Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Roxana Sabouri

Roxana Sabouri

Om mig

Med driv utöver det vanliga, otrolig hängivenhet och stenhårt arbete ser jag till att vi tillsammans når toppresultat! Utmärkelser - Mest rekommenderade mäklaren på Notar 2022 - Topp 5 mest säljande mäklaren Notar 2022 - Mest rekommenderade mäklaren i Sundbyberg HELÅR 2022 (Topp 2) - En av Sveriges 100 mest rekommenderade mäklare (2021) - Flertalet föreningsrekord runtomkring i Sthlm!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ladugårdsgatan 4, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Ladugårdsgatan 4

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
1 995 000 kr
44 m²
2 rum
vån 4
2 892 kr/mån
45 341 kr/m²

Hörnlägenhet med fönster i olika väderstreck och balkong i soligt läge! Här bor du i en öppen atmosfär med ett optimalt ljusinsläpp! Välkomnande hall med goda avhängningsytor. Fullutrustat och helkaklat badrum och välplanerat sovrum. Fantastiskt kök i stilren färg och bra förvaring. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar goda sociala ytor. Från vardagsrummet når man den rymliga balkongen i bästa solläget! - Hörnlägenhet, sällan till salu! - Högt upp med balkong och fri från insyn! - Stabil brf med god ekonomi och låg avgift. Varmvatten ingår i avgiften och solceller finns på taket. - Hiss och förråd i huset - Belägen i Ursvik som är ett växande område - Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Tvärbana som planeras att färdigställas 2024/2025 - Här får man allt nyproduktion bjuder på med bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor. - Flertalet träningsanläggningar i närheten: SATS Ursvik. STC-gym samt Parhourhallen. En bit bort ifrån huset ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och promenadgångar i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser. I närheten av bostaden finns Arigato sushi, Ursvik kök & bar restaurang Brödernas, mini-livs, ett gym, café och SATS Ursvik. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett lugnt och barnvänligt område. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det är lätt att ta sig överallt. Ursvik är i ständig utveckling. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går precis utanför till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen. Ifrån Sundbybergs centrum kan man sedan välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar. Inom kort kommer tvärbanan till Ursvik som planeras att färdigställas 2024/2025 Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Gamla Enköpingsvägen 180, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:10
Gamla Enköpingsvägen 180, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Gamla Enköpingsvägen 180, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Gamla Enköpingsvägen 180

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
2 795 000 kr
67 m²
3 rum
vån 5
4 036 kr/mån
41 716 kr/m²

Med en smart planlösning och genomgående hög standard med ljusa materialval. Här bor du i en öppen atmosfär med fönster i två väderstreck samt solig balkong utan insyn! Välkomnande hall med garderober med goda avhängningsytor. Fullutrustat och helkaklat badrum och två välplanerade sovrum med gott om förvaring i klädkammare samt garderober. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar goda sociala ytor. Vardagsrummet har en mycket luftig atmosfär tack vare takhöjden och flertalet fönster som ger ett underbart ljusinsläpp. Från köket når man den rymliga balkongen i bästa solläget. - Rymlig balkong i söderläge högt upp utan insyn - Brf med god ekonomi, låga avgifter samt solceller! - Helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin & torktumlare - Buss 504 för vidare färd med tunnelbana, pendeltåg och tvärbana - Tvärbanan i Ursvik beräknas vara klar 2024 med en station strax utanför bostaden. Kombinationen av närheten till skola och förskola, naturreservat och bra kommunikationer ger ett optimalt boende att trivas i. Garaget ligger under huset med hiss upp till bostaden. I närheten av bostaden finns flertalet restauranger (sushi, brödernas, pizzeria, grabbarna gryt, Ursviks kök och bar), nyöppnat kafé Cande, minilivs (Handlarn) med postombud, skönhetssalonger och gym. På andra sidan Enköpingsvägen finns bland annat Willys, Hornbach Systembolaget och Coop. Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är under utveckling. Ett stenkast från lägenheten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbanan beräknas stå klar i området 2024. I närheten av fastigheten finns STC gym, relativt nyöppnad och stor SATS-anläggning finns några minuter från bostaden. I närheten av lägenheten finner ni även Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med MTB spår (mountainbike spår) samt bra löp- och vandringsstigar utmärkta upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, flertalet grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Franstorpsvägen 6, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:20
Franstorpsvägen 6, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Franstorpsvägen 6, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Franstorpsvägen 6

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
3 995 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 1
5 393 kr/mån
55 103 kr/m²

Varmt välkommen till en topprenoverad 3:a med fräscht kök och stambytt badrum. Denna vackra lägenhet finner du på en lugn gata nära Sundbybergs centrum. Från lägenheten är det endast 1 minuts promenad till tvärbana och ca 5 minuter till T-bana, pendeltåg, fjärrtåg och bussar. Lägenhetens kvadrat disponeras på ett mycket bra sätt för ett optimalt boende. Köket är stilrent och med goda arbetsytor. Full maskinell utrustning erbjuds i form av diskmaskin, spishäll, fläkt, ugn, mikro samt kyl och frys. Vidare erbjuder bostaden ett rymligt vardagsrum som går att möblera helt efter tycke och smak. Här finns plats för såväl stor soffgrupp och rejäl matplats. Stora fönsterpartier i kombination med härliga balkongen som ger hela rummet ett svårslaget ljusinsläpp. Badrummet är modernt och helkaklat samt utrustat med wc, vikbara duschväggar, spegelskåp och tvättmaskin kombinerad med torktumlare. Bostadens båda sovrum erbjuder gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt garderober. Samtliga ytskikt är renoverade och hela bostaden andas lyx. Samtliga garderober är utbytta och förvaringen är optimalt planerad. - Stabil HSB- förening i Sundbybergs bästa läge! - Gemensam, privat och grönskande innergård med grillmöjligheter - Stambytt badrum - Fräscht kök och fint renoverade ytskikt genomgående. - Centralt beläget med gångavstånd till all kommunikation, grönområden och service. - Parkeringsmöjligheter finns i föreningen, med och utan laddstolpe. Välskött HSB-förening med god ekonomi. Föreningen har en mysig och lummig innergård med grillmöjligheter samt lekplats. Här bor du på Sundbybergs absoluta bästa adress, nära intill Bällstaåns glimmande vatten och trivsamma båtliv samtidigt som pulsen i centrala Sundbyberg är ett stenkast bort. Längst bort på Franstorpsvägen ligger vackra Tuvanparken och där ser ni ner mot vattnet och Sundbybergs strandpromenad. Förutom pendeltåg erbjuder Sundbyberg dessutom tunnelbana, tvärbana och bussar. Härifrån kan man t.o.m. gå till Bromma flygplats. Gångavstånd har man även till Bromma Blocks ett av Sveriges modernaste köpcentrum eller varför inte ta en promenad längs vattnet förbi Pampas Marina i Solna och vidare till Vasastan eller Kungsholmen. Bara någon minut bort har man Signalfabriken med butiker, gym och restauranger. Sundbyberg är en stad i staden med allt inom räckhåll! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brännarvägen 5, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:55

Brännarvägen 5

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
2 195 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/4
3 489 kr/mån
46 702 kr/m²

I bästa läget med smart planlösning, genomgående hög standard med ljusa materialval och fina fönsterkarmar finner ni denna bostad. Här bor du i en öppen atmosfär med stora och många fönster. Välkomnande hall med goda avhängningsytor. Fullutrustat och helkaklat badrum med tvättmaskin och välplanerat sovrum med egen klädkammare med separat fönster. Fantastiskt kök i stilren grå färg och bra förvaring även här finns ett fönster. Från sovrummet når du ett mindre rum som kan nyttjas som hemmakontor, walk-in-closet eller ett mindre extra rum! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar goda sociala ytor. Rummet har en mycket luftig atmosfär tack vare takhöjden och flertalet fönster som ger ett underbart ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man den rymliga balkongen med sol! - Härlig balkong i soligt läge - Smart planlösning med ett stort sovrum och ett mindre rum (med fönster) som kan nyttjas som kontorsrum, barnrum eller walk-in-closet. - Kombinerad tvättmaskin och golvvärme i badrummet. - Modern och fräsch bostad - Belägen i Ursvik som är ett växande område - Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Tvärbana som planeras att färdigställas 2024/2025. Ca 15 minuters gångavstånd till Rissne T-bana. - Matbutiker, kafé, gym och restauranger alldeles i närheten. Gångavstånd till Igelbäck naturreservat (ca 15min). - Här får man allt nyproduktion bjuder på med bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor. En bit bort ifrån huset ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och promenadgångar i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser. I närheten av bostaden finns Arigato sushi, restaurang Krubb samt Ursviks kök och bar, mini-livs och ett gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach, SATS, Systembolaget och Coop. Ursvik är ett lugnt och barnvänligt område. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det är lätt att ta sig överallt och med cykelavstånd till Mall of Scandinavia och Sundbybergs centrum är möjligheterna oändliga! Ursvik är i ständig utveckling. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går strax utanför till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen. Från Sundbybergs centrum kan man sedan välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar. Tvärbanan är under uppbyggnad i Ursvik. Ursviks torg som blir hjärtat av området med flertalet restauranger, butiker och vårdcentral planeras att färdigställas 2024/2025. Under våren 2024/2025 öppnar även tvärbanan med två stationer i Ursvik (ena vid torget och andra i norra delen av området). Välkomna på visning eller kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Marknadsvägen 37, Täby Centrum, Täby kommun

Marknadsvägen 37

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Notar
2 995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1
4 650 kr/mån
38 397 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga 3:a. Här bor ni i populär och stabil HSB-förening med någon minuts promenadavstånd till Täby Centrum och utmärkta kommunikationer. Lägenheten är belägen på första våningen med omtyckt läge nära Täby C. De 82 kvm erbjuder en mycket trivsam planlösning med generösa sovrum och ljusa och sällskapsvänliga sociala ytor. Vardagsrummet är stort till ytan och ger plats för möblering av både matplats för den som önskar samt rejäl soffa med soffbord och tv-möbel. Sovrummen är båda bra i storlek och erbjuder flera möbleringsalternativ för dubbelsäng, förvaringsmöbler och annan önskvärd möblering. Praktiskt är att lägenheten erbjuder ett badrum samt en separat wc, båda helkaklade och fräscha. Här finns även en fantastisk inglasad balkong i soligt läge! Områdets bästa gård som ligger närmast Täby C och en grön härlig gård. Bostaden kan enkelt göras om till en fyra. - Närhet till Täby C med all dess service, affärer och restauranger! .- Få minuters promenad till Täbys bästa kommunikationsalternativ. Roslagsbana och bussar i alla olika riktningar! - Närhet till grönområden och promenadstråkar - Närhet till populära förskolor och skolor - Stabil och solid HSB förening - Inglasad balkong som kan nyttjas som ett extra rum året om - Förråd i huset Brf Volten är en välskött och populär HSB förening med låga avgifter där TV-utbud från ComHem, bredband och p-plats ingår i avgiften. Föreningens fastighet består av 830 stycken lägenheter i fem kringbyggda gårdar. Föreningen ligger ett stenkast från Täby Centrum som har ett brett utbud av affärer för shopping, service och populära restauranger. Precis utanför centrumet finns ytterligare generöst utbud av restauranger, caféer, träningsanläggningar samt simhall och mycket mer. När du bor i Täby har du aldrig långt till grönområden eller badplats. Inte långt från bostaden ligger de trevliga motionsspåren och promenadstråken i Ensta och kring Näsbyviken. Samma sak gäller såväl Norrskogens utomhusbad som Näsa Ängs havsbad. Dessutom är det bara ca 2 km till Näsbyvikens båtliv, Djursholms golfklubbliv och Rönningesjöns fågelliv. Flera attraktiva skolor ligger i området, däribland Byängsskolan bara ett stenkast från lägenheten. På promenadavstånd ligger Tibble Fria Gymnasium, Täby Enskilda Gymnasium samt ÅVA Gymnasium. Boende intill Täby Centrum har utmärkta kommunikationer att tillgå. Med Roslagsbanan tar du dig på ca 20 min till Östra Station. Från Täby Centrums bussterminal utgår flertalet busslinjer. Välkomna!

  • Balkong
Fredsgatan 4A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Fredsgatan 4A

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
6 495 000 kr
86 m²
3 rum
vån 5
6 621 kr/mån
75 523 kr/m²

För er som söker en trea utöver det vanliga erbjuds nu denna exklusiva lägenhet i centrala Sundbyberg! En fantastisk takhöjd på ca 3,25 meter ger en luftig och trivsam atmosfär. Via vackra pardörrar i glas nås den härliga balkongen som vetter mot föreningens lugna innergård och bjuder på sol under hela dagen. Köket är en dröm i sig med vita skåpluckor och full maskinell utrustning. I anslutning till köket finns det utrymme för stor matplats vid fönstret. De sociala ytorna med balkong, vardagsrummet och köket skapar en naturlig plats för vänner och familj att umgås. Badrummen är exklusiva och nyrenoverade i absoluta toppskick, det ena med dusch varav det andra med badkar och tvättmaskin. De två sovrummen ligger avskilt och på det övre planet och är ljusa och generösa till ytan med gott om plats för bred säng, arbetshörna om så önskas och förvaringsmöjligheter. Lägenheten är i mycket gott skick med genomgående fina ytskikt och materialval. Golvet pryds av ett klassiskt stilrent parkettgolv och samtliga väggar är målade i harmoniska färger. Mycket goda förvaringsmöjligheter erbjuds i bostadens många garderober samt i separat källarförråd. Föreningens fina innergård är den vackraste och största i Sundbyberg. Den är som en egen grönskande oas mitt i centrum med bland annat grillplats, lekplats och gräsytor. Skolgatan ligger i ena änden av Sundbybergs mest centrala gata, Sturegatan, i skyddat läge omgivet av en grön oas. Bostadsrättsföreningen Spiikens Backe är en väl fungerande förening med totalt 124 bostadsrätter samt två lokaler som hyrs ut, fördelat på olika byggnader kring gården. I föreningen finns tillgång till övernattningslägenhet med fyra bäddar, tre tvättstugor, barnvagnsförråd samt ett hobbyrum. På gården har föreningen ett eget miljöhus där boende har tillgång till omfattande källsorteringsmöjligheter. Det finns dessutom garage med parkeringsplatser och mc-platser, och på innergården finns parkeringsplatser med laddstolpe. I år kommer lånen amorteras av, det investeras i solceller och värmeoptimering i fastigheterna. Gemensam upphandling av el har precis skett vilket gynnar medlemmarna rent ekonomiskt. Föreningen är en Riksbyggen-förening och har en informativ hemsida där du kan läsa mer: https://www.spiikensbacke.se/ Från lägenheten har man endast några få minuters promenad (ca 5 min) till utmärkta kommunikationer. Här kan man välja och vraka på vilket färdsätt man föredrar; tunnelbana, pendeltåg (endast ca 8 minuter till Sthlm city), tvärbanan (mellan Solna C och Sickla via Alvik) och flertalet busslinjer. All tänkbar service, förskolor, skolor, butiker och restauranger finns också inom ett par minuters promenad. Förutom närhet till kommunikationer och service innebär Sundbyberg också att det är nära ut till naturen. Härliga promenad- och joggingstråk har man kring sjöarna (Löt- och Råstasjön). I Ursvik finns också populära motions- och skidspår. I omgivningen finns flera fina parker, exempelvis Tornparken och den fantastiska Marabouparken, med konsthall, restaurang, café och bar mm. För den som önskar ta en promenad till Vasastan eller Kungsholmen kan man gå längs Bällstaån hela vägen in till city. I slutet av Fredsgatan finns även simhall, idrottsanläggning och mycket mer. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hamngatan 23, Sundbybergs strand - Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Hamngatan 23, Sundbybergs strand - Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Hamngatan 23, Sundbybergs strand - Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Hamngatan 23

Lägenhet
Sundbybergs strand - Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
7 595 000 kr
96 m²
4 rum
vån 4
5 593 kr/mån
79 115 kr/m²

Med ett av Sundbybergs absoluta topplägen, intill Bällstaåns glimmande vatten och trivsamma båtliv, erbjuds nu denna bostad utöver det vanliga. Kombinationen av city (med endast 8 minuters pendelavstånd till Stockholms innerstad) och skärgårdskänslan ger ett optimalt boende att trivas i. Den grönskande gården, båtbryggorna och de stilrent vita fasaderna inger en idyllisk och inbjudande känsla. Husen är moderna i stilrent snitt med samtliga bekvämligheter och praktiska lösningar man kan önska sig. Bostaden ligger på fjärde våningen med en njutbar utsikt sjöutsikt över Sundbybergs strandpromenad. Flertalet fönster i två väderstreck bidrar till ett härligt ljusinsläpp. De sociala ytorna med vardagsrum, kök och utgång till balkong ligger i anslutning till varandra och ger en luftig och generös yta att umgås med familj och vänner. Utöver allt detta erbjuder denna lägenhet ett stort lyxigt badrum med tvättmaskin och torktumlare, en gästtoalett samt tre rymliga sovrum. Lägenheten har genomgående fina väggar och golv i klassisk ekparkett. Gott om förvaringsutrymmen finns i flertalet garderober och separat källarförråd. I ett av sovrummen finns en snygg platsbyggd garderob med inbyggd vinkyl för 120 flaskor - något som sätter extra guldkant på tillvaron. Från vardagsrummet nås en stor balkong med utsikt rakt över vattnet. Här kan ni se båtarna puttra fram och tillbaka från Sundbybergs båtklubb samtidigt som solen kan avnjutas under hela dagen till sen kväll! Här bor ni i en stabil förening med bekvämligheter som hiss hela vägen ner till garaget och förråd i källaren. Föreningen har en gemensam takterass, gemensam bastu samt samlingslokal med övernattningsmöjlighet. Förutom pendeltåg erbjuder Sundbyberg dessutom tunnelbana, tvärbana och bussar. Härifrån kan man tom gå till Bromma flygplats. Gångavstånd har man även till Bromma Blocks ett av Sveriges modernaste köpcentrum eller varför inte ta en promenad längs vattnet förbi Pampas Marina i Solna och vidare till Vasastan eller Kungsholmen. På någon minuts promenad nås Sundbybergs centrum med stort utbud av butiker, restauranger, barer och caféer. Sundbyberg är en stad i staden med allt inom räckhåll! Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ursviks allé 21, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:20
Ursviks allé 21, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Ursviks allé 21, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Ursviks allé 21

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
2 495 000 kr
52 m²
3 rum
vån 4/4
4 100 kr/mån
47 981 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem i hjärtat av Ursvik! Exklusiv lägenhet i populära föreningen "The Tube". Bostaden erbjuder ett stilrent kök, gott om förvaring, helkaklat badrum och en härlig balkong/terrass i soligt läge helt utan insyn! Två rogivande och harmoniska sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Barnrum/kontor perfekt för det andra sovrummet. Denna mini-trea är husets bäst placerade, belägen helt insynsskyddad högst upp i huset med en stor solig balkong i söderläge och fönster åt två väderstreck. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går precis runt knuten till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen. Från Sundbybergs centrum kan man sedan välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar. Med pendeltåget tar man sig smidigt in till T-centralen på endast åtta minuters resetid. - Härlig och väldigt stor terrass/balkong med plats för möblemang/plantering och med sol eftermiddag/kväll! Terrass i söderläge där man kan njuta av många solnedgångar! - Högst upp i huset och ingen granne över, takterrass alldeles intill! Lägenhet helt utan insyn. - Brf med stor och solig takterrass som får nyttjas av föreningens medlemmar och gästlägenhet! - Sovrum med plats för säng och garderober - Hiss, källarförråd och garage i huset. - Minilivs "handlarn" med postombud och mysigt nyöppnat kafé utanför bostaden. - Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Tvärbana som planeras att färdigställas 2024/2025 I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, minilivs, skönhetssalonger och gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger bland annat Willys, Hornbach Systembolaget och Coop. Strax utanför porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Tvärbanan byggs i området och står klar 2024 I närheten av lägenheten ligger också Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ursviks allé 35, Sundbyberg/Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Sön 28 apr
Ursviks allé 35, Sundbyberg/Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Ursviks allé 35, Sundbyberg/Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Ursviks allé 35

Lägenhet
Sundbyberg/Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
2 595 000 kr
59 m²
3 rum
vån 1
5 283 kr/mån
43 983 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visning! Välkommen till denna trea om 59 väldisponerade kvadratmeter med genomgående hög standard och materialval. Här bor du mitt i Ursvik med kommunikationer och service runt hörnet! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en social och öppen yta med plats för stort matbord samt soffgrupp och tv-möbel. Härifrån når vi även den underbara balkongen i söderläge med fri utsikt över den härliga gården. Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Genomgående goda förvaringsmöjligheter i lägenheten. Fräscht badrum med hög standard och tvättmaskin och torktumlare. Ljust kök med extra materialval och fönster som bidrar till luftighet och ljus. - Stabil brf med god ekonomi (en av Ursviks bästa föreningar) - Härlig balkong med sol och gott om plats för möblemang. - Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare i bostaden - Ordentliga sovrum med plats för dubbelsäng, hemmakontoret eller förvaring. - Modern och fräsch bostad - Externt källarförråd. - Belägen i Ursvik som är ett växande område - Förskolor och skolor i närheten (Kymlingeskolan som inrymmer både skola och förskola. Noblaskolan, Älvkvarnsskolan, Forskarens förskola, Milots förskola, Granatäpplets förskola samt Kvarnkullens förskola) - Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. - Ursviks torg med bland annat restauranger, vårdcentral och tvärbana planeras att färdigställas 2024/2025. Läs mer: https://ursvik.se/om-ursvik/ursviks-vastra-delar. - Här får man allt nyproduktion bjuder på med bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor. I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, minilivs, skönhetssalonger och gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger bland annat Willys, Hornbach, Systembolaget och Coop. SATS Ursvik finns i Ursviks entré. Strax utanför porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Tvärbanan byggs i området och står klar 2024/2025 I närheten av lägenheten ligger också Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen! Varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare för anmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Löfströms allé 2D, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Löfströms allé 2D

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Notar
3 495 000 kr
45 m²
2 rum
vån 7/8
3 032 kr/mån
77 667 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga tvåa på populär adress i hjärtat av Sundbyberg! Ett unikt boende i en växande miljö med utmärkta kommunikationer direkt utanför dörren samtidigt som Sundbybergs strandpromenad och Marabouparken finns på någon minuts avstånd. Läget är ungefär så centralt man kan bo i Sundbyberg med ett brett utbud av restauranger och nöjen strax utanför. Bostaden erbjuder öppen planlösning samt stor balkong som sätter extra guldkant på tillvaron! Här bor ni i en våning med exklusiva materialval och ett smakfullt kök. I anslutning till köket finns utgång till den stora härliga balkongen i fritt läge. I andra änden av rummet ges gott om utrymme för soffgrupp och tv-möbler. De sociala ytorna skapar tillsammans med många fönster med svårslaget ljusinsläpp genom hela bostaden. Vidare erbjuder lägenheten ett rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är precis som köket toppmodernt och exklusivt med kombimaskin. BRF Fabriksparken bildades 2018 och är en stabil förening med 153 st bostäder och 3 lokaler. Föreningen har god likviditet, genomför löpande amorteringar och redovisade förra året ett positivt kassaflöde om +2MSEK. Trots föreningens unga ålder så har föreningen lyckats hålla en extremt god ekonomi tack vare de lokaler som drar in direkta intäkter till föreningens kassa. Hissen tar er direkt ner till garaget där platser finns att hyra separat. Utöver detta har föreningen många gemensamma utrymmen som cykelrum, innergård med glashus och grill samt takterrass och gästlägenhet. Missa inte chansen att förvärva en av Sundbybergs bästa tvåor! Läs mer på projektets hemsida: https://arosbostad.se/projekt/fabriksparken/

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Mönstringsvägen 1, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Sön 28 apr

Mönstringsvägen 1

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
3 850 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2
6 266 kr/mån
41 848 kr/m²

Välkommen till en optimalt planerad lägenhet med stor balkong, två badrum och gott om maskinell utrustning! Närhet till skola och naturområden! Här erbjuds en praktisk och välplanerad fyraummare med ett perfekt läge i Stora Ursvik! Lägenheten är perfekt för familjen som kräver bekvämlighet med gott om maskinell utrustning, två badrum och en fantastisk stor terrass/balkong. Master bedroom med eget privat badrum och walk in closet. Bostaden har stora fönsterpartier i olika väderstreck som bidrar till ett härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten. Från vardagsrummet vetter fönstren mot grön härlig omgivning och härifrån nås även den härliga terrassen. Här finns plats för både matbord, grill och sällskapshörna. Gasolgrill från Weber med inbyggd fläkt och timer ingår i köpet. Kombinationen av närheten till skola och förskola, naturreservat och bra kommunikationer ger ett optimalt boende att trivas i. Lägenheten erbjuder generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Med lyxiga badrum, två sovrum och ett master bedroom med egen walk-in closet och eget badrum får du ett boende utöver det vanliga. Garaget ligger under huset med hiss upp till bostaden. Möjlighet till snabbt tillträde. - Terrass om ca 20 kvm med sol förmiddag och eftermiddag i privat läge! Här finns plats för olika typer av möblering, så som matgrupp och loungehörna. - Lugnaste läget i Ursvik, invid villorna och färdigbyggd omgivning. - Stabil och populär brf med låg avgift. Garage i föreningen med laddplatser. - Välplanerad bostad med tre rymliga sovrum. - Närhet till kommunikationer. - Tvärbana som beräknas färdigställas 2024/2025 - Smart planlösning med mycket förvaringsytor - Här får man allt man behöver såsom bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor. Externt förråd i källaren om ca 6 kvm. Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling. Lägenheten ligger någon minut ifrån den nyöppnade Kymlingeskolan som inrymmer både skola och förskola. Redan i samband med de första inflyttningarna i Stora Ursvik öppnades dessutom Pysslingens förskola/skola samt Älvkvarnsskolan på Marieborgsgatan. Under hösten 2010 öppnades den första kommunala förskolan i Stora Ursvik, Granatäpplet. Planering pågår för ytterligare skolor/förskolor i takt med att området växer. Rakt över gatan finns dessutom en utmärkt lekpark och en bollplan. I närheten av bostaden finns nyöppnade restaurangen Matteos, mini-livs och ett gym, Puls & Träning. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och en nyöppnad Coop. I närheten av lägenheten ligger ett litet torg , det så kallade "Pocket Park" som är utformat av konstnärer och landskapsarkitekter. På Oxenstiernas Allé, cirka 50 meter från lägenheten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter . Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Buss 540 går på E18 och nås från Enköpingsvägen vid hållplats Ursvik, bussen går sträckningen Tensta C -Rinkeby - Hallonbergen - Ulriksdals station - Bergshamra - Universitetet. Möjlighet finns att byta till/från buss 157 vid busshållplats Sundbypark södra som ligger på Ursviksvägen där både buss 540 och 504 stannar. Buss 157 går mellan Danderyds sjukhus - Rissne - Spånga

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Marieborgsgatan 67, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Sön 28 apr
Marieborgsgatan 67, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Marieborgsgatan 67, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Marieborgsgatan 67

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
3 995 000 kr
90 m²
4 rum
vån 3
5 877 kr/mån
44 389 kr/m²

Välkommen till en fantastiskt fin fyrarummare med bästa läget i lummiga Ursvik! Balkong högt upp i härligt och insynsskyddat sydvästläge. Bostaden är genomgående ljus och rymlig med fönster i flera väderstreck. Här finns alla bekvämligheter man kan önska av ett boende! Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar till stora sociala ytor och bostaden är utrustad med all maskinell utrustning.. Ett fullrustat badrum med tvättmaskin och torktumlare och extra wc. Tre rymliga sovrum med gott om plats för säng och garderober och från det härliga vardagsrummet nås de fantastiska balkongen i soligt och helt insynsskyddat läge mot harmonisk skog! Mellan sovrummen finns också en rymlig klädkammare med plats för förvaring och annat. Externt förråd finns också i källaren. Här bor man med ett optimalt läge i Ursvik med direkt närhet till Ursviksskogen alldeles i närheten. Flertalet populära förskolor och skolor finns ett stenkast från bostaden. - Högt upp i huset. Sällan till salu! - Stor balkong i ostört och soligt läge, del-inglasad med gott om plats för matgrupp, loungedel, grill mm. - Badrum med tvätt och extra wc. - Lugnaste läget i Ursvik, invid villorna och färdigbyggd omgivning. - Stabil och populär brf med låg avgift. - Välplanerad bostad med tre rymliga sovrum. - Närhet till kommunikationer. - Tvärbana som beräknas färdigställas 2024/2025 - Smart planlösning med mycket förvaringsytor - Här får man allt man behöver såsom bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor. Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är under utveckling. Ett stenkast från lägenheten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbanan beräknas stå klar i området 2024/2025. I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med MTB spår (mountainbike spår) samt bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, flertalet grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stallgatan 30, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Sön 28 apr
Stallgatan 30, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Stallgatan 30, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Stallgatan 30

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
3 150 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
5 639 kr/mån
44 366 kr/m²

Välkomna till denna unika trea högst upp i huset med gigantisk terrass i soligt läge! Lägenheten genomsyras av ljus och rymt med optimal planlösning och fönster i olika riktningar. Stort vardagsrum med plats för det större sällskapet samt halvöppen planlösning mot kök och matplats. Vidare från köket når ni den fantastiska, soliga terrassen som sträcker sig längs med hela vardagsrummet och som kan nyttjas året om! Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ett socialt hem att verkligen trivas i. Badrummet är helkaklat med golvvärme, har bra rymd samt tvättmaskin och torktumlare. Den här lägenheten får bara inte missas! - Trea med härlig terrass, sällan till salu! Högt upp i huset! - Stabil och populär brf. - Hiss med direktaccess till garage och förråd! - Optimal förvaring med flertalet inbyggda garderober. - Välplanerad bostad med två rogivande sovrum. - Flertalet populära förskolor och skolor i området. - Närhet till kommunikationer. - Tvärbana som beräknas färdigställas 2024/2025 - Smart planlösning med mycket förvaringsytor. - Här får man allt man behöver såsom bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor. Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är under utveckling. Ett stenkast från lägenheten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbanan beräknas stå klar i området 2024/2025 I fastigheten finns puls och träning, nyöppnad och stor SATS anläggning finns några minuter från bostaden. I närheten av lägenheten ligger även Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med MTB spår (mountainbike spår) samt bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, flertalet grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Forskningsringen 90B, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Forskningsringen 90B, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Forskningsringen 90B, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Forskningsringen 90B

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
1 895 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 5
3 741 kr/mån
55 735 kr/m²

Högt upp i huset har ni denna fantastiska 1,5:a med balkong och en optimal planlösning. Bostaden är utmärkt för par tack vare sovalkov som rymmer en dubbelsäng. Lägenheten har stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten. Bostaden har en optimal planlösning med generös balkong, en rymlig sovalkov med bra förvaring, badrum med tvättmaskin/torktumlare samt golvvärme. Genomgående ljus ekparkett och ett modernt och praktiskt kök, all maskinell utrustning såsom rostfri kyl/frys, ugn, diskmaskin samt mikro. Förutom det en generös hall med garderober. Kombinationen av närheten till naturreservat, restauranger och bra kommunikationer ger ett optimalt boende att trivas i. - Härlig inglasad balkong högt upp - Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare i bostaden - Stabil brf med god ekonomi och låg avgift. - Hiss, garage och förråd i huset - Belägen i Ursvik som är ett växande område. Ett väldigt trevligt torg med restauranger, butiker och närservice planeras att färdigställas inom snar framtid precis utanför bostaden. - Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Tvärbana som planeras att färdigställas 2024/2025. I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, minilivs, skönhetssalonger och gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger bland annat Willys, Hornbach Systembolaget och Coop. Strax utanför porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. I närheten av lägenheten ligger också Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Näsbyvägen 2, Roslags Näsby, Täby kommun

Näsbyvägen 2

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Notar
1 995 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 7/7
3 592 kr/mån
57 000 kr/m²

Högst upp! Lägenheten erbjuder en öppen planlösning, ett fantastiskt ljusinsläpp och generös takhöjd. Denna bostad finner ni i ett attraktivt högt läge! De stora och luftiga sociala ytorna i vardagsrummet och köket med stora fönster gör att man redan vid ingången till lägenheten möts av ett härligt ljusinsläpp. Bostaden är genomgående ljus med fina ytskikt. Vidare erbjuder detta nyproducerade boende en härlig sovalkov med plats för dubbelsäng, ett modernt utrustat kök med diskmaskin och badrum med kombinerad tvättmaskin med torkfunktion. - Takterrass, utegym, cykelpool och gemensamhetslokal för föreningens medlemmar. - Stor och härlig inglasad balkong i ett högt läge! - Specialbyggd vägg som skärmar av alkovdelen men som skapar luftighet och rymd med halvvägg! - Diskmaskin och tvättmaskin i bostaden. - Sovalkov med plats för dubbelsäng upp till 180 cm - Modern och fräsch bostad. - Hiss i huset. - Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Roslagsbana nås med några minuters promenad. (Roslags Näsby där flertalet roslagsbanelinjer korsar) - Här får man allt nyproduktion bjuder på med bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor. Alla medlemmar kan nyttja den 400 kvm stora takterrassen i perfekt sydvästläge för trivsamma middagar med vänner och familj. Dessutom finns ett fullt utrustat utegym med utsikt över takåsarna. När vädret inte tillåter kan man nyttja orangeriet som upplevs som ett second living room. Det centrala läget gör att du enkelt kan ta dig in till Stockholm city på bara ca 10 min. Vill man istället nyttja Täby C stora shoppingutbud så kan man låna en cykel i föreningens cyckelpool. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Forskningsringen 82A, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun

Forskningsringen 82A

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
2 120 000 kr
38,5 m²
1.5 rum
vån 3
2 949 kr/mån
55 065 kr/m²

Accepterat pris! Välkommen till en toppmodern 1,5a med stor terrass i populär brf med låg avgift! Bostaden kan med fördel nyttjas som en tvåa då det finns plats för dubbelsäng, inbyggda garderober och här finns även fönster! De stora och luftiga sociala ytorna i vardagsrummet och köket med stora fönster gör att man redan vid ingången till lägenheten möts av ett härligt ljusinsläpp. Bostaden är genomgående ljus med fina ytskikt. Vidare erbjuder detta nyproducerade boende ett modernt utrustat kök från vedum med diskmaskin och badrum med tvättmaskin och torktumlare! - Härlig och stor terrass! Sällan till salu! - En av Ursviks senaste föreningar byggt 2021, lyxiga materialval! - Diskmaskin och kombinerad tvättmaskin/torktumlare i bostaden - Ordentligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober - Modern och fräsch bostad - Hiss och förråd i huset - Goda kommunikationsmöjligheter med tvärbana som planeras att färdigställas 2024. - Här får man allt nyproduktion bjuder på med bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor. I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, minilivs, skönhetssalonger och gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger bland annat Willys, SATS, Hornbach Systembolaget och Coop. Buss 504 tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Tvärbanan byggs i området och står klar 2024. I närheten av lägenheten ligger också Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Forskargränd 8, Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun

Forskargränd 8

Lägenhet
Sundbyberg - Ursvik, Sundbybergs kommun
Notar
3 195 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3
5 227 kr/mån
45 643 kr/m²

POPULÄRT OCH HARMONISKT LÄGE MED GRÖN OMGIVNING! Välkommen till en fantastiskt fin trerummare med bästa läget i lummiga Ursvik! Otroligt ljusinsläpp tack vare fönster i hörnläge ut mot gröna Forskarparken! Bostaden är genomgående ljus och rymlig med fönster i flera väderstreck. Här finns alla bekvämligheter man kan önska av ett boende! Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar till stora sociala ytor och bostaden är utrustad med all maskinell utrustning som bland annat diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Ett fullrustat badrum och en wc med tvättmaskin och torktumlare. Två rymliga sovrum med gott om plats för säng och garderober och från det härliga vardagsrum/kök nås den fantastiska balkongen Här bor man med ett optimalt läge i Ursvik med direkt närhet till Ursviksskogen utanför bostaden! Flertalet populära förskolor och skolor finns i närheten. - Sällan till salu! - Balkong i ostört och soligt läge! - Lugnaste läget i Ursvik, invid villorna och färdigbyggd omgivning. - Stabil och populär brf med bland annat gym och bastu - Närhet till kommunikationer. - Tvärbana som beräknas färdigställas 2024 - Smart planlösning med mycket förvaringsytor - Här får man allt man behöver såsom bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor. Brf De fem elementen är en relativt ny men mycket populär bostadsrättsförening i Ursvik. Husen är högt belägna på en kulle, nära Forskarparken. Som avkoppling från vardagsstressen har föreningen dessutom en egen bastu- och relaxavdelning samt gym. Husen i BRF De Fem Elementen är certifierade med Certifiering Miljöbyggnad Silver vilket ger möjlighet till fördelaktig ränta med Gröna lånet. Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är under utveckling. Ett stenkast från lägenheten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbanan beräknas stå klar i området 2024 I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med MTB spår (mountainbike spår) samt bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, flertalet grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Mariehällsvägen 30F, Bromma - Annedal - Mariehäll, Stockholms kommun

Mariehällsvägen 30F

Lägenhet
Bromma - Annedal - Mariehäll, Stockholms kommun
Notar
4 695 000 kr
66 m²
3 rum
vån 7/11
4 619 kr/mån
71 136 kr/m²

Välplanerad och exklusiv kvadratsmart trea med stor balkong i ett högt läge med fantastisk balkong! Bli den första som flyttar in i denna optimalt planerade 3a i nyproducerade Brf Nivå i Mariehäll. Tillträde sker för 2024 och byggåret är 2023/2024. Här har ni en stor balkong om ca 16 kvm! För mer information ta del av bifogade dokument och projektbroschyr. En kort promenad bort ligger mysiga Sundbyberg Centrum med dess genuina småstadskänsla. Här finns alla bekvämligheter du kan önska dig såsom caféer, restauranger, service, gym och matbutiker. Inom promenadavstånd ligger handelsplatsen Bromma blocks med massor av butiker. För den båtintresserade finns flera båtklubbar i området. Kommunikationsutbudet är väldigt bra med bara några minuters promenad till tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, flygbussar och bussar. Från Sundbyberg nås Stockholm C på ca 5 minuter. Se dokumentbroschyr samt tillvalt under "dokument". Om visning önskas, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 18