning fina Flottsbro skidanläggning. En kort bilfärd bort ligger Kungens Kurva med flera stora butikskedjor som Ikea, Jysk, Leos lekland m.fl samt Heron City med SF Bio, bowlinghall, lekland med mera och i närliggande Huddinge centrum finns allt ni kan önska i form av service, mataffärer, restauranger, butiker, gym osv. Kontakta ansva

  • Premium
Marsgatan 24, Sigtuna/märsta, Sigtuna kommun
Marsgatan 24, Sigtuna/märsta, Sigtuna kommun, bild 2
Marsgatan 24, Sigtuna/märsta, Sigtuna kommun, bild 3

Marsgatan 24

Radhus
Sigtuna/märsta, Sigtuna kommun
Notar
3 395 000 kr
90 m²
3 rum
272 m² tomt

Välkommen till Marsgatan 24 i populära Steninge! Nu finns chansen att köpa detta drömboende. Denna enplans radhus om 3 rum och kök bjuder in till möjligheten att skapa ett boende med förutsättningar som trivsam planlösning och renoverat tak. Här finns idag ett rymligt kök med fönster i två väderstreck, tvättstuga med groventré och utgång till husets baksida, två rymliga sovrum och ett stort vardagsrum med utgång till husets baksida och tomt. Stort badrum med jacuzzi samt badrum med dusch. Plan tomt med ett mindre förråd och plats för uteplatser och planteringar. Utanför huset är en gågata och på så sätt ingen genomfart stråk utanför. Garageplats ingår och ligger alldeles i närheten fastigheten med parkeringsplatser för samfällighetens medlemmar bredvid. Från Marsgatan har du direkt tillgänglighet till promenad- och cykelväg mot Steninge Slott, Mälaren och badplats bara några 100 meter bort. Det finns även flera skolor och förskolor i närheten, naturområden och motionsspår och bussar går till Märsta Station. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse! Fredrik Hansson

  • Premium
Hertig Carls Väg 25A, 3/3 tr, Södertälje Södra, Södertälje kommun
  • Imorgon kl 12:00

Hertig Carls Väg 25A, 3/3 tr

Lägenhet
Södertälje Södra, Södertälje kommun
Notar
1 295 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 226 kr/mån
27 263 kr/m²

* Kontakta mäklaren för en möjlig privatvisning! * Välplanerad 2:a med gavelläge * Högst upp i huset * Härligt ljusflöde genom bostaden * Kök renoverat 2021 * Externt förråd finns * Gångavstånd till hamnen * Nära till pendeltågsstation och bussar * Bara att flytta in och trivas Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade bostad i trevliga Södertälje hamn med sin otroligt fina paradgata Hertig Carls väg där vacker kullersten fyller gatorna samt trevliga butiker. Denna väldisponerade tvåa högst upp i huset inbjuder till ett bekvämt och praktiskt boende med en varm och hemtrevlig känsla. Den generösa takhöjden, tillsammans med de stora fönsterpartierna förstärker den rymliga känslan. Lägenhetens ljusa färgsättning utgör en neutral bas att inreda utefter. Här finns alla förutsättningar att trivas! Bostaden är belägen i ett perfekt läge för den som pendlar till arbetet. Pendeltågsstationen ligger ett stenkast bort och utanför går bussarna. För den bilburne är det även snabb access till både E4 och E20. I Södertälje hamn finns allt du kan önska dig. Flera servicebutiker, mataffärer, restauranger, padel, skid/pulkabacke, gym, hundparker och mycket mer. Här finns alla förutsättningar att trivas! Varmt välkommen till ett av Södertäljes finaste områden. Njut av livets goda stunder i ett hem som erbjuder en varm och välkomnande atmosfär! Välkommen att längta hem!

  • Plus
Segelledsvägen 15C, null, Huddinge kommun
  • Imorgon
Segelledsvägen 15C, null, Huddinge kommun, bild 2
Segelledsvägen 15C, null, Huddinge kommun, bild 3

Segelledsvägen 15C

Tomt
Huddinge kommun
Notar
6 500 000 kr
1 286 m² tomt

Unikt tillfälle! Upplev möjligheten att förverkliga din dröm om ett sjönära paradis på Segelledsvägen 15c, beläget i ett lugnt och eftertraktat läge. Denna storslagna tomt om hela 1286 kvm väntar på er, där ni kan skapa ett skräddarsytt hem som speglar er personlighet och livsstil. Föreställ er en idyllisk tillvaro där dagen börjar med en promenad i den friska morgonluften längs vattnet, bara ett stenkast från er egen trädgård. Den plana och byggklara tomten erbjuder en unik möjlighet att bygga ett hem som harmonierar med naturens skönhet, med tanke på det redan befintliga bygglovet som säkerställer en smidig och snabb byggprocess. Segelledsvägen 15c är en adress som lovar ett liv av avkoppling och lugn, placerad på en återvändsgata som erbjuder ett stillsamt boende utan störande trafik. Njut av privata stunder eller underhåll gäster på din framtida altan med utsikt över det grönskande landskapet och vattnet som glittrar i horisonten. Varje praktisk detalj har redan omsorgsfullt hanterats; vägavgiften är betald, vatten och avlopp är redan anslutet, och fiber väntar redo vid tomtgränsen för att koppla upp dig mot omvärlden. Detta är en plats där bekvämlighet möter naturens fridfullhet. För den som drömmer om ett liv nära vattnet och skogen, men ändå inom räckhåll från stadens puls, representerar Segelledsvägen 15c den ultimata balansen. Här har du chansen att bygga ett hem som inte bara är en plats att leva på, utan ett rum för själen att andas ut. En sällsynt möjlighet att skapa något varaktigt – ditt eget hem i samklang med naturen. EXEMPELHUS Det finns ett beviljat bygglov för ett hus i två plan + sutterrängvåning med tillhörande garage. Se bilder. För mer information, kontakta [email protected]. VAD SÄGER DETALJPLANEN ? * Endast en huvudbyggnad får uppföras. * Största byggnadsarea (den area byggnaden upptar på marken) för huvudbyggnad i en våning är 160 kvm. * Största byggnadsarea (den area byggnaden upptar på marken) för huvudbyggnad i två våningar är 120 kvm. * Huset får vara max i 2 våningar. Man får inte inreda vinden. * Största totala byggnadsarea för komplementbyggnad får inte vara större än 40 kvm. * Huvudbyggnad får inrymma högst en bostadslägenhet. * När man bygger huset måste man ta hänsyn till och anpassa nybyggnationen efter natur och kulturvärden. * Den del som är prickad får man inte bygga på – se plankarta under fliken ”dokument och länkar”. * Suterrängvåning får bebyggas. OMRÅDESBESTÄMMELSER Fastigheten får bebyggas endast med friliggande hus med bostadsändamål och högst i 2 våningar. Byggnader ska placeras minst 4 meter från tomtgräns. Garage/uthus kan placeras 1 meter från tomtgräns om grannen medger detta. Byggnadsarean får totalt inte vara större än 160 kvm. Byggnadsarea för garage högst 40 kvm. Marken markerad med prick får ej bebyggas. Vid nybyggnation av bostadsbyggnad ska man ta hänsyn till natur och kulturvärden. Minsta tomtstorlek 1200 kvm. GATUKOSTNADER Gatukostnad tillkommer om 0 kr. VATTEN OCH AVLOPP Betald av säljaren. 0 kr. EL Anslutning till elnätet kostar ca 68 125 kr. För exakt uppgift kontakta Vattenfall. FIBER Anslutning till fibernätet kostar ca 30 000 kr

  • Premium

Visar 1 - 25 av 36