Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Sofia Sundqvist

Sofia Sundqvist

Om mig

Många år inom serviceyrken samt flera år hos Notar har lärt mig att det viktigaste är att göra kunden nöjd. Rollen som mäklare handlar för mig om att varje affär ska bli så bra som möjligt, för både säljare och köpare. För att kunna uppnå detta arbetar jag med engagemang, tydliga mål och hög tillgänglighet. Med mig som mäklare står du i fokus. Tveka inte att höra av er om ni går i säljtankar, har frågor eller vill ha en värdering av er bostad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sköllerstagatan 58, Rågsved Bjursätrahöjden, Stockholms kommun

Sköllerstagatan 58

Lägenhet
Rågsved Bjursätrahöjden, Stockholms kommun
Notar
2 095 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2
5 021 kr/mån
35 508 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS, ring mäklaren för visning! Välkommen till ditt drömhem i hjärtat av Rågsved, där modernt boende möter bekvämlighet och stil. Denna fantastiska 2 rok-bostadsrätt på 59 kvadratmeter är den perfekta inramningen för ditt nya liv, och huset är helt nybyggd från 2018, vilket innebär att du kan förvänta dig moderna bekvämligheter och kvalitet. Boendet: När du kliver in i denna ljusa och välplanerade bostad möts du av en atmosfär av harmoni och bekvämlighet. Den öppna och rymliga planlösningen skapar en luftig känsla som verkligen låter ditt boende andas. Köket är modernt och stilrent, utrustat med toppmodern utrustning och generösa arbetsytor. Vardagsrummet har stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus och ger dig en vacker utsikt över omgivningen. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matbord, perfekt för trevliga middagar och avkopplande kvällar med vänner och familj. Sovrummet är rymligt och lugnt, vilket gör det till en fristad för avkoppling och återhämtning. Badrummet är smakfullt inrett med stilrena detaljer och moderna materialval. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. Läge: Sköllerstagatan 58 är centralt belägen i Rågsved, med utmärkta kommunikationer och bekvämt avstånd till allt du behöver. Här bor du nära grönområden, skolor, förskolor, och det är endast en kort promenad till tunnelbanan, vilket tar dig till Stockholm city på cirka 20 minuter. Dessutom finns det gott om affärer, restauranger och kaféer inom bekvämt räckhåll, vilket gör det enkelt att njuta av allt som stadsdelen har att erbjuda. För den som söker det perfekta hemmet med moderna bekvämligheter, utmärkt läge och stilren design, är Sköllerstagatan 58 svaret. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sollentunavägen 134, vån 5&6, Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun

Sollentunavägen 134, vån 5&6

Lägenhet
Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun
Notar
7 995 000 kr
167 m²
4 rum
vån 5/5
8 596 kr/mån
47 874 kr/m²

Accepterat pris! Välkommen till denna unika etagelägenhet med inglasad balkong, snedtak och takfönster! Bostaden disponeras som en 4:a i dag men kan enkelt göras om till en bostad med flertal rymliga sovrum (Alternativ planskiss.) En välplanerad lägenhet med många otroliga möjligheter som passar ypperligt för flerbarnsfamiljen eller de allra kräsna. Genomgående ekparkett på golv och vitmålade väggar och modernt kök. Utsikt i 4 väderstreck. De stora fönsterpartierna i varje rum gör att ljusinsläppet disponeras på bästa sätt. Det finns två helkaklade badrum. Ett badrum med dusch och ett med badkar och tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme finns i både badrummen. Stort rymligt vardagsrum som förlängs av den fantastiska inglasade balkongen i perfekt sydväst läge. Ett arbetsvänlig kök och all maskinell utrustning. Goda förvaringsmöjligheter ges med generösa klädkammare samt källarförråd. Läget är ultimat och det är gångavstånd till Sollentuna Centrum med pendeltåg, bussar och fullt serviceutbud som mataffärer, gymanläggningar, bibliotek, bank, restauranger, konditori samt flertalet lokala affärer. Från pendeltågstationen tar ni er in till Stockholms Central på endast 17 minuter. Närhet till grönområde, bad och parker längs Edsviken samt fina promenadstråk för den motionsvillige. Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2