Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Markus Hedhill

Markus Hedhill

Om mig

Markus har arbetat som mäklare i Lund sedan 2008 och har under denna tid hunnit sälja över 700 bostäder. Merparten av Markus försäljningar har varit husförsäljningar och han är den mäklare i Lund som sålt flest hus de senaste 10 åren i rad. Hans erfarenhet av så pass många försäljningar ger dig som kund en stor trygghet i att just din affär kommer utföras på bästa sätt med bäst möjliga pris för din bostad. Markus är dessutom uppvuxen i Lund så lokalkännedomen får ni på köpet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stora Algatan 5, Kulturkvadranten, Lunds kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Stora Algatan 5, Kulturkvadranten, Lunds kommun, bild 2
Stora Algatan 5, Kulturkvadranten, Lunds kommun, bild 3

Stora Algatan 5

Lägenhet
Kulturkvadranten, Lunds kommun
Notar
6 500 000 kr
108 m²
4 rum
vån 2/3
7 491 kr/mån
60 185 kr/m²

På stark adress i anrika kvarter finner vi denna underbara lägenhet, belägen i hörnet av huset vilket ger ett rikligt ljusinsläpp. Då lägenheten är placerad på våning två har man fri blick över de låga gathusen som ligger mittemot. Vacker utsikt över takåsar och ner mot Själbodgatan. Här bor ni i hjärtat av Lund och stadens mysigaste kvarter med Lundagård, Botaniska trädgården och Kulturen runt knuten. Bättre än så här blir det inte! Lägenheten är smart planerad och innehåller 3 sovrum samt två badrum, vackert vardagsrum samt kök. Badrummet närmast hallen renoverades i sin helhet av nuvarande ägare 2022. Innergården är väldigt mysig att besöka för att bara njuta i. I huset finns också den klassiska restaurangen Rauhrackel. Ett tillfälle som verkligen inte får missas. Ligger som kommande men kan säljas redan nu. Kontakta mäklaren för mer info.

  • Premium
Stralsundsvägen 12, Östra Torn, Lunds kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00

Stralsundsvägen 12

Radhus
Östra Torn, Lunds kommun
Notar
3 795 000 kr
93 m²
4 rum
vån 1/2
7 247 kr/mån
40 806 kr/m²

Varmt välkomna till detta radhus som bjuder på det bästa av två världar. Känslan av ett hus samtidigt som ni får tryggheten av att tillhöra en bostadsrättsförening. Beläget i det eftertraktade och expansiva området Östra Torn/Brunnshög. Denna gavelhus erbjuder en unik kombination av modern bekvämlighet och barnvänlig omgivning, perfekt för familjer som söker en harmonisk balans mellan stadsliv och naturnära miljö. På baksidan av huset finns en rymlig altan som inbjuder till trevliga grillkvällar och avkopplande stunder med familj och vänner. Här kan du njuta av total avskildhet utan insyn från vägen eller omgivningen. På framsidan finns en mysig uteplats, idealisk för morgonkaffet eller en stilla stund med en bok. Som gavelhus har denna bostad dessutom fördelen av att du kan gå runt huset till baksidan, vilket ökar flexibiliteten och tillgängligheten. Bostaden erbjuder platseffektiv förvaring för att underlätta vardagen. Ett isolerat förråd med element ger extra utrymme för förvaring året runt. För cykelentusiasten finns en dedikerad cykelparkering på gaveln, exklusivt för fastighetsägaren, vilket gör det enkelt och säkert att förvara cyklarna. Området är perfekt för barnfamiljer med sina stora grönytor, lekplatser och en vacker damm. Här finns gott om plats för barnen att leka och utforska. Med närhet till Lunds största och nyaste parker erbjuds en mängd aktiviteter och rekreationsmöjligheter. Östra Torn/Brunnshög är ett dynamiskt område med ett ständigt växande utbud av nyöppnade restauranger, pizzerior och mataffärer. Här finns allt du behöver för en bekväm vardag. Området har även utmärkta kommunikationer med både spårvagn och busshållplatser inom kort gångavstånd, vilket gör det enkelt att pendla både inom staden och till regionen. Med flera nya butiker och stora mataffärer som håller på att byggas, är detta område på väg att bli en av de mest attraktiva delarna av Lund. Här får du möjlighet att vara en del av en spännande stadsdel i ständig utveckling. Välkommen till ditt nya hem i hjärtat av Östra Torn/Brunnshög, där bekvämlighet och kvalitet möts i en perfekt symbios. Kontakta oss för att boka en visning och upplev denna fantastiska bostad på plats! Välskött förening från 2007 med bra ekonomi.

  • Plus
  • Uteplats
Per Anders väg 1, Hjärup, Staffanstorps kommun
Per Anders väg 1, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 2
Per Anders väg 1, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 3

Per Anders väg 1

Övrigt
Hjärup, Staffanstorps kommun
Notar
8 500 000 kr
884 m² tomt

Välkomna till denna spännande fastighet med massvis med möjligheter. Dels består fastigheten av en vanlig familjevilla på 215 kvm med 15 kvm biarea, men även en industrilokal på ca 250 kvm. Här har du möjligheten att generera passiv inkomst på hela uthyrningsbeståndet eller varför inte själv bo i villan och hyra ut industrilokalen. Fastigheten är belägen precis söder om det populära området Bergströmshusen i Staffanstorps kommun. I dagsläget Är villan uthyrd till en hyresgäst och industrilokalen till en annan hyresgäst. Hyresintäkterna för villan är 300.000kr per år och industrilokalen 276.000 kr per år. Villan är ett äldre hus som renoverats. Tegelstomme, vitputsad fasad, 3-glasfönster och med svarta betongpannor. Välplanerat med hela 6 rum varav 4 är sovrum. Perfekt storlek med bra ytor både för sällskap och förvaring. Fullt utrsustat kök och 2 badrum varav det ena är från 2013 och det andra är från ca 1990. Trädgården vetter mot bästa västerläge och uppvärmning sker genom Luft-vattenvärmepump. Hjärup med skolor, förskolor och den nya Coop-butiken ligger bara några hundra meter bort åt väster. Läget är optimalt mellan Malmö - Lund och med fina kommunikationsmöjligheter. Varmt välkomna att boka tid för visning av denna unika fastighet på superbt läge.

  • Premium
Februarivägen 2, Hjärup, Staffanstorps kommun
  • Tis 30 jul kl 17:30
Februarivägen 2, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 2
Februarivägen 2, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 3

Februarivägen 2

Villa
Hjärup, Staffanstorps kommun
Notar
5 350 000 kr
108 m²
4 rum
635 m² tomt

Med solvänlig trädgård erbjuds ett modernt och bekvämt boende i ett plan! Populär och barnvänlig adress med ljusa kvadrat. Välkommen till detta charmiga och problemfria hem, beläget i ett lugnt område. Med en rymlig trädgård som vetter mot sydväst, njuter du av solens strålar hela dagen lång. Ytterst välplanerat inre där varje kvadratmeter nyttjas fullt ut. Huset inhyser så mycket som ett stort sällskapsrum med generös takhöjd, kök, tre sovrum, en stor klädkammare med fönster vilket kan nyttjas som exempelvis arbetsrum, två badrum, tvättstuga och en välkomnande hall. Köket från Marbodal är tidlös skandinavisk design och hela maskinparken är från 2016. Tvättstugans maskiner är även de från 2016. Carporten tillkom 2109 och en Extra lyx med installerad värmepump för att njuta av AC under sommarhalvåret. Huset går att bygga till då det finns kvar byggrätt på tomten. Vardagsrummet kan göras större vid borttagandet av en vägg mot ett av sovrummen. inhägnad mysig och lättskött trädgård och carport med plats för två bilar. Med närhet till skolor, förskolor och ett utbud av aktiviteter i närområdet, är detta ett perfekt hem för familjer med barn, som kommer att känna sig välkomna i den barnvänliga omgivningen. Hjärup, beläget mellan Malmö och Lund, är en tätort som erbjuder en fridfull livsstil med nära tillgång till grönområden och viktiga bekvämligheter, inklusive tågstationer, skolor (Uppåkraskolan F-6, Hjärupslundsskolan 7-9) och förskolor (Uppåkra förskola). Lund och de pittoreska stränderna i Lomma är en kort cykeltur bort. Hjärup är en idealisk bostadsort för pendlare med närhet till både Malmö och Lund. Bostadsmöjligheterna varierar, från 1960-talsvillor till den unika medeltida arkitekturen i Jakriborg. Det finns flera skolor och förskolor att välja mellan, både kommunala och privata. I Hjärup finns ett utbud av matbutik, bibliotek och fritidsaktiviteter, med ett aktivt byalag som arrangerar lokala evenemang. Hjärups park erbjuder möjligheter till friluftsliv, och tågförbindelserna är utmärkta, vilket gör Lund och Malmö lättillgängliga. Bussar tar dig också till båda städerna på kort tid. Cykelavståndet till Lund är cirka 20 minuter. Välkomna!

  • Premium
  • Energieffektiv
Apelgatan 9, Lund - Centrum, Lunds kommun

Apelgatan 9

Villa
Lund - Centrum, Lunds kommun
Notar
13 000 000 kr
246 + 125 m²
9 rum
518 m² tomt

Välkommen till Apelgatan, Lunds enda centrala villagata! Perfekt läge med centrum runt hörnet men ändå med ett lugnt läge. Som en oas mitt i stan. Taxerad som en hyresfastighet och inrymmer 3 lägenheter med en hyresintäkt på 607.000kr/år som kommer höjas med 5% vid halvårsskiftet. Huset genomgick en stor renovering 1984, då byttes all el, fönster byttes, takpannor lades om dräneringsrör drogs om. Huset har dessutom en praktisk källare med bra förvaring samt en vind med full ståhöjd. En fastighet med otroligt många möjligheter. Antingen att nyttja som den är nu, eller varför inte taxera om och använda som en vanlig familjevilla. Kontakta mäklaren för mer info och visning!

  • Plus
Tenorgränden 4, Gräddhyllan, Lunds kommun
  • Budgivning pågår

Tenorgränden 4

Villa
Gräddhyllan, Lunds kommun
Notar
9 500 000 kr
170 + 123 m²
10 rum
762 m² tomt

Vi har glädjen att erbjuda denna vackra villa belägen i det populära och lugna området Gräddhyllan, känt för sina karaktäristiska gator utan genomfartstrafik och unika hus. Här bor ni i ett familjärt och trivsamt kvarter med Tunaskolan som det naturliga valet för grundskoleutbildning. Huset är i fint skick och erbjuder generösa sällskapsytor samt flera sovrum, perfekt för en större familj. Den stora och praktiska källaren har en generös takhöjd och enorma förvaringsmöjligheter, vilket underlättar vardagen. Nuvarande ägare har genomfört en omfattande renovering 2014, då huset fick nya fönster, ett helt nytt kök, fyra renoverade badrum/gäst-wc, nya vattenstammar, nydragen el samt ett nytt papptak på den platta delen. Dessutom utfördes flera andra förbättringar som höjer boendekvaliteten såsom nya ytskikt rakt igenom. Utemiljön är trivsam och erbjuder gott om gräsyta för lek och avkoppling. Den insynsskyddade och vindskyddade atriumliknande uteplatsen, som nås direkt från vardagsrummet, blir en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Här finns även ett stort garage samt ett förråd som erbjuder extra förvaringsutrymme. framför garaget finns det plats för 2 bilar dessutom. Huset är gediget byggt och har låga driftskostnader tack vare fjärrvärme, vilket bidrar till ett ekonomiskt och hållbart boende. Varmt välkomna att boka tid för visning på vår hemsida.

  • Plus
Hoby 391, Hoby, Lunds kommun
Hoby 391, Hoby, Lunds kommun, bild 2
Hoby 391, Hoby, Lunds kommun, bild 3

Hoby 391

Villa
Hoby, Lunds kommun
Notar
5 500 000 kr
190 + 70 m²
6 rum
1 641 m² tomt

Med en perfekt balans mellan lantlig praktfullhet och modern elegans presenterar sig detta fina hem, vilket är beläget på den idylliska skånska slätten i Lunds kommun. Här möts generös rymd och en charm som skapar en unik möjlighet att omfamna fridfullheten i den omgivande naturen samtidigt som stadens bekvämligheter är inom räckhåll. Inbäddat i frodigt grönskande landskap och omgivet av vidsträckta vyer, lockar detta hem till avkoppling och njutning. Med generösa sällskapsytor, välgjorda sovrum och moderna bekvämligheter, utgör detta hem den perfekta platsen för familjeliv och sociala sammankomster. Här kan du uppleva harmonin och friheten som endast ett lantligt läge kan erbjuda, samtidigt som du har bekvämt avstånd till Lund med dess rika kulturella utbud, förstklassiga skolor och pulserande stadsliv. Välkomna att utforska denna drömlika fastighet närmare med massor av sociala ytor, en oslagbar utsikt över fälten, den insynsskyddade och vindskyddade trädgården där grönsaker odlats, grillkvällar har hållits, och där kaniner och höns har haft sitt hem. Dessutom erbjuds närhet till Kävlinge-ån för avkopplande bad och paddlingsturer samt en härlig punschveranda för avkopplande stunder.

  • Premium
Blåbärsstigen 3, Sliparelyckan, Lunds kommun

Blåbärsstigen 3

Radhus
Sliparelyckan, Lunds kommun
Notar
5 950 000 kr
76 + 56 m²
4 rum
313 m² tomt

Välkommen till detta charmiga radhus beläget i det lugna och populära området Sliparelyckan omgivet av grönska och avskilt från genomfartstrafik. Här kan du njuta av en harmonisk tillvaro med närhet till naturen samtidigt som du har bekvämt gångavstånd till centrala Lund på bara cirka 15 minuter. För den familjeorienterade är det enkelt att ta sig till både förskola och skola med endast 5 minuters promenad. Dessutom ligger ett stort rekreationsområde inom bekvämt avstånd, perfekt för avkoppling och aktiviteter i naturen. Med en utbyggnad om 20 kvm år 2022 och ett isolerat fristående uterum på 20 kvm samt förråd om 10 kvm och en generös carport på cirka 35 kvm för 2 bilar, erbjuder detta hem gott om plats och bekvämligheter för hela familjen. Carporten är dessutom utrustad med en laddstolpe för två bilar, installerad 2022. Huset genomgick en totalrenovering 2011 och fick då bland annat helt omdragen el, nya ytskikt, 3-glasfönster, kök från Ballingslöv och 2 renoverade badrum. Den inredda källaren på 56 kvm bjuder på extra utrymme att husera i med bland annat ett mysigt TV-rum, badrum och tvättstuga/pannrum. Dessutom finns en inredd vind/loft där bygglov redan finns för en utbyggnad av en stor takkupa (3,5x4,5m). Kontakta oss för mer information och för att boka en visning, detta är en unik möjlighet att få ett välrenoverat hem i ett centralt villakvarter bara en kort promenad eller cykeltur till Centralstationen.

Bytaregatan 17, Lund - Centrum, Lunds kommun
Bytaregatan 17, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Bytaregatan 17, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Bytaregatan 17

Villa
Lund - Centrum, Lunds kommun
Notar
18 000 000 kr
264 + 100 m²
12 rum
809 m² tomt

Mönsterlagd gatsten, smala trottoarer, klätterrosor, rader av gathus och hemliga innergårdar. Den pittoreska grändgatan mitt i stadens centrum infriar sinnebilden av Lund med sin anrika bebyggelse. Likt sina grannar är gathusets karaktär på nummer 17 exceptionellt bevarad med handslagen tegel, pardörr, snickarglädje och spröjsade fönsterbågar i antikgrönt. Vad man inte kan se med blotta ögat från gatan är husets och trädgårdens generösa ytor. Huset uppfördes 1861 och erbjuder hela 264 kvm samt ytterligare 100 kvm i källarplan. Den helt insynsskyddade trädgårdstomten vetter mot väster och har en härlig yta om 809 kvm med öppna gräsytor, fruktträd, buskar, perenner och sköna uteplatser. Interiört är det ett rakt igenom tidstroget formspråk som gäller. Originaldetaljerna från byggåret är många och bidrar till husets storslagna känsla, liksom takhöjden som är osedvanligt generös för att vara ett gathus. Här vilar du bland annat ögonen på vackra ting såsom breda plankgolv, takstuckaturer, bröstpaneler, spegeldörrar, profilerade lister, blyinfattat glas, kakelugnar och lamprosetter. Listan kan göras lång. Samtliga rum har spår från svunna tider. Funktionella utrymmen såsom kök och badrum har omsorgsfullt inretts med material och detaljer som förmedlar samma känsla som byggåret. Husets totalt 12 rum är optimalt fördelade på de två våningsplanen. I entréplan ligger tre salongslika rum i fil mot gatan samt matplats, badrum och kök mot innergården. I husets flygel som även har en egen ingång från trädgården kommer du vidare in mot ytterligare ett kök, arbetsrum och tvättrum. En trappa upp fördelas fem sovrum, wc, badrum och en karaktäristisk ateljé med underbart ljusflöde från rader av takfönster. Det finns stor flexibilitet hur rummen kan fördelas. Kanske vill du hyra ut en del? Här får du tvättäkta gathuscharm med många kvadratmeter och en privat trädgårdsoas på ett svårslaget läge. Några kliv är allt som krävs för att stå i matbutiken runt hörnet eller slå dig ner på favoritkaféet.

  • Premium
Guldåkersvägen 9A, Råbylund, Lunds kommun

Guldåkersvägen 9A

Villa
Råbylund, Lunds kommun
Notar
13 000 000 kr
285 m²
13 rum
649 m² tomt

Denna bostad är perfekt belägen i en modern stadsdel som smidigt kombinerar närhet till stadens pulserande liv och naturens omgivningar. Med utmärkta kommunikationsmöjligheter och nära tillgång till service, är detta ett område som erbjuder det bästa av två världar. Den moderna gestaltningen av bostaden och dess invändiga öppna planlösning skapar en känsla av rymd och elegans. Här möts stil och funktionalitet på ett harmoniskt sätt, vilket ger en trivsam atmosfär för alla som bor här. Ekonomiskt sett är detta ett fördelaktigt val med låga driftkostnader. Dessutom finns en separat och väl avdelad sidobyggnad som genererar betydande hyresintäkter. Alternativt kan sidobyggnaden användas för generationsboende och möjliggör en flexibel användning av fastigheten. Fastigheten är välskött med en arkitektritad trädgård som bjuder in till avkoppling och rekreation. Materialvalen är av hög kvalitet med användning av lättbetong, tegel och granit för utvändig beläggning samt trädäck av lärk, vilket ger en hållbar och estetiskt tilltalande miljö. Installationerna i bostaden är välutrustade med en FTX-anläggning för ventilation och en omfattande internetfunktion med fasta installationer i alla rum, inklusive sovrum och vardagsrum. Förberedelser har även gjorts för solavskärmning och utvändig belysning, vilket ger en bekväm och modern boendemiljö. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en kombination av hög kvalitet, modern bekvämlighet och möjlighet att hyra ut för den som så önskar.

Visar alla 10