Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Markus Hedhill

Markus Hedhill

Om mig

Markus har arbetat som mäklare i Lund sedan 2008 och har under denna tid hunnit sälja över 700 bostäder. Merparten av Markus försäljningar har varit husförsäljningar och han är den mäklare i Lund som sålt flest hus de senaste 10 åren i rad. Hans erfarenhet av så pass många försäljningar ger dig som kund en stor trygghet i att just din affär kommer utföras på bästa sätt med bäst möjliga pris för din bostad. Markus är dessutom uppvuxen i Lund så lokalkännedomen får ni på köpet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lommavägen 19, Hjärup, Staffanstorps kommun
  • Sön 19 maj kl 13:00
Lommavägen 19, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 2
Lommavägen 19, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 3

Lommavägen 19

Villa
Hjärup, Staffanstorps kommun
Notar
6 995 000 kr
150 + 80 m²
7 rum
1 339 m² tomt

Välkommen till denna förtrollande bostad som erbjuder den ultimata balansen mellan natursköna omgivningar och närhet till stadspulsen i både Malmö och Lund. Beläget mitt på den idylliska skånska slätten, omgivet av böljande åkrar och enastående utsikt ända ner till Malmö. Du möts av en trädgård som känns som din alldeles egna privata oas. Trädgården är prunkande och lummig med syrén, jasmin, rosor, pioner, äppelträd, päronträd, valnötsträd, hasselbuskar och ett överflöd av blommor och grönska som gör varje dag till en njutning för ögat. Huset självt kombinerar moderna bekvämligheter med den charmiga atmosfären från 30-talet. Den vackra fiskbensparketten och de rum i fil skapar en inbjudande atmosfär som genomsyrar varje hörn. Men det som verkligen tar hemmet till nästa nivå är den helt nyrenoverade kakelugnen, perfekt för att elda i och skapa mys under kyliga höst- och vinterkvällar. Det är värt att nämna att huset har en alldeles egen historia i Hjärup då det var läraren Fredrik Kullenberg och hans fru Karna som lät bygga huset på 30-talet. De var kända i bygden och har på senare tid gett namn både till gator och platser i byn. Fredrik jobbade fram till 30-talet som lärare i byns skola och lät bygga huset när han gick i pension. ”Kullenbergska huset” är således en gammal fin byggnad från byns tidigare skede. Den generösa trädgården har också givit plats åt ett gästhus som erbjuder en egen privat tillflyktsort. Perfekt för att hyra ut, låta tonårsbarnen ha sitt eget utrymme eller ge långväga gäster en bekväm och avskild plats att bo på, utan att känna att man tränger sig på. Det här är inte bara ett hus, det är ett hem som är skapat för att anpassas efter dina behov och önskemål. Med flexibla rumslayouter kan du enkelt skapa det liv du drömmer om, oavsett om det är avkoppling, arbete eller underhållning. Missa inte chansen att uppleva det bästa av två världar - lantlig idyll samtidigt nära inpå stadens puls. Attefallshuset har en generös takhöjd och består av ett rum med kök och allrum i ett samt ett sovloft. Här finns även ett badrum som är helkaklat med dusch, wc, handfat, förvaringsmöjligheter, golvvärme och tvättmaskin. Dimbara spottar i badrummets tak. Köket är utrustat med kyl/frysfack, induktionshäll, varmluftsugn och diskmaskin. Allrummet har stora fina fönster för ett rikligt ljusinsläpp. Huset har även en egen uteplats i form av ett trädäck på ca 15 kvm. Perfekt läge med placering mot söder och väster. Här har man en helt privat uteplats helt avgränsat från andra boende. Gott om utomhusbelysning på trädäck och fasad vid ingång. Sovloftet har plats för en 140 cm säng, spottar i taket och stort öppningsbart fönster för ljusinsläpp och vädringsmöjligheter. Egen parkering finns vid attefallshuset. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Gullregnsvägen 31, Nilstorp, Lunds kommun

Gullregnsvägen 31

Villa
Nilstorp, Lunds kommun
Notar
11 000 000 kr
184 + 141 m²
8 rum
840 m² tomt

Notar Lund har nöjet att presentera denna exklusiva vitputsade villa belägen i det populära området Nilstorp. Att området är populärt är enkelt att förstå. Bara en kort promenad eller cykeltur till centrum, charmiga villagator och bra förskolor och grundskolor. Den vita villan på återvändsgata i lugnt läge är både vackert att titta på men innehåller även en planlösning som är ytterst välplanerad och funktionell. Med sina totalt 325 kvm att husera i finns det yta och plats för allt som behövs. Huset har en känsla av gedigenhet vilket inte allra minst visar sig i källaren i gott klimat och väl tilltagen takhöjd. Detta gör att hela huset är fullt beboligt. Huset uppfördes 1952 och visar upp ett elegant stilspråk. Nuvarande ägare har varit väldigt måna om sitt hus vilket visar sig i alla de renoveringar som gjorts löpande. Den frodiga växtligheten i trädgården ramar in det stora soldäcket och poolen med tillhörande utedusch. En hemester här är en ren fröjd och har allt du behöver likt ett semesterparadis. Maten tillagar man i det väl tilltagna uteköket som ligger i den stora pergolan där man sedan avnjuter sin måltid. Inne i huset finns totalt 8 rum och fantastiska sociala sällskapsytor. Har man stora sällskap går det att duka långbord för en större skolklass om så önskas. Stilistiskt så är det en fullträff med en modern design i symbios med ursprungsdetaljer såsom runda nischer, eldstäder, perspektivfönster, marmorbänkar och snickerier. En generös takhöjd samt ett stort ljusinsläpp gör det behagligt att vistas här. Köket är placerat några trappsteg upp som på en scen och sticker ut som ett smycke. Köksön och den öppna spisen avgfränsar köket mot det stora matrummet för stoira bjudningar. På entréplanet i övrigt så finns här även ett stort vardagsrum i anslutning till matrummet och köket, ett snyggt badrum med dusch och dubbla handfat samt ett sovrum. På övre plan finns tre bra sovrum, ett allrum samt ett badrum. Källarplanet är som sagt i gott klimat, med bra takhöjd och har gott om plats för både exempelvis tonårshäng och extremt stora förvaringsmöjligheter. Här finns också husets tvättstuga, ett gym, en verkstad, klädkammare, förråd och pannrum.

Hoby 391, Hoby, Lunds kommun
Hoby 391, Hoby, Lunds kommun, bild 2
Hoby 391, Hoby, Lunds kommun, bild 3

Hoby 391

Villa
Hoby, Lunds kommun
Notar
5 500 000 kr
190 + 70 m²
6 rum
1 641 m² tomt

Med en perfekt balans mellan lantlig praktfullhet och modern elegans presenterar sig detta fina hem, vilket är beläget på den idylliska skånska slätten i Lunds kommun. Här möts generös rymd och en charm som skapar en unik möjlighet att omfamna fridfullheten i den omgivande naturen samtidigt som stadens bekvämligheter är inom räckhåll. Inbäddat i frodigt grönskande landskap och omgivet av vidsträckta vyer, lockar detta hem till avkoppling och njutning. Med generösa sällskapsytor, välgjorda sovrum och moderna bekvämligheter, utgör detta hem den perfekta platsen för familjeliv och sociala sammankomster. Här kan du uppleva harmonin och friheten som endast ett lantligt läge kan erbjuda, samtidigt som du har bekvämt avstånd till Lund med dess rika kulturella utbud, förstklassiga skolor och pulserande stadsliv. Välkomna att utforska denna drömlika fastighet närmare med massor av sociala ytor, en oslagbar utsikt över fälten, den insynsskyddade och vindskyddade trädgården där grönsaker odlats, grillkvällar har hållits, och där kaniner och höns har haft sitt hem. Dessutom erbjuds närhet till Kävlinge-ån för avkopplande bad och paddlingsturer samt en härlig punschveranda för avkopplande stunder.

  • Premium
Blåbärsstigen 3, Sliparelyckan, Lunds kommun

Blåbärsstigen 3

Radhus
Sliparelyckan, Lunds kommun
Notar
5 950 000 kr
76 + 56 m²
4 rum
313 m² tomt

Välkommen till detta charmiga radhus beläget i det lugna och populära området Sliparelyckan omgivet av grönska och avskilt från genomfartstrafik. Här kan du njuta av en harmonisk tillvaro med närhet till naturen samtidigt som du har bekvämt gångavstånd till centrala Lund på bara cirka 15 minuter. För den familjeorienterade är det enkelt att ta sig till både förskola och skola med endast 5 minuters promenad. Dessutom ligger ett stort rekreationsområde inom bekvämt avstånd, perfekt för avkoppling och aktiviteter i naturen. Med en utbyggnad om 20 kvm år 2022 och ett isolerat fristående uterum på 20 kvm samt förråd om 10 kvm och en generös carport på cirka 35 kvm för 2 bilar, erbjuder detta hem gott om plats och bekvämligheter för hela familjen. Carporten är dessutom utrustad med en laddstolpe för två bilar, installerad 2022. Huset genomgick en totalrenovering 2011 och fick då bland annat helt omdragen el, nya ytskikt, 3-glasfönster, kök från Ballingslöv och 2 renoverade badrum. Den inredda källaren på 56 kvm bjuder på extra utrymme att husera i med bland annat ett mysigt TV-rum, badrum och tvättstuga/pannrum. Dessutom finns en inredd vind/loft där bygglov redan finns för en utbyggnad av en stor takkupa (3,5x4,5m). Kontakta oss för mer information och för att boka en visning, detta är en unik möjlighet att få ett välrenoverat hem i ett centralt villakvarter bara en kort promenad eller cykeltur till Centralstationen.

Adelgatan 5, Kulturkvadranten, Lunds kommun
Adelgatan 5, Kulturkvadranten, Lunds kommun, bild 2
Adelgatan 5, Kulturkvadranten, Lunds kommun, bild 3

Adelgatan 5

Villa
Kulturkvadranten, Lunds kommun
Notar
17 000 000 kr
232 + 10 m²
8 rum
543 m² tomt

Klättrande rosor, solkyssta murar och omsorgsfullt lagd gatsten. Det gula gathuset med lindblomsgröna snickerier smälter perfekt in i pittoreska Kulturkvadranten. En bostad i absolut toppskick med privat tomt som innefattar både trädgårdsgrönska och insynsskyddad innergård. Nuvarande ägare byggde ihop gathuset med ett tidigare gårdshus vilket har gett en imponerande boarea på över 230 kvm. Adelgatan är ett av Lund mest kända vykortsmotiv där charmiga gathus i olika pasteller radar upp sig. Just detta hus som är daterat ända tillbaka till 1844 är sällsynt förekommande ur många perspektiv. Få kan skryta med att ha så generösa ytor med hela stadens puls runtom hörnet och en egen skyddad oas att njuta av under årets varma månader. Unikt är det också att finna ett hus med så lång historia som har genomgått omfattande renoveringar utan att karaktären från förr har gått förlorad. Huvudhuset är fullt av fina detaljer som återspeglar byggåret genom spegeldörrar, kakelugn, ekparkett, brädgolv och originalfönster med djupa nischer. Även i kök och badrum som har uppdaterats har den tidstrogna andan följts. Det tidigare gårdshuset är mer eller mindre i nyskick och har en aning modernare framtoning men med samma grund som övriga huset som gör att det uppstår harmoni. Matsalen som påminner om en vinterträdgård med sin vägg av glas är den optimala länken som förbinder de båda huskropparna. En gathusdröm för er som inte kan få nog av anrik arkitektur men är mindre road av att renovera. Det är bara att flytta in och bli en del av Kulturkvadrantens idyll. Balansen mellan puls och lugn blir nog inte jämnare än så här. Otaliga kaféer, butiker, matställen och kultur nås alldeles runt hörnet. I den privata trädgården är det fullkomligt ostört. Längs gatan sträcker rader av mönsterlagd gatsten ut sig, kantad av smala trottoarer och långa putsade huskroppar. Det solgula huset är en av dessa, och smälter ypperligt väl in i den pittoreska stadsbilden. Huset är brett och försett med flera tidstypiska spröjsade fönster på rad och spetsiga takkupor, där snickerierna är målade i lindblomsgrönt. Samma kulör har den breda porten som leder in till en passage och en insynsskyddad, kringbyggd trädgård. Huset har två entréer. En dörr direkt till vänster innanför porten i passagen och en lite längre in på gården, i den del av byggnaden som tidigare var ett gårdshus. I passagen nås även en praktisk sidobyggnad som inhyser tvättrum och förråd. SÄLLSKAPSRUM Från passagen träder ni rakt in i husets största sällskapsrum där en lång rad av fönster med djupa nischer radar upp sig ut mot gatan. Utmed golvet breder en oljad ekparkett i rutmönster ut sig medan golvpartiet direkt innanför dörren är belagt med kalksten. Liksom spegeldörrarna är samtliga fönster i rummet i originalutförande med tidstypiska beslag. Centralt placerat på den högra väggen står en fungerande, vit kakelugn med spiselkrans och mässinglucka. Rummets stora volym gör att det kan användas både som matsal och sällskapsdel. Längst in i rummet finns en trappa som leder upp till ett övre våningsplan. SOVRUM Direkt till höger i sällskapsrummet nås ett sovrum som har fönster mot gården och rutmönstrad ekparkett. Sovrummet passar också fint som gästrum eller tv-rum. KÖK Via sällskapsrummet nås köket som går i tidstrogen anda med vita profilerade luckor, bänkskivor i rostfritt stål och trä. På golvet ligger kalksten. Ovanför arbetsytorna är väggen klädd med metrokakel i halvförband. Maskinerna är

  • Premium
Rudeboksvägen 26, Gunnesbo, Lunds kommun

Rudeboksvägen 26

Lägenhet
Gunnesbo, Lunds kommun
Notar
2 195 000 kr
84,5 m²
4 rum
vån 2/2
6 605 kr/mån
25 976 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade fyra på Gunnesbo med balkong i fritt söderläge! I detta boende tillkommer inga extra avgifter då allt ingår i boendet. Lägenheten är väldigt ljus och belägen på våning 2 av 2. Hallen och entrén är dock belägen på markplan. Framför entrén finns en uteplats med möjlighet för grill och cykelparkering. Från hallen tar man en trappa upp för att nå lägenheten. Väldigt smidigt boende med en avgift där det ingår värme, vatten, bredband, com hems analoga utbud och parkeringsplats. Så väldigt mycket som ingår och är inbakat i avgiften. Föreningen har även gemensamt elavtal och man har ett eltillägg på 160 kr/mån där avläsning sker en gång per år för justering. Brf Fornfyndet är en progressiv förening som aktivt investerar i hållbara lösningar för framtiden. Genom att installera solceller och elbilsladdare visar de sitt engagemang för miljön, och under 2024 arbetar de med att ytterligare förbättra utemiljön för sina medlemmar. Gunnesbo, beläget i den charmiga norra delen av Lund, är ett område som erbjuder en bekväm och mångsidig livsstil. Här finns allt du behöver inom räckhåll! Ett centrum av Stor livsmedelsbutik, apotek och Systembolag i början av Gunnesbo på Mobilia. Nova Lund ligger bara några minuters cykeltur bort. Omgiven av grönska, erbjuder Gunnesbo flera parker, förskolor, en grundskola och gott om lekplatser. För den naturintresserade finns också Nöbbelövs mosse, ett trevligt strövområde i områdets norra del. Gunnesbo är också väl anslutet med kommunikationer. Tack vare närheten till Gunnesbo tågstation och flera hållplatser för stadsbussar är det enkelt att ta sig runt i området och till andra delar av staden. Med en behaglig cykeltur på ca 10 minuter når du centrala Lund, vilket ger dig enkel tillgång till stadens puls och allt den har att erbjuda. Två förråd tillhör bostaden.

  • Plus
  • Balkong
Basungränden 16C, Östra Torn, Lunds kommun

Basungränden 16C

Radhus
Östra Torn, Lunds kommun
Notar
2 500 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/1
4 116 kr/mån
41 667 kr/m²

Äntligen är ett av de eftertraktade bostadsrättsradhusen tillgängliga med generös och uppväxt trädgård i väster och mycket bra förvaring på vinden! Trevlig bostad med bästa läget i området. Föreningen är välskött och grannsämjan god! Det finns gott om grönytor och plats för lek. Till bostaden hör även en garageplats! Ett hemtrevligt boende för dig som vill ha radhus och trädgård men ändå njuta bostadsrättens trygghet och fördelar. Smidigt med tillhörande garageplats (200 kr/mån) och ett förråd vid huset. Området bjuder på allt för familjen, så som lekplatser, utomhusgym, fotbollsplan, grillplatser, 4H-gård, skolor och dagis. Gott serviceutbud finns i närheten och Lund centrum nås med bara några minuters bil-/ bussfärd. Följer man Hardebergaspåret med cykel in till Lund så tar det ca 10 min. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Bytaregatan 17, Lund - Centrum, Lunds kommun
Bytaregatan 17, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Bytaregatan 17, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Bytaregatan 17

Villa
Lund - Centrum, Lunds kommun
Notar
18 000 000 kr
264 + 100 m²
12 rum
809 m² tomt

Mönsterlagd gatsten, smala trottoarer, klätterrosor, rader av gathus och hemliga innergårdar. Den pittoreska grändgatan mitt i stadens centrum infriar sinnebilden av Lund med sin anrika bebyggelse. Likt sina grannar är gathusets karaktär på nummer 17 exceptionellt bevarad med handslagen tegel, pardörr, snickarglädje och spröjsade fönsterbågar i antikgrönt. Vad man inte kan se med blotta ögat från gatan är husets och trädgårdens generösa ytor. Huset uppfördes 1861 och erbjuder hela 264 kvm samt ytterligare 100 kvm i källarplan. Den helt insynsskyddade trädgårdstomten vetter mot väster och har en härlig yta om 809 kvm med öppna gräsytor, fruktträd, buskar, perenner och sköna uteplatser. Interiört är det ett rakt igenom tidstroget formspråk som gäller. Originaldetaljerna från byggåret är många och bidrar till husets storslagna känsla, liksom takhöjden som är osedvanligt generös för att vara ett gathus. Här vilar du bland annat ögonen på vackra ting såsom breda plankgolv, takstuckaturer, bröstpaneler, spegeldörrar, profilerade lister, blyinfattat glas, kakelugnar och lamprosetter. Listan kan göras lång. Samtliga rum har spår från svunna tider. Funktionella utrymmen såsom kök och badrum har omsorgsfullt inretts med material och detaljer som förmedlar samma känsla som byggåret. Husets totalt 12 rum är optimalt fördelade på de två våningsplanen. I entréplan ligger tre salongslika rum i fil mot gatan samt matplats, badrum och kök mot innergården. I husets flygel som även har en egen ingång från trädgården kommer du vidare in mot ytterligare ett kök, arbetsrum och tvättrum. En trappa upp fördelas fem sovrum, wc, badrum och en karaktäristisk ateljé med underbart ljusflöde från rader av takfönster. Det finns stor flexibilitet hur rummen kan fördelas. Kanske vill du hyra ut en del? Här får du tvättäkta gathuscharm med många kvadratmeter och en privat trädgårdsoas på ett svårslaget läge. Några kliv är allt som krävs för att stå i matbutiken runt hörnet eller slå dig ner på favoritkaféet.

  • Premium
Guldåkersvägen 9A, Råbylund, Lunds kommun

Guldåkersvägen 9A

Villa
Råbylund, Lunds kommun
Notar
13 000 000 kr
285 m²
13 rum
649 m² tomt

Denna bostad är perfekt belägen i en modern stadsdel som smidigt kombinerar närhet till stadens pulserande liv och naturens omgivningar. Med utmärkta kommunikationsmöjligheter och nära tillgång till service, är detta ett område som erbjuder det bästa av två världar. Den moderna gestaltningen av bostaden och dess invändiga öppna planlösning skapar en känsla av rymd och elegans. Här möts stil och funktionalitet på ett harmoniskt sätt, vilket ger en trivsam atmosfär för alla som bor här. Ekonomiskt sett är detta ett fördelaktigt val med låga driftkostnader. Dessutom finns en separat och väl avdelad sidobyggnad som genererar betydande hyresintäkter. Alternativt kan sidobyggnaden användas för generationsboende och möjliggör en flexibel användning av fastigheten. Fastigheten är välskött med en arkitektritad trädgård som bjuder in till avkoppling och rekreation. Materialvalen är av hög kvalitet med användning av lättbetong, tegel och granit för utvändig beläggning samt trädäck av lärk, vilket ger en hållbar och estetiskt tilltalande miljö. Installationerna i bostaden är välutrustade med en FTX-anläggning för ventilation och en omfattande internetfunktion med fasta installationer i alla rum, inklusive sovrum och vardagsrum. Förberedelser har även gjorts för solavskärmning och utvändig belysning, vilket ger en bekväm och modern boendemiljö. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en kombination av hög kvalitet, modern bekvämlighet och möjlighet att hyra ut för den som så önskar.

Visar alla 9