Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Teo Rosén

Teo Rosén

Om mig

Jag är här för att försäkra att din fastighetsresa är så smidig och framgångsrik som möjligt. Jag tror på att skapa starka relationer med mina kunder. För mig är varje kund unik, och jag anpassar min service för att möta dina specifika behov. Som din fastighetsmäklare är jag engagerad i varje steg av processen, från första mötet till den slutliga affären. Min energi och entusiasm smittar av sig och skapar en positiv upplevelse för alla inblandade.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Reuterholmsvägen 23, Älvsjö / Örby Slott, Stockholms kommun

Reuterholmsvägen 23

Lägenhet
Älvsjö / Örby Slott, Stockholms kommun
Notar
2 695 000 kr
75 m²
3 rum
vån -1
4 230 kr/mån
35 933 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade pärla på Reuterholmsvägen 23, belägen i hjärtat av Älvsjö. Denna unika möjlighet att förvärva en modern och välplanerad trea på generösa 75 kvadratmeter väntar på dig. Lägenheten, som ligger på källarplan, har genomgått en renovering som resulterat i en hög standard och en välkomnande atmosfär. När du stiger in möts du av en ljus och inbjudande hall som leder dig vidare in i bostadens hjärta. Det rymliga vardagsrummet är perfekt för avkoppling och sociala tillställningar, med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med dagsljus och skapar en luftig och behaglig känsla. Köket, som ligger i direkt anslutning till vardagsrummet, kombinerar stilren design med funktionalitet och är utrustat med moderna vitvaror, generösa arbetsytor och gott om förvaring. Lägenheten innehåller även två väl tilltagna sovrum med generös förvaring, där det ena sovrummet rymmer en dubbelsäng medan det andra utgör ett idealiskt barnrum eller arbetsrum. Badrummet är helkaklat och praktiskt utrustat med dusch, wc, tvättställ samt tvättmaskin, vilket möjliggör en bekväm och modern livsstil. Belägen i ett lugnt och trivsamt område erbjuder Reuterholmsvägen 23 mer än bara en bostad. Det natursköna läget erbjuder en unik möjlighet att njuta av lugnet från den omgivande skogen, med morgonens fågelsång och sommarens blomsterprakt som bidrar till en fridfull atmosfär. Utforska skogspromenader, njut av picknick i parkerna och ta del av vad utomhuslivet har att erbjuda. För att ytterligare förhöja livskvaliteten finns nödvändiga bekvämligheter såsom matbutiker, inklusive Coop och Lidl, inom gångavstånd. Dessutom underlättas vardagen av närheten till Sjöängsskolan och goda kollektivtrafikförbindelser, vilket gör det enkelt att nå Stockholms många tjänster och faciliteter. Denna fantastiska bostad med sitt attraktiva läge och den unika föreningen av stadsliv och närhet till naturen är en chans du inte vill missa.

Hasselstigen 5, Råsunda, Solna kommun

Hasselstigen 5

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Notar
1 495 000 kr
22 m²
1 rum
vån 2
1 495 kr/mån
67 955 kr/m²

Väldisponerad och trevlig etta på populära Hasselstigen i Råsunda! - Populär adress - Väldisponerad - Nära kommunikationer och restauranger - Stabil brf med god ekonomi - Närhet till grönska - Låg månadsavgift - Stort fönsterparti med gott om ljusinsläpp - inglasad balkong Varmt välkommen till denna mysiga etta på populära Hasselstigen 5. Det stora rummet erbjuder flertalet olika möbleringsalternativ efter dina önskemål. Här finns gott om utrymme för garderober, matbord, soffa och andra trivselmöbler. Stora fönsterpartier i vardagsrum ger ett fint ljusinsläpp i hela lägenheten tillsammans med grönskande utsikt. Köket är praktiskt med gott om förvaring i skåp och lådor. Lägenheten har idag en WC i bostaden, och duschrum installerat i källarplanet. Varmt välkomna att hör av er! I kvarteren runt bostaden finns det gott om välsorterade matbutiker, caféer, restauranger, bagerier och andra trevliga småbutiker. Området har också sin egen SF-biograf i anrika Filmstaden, där även den välkända restaurangen Regissörsvillan finns belägen. En bit bort ligger Solna Centrum med ett brett utbud av modebutiker och god service. I närområdet finns även flera gym, däribland Puls & Träning och SATS. För avkoppling i trevlig parkmiljö rekommenderas grönområdet runt Råstasjön som under vintertid även plogas och möjliggör skridskoåkning. Intill grannsjön Lötsjön finns även ett mysigt och välbesökt café, Gröna Stugan som är perfekt när man blir fika/lunchsugen. Områdets närhet till natur och grönska är ett populärt inslag hos de boende, Hagaparken med Brunnsviken med flera motionsslingor samt tennisbanor och mysiga caféer finns också på bekvämt avstånd. Ursviks motionsområde erbjuder ytterligare motionsslingor och vintertid prepareras populära längdskidspår. Solna är en kommun som växer så det knakar. På några minuters promenadavstånd når man Arenastaden där nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finner ni även Nordens största köpcenter, Mall of Scandinavia som är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga. Läget invid Råsundavägen innebär utmärkta kommunikationer! Närmaste t-bana är Näckrosen (blå linje) ca 3 minuters promenad ifrån bostaden. Precis i närheten passerar flertalet busslinjer, bl.a. buss mot Solna centrum och 515 som går mellan Odenplan och Sundbyberg. Busstorget vid Solna Centrum erbjuder ytterligare busslinjer. Pendeltågstationen ligger ca. 10 minuter från bostaden (Solna Station samt Sundbybergs Station). Tvärbanan trafikerar sträckan mellan Alvik - Solna Station. För den bilburne kommer man enkelt på E18, E4 och E20. Varmt välkomna att höra av er!

  • Balkong
  • Hiss
Södra Långgatan 35B, Råsunda, Solna kommun
  • Budgivning pågår

Södra Långgatan 35B

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Notar
1 495 000 kr
26,1 m²
1 rum
1 632 kr/mån
57 280 kr/m²

Välkommen till denna fridfulla och effektivt planerade etta belägen på markplan på Södralånggatan 35B, ett stenkast från Råsundas pulserande hjärta. När du stiger in i hallen, möts du av en välkomnande och praktiskt designad entré som leder dig in i lägenhetens hjärta. Direkt till vänster om entrén finner du en smart utformad kontorshörna, perfekt för hemarbete eller studier, med tillräckligt med plats för skrivbord och hyllor. Vidare in ligger badrummet som är både stilrent och funktionellt med moderna sanitetslösningar, dusch och utrymme för förvaring av badrumsartiklar. Badrummets genomtänkta layout och ljusa finish bidrar till en känsla av fräschhet och rymd. Vidare öppnar det sig sedan upp mot det rymliga och ljusa köket som harmoniskt övergår i vardagsrumsdelen. Denna öppna planlösning erbjuder en flexibel levnadsmiljö, där köket är utrustat med moderna vitvaror, goda förvaringsmöjligheter och en matplats för två. Köket är designat för att maximera både funktion och estetik. Lägenheten framhävs av dess ovanliga tystnad och fridfullhet, en verklig tillflyktsort från stadens brus. Här erbjuds du en unik chans att skapa ett hem fyllt med lugn och harmoni.

Solnavägen 100A, Råsunda, Solna kommun

Solnavägen 100A

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Notar
3 995 000 kr
58 m²
3 rum
vån 5
4 819 kr/mån
68 879 kr/m²

Välkomna ett modernt hem i Råsunda, där design och funktionalitet möts i en ljus gaveltrerummare med optimal planlösning! Redan i entrén möts ni av rymliga förvaringslösningar tack vare väl tilltagna garderober. Ett generöst sovrum med avslappnande atmosfär erbjuder rikligt med förvaringsutrymme bakom en elegant garderobsvägg med skjutdörrar. Det andra sovrummet, idealiskt som barnrum, badar i naturligt ljus från två omfattande fönsterpartier i olika riktningar. I det praktiska köket, med full utrustning för alla matlagningsbehov, är varje middagsförberedelse en ren glädje. Förvaringsutrymmen och arbetsytorna är rikligt tillgängliga. Vardagsrummet, med plats för såväl soffgrupp som fåtöljer, är den ultimata platsen för att slappna av i veckans slut. Från detta hjärtas rum öppnar sig dörrarna mot en inbjudande balkong som rymmer stora loungemöbler, perfekt för att njuta av utelivet. Lägenheten inkluderar bredband och kabel-TV i månadsavgiften. För den som prioriterar bekvämlighet och tillgänglighet är detta hem ett perfekt val. Med utmärkta förvaringsalternativ både inomhus och i ett separat källarförråd är ordning och reda enkel att upprätthålla. Allt ni behöver finns inom kort avstånd, Mall of Scandinavia bara fem minuters promenad bort, och tunnelbanan inom ett par minuters räckvidd. Precis ner för gatan finner ni Solna Centrum med ett brett utbud av tjänster och shoppingalternativ. För de som söker grönområden finns Skytteholmsparken, Råstasjön, och Lötsjön nära, samt Hagaparken för de som önskar ännu mer natur och rekreation. För kvällens måltid finns ett brett utbud av enkla alternativ, från pizza till sushi, samt hälsosamma val som Café Mezzo. Du bon Pain bageri, känd för sitt prisbelönta bröd, erbjuder det perfekta fikabrödet, medan Filmstaden bjuder in till våfflor vid Portvaktsstugan eller en filmupplevelse i Råsundas egna SF-biograf.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4