Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Simon Wall Sanktnovius

Simon Wall Sanktnovius

Om mig

Jag är uppväxt i Lund och har med åren blivit en av stadens mest meriterade och välrenommerade fastighetsmäklare. Med min mångåriga erfarenhet har jag byggt upp ett imponerande nätverk. Mitt engagemang och innovativa affärssätt har belönats med många åtråvärda utmärkelser år efter år och idag får jag nästan uteslutande uppdrag genom rekommendationer. Min passion är att säkerställa att du som säljare får det bästa möjliga slutpriset för din bostad och detta genomsyrar varje steg i processen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fredriksgatan 3, Veberöd, Lunds kommun

Fredriksgatan 3

Villa
Veberöd, Lunds kommun
Notar
4 325 000 kr
222 + 130 m²
8 rum
1 188 m² tomt

Välkommen till denna imponerande 50-tals tegelvilla, en gedigen och välbyggd bostad som erbjuder ett brett spektrum av möjligheter för både den stora familjen och den driftige egenföretagaren. Här möts du av ett hus som andas karaktär och kvalitet från den klassiska eran, samtidigt som det har anpassats för dagens moderna behov. Huset är smart uppdelat med en separat lägenhet på ovanvåningen, komplett med en egen ingång. Ovanvåningens fantastiska takterrass bjuder in till avkopplande stunder med panoramautsikt över omgivningen. Den nedre våningen utgör själva hjärtat av hemmet med ljusa och smakfullt renoverade ytor som skapar en inbjudande atmosfär för alla tillfällen. Källaren är utrustad med generösa biytor som kan anpassas efter behov och önskemål, perfekt för hobbyrum, träningsutrymme eller förvaring. Alternativt kan den omvandlas till en mysig samlingsplats för familjen och dess gäster. Här nere finns även ett större badrum, likt ett hemmaspa. Denna villa erbjuder flexibilitet för olika livsstilar med möjlighet att nyttjas som en traditionell familjebostad eller som ett hem med en separat verksamhetsdel för den som driver eget företag eller önskar extra utrymme för andra ändamål. Driftskostnaderna hålls nere tack vare den moderna luft-vatten värmepumpen och den mysiga kaminen som också bidrar till en extra mysig atmosfär under vintermånaderna. Här är det enkelt att skapa ett hem där historiens charm möter dagens bekvämlighet och där utrymmen och möjligheter är oändliga för att skapa det perfekta livet för dig och din familj. Välkommen till ditt nya drömhem! Veberöd bjuder på en charmig atmosfär med ett idylliskt centrum där du kan utforska små butiker, mysiga kaféer och restauranger. Det är också ett område omgivet av naturskön miljö med gott om möjligheter för friluftsaktiviteter såsom vandring och cykling. Beläget mitt i Skåne, vid foten av Romeleåsen, är Veberöd omgivet av vacker natur, inklusive Romeleåsen och Romeleklint. Badplatserna vid Hällasjön och Vombsjön lockar besökare under sommarmånaderna medan Krankesjön är känt för sin rika fågelfauna. Golfentusiaster kan njuta av en välskött golfbana på Romeleåsen, bara några kilometer från Veberöd. I själva Veberöd finns ett utbud av butiker och restauranger, och strax utanför staden finns The Lodge med sin restaurang, hotell och spa samt Östarps Gästgivaregård som har anor från 1920-talet. Kontakta gärna mäklaren för mer information!

Parternas gränd 71, Fredslyckan, Lunds kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30
Parternas gränd 71, Fredslyckan, Lunds kommun, bild 2
Parternas gränd 71, Fredslyckan, Lunds kommun, bild 3

Parternas gränd 71

Lägenhet
Fredslyckan, Lunds kommun
Notar
1 595 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/4
3 591 kr/mån
37 976 kr/m²

Väl tilltagen och ljus lägenhet med områdets bästa läge och fri utsikt! Här bor du bekvämt endast 150 meter från Fäladstorget med välsorterad matbutik. Ett boende med alla bekvämligheter såsom stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här erbjuds dessutom ett modernt kök med plats för matbord och gott om förvaring och arbetsytor. Här finns bland annat diskmaskin. I hallen finns flera garderober och det tillhör dessutom ett separat, rymligt förråd som ligger precis utanför lägenheten. Lägenheten är lättmöblerad med plats för både säng, soffa och matbord eller skrivbord. Från allrummet nås balkongen. Den vetter mot söder vilket gör den solvänlig när vädret tillåter. Dessutom har du fri utsikt härifrån. En stor fördel med just denna lägenhet. Fredslyckans geografiska läge innebär närhet till LTH, Ekonomihögskolan, universitetet, sjukhuset, Ideon, MAX IV samt Lunds centrum. När vädret visar sig från sin sämre sida finns det möjlighet att ta bussen som stannar alldeles i närheten. Härifrån nås buss nr 5 och 4 med täta avgångar och direktbuss till Malmö finns en ynka kilometer bort. Ett stenkast bort ligger Fäladstorget med hela dess utbud av mataffär (en prisbelönt och välsorterad ICA-butik), vårdcentral, tandläkare, kemtvätt, apotek och restaurang. Även ett bibliotek finns på andra sidan vägen. För den sportintresserade och hälsomedvetna finns dessutom både ett par gym och en simhall på bekvämt gångavstånd. Alldeles i närheten ligger även grönskande S:t Hans backar som utgörs av kullar, dalar och stora grönytor. Här finns frisbeegolfbana och motionsslingor och vintertid har grönområdet Lunds bästa pulkabackar! Nedanför backarna ligger S:t Hansgården med sina charmiga djur. Norr om Fredslyckan finns ängar med mysiga promenadstråk och en damm. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Solvändan 11G, Brunnshög, Lunds kommun
  • Sön 5 maj kl 11:15
Solvändan 11G, Brunnshög, Lunds kommun, bild 2
Solvändan 11G, Brunnshög, Lunds kommun, bild 3

Solvändan 11G

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Notar
2 450 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2
4 067 kr/mån
40 833 kr/m²

En av de mest exklusiva tvåorna på Brunnshög erbjuder generöst tilltagna och ljusa kvadratmeter, en balkong som vetter mot gården och en interiör särskilt utvald för sin exklusivitet. Det är utan tvivel en av de mest attraktiva tvårumslägenheterna i området. Bostaden är visuellt tilltalande med intressanta vinklar och en planlösning som möjliggör en smidig "runda" i hemmet. Optimal förvaring finns tillgänglig i flera skjutdörrsgarderober, tillsammans med högkvalitativa detaljer. Invändigt möts man av ljusa och välplanerade utrymmen, där ekparkett och ljusa väggar bidrar till en behaglig atmosfär i hela lägenheten. Vardagsrummet är lätt att möblera och rymmer både sittgrupp och matplats, medan balkongen ansluter till vardagsrummet och erbjuder en vy mot innergården med dess grönska. Köket, beläget mellan vardagsrummet och hallen, är utrustat med moderna vitvaror. Sovrummet är också generöst tilltaget och rymmer en dubbelsäng utan att det känns trångt. Badrummet är elegant inrett med dusch och tvättmaskin/torktumlare. En hall med plats för välkomnande möbler och fasta garderober kompletterar denna elegant utformade bostad. Innovativa Brunnshög är ett nytt expansivt område med närhet till såväl Lunds citykärna som till Ideon-området samt de världsomskrivna forskningsanläggningarna ESS och MAX IV. Området har snabbt blivit ett av Lunds mest populära och attraktiva kvarter. Här bor du du en kort cykeltur från centrum och i området finns goda förbindelser med såväl spårvagn som buss vilka smidigt tar dig till centrum på bara 10 minuter. Även direktlinjer till Malmö och med direkt närhet till motorvägspåfarter med bil. I Brunnshög finns allt du behöver – precis utanför dörren. I området finns just nu mataffärerna Coop Flöjtvägen och Hemköp med bra utbud och serviceinriktad personal. Inom kort planerar ICA Fastigheter att uppföra ett multifunktionellt handelskvarter med dagligvarubutik (ICA Kvantum) med saluhallskänsla samt utrymme för bland annat fler restauranger, butik, apotek, systembolaget och gym. Pizzerian är ett uppskattat tillhåll i området och över gatan finns Kantin, en restaurang med modern "street food" som ligger i tiden med klimatsmart mat. Vidare finns även ett stenugnsbageri, gym, sushirestaurang och Lunds enda Skybar med häpnadsväckande utsikt över det Skånska landskapet. För den som vill njuta av grönskande parker finns Nobelparken, Gryningsparken och Kunskapsparken i området. För att ge dig ett smakprov är Kunskapsparken en 30 fotbollsplaner stor park och utgör en del av Lunds största parksatsning någonsin. Den ska fläta samman stadsmiljön med den öppna skånska slätten. Det blir en ny typ av park, fylld av kontraster: vilt möter ordnat, natur möter parkmiljö, hårda material möter mjuka – allt i symbios med årstidernas naturliga skiftningar. Hardebergaspåret och Kungsmarkens golfbana ligger även i närheten. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Parternas gränd 63, Fredslyckan, Lunds kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30
Parternas gränd 63, Fredslyckan, Lunds kommun, bild 2
Parternas gränd 63, Fredslyckan, Lunds kommun, bild 3

Parternas gränd 63

Lägenhet
Fredslyckan, Lunds kommun
Notar
1 695 000 kr
48 m²
2 rum
vån 4/4
4 816 kr/mån
35 313 kr/m²

Unik gavellägenhet med alla rätt! Bostaden som ligger högst upp i huset karaktäriseras av imponerande takhöjd, milsvid utsikt från balkongen och social planlösning. Med vackra vyer och mängder av trivsamma attribut är detta en lägenhet som bör upplevas på plats. Ljus och rymd på våning fyra i harmoni med estetiskt tilltalande ytskikt och välplanerade kvadratmeter. I hallen finns såväl badrum med dusch och tvättutrustning som förvaring i en hel garderobsvägg. I entrén består golvet av praktisk klinker i ljusgrå nyans och väggarna är ljust målade. Fönster åt två väderstreck har sina fördelar. Sovrummet vetter mot norr, vilket gör det svalt och behagligt året runt. Balkongen, däremot, är placerad i väster, vilket gör att den kan nyttjas under stora delar av dagen och eftermiddagen/kvällen. Från balkongen är solnedgången som allra vackrast och utsikten storslagen med milsvida vyer och sikt över takåsar och trädkronor. Köket samspelar med vardagsrummet på ett socialt vis utan att allt upplevs vara i samma rum. Takhöjden är imponerande och den konkava takvinkeln skapar liv i rummet. Här ryms större sällskapsmöblemang – både matbord och soffa med tillhörande vardagsrumsmöbler får plats och det finns dessutom utrymme för mängder av ytterligare inredning efter tycke och smak. Fredslyckans geografiska läge innebär närhet till LTH, Ekonomihögskolan, universitetet, sjukhuset, Ideon, MAX IV samt Lunds centrum. När vädret visar sig från sin sämre sida finns det möjlighet att ta bussen som stannar alldeles i närheten. Härifrån nås buss nr 5 och 4 med täta avgångar och direktbuss till Malmö finns en ynka kilometer bort. Ett stenkast bort ligger Fäladstorget med hela dess utbud av mataffär (en prisbelönt och välsorterad ICA-butik), vårdcentral, tandläkare, kemtvätt, apotek och restaurang. Även ett bibliotek finns på andra sidan vägen. För den sportintresserade och hälsomedvetna finns dessutom både ett par gym och en simhall på bekvämt gångavstånd. Alldeles i närheten ligger även grönskande S:t Hans backar som utgörs av kullar, dalar och stora grönytor. Här finns frisbeegolfbana och motionsslingor och vintertid har grönområdet Lunds bästa pulkabackar! Nedanför backarna ligger S:t Hansgården med sina charmiga djur. Norr om Fredslyckan finns ängar med mysiga promenadstråk och en damm. En unik bostad med hög trivselfaktor!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fabriksgatan 14, Lund - Centrum, Lunds kommun

Fabriksgatan 14

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Notar
3 795 000 kr
93 m²
3 rum
vån 1,5/5
5 221 kr/mån
40 806 kr/m²

En promenad från centralstationen och centrum erbjuds en prisvärd bostad med generösa ytor, uppskattad planlösning och en mysig uteplats! En välplanerad trea med utmärkt läge i centrala Lund - endast några minuters promenad från centralstationen. Lägenheten, belägen på första våningen en halv trappa upp, präglas av en konsekvent hög standard och erbjuder alla bekvämligheter man kan önska sig. Hissen tar dig smidigt upp till lägenheten och även ner till det underjordiska varmgaraget/förrådet. Invändigt råder en hemtrevlig atmosfär där komfort harmonierar med praktiska lösningar. I den vinkelformade hallen finns förvaring i en skjutdörrsgarderob och en uppskattad klädkammare som idag nyttjas som kontor. Badrummet, nås från hallen, är modernt och komplett med tvättmaskin, torktumlare och förvaringsskåp. Där finns också en dusch med glasdörrar och plats för badkar om så önskas. Hela utrymmet är helkaklat och tidlöst! Sovrummen är fördelaktigt separerade, det ena något större än det andra men båda lättmöblerade. Det större sovrummet har en hel garderobsvägg med skjutdörrar. De sociala ytorna i lägenheten är elegant centrerade. Vardagsrummet och köket är öppna mot varandra utan att förlora sin individualitet. En stilfull köksö förenar de två rummen. Vardagsrummet ger möjlighet att möblera med större sällskapsmöbler utan att det känns trångt, och intill köket, från Myresjökök, finns plats för matbord. Dessutom finns en murad uteplats/balkong för avkoppling under sommarhalvåret. Sockerbruksområdet ligger i ett av Lunds mest attraktiva områden. Perfekt läge precis intill gångbron över till Centralstationen och Lunds stadskärna. Smidigt att nå Malmö, Köpenhamn/Kastrup med tåg och för den bilburna är det även enkelt att ta sig till motorvägen. Nära beläget finns även Bjeredsparken, ett nyrestaurerat grönområde. Här finner vi både utomhusgym, en uppskattad lekplats och den nya gång- och cykelbanan som förbinder västra stationstorget med Bryggaregatan. Lägenheten lämpar sig såväl för den lilla familjen, unga paret, äldre eller som delat studentboende! Välkommen till en lägenhet några minuters promenad från centralstationen och centrum. Välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Järngatan 2C, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Sön 5 maj kl 10:00
Järngatan 2C, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Järngatan 2C, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Järngatan 2C

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Notar
2 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
5 808 kr/mån
39 933 kr/m²

Först till kvar - prisvärd bostad på optimalt cityläge ett stenkast från centralstationen. Här erbjuds en välplanerad och mycket hemtrevlig bostad med öppen spis och gårdsvänd balkong mot söder! Först och främst är byggnaden vacker med sin utpräglade 40-talsarkitektur. Handslaget tegel möter smide med geometriska former. Rullskift utsmyckar entréerna och framför dem finns välkomnande entréträdgårdar. På baksidan av huset finns en generös innergård nästan likt en alldeles egen park med sittmöblemang under vegetationen och grillstation. Väl inne i bostaden möts du av en lägenhet som uppskattas lika mycket av ägaren idag som den gjordes för över 40 år sedan när hon köpte den. Hon har låtit renovera bostaden genom åren som bland annat ger sig uttryck i ett helkaklat badrum från 2009 samt ett kök från 2007. Även golven har man bytt ut 2007 då man la ett enhetligt klinkergolv i hela lägenheten. Den öppna spisen ser dock likadan ut som den gjorde när huset byggdes 1943 och har sedan dess spridit såväl värme som en trivsam atmosfär. Lägenheten är väldisponerad och ljus med fönstersättning åt två motsatta väderstreck. Från båda hållen är utsikten parkliknande utan skymmande byggnader tätt inpå och med hänsyn till att du inte har någon lägenhet ovanför upplevs den privat. Man har även avlägsnat en innervägg för att skapa generösa sociala ytor vid och mellan vardagsrummet och matrummet. Stadsdelen Väster har fått sitt namn då det vackra området sträcker sig "väster om järnvägen". Perfekt för pendlare, då centralstationen ligger inom bekvämt avstånd från bostaden. Väster och stationsområdet utgör en av Lunds mest fascinerande platser, där det pågår spännande byggnationer av såväl kontor som bostäder och butiker. En lekplats, charmiga grönområden, pulkabacke och ett utomhusgym väntar endast 100 meter bort i den bedårande allén som leder till centralen. På kvällen strålar träden upp omgivningen med sin upplysta skönhet. Runt hörnet finner du ett 24/7-gym. Här råder en trygg och barnvänlig atmosfär med en härlig grannsämja och genuin kvarterskänsla. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Vipemöllevägen 113, Vipeholmsparken, Lunds kommun
  • Budgivning pågår
Vipemöllevägen 113, Vipeholmsparken, Lunds kommun, bild 2
Vipemöllevägen 113, Vipeholmsparken, Lunds kommun, bild 3

Vipemöllevägen 113

Lägenhet
Vipeholmsparken, Lunds kommun
Notar
4 395 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2/6
6 009 kr/mån
43 088 kr/m²

Eftertraktad och hemtrevlig bostad med låg avgift inkl. garage. Vackra parkliknande vyer över omgivningarna endast en cykeltur från centrala Lund! Med häpnadsväckande och trivsam utsikt mot Vipeholmsparkens trädkronor erbjuds en ljus och socialt planerad lägenhet med fönster åt tre väderstreck. Dessutom med väldigt förmånlig avgift som utöver det vanliga även inkluderar garage med laddbox. Bostaden ligger på andra våningen och hissen tar dig hela vägen upp utan behov av att ta ett enda trappsteg. Väl inne i bostaden är det enkelt att lägga märke till den moderna och fräscha standarden. Ljusa, släta väggar i kombination med klassisk ekparkett syns i hela lägenheten. Den tilltagna takhöjden förstärker bostadens ljusa atmosfär och upplevda rymd. Detaljer i form av innerdörrar av ek med glaspartier ovan skapar dynamik och värme. Hallen som är utrustat med gästtoalett går i vinkel sammanflätar bostaden samtliga rum på ett hemtrevligt vis. Förvaringen är god i stor klädkammare som nås från hallen samt skjutdörrsgarderob vid entrén. I klädkammaren finns en centraldammsugare installerad. Även badrummet är rymligt och utrustat med bland annat en tvätthörna med arbetsyta och förvaringsskåp ovan samt dusch med glasväggar. Ytskikten är neutrala och därmed tidlösa. Vidare finns ett stort vardagsrum som ligger delvis öppet med köket på ett socialt vis. De stora fönsterpartierna bjuder in dagsljuset och skänker dig trivsam utsikt över områdets parklikande miljö. I förlängningen finns en uppskattad och inglasad hörnbalkong som verkligen förlänger lägenheten. Den är placerad i "rätt" väderstreck med gott om solchanser från dag till sen eftermiddag/kväll. Tvärtom är samtliga sovrum svalt placerade utan att solen värmer på. Köket som är designat av HTH är fullutrustat med en modern maskinpark och ger plats för matbord. I vardagsrummet ryms större sällskapsmöblemang och inredning efter tycke och smak. En bostad med stor portion hemtrevnad som bör besökas! Bostaden har ett idealiskt läge i den vackra Vipeholmsparken. Det är en fridfull plats med närhet till Hardebergaspåret, vilket erbjuder en direkt cykelväg till Lunds centrum. Dessutom finns det bekväm tillgång till busshållplats och motorvägsinfart för pendlare. ICA Tuna, LTH, Ekonomicentrum, Ideon och Gastelyckan ligger inom cykelavstånd. Vipeholmsparken är en populär park som är centralt belägen i Lund, Sverige. Parken är känd för sin frodiga grönska och avkopplande atmosfär, vilket gör den till en välkomnande plats både för lokalbefolkningen och besökare. Den erbjuder välskötta gräsmattor, skuggande träd och vackra blomsterarrangemang som skapar en lugn och fridfull atmosfär. För familjer finns det lekplatser där barnen kan roa sig, och det finns även promenadvägar för dem som föredrar en stillsam promenad eller joggingtur. Besökare kan ta det lugnt på de bekväma bänkarna och picknickborden som finns utspridda i parken Kontakta gärna mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Dressyrvägen 3, Flyinge, Eslövs kommun
  • Borttagen före visning
Dressyrvägen 3, Flyinge, Eslövs kommun, bild 2
Dressyrvägen 3, Flyinge, Eslövs kommun, bild 3

Dressyrvägen 3

Radhus
Flyinge, Eslövs kommun
Notar
2 445 000 kr
124,4 m²
5 rum
vån 1/2
9 494 kr/mån
19 654 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Flyinge kungsgård 1817, Flyinge, Lunds kommun
Flyinge kungsgård 1817, Flyinge, Lunds kommun, bild 2
Flyinge kungsgård 1817, Flyinge, Lunds kommun, bild 3

Flyinge kungsgård 1817

Radhus
Flyinge, Lunds kommun
Notar
3 395 000 kr
111 m²
5 rum
vån 1/1
5 899 kr/mån
30 586 kr/m²

På eftertraktad adress och minst sagt spännande läge vid Flyinge Kungsgård erbjuds ett imponerande parhus med större trädgård och smickrande charm! Unik möjlighet att bo i ett vackert parhus från 1932 i fantastisk häst- och kulturmiljö. Bostadsrätt på fyra rum och kök om 111 kvm med egen stor trädgård. Många charmiga detaljer såsom brädgolv, spegeldörrar och spröjsade fönster. För att förhöja mysfaktorn ytterligare är det möjligt att installera en braskamin i vardagsrummet. Byggnaderna är klassade som byggnadsminnen. Planlösningen är flexibel och eventuellt kan man göra om planlösning vid behov. Exempelvis har ena grannen byggt badrum på övre plan och ytterligare ett sovrum där. Man skulle även eventuellt kunna bygga ytterligare ett våningsplan alternativt öppna upp till nock. Just nu satsas det enormt mycket i området med byggnationer av internationella tävlingsbanor, den uppskattade restaurangen Gastro Gaspari med upp till 700 platser och moderna stall. Området är omgivet av vacker natur som ger lugn och ro samt möjligheter till friluftsliv. Närheten till djurliv, inklusive hästar och andra djur, erbjuder interaktionsmöjligheter. Trots landsbygden finns tillgång till närliggande restauranger och caféer för social samvaro. Naturreservat i närheten erbjuder natursköna promenader. Boendemiljön är mysig med högt i tak och luftighet, vilket ger en känsla av välbefinnande. Den stora trädgården möjliggör utomhusaktiviteter och avkoppling med insynsskydd av växtligheten. Trevliga grannar skapar en känsla av gemenskap. Trots landsbygden finns bekvämligheter och tjänster nära till hands. Planer för utveckling inkluderar restauranger och internationella tävlingsbanor, vilket indikerar tillväxt och nya möjligheter. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Solbjerstorget 6, Brunnshög, Lunds kommun
  • Imorgon kl 17:30
Solbjerstorget 6, Brunnshög, Lunds kommun, bild 2
Solbjerstorget 6, Brunnshög, Lunds kommun, bild 3

Solbjerstorget 6

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Notar
3 495 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/5
6 035 kr/mån
43 148 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska förening där medlemmarna kan njuta av en underbar takterrass med panoramautsikt över det mångfacetterade landskapet i Brunnshög och den karaktäristiska siluetten av Lunds stad. Här erbjuds bekväma sittgrupper för avkoppling och ett inspirerande växthus för trädgårdsentusiaster att utforska. Brunnshög, med sina banbrytande innovationer, är ett område i stark tillväxt och lockar med närhet till både Lunds pulserande stadskärna och det innovativa Ideon-området, hem för världsledande forskningsanläggningar som ESS och MAX IV. Detta område har snabbt etablerat sig som en av Lunds mest eftertraktade kvarter. Att bo här innebär att ha alla bekvämligheter nära till hands. Med bara en kort cykeltur når du stadens centrum och utmärkta kommunikationsmöjligheter såsom spårvagnar och bussar tar dig smidigt till centrum på endast 10 minuter. Direkta förbindelser till Malmö och närheten till motorvägsupfarter gör att resor med bil också är bekväma och effektiva. Brunnshög har allt du behöver inom räckhåll. I området finns redan välsorterade livsmedelsbutiker som Coop Flöjtvägen och Hemköp, med kompetent och serviceinriktad personal. Inom kort planeras även ett multifunktionellt handelskvarter med dagligvarubutik (ICA Kvantum), saluhallskänsla och utrymme för olika butiker och restauranger, vilket ytterligare berikar områdets utbud. När det kommer till mat och nöjen, har Brunnshög något för alla smaker. Från populära pizzerior till moderna restauranger som Kantin, som erbjuder innovativt "street food" med fokus på hållbarhet. Dessutom finns ett stenugnsbageri, gym, sushirestaurang och Lunds enda Skybar, som bjuder på hisnande utsikt över det skånska landskapet. För dem som uppskattar grönska och rekreation finns vackra parker som Nobelparken, Gryningsparken och Kunskapsparken i området. Kunskapsparken är särskilt imponerande med sina enorma dimensioner och sin unika design, som skapar en harmonisk förening mellan stadsmiljön och den omgivande naturen. Med närhet till Hardebergaspåret och Kungsmarkens golfbana erbjuds också möjligheter till aktiviteter och rekreation för alla åldrar och intressen. Välkommen att upptäcka allt detta och mer under en visning i detta spännande område!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Vävslagargatan 20, Furulund, Kävlinge kommun
  • Idag kl 16:30
Vävslagargatan 20, Furulund, Kävlinge kommun, bild 2
Vävslagargatan 20, Furulund, Kävlinge kommun, bild 3

Vävslagargatan 20

Villa
Furulund, Kävlinge kommun
Notar
6 995 000 kr
185 + 30 m²
6 rum
545 m² tomt

En bostad med högklassig standard som byggts till för livslång trivsel! Solceller, uppvärmd pool, dubbla elbilsladdare och estetik när den är som bäst. Detta Älvsbyhus har verkligen ett optimalt läge med närhet till allt! Ni finner det endast 200 meter från tågstationen, vilket ger er snabb tillgång till Malmö, och lika nära ligger direktbuss 123 som tar er till Lund. För er som kör finns bekväma parkeringsmöjligheter på tomten, inklusive en praktisk dubbel laddstation. Boendet är skapat med fokus på avkoppling, oavsett om det är sol och bad under sommaren eller bastu och avslappning under vintern. Med två våningar möjliggörs separat utrymme för era barn eller ungdomar på övervåningen, medan ni själva och era gäster kan njuta av ostörd tid på nedervåningen. Nedervåningen imponerar med generösa sällskapsytor, inklusive en förtjusande vinterträdgård som används året om. Brasan under vintern skapar en extra mysig atmosfär, medan samma utrymme på sommaren kan utnyttjas fullt ut genom att öppna fasadskjutdörrarna. Golvet av klinker eliminerar oro för fuktighet på sommaren, speciellt om ni kommer direkt från poolen. Det är verkligen ett boende som anpassar sig efter era behov och årstidernas skiftningar! Underbar trädgår som vetter mot åtråvärda sydväst. I trädgården finns flera njutbara uteplatser. Furulund är beläget i ett lugnt och centralt område nära Kävlingeån, Vikenbadet, idrottshall, utegym, aktivitetspark, lekplatser samt förskolor och skolor. Förskolorna inkluderar Ljunggårdens förskola, Lackalänga förskola och Nya Dala förskola. Grundskolorna för årskurs 0-6 är Ljungenskolan och Lackalängaskolan, medan högstadieskolan återfinns i Kävlinge. Kommunikationsmöjligheterna är goda med pågatåg till destinationer som Lomma, Malmö, Köpenhamn och Helsingborg. Byte i Kävlinge möjliggör resor till Lund. Pendelavstånd med bil söderut via 108:an till Lund och Malmö, samt norrut via E6:an till Landskrona och Helsingborg. Busskommunikation finns även till både Lund och Kävlinge från Furulund. Närservicen i Furulund inkluderar restauranger, pizzerior, en bensinstation med jourbutik och frisörsalonger. Kävlinge erbjuder ett omfattande serviceutbud med livsmedelsbutiker, affärer, restauranger, bibliotek samt vårdcentral, apotek, motionsanläggningar, systembolag och en golfbana. Lite längre bort hittar man två stora köpcentra, Nova Lund några kilometer söderut och Center Syd vid Löddeköpinge i motsatt riktning. Furulund lockar med natursköna områden och ett rikt djurliv vid Kävlingeån, vilket tilltalar både fiskare och ornitologer. I Furulund finns också ett församlingshem, en scoutgård samt olika möjligheter för idrottsintresserade, såsom fotboll och tennis. Välkommen på visning!

  • Premium
Dalby 501, Dalby, Lunds kommun
Dalby 501, Dalby, Lunds kommun, bild 2
Dalby 501, Dalby, Lunds kommun, bild 3

Dalby 501

Villa
Dalby, Lunds kommun
Notar
4 300 000 kr
241 m²
6 rum
1 499 m² tomt

Tillfälle! Precis utanför centrala Lund finner du en charmig och minst sagt prisvärd "Skånelänga" med anor från 1800-talet som måste upplevas på plats! Optimalt boende för den stora familjen. Den utgör en verklig gedigen pärla mitt i det underbara skånska landskapet. Här erbjuds 241 kvadratmeter disponibel yta varav 56 kvadratmeter räknas idag som biyta och 185 kvadratmeter som boyta. Biytan utgörs av ett stort rum som är integrerat med bostaden. Rummet har mer eller mindre öppet upp till nock och används som ett sällskapsrum - framför allt under sommarhalvåret eftersom det inte är uppvärmt i nuläget. Bostaden utmärks av en smakfull fusion mellan moderna bekvämligheter och den avslappnade, lantliga atmosfären. Med noggranna och omsorgsfulla renoveringar har hemmet upprätthållits i en modern och bekväm standard. Här har man exempelvis investerat i vattenburen uppvärmning och moderna fönster, samtidigt som den rustika karaktären bevarats intakt. Det finns en braskamin i vardagsrummet och en i anslutning till köket. Takhöjden är mäkta imponerande vilket ger huset sin unika karaktär. Utvändigt omfamnas du av vidsträckta åkrar som sträcker sig så långt ögat kan nå. Trots att du bara är några minuters bilfärd från centrala Lund, känner du dig här som mitt i naturen. Den generösa tomten är en inbjudande oas med en rymlig trädgård som har flera uteplatser. Detta är platsen för avkoppling, socialt umgänge och lek. Här finns gott om utrymme att odla egna grönsaker och där barnen kan utforska och leka fritt. Bostadshuset har en unik vinkelform och är sammanbyggt med den tidigare stalldelen, som nu utgör en minst sagt imponerande biyta på hela 56 kvadratmeter med högt i tak. Detta ger dig möjligheten att anpassa utrymmet precis efter dina egna behov och visioner. Tidigare har gården varit en plats för olika verksamheter, inklusive gårdsloppis - en inspirerande möjlighet att återuppliva och skapa din egen unika miljö för kreativitet och entreprenörskap. På tomten finns en stor ekonomibyggnad om ca 100 kvadratmeter. Denna nyttjas idag som förråd/garage men för den kreativa kan detta förvandlas till massa spännande saker. Vad sägs som ett mysigt orangeri som mynnar ut i ett avkopplande spa med magnifik utsikt? Detta hem har en fantastiskt strategiskt läge mellan de pulserande städerna Lund och Dalby, vilket ger dig enkel tillgång till allt du behöver samtidigt som du kan njuta av en lugn och lantlig omgivning. För barn med skolplikt finns skolbuss. I Dalby finns ett omfattande utbud av service, goda skolor och bekväm kollektivtrafik endast några minuters promenad från bostaden. Inte att förglömma är Dalbys fantastiska naturlandskap, som erbjuder en inspirerande miljö för naturälskare. Dalby är en historisk tätort med rika anor, vars namn sträcker sig tillbaka till 1100-talet. Platsen är stolt hem för Nordens äldsta stenkyrka, Dalby kyrka. Dessutom huserar Dalby Sveriges minsta nationalpark, Dalby Söderskog. Vi hälsar dig varmt välkommen till visningen av denna unika villa!

  • Premium
Ringtonsgränden 2, Brunnshög, Lunds kommun
  • Sön 5 maj kl 10:40
Ringtonsgränden 2, Brunnshög, Lunds kommun, bild 2
Ringtonsgränden 2, Brunnshög, Lunds kommun, bild 3

Ringtonsgränden 2

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Notar
3 595 000 kr
82 m²
4 rum
vån 3/8
6 064 kr/mån
43 841 kr/m²

En elegant hörnbostad där modern industrialism och bekvämlighet förenas i perfekt harmoni. Denna magnifika bostad, designad av den prisbelönte arkitekten Cord Siegel, fångar blickar med sina stilfulla ytskikt och öppna planlösning. Byggd år 2022, den bär stolt på sina högkvalitativa material, inklusive synliga betongelement och stålbalkar, vilket ger den en distinkt industriell känsla. Steg in i denna moderna oas och upptäck dess två eleganta badrum, en praktisk detalj som sällan förekommer. Sovrummen bjuder på sval komfort med deras nordliga läge, medan en rymlig hall utanför erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Njut av gemenskapen och avkopplingen i den delade innergården med sin förnämliga swimmingpool och bastu, eller koppla av på balkongen med det lyxiga spabadet och den förtrollande utsikten över Öresund. De vackra växterna som pryder balkongen förhöjer husets estetik och skapar en känsla av trivsel och harmoni. Denna bostad är belägen i det innovativa Brunnshög, ett expansivt område med närhet till Lunds citykärna, Ideon-området samt de framstående forskningsanläggningarna ESS och MAX IV. Med endast en kort cykeltur till centrum och utmärkta kollektivtrafikförbindelser är det enkelt att ta sig runt i området och till närliggande städer som Malmö. I Brunnshög finns allt du behöver inom räckhåll. Från mataffärer som ICA Tornet, Coop Flöjtvägen och Hemköp till planerade handelskvarter med dagligvarubutiker och restauranger, området erbjuder bekvämlighet och mångfald. Njut av en mångfald av matställen, från pizzerior till moderna street food-restauranger och stenugnsbagerier. För den som uppskattar grönska och friluftsliv finns det gott om parker att utforska, som Nobelparken, Gryningsparken och Kunskapsparken, som är en del av Lunds största parksatsning någonsin. Hardebergaspåret och Kungsmarkens golfbana ligger också inom bekvämt avstånd för de som söker aktivitet och rekreation. Välkommen till denna underbara lägenhet där du kommer att känna dig hemma från första stund!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Örnvägen 16A, Väster, Lunds kommun
Örnvägen 16A, Väster, Lunds kommun, bild 2
Örnvägen 16A, Väster, Lunds kommun, bild 3

Örnvägen 16A

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Notar
2 350 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/2
5 241 kr/mån
46 078 kr/m²

En väldigt charmig och prisvärd lägenhet bland mysiga och lummiga omgivningar. Bostaden ligger på andra våningen och skänks ljus från fönster åt två motsatta väderstreck och har en minst sagt uppskattad planlösning med tilltagna rum. Den ljusa inomhusatmosfären förstärks av ytskikten som även dem är ljusa med vitmålade väggar i kombination med ekparkett i vacker enstavsformation. Vardagsrummet har en trevlig disponering som gör det lätt att möblera med större sällskapsmöblemang. Härifrån nås balkongen som vetter mot solvänliga väster. Tack vare att det endast finns enplanshus framför har du näst intill fri utsikt över Västers lummighet härifrån. Vidare finns ett större sovrum med fasta garderober och tilltagna fönster. Även härifrån är utsikten fridfull och vacker mot grönskan utanför samt områdets äldre arkitektur. I anslutning ligger köket som är signerat Epoq med fullutrustat maskinpark som är integrerad. Hallen är välkomnade med plats för avlastningsbord och här finns förvaring under hatthylla. Längre fram ligger badrummet som även det är utsmyckat med omsorg. Helkaklat med eleganta plattor med insprängt mönster vilket ger liv åt rummet. Under golvet finns komfortvärme. Vikbara duschväggar av glas från INR samt egen tvättutrustning. Dimbara spotlights förhöjer känslan. En bostad som måste upplevas på plats. Endast några minuters promenad från centrala Lund erbjuds denna charmiga bostad i en lika mysig bostadsrättsförening med genuin villakänsla. Utvändigt är omgivningens grönska uppväxt med stora körsbärsträd, fjärilsbuskar och häckar. Invändigt harmoniserar funktion och kvalitet med stark mysighetsfaktor. Juridisk person kan accepteras som köpare. Likaså omgående tillträde! Brf Bofinken 22 är en ny bostadsrättsförening som ligger på Väster en promenad från centrala Lund. Till fots når du centralstationen på ca 10 minuter. Bussen stannar längs med Fjelievägen som ligger runt hörnet. Längs ner på Örnvägen byggs området om och inom snar framtid kommer ett nytt kvarter bildas med modern butik och vackra innergårdar bredvid populära Fågelparken som också ligger här. Brf Bofinken är delvis uppförd i ett hus som stoltserat på adressen sedan 1930-talet. Man har även låtit bygga till en sektion av föreningens hus och idag består föreningen av 11 lägenheter. Grannsämjan är god och föreningens trädgård nästintill magisk. Välkommen på visning en kort promenad från centrala Lund!

  • Premium
  • Balkong
Prins Augusts gata 16, Lund - Centrum, Lunds kommun
Prins Augusts gata 16, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Prins Augusts gata 16, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Prins Augusts gata 16

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Notar
2 695 000 kr
55,1 m²
2 rum
vån 3/6
4 903 kr/mån
48 911 kr/m²

Högt upp i huset med vy över centrala Lund och några minuters promenad från centralstationen finns nu denna välplanerade bostad med södervänd balkong, genomgående hög standard och alla bekvämligheter man kan tänkas behöva. Från balkongen erbjuds inte bara härliga eftermiddags- och kvällsstunder utan även en nästintill urban vy över centrala Lund. Här skymtas Allhelgonakyrkan och sjukhuset likväl centralstationen vilket skvallrar om det optimala läget i centrala Lund. I närheten finns även dygnetruntöppet gym, åtråvärda grönytor med motionsslingor samt mysiga caféer en inspark bort. På tredje våningen med egen entré via loftgång, välkomnas du in i bostaden. Tack vare lägenhetens placering i huset och väl tilltagna fönster i två motsatta väderstreck upplevs lägenheten ljus, rymlig och större än sina ungefärliga 55 kvadratmeter. I hallen finns rikligt med förvaring i fasta garderober och i sovrummet finns ytterligare ett par garderober. Sovrummet har fördelen att vara placerat mot innergården mot norr. Därmed är det svalt och behagligt även varma sommardagar. Köket signerat Vedum samspelar socialt med vardagsrummet. Köket erbjuder alla bekvämligheter man kan tänkas behöva såsom diskmaskin, induktionshäll, mikrovågsugn och ugn. Ett par eleganta detaljer är bänkskivan av portugisisk kalksten och detaljerade beslagen. I vardagsrummet finns plats för både soffgrupp och matplats utan att det känns svårmöblerat. Från vardagsrummet nås den södervända balkongen med utsikt över Allhelgonakyrkan och Lunds stadssilhuett. Centrerat i bostaden är badrummet placerat med dusch, uppvärmd handdukstork och kombinerad maskin för tvätt och tork. Här har man även gjort tillval för komfortvärme i golvet. Planlösningen är väldisponerad med smart planerade ytor och bra storlek på samtliga rum och i hallen finns även plats för skrivbord. Sockerbruksområdet och kvarteret Aromalund i förläningen ligger i centrala Lund i ett av Lunds mest attraktiva områden. Perfekt läge precis intill den nya gångbron över till Centralstationen och Lunds centrumkärna. Bjeredsparken är ett nyrenoverat grönområde mellan Västra Stationstorget och Bryggaregatan i centrala Lund. Här finns utomhusgym, en spännande interaktiv lekplats och den nya gång- och cykelbanan kantas av stora planteringar. Från Clemenstorget går spårvagnen som tar er vidare till bland annat Universitetssjukhuset och MAX IV-laboratoriet. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brunnshögsgatan 40, Brunnshög, Lunds kommun

Brunnshögsgatan 40

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Notar
2 195 000 kr
43 m²
2 rum
vån 4/7
3 292 kr/mån
51 047 kr/m²

Antagligen en av områdets trevligaste tvåa med uppskattad planlösning, stort badrum och en helt underbar och väl tilltagen balkong mot väster! En minst sagt stilren och prisvärd lägenhet i ett hus som genomsyras av innovation och klimatsmart tänk. Solceller som bland annat alstrar ström till hissen, gemensam tvättstuga med lounge och pentry samt såväl elcykel- som elbilspool. Lägg därtill en mysig, upplyst innergård med odlingsmöjligheter i gemensamt växthus och sittmöblemang. På fjärde våningen välkomnas du in i lägenheten som kännetecknas av optimalt och socialt planerade kvadratmeter. Stora fönsterpartier mot väster välkomnar dagsljuset och sprider det vidare till lägenhetens samtliga hörn. Det klassiska ekgolvet tillsammans med de vita släta väggarna gör sitt. Köket - signerat Vedum - som består av en integrerad maskinpark av rostfritt samspelar med vardagsrummet och bjuder in till sociala sammankomster. Här ryms med enkelhet såväl middagsbord som rymlig soffa med tillhörande möblemang, bokhyllor och inredning utan att det upplevs trångt. Vardagsrummet mynnar ut i en uteplats i form av en balkong som har fördelen att vara placerad mot solsäkra väster. Här kan du njuta av eftermiddags- och kvällssolen med nära och kära. Balkongen är väl tilltagen och ger verkligen funktionen av ett extra rum när vädret tillåter. Vidare finns ett sovrum med skjutdörrsgarderob och ett badrum med stort B. Tidlöst och elegant med helkaklat ytskikt utan synliga vattenledningar. Några uppskattade detaljer är den rymliga duschhörnan med glasdörrar och bekväm golvvärme som sätter guldkant på tillvaron. Ett par eluttag intill spegeln underlättar dina morgonrutiner. I entrén finns plats för upphängning av ytterkläder under hatthylla och i en fast garderob. Innovativa Brunnshög är ett nytt expansivt område med närhet till såväl Lunds citykärna som till Ideon-området samt de världsomskrivna forskningsanläggningarna ESS och MAX IV. Området har snabbt blivit ett av Lunds mest populära och attraktiva kvarter. Här bor du du en kort cykeltur från centrum och i området finns goda förbindelser med såväl spårvagn som buss vilka smidigt tar dig till centrum på bara 10 minuter. Även direktlinjer till Malmö och med direkt närhet till motorvägspåfarter med bil. I Brunnshög finns allt du behöver – precis utanför dörren. I området finns just nu mataffärerna Coop Flöjtvägen och Hemköp med bra utbud och serviceinriktad personal. Inom kort planerar ICA Fastigheter att uppföra ett multifunktionellt handelskvarter med dagligvarubutik (ICA Kvantum) med saluhallskänsla samt utrymme för bland annat fler restauranger, butik, apotek, systembolaget och gym. Pizzerian är ett uppskattat tillhåll i området och över gatan finns Kantin, en restaurang med modern "street food" som ligger i tiden med klimatsmart mat. Vidare finns även ett stenugnsbageri, gym, sushirestaurang och Lunds enda Skybar med häpnadsväckande utsikt över det Skånska landskapet. För den som vill njuta av grönskande parker finns Nobelparken, Gryningsparken och Kunskapsparken i området. För att ge dig ett smakprov är Kunskapsparken en 30 fotbollsplaner stor park och utgör en del av Lunds största parksatsning någonsin. Den ska fläta samman stadsmiljön med den öppna skånska slätten. Det blir en ny typ av park, fylld av kontraster: vilt möter ordnat, natur möter parkmiljö, hårda material möter mjuka – allt i symbios med årstidernas naturliga skiftningar. Hardebergaspåret och Kungsmarkens golfbana ligger även i närhe

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Boelundsvägen 1B, Åkarp, Burlövs kommun

Boelundsvägen 1B

Radhus
Åkarp, Burlövs kommun
Notar
3 695 000 kr
112 m²
4 rum
vån 1/2
6 745 kr/mån
32 991 kr/m²

På uppskattat adress erbjuds ett modernt och praktiskt radhus i etage. Dubbla uteplatser, uppfart på tomten och social planlösning med entresolvåning! Välkommen till detta rymliga och välplanerade radhus på Boelundsvägen i det barnvänliga och eftertraktade området Åkarp. Med sina generösa 112 kvadratmeter erbjuder detta hem den perfekta platsen för en växande familj att trivas i. Kliv in i denna moderna bostad och låt dig bland annat imponeras av den stilfulla inredningen och den imponerande takhöjden som skapar en känsla av rymd och ljus. I vardagsrummet är det öppet upp i nock och därmed öppen mellan våningsplanen. Varje detalj i hemmet är noggrant genomtänkt, med modern utrustning som gör vardagen både bekväm och funktionell. Här finner du inte bara ett, utan två eleganta badrum varav ena med tvätthörna. Dessutom två charmiga uteplatser, en på vardera sida om huset, vilket ger extra komfort och goda möjligheter för avkoppling. Med sina fyra rum varav tre sovrum och en optimal planlösning, erbjuder detta boende tillräckligt med utrymme för hela familjen. Pricken över i:et är att d ú har din parkeringsplats på uppfarten i direkt anslutning till bostaden. Åkarp är en lugn och familjevänlig ort, endast 9 kilometer från både Malmö och Lund. Här finns flera förskolor och tre skolor inom bekvämt gångavstånd, samt närhet till matbutiker, pizzerior och restauranger. Utöver det är Åkarp en utmärkt plats för pendlare, med bekväma buss- och tågförbindelser som är lättillgängliga till fots. Dessutom, bara 3 kilometer bort, ligger både Burlöv Center, som erbjuder ett brett utbud av shoppingmöjligheter, och Burlövsbadet, ett modernt badhus med fyra pooler och möjlighet till träning med virtuell tränare och interaktiv gruppträning. Åkarp har också Alnarp i väst, där Lantbruksuniversitetet finns. Alnarp erbjuder en botanisk trädgård, Alnarpsparken, och i parken finns Alnarps slott från 1862, som numera används av universitetet. Slottet rymmer även Sveriges lantbruksuniversitets trädgårdscentrum och landets största trädgårdsbibliotek. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 17