Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Eric Hultman

Eric Hultman

Om mig

Som född och uppväxt på Södermalm så finns en genuin förkärlek, ett intresse och kunskap för denna stadsdel. Detta ser jag som en stor fördel i mitt yrke. Då en bostadsförsäljning är en av livets största affärer så är det väldigt viktigt för mig att alla inblandade ska känna sig säkra och välinformerade genom hela affären. Med det sagt så är jag redo att lägga ner all den tid och ork som krävs för att just din specifika försäljning ska överträffa förväntningarna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ringvägen 66, Södermalm, Stockholms kommun
Ringvägen 66, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Ringvägen 66, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Ringvägen 66

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Notar
5 595 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 4
4 505 kr/mån
95 641 kr/m²

Varmt välkomna till denna fantastiska tvåa med en utsikt som sträcker sig långt ut i Söderort! Belägen vid Eriksdal så bor ni i det bästa av två världar, direkt närhet till natur men samtidigt endast minuter ifrån Skanstull med tunnelbana, köpcentrum, restauranger och fik. Väl inne i lägenheten möts man med en rymlig hall med god avhängning. Vidare in hittar man det kaklade badrummet som är utrustat med handfat, wc, dusch, handdukshängare, samt tvättmaskin. Vardagsrum och kök har stora fönster med ett trevligt ljussinsläpp. Köket är utrustat med kyl/frys, diskho, diskmaskin, ugn/mikro samt spishäll. I köksdelen finns även plats för ett matbord. Vidare in i vardsrummet finns plats för en större soffgrupp och övrig vardagsrumsmöblering. Från vardagsrummet när man även sovrummet som idag är utrustat med en 180-säng. Här finns även utrymme för garderob. Från sovrum når man den stora, fantastiska balkongen med plats för både matbord och soffgrupp. Lägenheten som är belägen på 4:e våningen samt utan bebyggelser i vägen har utsikt hela vägen till Globen. Området Eriksdal blir allt mer populärt då närheten till naturen finns i direkt närhet, trots att man bor på Södermalm. Med endast några minuters gång når ni Årstaviken och dess trevliga promenadstråk. I samma veva så har man restauranger, bra kommunikationer med buss och tunnelbana samt övrig socialt liv endast minuter åt andra hållet. Brf Eriksdal har en stark ekonomi där belåningen per meter sjunker årligen. Föreningen har även 16 st parkeringsplatser utomhus som de hyr ut där samtliga platser har laddplats samt en lokal som genererar hyresintäkter. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Småbrukets backe 14, Visättra ängar, Huddinge kommun
  • Budgivning pågår
Småbrukets backe 14, Visättra ängar, Huddinge kommun, bild 2
Småbrukets backe 14, Visättra ängar, Huddinge kommun, bild 3

Småbrukets backe 14

Lägenhet
Visättra ängar, Huddinge kommun
Notar
1 695 000 kr
40 m²
2 rum
vån 0,5
2 214 kr/mån
42 375 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa belägen i ett centralt och naturnära område. Nyproducerad från 2019 har lägenheten en hög standard med genomtänkta materialval och en stor balkong i söderläge med utsikt mot det öppna fältet. Ett bekvämt och toppmodernt boende med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp! Välplanerade 40 kvm med stilfullt kök som erbjuder gott om maskinell utrustning, ett helkaklat och fräscht badrum med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Från hallen nås det rymliga sovrummet med plats för en stor säng och garderober. Bostaden ligger i ett attraktivt och lugnt område med busstopp utanför dörren. I närområdet finns ett stort utegym, sporthall (Flemingsbergshallen) samt gymmet Medfit som är Stockholms största rehab- och träningscenter. Tvärs över gatan hittar du Flemingsbergs naturreservat med elljusspår och vandringsleder, som på vintern görs om till skidspår, du har även nära till Flottsbro och Lida friluftsområde. I närheten ligger Visättra Sportcenter med ishall, frisbeegolfbana och konstgräsplan. Flemingsberg är ett område med stor potential och flera byggprojekt på gång i området så som shopping, restauranger, nöje, kultur och utbildning. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2