Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Mäklare Angela Hamstad

Angela Hamstad

Om mig

Med 15 års erfarenhet som mäklare i Söderort har jag en gedigen lokalkännedom och ett utbrett kontaktnät. Flertalet av mina kunder har varit återkommande under åren och det är fantastiskt att få följa sina kunder genom livet. Jag lägger stort fokus på noggrannhet och ett genuint engagemang i varje genomförd affär. Hör av dig så berättar jag gärna mer om hur jag jobbar!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Jönåkersvägen 17, 3 tr, Svedmyra/Enskede, Stockholms kommun
  • Kommande

Jönåkersvägen 17, 3 tr

Lägenhet
Svedmyra/Enskede, Stockholms kommun
Notar

Pris saknas

56 m²

2 rum

3 903 kr/mån

Välkommen till denna välrenoverade tvåa högst upp i huset med insynsskyddat läge och vacker utsikt över trädtoppar och hustak. Genomgående erbjuds ett ljust och luftigt boende med generösa och lättmöblerade ytor. Generöst och välrenoverat kök med gott om förvaring och arbetsytor samt separat matplats invid fönster. Vardagsrummet erbjuder utgång till balkong med fri utsikt och flertalet soltimmar under eftermiddag/kväll. Gott om förvaring samt ett stambytt badrum med såväl tvättpelare som duschhörna. Föreningen består av en fastighet där alla gemensamma utrymmen nås via källarplanet och på baksidan av fastigheten finns ett stort allmänt grönområde för grill och umgänge. Fastigheten är väl underhållen och uppvärmningen är bergvärme. Föreningen har till viss del bundna räntor, 4 kvarvarande hyresrätter samt en god kassa. Svedmyra är ett härligt område till stor del bestående av villabebyggelse. Här bor man på höjden, en kort promenad från T-bana Svedmyra och Tallkrogen som tar dig till Stockholm Central på ca 15 minuter. Här bor ni dessutom granne med Majroskogen som är omtyckt för sin fantastiska natur och sitt friluftsliv. För mer grönområden finns också Svedmyraskogen. Bortsett från goda kommunikationer och närhet till natur finns också sushirestaurang, thairestaurang och pizzeria i området. Likaså fantastiska ICA Kvantum BEA med allt från charkdisk till målarfärg. Härliga Oppundaparken med lekplats, fotbollsplan samt utegym finns endast ett par hundra meter från lägenheten. Välkommen på visning!

  • Balkong
Skönviksvägen 286, 3 tr, Stureby - Enskede, Stockholms kommun
  • Kommande

Skönviksvägen 286, 3 tr

Lägenhet
Stureby - Enskede, Stockholms kommun
Notar

Pris saknas

32 m²

1.5 rum

2 544 kr/mån

Välkommen till denna mysiga och rymliga 1,5:a med fantastisk planlösning, fri och grönskande vy samt direkt närhet till T-bana. Lägenheten ligger helt insynsskyddat högt upp i fastighet som erbjuder hiss. Fantastisk utsikt över grönska och himmel. Här är allt genomgående mycket fräscht och modernt med ljusa ytskikt och gediget parkettgolv. I lägenheten ryms generöst allrum med gott om plats för både stor soffgrupp och matbord. Rikligt ljusinsläpp från två mycket generösa fönsterpartier. Separat finns en rymlig sovalkov med plats för dubbelsäng. Här finns även ett modernt kök med ljusa skåpluckor, goda arbetsytor samt bra förvaringsmöjligheter. Anslutande matplats med utrymme för 4–6 sittande. Snyggt badrum med duschhörna samt entréhall med mycket generösa förvaringsmöjligheter. Enligt föreningens lägenhetsförteckning är lägenheten 1 rok men disponeras av säljaren som 1,5 rok. Här erbjuds du ett boende i lugna och mysiga Stureby i bostadsrättsförening från 2006 som äger marken. På föreningens gård har medlemmarna tillgång till grillplats och stor gräsmatta för picnicpläd och på varje våningsplan finns en gemensam balkong som kan nyttjas av de boende. Här har bor du endast ett par minuters gångväg från tunnelbanan som på cirka 15 minuter tar dig in till T-centralen. Pizzeria, utegym samt café finns i närområdet. Inom promenadavstånd finns även nyöppnade Deli by Matboden där man kan införskaffa fredagsmyset, avnjuta en trerätters eller slinka in på ett glas vin. På fantastiska ICA BEA, som ligger på Handelsvägen, hittar man allt från målarfärg till livsmedel. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss

Visar alla 2