Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Anton Jonsson

Anton Jonsson

Om mig

I min roll som fastighetsmäklare lägger jag stor vikt vid att skapa förtroende hos mina kunder. För mig är det viktigt att båda parter upplever trygghet och transparens genom hela processen. Med högt driv, höga ambitioner och med god lokalkännedom hjälper jag er genom bostadsaffären! Varmt välkommen att kontakta mig för värdering eller rådgivning kring just er bostadssituation!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östgötagatan 41B, Vasastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 14:00
Östgötagatan 41B, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Östgötagatan 41B, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Östgötagatan 41B

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Notar
2 195 000 kr
46 m²
1.5 rum
vån 1
2 985 kr/mån
47 717 kr/m²

Välkommen till denna stilfullt renoverade lägenhet i hjärtat av Vasastaden, Linköping – ett hem som kombinerar modern elegans med tidlös charm. Här möts du av en bostad som omsorgsfullt uppdaterats med exklusiva material och detaljer som gör varje dag till en fröjd. Kök Köket är en riktig pärla, Här bryter det gamla mot det moderna på ett mycket smakfullt sätt. Köket som pryds av sin karaktäristiska tegelvägg har det mesta att önska och är maskinellt fullt utrustat samt har gott om förvaring för alla dina köksredskap bakom köksluckor- och lådor samtidigt som de bryter fint mot bänkskivan i sten. Vardagsrum De vackra plankgolven sträcker sig över hela vardagsrummet och bidrar till den hemtrevliga känslan samtidigt som de vackra fönstrena ger fint ljusinsläpp till bostaden. Här finns plats för både en stor soffgrupp och ett matbord – perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Här finns även ett klädkammare för ytterligare förvaring. Sovdel Från köket nås dagsläget sovdelen vilket är smart avskild och erbjuder en lugn plats för vila. Denna avgränsning gör att lägenheten känns rymlig och välplanerad. Badrum Helkaklat och fint renoverat badrum, både elegant och funktionellt, med stilrena detaljer och modern utrustning. Här har inget lämnats åt slumpen – varje element är noga utvalt för att erbjuda både komfort och estetik. Förvaring God förvaring är en självklarhet i denna bostad. Flera inbyggda garderober och smarta förvaringslösningar säkerställer att du enkelt kan hålla ordning och reda. Förråd, tvättstuga en trappa ned och garage: Smidigt och lättillgänglig finns det ett rymligt källarförråd som tillhör lägenheten och en gemensam tvättstuga med tvättmaskin x2, torktumlare och torkrum bara en trappa ned från lägenheten. Det finns ven möjlighet till att hyra garageplats under fastigheten. Ingen i kön (Uppdaterat 2024-07-21) Denna bostad är ett perfekt val för dig som söker ett hem med hög standard i ett av Linköpings mest attraktiva områden i en välskött förening med låg belåning till låga månadskostnader. Välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Rummemåla Sörgården, Rummemåla, Kinda kommun
  • Imorgon
Rummemåla Sörgården, Rummemåla, Kinda kommun, bild 2
Rummemåla Sörgården, Rummemåla, Kinda kommun, bild 3

Rummemåla Sörgården

Fritidshus
Rummemåla, Kinda kommun
Notar
6 000 000 kr
124 + 24 m²
5 rum
6 072 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska strandtomt belägen i de natursköna skogarna i södra Östergötland! Här erbjuds en unik möjlighet att förverkliga drömmen om ett eget paradis med sjöläge och vackra vyer. Tomten ligger inbäddad i en fridfull omgivning där naturens lugn och skönhet omsluter dig från alla håll. Med direkt tillgång till sjön Täftern kan du njuta av morgondopp, soliga dagar på den egna strandremsan och kvällar med magiska solnedgångar som speglar sig i sjöns yta. Bostadshuset är utrustat och kan nyttjas som permanentbostad liksom fritidshus – här får många plats att trivas och må väl! Här kan du verkligen leva drömmen om ett lantligt liv med alla moderna bekvämligheter nära till hands. Den generösa tomten om dryga sextusen kvadratmeter ger dig möjlighet att leva din dröm med plats för både avkoppling och aktiviteter samtidigt som du slås av utsikten över sjön och de vackra omgivningarna. Här har du en flytbrygga, där båten kan ligga redo för fisketurer, eller varför inte paddla ut på en stilla roddtur och utforska sjön och närliggande öar? De omgivande skogarna bjuder på rikligt med bär och svamp, och för den som älskar friluftsliv finns det otaliga stigar och vägar för vandring och cykling. Vintertid förvandlas landskapet till ett vitt sagoland, perfekt för skidåkning och skridskoturer på den frusna sjön. Trots sin avskilda och rofyllda läge är Rummemåla inte långt ifrån bekvämligheter och närservice. En kort bilresa, ca 13 min tar dig till närmsta orten Horn där du hittar det mesta du behöver för det dagliga livet, samtidigt som du alltid har möjligheten att snabbt återvända till din privata oas. Rummemåla ligger ca 19 km från tätorten Kisa där man i stor utsträckning finner det man behöver. Till Vimmerby är det ca 35 km, Linköping ca 74 km och ca Västervik 71 km. Missa inte chansen att förvärva detta unika landställe i Östergötlands vackraste naturområde – en investering i livskvalitet och framtida glädje. Välkommen att upptäcka ditt nya hem där naturen möter vattnet i en harmonisk symfoni! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning eller mer information!

  • Premium
Kungsgatan 35A, Centrala Linköping, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 15:00

Kungsgatan 35A

Lägenhet
Centrala Linköping, Linköpings kommun
Notar
2 595 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/3
3 577 kr/mån
39 318 kr/m²

I ståtlig fastighet anno 1877 har vi nöjet att presentera ett komplett boende för dig som söker ett hem med välbevarad sekelskiftescharm & yta. Stig in i en värld av elegans och historisk charm. Vackra detaljer som höga tak, vackra parkettgolv & fönster med härligt ljusinsläpp, samtidigt som moderna bekvämligheter har integrerats på ett behagligt & smakfullt sätt. Hela bostaden genomsyras av en härlig rymd & en ljuvlig känsla tack vare den gedigna takhöjden & rummens stora fönsterpartier, vilka släpper in mycket dagsljus till bostaden. Från entréhallen öppnar sig ett enastående vardagsrum med härlig yta. I vardagsrummet inrymmer möblemang i soffgruppen, läsfotöljen, en matgrupp & mediamöbel. Från vardagsrummet till vänster möts vi till bostadens väl tilltagna master bedroom. Här finns god plats för dubbelsäng, sängmöbel & skrivbord för dig som önskar arbeta eller studera hemifrån. Det finn även en walk in closet med riklig förvaring till kläder & dylikt. Vänder vi tillbaks till vardagsrummet & entréhallen når vi resterande delar av bostaden. Höger om vardagsrummet möts vi av ett tidlöst, lantligt kök fullt utrustat maskinellt. Mycket god förvaring bakom köksluckor- & lådorna som bryter fint mot bänkskivan i stenimitation. God yta för stor matgrupp med plats för hela familjen eller i goda vänners lag. Låt kreativiteten i köket flöda samtidigt som den sociala närvaron till gästerna infinns! Utöver ovan finner vi även det helkaklade duschutrymmet med skön golvvärme, duschhörna, vattenburen handdukstork, handfat i kommod, wc-stol, spegelskåp. & praktiskt badrumsskåp för accessoarer. Duschrummet har även en praktiskt & separat tvättavdelning, utrustad med tvättmaskin, tvättho, torkskåp samt god förvaring & bänkyta. Till bostaden följer även ett lägenhetsförråd beläget på källarplan. Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
  • Idag kl 12:00
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Skvadronsgatan 8

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
Notar
1 395 000 kr
32 m²
1 rum
vån 4/5
3 145 kr/mån
43 594 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem, en oas på 32 kvadratmeter med en planlösning som är noggrant genomtänkt för att maximera varje kvadratmeter! Här bor du näst högst upp i huset och erbjuds en härlig vy från bostadens fönster och gemensamma loftgång i soligt söderläge! När du kliver in i entréhallen möts du av en öppen och luftig känsla som smidigt leder dig in mot köket och vardagsrummet. Köket är modernt och ljust, med generösa arbetsytor, diskmaskin och plats för en matgrupp för fyra personer. Allrummet är stilrent inrett och bjuder in till avkoppling och lugn harmoni, med ljusinsläpp som skapar en behaglig atmosfär. Den estetiska parketten löper genom hela bostaden och förstärker känslan av enhet och stil. Badrummet är helkaklat och fullt utrustat med både dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare, vilket ger extra praktiskt och bekvämt boende. Bostadsrättsföreningen, Brf Arenan, är välskött med en engagerad styrelse och en stabil ekonomi. Här finns tillgång till en fantastisk takterrass och en gemensamhetslokal för trevliga sammankomster. Dessutom erbjuds en komplett övernattningslägenhet med kök och wc/dusch för besökande gästers bekvämlighet. Innergården är vackert utformad med sittplatser och utegym, vilket skapar en trivsam och social atmosfär för de boende att njuta av. Området Södra Ekällan är känt för sina lugna och familjevänliga kvarter. Med närhet till grönområden, skolor och lokal service blir vardagen enkel och bekväm. Utmärkta kommunikationsmöjligheter gör det enkelt att ta sig till centrum och andra delar av staden. Skvadronsgatan 8 är idealiskt belägen med gång- och cykelavstånd till stadens puls, och närheten till grönområden i Tinnerö eklandskap gör det till ett perfekt val för den aktiva livsstilen. Dess strategiska närhet till Universitetssjukhuset och LiU gör det också till en optimal plats för studenter eller akademiker som söker närhet både till lärosätet och stadens bekvämligheter. Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Hiss
Kagagatan 9, Gottfridsberg, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 12:00
Kagagatan 9, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 2
Kagagatan 9, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 3

Kagagatan 9

Lägenhet
Gottfridsberg, Linköpings kommun
Notar
1 950 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/4
2 590 kr/mån
36 792 kr/m²

Varmt välkommen till ditt nya hem på Kagagatan 9 i ett populärt och högt beläget område i Gottfridsberg/Tornhagen. Här bor du i en välskött förening med låga avgifter, ett stenkast från stadskärnan och universitetet! Denna ljusa och luftiga bostad erbjuder härliga attribut som balkong i fritt läge, hiss i trapphuset, kaklat duschrum, disk- och tvättmaskin, bänkskivor i kolmårdsmarmor, generöst med inbyggda förvaringsutrymmen och ett smakfullt charmigt kök. I denna välskötta förening i populära Gottfridsberg väntar en bostad som präglas av bekvämlighet, charm och en varm atmosfär – perfekt för dig som värdesätter ett bra läge och en välskött förening! Vardagsrummet: Stig in i detta hem och upptäck en kvadratsmart planlösning som skapar en luftig och öppen känsla. Här får du plats med diverse möblemang som soffgrupp, tv-möbel, bokhylla och skrivbord eller matgrupp. Det generösa vardagsrummet bjuder in till avkoppling och umgänge – en perfekt kombination av komfort och smart utrymmesanvändning. Dessutom finns direkt tillgång till balkongen i sydostläge med skön dags/förmiddagssol. Sovrum: Det rymliga sovrummet med inbyggda garderober inger ett lugn och har god plats för dubbelsäng, sängbord och extra förvaring samtidigt som fönstret med kvällssol ger fint ljusinsläpp till rummet. Köket: I det charmiga köket kan du njuta av en bekymmersfri och trivsam plats för hela umgänget. De vackra orginalluckorna från 50-talet har bevarats men laserades om 2018 för en fräsch och modern look. Varje detalj är omsorgsfullt planerad för att skapa en optimal matlagningsmiljö och en härlig atmosfär för social samvaro. Köket är fullt utrustat med allt du behöver: diskmaskin, ugn, spishäll, kyl/frys och fläkt. Praktiska detaljer som kryddlådor i glas och ett inbyggt bakbord från originalköket finns bevarade. Det finns gott om utrymme för matgrupp och bra med förvaring bakom luckor och lådor. Badrum/Duschrum: Helkaklat duschrum. Här finns duschhörna bakom draperi, handfat (nytt 2022), toalettstol, synliga och dolda förvaringsutrymmen för dina personliga tillhörigheter, toppmatad tvättmaskin för extra vardagskomfort och handdukshängare. Till bostaden följer två rymliga förråd, ett på vinden och ett i källaren. Föreningen tillhandahåller odlingslotter för den med gröna fingrar, ett flertal tvättstugor, parkeringsplatser och garageplatser, ett övernattningsrum för gäster, ett välutrustat gym, bastu för avkoppling och en rymlig samlingslokal för gemenskap och evenemang. Området: Kagagatan 9 har ett perfekt läge med bekvämt gång- och cykelavstånd till stadens puls. Precis utanför dörren breder en av Linköpings högsta punkter ut sig – ett grönområde med bänkar och hänförande utsikt över sjön Roxen. Närheten till motionscentret i Rydskogen och tillgången till föreningens gym gör lägenheten till ett idealiskt val för den med en aktiv livsstil. Den strategiska närheten till universitetet gör det också till en optimal plats för akademiker som söker både närhet till lärosätet och stadens bekvämligheter. Ta chansen att förvärva en kanonlägenhet i en riktigt populär förening med bra ekonomi! Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kungsgatan 35A, Centrala Linköping, Linköpings kommun
Kungsgatan 35A, Centrala Linköping, Linköpings kommun, bild 2
Kungsgatan 35A, Centrala Linköping, Linköpings kommun, bild 3

Kungsgatan 35A

Lägenhet
Centrala Linköping, Linköpings kommun
Notar
4 300 000 kr
100,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 838 kr/mån
42 786 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga & vackert renoverade trea på Kungsgatan 35 A! Nu finns nu en fantastisk möjlighet att förvärva en pampigt renoverad trerumslägenhet med eftertraktad charm från sekelskiftet. Denna bostad kännetecknas av förstklassig design & dess användning av fina materialval samt attribut som en takhöjd om imponerande 2,9 meter & stora fönster som sträcker sig i tre olika riktningar & fyller hemmet med ljus. De större renoveringarna av bostaden ägde rum mellan 2017 - 2018 & gjordes med stor omsorg för att skapa en elegant fusion av modern design och tidstypiska detaljer från sekelskiftet. Vidare har bostaden renoverats i form av ytskikt och förbättringar under 2024. Utöver de högkvalitativa materialvalen bevaras även originaldetaljer såsom gamla spegeldörrar & vackra stuckaturer. Den generösa takhöjden skapar en ovanligt luftig atmosfär, som tillsammans med de stora fönstren i flera riktningar ger en känsla av rymd och ljus. Vid renoveringen installerades också infällda spotlights med el-styrning för att skapa ett smart hem där belysningen kan styras via en app. Föreningen Bikupan som bostaden tillhör, är stabil och ekonomiskt välmående. Exteriört finns gemensamma ytor såsom innergård med uteplatser & verandor. Dessutom erbjuder föreningen en övernattningslägenhet. Denna adress är perfekt för den som söker ett lugnt och bekvämt boende mitt inne i stadskärnan med gångavstånd till allt som Linköping har att erbjuda när det gäller service och nöjen! Till lägenheten hör ett källarförråd på cirka 10 kvm som nås smidigt via ena entrén. Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Drottningtorget 5A, Tannefors, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 13:00
Drottningtorget 5A, Tannefors, Linköpings kommun, bild 2
Drottningtorget 5A, Tannefors, Linköpings kommun, bild 3

Drottningtorget 5A

Lägenhet
Tannefors, Linköpings kommun
Notar
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
3 106 kr/mån
36 944 kr/m²

Varmt välkommen till denna moderna och trevliga tvårummare som ligger precis intill den vackra Stångån! Här har du ett boende med ett perfekt läge, med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Drottningtorget 5A är platsen där du kan kalla hem. Bostaden är smart planerad och sträcker sig över 54 kvadratmeter med generös takhöjd som ger en känsla av rymd och luftighet. Varje kvadratmeter är omsorgsfullt utnyttjad för att ge dig den bästa möjliga boendemiljön. Den genomgående höga standarden är tydlig i varje rum, med stilrena detaljer som ger en tidlös känsla. Köket är både funktionellt och smakfullt utfört, med gott om plats för matlagning och måltider samtidigt som du har god plats för matgrupp intil fönsterpartiet i avskild matsplatsdel. Vidare erbjuder bostaden ett helkaklat och inbjudande badrum, och det stora vardagsrummet erbjuder även det gott om utrymme för både avkoppling och umgänge! Att bo på Drottningtorget 5A innebär att du har alla bekvämligheter precis utanför dörren, samtidigt som du kan njuta av lugnet och grönskan längs Stångån. Det är en plats där livet blir enklare och där varje dag är fylld med möjligheter. Välkommen till ditt nya hem! Till lägenheten hör både ett stort vindsförråd och ett mindre källarförråd, vilket ger gott om utrymme för förvaring av alla dina tillhörigheter. I källaren finns även ett cykelrum och en tvättstuga, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Den stabila föreningen har en låg skuldsättning, vilket resulterar i en förmånligt låg avgift för boendet. Detta ger en extra trygghet och ekonomisk stabilitet för de boende. Sammantaget erbjuder detta boende en mycket bekväm och trygg livsstil. Med en kort promenad når du Linköpings innerstad, där ett rikt utbud av butiker, restauranger och kulturella evenemang väntar. Stångåns vackra promenadstråk ligger också på nära avstånd, perfekt för avkoppling och motion. I närområdet finns även Tannefors med sitt serviceutbud av butiker och restauranger, vilket ger ytterligare bekvämlighet i vardagen. För dem som arbetar eller studerar finns också närhet till SAAB-området, flygplatsen, Universitetssjukhuset och Resecentrum. Goda kommunikationer med både buss- och cykelförbindelser gör det enkelt att ta sig runt i staden och till andra delar av Linköping. För studenter är det bara en kort cykeltur på cirka 20 minuter till Universitetet, vilket gör detta boende till en idealisk plats för både arbete och studier. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Hästhagen 8, Nykil, Linköpings kommun
  • Budgivning pågår

Hästhagen 8

Fritidshus
Nykil, Linköpings kommun
Notar
650 000 kr
50 m²
3 rum
3 936 m² tomt

Välkommen till ditt drömfritidshus – en idyllisk oas där lugn och ro möter naturskönhet och stillhet. Detta charmiga fritidshus är beläget i en förtrollande miljö, omgiven av lummiga grönområden, skog och glittrande sjöar som skapar den perfekta omgivningen för en avkopplande tillflyktsort. Detta är ett unikt sommarhus där du kan sätta din egen prägel och skapa ditt alldeles egna paradis. Här får du chansen att förverkliga dina drömmar om ett idylliskt sommarhem! Hästhagen 8 ligger på fin naturtomt i lugnt och pittoreskt område, detta fritidshus erbjuder närhet till vatten (ca 5-10 min med bil), skogar och vackra promenadstråk. Samtidigt är det tillräckligt nära staden för att du enkelt ska kunna ta del av bekvämligheter och service. Bostaden erbjuder en hall, två sovrum, ett enklare kök, veranda och uteplats. På tomten finns även lekstuga, växthus, torrdass, förråd samt tillhörande bastu. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
Borgmästaregatan 5, Centrala Linköping, Linköpings kommun
Borgmästaregatan 5, Centrala Linköping, Linköpings kommun, bild 2
Borgmästaregatan 5, Centrala Linköping, Linköpings kommun, bild 3

Borgmästaregatan 5

Lägenhet
Centrala Linköping, Linköpings kommun
Notar
3 395 000 kr
98 m²
3 rum
vån 6/7
6 089 kr/mån
34 643 kr/m²

Varmt välkommen till Borgmästaregatan 5, där drömmen om det perfekta hemmet blir verklighet! Denna underbara trerummare fördelas på hela 98 kvm och har det mesta du kan önska dig: du möts av en välkomnande entréhall med fint klinkergolv och god förvaring i skjutdörrsgarderob samt i intilliggande klädkammare. Från entrén öppnar sig lägenheten och här möts ni av det härliga vardagsrummet med stora ytor och plats för hela familjen. Här finns gott om kvadratmeter att möblera rummet med matgrupp, soffgrupp och tv-möbel. I anslutning till bostadens vardagsrum finner vi köket vilket är maskinellt fullt utrustat och har god förvaring bakom köksluckor- och lådor. Fina detaljer som stenbänkskiva, en lyxig vinkyl samt fina vitrinskåp. Köket löper sedan vidare ut till bostadens rymliga balkong som vetter med utsikt över föreningens trevliga innergård. Här njuter du till de tidiga solstrålarna sommartid och sitter med fördel ute de varmaste dagarna i skönt och fridfullt läge. Balkongen till denna bostad är en av de större i föreningen! Utöver tidigare erbjuder bostaden två rofyllda sovrum som är vända mot den lugna innergården, vilket gör sovrummen till en plats för ro och avkoppling. Vidare finner ni även det rymliga och helkaklade badrummet med dusch och tvättavdelning för extra vardagskomfort. Önskar du göra lägenheten till en fyrrummare finns möjligheten att dela vardagsrummet till två rum. I bostadens källare finns även ett rymligt lägenhetsförråd och gemensamma utrymmen som övernattningsrum, samlingslokal, tvättstuga, bastu och garage att tillgå. Denna bostad är mer än bara ett hem, det är en livsstil. Med sitt centrala och lugna läge, högt beläget har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll – från trendiga restauranger och butiker till kulturella sevärdheter och grönområden för avkoppling. Missa inte chansen att äga denna pärla på Borgmästaregatan 5 och skapa minnen för livet i detta extraordinära hem! Brf Banken är en stabil och välordnad HSB-förening med bra avgifter där det mesta ingår och flertalet gemensamma utrymmen för föreningens medlemmar. Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kalkugnsvägen 16A, Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun
  • Imorgon kl 12:00

Kalkugnsvägen 16A

Lägenhet
Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun
Notar
350 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/2
2 525 kr/mån
8 974 kr/m²

Varmt välkomna till Kalkugnsvägen 16A och denna etta i förening med god ekonomi och låga månadsavgifter! Ett perfekt tillfälle för dig som söker ett okomplicerat boende som samtidigt är ett renoverat & stilrent hem med en genomtänkt planlösning. Lägenhetens 39 kvadratmeter är fördelade på ett rum & kök, allt i genomgående gott skick. Det smakfulla ljust renoverade köket, är utrustat med alla nödvändiga vitvaror. Vardagsrummet erbjuder utgång till härlig balkong i skönt solläge. Bostaden är inte bara välplanerad utan har gott om förvaringsutrymmen i båda entréhallen och dess tillhörande förråd. Badrummet är fräscht och funktionellt och har dessutom egen tvättmaskin för extra vardagskomfort! Parkeringsplats finns att hyra på gården via föreningen, och till bostaden hör två källarförråd. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Ekholmsvägen 60C, Ekholmen, Linköpings kommun
  • Imorgon

Ekholmsvägen 60C

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
Notar
1 295 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/3
3 358 kr/mån
20 556 kr/m²

Varmt välkommen till Ekholmsvägen 60C. Här bor du i en solid förening med låga avgifter intill lummiga grönområden! Gå in i detta hem och upptäck denna välplanerade tvåa om 63 kvm med optimal och kvadratsmart planlösning vilket skapar en luftig och öppen känsla. I vardagsrummet finner du plats för soffgrupp, mediamöbel och ett skrivbord om så önskas. Det rymliga sovrummet är en oas av lugn och komfort. Här finns gott om plats för dubbelsängen och generös förvaring i flertalet garderober. Fönstret och balkongen ger bra ljusinsläpp och skapar en ljus och trivsam atmosfär. Från sovrummet finner du även utgången till balkongen som ligger mot innergården i härligt västligt läge! Från entréhallen når du köket vilket är utformat för att erbjuda en bekymmersfri och trevlig plats för dig eller hela sällskapet. Naturlig plats för matgruppen intill fönsterpartiet. Köket är utrustat med spis/ugn, kyl/frys och en fläkt. Det finns generöst med förvaringsutrymmen bakom luckor och lådor. Tillbaks från hallen nås även badrummet. Funktionellt beklädd med våtrumsmatta och tapet. Här finns duschhörna, handfat. wc-stol, tvättmaskin, förvaringsutrymmen och handukstork. Bostadsrättsföreningen L21 är stabil och välskött, med en sund ekonomi, låg belåningsgrad och tydliga planer för framtiden. Månadsavgiften täcker el, värme, vatten, TV, 1000 Mbit/s bredband (52 kr/mån), bostadsrättstillägg samt två förråd till lägenheten. Det finns även laddplatser för elbilar till förmånligt pris för både boende och gäster. För bekvämlighet finns tvättstuga, lekplats, gästparkering, cykelrum, rum för barnvagn/rullator, gemensamhetslokal och en trevlig och välskött innergård för alla medlemmar. Föreningen har tre miljöhus med källsorteringsstationer. Lägenheten har ett attraktivt läge med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda. Perfekt för dig som söker en charmig bostad i en oslagbar boendemiljö! Du bor i ett lugnt område med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker. I Ekholmens centrum finns allt du kan tänkas behöva, inklusive matbutiker, restauranger, blomsteraffär, vårdcentral, apotek, bibliotek och gym. Dessutom finns utmärkta bussförbindelser till city och universitetet. Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 11