Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lundsholm Älgstigen 37, null, Kristinehamns kommun
Lundsholm Älgstigen 37, null, Kristinehamns kommun, bild 2
Lundsholm Älgstigen 37, null, Kristinehamns kommun, bild 3

Lundsholm Älgstigen 37

Fritidshus
Kristinehamns kommun
Notar
975 000 kr
48 m²
2 rum
2 000 m² tomt

- Sommaridyll! - Stor naturskön tomt - Vy över Vänerns glittrande vatten! - 25 minuter till Karlstad Med utsikt över Vänern i Ölme saluförs nu denna sommaridyll. En möjlighet för hela familjen att förvärva en fastighet på en fantastisk plats för sig själva och kommande generationer. På Lundsholm Älgstigen 37 bor ni med promenadavstånd till vattnet och närmsta badplats. Utemiljön är naturskön på en stor tomt som löper runt huset. En rejäl altan har byggts till på utsidan med vy mot Vänern. Detta blir den naturliga platsen där man umgås över något gott att äta och dricka. Vid entrén finns ytterligare en altan för att spendera tid tillsammans utomhus. På den stora tomten har man på flertalet ställen sjöutsikt. Ett populärt sommarstugeområde där man kan släppa stress och rutiner för att komma tillbaka utvilad. Interiört bor man med ett fräscht och fullutrustat kök i en öppen planlösning där möjligheten till att elda finns för de kallare dagarna på året. Vidare finns ett stort sovrum samt ett duschrum och en hall. På tomten finns en gäststuga som erbjuder övernattning om man skulle få besök av gäster. Varmt välkomna med er anmälan för visningen!

  • Premium
Skrakvägen 33, Skattkärr, Karlstads kommun

Skrakvägen 33

Lägenhet
Skattkärr, Karlstads kommun
Notar
1 895 000 kr
113 m²
4 rum
vån 1/2
5 658 kr/mån
16 770 kr/m²

- Villakänsla med alla fördelar av en bostadsrätt och förening. - Två parkeringsplatser från start varav en garageplats! - Skolor och förskolor i området. - Populära lekparken Tegelparken för barn i alla åldrar. - Coopbutik i anslutning till boendet. - Fantastisk natur med både strövområden och bad i närheten. - Två härliga utemiljöer varav en stor terrass. Nu erbjuds ett av de populära bostadsrättsradhusen på omtyckta Skrakvägen. Ett perfekt boende för hela familjen där ni får många fördelar med en villa samtidigt som ni också bor med alla bekvämligheter och enkelheten av en bostadsrättsförening. Området är lummigt och erbjuder en hemtrevlig känsla med mycket grönska. Stor lekpark och Coopbutik precis i närheten gör vardagen väldigt enkel. Skolor och förskolor finns i området och lokaltrafiken är väldigt bra och tar er smidigt in till stadskärnan för restaurangbesök eller shopping. Interiört bor ni med plats för hela familjen. På bottenplan återfinns hall, tvättstuga, sovrum, förråd, vardagsrum, kök med utgång till den stora terrassen, duschrum samt ett förråd för förvaring. Köket och vardagsrummet har bra yta och gör det enkelt att möblera med det man behöver. Terassen från köket är rejäl och här kan man inreda med både matbord och loungedel. Badrummet på nederplan har kakel och klinker. Praktiskt med egen tvättstuga vilket underlättar en hektisk vardag. Genomgående fina ytskikt gör det enkelt att bara flytta in och börja trivas. Vid entrén finns ytterliggare en utemiljö vilket gör det enkelt att välja när man vill ha sol eller skugga. På ovanvåningen finns det två sovrum, tvä klädkammare för rikligt med förvaring samt ett till badrum med badkar. Skattkärr är ett familjärt med område i Karlstad med lite av en bykänsla, ett rikt föreningsliv, bra gemenskap och fin natur. Längs Skattkärrsvägen som går genom samhället finns frisör, bibliotek, bensinstation, mataffär, gym, massör och läkare. Det finns flera förskolor att välja bland och Skattkärsskolan med elever från förskoleklass till sexan. Calandkoncernen, Hedbergs mekaniska och Torgnys trä hör till de större företagen i området. Tegelparken som stod klar 2018 är en annan välbesökt plats för alla åldrar. I lekparken finns bland annat en särskild yta för skateboard, inlines och sparkcykel, gungor av olika slag, rutschkana, lekhus och kryptunnel. Bredvid är det full aktivitet på boulebanorna. Varmt välkommen till ert nya hem. Vi ses på visningen!

  • Plus
  • Uteplats
Kanikenäsbanken 33B, Yttre hamn, Karlstads kommun
Kanikenäsbanken 33B, Yttre hamn, Karlstads kommun, bild 2
Kanikenäsbanken 33B, Yttre hamn, Karlstads kommun, bild 3

Kanikenäsbanken 33B

Lägenhet
Yttre hamn, Karlstads kommun
Notar
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/6
3 905 kr/mån
36 944 kr/m²

- Inglasad balkong med Vänern som närmsta granne. - Interiör med kvalitativa materialval och bra standard. - Bada på sommaren och åk skridskor på vintern. Äntligen finns möjligheten att förvärva en av de eftertraktade 2:orna med inglasad balkong mot Vänerns skvalpande vatten som tavla i bakgrunden. Här investerar ni inte bara i ett boende utan även i det marina läget och den livsstil som följer med området. Utanför dörren kan man bada och åka båt på sommaren och på vintern tar man med fördel fram skidskorna och tar sig en tur. Många av de boende i området kallbadar på vintern. Helt klart en unik boendemiljö för dig som sätter höga krav på ditt boende! Interiört bor ni med bra och fräsch standard.I hallen finns avhängning för ytterkläder och skor direkt till höger om entrén. Ytterligare förvaring i form av en garderob. Till vänster in i bostaden återfinns sovrummet samt ett till stort utrymme som enkelt kan användas som en klädkammare/förråd eller varför inte ett tv-rum?. Vidare till vänster hittar vi det fräscha duschrummet med vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Lyxigt med golvvärme som gör tofflor överflödiga. Något som är väldigt praktiskt och som underlättar en hektisk vardag är den installerade tvättmaskinen. Ovanför denna finns en arbetsbänk samt överskåp för förvaring. Avslutningsvis ligger kök och vardagsrum i en öppen modern lösning som gör det väldigt luftigt och socialt. Tack vare fönster i två väderstreck får ljuset möjlighet att spela fritt samtidigt som man som boende får den underbara vattenkontakten vart du än tittar. Köket kommer signerat Marbodal som är kvalitativt. Ta sedan klivet ut på den fantastiska inglasade balkongen som verkligen är bostadens juvel. Här spenderar ni gärna mycket tid tillsammans med goda vänner och familj medan skvalpet från vattnet gör er sällskap. Bostadens förråd finns här ute för enkel access. Inglasningen förlänger säsongen och gör att denna används som ett extrarum till bostaden större delen av året. Förutom föreningens egna parkeringsplatser finns det även garageplatser i det nya parkeringshuset. Om intresse finns för en plats där så förvaltas dessa av Apcoa parking. Kontakta dem på följande sätt för aktuell status av tillgängliga platser. Mail: [email protected] Tel: 08-556 306 70. Kanikenäsbanken är ett väldigt omtyckt boende för dig som sätter höga krav på din boendemiljö. Då kontakten med Vänern är uppenbar finns möjlighet för bad på sommaren och skidskor på vintern. Flertalet av Karlstads mest populära restauranger ligger en kort promenad bort. Jag önskar dig varmt välkommen på visning. Vi ses!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Karmgatan 79, Våxnäs, Karlstads kommun

Karmgatan 79

Lägenhet
Våxnäs, Karlstads kommun
Notar
1 095 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 315 kr/mån
14 503 kr/m²

- Toppfräsch standard - Parkering från start! - Låg avgift i trygg HSB förening. - Inglasad balkong Med största nöje presenterar jag nu denna denna toppfräscha 3:a på populära Karmgatan. Tack vare den genomgående fina standarden är det bara att flytta in och börja trivas. Föreningen har en riktigt stark ekonomi där parkering ingår från start. Belåningen för föreningen ligger endast på 1640 kr/kvm. Inga avgiftshöjningar som man kunde se just nu. Avstämning med ordförande 2024-05-14. Läget på bostaden ligger avskilt och lugnt samtidigt som du har all service nära när du ska göra dina ärenden. Interiört är bostaden i riktigt bra skick. I hallen finns avhängning för ytterkläder och skor direkt till vänster om entrén. Lite längre in till vänster i bostaden tar en inre hall er vidare till ett duschrum och till ett av de två sovrummen. Duschrummet har kakel och klinker och här finns anslutning för en tvättmaskin. Sovrummet har bra storlek vilket gör det enkelt att få plats med dubbelsäng och tillhörande förvaring. Till höger om entrén finns bostadens andra sovrum som idag används som ett barnrum. Från detta rum har ni utgång till den inglasade balkongen som fungerar som ett extra rum större delen av året. Från sovrummet tar ni er vidare in i det renoverade och fina köket. Avslutningsvis finns ett stort vardagsrum där man får plats med både soffgrupp och matbord för den som önskar det. Fint genomgående ljusinsläpp från två håll i bostaden. HSB Brf Våxnäs är en välskött förening med god ekonomi, som omfattas av fastigheterna Ramen 1 och 2 i Karlstad. Föreningens hus bildades 1963. De har adresserna Karmgatan 59-115 och är belägna ca 2,5 km från både centrum och Bergvik köpcenter. Föreningens fastigheter är fullvärdesförsäkrade hos Folksam där även bostadsrättstillägg ingår. Service, fin natur och förbindelser finns alldeles runt knuten. Välkommen med er intresseanmälan!

  • Balkong

Visar alla 4