Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Tomas Ekström Svahn

Tomas Ekström Svahn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gribbyvägen 86, Spånga - Solhem, Stockholms kommun
  • Ons 15 maj kl 18:30
Gribbyvägen 86, Spånga - Solhem, Stockholms kommun, bild 2
Gribbyvägen 86, Spånga - Solhem, Stockholms kommun, bild 3

Gribbyvägen 86

Villa
Spånga - Solhem, Stockholms kommun
Notar
8 950 000 kr
186 + 99 m²
7 rum
830 m² tomt

Varmt välkomna till denna attraktiva byggmästarvilla om totalt 302 kvm (186 boa + 99 bia + 17 kvm garage) belägen i det populära Solhem. Huset ligger på en privat belägen södervänd tomt med uteplats och inglasat uterum mot söder. Mot norr gränsar trädgården mot ett skogsparti vilket skapar en privat sfär på tomten med lagom avstånd till grannarna. På tomten finner ni bland annat ett persikoträd som ger frukt. Ljust och välkomnande entréplan med fin representativ entré från vilken ni når vidare till kök, vardagsrum, övre plan och nedre plan. Invid hallen finner ni gäst-wc och tvättnedkast. Det rymliga köket är utrustat med köksö och har fina ljusinsläpp i söder och väster vilket ger en trivsam atmosfär. Från köket når ni direkt ut till den fina uteplatsen i söder med ett fint solläge under hela dagen. Generöst vardagsrum med ljusinsläpp i söder och öster, från vardagsrummet når ni ut till den inglasade altanen. Det övre planet har hela fem sovrum av god storlek, badrum och gäst-wc samt tvättnedkast. Från den övre hallen når ni ut på en södervänd balkong med fin utsikt över närområdet. Källare med bra takhöjd, gillestuga med öppen spis, gym, wc och tvättstuga. Här finner ni matkällare, klädkammare samt ett större förrådsutrymme under garaget. Rymligt garage med entré från husets framsida. Laddbox är installerad, fiber är indraget och huset är radonsanerat. Huset har ett fint läge och centralt läge i Solhem invid Solhems BP. Kort promenad ned till Spångavägen där ni kan ta buss 117 mot Brommaplan åt ena hållet och Spånga Torg åt andra hållet. Från huset är det promenadavstånd till trivsamma Spånga Torg med gott om trevliga småbutiker, som Dennis kött och Spånga Konditori av och med årets bagare 2015 Gabriel Di Gredo. Här finns flera trevliga restauranger, ett välsorterat Ica, frisör, bank m.m. Det finns i närområdet flera populära grundskolor, förskolor samt ett gymnasium, simhall. Kommunikationerna in mot stan är mycket goda och med pendeln når ni Odenplan på 10 minuter och Centralen på 13 minuter. Det finns dessutom ett stort utbud av busslinjer mot Brommaplan, det stora Vällingby centrum, Kista m.m. Om ni tar bussen mot Brommaplan kan ta er till den trevliga Kyrksjön med badbrygga och motionsspår, Bromma Bistro med sin trevliga uteservering och den italienska restaurangen Mille Lire.

  • Premium
Cervins väg 53, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
  • Ons 15 maj kl 17:30
Cervins väg 53, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 2
Cervins väg 53, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 3

Cervins väg 53

Villa
Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Notar
6 490 000 kr
135 + 59 m²
6 rum
600 m² tomt

Varmt välkomna till detta Forsgrenshus i timmerpanel som uppfördes 1985 med en unik charm och fantastiska utemiljöer i söder. Huset har ett av områdets bättre lägen med en plan södervänd tomt skyddad från insyn och stor altan i soligt läge. Här finns ett separat isolerat garage av god storlek med förråd, friggebod om ca 10 m2, cykelförråd och vedbod. Det finns ytterligare en altan i väster och en balkong i västläge. Goda innermått med trivsamma sociala ytor med stora ljusinsläpp och en magnifik öppen spis med kamininsats i vardagsrummet. Hela huset upplevs som mycket ljust och trevligt med fina ljusinsläpp på bägge planen. På entréplanet finner ni ett arbetskök med gott om skåpsförvaring och arbetsytor invid vilket det finns en matplats med fönster ut mot väster. Entréplanet har tre sovrum av god storlek samt ett badrum utrustat med golvvärme och handdukstork. Invid köket finner ni tvättstugan och ett förråd med egen ingång. På det övre planet finner ni ett stort och ljust allrum med stor takkupa samt utgång till en balkong med fint solläge i väster. Här uppe finns ytterligare ett sovrum av god storlek samt ett badrum med badkar. På det övre planet finns fyra rymliga kattvindar. Huset har ett bra läge området på en lugn gata med mycket lite biltrafik. Här bor ni invid grönytor och tennisbanor med nära till bra kollektivtrafik med buss, tunnelbana och pendeltåg samt cykelvägar och lätt att komma ut på de stora allfartsvägarna. Lugnt och skönt med bekvämt promenadavstånd till Ellen Key-skolan med Waldorfpedagogik (F-9) och Bromstensskolan (F-6). Bra cykelavstånd till Spånga IP med utegym, skridskoåkning utomhus och inomhus, löparbanor, skidspår på vintern och flera fotbollsplaner. Skidåkning några hundra meter bort som börjar vid ängarna och fortsätter med dragna spår på Järvafältet. Ängarna är ett härligt grönområde för bollek och häng. Nytt utomhusbad från 2020 Järvabadet ligger 1 kilometer bort. Här finns också 4H gården Spånga By samt flera lekparker. Coop ligger vid Bromstens Torg och en kort cykeltur bort ligger Spånga Torg med alla sina mysiga småbutiker och restauranger. Favoriter bland dessa kan nämnas Spånga konditori med den tidigare årets bagare-vinnaren Gabriel Di Grado och Dennis kött. Här finns också den populära puben Caledonian Inn, välsorterade matbutiker, frisör, Pressbyrå, bibliotek m.m. Inom ett kort avstånd finns Mall of Scandinavia, Bromma Blocks, Vällingby Centrum och Barkarby Handelsplats. Lätt att ta sig snabbt till Bromma Flygplats, Arlanda och E4/E18.

  • Premium
Bennebolsgatan 22, Spånga - Solhem, Stockholms kommun
  • Sön 19 maj kl 12:00
Bennebolsgatan 22, Spånga - Solhem, Stockholms kommun, bild 2
Bennebolsgatan 22, Spånga - Solhem, Stockholms kommun, bild 3

Bennebolsgatan 22

Lägenhet
Spånga - Solhem, Stockholms kommun
Notar
1 990 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3
4 200 kr/mån
37 547 kr/m²

Varmt välkomna till denna eftertraktade gaveltvåa med ett fint läge i Solhem. Planlösningen med ett betydligt större kök än en normaltvåa i området möjliggör att ni placerar ett matbord där. Köket är fint och utrustat med arbetsbänkar i sten, nedsänkt ho, diskmaskin, varmluftugn, induktionshäll, inbyggd micro och kyl/frys i rostfritt. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör att ljuset strömmar fritt i lägenheten. Det fina gavelläget för med sig att vardagsrummet har fönster i två väderstreck och från vardagsrummet når ni ut på den inglasade balkongen med ett fint solläge i väster. Sovrummet har plats för en större dubbelsäng, garderobsvägg och en kontorsyta i en nisch. Stort badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Välskött förening med stora dolda tillgångar i 15 hyresrätter kvar, när någon av dessa säljs går intäkterna de boende till gagn. Föreningen äger marken med den trivsamma innergården och man har 34 parkeringsplatser plus 22 carportplatser varav 5 stycken har laddstolpe. Husen är utrustade med hiss och fiber finns indraget. När ni läser årsredovisningen så notera att hyresrätterna ej får räknas in i andelstalen vilket gör att föreningens reella belåning/kvm är betydligt lägre då man förutsätter att dessa ombildas till bostadsrätter. Läget i Solhem är mycket eftertraktat med ett kort promenadavstånd till Spånga Torg med sina trivsamma småbutiker inklusive Dennis kött och Spånga konditori med årets bagare 2014 Gabriel Di Grado. Här finns välsorterad ICA, Coop, ett flertal restauranger som nyöppnade KELP med vinbar, frisör och både STC och Member 24. I Spånga finns flera fina idrottsplatser inklusive nyrenoverad simhall och Spånga IP med konstgräsplaner, ishall, löparbanor, utegym och idrottshall. Från Spånga Torg kan ni ta pendeln till Odenplan på tio minuter och T-Centralen på 13 minuter. Det finns ett överflöd av busslinjer mot stora delar av de omkringliggande områdena. Varmt välkomna på visning önskar Tomas Ekström Svahn på Notar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Småbrukarvägen 46A, Spånga Sundby, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:00
Småbrukarvägen 46A, Spånga Sundby, Stockholms kommun, bild 2
Småbrukarvägen 46A, Spånga Sundby, Stockholms kommun, bild 3

Småbrukarvägen 46A

Radhus
Spånga Sundby, Stockholms kommun
Notar
7 000 000 kr
135 m²
5 rum
5 417 kr/mån
51 852 kr/m²

Känslan av amerikansk östkust är påtaglig i detta trivsamma parhus uppfört 2019/20. Huset har ett högt och privat läge i området på en gata med lite genomfartstrafik. Här uppe på kullen når solen altanen och under många timmar. Entréplanet har en öppen planlösning mellan det exklusivt utformade köket och vardagsrummet med stora spröjsade ljusinsläpp och eldstad. Köket har arbetsytor med carraramarmor och en generös köksö. Från vardagsrummet kommer ni ut på den stora altanen med privat läge och fina solmöjligheter. Entréplanet bjuder också på ett fräscht badrum, tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter. Det övre planet rymmer tre sovrum och den övre hallen kan med fördel användas som TV-hörna. Här finns också ett välutrustat badrum. Charmigt vindsplan med fint frilagda takbjälkar som används som allrum men kan användas som sovrum. Vindsplanet har två rymliga kattvindar med nyinglagt golv. Fördraget trefasuttag på terrass (för bubbelpool t ex). Kamin från Camina, dimmer i alla rum förutom på plan 3, säljaren har larm från Verisure. Sotning genomförd 2023. Huset har ett trivsamt och lugnt läge i området på behagligt avstånd från större genomfartsgator. Det finns bra skolor i närområdet med Sundbyskolan och förskola några hundra meter bort. En bit längre bort i Solhem finns Spånga gymnasium. Mycket bra kommunikationer med bussar till Spånga Torg (3-4 min) för vidare transport med pendeln till Odenplan (10 min) och T-Centralen (13 min). Härifrån går också bussar till Alvik och på vardagar till Danderyd, via Rissne, Hallonbergen med anknytning till Blå tunnelbanelinje. Åt andra hållet når ni Brommaplan med buss och tunnelbanans gröna linje. Invid Spånga Torg finner ni ett fantastiskt utbud av små butiker inklusive Dennis kött, Åsas fisk och Spånga konditori med årets bagare 2014 Gabriel Di Grado. Här finns välsorterad ICA, Coop, restauranger och frisör. I Spånga finns flera fina idrottsplatser inklusive nyrenoverad simhall och Spånga IP med konstgräsplaner, ishall, löparbanor, utegym och idrottshall.

  • Premium
  • Uteplats
Bennebolsgatan 24, Spånga - Solhem, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 14:00
Bennebolsgatan 24, Spånga - Solhem, Stockholms kommun, bild 2
Bennebolsgatan 24, Spånga - Solhem, Stockholms kommun, bild 3

Bennebolsgatan 24

Lägenhet
Spånga - Solhem, Stockholms kommun
Notar
1 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
4 200 kr/mån
37 642 kr/m²

Varmt välkomna till denna fräscht attraktiva tvåa med ett fint läge i Solhem. Lägenheten upplevs som mycket ljus och trivsam med fina sociala ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Här kan ni njuta av ett glas vin med vänner medan ni lagar middag. Från vardagsrummet når ni ut på den stora inglasade balkongen i sydost med utsikt över den trevliga innergården. I vardagsrummet finns plats för både matbord, workstation och en soffgrupp. Lägenheten har ett bra läge i huslängan med mer sol än i de högre numren på samma gård. Fint sovrum av god storlek där ni har gott om plats för dubbelsäng och gott om förvaringsmöjligheter i garderobsväggen. Fräscht badrum med nyinstallerad duschvägg samt handdukstork. Smart planerad hall med gott om förvaring. Välskött förening med stora dolda tillgångar i 15 hyresrätter kvar, när någon av dessa säljs går intäkterna de boende till gagn. Föreningen äger marken med den trivsamma innergården och man har 34 parkeringsplatser plus 22 carportplatser varav 5 stycken har laddstolpe. Husen är utrustade med hiss och fiber finns indraget. När ni läser årsredovisningen så notera att hyresrätterna ej får räknas in i andelstalen vilket gör att föreningens reella belåning/kvm är betydligt lägre då man förutsätter att dessa ombildas till bostadsrätter. Läget i Solhem är mycket eftertraktat med ett kort promenadavstånd till Spånga Torg med sina trivsamma småbutiker inklusive Dennis kött och Spånga konditori med årets bagare 2014 Gabriel Di Grado. Här finns välsorterad ICA, Coop, ett flertal restauranger som nyöppnade KELP med vinbar, frisör och både STC och Member 24. I Spånga finns flera fina idrottsplatser inklusive nyrenoverad simhall och Spånga IP med konstgräsplaner, ishall, löparbanor, utegym och idrottshall. Från Spånga Torg kan ni ta pendeln till Odenplan på tio minuter och T-Centralen på 13 minuter. Det finns ett överflöd av busslinjer mot stora delar av de omkringliggande områdena. Varmt välkomna på visning önskar Tomas Ekström Svahn på Notar. Förråd ca 3,05 kvm enligt säljaren

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bennebolsgatan 10, Spånga - Solhem, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 14:45
Bennebolsgatan 10, Spånga - Solhem, Stockholms kommun, bild 2
Bennebolsgatan 10, Spånga - Solhem, Stockholms kommun, bild 3

Bennebolsgatan 10

Lägenhet
Spånga - Solhem, Stockholms kommun
Notar
1 990 000 kr
51 + 7,1 m²
2.5 rum
4 618 kr/mån
39 020 kr/m²

Välkomna till en riktigt fräsch 2,5:a med unik planlösning och passar för dig som söker det speciella. Lägenheten ståtar med en uteplats om hela 24 kvm i fint soligt sydostläge. Den har nyligen genomgått en ytskiktsrenovering och upplevs som mycket fräsch och väl omhändertagen. Den fina planlösningen ger er ett kombinerat vardagsrum och köksavdelning med fina ljusinsläpp mot den trivsamma innergården. Lägenheten har två sovrum som med fördel kan användas som sovrum och hemmakontor. Fräscht badrum utrustat med badkar, kombinerat tvättmaskin och torktumlare och golvvärme. I hallens förlängning finner ni en rymlig klädkammare. Föreningen anses vara en av de bästa i området med en välskött ekonomi och både hus och innergård är välskötta. Föreningen äger marken och i avgiften ingår kabel-TV (17 kanaler) och bredband 1000 Mbit/s från Ownit. Som medlem har man tillgång till föreningens tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum, samlingslokal och övernattningsrum. Föreningen har 34 parkeringsplatser och 22 carport-platser, varav 6 med laddplatser. Förråd på ca 3,5 kvm enligt säljaren. I månadsavgiften ingår 35,06 kr för den utökade uteplatsen. (kontakta ansvarig mäklare för mer info) Läget i Solhem är mycket eftertraktat med sin placering långt bort från vägar och de stora rörelserna av människor. Samtidigt är det inte längre än fem minuters promenad bort till det trivsamma Spånga Torg med sina trivsamma småbutiker inklusive Dennis kött och Spånga konditori med årets bagare 2014 Gabriel Di Grado. Här finns välsorterad ICA, Coop, ett flertal restauranger som nyöppnade KELP med vinbar, frisör och både STC och Member 24. I Spånga finns flera fina idrottsplatser inklusive nyrenoverad simhall och Spånga IP med konstgräsplaner, ishall, löparbanor, utegym och idrottshall. Från Spånga Torg kan ni ta pendeln till Odenplan på tio minuter och T-Centralen på 13 minuter. Det finns ett överflöd av busslinjer mot stora delar av de omkringliggande områdena. Varmt välkommen på visning önskar Tomas Ekström Svahn Notar

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Värstagårdsvägen 6, Spånga - Solhem, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:00
Värstagårdsvägen 6, Spånga - Solhem, Stockholms kommun, bild 2
Värstagårdsvägen 6, Spånga - Solhem, Stockholms kommun, bild 3

Värstagårdsvägen 6

Lägenhet
Spånga - Solhem, Stockholms kommun
Notar
2 200 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1,5/3
4 483 kr/mån
41 509 kr/m²

Varmt välkomna till denna attraktiva gaveltvåa med ett av områdets främsta lägen. Lägenheten är fräscht renoverad med nya parkettgolv i hela lägenheten och ommålade väggar, tak och snickerier. Den unika takhöjden ger tillsammans med de många fönstren i tre väderstreck skänker ett fint ljus till bostaden. Generösa innermått med fina sociala ytor där ni i allrummet rymmer både matbord och soffgrupp invid den fräscha köksdelen. Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och härifrån når ni ut på den trivsamma balkongen med fint solläge i sydost. Säljaren använder också loftgången i fritt sydvästläge som uteplats. Invid den praktiskt utformade hallen finner ni badrummet som är utrustat med golvvärme och vattenburen handdukstork. Ovan badrummet finns ett rymligt loft för förvaring eller sängplats. Balkong ca 3,78 m2 enligt tidigare ägare Förråd ca 3,525 m2 enligt tidigare ägare Välkomna till en av Solhems mest populära föreningar som är en telestation som gjordes om till bostadsrättsförening 2005. Huset har en unik karaktär med en vackert gul fasad och lägenheter med fantastisk takhöjd. Föreningen äger marken och har 12 parkeringsplatser på innergården. Huset är utrustat med hiss och i källaren finns ett rymligt förråd som tillhör lägenheten. Läget är mycket bra på en lugn återvändsgata invid Spånga Torg med alla sina mysiga småbutiker och restauranger. Favoriter bland dessa kan nämnas Spånga konditori med den tidigare årets bagare-vinnaren Gabriel Di Grado och Dennis kött Här finns också den populära puben Caledonian Inn, välsorterade matbutiker, frisör, m.m. Kommunikationerna är mycket bra med pendeltåget som tar in till Odenplan på endast 10 minuter och T-Centralen på 13 minuter samt flertalet busslinjer mot Brommaplan, Kista, Sundbyberg m.m. I närområdet finns flera populära grundskolor som Solhemsskolan, Kunskapsskolan och Solhemsängens skola, Spånga gymnasium och flera förskolor. För barnen och idrottsintresserade vuxna finns det bra möjligheter att utöva sin idrott. Stora Spånga IP har flera fullstora fotbollsplaner, ishall, inomhushall, utegym och löpbanor på vilka man ordnar skidspår på vintern. Mitt bland villabebyggelsen ligger den fina gräsplanen Gläntan. På ett kort promenadavstånd från lägenheten finns både STC och Member24.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bennebolsgatan 38, Spånga Solhem, Stockholms kommun
Bennebolsgatan 38, Spånga Solhem, Stockholms kommun, bild 2
Bennebolsgatan 38, Spånga Solhem, Stockholms kommun, bild 3

Bennebolsgatan 38

Lägenhet
Spånga Solhem, Stockholms kommun
Notar
3 800 000 kr
103 m²
4 rum
vån 3
6 329 kr/mån
36 893 kr/m²

Varmt välkomna till denna mycket attraktiva och fräscha gavelfyra. Lägenheten har ett högt och fint läge och får genom sitt gavelläge med fönster i tre väderstreck mycket fina ljusinsläpp. Lägenheten har goda sociala ytor med ett stort vardagsrum från vilket ni når ut på den stora inglasade balkongen. Fräscht renoverat kök med hel kyl och frys i rostfritt, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, inbyggd micro och diskmaskin. Tre sovrum med bra storlek där master bedroom har en gardrobsvägg och ett av sovrummen har en stor klädkammare. Fräscht badrum utrustat med golvvärme, handdukstork och tvättmaskin. Förråd ca 4,86 m2 enligt säljaren Balkong ca 6,72 m2 enligt säljaren Föreningen är mycket välskött och har en trivsam innergård med fruktträd och hela 55 parkeringsplatser och 19 carportplatser. En del av dessa är utrustade med laddstolpe. Föreningen äger marken och i nummer 34 finns en välutrustad tvättstuga. Fiber finns indraget i huset och ingår i avgiften. Läget i Solhem är mycket eftertraktat med sin placering långt bort från vägar och de stora rörelserna av människor. Samtidigt är det inte längre än fem minuters promenad bort till det trivsamma Spånga Torg med gott om trevliga småbutiker, som Dennis kött och Spånga Konditori av och med årets bagare 2015 Gabriel Di Gredo. Här finns flera trevliga restauranger, ett välsorterat Ica, frisör, bank m.m. Det finns i närområdet flera populära grundskolor, förskolor samt ett gymnasium, simhall och den stora Spånga Idrottsplats med många fotbollsplaner, löparbanor, inomhushall, ishall och utegym. Den lilla gräsplanen Gläntan ligger inne i det vackra villaområdet i Solhem. Kommunikationerna in mot stan är mycket goda och med pendeln når ni Odenplan på 10 minuter och Centralen på 13 minuter. Det finns dessutom ett stort utbud av busslinjer mot Brommaplan, det stora Vällingby centrum, Kista m.m.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Avestagatan 12, Spånga - Solhem, Stockholms kommun
Avestagatan 12, Spånga - Solhem, Stockholms kommun, bild 2
Avestagatan 12, Spånga - Solhem, Stockholms kommun, bild 3

Avestagatan 12

Lägenhet
Spånga - Solhem, Stockholms kommun
Notar
3 700 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 2
7 413 kr/mån
37 949 kr/m²

RING FÖR VISNING 0708-677032 Varmt välkomna till en trivsam gavelfyra med två balkonger och ett lugnt läge i Solhem. Lägenheten har fönster i tre väderstreck och upplevs som ljus och trivsam. Goda sociala ytor i vardagsrummet från vilket ni kommer ut på den större sydostvända inglasade balkongen med fint solläge. Köket har fönster i två väderstreck och här finns plats för ett matbord. Badrummet är stort och utrustat med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Tre sovrum av god storlek samt rymlig klädkammare i hallens förlängning. Förråd ca 6,15 kvm enligt säljaren Föreningen är mycket välskött med fina, påkostade huskroppar och en trivsam och välskött innergård med lekytor. Föreningen har en stor tvättstuga och en övernattningslägenhet med fyra sängplatser samt flera cykel- och barnvagnsförråd. Föreningen har idag hela 87 p-platser inklusive 6 gästplatser, antingen med el eller utan el för 300-450 kr/mån. Läget är mycket bra med ett lagom promenadavstånd till Spånga Torg med alla sina mysiga småbutiker och restauranger. Favoriter bland dessa kan nämnas Spånga konditori med den tidigare årets bagare-vinnaren Gabriel Di Grado, Dennis kött och Åsas fisk. Här finns också den populära puben Caledonian Inn, välsorterade matbutiker, frisör, Pressbyrå m.m. Kommunikationerna är mycket bra med pendeltåget som tar in till Odenplan på endast 10 minuter och T-Centralen på 13 minuter samt flertalet busslinjer mot Brommaplan, Kista, Sundbyberg m.m. I närområdet finns flera populära grundskolor som Solhemsskolan, Kunskapsskolan och Solhemsängens skola, Spånga gymnasium och flera förskolor. För barnen och idrottsintresserade vuxna finns det bra möjligheter att utöva sin idrott. Stora Spånga IP har flera fullstora fotbollsplaner, ishall, inomhushall, utegym och löpbanor på vilka man ordnar skidspår på vintern. Mitt bland villabebyggelsen ligger den fina gräsplanen Gläntan. På ett kort promenadavstånd från lägenheten finns både Puls och Träning och Fitness24seven.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mamrevägen 30, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
  • Sön 19 maj kl 12:00
Mamrevägen 30, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 2
Mamrevägen 30, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 3

Mamrevägen 30

Villa
Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Notar
6 490 000 kr
129 m²
5 rum
812 m² tomt

Varmt välkomna till Mamrevägen och denna mycket trivsamma trävilla med ett fint läge i området. Huset ligger på en lugn återvändsgata och har en plan trädgårdstomt med fina gräsytor och en stor altan i soligt söderläge. Välkomnande entréplan med vardagsrum och matsal i fil med utgång från vardagsrummet till trädgården. Stort och trivsamt kök med direkt utgång till den underbara altanen med fint söderläge. Invid köket ligger tvättstugan. På entréplanet finns ett fräscht badrum. Det övre planet erbjuder fyra bra sovrum av god storlek samt ett badrum utrustat med badkar. Underbar trädgårdstomt om 812 kvm med fina gräsytor för barnens lek och på den stora altanen kan ni njuta av solen dagen lång. Bra uppfart med plats för flera bilar och trädgårdsförråd. Fint läge i området med ett direkt närhet till både Ellen Key-skolan och Bromstensskolan samt förskolan Spiran och flera lekplatser. I Bromstens centrum finns livsmedelsbutik och några restauranger som serverar allt från hamburgerrestaurang, tapas och pizza. Goda bussförbindelser mot Spånga Torg eller mot Rissne centrum och tunnelbanans blå linje in mot city. Från Spånga Torg når ni Odenplan på 11 minuter och T-Centralen på 13 minuter med pendeln. Invid Spånga Torg finner ni ett fantastiskt utbud av små butiker inklusive Dennis kött, Åsas fisk och Spånga konditori med årets bagare 2014 Gabriel Di Grado. Här finns välsorterad ICA, Coop, restauranger och frisör. I Spånga finns flera fina idrottsplatser inklusive nyrenoverad simhall och Spånga IP med konstgräsplaner, ishall, löparbanor, utegym och idrottshall. Inom ett kort avstånd finns Sundbyberg med sitt fina utbud av restauranger och butiker, Mall of Scandinavia, Bromma Blocks, Vällingby Centrum och Barkarby Handelsplats. Lätt att ta sig snabbt till Bromma Flygplats, Arlanda och E4/E18. Den planerade breddningen av järnvägsspåren har pausats, läs mer hos Trafikverket: https://www.trafikverket.se/vara-projekt/projekt-i-stockholms-lan/malarbanan-tomteboda-kallhall/nyheter-for-projekt-malarbanan/2024/2024-03/ny-granskning-av-jarnvagsplanen-for-huvudsta--duvbo/

  • Premium
Erik Tegels väg 11, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00
Erik Tegels väg 11, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 2
Erik Tegels väg 11, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 3

Erik Tegels väg 11

Lägenhet
Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Notar
1 990 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/2
3 919 kr/mån
34 912 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma tvåa intill Bromstens torg. Lägenheten bjuder på ett ljust och lättmöblerat vardagsrum med plats för en större soffgrupp, tv-möbel och hyllsystem. Fint stilrent kök med vita skåpsluckor, gott om arbetsyta på bänkskiva i trä och utrymme för matplats. Köket är fullutrustat med bland annat kyl/frys, diskmaskin, spishäll, fläkt och ugn. Härifrån nås utgången till balkongen som har underbart solläge! Stort och rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöjligheter. Fräscht helkaklat badrum med dusch, spegelskåp, kommod och handdukstork. Rymlig och välkomnande hall med en stor klädkammare och plats för avhängning av kläder och skor. Tillgång till stort källarförråd i samma port. HSB Brf Gunilla är en stabil förening bestående av 111 bostadsrätter. Tillgång finns till 56 parkeringsplatser och 16 garageplatser. Låg belåning med endast 2531 kr/kvm! Centralt läge invid Bromstens Torg med livsmedelsbutik, pub och några restauranger som serverar bland annat hamburgare, tapas och pizza. Goda bussförbindelser mot Spånga Torg eller mot Rissne centrum och tunnelbanans blå linje in mot city. I högtrafik på morgonen och eftermiddag går bussar hit var femte minut. Från Spånga station når ni Odenplan på 11 minuter och T-Centralen på 13 minuter med pendeln. Invid Spånga Torg finner ni ett fantastiskt utbud av små butiker inklusive Dennis kött, Åsas fisk och Spånga konditori med årets bagare 2014 Gabriel Di Grado. Här finns välsorterad ICA, Coop, restauranger och frisör. I Spånga finns flera fina idrottsplatser inklusive nyrenoverad simhall och Spånga IP med konstgräsplaner, ishall, löparbanor, utegym och idrottshall. Inom ca 10 minuter med bil finns köpcentrum som Mall of Scandinavia, Bromma Blocks, Vällingby Centrum och Barkarby Handelsplats. Det är lätt att ta sig snabbt till Bromma Flygplats, Arlanda och E4/E18. Att har nära till båda E4 och E18 gör att det ofta är möjligt att välja flera olika vägar för att slippa hamna i köer. Förrådet är ca 4,2 m2 och balkongen ca 2,77 m2 (uppmätt med mätverktyget på Iphone)

  • Premium
  • Balkong
Salagatan 17, Spånga - Solhem, Stockholms kommun
Salagatan 17, Spånga - Solhem, Stockholms kommun, bild 2
Salagatan 17, Spånga - Solhem, Stockholms kommun, bild 3

Salagatan 17

Lägenhet
Spånga - Solhem, Stockholms kommun
Notar
3 700 000 kr
96,5 m²
4 rum
vån 3
7 007 kr/mån
38 342 kr/m²

Varmt välkomna till denna eftertraktade gavelfyra med en unik takhöjd. Lägenheten ligger högst upp på gaveln och får genom sitt läge stora ljusinsläpp från tre väderstreck. Trivsam planlösning där vardagsrummet nyttjar den fina takhöjden med ljusinsläpp nästan upp till taket. Lägenheten har två balkonger, en större med fritt söderläge och en mindre med fint västläge. Bra kök med gott om plats för ett matbord, gavelläget ger köket fönster i två väderstreck. De tre sovrummen är av bra storlek där ni från master bedroom når ut på den stora södervända balkongen. Fräscht badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Förråd ca 7 kvm enligt säljaren Stora balkongen ca 8 kvm enligt säljaren Lilla balkongen ca 2 kvm enligt säljaren Föreningen är mycket välskött med fina, påkostade huskroppar och en trivsam och välskött innergård med lekytor. Föreningen har en stor tvättstuga och en övernattningslägenhet med fyra sängplatser samt flera cykel- och barnvagnsförråd. Föreningen har idag hela 87 p-platser inklusive 6 gästplatser, antingen med el eller utan el samt 22 laddplatser. Läget är mycket bra med ett lagom promenadavstånd till Spånga Torg med alla sina mysiga småbutiker och restauranger. Favoriter bland dessa kan nämnas Spånga konditori med den tidigare årets bagare-vinnaren Gabriel Di Grado och Dennis kött Här finns också den populära puben Caledonian Inn, välsorterade matbutiker, frisör, Pressbyrå m.m. Kommunikationerna är mycket bra med pendeltåget som tar in till Odenplan på endast 10 minuter och T-Centralen på 13 minuter samt flertalet busslinjer mot Brommaplan, Kista, Sundbyberg m.m. I närområdet finns flera populära grundskolor som Solhemsskolan, Kunskapsskolan och Solhemsängens skola, Spånga gymnasium och flera förskolor. För barnen och idrottsintresserade vuxna finns det bra möjligheter att utöva sin idrott. Stora Spånga IP har flera fullstora fotbollsplaner, ishall, inomhushall, utegym och löpbanor på vilka man ordnar skidspår på vintern. Mitt bland villabebyggelsen ligger den fina gräsplanen Gläntan. På ett kort promenadavstånd från lägenheten finns både Puls och Träning och Fitness24seven.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 12