Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Lägenhetsmäklare

Guldhemmet 2023

Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Yosef Halim

Yosef Halim

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brunnshögsgatan 52, Brunnshög, Lunds kommun
Brunnshögsgatan 52, Brunnshög, Lunds kommun, bild 2
Brunnshögsgatan 52, Brunnshög, Lunds kommun, bild 3

Brunnshögsgatan 52

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Notar
2 150 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/5
3 591 kr/mån
39 815 kr/m²

Bostaden är under produktion - med inflytt i slutet av juni som tidigast! Ta steget och bli den första som flyttar in i denna nyproducerade 2:, där modern design möter bekvämlighet i hjärtat av det pulserande Brunnshög. Planerad för att maximera både utrymme och ljus, denna bostad välkomnar dig med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en känsla av rymd och gemenskap. Stora fönster släpper in härligt ljus och ger utsikt mot den grönskande Nobelparken. Sovrummet erbjuder gott om plats och smart förvaring med skjutdörrsgarderober, medan det helkaklade badrummet i nyanser av vitt och grått erbjuder både stil och funktion med en kombinerad tvättmaskin. Beläget i det framåtblickande Brunnshög, har du allt du behöver inom räckhåll. Med närhet till både Lunds stadskärna och det innovativa Ideon-området, samt världsledande forskningsanläggningar som ESS och MAX IV, är detta område en magnet för både kunskap och livskvalitet. För att komplettera din livsstil finns det en mängd bekvämligheter runt hörnet, från matbutiker till restauranger och gym. Med inflyttning tidigast i slutet av juni, finns det ännu inga visningar inuti lägenheten. Men du är välkommen att utforska området utanför byggstaketet för att få en känsla för den fantastiska platsen och dess omgivningar. För mer information och för att säkra din plats i detta spännande nya hem, kontakta mäklaren idag. Välkommen till Brf Pärlan – din nya adress för modern, bekväm stadslivsstil.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Möllevångsvägen 14B, Möllevången, Lunds kommun
  • Sön 5 maj kl 12:15
Möllevångsvägen 14B, Möllevången, Lunds kommun, bild 2
Möllevångsvägen 14B, Möllevången, Lunds kommun, bild 3

Möllevångsvägen 14B

Lägenhet
Möllevången, Lunds kommun
Notar
2 095 000 kr
52 m²
2 rum
vån 5/5
3 623 kr/mån
40 288 kr/m²

Möllevångsvägen 14B erbjuder en öppen och inbjudande tvårumslägenhet på femte våningen i en eftertraktad del av Möllevången, känt för sin livliga atmosfär och närhet till både service och nöjen. Denna lägenhet om 52 kvadratmeter är inte bara rymlig utan också genomsyrad av naturligt ljus som flödar in genom stora fönster, vilket skapar en varm och välkomnande känsla. I vardagsrummet blir man mottagen av ett generöst ljusinsläpp och en trivsam atmosfär som förstärks av parkettgolv och neutrala väggfärger vilket gör det enkelt att införliva personlig stil. Köket, som delvis är öppet mot matsalen, är funktionellt utrustat med rostfria vitvaror inklusive spis, ugn och kyl/frys, samt en iögonfallande grön skåpsinredning som erbjuder gott om förvaring och arbetsytor. Sovrummet erbjuder en lugn oas med gott om plats för både säng och förvaring. Den stilrena inredningen och det mjuka ljuset bidrar till rummets avkopplande atmosfär. Intilliggande, finner man ett frächt badrum utrustat med dusch, handfat, spegelskåp och toalett med omtanke om funktion och estetik. Området kring Möllevångsvägen är känd för sin grönskande karaktär och närheten till allt vad Lund har att erbjuda. Här bor du bara en kort promenad från lokala butiker, kaféer och restauranger. För de som pendlar är transportförbindelserna utmärkta med flera busslinjer som enkelt tar dig till andra delar av staden samt till centralstationen. Denna lägenhet är en idealisk bostad för dig som söker ett hem med både karaktär och komfort i en levande del av Lund. Vare sig du är student, ung yrkesverksam eller bara på jakt efter ett nytt hem, så erbjuder denna tvåa på Möllevångsvägen allt du behöver för ett bekvämt och praktiskt stadsliv.

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Scheelevägen 2A, Tuna, Lunds kommun

Scheelevägen 2A

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Notar
1 600 000 kr
27 m²
1 rum
vån 3/7
2 169 kr/mån
59 259 kr/m²

På promenadavstånd från centrala Lund finner vi nu denna mysiga etta, här bor man med nyproduktionens alla standard och smart planerade kvadratmeter. Här erbjuds en bostad med tilltalande planlösning, mycket tack vare sitt fantastiska ljusinsläpp, den öpnna planlösningen, goda förvaringsmöjligheter samt badrummet som erbjuder egna tvättmöjligheter. Direkt innanför dörren möts vi av en praktiskt hall med vita släta väggar som kompletteras med vackert parkettgolv, vilket återfinns i bostadens alla rum. I hallen ryms praktiska förvarings- och avlastningsmöbler och här finns även inbyggda garderober samt städskåp. Rakt fram nås bostadens hjärta - här samspelar köket och allrummet vilket framhäver en luftig atmosfär som skapar trevliga sociala ytor. Här finns gott om plats för både soffgrupp, matbord samt sovdel. Den uppskattade sovdelen separeras av en praktiskt avskiljningsvägg, som gör denna del av rummet till en mer avkopplande privat oas. Köket är elegant med sin ljusa inredning och erbjuder gott om smarta förvaringslösningar. Utrustat med diskmaskin, kyl/frys, integrerad mikrovågsugn, spis och fläkt. I anslutning till hallen nås det moderna badrummet som även det följer den neutrala och stilrena färger. Här finns dusch, duschvägg av glas, tvättmaskin, handukkstork, kommod, handfat och wc. Ovanför tvättmaskinen finns en extra arbetsyta samt överskåp smart placerade. På Tuna bor du i ett lugnt område med gångavstånd till LTH, Ekonomicentrum, Ideon, livsmedelsaffär samt gym. Förbindelserna med buss till övriga Lund och Malmö är utomordentliga och med en kort cykeltur (ca 5 minuter) når du Lunds Centrum med hela dess utbud. Fina gröna områden med Tunaparken, Botaniska trädgården och Hardebergaspåret precis i närheten. Tuna är ett expansivt område med närhet till Ideon-området, spårvagnen samt ESS och MAX IV. Välkommen till en helt ny bostad på optimalt läge, perfekt för studenten eller den som är i behov av en övernattningslägenhet!

  • Hiss
Brunnsgatan 8, Lund - Centrum, Lunds kommun

Brunnsgatan 8

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Notar
2 095 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/4
3 936 kr/mån
56 622 kr/m²

Upptäck denna charmiga och funktionella enrumslägenhet belägen på Brunnsgatan 8, mitt i centrala Lund. Denna pärla erbjuder 37 välplanerade kvadratmeter, smart utformat för att maximera både utrymme och komfort. Njut av närheten till allt som Lund har att erbjuda, inklusive butiker, restauranger och kulturella sevärdheter, samt utmärkta transportförbindelser som gör det enkelt att navigera både i och utanför staden. Lägenheten välkomnar dig med en inbjudande entré, där gedigna materialval och genomtänkta detaljer som synliga tegelväggar och vacker fiskbensparkett genast ger ett varmt intryck. Genomgående i hela bostaden är dess fräscha ytskikt, från det stilfulla badrummet med modern inredning som inbyggd tvättmaskin till det fullt utrustade köket. Här finns allt du behöver för vardagsmatlagningen, inklusive kyl/frys, ugn, spis och diskmaskin. Den ljusa köksinredning bryts på ett snyggt sätt av tack vare den fräsha bänkskivan i trä. Den genomtänka designen ger dessutom utrymme för flera sittplatser som med fördel även kan nyttjas som en extra arbetsyta. Vidare in i bostaden nås det ljusa och inbjudande allrummet med stora fönster som släpper in gott om dagsljus. Rummet ger plats för såväl sovdel som matplats och soffmöblemang. Härifrån finns en dörr som leder ut till den privata balkongen. Balkongen erbjuder en trevlig utsikt över det lugna bostadsområdet, perfekt för morgonkaffet eller en avkopplande stund. Inom gångavstånd finns flera matbutiker, caféer och restauranger, samt Lunds universitet. För den som pendlar är tillgängligheten ideal med flera busslinjer som enkelt tar dig till bland annat Malmö och andra delar av regionen. Boendet erbjuder en perfekt kombination av centralt och bekvämt boende en lugn hemmiljö, med närhet till allt som Lund har att erbjuda. Denna lägenhet representerar ett utmärkt tillfälle för såväl den första bostaden, som för studenter eller unga yrkesverksamma som söker ett centralt boende på en av de mest attraktiva adresserna i stan. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Kronolotsgatan 1, Limhamn, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:00
Kronolotsgatan 1, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Kronolotsgatan 1, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Kronolotsgatan 1

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Notar
2 095 000 kr
44 m²
2 rum
vån 2/5
2 651 kr/mån
47 614 kr/m²

Denna ljusa tvårumslägenhet med 44 smakfullt planerade kvadratmeter, belägen på andra våningen, erbjuder ett boende i toppklass. Rummen flödar av naturligt ljus där de stora fönsterpartierna skapar en öppen och välkomnande atmosfär. Interiören präglas av genomgående vackert parkettgolv som ger en varm och rustik känsla, medan de smakfullt utvalda kulörerna på bland annat köksinredningen förstärker bostadens moderna karaktär. Vardagsrummet, hjärtat av bostaden, är en öppen och social yta med utrymme för både avkoppling och umgänge. Välplanerade ytor med plats för både soffgrupp och matplats, här kan ni njuta av måltider med familj och vänner. Från vardagsrummet leder en dörr ut till en inbjudande utevistelsen med utsikt över det lugna området. Perfekt för morgonkaffet eller en avslappnande stund i det fria. Köket, med sin moderna design och höga standard, är utrustat med kyl/frys, inbyggd mikrovågsugnugn, spirs, fläkt och diskmaskin. Den stilrena köksinredningen i kombination med det mörka kaklet ger en elegant touch. Den öppna anslutningen till vardagsrummet ger fint ljusinsläpp och rymd till de sociala ytorna. Vidare nås det rogivande sovrummet, där ett stort fönsterparti fyller rummet med ett härligt ljus och bjuder in till en avkopplande miljö. Sovrummet erbjuder dessutom goda förvaringsmöjligheter tack vare en rymlig inbyggd garderob. Det stilrena badrummet ligger i nära anslutning till hallen och sovrummet. Badrummet är klätt med vita kakelväggar och mörkt klinkergolv som vackert kompletteras med varandra. Utrustat med WC, dusch, kommod och handukstork. Här bor du i ett mysigt grönskande bostadsområde, där du även har tillgång till en inbjudande innergård med utemöbler och lekplats - en perfekt plats för både sociala och privata stunder. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Filippavägen 2C, Sofiaparken, Lunds kommun
  • Imorgon kl 13:45
Filippavägen 2C, Sofiaparken, Lunds kommun, bild 2
Filippavägen 2C, Sofiaparken, Lunds kommun, bild 3

Filippavägen 2C

Lägenhet
Sofiaparken, Lunds kommun
Notar
2 250 000 kr
52,7 m²
2 rum
vån 2/3
3 547 kr/mån
42 694 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrättslägenhet på Filippavägen i charmiga Lund. Med en yta på 52.7 kvadratmeter är denna bostad både stor och välplanerad, vilket skapar en rymlig och inbjudande atmosfär. Belägen på andra våningen i en trevlig trevåningsbyggnad erbjuder denna lägenhet en skön balans mellan närhet och privatliv. Det som verkligen utmärker denna bostad är den trevliga balkongen i sydvästläge. Här kan du njuta av solen från eftermiddag till kväll och skapa minnesvärda stunder med familj och vänner. Perfekt för avkoppling eller att odla egna örter och blommor. Bostaden har även andra fördelar att erbjuda. Den kommer med ett praktiskt förråd, vilket ger extra förvaringsutrymme för dina ägodelar. Dessutom är placeringen i Sofiaparken ett utmärkt val med närhet till grönområden och alla bekvämligheter som Lund har att erbjuda.

  • Premium
  • Balkong
Fälggatan 2, Sockerbruket, Lunds kommun
  • Imorgon kl 14:30
Fälggatan 2, Sockerbruket, Lunds kommun, bild 2
Fälggatan 2, Sockerbruket, Lunds kommun, bild 3

Fälggatan 2

Lägenhet
Sockerbruket, Lunds kommun
Notar
2 695 000 kr
51 m²
2 rum
vån 4/4
4 171 kr/mån
52 843 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet som tack vare de optimalt planerade kvadratmeterna ger plats åt allt du behöver. En stilren tvåa i fint skick som bland annat erbjuder bra planlösning, vackert ljusinsläpp och stora fönster.   Lägenheten består av en välplanerad och inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, välplanerade och sociala vardagsrummet finns härliga umgängesytor, fint ljusinsläpp, stora fönster, generös takhöjd och plats för soffa och matgrupp. Köket är modernt och stilrent med öppen planlösning mot vardagsrummet, höga skåp, vita skåpluckor, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Badrummet är stort, fräscht och smakfullt med toalett, dusch, duschvägg, kommod, handfat, handdukstork, förvaringsskåp, badrumsskåp och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Det stora, harmoniska och rogivande sovrummet har vitmålade väggar och parkettgolv och erbjuder fint ljusinsläpp, plats för garderob och plats för dubbelsäng. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en charmig och stor balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder trätrall och lättmöblerade ytor.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Trastvägen 10, Väster, Lunds kommun
  • Imorgon kl 12:15
Trastvägen 10, Väster, Lunds kommun, bild 2
Trastvägen 10, Väster, Lunds kommun, bild 3

Trastvägen 10

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Notar
2 795 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/5
4 794 kr/mån
34 938 kr/m²

Välkommen till denna moderna trea med hög trivselfaktor på gemytliga väster i Lund, beläget endast några minuter från centralstationen. Här erbjuds en genomgående ljus bostad med kvalitativa materialval, släta väggar i stilsäkra färger, ett fantastiskt kök med gott om plats för matbord. Vardagsrummet är ljust och luftigt med utgång till den mysiga balkongen. Här ges plats för både matplats och soffgrupp samt annat möblemang om så önskas. Två välplanerade sovrum varav ett med stor klädkammare i anslutning. Utöver det finns det ett förråd i lägenheten samt rymlig förvaring i korridoren. Planlösningen för övrigt genomgående och väldisponerad med bra storlek på samtliga rum. Lägenheten har även fördelen att ligga längst ut på loftgången. Vidare erbjuder det stilfulla köket gott om förvaringsmöjligheter samt generösa arbetsytor. Lägenheten är moderniserad med stilsäker hand vilket bidrar till en underbart hemtrevlig atmosfär som är enkel att trivas i. Badrummet är helkaklat och utrustat med wc, dusch, handfat och handdukstork. Det finns även plats för tvättmaskin för den som önskar. Här bor du i lugnt område endast en kort promenad från Lunds centrum med hela stadens utbud av butiker och nöjen. På nära avstånd finns även Centralstationen med såväl tåg- som bussförbindelser till övriga Skåne och för bilisten nås snabbt påfarter till motorvägen. Härifrån nås centrum med cykel på 5 min och universitetet på 10 min. På väster i Lund bor du i lugna, lummiga kvarter med stadens puls runt hörnet. Lägg därtill att i området finns dagis, skolor, matbutik m.m. samt med Lunds bästa konditori runt hörnet så förstår vi att detta är ett boende som tilltalar många. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trastvägen 6A, Väster, Lunds kommun
  • Imorgon kl 13:00
Trastvägen 6A, Väster, Lunds kommun, bild 2
Trastvägen 6A, Väster, Lunds kommun, bild 3

Trastvägen 6A

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Notar
1 995 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
3 550 kr/mån
39 118 kr/m²

Upptäck denna charmiga och välplanerade lägenhet belägen på Trastvägen 6A, en adress som erbjuder ett lugnt boende med närhet till både natur och stadsliv. Denna tvårummare på 51 kvadratmeter är belägen på första våningen. När du kliver in i lägenheten möts du av en inbjudande hall med gott om förvaringsmöjligheter och en praktisk hatthylla, vilket skapar en organiserad och välkomnande entré. Den genomtänkta planlösningen leder vidare till ett ljust och trivsamt vardagsrum som är lätt att möblera efter eget behag. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med dagsljus och en dörr leder ut till den mysiga balkongen, där du kan njuta av morgonkaffet i soluppgången. Köket är välförsett och erbjuder rikligt med arbetsyta samt mycket förvaringsmöjligheter.I köket ligger en matplats där måltider kan njutas tillsammans med familj och vänner, omgiven av det grånyanserade kaklet och de vita köksluckorna. Bostaden erbjuder även ett rogivande sovrum med utsikt över en lugn bakgård. Rummets generösa fönster ger ett mjukt naturligt ljus som bidrar till rummets avkopplande atmosfär. Det helkaklade badrummet är funktionellt utrustat med dusch, handfat, spegelskåp samt toalett. För de som värdesätter närhet till stadens puls så erbjuder Väster utmärkta transportmöjligheter inklusive bussar och tågförbindelser som enkelt tar dig till stadens hjärta. Området har också en lugn och trivsam karaktär och är bara en kort promenad från vackra parkområden och andra fritidsmöjligheter. Denna bostad är idealisk för dig som söker ett praktiskt och trivsamt boende i en av stans trevligaste delar.

  • Premium
  • Balkong
Sundskajen 4A, Limhamn, Malmö kommun

Sundskajen 4A

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Notar
3 895 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2/4
6 710 kr/mån
44 770 kr/m²

Denna välplanerade lägenhet belägen på andra våningen i hjärtat av Limhamn erbjuder en fantastisk kombination av komfort och modernitet. Med sina tre rum och kök, sträcker sig bostaden sig över 87 kvadratmeter och är optimalt planerad för att skapa hemtrevliga och funktionella utrymmen. I vardagsrummet, som är lägenhetens hjärta, flödar naturligt ljus in genom stora fönster och en balkongdörr, vilket ger rummet en öppen och välkomnande atmosfär. Köket är modernt utrustat med vita, släta luckor och integrerade vitvaror som kyl/frys, ugn, induktionshäll, köksfläkt, micro och diskmaskin. Ett öppet köksöarrangemang delar smidigt av kök och matplats samtidigt som det skapar en naturlig samlingspunkt. Den genomtänkta designen och de enhetliga ytorna bidrar till en sofistikerad och samtidigt praktisk köksmiljö. Dessutom goda förvarings och arbetsytor - ett kryddstarkt nöje för den matlagningsintresserade. Sovrummen är ljusa och luftiga, med tillräckligt utrymme för både säng och arbetsplats. Dessutom erbjuder det ena sovrummet smart förvaring i form av walk-in closet och det andra rummet har en inbyggda garderober längs med ena väggen, vilket minimerar behovet av ytterligare möblering. Det rymliga badrummet är utrustat med både dusch, wc, kommod, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare- allt för att förenkla vardagslivet. Inredningen och ytskiktet håller genomgående hög standard och ger ett rent och tidsenligt intryck. Denna unika trea ligger på ett lugnt och attraktivt läge med närhet till Limhamns centrum där alla nödvändigheter som butiker och restauranger finns tillgängliga. Goda kommunikationer erbjuder enkel åtkomst till Malmös stadskärna och även till Köpenhamn via Öresundsbron. Detta är en idealisk bostad för dig som vill kombinera stadens puls med avslappnad boende i marin miljö. Utmärkt möjlighet för dig som söker ett modernt och bekymmersfritt boende i en av Malmös mest attraktiva delar Välkommen till Sundskajen för en vardag med kvalitet och bekvämlighet!

  • Balkong
  • Hiss
Finalgatan 7B, Arenaparken, Lunds kommun
  • Imorgon kl 16:15
Finalgatan 7B, Arenaparken, Lunds kommun, bild 2
Finalgatan 7B, Arenaparken, Lunds kommun, bild 3

Finalgatan 7B

Lägenhet
Arenaparken, Lunds kommun
Notar
2 595 000 kr
48 m²
2 rum
vån 5/5
3 238 kr/mån
54 063 kr/m²

Steg in i denna charmiga 2:a med en oemotståndlig balans mellan funktion och elegans. Hallens välplanerade utformning ger en imponerande entré till denna underbarabostad. Med vitmålade väggar och eleganta parkettgolv välkomnar den både boende och gäster. Smakfullt och fräscht badrum med dusch med glassdörrar, kommod med handfat, badrumsskåp, wc, generöst med förvaringsmöjligheter samt en praktisk tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en dynamisk och social atmosfär, perfekt för både avkoppling och underhållning. I köket finner du en fräsch ensemble av moderna apparater, inklusive diskmaskin, fläkt, mikro, spishäll, ugn och en smart kombinerad kyl/frys. Sovrummet bjuder in till lugn och ro med sina generösa ytor och en behaglig atmosfär av ljus och harmoni. Platsbyggda garderober erbjuder gott om förvaringsutrymme medan det finns gott om plats för en dubbelsäng. Stor, underbar och ljus balkong som nås från vardagsrummet. Här erbjuds lättmöblerade ytor och sol hela eftermiddagen och kvällen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Margaretavägen 5C, Sofiaparken, Lunds kommun
Margaretavägen 5C, Sofiaparken, Lunds kommun, bild 2
Margaretavägen 5C, Sofiaparken, Lunds kommun, bild 3

Margaretavägen 5C

Lägenhet
Sofiaparken, Lunds kommun
Notar
3 095 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/5
7 431 kr/mån
31 907 kr/m²

En mysig bostad på perfekt läge i området - lugnt i grön parkmiljö. Genomtänkta lösningar och materialval ger en fräsch bostad med rymd och yta. Härligt ljusflöde i hela lägenheten och modern planlösning. Inbjudande vardagsrum med kök i anslutning, en skjutdörr separerar rummen. Köket har utgång till uteplatsen. Rymligt helkaklat badrum med klinkergolv och badkar med dusch samt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Möllevången/Sofiaparken är med sitt lummiga läge ett trevligt område för dig som söker ett lugnt centrumnära område. Mycket bra kommunikationer med lokalbussar utanför samt Regiontrafik några minuter bort. Här har man även närhet till motion på Viktoriastadion och naturstråk vid Sankt Hans backar. Promenad- och cykelavstånd till Lunds Centrum och Centralstationen. Välkommen till en elegant bostad med moderna faciliteter nära centrum!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Brunnshögsgatan 40, Brunnshög, Lunds kommun
  • Imorgon kl 15:45
Brunnshögsgatan 40, Brunnshög, Lunds kommun, bild 2
Brunnshögsgatan 40, Brunnshög, Lunds kommun, bild 3

Brunnshögsgatan 40

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Notar
1 850 000 kr
34 m²
1 rum
vån 6/7
2 761 kr/mån
54 412 kr/m²

Välkomna till ett hem vars kvadratmeter utnyttjas på ett snyggt och effektivt sätt. Det första som möter oss väl inne i bostaden är en öppen och praktiskt hall med plats för avhängning direkt till höger samt extra förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober till vänster. Vidare in i bostaden nås det smakfulla köket som ligger i öppen anslutning till allrummet. Köksinredningen är ljus och behaglig och här finns gott om förvaringutrymme, utrustat med kyl/frys, spishäll, inbyggd micro, diskmaskin och fläkt. Rummet ger plats för såväl matbord med sittplatser, liksom soffgrupp och sovrumsdel. Den generösa balkongen med utsikt över den fridfulla innergården förhöjer verkligen likvskvaliten för dig som boende. De stora fönsterpartierna skapar ett fantastiskt ljus som strömmar in vilket skapar en genomgående känsla av rymd. Badrummet är rymligt och elegant i stilren design, fullt utrustat med wc, kommod, dusch med glasväggar samt spegelskåp. På bottenvåningen finns gemensamma utrymmen med lounge och pentry, som med fördel får nyttjas av föreningens medlemmar för trevliga sammankomster. I närheten av det sociala ytorna finns också en gemensam tvättstuga samt en verkstad där du kan underhålla din cykel eller låna verktyg. Gården är grönskande och väl omhändertagen, här finns bland annat ett växthus, sittplatser, cykelparkering, pergola och dessutom erbjuds odlingsmöjligheter för den med gröna fingrar. Föreningen Brf Life strävar efter att främja en miljövänlig och bilfri livsstil som därav inkluderar medlemskap i en digital bilpooltjänst. Innovativa Brunnshög är ett nytt expansivt område med närhet till såväl Lunds citykärna som till Ideon-området samt de världsomskrivna forskningsanläggningarna ESS och MAX IV. Området har snabbt blivit ett av Lunds mest populära och attraktiva kvarter. Här bor du du en kort cykeltur från centrum och i området finns goda förbindelser med såväl spårvagn som buss vilka smidigt tar dig till centrum på bara 10 minuter. Även direktlinjer till Malmö och med direkt närhet till motorvägspåfarter med bil. I Brunnshög finns allt du behöver – precis utanför dörren. I området finns just nu mataffärerna Coop Flöjtvägen och Hemköp med bra utbud och serviceinriktad personal. Inom kort planerar ICA Fastigheter att uppföra ett multifunktionellt handelskvarter med dagligvarubutik (ICA Kvantum) med saluhallskänsla samt utrymme för bland annat fler restauranger, butik, apotek, systembolaget och gym. Pizzerian är ett uppskattat tillhåll i området och över gatan finns Kantin, en restaurang med modern "street food" som ligger i tiden med klimatsmart mat. Vidare finns även ett stenugnsbageri, gym, sushirestaurang och Lunds enda Skybar med häpnadsväckande utsikt över det Skånska landskapet. För den som vill njuta av grönskande parker finns Nobelparken, Gryningsparken och Kunskapsparken i området. Missa inte chansen att uppleva denna kvadratsmarta bostad med alla bekvämligheter därtill och hela Lunds utbud inom räckhåll. Varmt välkomna till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Prins Augusts gata 22, Lund - Centrum, Lunds kommun

Prins Augusts gata 22

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Notar
2 295 000 kr
35,3 m²
1.5 rum
vån 3
3 589 kr/mån
65 014 kr/m²

Denna ljusa och väldisponerade bostad på Prins August Gata 22 ligger i hjärtat av Lund med närhet till allt staden har att erbjuda. Med sina 35,3 kvadratmeter belägen på femte våningen, erbjuder denna 1,5-rummare ett hemtrevligt och välplanerat boende för den som söker bekvämlighet och stil. I hallen möts du av en känsla av rymd och ljus som fortsätter in i det öppna allrummet. Köket, med sina kvalitativa vitvaror, inkluderar kyl/frys, induktionshäll, diskmaskin och inbyggd ugn samt micro, vilka alla bidrar till kökets funktionella och fräscha intryck. Intill köket finns plats för matbord vid det generösa fönsterpartiet som släpper in gott om dagsljus och ger vacker utsikt över omgivningen. I öppen anslutning till köket nås allrummet vilket skapar en genomgående luftig och trvisam atmosfär. Allrummets generösa yta ger frihet att inreda efter behov och smak, och får ytterligare karaktär av den stilfulla träpanelväggen som tillför värme och en modern touch. Från allrummet leder en glasdörr ut till den härliga balkongen där man med fördel kan njuta av härliga frukostar och varma sommarkvällar med en fantastisk vy. Den rogivande sovdelen erbjuder en privat och ostörd sovplats med hög mysfaktor. Strategiskt placerad i bostadens ände, vilket tar tillvara på lägenhetens yteffektiva utformning. Vidare är badrummet ljust och modernt inrett med vita kaklade väggar, dusch med glasväggar och kommod. För extra bekvämlighet finns även en praktisk kombinerad tvättmaskin och förvaringskåp placerat ovanför. Bostaden erbjuder dessutom goda förvarings och avhängningsmöjlgiheter, med inbyggda garderober och smarta förvaringslösningar i både hallen och allrummet. Lägenheten är belägen i en av Lunds mest eftertraktade områden, centralt nog för att ha stadens puls precis runt hörnet samtidigt som läget erbjuder ett lugnt boende med trivsam utemiljö. Centralstationen finns inom bekvämt gångavstånd och gör det enkelt att navigera sig både i stan eller ta sig vidare till andra destinationer. Här bor man med närhet till både universitetet, service, shopping och restauranger samt stadens gröna parker och kulturliv. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Limhamns stationsväg 20, Limhamn, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:40
Limhamns stationsväg 20, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Limhamns stationsväg 20, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Limhamns stationsväg 20

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Notar
1 995 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1
3 105 kr/mån
45 341 kr/m²

Denna nybyggda 2:a i Limhamn erbjuder en harmonisk och stilfull bostad om 44 kvadratmeter, där varje detalj är omsorgsfullt utvald för att skapa en trivsam atmosfär. Bostaden imponerar särskilt med sitt fräscha och välutrustade kök, eleganta badrum, generösa takhöjd och avkopplande sovrum, samt en härlig uteplats som höjer boendet. Det grå köket utgör en central del av bostaden och presenterar sig i en stilren och modern design. Med kyl/frys, diskmaskin och ugn är köket fullt utrustat för att tillgodose alla dina behov. Den generösa arbetsplatsen och den välorganiserade förvaringen gör det till en glädje att laga mat och umgås i detta kök. Badrummet är smakfullt och fräscht och är utrustat med duschvägg, kommod, spegel, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet är en fridfull oas där du kan koppla av och återhämta dig efter en lång dag. Med en garderob för förvaring och fint ljusinsläpp som skapar en behaglig atmosfär. Uteplatsen nås från vardagsrummet. Här erbjuds trätrall, lättmöblerade ytor och plats för soffgrupp. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Kaprifolvägen 73, Arlöv, Burlövs kommun
  • Imorgon kl 17:00
Kaprifolvägen 73, Arlöv, Burlövs kommun, bild 2
Kaprifolvägen 73, Arlöv, Burlövs kommun, bild 3

Kaprifolvägen 73

Radhus
Arlöv, Burlövs kommun
Notar
3 595 000 kr
118 + 24 m²
5 rum
160 m² tomt

Välkommen till Arlöv och detta radhus om 118 mycket välskötta kvadratmeter. Här kliver du in i ett stilrent och väldisponerat hus med bra planlösning, smarta förvaringslösningar, härlig atmosfär och behagliga färgval. Ett modernt boende med fräscha ytskikt, mycket karaktär och fint ljusinsläpp.   Här kommer du in i en välplanerad och inbjudande hall med hatthylla, goda avhängningsmöjligheter, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett stort, modernt och stilrent kök, 3-4 sovrum, två badrum, tvättstuga samt ett rymligt, välplanerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster, härliga umgängesytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Det ena badrummet är stort, nyrenoverat och fräscht med toalett, dusch, duschvägg, kommod, handfat, badrumsskåp och förvaringsskåp. Det andra är stort, stilrent och fräscht med toalett, badkar, duschvägg, kommod, handfat och handdukstork. Huset har en klädkammare samt en stor, väldisponerad och praktisk tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, bra förvaring och arbetsbänk. Här ingår en tomt om 160 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets mysiga, ljusa och charmiga uteplats, som nås via uterummet, passar utmärkt för såväl lek som umgänge. Välkommen på visning!

  • Premium
Domherrevägen 1B, Väster, Lunds kommun
  • Imorgon kl 15:15
Domherrevägen 1B, Väster, Lunds kommun, bild 2
Domherrevägen 1B, Väster, Lunds kommun, bild 3

Domherrevägen 1B

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Notar
2 595 000 kr
69 m²
3 rum
vån 4/4
4 467 kr/mån
37 609 kr/m²

Denna härliga bostad bjuder på en välkomnande och solig atmosfär tack vare generösa fönsterpartier som bjuder in dagsljuset. Det vackra parkettgolvet som breder ut sig genom rummen skapar en varm och hemtrevlig känsla samtidigt som de vita väggarna ger ett neutralt och luftigt intryck. Det rymliga vardagsrummet är en harmonisk samlingspunkt med sina generösa ytor och utgång till en mysig balkong där eftermiddagskaffet kan avnjutas med utsikt över områdets lugna gatuvy. Köket är modernt och funktionellt med gott om arbetsyta på den robusta bänkskivan i trä och rikligt med förvaring bakom vita, släta luckor. Utrustningen är av hög standard med integrerad ugn, mikrovågsugn, kyl och diskmaskin som underlättar den dagliga matlagningen och efterföljande städningen. De två sovrummen är väl tilltagna och erbjuder avskildhet och stillhet. Det ena sovrummet har en hel vägg med garderober, vilket ger optimal förvaring utan att kompromissa med rumsutrymmet. Det andra sovrummet har även det möjligheter till förvaring i form av inbyggda garderober och kan enkelt anpassas till antingen barnrum, gästrum eller arbetsrum. Badrummet är lika praktiskt som det är stilsäkert med kaklade väggar, duschhörna, och för att inte tala om bekvämligheten med egna tvättmöjligheter - tvättmaskin och torktumlare. Denna bostad är perfekt för småfamiljen eller paret som vill bo bekvämt med närhet till alla fördelar som Lund har att erbjuda. Dessutom ligger den i ett trivsamt bostadsområde med härlig gemenskap. Läget är centralt och nära till skolor, affärer och kollektivtrafik, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Här finns också fina grönområden och parker i närheten för avkoppling och rekreation.

  • Premium
  • Balkong
Tellusgatan 3 - lgh 1207, Planetstaden, Lunds kommun
  • Imorgon kl 13:00
Tellusgatan 3 - lgh 1207, Planetstaden, Lunds kommun, bild 2
Tellusgatan 3 - lgh 1207, Planetstaden, Lunds kommun, bild 3

Tellusgatan 3 - lgh 1207

Lägenhet
Planetstaden, Lunds kommun
Notar
1 450 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3/5
1 933 kr/mån
50 000 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en kvadratsmart etta i en modern byggnad endast några 100 meter från Mårtenstoget. Här finns många mervärden - däribland flera gemensamhetsytor som får nyttjas av föreningens medlemmar, såsom en stor och trevlig samvaroyta/lobby men också lyxen att ha tillgång till ett gym i byggnaden. Här ges också möjligheten att på ett smidigt och enkelt sätt hyra ut sin lägenhet via den förmedlingstjänst som finns i huset eller på egen hand under den tiden man inte planerar att bo där. Detta hybrida alternativ att använda sitt boende på ligger i framkant och är anpassat för den moderna livsstilen. Bostäderna säljs för din bekvämlighet fullt möblerade och inflyttningen kan ske omgående. Detta är ett perfekt boende för den som önskar ett enkelt boende med mycket flexibilitet. Låter detta intressant? Varmt välkommen att höra av dig för visning!

  • Premium
  • Hiss
Parternas gränd 21, Fredslyckan, Lunds kommun
  • Sön 5 maj kl 11:30
Parternas gränd 21, Fredslyckan, Lunds kommun, bild 2
Parternas gränd 21, Fredslyckan, Lunds kommun, bild 3

Parternas gränd 21

Lägenhet
Fredslyckan, Lunds kommun
Notar
1 650 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/4
4 211 kr/mån
35 870 kr/m²

Välkomna till Parternas gränd 21, en ljus och välplanerad tvårumslägenhet med rymlig balkong, belägen på andra våningen. Här bor ni i ett område som kombineras av närhet till såväl härliga promenadstråk som stadslivets alla fördelar. Väl inne i bostaden möts vi av ett modernt boende där varje kvadratmeter används optimalt för att skapa ett trivsamt och funktionellt hem. Den öppna hallen är rymlig och ljus med inbyggda garderober som erbjuder praktisk förvaring för ytterkläder och skor. Bostaden är genomgående stilfull med ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare dess stora fönster från två väderstreck. Från hallen nås det smakfulla köket med ljus köksinredning och direkt utgång till den härliga balkongen. Här erbjuds goda förvarings- och arbetsytor samt utrustning som inkluderar diskmaskin, kyl, frys, ugn, spis. Den öppna anslutning från kök till vardagsrum i kombination med det generösa ljusinsläppet skapar en luftig och trivsam atmosfär. Vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer med enkelhet både soffgrupp samt matplats för trevliga sammankomster med familj och vänner. Vidare in i bostaden nås sovrummet som erbjuder ett fint ljusinsläpp och tillräckligt med utrymme för säng. Här finns även ett rymligt inbyggt garderobssystem som maximerar förvaringsutrymmet. Badrummet är stilrent kaklat i ljus färger och funktionellt utrustat med kommod, wc samt badkar. För extra bekvämlighet i vardagen finns även tvättmaskin och torktumlare. En oförneklig höjdpunkt är den fantastiska balkongen som utgör den perfekta platsen för avkoppling eller umgänge under årets varmare dagar. Fredslyckan ligger på fördelaktigt läge med närhet till LTH, Ekonomihögskolan, Universitetet, Sjukhuset, Ideon, MAX IV samt Lunds absoluta centrum. När vädret visar sig från sina sämre sidor har du möjlighet att ta bussen som stannar alldeles i närheten. Härifrån når du buss nr 5 och 4 med täta avgångar och 10 minuter bort finns direktbuss till Malmö. Ett stenkast bort ligger Fäladstorget med hela dess utbud av mataffär (en prisbelönt och välsorterad ICA-butik), vårdcentral, tandläkare, kemtvätt, apotek och restaurang. Det finns också en second-hand-butik samt en återbruksverkstad. Här kan du kostnadsfritt nyttja målarrum, träverkstad och symaskiner. Även ett bibliotek finns på andra sidan vägen. För den sportintresserade och hälsomedvetna finns dessutom både ett par gym och badhus inom bekvämt gångavstånd. Du bor även med närhet till grönskande S:t Hans backar med sina kullar, dalar och stora grönytor. Här bjuds möjlighet till frisbeegolf, motionsslingor och Lunds bästa pulkabackar på vintern! Nedanför backarna ligger S:t Hans gården med sina charmiga djur. Norr om Fredslyckan finns ängar med mysiga promenadstråk och en damm. Varmt välkommen att boka in er på visning!

  • Premium
  • Balkong
Scheelevägen 2A, Tuna, Lunds kommun
  • Sön 5 maj kl 15:15
Scheelevägen 2A, Tuna, Lunds kommun, bild 2
Scheelevägen 2A, Tuna, Lunds kommun, bild 3

Scheelevägen 2A

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Notar
1 795 000 kr
29 m²
1 rum
vån 7/7
2 240 kr/mån
61 897 kr/m²

På promenadavstånd från centrala Lund finner vi nu denna mysiga etta, här bor man med nyproduktionens alla standard och smart planerade kvadratmeter. Här erbjuds en bostad med tilltalande planlösning, mycket tack vare sitt fantastiska ljusinsläpp, den öpnna planlösningen, goda förvaringsmöjligheter samt badrummet som erbjuder egna tvättmöjligheter. Direkt innanför dörren möts vi av en praktiskt hall med vita släta väggar som kompletteras med ljust vackert parkettgolv, vilket återfinns i bostadens alla rum. I hallen ryms praktiska förvarings- och avlastningsmöbler och här finns även inbyggda garderober samt städskåp. Rakt fram nås bostadens hjärta - här samspelar köket och allrummet vilket framhäver en luftig atmosfär som skapar trevliga sociala ytor. Den uppskattade sovdelen separeras av en praktiskt avskiljningsvägg, som gör denna del av rummet till en mer avkopplande privat oas. Köket är elegant med sin ljusa inredning och erbjuder gott om smarta förvaringslösningar. Utrustat med diskmaskin, kyl/frys, integrerad mikrovågsugn, spis och fläkt. I anslutning till hallen nås det moderna badrummet som även det följer den harmoniska färgskalan med skiftande kakelplattor i harmoniska naturfärger. Här finns dusch, duschvägg av glas, tvättmaskin, handukkstork, kommod, handfat och wc. Ovanför tvättmaskinen finns en extra arbetsyta samt överskåp smart placerade. På Tuna bor du i ett lugnt område med gångavstånd till LTH, Ekonomicentrum, Ideon, livsmedelsaffär samt gym. Förbindelserna med buss till övriga Lund och Malmö är utomordentliga och med en kort cykeltur (ca 5 minuter) når du Lunds Centrum med hela dess utbud. Fina gröna områden med Tunaparken, Botaniska trädgården och Hardebergaspåret precis i närheten. Tuna är ett expansivt område med närhet till Ideon-området, spårvagnen samt ESS och MAX IV. Välkommen till en helt ny bostad på optimalt läge, perfekt för studenten eller den som är i behov av en övernattningslägenhet!

  • Premium
  • Hiss
Einar Hansens esplanad 20C, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:00
Einar Hansens esplanad 20C, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Einar Hansens esplanad 20C, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Einar Hansens esplanad 20C

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Notar
2 150 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/7
3 490 kr/mån
42 157 kr/m²

Upptäck möjligheten att bo i en ljus och funktionell lägenhet på Einar Hansen Esplanad 20. Denna moderna tvårummare, på 51 välplanerade kvm erbjuder både privat balkong och uteplats, perfekt för morgonkaffet eller varma sommarkvällar. Väl inne i lägenheten möts du av en välplanerad yta med genomgående parkettgolv och härlig atmosfär som flyter genom varje rum. Vardagsrummet är rymligt och badar i naturligt ljus från stora fönster som även ger utsikt mot den lugna omgivningen. Köket är utrustat med moderna vitvaror inkluderande ugn, kyl/frys, mikrovågsugn, spis, och diskmaskin, vilket gör matlagningen både enkel och njutbar. Sovrummet är tillräckligt stort för en dubbelsäng och har goda förvaringsmöjligheter via den inbyggda garderoben. Detta tillsammans med tillgång till en trivsam uteplats nås från vardagsrummet. Här kan man njuta av sena sommarkvällar med lugn omgivning och lummig utsikt mot föreningens trevliga innergård. Badrummet är fräscht och håller en hög standard med både dusch, kommod, överskåp för extra förvaring samt bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Västra Hamnen, är känd för sin närhet till havet och den livliga atmosfären med caféer, butiker, och restauranger som aldrig är långt borta. För de med behov av att pendla, är områdets goda transportförbindelser, inklusive bussar och cykelvägar, en stor fördel. Inte minst tar du dig till Malmö C på ca 5-10min. Matbutiker som Ica Maxi ligger precis runt hörnet och på endast några minuters gångavstånd tar du dig till hamnen eller Ribersborgs strand. Området sprudlar av modern arkitektur och är en dynamisk del av Malmö som fortsätter att växa och utvecklas. Ta chansen att bo i en modern och bekväm lägenhet i ett eftertraktat område, som kombinerar stadens puls med känslan av ett lugnt och privat boende. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Idrottsgatan 4, Väster, Lunds kommun
  • Sön 5 maj kl 14:15
Idrottsgatan 4, Väster, Lunds kommun, bild 2
Idrottsgatan 4, Väster, Lunds kommun, bild 3

Idrottsgatan 4

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Notar
2 095 000 kr
43 m²
2 rum
vån 3/3
4 336 kr/mån
48 721 kr/m²

Välkommen till en hemtrevlig och välplanerad tvårummare där historien möter nutid i en skön balans. På tredje våningen i en vacker byggnad finner ni denna pärla om 43 väldisponerade kvadratmeter, som utstrålar en varm atmosfär. Genom entrédörren välkomnas du av en inbjudande hall som leder dig vidare in i bostadens hjärta. Vardagsrummet är rymligt och badar i naturligt ljus som flödar in genom de stora fönsterpartierna. Rummet pryds av vitmålade väggar och vackert parkettgolv som ger en perfekt grund för både avslappning och sociala tillställningar. Lägenhetens smarta planlösning gör det enkelt att placera möbler efter eget tycke och leva ut din inredningsdröm. Denna lägenhet utstrålar en omedelbar känsla av hemtrevnad med sina takfönster som badar rummen i naturligt ljus och framhäver de vackra golven. Det funktionella köket är en fröjd för matälskaren med bevarade detaljer och tidlös design. Här hittar du en stilren köksinredning med gott om förvaring och arbetsyta, och för din bekvämlighet är köket utrustat med vitvaror såsom spis, fläkt, ugn och kyl/frys. Den öppna planlösningen inger en luftig känsla och intill köket finns en mysig matplats, som bjuder in till middagar och umgänge i en avkopplande atmosfär. Sovrummet, beläget i direkt anslutning till det levande sociala utrymmet, agerar som en fridfull oas med sina mjuka färgtoner i kombination med sitt härliga ljusinsläpp. Här finns även inbyggda garderober som ger generöst med förvaringsmöjligheter. Badrummet är praktiskt och fräscht med kaklade väggar, dusch, wc och spegelskåp. Här bor du på ett riktigt bra läge på populära och lummiga Väster. Med gångavstånd på några minuter når du Centralstationen och citypulsen med hela dess utbud av affärer och restauranger. I närområdet finner du bland annat Stadsparken, Folkparken, Högevallsbadet, Arenan samt flera matbutiker så som Coop, Lidl och livs-butik. Välkommen till denna charmiga och unika tvårumslägenhet under taknockarna på Idrottsgatan 4. Ett boende bortom det vanliga - anmäla ditt intresse redan idag!

  • Premium
Scheelevägen 2B, Tuna, Lunds kommun

Scheelevägen 2B

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Notar
2 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/7
4 445 kr/mån
36 975 kr/m²

Välkomna till Brf Cubo och denna nyproducerade bostad, där mycket tid har lagts på att planera ytorna rätt med smarta och väl genomtänkta detaljer. Denna ljusa bostad erbjuder en fräsch och tidlös design att inreda utifrån - vackra mattlackade golv, fönsterbänkar i natursten och vita väggar. Det är en lyxig känsla att flytta in i ett nybyggt hem - här bor du med alla bekvämligheter därtill såsom bl.a. hiss, balkong och möjlighet att hyra garageplats. Köket kommer från välkända och högkvalitativa Marbodal och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Här finner du standardköket Harmoni, som går i klassisk stil med vita luckor som tillsammans med rostfria handtag och stenmönstrad bänkskiva gör stilen tidlös och enkel att kombinera med din alldeles egna personliga smak. Sovrummen är rogivande med fint ljusinsläpp och goda förvaringslösningar i form av inbyggda garderober. För extra bekvämlighet i vardagen finns badrum med egna tvättmöjligheter utrustat med dusch, wc, kommod, tvättmaskin och torktumlare samt en gäst wc. Här bor du på insynskyddat läge, granne med klassiska Lundakvarter som Professorstaden och Tuna. I närområdet finns skolor, förskolor, serviceutbud, caféer och restauranger. Här finns också en väletablerad ICA Kvantum med lokalproducerade varor och bra ekologiskt utbud. Tuna är ett lugnt och populärt område, mycket tack vare sitt läge, med närhet till universitet, LTH, Ekonomicentrum, Ideon och Medical Village. Här finns skola, förskola och för dig som pendlar finns goda kommunikationer med enkel tillgång till buss och spårvagn. Det finns dessutom gott om bra cykelbanor och en kort cykeltur tar dig raka vägen ner till Lunds centrum. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Scheelevägen 2A, Tuna, Lunds kommun

Scheelevägen 2A

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Notar
3 295 000 kr
86 m²
4 rum
vån 2/7
4 801 kr/mån
38 314 kr/m²

Välkomna till Brf Cubo och denna nyproducerade bostad, där mycket tid har lagts på att planera ytorna rätt med smarta och genomtänkta detaljer. Denna ljusa bostad erbjuder en fräsch och tidlös design att inreda utifrån - vackra mattlackade golv, fönsterbänkar i natursten och vita väggar. Det är en lyxig känsla att flytta in i ett nybyggt hem - här bor du med alla bekvämligheter därtill såsom bl.a. hiss, balkong i solsäkert läge, separat förråd och möjlighet att hyra garageplats. Köket kommer från välkända och högkvalitativa Marbodal och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Här finner du standardköket Harmoni, som går i klassisk stil med vita luckor som tillsammans med rostfria handtag och stenmönstrad bänkskiva gör stilen tidlös och enkel att kombinera med din alldeles egna personliga smak. Här bor du på insynskyddat läge, granne med klassiska Lundakvarter som Professorstaden och Tuna. I närområdet finns skolor, förskolor, serviceutbud, caféer och restauranger. Här finns också en väletablerad ICA Kvantum med lokalproducerade varor och bra ekologiskt utbud. Tuna är ett lugnt och populärt område, mycket tack vare sitt läge, med närhet till universitet, LTH, Ekonomicentrum, Ideon och Medical Village. Här finns skola, förskola och för dig som pendlar finns goda kommunikationer med enkel tillgång till buss och spårvagn. Det finns dessutom gott om bra cykelbanor och en kort cykeltur tar dig raka vägen ner till Lunds centrum. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Balkong

Visar alla 24