Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Johannelundsvägen 35, Johannelund, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30

Johannelundsvägen 35

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
Notar
1 395 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2
3 018 kr/mån
24 911 kr/m²

Här bor du i en ljus och charmig tvåa i eftertraktat område med naturen precis runt hörnet! På Johannelundsvägen 35 i omtyckta Övre Johannelund har vi nöjet att presentera en trivsam två rok på andra våningen. Du välkomnas in i en rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder och garderob, till vänster finner du ett hemtrevligt kök med gott om förvaring och intill fönstret finns det plats för matbord, här har du även dörr rakt ut till balkongen. Köket är även utrustat med kyl och frys, spishäll, fläkt samt ugn. Vardagsrummet är rymligt och har ett fint ljusinsläpp, ut genom fönstret har du fin utsikt över naturen. Intill fönstret i vardagsrummet finns även här en utgång till balkong med bästa solläge. Rummet ger plats för diverse möblemang och har fina som ytskikt som det vackra mönstrade parkettgolvey och målade väggar. Sovrummet ligger rakt fram när du stiger in genom entrén och har ett fint ljus från fönsterpartiet, här finns god plats för större säng, och bl.a. nattduksbord och garderob. Helkaklat badrum med dusch finner ni också i lägenheten. Här bor du i en välskött HSB-förening, där byggnaderna har genomgått stambyten 98/99 där månadsavgifterna är fördelaktigt låga. Dessutom finns välkomnande gemensamhetslokaler som en träningslokal, bastu och ett cykelförråd till ert förfogande. I Johnannelund finner ni också ett brett utbud av närservice, inklusive mataffär, pizzeria, bageri, samt skolor, barnomsorg, bibliotek och vårdcentral. För naturälskare erbjuder Johannelund vackra promenadstråk längs Stångån och grönområden runt knuten. Dessutom är det enkelt att ta sig till stadskärnan, antingen med bekväma bussförbindelser som finns i närheten eller genom en kort cykeltur. Välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
Klostergatan 25B, Centrala Linköping, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 14:30
Klostergatan 25B, Centrala Linköping, Linköpings kommun, bild 2
Klostergatan 25B, Centrala Linköping, Linköpings kommun, bild 3

Klostergatan 25B

Lägenhet
Centrala Linköping, Linköpings kommun
Notar
4 995 000 kr
124,5 m²
4 rum
vån 6
7 935 kr/mån
40 120 kr/m²

Varmt välkommen till Klostergatan 25B, där drömmen om det perfekta hemmet blir verklighet! Denna fantastiska fyra rum & kök bjuder på enastående egenskaper som dubbla balkonger, magnifik utsikt över Linköpings Domkyrka & innerstadens takåsarna över innerstadens samt två badrum med egen bastu! Denna bostad är något alldeles extra och unik för sitt slag. Det öppna och luftiga köket i kombination med vardagsrummet skapar en harmonisk atmosfär som är idealisk för avslappnad umgänge och underhållning. Med generösa utrymmen och högkvalitativa apparater är detta kök en dröm för den som älskar att laga mat och bjuda in till gemenskap. Från vardagsrummet når du även bostadens ena balkong med härlig utsikt över centrala Linköping. Här njuter du av en enastående utsikt till eftermiddagens & kvällssolens strålar samtidigt som du blickar ut över centrala Linköping. Balkongen löper vidare runt hörnet på huset & tar dig vidare till bostadens andra balkong vilken är placerad utanför ena sovrummet. De tre väl tilltagna sovrummen erbjuder gott om plats för familj och gäster, medan de dubbla badrummen inklusive en bastu ger en extra touch av lyx och avkoppling. När kvällen närmar sig är det dags att dra nytta av den vackra kvällssolen på balkongen och njuta av den fantastiska utsikten och innerstadens myller. När det gäller morgnar, så är det inget som slår att stiga ut till loftgången utanför lägenhetsdörren, här njuter du av den gyllene morgonsolen och är den självklara platsen att avnjuta av ditt morgonkaffe eller bara ta några ögonblick av lugn och ro innan dagen tar fart. Denna bostad är inte bara ett hem, det är en livsstil. Med sin centrala placering har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll – från trendiga restauranger och butiker till kulturella sevärdheter och grönområden för avkoppling. Missa inte chansen att äga denna pärla på Klostergatan 25B och skapa minnen för livet i detta extraordinära hem! Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tuvgatan 33 MARKPLAN, Vidingsjö, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30

Tuvgatan 33 MARKPLAN

Lägenhet
Vidingsjö, Linköpings kommun
Notar
2 295 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/2
4 378 kr/mån
29 051 kr/m²

Stig in i din framtida drömbostad – till denna strålande trea på markplan som erbjuder en perfekt balans mellan elegans och praktiskt boende. Med en yta som inbjuder till en livsstil av bekvämlighet och komfort, välkomnar denna bostad dig till en värld av möjligheter. Denna trea är mer än bara en bostad; den är en livsstilsförbättring. Med sina ljusa och luftiga rum skapar den en atmosfär av harmoni och välbefinnande. Lägenheten erbjuder generösa sällskapsytor där du kan umgås med familj och vänner i en avslappnad och inbjudande miljö. Köket är hjärtat i hemmet och här möts stil och funktion i en perfekt symbios. Moderna apparater och elegant design skapar en inspirerande plats för matlagning och social samvaro. För den som värdesätter avkoppling finns ett mysigt och rymligt vardagsrum där du kan sjunka ner i soffan och blicka ut över trädgården och skogspartier alldeles utanför bostaden. Sovrummen är oaser av avkoppling och återhämtning. Här kan du dra dig tillbaka och slappna av i bekväma utrymmen med gott om plats för både sömn och förvaring. Det finns även ett "arbetsrum" intill stora sovrummet, en perfekt yta för hemmakontoret eller en walk in closet. Bostaden erbjuder även ett fräscht och helklaklat duschrum utrustat med wc-stol, dusch bakom vikbara glasväggar, handfat i kommod, skön golvvärme & tvättmaskin samt torktumlare för extra vardagskomfort. Men det är inte bara inomhus som bostaden imponerar. Med två härliga uterplatser kan du njuta av soliga dagar och sköna kvällar utomhus, medan du blickar ut över omgivningarna. Tuvgatan är beläget i attraktiva Vidingsjö vilket ligger i södra delarna av Linköping & har närhet till allt du behöver för en bekväm och trivsam vardag. Här finns närservice på ICA Skillingen (ca 1km) & vårdcentral samt ytterligare närservice, restauranger & matbutiker i Ekholmens centrum, Berga , Coop i Södra ekkällan. Fina promenad/motionstråk i Vidingsjö motionscentrum rakt över vägen. Det finns även utmärkta kommunikationsmöjligheter med både buss (inom 2 min gångavstånd) & goda cykelförbindelser. Föreningen, HSB Brf Vidingsjö 1, är en mycket välskött brf med stabil ekonomi tack vare låg belåning och väl underhållna fastigheter vilket resulterar i låga månadsavgifter där hushållselen, värme, VA, kabel-tv, bredband & br-tillägg ingår. Brf:en är solid, & stabil vilket inger en trygghet i ditt val av boende. Det här är inte bara en bostad – det är en investering i din framtid och en plats där du kan skapa minnen för livet. Välkommen hem till Tuvgatan 33! Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Uteplats
Kagagatan 9, Gottfridsberg, Linköpings kommun
Kagagatan 9, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 2
Kagagatan 9, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 3

Kagagatan 9

Lägenhet
Gottfridsberg, Linköpings kommun
Notar
1 950 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/4
2 590 kr/mån
36 792 kr/m²

Varmt välkommen till ditt nya hem på Kagagatan 9 i ett populärt och högt beläget område i Gottfridsberg/Tornhagen. Här bor du i en välskött förening med låga avgifter, ett stenkast från stadskärnan och universitetet! Denna ljusa och luftiga bostad erbjuder härliga attribut som balkong i fritt läge, hiss i trapphuset, kaklat duschrum, disk- och tvättmaskin, bänkskivor i kolmårdsmarmor, generöst med inbyggda förvaringsutrymmen och ett smakfullt charmigt kök. I denna välskötta förening i populära Gottfridsberg väntar en bostad som präglas av bekvämlighet, charm och en varm atmosfär – perfekt för dig som värdesätter ett bra läge och en välskött förening! Vardagsrummet: Stig in i detta hem och upptäck en kvadratsmart planlösning som skapar en luftig och öppen känsla. Här får du plats med diverse möblemang som soffgrupp, tv-möbel, bokhylla och skrivbord eller matgrupp. Det generösa vardagsrummet bjuder in till avkoppling och umgänge – en perfekt kombination av komfort och smart utrymmesanvändning. Dessutom finns direkt tillgång till balkongen i sydostläge med skön dags/förmiddagssol. Sovrum: Det rymliga sovrummet med inbyggda garderober inger ett lugn och har god plats för dubbelsäng, sängbord och extra förvaring samtidigt som fönstret med kvällssol ger fint ljusinsläpp till rummet. Köket: I det charmiga köket kan du njuta av en bekymmersfri och trivsam plats för hela umgänget. De vackra orginalluckorna från 50-talet har bevarats men laserades om 2018 för en fräsch och modern look. Varje detalj är omsorgsfullt planerad för att skapa en optimal matlagningsmiljö och en härlig atmosfär för social samvaro. Köket är fullt utrustat med allt du behöver: diskmaskin, ugn, spishäll, kyl/frys och fläkt. Praktiska detaljer som kryddlådor i glas och ett inbyggt bakbord från originalköket finns bevarade. Det finns gott om utrymme för matgrupp och bra med förvaring bakom luckor och lådor. Badrum/Duschrum: Helkaklat duschrum. Här finns duschhörna bakom draperi, handfat (nytt 2022), toalettstol, synliga och dolda förvaringsutrymmen för dina personliga tillhörigheter, toppmatad tvättmaskin för extra vardagskomfort och handdukshängare. Till bostaden följer två rymliga förråd, ett på vinden och ett i källaren. Föreningen tillhandahåller odlingslotter för den med gröna fingrar, ett flertal tvättstugor, parkeringsplatser och garageplatser, ett övernattningsrum för gäster, ett välutrustat gym, bastu för avkoppling och en rymlig samlingslokal för gemenskap och evenemang. Området: Kagagatan 9 har ett perfekt läge med bekvämt gång- och cykelavstånd till stadens puls. Precis utanför dörren breder en av Linköpings högsta punkter ut sig – ett grönområde med bänkar och hänförande utsikt över sjön Roxen. Närheten till motionscentret i Rydskogen och tillgången till föreningens gym gör lägenheten till ett idealiskt val för den med en aktiv livsstil. Den strategiska närheten till universitetet gör det också till en optimal plats för akademiker som söker både närhet till lärosätet och stadens bekvämligheter. Ta chansen att förvärva en kanonlägenhet i en riktigt populär förening med bra ekonomi! Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skogslyckegatan 84, Johannelund, Linköpings kommun

Skogslyckegatan 84

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
Notar
1 450 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 052 kr/mån
26 852 kr/m²

På Skogslyckegatan 84 i omtyckta Övre Johannelund har vi nöjet att presentera en trivsam två rok högst upp i huset. Du välkomnas in i en rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder och garderob, rakt fram finner du ett hemtrevligt kök med gott om förvaring och intill fönstret finns det plats för matbord. I köket är det god förvaring bakom ljusgrå skåpsluckor som matchar väl mot bänkskivan och kaklet. Köket är även utrustat med kyl och frys, spishäll, fläkt samt ugn och diskmaskin. Vardagsrummet är rymligt och har ett fint ljusinsläpp, ut genom fönstret har du fin utsikt över naturen. Intill fönstret i vardagsrummet finns även en fransk balkong. Rummet ger plats för diverse möblemang och har fina som ytskikt som det vackra mönstrade parkettgolvey och målade väggar. Sovrummet ligger direkt till höger när du stiger in genom entrén och har ett fint ljus från fönsterpartiet, här finns god plats för större säng, och bl.a. nattduksbord och garderob. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin för extra vardagskomfort. Till bostaden följer även två förråd belägna på källarplan. Här bor du i en välskött HSB-förening, där byggnaderna har genomgått stambyten i början av 2000-talet och där månadsavgifterna är fördelaktigt låga. Dessutom finns välkomnande gemensamhetslokaler som en träningslokal, bastu och ett cykelförråd till ert förfogande. I Johnannelund finner ni också ett brett utbud av närservice, inklusive mataffär, pizzeria, bageri, samt skolor, barnomsorg, bibliotek och vårdcentral. För naturälskare erbjuder Johannelund vackra promenadstråk längs Stångån och grönområden runt knuten. Dessutom är det enkelt att ta sig till stadskärnan, antingen med bekväma bussförbindelser som finns i närheten eller genom en kort cykeltur. Välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Uknavägen 19, Falerum, Åtvidabergs kommun

Uknavägen 19

Villa
Falerum, Åtvidabergs kommun
Notar
1 195 000 kr
165 + 5 m²
9 rum
3 576 m² tomt

Charmigt gammalt hus i Falerum - En tidlös pärla ca15 minuter utanför Åtvidaberg! Välkommen till ett hem där historiens vingslag möter modern komfort i en idyllisk miljö utanför Åtvidaberg. Detta fantastiska hus i Falerum bär med sig århundraden av berättelser och erbjuder nu en unik möjlighet att skapa ditt drömboende. Beläget i det pittoreska samhället Falerum, bara en kort bilresa från Åtvidaberg, har detta hus ett oslagbart läge för den som söker lugn och ro samtidigt som närheten till stadens bekvämligheter är ett stort plus. Omgiven av grönska och med en förtrollande atmosfär, är detta det perfekta hemmet för den som längtar efter att koppla av i naturskön omgivning. Stig in i detta hus och låt dig omslutas av dess charm och karaktär. De välbevarade trägolven, de vackra originaldetaljerna ger en känsla av historia och värme. Varje rum är fyllt med karaktär och möjligheter att skapa ditt eget personliga uttryck. Trots sin historiska charm har detta hus uppdaterats med moderna bekvämligheter för att säkerställa en bekväm och praktisk livsstil. Det rymliga köket är utrustat med moderna apparater och ger en perfekt plats för matlagning och umgänge. De ljusa och luftiga rummen skapar en inbjudande atmosfär för avkoppling och socialt samkväm. Trädgården runt huset är som hämtad från en saga. Med frodiga träd och generösa utrymmen för utomhusaktiviteter är det här en plats där minnen skapas och drömmar förverkligas. Den rymliga tomten erbjuder gott om utrymme för lek, trädgårdsarbete eller bara att njuta av naturens skönhet. Detta är en unik chans att äga en bit av historien samtidigt som du skapar ditt drömboende i en fantastisk miljö. Missa inte möjligheten att bli ägare till detta underbara hus i Falerum. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt oss hjälpa dig att göra din dröm till verklighet!

Utsädesgatan 35, Lambohov, Linköpings kommun
  • Budgivning pågår

Utsädesgatan 35

Radhus
Lambohov, Linköpings kommun
Notar
3 995 000 kr
107 m²
4 rum
283 m² tomt

Välkommen till ditt framtida hem i hjärtat av Lambohov! Ett fantastiskt tillfälle att äga ett charmigt kedjehus. Detta smakfullt designade kedjehus är beläget i ett lugnt och eftertraktat område, vilket ger dig närhet till djurgårdens centrum samtidigt som du kan njuta av en fridfull tillvaro. Med sina ljusa och öppna ytor bjuder detta hem in till trivsamma stunder för såväl familj som vänner. Det första som möter dig är det stilrena köket, utrustat med moderna apparater och rikligt med förvaringsutrymme. Det angränsande vardagsrummet är ljust och luftigt, med stora fönster som släpper in härligt naturligt ljus. De tre väl tilltagna sovrummen på övervåningen erbjuder gott om plats för en växande familj eller möjligheten att skapa den perfekta arbetsyta för den som arbetar hemifrån. Det rymliga badrummet är elegant inrett med moderna detaljer och bekvämligheter. Utanför huset väntar en underbar trädgård där du kan njuta av sommardagar och kvällar med grillkvällar och lek. Den privata uteplatsen blir en förlängning av ditt hem och en plats där du kan koppla av i lugn och ro. Dessutom har detta radhus ett fördelaktigt läge med närhet till skolor, affärer och grönområden. Du har goda kommunikationsmöjligheter och enkel tillgång till Linköpings centrum. Missa inte chansen att skapa ditt nya liv i detta fantastiska boende i Linköping. Kontakta oss för att boka en visning och upptäck alla fördelar som detta hem har att erbjuda. Välkommen hem till din nya livsstil!

  • Plus
Västra Vägen 5B, Vasastaden, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 14:30

Västra Vägen 5B

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Notar
1 495 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1
2 336 kr/mån
59 800 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt designade och funktionella 1-rumslägenhet som erbjuder det bästa av både bekvämlighet och komfort. Belägen i en av Linköpings mest eftertraktade områden, bjuder denna lägenhet in till en livsstil där allt du behöver är inom räckhåll. Denna pärla av en lägenhet är strategiskt belägen med närhet till både universitetet och centrala Linköping, vilket gör den till det perfekta hemmet för studenter, unga yrkesverksamma eller för investerare som söker en attraktiv lägenhet i en stad i stadig tillväxt. Med en smart layout och välutnyttjade kvadratmeter, erbjuder denna lägenhet en harmonisk atmosfär och gott om plats för att leva och arbeta. Den ljusa och luftiga interiören skapar en inbjudande miljö, med tillräckligt med utrymme för sov- och vardagsrum samt en modern köksdel med alla bekvämligheter du behöver för att laga goda måltider. Boendet kompletteras av en rad bekvämligheter för att förbättra din livskvalitet, inklusive tillgång till gemensamma utrymmen såsom tvättstuga och cykelförråd. Dessutom erbjuder närheten till affärer, restauranger och kollektivtrafik en bekväm och livlig livsstil för de boende. Denna lägenhet representerar en fantastisk möjlighet att bo eller investera i en av Linköpings mest attraktiva områden. Med sitt oslagbara läge och välutformade interiör är detta det perfekta valet för den som söker en harmonisk och bekväm livsstil i en dynamisk stadsomgivning. Boka en visning idag och låt dig inspireras av möjligheterna som denna lägenhet har att erbjuda! Kontakta oss för mer information!

  • Plus
Valkebogatan 18A, Gottfridsberg, Linköpings kommun

Valkebogatan 18A

Lägenhet
Gottfridsberg, Linköpings kommun
Notar
1 950 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 421 kr/mån
32 231 kr/m²

Välkommen till charmen i denna tvåa i hus med hiss på Valkebogatan 18A! Denna öppna och tjusiga bostad med attribut som fiskbensparkettgolv, ljus interiör, vacker öppen spis samt balkong mot härlig innergård. Denna bostad är en pärla som kombinerar modern bekvämlighet med en varm och inbjudande atmosfär. Belägen i det populära och trivsamma området Gottfridsberg, erbjuder denna bostad en fantastisk livsstil för de allra flesta som värdesätter boendemiljön och en välskött förening! Entréhall: Välkomnande och öppen entréhall. Här finns god förvaring i flertalet garderober och avhängningsyta innanför ytterdörren. Vardagsrummet: Stig in i detta rum och upptäck en optimal och kvadratsmart planlösning som skapar en luftig och öppen känsla. Här får du plats med diverse möblemang som soffgruppen, tv-möbel och ett skrivbord. Det generösa vardagsrummet bjuder in till avkoppling och umgänge – en perfekt kombination av komfort och smart utrymnesanvändning. Dessutom finns en fint bevarad öppen spis (ur bruk) och direkt access till en mysig balkong vilken vetter mot innergården. Sovrum: Den rymliga sovrummet inger ett lugn och har god plats för dubbelsängen, sängbord samtidigt som fönstret ger fint ljusinsläpp till rummet. Köket: Ljust och fint kök vilket är utformat för att erbjuda en bekymmersfri och trivsam plats för dig eller hela umgänget, där varje detalj är omsorgsfullt planerad för att skapa en optimal matlagningsmiljö och en härlig atmosfär för social samvaro. Fullt utrustat kök med diskmaskin, ugn, micro, spishäll, kyl/frys och fläkt. Gott om utrymme för matgrupp intill och god förvaring bakom luckor och lådor. Badrum: Helkaklat badrum med dusch bakom draperi, handfat i kommod, wc-stol, förvaringsutrymmen, tvättmaskin och handukstork för extra vardagskomfort. Området: Gottfridsberg är känt för sitt lugna och familjevänliga kvarter. Med närhet till grönområden, skolor och lokal service blir vardagen enkel och bekväm. Det finns även utmärkta kommunikationsmöjligheter, vilket gör det enkelt att ta sig till centrum och andra delar av staden. Valkebogatan 18A är perfekt belägen med bekvämt gång- och cykelavstånd till stadens puls, och dess närhet till motionscentret i Rydskogen gör det till ett idealiskt val för den aktiva livsstilen. Dess strategiska närhet till universitetet gör det också till en optimal plats för akademiker som söker både närhet till lärosätet och stadens bekvämligheter. Till bostaden följer ett förråd. Ta chansen att förvärva denna pärla i populär förening! Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ekholmsvägen 40C, Ekholmen, Linköpings kommun

Ekholmsvägen 40C

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
Notar
1 595 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
3 841 kr/mån
21 267 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem – en strålande 3:a med 75 kvadratmeter som utstrålar ljus och trivsel! Med två rymliga sovrum, ett luftigt vardagsrum och ett stilfullt renoverat kök, är detta boende skräddarsytt för både komfort och trivsel. De två generösa sovrummen erbjuder gott om plats för avkoppling och vila, medan det ljusa vardagsrummet utgör hjärtat i hemmet – en social yta som inbjuder till gemenskap och mysiga stunder. Det fina renoverade köket, där varje detalj är genomtänkt, blir en kulinarisk oas där matlagning blir en fröjd. Här finns även plats för matgrupp invid fönsterpartiet. Vidare finns ett helkaklat badrum med dusch bakom vikbara glasdörrar, wc-stol, handfat i kommod, tvättmaskin för extra vardagskomfort och handukstork. Lägenheten präglas av stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en öppen och inbjudande atmosfär. Här får varje rum en ljus och luftig känsla, vilket bidrar till en positiv energi och trivsel. Lägenheten ligger strategiskt beläget i en attraktiv omgivning. Med närhet till grönområden, skolor, och bekvämligheter som butiker och restauranger, erbjuder detta boende en idealisk livsstil för alla. Goda kommunikationsmöjligheter gör det enkelt att ta sig till stadens centrum och andra delar av staden. Ta chansen att äga detta trevliga bostad och upplev det bästa av Ekholmen. Bostadsrättsföreningen L21 är stabil och välskött, med en sund ekonomi, låg belåningsgrad och tydliga planer för framtiden. Månadsavgiften täcker hushållsel, värme, vatten, TV, 1000 Mbit/s bredband (52 kr/mån), bostadsrättstillägg samt två förråd till lägenheten. Det finns även laddplatser för elbilar till förmånligt pris för både boende och gäster. För bekvämlighet finns tvättstuga, lekplats, gästparkering, cykelrum, rum för barnvagn/rullator, gemensamhetslokal och en trevlig och välskött innergård för alla medlemmar. Föreningen har tre miljöhus med källsorteringsstationer. Lägenheten har ett attraktivt läge med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda. Perfekt för dig som söker en charmig bostad i en oslagbar boendemiljö! Du bor i ett lugnt område med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker. I Ekholmens centrum finns allt du kan tänkas behöva, inklusive matbutiker, restauranger, blomsteraffär, vårdcentral, apotek, bibliotek och gym. Dessutom finns utmärkta bussförbindelser till city och universitetet. Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Kvickstorpsvägen 16, null, Åtvidabergs kommun

Kvickstorpsvägen 16

Villa
Åtvidabergs kommun
Notar
2 195 000 kr
128 m²
4 rum
1 124 m² tomt

Välkommen till denna magnifika enplansvilla som erbjuder en perfekt kombination av modern elegans och lantlig charm. Belägen i det idylliska landskapet strax utanför Åtvidaberg, erbjuder denna pärla en unik möjlighet att omfamna lugnet och skönheten i den omgivande naturen. Med sin natursköna placering omgärdad av grönska och vidsträckta fält, bjuder denna villa in till en avslappnad livsstil där du kan njuta av lugnet och friden i din egen lantliga oas. Enplans designen gör att varje kvadratmeter är lättillgänglig och funktionell, vilket passar perfekt för familjer i alla storlekar eller för dem som söker ett bekvämt och praktiskt boende. Villan erbjuder en modern och stilren inredning med genomtänkta detaljer och materialval. De generösa ljusinsläppen skapar en ljus och luftig atmosfär i varje rum, medan det öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum ger en perfekt plats för familjens samlingspunkter. Villan kompletteras av en rad bekvämligheter för att förbättra din livskvalitet, inklusive en rymlig altan där du kan njuta av måltider utomhus eller bara koppla av och njuta av den fantastiska utsikten över landskapet. Dessutom erbjuder den närheten till Åtvidabergs bekvämligheter såsom affärer, skolor och fritidsaktiviteter en praktisk och bekväm livsstil för hela familjen. Denna enplansvilla representerar den ultimata kombinationen av modern komfort och lantlig charm, vilket skapar en perfekt plats att kalla hem. Boka en visning idag och upptäck det bästa av ett lantlig boende i denna fantastiska enplansvilla! Kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

Kvickstorp 1:29, 1:39-42, 1:45, null, Åtvidabergs kommun

Kvickstorp 1:29, 1:39-42, 1:45

Tomt
Åtvidabergs kommun
Notar
330 000 kr
1 372 m² tomt

Strax utanför Åtvidaberg med lantlig läge erbjuder vi nu sju tomter till salu varav två har utsikt mot Fallsjön 1:39 -1:42, 1:45, samt 1:29. Från Kvickstorp till centrala Åtvidaberg är det fyra kilometer där man har all tänkbar service som skolor, vårdscentral, matbutiker och busshållplats är endast 50 meter från tomten. Byggrätt högst 250 kvm bruttoarea i ett eller två plan. Komplementbyggnad tillåts upp till 70 kvm byggnadsyta. Anslutningsavgifter för vatten och avlopp är redan betalt. Kontakta ansvarig mäklare för mer information! El: Förberett till tomtgränsen (Eon) tillkommer anslutningsavgift på 50 000kr. Vatten/avlopp: Kommunalt vatten och avlopp är framdraget till tomtgränsen samt anslutningsavgifter är betalt. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

Stagvägen 3, Berg, Linköpings kommun

Stagvägen 3

Radhus
Berg, Linköpings kommun
Notar
3 995 000 kr
103 + 23 m²
6 rum
556 m² tomt

I det pittoreska samhället Berg finns ett charmigt radhus med ett eftertraktat hörnläge samt nytt tak 2023. Beläget med närhet till den vackra Roxensjön och de historiska Bergsslussarna, erbjuder detta hem en idyllisk livsstil för de som söker lugn och skönhet. Radhuset välkomnar dig med en stilren fasad och en inbjudande entré. Det generösa hörnläget ger inte bara extra utrymme utan också en känsla av öppenhet och ljus. Den privata trädgården runt huset skapar en harmonisk oas där du kan njuta av naturens skiftande färger och dofter. Det moderna köket är utrustat med de senaste bekvämligheterna och erbjuder en trevlig plats för familjemiddagar eller att bjuda in vänner på en festlig kväll. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social atmosfär där gemenskapen blomstrar. Från vardagsrummet öppnar sig glasdörrarna mot en mysig altan, perfekt för avkoppling eller som plats för morgonkaffet med utsikt över den grönskande trädgården. På sommarkvällarna är detta en underbar plats att sitta och njuta av solnedgången. På entréplan finns även tre rymliga sovrum med stora fönster som släpper in naturligt ljus samt inredd vind med extra allrum och sovrum för den stora familjen. Det faktum att detta radhus är beläget i Berg innebär också närhet till de imponerande Bergsslussarna, en teknisk bedrift som har en rik historia och är en av områdets mest besökta sevärdheter. Att kunna promenera längs kanalen och uppleva den unika atmosfären ger en extra dimension till boendet.

  • Plus
  • Energieffektiv

Visar alla 13