Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Södra Esplanaden 18, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Tor 8 aug kl 17:30
Södra Esplanaden 18, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Södra Esplanaden 18, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Södra Esplanaden 18

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Notar
2 495 000 kr
37 m²
1 rum
vån 4/4
3 393 kr/mån
67 432 kr/m²

Denna lägenhet erbjuder ett oslagbart läge med en fantastisk utsikt mot domkyrkans torn samt längs esplanaden. Med sina stora fönster och hörnläge strömmar ljuset in vackert i båda rummen, särskilt i hörnrummet som badar i ljus från två håll. Lägenheten upplevs rymlig och inbjudande, vilket gör den till ett hem att trivas i. Den generösa balkongen är en verklig höjdpunkt, med både morgon- och eftermiddags-/kvällssol. Här finns gott om plats för att njuta av en middag, sola eller bara ta en drink i solen. Planlösningen är väl genomtänkt med plats för matbord i det arkitektritade, specialbeställda köket. Förvaringsutrymmena i lägenheten är diskreta och smart placerade för att inte ta upp onödig yta. Denna mycket välskötta och attraktiva förening erbjuder en stabil ekonomi och låga avgifter. Beläget i centrala Lund, är läget perfekt med närhet till en mängd åtråvärda destinationer som passar alla, oavsett profession. På bara några minuters promenad når du Mårtenstorget, hjärtat av staden där saluhallen lockar med färska råvaror, biografen bjuder på filmer, mataffärer och ett mångfaldigt utbud av restauranger och butiker väntar. Södra Esplanaden, med sin grönskande lindallé, bjuder på en charmig promenadstråk och livliga loppmarknader under lördagar. Stadsparken, en lugn tillflyktsort mitt i stadens puls, finns också i närheten. Kommunikationerna är utmärkta med flera busshållplatser på Bankgatan och Södra Esplanaden, vilket gör det smidigt att ta sig runt med både stads- och regionbussar. För studenter är läget idealiskt med enkel tillgång till universitetet, bibliotek och nationer, vilket gör det till ett attraktivt val för den som lever och studerar i Lund. Kontakta gärna mäklaren för mer information samt tid för visning!

  • Premium
  • Balkong
Solbjerstorget 2, Brunnshög, Lunds kommun
  • Imorgon kl 16:05
Solbjerstorget 2, Brunnshög, Lunds kommun, bild 2
Solbjerstorget 2, Brunnshög, Lunds kommun, bild 3

Solbjerstorget 2

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Notar
3 150 000 kr
82 m²
3 rum
vån 4/5
6 088 kr/mån
38 415 kr/m²

Denna ljusa och rymliga 3:a på 82 m² ligger strategiskt i det växande området Brunnshög. Högt belägen på fjärde våningen i en lugn del av huset, erbjuder den en avkopplande atmosfär med utsikt över Solbjerstorget. Interiört har den moderna bekvämligheter inklusive parkettgolv och Siemens vitvaror. Närområdet har gott om faciliteter såsom kollektivtrafik, affärer och parker. Bostadsrättsföreningen Futura har gemensamma solceller, takterrass och källare med förråd. Medlemskap erbjuds även i bilpool och delikata rabatter hos lokala företag som Stenugnsbageriet. Innovativa Brunnshög är ett nytt expansivt område med närhet till såväl Lunds citykärna som till Ideon-området samt de världsomskrivna forskningsanläggningarna ESS och MAX IV. Området har snabbt blivit ett av Lunds mest populära och attraktiva kvarter. Här bor du du en kort cykeltur från centrum och i området finns goda förbindelser med såväl spårvagn som buss vilka smidigt tar dig till centrum på bara 10 minuter. Även direktlinjer till Malmö och med direkt närhet till motorvägspåfarter med bil. I Brunnshög finns allt du behöver – precis utanför dörren. I området finns just nu mataffärerna Coop Flöjtvägen och Hemköp med bra utbud och serviceinriktad personal. Inom kort planerar ICA Fastigheter att uppföra ett multifunktionellt handelskvarter med dagligvarubutik (ICA Kvantum) med saluhallskänsla samt utrymme för bland annat fler restauranger, butik, apotek, systembolaget och gym. Pizzerian är ett uppskattat tillhåll i området och över gatan finns Kantin, en restaurang med modern "street food" som ligger i tiden med klimatsmart mat. Vidare finns även ett stenugnsbageri, gym, sushirestaurang och Lunds enda Skybar med häpnadsväckande utsikt över det Skånska landskapet. För den som vill njuta av grönskande parker finns Nobelparken, Gryningsparken och Kunskapsparken i området. För att ge dig ett smakprov är Kunskapsparken en 30 fotbollsplaner stor park och utgör en del av Lunds största parksatsning någonsin. Den ska fläta samman stadsmiljön med den öppna skånska slätten. Det blir en ny typ av park, fylld av kontraster: vilt möter ordnat, natur möter parkmiljö, hårda material möter mjuka – allt i symbios med årstidernas naturliga skiftningar. Hardebergaspåret och Kungsmarkens golfbana ligger även i närheten. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vipeholms allé 53, Vipeholmsparken, Lunds kommun
  • Tis 30 jul kl 18:30
Vipeholms allé 53, Vipeholmsparken, Lunds kommun, bild 2
Vipeholms allé 53, Vipeholmsparken, Lunds kommun, bild 3

Vipeholms allé 53

Lägenhet
Vipeholmsparken, Lunds kommun
Notar
3 695 000 kr
93 m²
4 rum
vån 1/6
6 999 kr/mån
39 731 kr/m²

Denna charmiga hörnlägenhet är omgiven av grönska och har en generös uteplats mot väster, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar under soliga dagar och sommarkvällar. Uteplatsen är privat belägen vid en upphöjd innergård. Invändigt kombinerar lägenheten komfort och kvalitet med en flexibel planlösning som passar både vardagliga aktiviteter och festliga tillfällen. Kök och vardagsrum är sammanfogade i en öppen och inbjudande atmosfär som skapar en ljus och luftig känsla. Det helkaklade badrummet är utrustat med en tvättavdelning för bekväm hantering av hushållssysslor. Dessutom finns en gäst-WC med dusch som erbjuder både komfort och bekvämlighet för familjen och gäster. Förvaringsmöjligheterna är generösa med skjutdörrsgarderober och en praktisk klädkammare, vilket underlättar för att hålla ordning och reda i hemmet. Beläget i ett barnvänligt område som är populärt bland unga föräldrar, finns det gott om lekplatser och promenadstråk i närheten. Föreningen erbjuder praktiska faciliteter såsom hiss som tar dig bekvämt ner till garage, cykel- och barnvagnsrum med mera. Med ett idealiskt läge i den vackra Vipeholmsparken erbjuder området närhet till Hardebergaspåret med direkt cykelväg till Lunds centrum. Dessutom finns bekväm tillgång till busshållplats och motorvägsinfart för pendlare. ICA Tuna, LTH, Ekonomicentrum, Ideon och Gastelyckan är alla inom bekvämt cykelavstånd. Vipeholmsparken är en omtyckt park centralt belägen i Lund, känd för sin frodiga grönska och avkopplande atmosfär. Här finns välskötta gräsmattor, skuggande träd och vackra blomsterarrangemang som skapar en lugn och fridfull miljö. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Talmansgatan 9, Värpinge, Lunds kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Talmansgatan 9, Värpinge, Lunds kommun, bild 2
Talmansgatan 9, Värpinge, Lunds kommun, bild 3

Talmansgatan 9

Radhus
Värpinge, Lunds kommun
Notar
5 200 000 kr
108 m²
4 rum
vån 1/2
8 271 kr/mån
48 148 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska parhus med en underbar trädgård på hörnläge, nära vackra grönområden. Hemmet genomsyras av ljus, rymd och en fridfull atmosfär! Det är i utmärkt skick med nyligen renoverade eleganta badrum och utbytta ytskikt för en mer exklusiv känsla. Det är bekvämt med egen parkeringsplats med laddbox (ingår i månadsavgiften) som ligger lättillgängligt några meter från bostaden. Dessutom finns bra förvaringsutrymmen i två förråd, varav ett är placerat på baksidan av tomten. Värme via fjärrvärme, vatten, tv, internet och parkeringsplats ingår i avgiften. Bostaden har en planlösning med fyra rum och kök fördelat på två våningar. Perfekt för dig som vill ha ett eget hus med trädgård, samtidigt som du njuter av bostadsrättens trygghet och fördelar. Placeringen är optimal med lugnt läge nära egen parkeringsplats och grönområden. Trädgården blir en härlig oas under sommarmånaderna och ger också sköld mot insyn. På södersidan finns en stor uteplats med trädäck och gräsmatta, och på baksidan ytterligare en uteplats med gräsmatta, trädäck, häck och fruktträd. Här finns ett utomhusspa av större modell installerat. Från hallen når du olika delar av bostaden. En trappa upp ligger den privata delen med tre sovrum, ett badrum och en klädkammare. Master bedroom har vackert ljusinsläpp, ljusa ytskikt och gott om förvaringsutrymme. De andra två sovrummen är praktiska och lättmöblerade. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, handdukstork, toalett, handfat, kommod och spegelskåp. På nedre plan finns kök med fullutrustad maskinpark, vardagsrum och ett badrum. Denna del har härligt ljusflöde och utgångar till trädgården både fram och bak. Köket är charmigt och praktiskt inrett för matlagning. Badrummet är helkaklat och utrustat med både badkar och dusch, handfat, kommod, toalett, tvättho, tvättmaskin och torktumlare. Huset är stadigt byggt med rött fasadtegel och tak av tegelpannor. De vackra tegelhusen, byggda 1999, är mycket eftertraktade tack vare sin tilltalande arkitektur och det utmärkta läget. Området har planerats och byggts av JM i samarbete med arkitekt Marie Ericsson, och husen är konstruerade med robusta material och gedigna stommar. Området tilldelades Lunds stadsbyggnadspris 1999. På Talmansgatan syns tydliga årstidsskiftningar. Hösten färgas av träden i närområdet som lönn, ek och hästkastanj. Området är lugnt med närhet till naturen, men också till stadens puls med gång- och cykelvägar samt bra kommunikationer. På några minuter når man Lunds centrum med sitt stora utbud av kultur, restauranger och shopping. I området finns allt för barnfamiljen: lekplatser, fotbollsplaner, Värpinge golfbana, strövområden, skolor och dagis. Det är även nära till service och mataffärer, och bara en cykeltur från Nova Lund, Lunds centrum och centralstationen. I området finns Höje å med natursköna promenadstråk och naturreservatet Rinnebäcksravinen. På sommaren kan man cykla ut till Lomma för ett kvällsdopp. Här finns också utmärkta kommunikationsmöjligheter med bra bussförbindelser till både stan och Lomma. Kontakta gärna mäklaren för mer information eller boka in dig på en visning!

  • Premium
  • Uteplats
Stora Algatan 5, Kulturkvadranten, Lunds kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Stora Algatan 5, Kulturkvadranten, Lunds kommun, bild 2
Stora Algatan 5, Kulturkvadranten, Lunds kommun, bild 3

Stora Algatan 5

Lägenhet
Kulturkvadranten, Lunds kommun
Notar
6 500 000 kr
108 m²
4 rum
vån 2/3
7 491 kr/mån
60 185 kr/m²

På stark adress i anrika kvarter finner vi denna underbara lägenhet, belägen i hörnet av huset vilket ger ett rikligt ljusinsläpp. Då lägenheten är placerad på våning två har man fri blick över de låga gathusen som ligger mittemot. Vacker utsikt över takåsar och ner mot Själbodgatan. Här bor ni i hjärtat av Lund och stadens mysigaste kvarter med Lundagård, Botaniska trädgården och Kulturen runt knuten. Bättre än så här blir det inte! Lägenheten är smart planerad och innehåller 3 sovrum samt två badrum, vackert vardagsrum samt kök. Badrummet närmast hallen renoverades i sin helhet av nuvarande ägare 2022. Innergården är väldigt mysig att besöka för att bara njuta i. I huset finns också den klassiska restaurangen Rauhrackel. Ett tillfälle som verkligen inte får missas. Ligger som kommande men kan säljas redan nu. Kontakta mäklaren för mer info.

  • Premium
Stralsundsvägen 12, Östra Torn, Lunds kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00

Stralsundsvägen 12

Radhus
Östra Torn, Lunds kommun
Notar
3 795 000 kr
93 m²
4 rum
vån 1/2
7 247 kr/mån
40 806 kr/m²

Varmt välkomna till detta radhus som bjuder på det bästa av två världar. Känslan av ett hus samtidigt som ni får tryggheten av att tillhöra en bostadsrättsförening. Beläget i det eftertraktade och expansiva området Östra Torn/Brunnshög. Denna gavelhus erbjuder en unik kombination av modern bekvämlighet och barnvänlig omgivning, perfekt för familjer som söker en harmonisk balans mellan stadsliv och naturnära miljö. På baksidan av huset finns en rymlig altan som inbjuder till trevliga grillkvällar och avkopplande stunder med familj och vänner. Här kan du njuta av total avskildhet utan insyn från vägen eller omgivningen. På framsidan finns en mysig uteplats, idealisk för morgonkaffet eller en stilla stund med en bok. Som gavelhus har denna bostad dessutom fördelen av att du kan gå runt huset till baksidan, vilket ökar flexibiliteten och tillgängligheten. Bostaden erbjuder platseffektiv förvaring för att underlätta vardagen. Ett isolerat förråd med element ger extra utrymme för förvaring året runt. För cykelentusiasten finns en dedikerad cykelparkering på gaveln, exklusivt för fastighetsägaren, vilket gör det enkelt och säkert att förvara cyklarna. Området är perfekt för barnfamiljer med sina stora grönytor, lekplatser och en vacker damm. Här finns gott om plats för barnen att leka och utforska. Med närhet till Lunds största och nyaste parker erbjuds en mängd aktiviteter och rekreationsmöjligheter. Östra Torn/Brunnshög är ett dynamiskt område med ett ständigt växande utbud av nyöppnade restauranger, pizzerior och mataffärer. Här finns allt du behöver för en bekväm vardag. Området har även utmärkta kommunikationer med både spårvagn och busshållplatser inom kort gångavstånd, vilket gör det enkelt att pendla både inom staden och till regionen. Med flera nya butiker och stora mataffärer som håller på att byggas, är detta område på väg att bli en av de mest attraktiva delarna av Lund. Här får du möjlighet att vara en del av en spännande stadsdel i ständig utveckling. Välkommen till ditt nya hem i hjärtat av Östra Torn/Brunnshög, där bekvämlighet och kvalitet möts i en perfekt symbios. Kontakta oss för att boka en visning och upplev denna fantastiska bostad på plats! Välskött förening från 2007 med bra ekonomi.

  • Plus
  • Uteplats
Brunnshögsgatan 58C, Brunnshög, Lunds kommun
Brunnshögsgatan 58C, Brunnshög, Lunds kommun, bild 2
Brunnshögsgatan 58C, Brunnshög, Lunds kommun, bild 3

Brunnshögsgatan 58C

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Notar
2 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/6
3 591 kr/mån
40 648 kr/m²

Snabbt tillträde erbjuds vid intresse! En unik bostad med imponerande karaktär. Fönstersättningar som verkligen belyser bostaden och dess rymd. Takhöjden välkomnar dig med hela 3,3 meter och från bostaden når en alldeles egen uteplats som har fördelen att vara vänd mot söder. Lägenheten är under byggnation men är inom kort färdigställd. Den kan tillträdas av en köpare redan i slutet av juni i år. Innovativa Brunnshög är ett nytt expansivt område med närhet till såväl Lunds citykärna som till Ideon-området samt de världsomskrivna forskningsanläggningarna ESS och MAX IV. Området har snabbt blivit ett av Lunds mest populära och attraktiva kvarter. Här bor du du en kort cykeltur från centrum och i området finns goda förbindelser med såväl spårvagn som buss vilka smidigt tar dig till centrum på bara 10 minuter. Även direktlinjer till Malmö och med direkt närhet till motorvägspåfarter med bil. I Brunnshög finns allt du behöver – precis utanför dörren. I området finns just nu mataffärerna Coop Flöjtvägen och Hemköp med bra utbud och serviceinriktad personal. Inom kort planerar ICA Fastigheter att uppföra ett multifunktionellt handelskvarter med dagligvarubutik (ICA Kvantum) med saluhallskänsla samt utrymme för bland annat fler restauranger, butik, apotek, systembolaget och gym. Pizzerian är ett uppskattat tillhåll i området och över gatan finns Kantin, en restaurang med modern "street food" som ligger i tiden med klimatsmart mat. Vidare finns även ett stenugnsbageri, gym, sushirestaurang och Lunds enda Skybar med häpnadsväckande utsikt över det Skånska landskapet. För den som vill njuta av grönskande parker finns Nobelparken, Gryningsparken och Kunskapsparken i området. För att ge dig ett smakprov är Kunskapsparken en 30 fotbollsplaner stor park och utgör en del av Lunds största parksatsning någonsin. Den ska fläta samman stadsmiljön med den öppna skånska slätten. Det blir en ny typ av park, fylld av kontraster: vilt möter ordnat, natur möter parkmiljö, hårda material möter mjuka – allt i symbios med årstidernas naturliga skiftningar. Hardebergaspåret och Kungsmarkens golfbana ligger även i närheten. OBOS är ansvariga för byggandet av husen, och för ytterligare information kan du besöka deras hemsida: https://obos.se/hitta-bostad/sok-bostad/skane/lund/brf-parlan/#projektfakta Kontakta mäklaren för mer information och eventuell visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Flyinge kungsgård 1817, Flyinge, Lunds kommun
  • Imorgon kl 17:00
Flyinge kungsgård 1817, Flyinge, Lunds kommun, bild 2
Flyinge kungsgård 1817, Flyinge, Lunds kommun, bild 3

Flyinge kungsgård 1817

Radhus
Flyinge, Lunds kommun
Notar
3 300 000 kr
111 m²
5 rum
vån 1/2
5 899 kr/mån
29 730 kr/m²

På eftertraktad adress och minst sagt spännande läge vid Flyinge Kungsgård erbjuds ett imponerande parhus med större trädgård och smickrande charm! Unik möjlighet att bo i ett vackert parhus från 1932 i fantastisk häst- och kulturmiljö. Bostadsrätt på fyra rum och kök om 111 kvm med egen stor trädgård. Många charmiga detaljer såsom brädgolv, spegeldörrar och spröjsade fönster. För att förhöja mysfaktorn ytterligare är det möjligt att installera en braskamin i vardagsrummet. Byggnaderna är klassade som byggnadsminnen. Planlösningen är flexibel och eventuellt kan man göra om planlösning vid behov. Förslagsvis inreda ytterligare ett badrum på övre plan och ett sovrum där. Man skulle även eventuellt kunna bygga ytterligare ett våningsplan alternativt öppna upp till nock. Just nu satsas det enormt mycket i området med byggnationer av internationella tävlingsbanor och moderna stall. Den uppskattade restaurangen Gastro Gaspari ligger alldeles i närheten. I juli i år invigdes en ny och imponerande ridsportarena som kvalar in sig som en av Europas största. Arenan är designad för att vara Europas främsta mötesplats för ridsport, med inriktning på hoppning, dressyr, fälttävlan och körning. Anläggningen erbjuder flera fibersandsbanor för både tävling och träning och är byggd för att kunna användas året runt, tack vare avancerad bevattning och dränering. Den stora huvudbanan är en av dess mest framstående funktioner. Projektet har syftat till att stärka områdets attraktionskraft och tillgodose behovet av en internationell tävlingsarena. Arenan drivs i samverkan med lokala hästsportklubbar och har blivit en viktig del av en strategisk plan för att etablera ett ridsportcentrum av världsklass. Planer för fortsatt utveckling inkluderar restauranger och internationella tävlingsbanor, vilket indikerar tillväxt och nya möjligheter. Området är omgivet av vacker natur som ger lugn och ro samt möjligheter till friluftsliv. Närheten till djurliv, inklusive hästar och andra djur, erbjuder interaktionsmöjligheter. Trots landsbygden finns tillgång till närliggande restauranger och caféer för social samvaro. Naturreservat i närheten erbjuder natursköna promenader. Boendemiljön är mysig med högt i tak och luftighet, vilket ger en känsla av välbefinnande. Den stora trädgården möjliggör utomhusaktiviteter och avkoppling med insynsskydd av växtligheten. Trevliga grannar skapar en känsla av gemenskap. Trots landsbygden finns bekvämligheter och tjänster nära till hands. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Dag hammarskjölds väg 3F, Tuna, Lunds kommun
  • Sön 4 aug kl 12:30
Dag hammarskjölds väg 3F, Tuna, Lunds kommun, bild 2
Dag hammarskjölds väg 3F, Tuna, Lunds kommun, bild 3

Dag hammarskjölds väg 3F

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Notar
2 295 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/4
4 802 kr/mån
29 423 kr/m²

Stig in i denna fantastiska lägenhet på första våningen i eftertraktade Brf Tunahus! Denna bostad erbjuder en optimal kombination av modern komfort och smart planlösning, vilket gör den idealisk för både studenter och dig som vill undvika att gå i många trappor. Lägenhetens planlösning är mycket uppskattad och erbjuder två stora sovrum som är strategiskt placerade så att de inte ligger vägg i vägg. Detta ger extra integritet och lugn för de boende. Badrummet är helkaklat och ger en fräsch och modern känsla. I köket finns gott om plats för ett matbord, vilket gör det till en perfekt plats för middagar och sociala tillställningar. Dessutom har denna lägenhet en mer generös matrumsavdelning än vad som är vanligt i föreningen. Förvaringsmöjligheterna är goda med flera garderober i hallen. Vardagsrummet är ljust och luftigt och har en fransk balkong som släpper in rikligt med naturligt ljus. Från köket når du den "riktiga" balkongen, en perfekt plats för morgonkaffet eller en avkopplande stund i solen. Här erbjuds ett bekvämt boende i välorganiserad och populär förening! Brf Tunahus är en uppskattad bostadsrättsförening med god grannsämja. De tillhandahåller flera gemensamma utrymmen så som hobbyrum med spel och övernattningsrum. Runt huset finns grönytor med uppväxta fruktträd och mellan de ett par lekplatser. Föreningen strävar efter att ha en miljövänlig inställning till renoveringar och investeringar. De har bland annat installerat bergvärme och solceller. Likaså laddstationer till några av deras bilplatser. Föreningen har en sund ekonomi och väldigt låg belåningsgrad. Tuna är ett lugnt område med närhet till LTH, Ekonomicentrum, Ideon, livsmedelsbutiker och gym (som ligger precis över gatan). Goda bussförbindelser till övriga Lund och Malmö gör det enkelt att ta sig runt. Dessutom tar det endast cirka 5 minuter med cykel till Lunds centrum med sitt breda utbud av aktiviteter och service. Grönområden som Tunaparken, Botaniska trädgården och Hardebergaspåret finns precis i närheten för den som vill njuta av naturen och friluftsliv. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Tellusgatan 3 - lgh 1207, Planetstaden, Lunds kommun
  • Imorgon kl 12:50
Tellusgatan 3 - lgh 1207, Planetstaden, Lunds kommun, bild 2
Tellusgatan 3 - lgh 1207, Planetstaden, Lunds kommun, bild 3

Tellusgatan 3 - lgh 1207

Lägenhet
Planetstaden, Lunds kommun
Notar
1 450 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3/5
1 933 kr/mån
50 000 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en kvadratsmart etta i en modern byggnad endast några 100 meter från Mårtenstoget. Här finns många mervärden - däribland flera gemensamhetsytor som får nyttjas av föreningens medlemmar, såsom en stor och trevlig samvaroyta/lobby men också lyxen att ha tillgång till ett gym i byggnaden. Här ges också möjligheten att på ett smidigt och enkelt sätt hyra ut sin lägenhet via den förmedlingstjänst som finns i huset eller på egen hand under den tiden man inte planerar att bo där. Detta hybrida alternativ att använda sitt boende på ligger i framkant och är anpassat för den moderna livsstilen. Bostäderna säljs för din bekvämlighet fullt möblerade och inflyttningen kan ske omgående. Detta är ett perfekt boende för den som önskar ett enkelt boende med mycket flexibilitet. Låter detta intressant? Varmt välkommen att höra av dig för visning!

  • Premium
  • Hiss
Silogatan 6, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Imorgon kl 15:45
Silogatan 6, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Silogatan 6, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Silogatan 6

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Notar
2 695 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/6
2 695 kr/mån
52 843 kr/m²

Belägen på Silogatan 6, i centrala Lund, finner du denna välplanerade lägenhet om hela 51 kvadratmeter. Med sina höga fönster och smakfulla inredning, erbjuder denna 2-rumslägenhet en ljus och luftig atmosfär som välkomnar dig direkt vid ingången. Fastigheten ligger på första våningen, vilket gör det enkelt att komma åt de grönskande gemensamma ytorna och den privata uteplatsen som vetter mot en lugn innergård. Köket är fullt utrustat med kyl och frys, diskmaskin, ugn, spis och micro. De neutrala färgerna och de stilrena skåpsluckorna ger en trivsam känsla som harmonierar med matplatsens hemtrevliga hörna. Ett lättmöblerat vardagsrum knyter samman köket och erbjuder ett bekvämt utrymme att umgås i, med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus. Sovrummet är proportionellt och har gott om förvaringsutrymmen, samtidigt som det har direktaccess till uteplatsen. Den grönskande uteplatsen är perfekt för morgonkaffet eller avkoppling på eftermiddagen och är inramad av en låg häck som ger en känsla av avskildhet. Badrummet är rymligt och praktiskt, utrustat med dusch, wc, kommod, tvättmaskin och torktumlare, och kaklade väggar som bidrar till en fräsch atmosfär. Läget i centrum av Lund gör det enkelt att njuta av stadens bekvämligheter. Det är nära till kollektivtrafik med både bussar och tåg inom gångavstånd. Runt knuten har du tillgång till butiker, restauranger och grönområden som Stadsparken, vilket gör att du kan kombinera urban bekvämlighet med naturnära upplevelser. Detta är en lägenhet som erbjuder både komfort och funktionalitet, perfekt för dig som letar efter ett hem i hjärtat av Lund. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Lilla Algatan 3B, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30
Lilla Algatan 3B, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Lilla Algatan 3B, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Lilla Algatan 3B

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Notar
2 995 000 kr
37 m²
2 rum
vån 3/3
3 049 kr/mån
80 946 kr/m²

Charmig vindsvåning om 51 kvadratmeter golvyta från 1860, centralt belägen i hjärtat av åtråvärda Kulturkvadranten. Med en fantastisk utsikt över stadens äldsta kvarter, mysiga innergårdar och Lundagård i slutet av gatan, erbjuder denna bostad en unik boendeupplevelse med stor portion hemtrevnad. Lägenheten har en uppmätt boarea på 37 kvm, men den generösa golvytan på cirka 51 kvm gör att den känns betydligt större. Här kan man njuta av att krypa upp i de djupa fönsternischerna med en god bok och låta sig omfamnas av den historiska atmosfären. Det moderna köket är smart planerat med en öppen planlösning som smälter samman med resten av lägenheten. Med en elegant bänkskiva av sten och gott om plats för ett stort matbord, blir köket idealiskt för middagar med vänner och familj. Det separata sovrummet erbjuder gott om utrymme för både en skrivbordshörna och en generös klädkammare, samt plats för en dubbelsäng. Vidare finns en välkomnande hall med avlastningsytor och ett badrum med duschhörna. Utanför entrédörren finns en "tambur", likt en mindre korridor, där ditt egna förråd är praktiskt placerat. Denna bostad har alla attraktiva egenskaper som en centralt belägen bostad kan erbjuda: enastående läge, ljusinsläpp och karaktärsfull arkitektur. Bostaden omges av Lunds karaktäristiska kullerstensgator, med shopping, restauranger och nöjen bara runt hörnet. Flera nationer ligger i kvarteren omkring, och på bara några minuters promenad når man AF-borgen i Lundagård, Domkyrkan och Stortorget. Detta är ett perfekt läge för studenter eller för den som vill bo på bästa möjliga plats i Lund. Äldre hus har en charm som är svårslagen, och att bo i en vindsvåning i ett 1800-talshus är verkligen få förunnat. Högst upp i huset erbjuder bostaden en fantastisk utsikt över hela Stora Algatan och Gamla Stans färgglada tak, samtidigt som det minskar insyn och ljud från omgivningen tack vare sina fönster som är placerade åt tre olika håll. Huset andas historia, och gårdshuset fick 1886 en tillbyggnad i norr med ett tvåvånings tegelhus med plåttak, där snickare Björklund inredde en verkstad och ett boningsrum. Verkstaden omvandlades till en lägenhet 1963 och har idag vit slätputs. Vid den västra tomtgränsen byggdes 1900 ett tvåvåningshus i rött tegel med papptak, inrett till tre små lägenheter. Gårdsplanen är kullerstensbelagd med smågatsten som gångstråk. Vidare finns en alldeles underbar och naturskön innergård som gärna får nyttjas. Välkommen till ett boende där historisk charm möter modern bekvämlighet, mitt i hjärtat av Lund.

  • Premium
Dag Hammarskjölds väg 1E, Tuna, Lunds kommun
  • Imorgon kl 12:20
Dag Hammarskjölds väg 1E, Tuna, Lunds kommun, bild 2
Dag Hammarskjölds väg 1E, Tuna, Lunds kommun, bild 3

Dag Hammarskjölds väg 1E

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Notar
1 695 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2
1 458 kr/mån
62 778 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade etta belägen på Dag Hammarskjölds väg 1E, i det trivsamma området Tuna. Denna mysiga lägenhet om 26 kvadratmeter ligger på andra våningen och erbjuder en ljus och luftig atmosfär tack vare de stora fönstren som vetter ut mot den lugna omgivningen. Lägenheten har en smart planlösning med ett rymligt allrum som enkelt kan anpassas efter olika behov och preferenser. Allrummet är ljusfyllt och bjuder in till både avkoppling och sociala stunder. Köket är välutrustat och praktiskt utformat. Här finns kylskåp, fläkt samt flera skåp som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Den praktiska och stilrena köksbänken i trä i kombination med stilrena vita skåpsluckor bidrar till en hemtrevlig känsla och gör matlagningen till ett rent nöje. Badrummet är rymligt och har all nödvändig utrustning såsom dusch, toalett, wc, samt förvaringsskåp. Området Tuna är känt för sin gröna och lugna omgivning. Här finns gott om promenadstråk för den som gillar att ta promenader eller jogga. För den som behöver pendla, finns bra transportförbindelser med både buss och cykelvägar som snabbt tar dig till centrala Lund och andra närliggande områden. Området har även blivit mycket uppskattat tack vare sin närhet till universitetet, LTH, Ekonomicentrum och Ideon. Här finns skolor, förskolor och bekväma bussförbindelser. I närheten finns även en välsorterad mataffär, gym och restaurang. Centrum ligger bara cirka 5 minuters cykeltur bort, och ännu närmare ligger Tunaparken och den eftertraktade Botaniska trädgården. Denna bostad är ett utmärkt val för dig som söker en bostad med komfort i ett mycket trivsamt område, som erbjuder både närhet till natur och stad. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Prins Augusts gata 16, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Imorgon kl 13:00
Prins Augusts gata 16, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Prins Augusts gata 16, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Prins Augusts gata 16

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Notar
2 695 000 kr
55,1 m²
2 rum
vån 3/5
4 903 kr/mån
48 911 kr/m²

Högt upp i huset med vy över centrala Lund och några minuters promenad från centralstationen finns nu denna välplanerade bostad med södervänd balkong, genomgående hög standard och alla bekvämligheter man kan tänkas behöva. Från balkongen erbjuds inte bara härliga eftermiddags- och kvällsstunder utan även en nästintill urban vy över centrala Lund. Här skymtas Allhelgonakyrkan och sjukhuset likväl centralstationen vilket skvallrar om det optimala läget i centrala Lund. I närheten finns även dygnetruntöppet gym, åtråvärda grönytor med motionsslingor samt mysiga caféer en inspark bort. På tredje våningen med egen entré via loftgång, välkomnas du in i bostaden. Tack vare lägenhetens placering i huset och väl tilltagna fönster i två motsatta väderstreck upplevs lägenheten ljus, rymlig och större än sina ungefärliga 55 kvadratmeter. I hallen finns rikligt med förvaring i fasta garderober och i sovrummet finns ytterligare ett par garderober. Sovrummet har fördelen att vara placerat mot innergården mot norr. Därmed är det svalt och behagligt även varma sommardagar. Köket signerat Vedum samspelar socialt med vardagsrummet. Köket erbjuder alla bekvämligheter man kan tänkas behöva såsom diskmaskin, induktionshäll, mikrovågsugn och ugn. Ett par eleganta detaljer är bänkskivan av portugisisk kalksten och detaljerade beslagen. I vardagsrummet finns plats för både soffgrupp och matplats utan att det känns svårmöblerat. Från vardagsrummet nås den södervända balkongen med utsikt över Allhelgonakyrkan och Lunds stadssilhuett. Centrerat i bostaden är badrummet placerat med dusch, uppvärmd handdukstork och kombinerad maskin för tvätt och tork. Här har man även gjort tillval för komfortvärme i golvet. Planlösningen är väldisponerad med smart planerade ytor och bra storlek på samtliga rum och i hallen finns även plats för skrivbord. Sockerbruksområdet och kvarteret Aromalund i förläningen ligger i centrala Lund i ett av Lunds mest attraktiva områden. Perfekt läge precis intill den nya gångbron över till Centralstationen och Lunds centrumkärna. Bjeredsparken är ett nyrenoverat grönområde mellan Västra Stationstorget och Bryggaregatan i centrala Lund. Här finns utomhusgym, en spännande interaktiv lekplats och den nya gång- och cykelbanan kantas av stora planteringar. Från Clemenstorget går spårvagnen som tar er vidare till bland annat Universitetssjukhuset och MAX IV-laboratoriet. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Finalgatan 7B, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Imorgon kl 15:00
Finalgatan 7B, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Finalgatan 7B, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Finalgatan 7B

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Notar
2 595 000 kr
48 m²
2 rum
vån 5/5
3 367 kr/mån
54 063 kr/m²

Välkomna till denna charmiga 2:a med oemotståndlig balans mellan funktion och elegans. Hallens välplanerade utformning ger ett imponerande första intryck till denna bostad. Med vitmålade väggar och elegant parkettgolv välkomnar den både boende och gäster. Smakfullt och fräscht badrum inklusive dusch med glasdörrar, kommod med handfat, badrumsskåp, wc, generöst med förvaringsmöjligheter samt en praktisk tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en dynamisk och social atmosfär, perfekt för både avkoppling och sociala sammankomster. I köket finner du ett modernt och stilrent kök med goda förvaringsmöjligheter, utrustat med diskmaskin, fläkt, mikro, spishäll, ugn och en smart kombinerad kyl/frys. Den stora, underbara och ljusa balkongen nås från vardagsrummet. Här erbjuds lättmöblerade ytor och sol hela eftermiddagen och kvällen. Sovrummet bjuder in till lugn och ro med sina generösa ytor och en behaglig atmosfär av ljus och harmoni. Platsbyggda garderober erbjuder gott om förvaringsutrymme, och gott om plats för dubbelsäng. I Arenaparken bor du i ett nyproducerat område med centralt läge och närhet till det mesta. Ultimat läge för en aktiv livsstil med både ishall, badhus, fotbollsplaner och parkourbana i närområdet. Runt hörnet finns bl.a. ett dygnet-runt-öppet gym och i närheten finns ett torg med både matbutiker, restaurang och konditori. Det är inte heller långt till grönområden och parkmiljö. Stadsparken ligger endast 2-3 min bort. Bra kommunikationsmöjligheter med stadsbussar samt Centralstationen på nära avstånd. Inom några månader kommer en ny tågstation öppna ca 500 meter från lägenheten. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Idrottsgatan 4, Väster, Lunds kommun
  • Imorgon kl 14:20
Idrottsgatan 4, Väster, Lunds kommun, bild 2
Idrottsgatan 4, Väster, Lunds kommun, bild 3

Idrottsgatan 4

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Notar
1 995 000 kr
43 m²
2 rum
vån 3/3
4 726 kr/mån
46 395 kr/m²

Välkommen till en hemtrevlig och välplanerad tvårummare där historien möter nutid i en skön balans. På tredje våningen i en vacker byggnad finner ni denna pärla om 43 väldisponerade kvadratmeter, som utstrålar en varm atmosfär. Genom entrédörren välkomnas du av en inbjudande hall som leder dig vidare in i bostadens hjärta. Vardagsrummet är rymligt och badar i naturligt ljus som flödar in genom de stora fönsterpartierna. Rummet pryds av vitmålade väggar och vackert parkettgolv som ger en perfekt grund för både avslappning och sociala tillställningar. Lägenhetens smarta planlösning gör det enkelt att placera möbler efter eget tycke och leva ut din inredningsdröm. Denna lägenhet utstrålar en omedelbar känsla av hemtrevnad med sina takfönster som badar rummen i naturligt ljus och framhäver de vackra golven. Det funktionella köket är en fröjd för matälskaren med bevarade detaljer och tidlös design. Här hittar du en stilren köksinredning med gott om förvaring och arbetsyta, och för din bekvämlighet är köket utrustat med vitvaror såsom spis, fläkt, ugn och kyl/frys. Den öppna planlösningen inger en luftig känsla och intill köket finns en mysig matplats, som bjuder in till middagar och umgänge i en avkopplande atmosfär. Sovrummet, beläget i direkt anslutning till det levande sociala utrymmet, agerar som en fridfull oas med sina mjuka färgtoner i kombination med sitt härliga ljusinsläpp. Här finns även inbyggda garderober som ger generöst med förvaringsmöjligheter. Badrummet är praktiskt och fräscht med kaklade väggar, dusch, wc och spegelskåp. Här bor du på ett riktigt bra läge på populära och lummiga Väster. Med gångavstånd på några minuter når du Centralstationen och citypulsen med hela dess utbud av affärer och restauranger. I närområdet finner du bland annat Stadsparken, Folkparken, Högevallsbadet, Arenan samt flera matbutiker så som Coop, Lidl och livs-butik. Välkommen till denna charmiga och unika tvårumslägenhet under taknockarna på Idrottsgatan 4. Ett boende bortom det vanliga - anmäla ditt intresse redan idag!

  • Premium
Brunnshögsgatan 52, Brunnshög, Lunds kommun
  • Imorgon kl 10:35
Brunnshögsgatan 52, Brunnshög, Lunds kommun, bild 2
Brunnshögsgatan 52, Brunnshög, Lunds kommun, bild 3

Brunnshögsgatan 52

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Notar
2 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/5
3 591 kr/mån
40 648 kr/m²

Ta steget och bli den första som flyttar in i denna nyproducerade 2:, där modern design möter bekvämlighet i hjärtat av det pulserande Brunnshög. Planerad för att maximera både utrymme och ljus, denna bostad välkomnar dig med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en känsla av rymd och gemenskap. Stora fönster släpper in härligt ljus och ger utsikt mot den grönskande Nobelparken. Sovrummet erbjuder gott om plats och smart förvaring med skjutdörrsgarderober, medan det helkaklade badrummet i nyanser av vitt och grått erbjuder både stil och funktion med en kombinerad tvättmaskin. Beläget i det framåtblickande Brunnshög, har du allt du behöver inom räckhåll. Med närhet till både Lunds stadskärna och det innovativa Ideon-området, samt världsledande forskningsanläggningar som ESS och MAX IV, är detta område en magnet för både kunskap och livskvalitet. För att komplettera din livsstil finns det en mängd bekvämligheter runt hörnet, från matbutiker till restauranger och gym. Med inflyttning tidigast i slutet av juni, finns det ännu inga visningar inuti lägenheten. Men du är välkommen att utforska området utanför byggstaketet för att få en känsla för den fantastiska platsen och dess omgivningar. För mer information och för att säkra din plats i detta spännande nya hem, kontakta mäklaren idag. Välkommen till Brf Pärlan – din nya adress för modern, bekväm stadslivsstil.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Möllevångsvägen 14B, Möllevången, Lunds kommun
  • Imorgon kl 11:40
Möllevångsvägen 14B, Möllevången, Lunds kommun, bild 2
Möllevångsvägen 14B, Möllevången, Lunds kommun, bild 3

Möllevångsvägen 14B

Lägenhet
Möllevången, Lunds kommun
Notar
1 995 000 kr
52 m²
2 rum
vån 5/5
3 623 kr/mån
38 365 kr/m²

Möllevångsvägen 14B erbjuder en öppen och inbjudande tvårumslägenhet på femte våningen i en eftertraktad del av Möllevången, känt för sin livliga atmosfär och närhet till både service och nöjen. Denna lägenhet om 52 kvadratmeter är inte bara rymlig utan också genomsyrad av naturligt ljus som flödar in genom stora fönster, vilket skapar en varm och välkomnande känsla. I vardagsrummet blir man mottagen av ett generöst ljusinsläpp och en trivsam atmosfär som förstärks av parkettgolv och neutrala väggfärger vilket gör det enkelt att införliva personlig stil. Köket, som delvis är öppet mot matsalen, är funktionellt utrustat med rostfria vitvaror inklusive spis, ugn och kyl/frys, samt en iögonfallande grön skåpsinredning som erbjuder gott om förvaring och arbetsytor. Sovrummet erbjuder en lugn oas med gott om plats för både säng och förvaring. Den stilrena inredningen och det mjuka ljuset bidrar till rummets avkopplande atmosfär. Intilliggande, finner man ett frächt badrum utrustat med dusch, handfat, spegelskåp och toalett med omtanke om funktion och estetik. Området kring Möllevångsvägen är känd för sin grönskande karaktär och närheten till allt vad Lund har att erbjuda. Här bor du bara en kort promenad från lokala butiker, kaféer och restauranger. För de som pendlar är transportförbindelserna utmärkta med flera busslinjer som enkelt tar dig till andra delar av staden samt till centralstationen. Denna lägenhet är en idealisk bostad för dig som söker ett hem med både karaktär och komfort i en levande del av Lund. Vare sig du är student, ung yrkesverksam eller bara på jakt efter ett nytt hem, så erbjuder denna tvåa på Möllevångsvägen allt du behöver för ett bekvämt och praktiskt stadsliv.

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Parternas gränd 71, Fredslyckan, Lunds kommun
  • Sön 4 aug kl 10:20
Parternas gränd 71, Fredslyckan, Lunds kommun, bild 2
Parternas gränd 71, Fredslyckan, Lunds kommun, bild 3

Parternas gränd 71

Lägenhet
Fredslyckan, Lunds kommun
Notar
1 550 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/4
3 591 kr/mån
36 905 kr/m²

Snabbt tillträde erbjuds vid intresse! Ljus lägenhet med områdets bästa läge och fri utsikt! Här bor du bekvämt endast 150 meter från Fäladstorget med välsorterad matbutik. Ett boende med alla bekvämligheter såsom stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här erbjuds dessutom ett modernt kök med plats för matbord och gott om förvaring och arbetsytor. Här finns bland annat diskmaskin. I hallen finns flera garderober och det tillhör dessutom ett separat, rymligt förråd som ligger precis utanför lägenheten. Lägenheten är lättmöblerad med plats för både säng, soffa och matbord eller skrivbord. Från allrummet nås balkongen. Den vetter mot söder vilket gör den solvänlig när vädret tillåter. Dessutom har du fri utsikt härifrån. En stor fördel med just denna lägenhet. Fredslyckans geografiska läge innebär närhet till LTH, Ekonomihögskolan, universitetet, sjukhuset, Ideon, MAX IV samt Lunds centrum. När vädret visar sig från sin sämre sida finns det möjlighet att ta bussen som stannar alldeles i närheten. Härifrån nås buss nr 5 och 4 med täta avgångar och direktbuss till Malmö finns en ynka kilometer bort. Ett stenkast bort ligger Fäladstorget med hela dess utbud av mataffär (en prisbelönt och välsorterad ICA-butik), vårdcentral, tandläkare, kemtvätt, apotek och restaurang. Även ett bibliotek finns på andra sidan vägen. För den sportintresserade och hälsomedvetna finns dessutom både ett par gym och en simhall på bekvämt gångavstånd. Alldeles i närheten ligger även grönskande S:t Hans backar som utgörs av kullar, dalar och stora grönytor. Här finns frisbeegolfbana och motionsslingor och vintertid har grönområdet Lunds bästa pulkabackar! Nedanför backarna ligger S:t Hansgården med sina charmiga djur. Norr om Fredslyckan finns ängar med mysiga promenadstråk och en damm. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Brunnsgatan 8, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Imorgon kl 13:40
Brunnsgatan 8, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Brunnsgatan 8, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Brunnsgatan 8

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Notar
2 095 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/4
3 936 kr/mån
56 622 kr/m²

Upptäck denna charmiga och funktionella enrumslägenhet belägen på Brunnsgatan 8, mitt i centrala Lund. Denna pärla erbjuder 37 välplanerade kvadratmeter, smart utformat för att maximera både utrymme och komfort. Njut av närheten till allt som Lund har att erbjuda, inklusive butiker, restauranger och kulturella sevärdheter, samt utmärkta transportförbindelser som gör det enkelt att navigera både i och utanför staden. Lägenheten välkomnar dig med en inbjudande entré, där gedigna materialval och genomtänkta detaljer som synliga tegelväggar och vacker fiskbensparkett genast ger ett varmt intryck. Genomgående i hela bostaden är dess fräscha ytskikt, från det stilfulla badrummet med modern inredning som inbyggd tvättmaskin till det fullt utrustade köket. Här finns allt du behöver för vardagsmatlagningen, inklusive kyl/frys, ugn, spis och diskmaskin. Den ljusa köksinredning bryts på ett snyggt sätt av tack vare den fräsha bänkskivan i trä. Den genomtänka designen ger dessutom utrymme för flera sittplatser som med fördel även kan nyttjas som en extra arbetsyta. Vidare in i bostaden nås det ljusa och inbjudande allrummet med stora fönster som släpper in gott om dagsljus. Rummet ger plats för såväl sovdel som matplats och soffmöblemang. Härifrån finns en dörr som leder ut till den privata balkongen. Balkongen erbjuder en trevlig utsikt över det lugna bostadsområdet, perfekt för morgonkaffet eller en avkopplande stund. Inom gångavstånd finns flera matbutiker, caféer och restauranger, samt Lunds universitet. För den som pendlar är tillgängligheten ideal med flera busslinjer som enkelt tar dig till bland annat Malmö och andra delar av regionen. Boendet erbjuder en perfekt kombination av centralt och bekvämt boende en lugn hemmiljö, med närhet till allt som Lund har att erbjuda. Denna lägenhet representerar ett utmärkt tillfälle för såväl den första bostaden, som för studenter eller unga yrkesverksamma som söker ett centralt boende på en av de mest attraktiva adresserna i stan. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Solbjerstorget 6, Brunnshög, Lunds kommun
  • Budgivning pågår
Solbjerstorget 6, Brunnshög, Lunds kommun, bild 2
Solbjerstorget 6, Brunnshög, Lunds kommun, bild 3

Solbjerstorget 6

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Notar
2 195 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/5
4 447 kr/mån
43 039 kr/m²

Upplev ljuset och rymden i denna lägenhet belägen på andra våningen i det eftertraktade området Brunnshög, en perfekt blandning av bekväm tillgänglighet och modern estetik. På adressen Solbjerstorget 6 finner du ett hem som erbjuder två rum och kök på totalt 51 kvadratmeter med en genomtänkt layout som maximerar såväl utrymme som komfort. I vardagsrummet välkomnas du av ett flödande naturligt ljus från stora fönster som skapar en öppen och inbjudande atmosfär. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matplats där du kan umgås med vänner och familj. Köket är komplett med stilrena vita skåp, gott om arbetsyta, och moderna vitvaror inkluderande kyl, frys, ugn, diskmaskin och mikrovågsugn, idealiskt för den som uppskattar att laga mat och baka. Angränsande till köket finns en praktisk arbetsyta som kan användas såväl till arbete som till ytterligare matplats. Sovrummet är rymligt med garderober som ger goda förvaringsmöjligheter och en direkt anslutning till den mysiga franska balkongen, perfekt för att öppna upp under årets varmare dagar. Badrummet är modernt och funktionellt med dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare, vilket ger allt du behöver för en bekväm vardag. Ett unikt drag med denna bostad är den gemensamma takterrassen som erbjuder en helt fantastisk vy och plats för avkoppling eller sociala tillställningar under varmare månader. Den välskötta terrassen är utrustad med sittplatser och växter, vilket skapar en behaglig miljö ovanför stadens brus. Området Brunnshög är känt för sin moderna arkitektur och planering samt närhet till såväl service som natur. Med gångavstånd till lokala butiker, caféer och restauranger, samt utmärkta transportförbindelser till centrum, placeras denna lägenhet perfekt för en aktiv livsstil. Denna lägenhet är ett optimalt val för dig som värdesätter en praktisk och stilren bostad i ett dynamiskt område. Missa inte chansen att göra detta ljusa och inbjudande hem till ditt eget.

  • Premium
  • Hiss
Brunnshögsgatan 40, Brunnshög, Lunds kommun
  • Imorgon kl 11:00
Brunnshögsgatan 40, Brunnshög, Lunds kommun, bild 2
Brunnshögsgatan 40, Brunnshög, Lunds kommun, bild 3

Brunnshögsgatan 40

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Notar
1 750 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/7
2 807 kr/mån
50 000 kr/m²

Välkomna till ett hem vars kvadratmeter utnyttjas på ett snyggt och effektivt sätt. Det första som möter oss väl inne i bostaden är en öppen och praktiskt hall med plats för avhängning direkt till höger samt förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Vidare in i bostaden nås det smakfulla köket som ligger i öppen anslutning till allrummet. Köksinredningen är grå och behaglig och här finns gott om förvaringsutrymme, utrustat med kyl/frys, spishäll, inbyggd micro, diskmaskin och fläkt. Rummet ger plats för såväl matbord med sittplatser, liksom soffgrupp och sovrumsdel. Den generösa balkongen med utsikt över den fridfulla innergården förhöjer verkligen livskvaliteten för dig som boende. De stora fönsterpartierna skapar ett fantastiskt ljus som strömmar in vilket skapar en genomgående känsla av rymd. Badrummet är rymligt och elegant i stilren design, fullt utrustat med wc, kommod, dusch med glasväggar samt spegelskåp. På bottenvåningen finns gemensamma utrymmen med lounge och pentry, som med fördel får nyttjas av föreningens medlemmar för trevliga sammankomster. I närheten av det sociala ytorna finns också en gemensam tvättstuga samt en verkstad där du kan underhålla din cykel eller låna verktyg. Gården är grönskande och väl omhändertagen, här finns bland annat ett växthus, sittplatser, cykelparkering, pergola och dessutom erbjuds odlingsmöjligheter för den med gröna fingrar. Föreningen Brf Life strävar efter att främja en miljövänlig och bilfri livsstil som därav inkluderar medlemskap i en digital bilpooltjänst. Innovativa Brunnshög är ett nytt expansivt område med närhet till såväl Lunds citykärna som till Ideon-området samt de världsomskrivna forskningsanläggningarna ESS och MAX IV. Området har snabbt blivit ett av Lunds mest populära och attraktiva kvarter. Här bor du du en kort cykeltur från centrum och i området finns goda förbindelser med såväl spårvagn som buss vilka smidigt tar dig till centrum på bara 10 minuter. Även direktlinjer till Malmö och med direkt närhet till motorvägspåfarter med bil. I Brunnshög finns allt du behöver – precis utanför dörren. I området finns just nu mataffärerna Coop Flöjtvägen och Hemköp med bra utbud och serviceinriktad personal. Inom kort planerar ICA Fastigheter att uppföra ett multifunktionellt handelskvarter med dagligvarubutik (ICA Kvantum) med saluhallskänsla samt utrymme för bland annat fler restauranger, butik, apotek, systembolaget och gym. Pizzerian är ett uppskattat tillhåll i området och över gatan finns Kantin, en restaurang med modern "street food" som ligger i tiden med klimatsmart mat. Vidare finns även ett stenugnsbageri, gym, sushirestaurang och Lunds enda Skybar med häpnadsväckande utsikt över det Skånska landskapet. För den som vill njuta av grönskande parker finns Nobelparken, Gryningsparken och Kunskapsparken i området. Missa inte chansen att uppleva denna kvadratsmarta bostad med alla bekvämligheter därtill och hela Lunds utbud inom räckhåll. Varmt välkomna till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Prins Augusts gata 16, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Imorgon kl 13:00
Prins Augusts gata 16, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Prins Augusts gata 16, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Prins Augusts gata 16

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Notar
2 695 000 kr
55,1 m²
2 rum
vån 2/5
4 903 kr/mån
48 911 kr/m²

Snabbt tillträde erbjuds vid intresse! Denna souterränglägenhet nås från entréplan men erbjuder utsikt från våning två. Bostaden har en södervänd balkong och ligger endast en kort promenad från centrala Lund och centralstationen. Från balkongen kan du njuta av härliga eftermiddagar och kvällar, samtidigt som du får en urban vy över centrala Lund, där Allhelgonakyrkan, sjukhuset och centralstationen skymtas, vilket understryker det optimala läget. Invändigt är standarden påkostad och här finns alla tänkbara bekvämligheter. Välkommen in i denna rymliga bostad på cirka 55 kvadratmeter. Tack vare de stora fönsterpartierna som återfinns på två motsätta sidor upplevs den ljus och harmonisk. Hallen erbjuder gott om förvaring med flera fasta garderober, och sovrummet har ytterligare garderober och vetter mot den svala innergården i norr. Köket från Vedum har alla moderna bekvämligheter, inklusive diskmaskin, induktionshäll, mikrovågsugn och ugn, samt eleganta detaljer som en bänkskiva i portugisisk kalksten. Vardagsrummet rymmer både soffgrupp och matplats utan att kännas trångt, och härifrån nås den södervända balkongen med utsikt över Allhelgonakyrkan och Lunds stadssilhuett. Badrummet, centralt placerat i bostaden, är utrustat med dusch, uppvärmd handdukstork och en kombinerad tvätt- och torkmaskin, samt golvvärme för extra komfort. Planlösningen är smart med välplanerade ytor och bra storlek på alla rum, inklusive plats för skrivbord i hallen. Sockerbruksområdet och kvarteret Aromalund ligger i centrala Lund, ett av stadens mest attraktiva områden. Det är perfekt beläget nära den nya gångbron till centralstationen och centrum. Bjeredsparken, ett nyrenoverat grönområde mellan Västra Stationstorget och Bryggaregatan, erbjuder utomhusgym, en interaktiv lekplats och en gång- och cykelbana kantad av stora planteringar. Spårvagnen från Clemenstorget tar dig vidare till bland annat Universitetssjukhuset och MAX IV-laboratoriet. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Brunnshögsgatan 56, Brunnshög, Lunds kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 10:15
Brunnshögsgatan 56, Brunnshög, Lunds kommun, bild 2
Brunnshögsgatan 56, Brunnshög, Lunds kommun, bild 3

Brunnshögsgatan 56

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Notar
1 850 000 kr
42 m²
2 rum
vån 3/5
2 793 kr/mån
44 048 kr/m²

Innovativa Brunnshög är ett nytt expansivt område med närhet till såväl Lunds citykärna som till Ideon-området samt de världsomskrivna forskningsanläggningarna ESS och MAX IV. Området har snabbt blivit ett av Lunds mest populära och attraktiva kvarter. Här bor du du en kort cykeltur från centrum och i området finns goda förbindelser med såväl spårvagn som buss vilka smidigt tar dig till centrum på bara 10 minuter. Även direktlinjer till Malmö och med direkt närhet till motorvägspåfarter med bil. I Brunnshög finns allt du behöver – precis utanför dörren. I området finns just nu mataffärerna Coop Flöjtvägen och Hemköp med bra utbud och serviceinriktad personal. Inom kort planerar ICA Fastigheter att uppföra ett multifunktionellt handelskvarter med dagligvarubutik (ICA Kvantum) med saluhallskänsla samt utrymme för bland annat fler restauranger, butik, apotek, systembolaget och gym. Pizzerian är ett uppskattat tillhåll i området och över gatan finns Kantin, en restaurang med modern "street food" som ligger i tiden med klimatsmart mat. Vidare finns även ett stenugnsbageri, gym, sushirestaurang och Lunds enda Skybar med häpnadsväckande utsikt över det Skånska landskapet. För den som vill njuta av grönskande parker finns Nobelparken, Gryningsparken och Kunskapsparken i området. För att ge dig ett smakprov är Kunskapsparken en 30 fotbollsplaner stor park och utgör en del av Lunds största parksatsning någonsin. Den ska fläta samman stadsmiljön med den öppna skånska slätten. Det blir en ny typ av park, fylld av kontraster: vilt möter ordnat, natur möter parkmiljö, hårda material möter mjuka – allt i symbios med årstidernas naturliga skiftningar. Hardebergaspåret och Kungsmarkens golfbana ligger även i närheten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Scheelevägen 2A, Tuna, Lunds kommun
  • Imorgon kl 11:45
Scheelevägen 2A, Tuna, Lunds kommun, bild 2
Scheelevägen 2A, Tuna, Lunds kommun, bild 3

Scheelevägen 2A

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Notar
1 695 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3/7
2 722 kr/mån
58 448 kr/m²

På promenadavstånd från centrala Lund finner vi nu denna mysiga etta, här bor man med nyproduktionens alla standard och smart planerade kvadratmeter. Här erbjuds en bostad med tilltalande planlösning, mycket tack vare sitt fantastiska ljusinsläpp, den öpnna planlösningen, goda förvaringsmöjligheter samt badrummet som erbjuder egna tvättmöjligheter. Direkt innanför dörren möts vi av en praktiskt hall med vita släta väggar som kompletteras med vackert parkettgolv, vilket återfinns i bostadens alla rum. I hallen ryms praktiska förvarings- och avlastningsmöbler och här finns även inbyggda garderober samt städskåp. Rakt fram nås bostadens hjärta - här samspelar köket och allrummet vilket framhäver en luftig atmosfär som skapar trevliga sociala ytor. Här finns gott om plats för både soffgrupp, matbord samt sovdel. Den uppskattade sovdelen separeras av en praktiskt avskiljningsvägg, som gör denna del av rummet till en mer avkopplande privat oas. Köket är elegant med sin ljusa inredning och erbjuder gott om smarta förvaringslösningar. Utrustat med diskmaskin, kyl/frys, integrerad mikrovågsugn, spis och fläkt. I anslutning till hallen nås det moderna badrummet som även det följer den neutrala och stilrena färger. Här finns dusch, duschvägg av glas, tvättmaskin, handukkstork, kommod, handfat och wc. Ovanför tvättmaskinen finns en extra arbetsyta samt överskåp smart placerade. På Tuna bor du i ett lugnt område med gångavstånd till LTH, Ekonomicentrum, Ideon, livsmedelsaffär samt gym. Förbindelserna med buss till övriga Lund och Malmö är utomordentliga och med en kort cykeltur (ca 5 minuter) når du Lunds Centrum med hela dess utbud. Fina gröna områden med Tunaparken, Botaniska trädgården och Hardebergaspåret precis i närheten. Tuna är ett expansivt område med närhet till Ideon-området, spårvagnen samt ESS och MAX IV. Välkommen till en helt ny bostad på optimalt läge, perfekt för studenten eller den som är i behov av en övernattningslägenhet!

  • Premium
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 75