Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Mäklare Jessica Alvå

Jessica Alvå

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Liljeholmstorget 14, vån 2, Liljeholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Liljeholmstorget 14, vån 2

Lägenhet
Liljeholmen, Stockholms kommun
Notar
2 995 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2
2 106 kr/mån
73 049 kr/m²

• Låg avgift • Balkong i ett lugnt och soligt sydvästläge mot föreningens gård • Markis och infravärmare på balkongen • Social och öppen planlösning • Rymligt och helkaklat badrum • Utmärkta kommunikationer • Liljeholmens galleria precis intill • Nära grönområden samt Trekanten • Nära populära restauranger och caféer • Stabil förening med god ekonomi • Cirka 10 minuters promenad till Hornstull och Tantolunden Välkomna till denna välplanerade tvåa i fint skick med en stor balkong och ett oslagbart läge med närhet till allt man kan önska! Bostaden har allt som krävs för ett bekvämt och trivsamt boende med all tänkbar service och butiker inom ca. 150 meter från bostaden. Här bjuds man på en genomgående och öppen planlösning med fönster åt två väderstreck, ett välutrustat kök med köksö med bra förvaring, glaskeramikspis med fläkt ovan, kyl/frys och en integrerad diskmaskin. Vidare finns ett rymligt sovrum med garderober och ett helkaklat badrum med golvvärme och kombinerad tvätt- & torkmaskin. För ytterligare förvaring finns även ett rymligt källarförråd. Här bor ni i en stabil och välskött förening som äger marken. Här finns en fin innergård, välorganiserad källsortering samt grovsoprum och fräscha gemensamhetsutrymmen i form av barnvagnsförråd, två tvättstugor, fyra cykelrum, hobbyrum, en föreningslokal som kan användas som gästlägenhet eller för festliga sammankomster samt välorganiserade soprum. Internet (1 000 Mbit/s) och kabel-tv är inkluderat i avgiften som sänkts flertalet gånger tidigare år, senast 2017 med 10 %, 2020 med 5 % och 2021 med 10 %. Avgiften höjdes dock igen nyligen till följd av de höjda räntorna med 15%. Föreningen har även ett garage med vanliga platser samt plats för elbil och MC. Har du besök kan du även enkelt boka gästparkering i garaget. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Bokbindarvägen 55, vån 5, Hägerstensåsen, Stockholms kommun

Bokbindarvägen 55, vån 5

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Notar
3 995 000 kr
65 m²
3 rum
vån 5/6
3 578 kr/mån
61 462 kr/m²

Balkong i söderläge - Låg avgift - Nära buss & T-bana, lekplatser, skolor samt butiker!

  • Balkong
  • Hiss
Bäckvägen 48, vån 3/3, Aspudden - Midsommarkransen, Stockholms kommun

Bäckvägen 48, vån 3/3

Lägenhet
Aspudden - Midsommarkransen, Stockholms kommun
Notar
3 800 000 kr
52 m²
3 rum
vån 3/3
3 363 kr/mån
73 077 kr/m²

Accepterat pris - Visningar sker löpande, kontakta ansvarig mäklare för att boka en tid! • Låg avgift • Låg belåningsgrad & god ekonomi i föreningen • Generös takhöjd och vackra originalattribut • Balkong i söderläge • Fungerande öppen spis • Högst upp i huset med ett genomgående ljusinsläpp Högst upp i huset utan insyn finner ni denna mycket fint renoverade och välplanerade trea med en öppen planlösning och rymliga sällskapsytor, en öppen spis samt stor balkong i ett skönt söderläge. Det höga läget i kombination med ljusa materialval och den genomgående planlösningen skapar en härlig rymd. Från det stora vardagsrummet med öppen spis och plats för större umgänge når man lägenhetens balkong som man kan avnjuta många soltimmar på. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är perfekt för sociala sammankomster med familj och vänner. Ett fint kök där det moderna möter funkischarmen med alla faciliteter som behövs i form av spishäll, infälld ugn, diskmaskin, kyl/frys samt spisfläkt. Lägenhetens två sovrum är placerade med fönster i ett svalt norrläge utan insyn och med milsvid utsikt. Det finns gott om förvaring med garderober i båda sovrummen samt en garderobsvägg i den rymliga hallen. Ljust och helkaklat badrum med plats för tvättmaskin eller badkar om så önskas. För extra förvaring finns ett externt förråd i källaren. Brf Bäckvägen 46-52 är en trevlig och välskött förening med mycket bra ekonomi och lån på endast 2 727 kr/kvm vilket är otroligt lågt. Föreningen består av 36 st bostadsrätter samt 2 st hyresrätter. Fastigheten förvärvades 2000 och många större renoveringar är gjorda så som stambyte av VA och el. Samt även renovering av bland annat tak, fönster och balkonger. På baksidan av huset finns en lekplats, sandlåda och grillmöjligheter för de boende. Det finns även cykelförråd, källarförråd och tvättstuga i porten. I området råder boendeparkering och det finns parkeringsmöjligheter på Bäckvägen samt närliggande parallell- och tvärgator. På Bäckvägen bor man med optimalt och eftertraktat läge mitt emellan Aspudden, Telefonplan och Midsommarkransens centrum nära kommunikationer och service. Med grönskande omgivningar och närhet till Vintervikens glittrande vatten finns det möjlighet till avkoppling, löpturer och bad både sommar och vinter. Läs gärna mer under fliken "Område". Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Nybodaringen 45, vån 3/3, Liljeholmskajen - Årstaberg, Stockholms kommun

Nybodaringen 45, vån 3/3

Lägenhet
Liljeholmskajen - Årstaberg, Stockholms kommun
Notar
2 200 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/3
3 227 kr/mån
73 333 kr/m²

Accepterat pris! Privatvisningar anordnas löpande efter önskemål - Kontakta ansvarig mäklare för att boka en tid. Varmt välkomna till denna charmiga och välplanerade etta på en lugn återvändsgata uppe på mysiga Nybodahöjden. Här bjuds man på en öppen planlösning i ett insynsskyddat läge med utsikt mot föreningens trevliga gård. Det rikliga ljusinsläppet från stora fönsterpartier i kombination med den generösa takhöjden och de sobra färgvalen skapar en ljus och härlig rymd. Bostaden erbjuder ett fint kök som går i vitt med gott om förvaring och är utrustat med kyl/frys, infälld ugn och mikro, integrerad diskmaskin samt en induktionshäll med fläkt ovan. Bostaden är smart planerad och här inryms både stort matbord, soffa och en praktisk sovalkov med plats för 120 cm säng. Gott om förvaringsmöjligheter genom flera djupa garderober i både hall och sovalkov. Helkaklat badrum med vägghängd wc, handfat med spegel ovan, badrumsskåp och dusch bakom en stilren glasvägg. Extra förvaring finns i ett extern förråd. Områdets historia sträcker sig tillbaka till 1936 då Stockholms stad lät uppföra Nybodahemmet, ett kommunalt barnhem som drevs av barnavårdsnämnden 1938-1967. Nybodahemmets byggnader uppfördes i klassicerande modernism och arkitekt var Paul Hedqvist. I samband med utställningen Bygga Bo 1998 byggdes hemmet om till moderna radhus och lägenheter. Området var det första där Stockholms stads program för ekologiskt byggande och energieffektiva och sunda hus tillämpades. Nybodahemmets yttre är väl bevarat och byggnaderna är idag k-märkta. Uppe på Nybodahöjden finns också en minibondgård som ägs av en av de boende som har blivit väldigt populär. Här finns bland annat ryafår, kaniner, undulater, höns och en tupp. Kommunikationerna till och från Nybodahöjden är mycket bra. Busshållplats för linje 134, 154 och 165 mot Liljeholmen finns endast två till tre minuter från bostaden - bussen tar tre minuter till Liljeholmen. Cirka sju minuters promenad till tunnelbana Midsommarkransen och tolv minuter till Liljeholmen. Cirka fem minuters promenad till tvärbana, bussar och pendeltåg vid Årstaberg. Pendeltåget tar sju minuter till T-centralen. I Liljeholmens centrum finns även kommunikationer med tunnelbana, buss samt tvärbana. Här finns även Liljeholmstorget med dess som inrymmer allt du behöver inom shopping, service och flertalet restauranger. På nära avstånd finns även förskolor, grundskolor och gymnasieskola. I närheten finns både grönområden och vackra strandpromenader samt trevliga restauranger och barer vilket skapar en charmig småstadskänsla. Med cykel når du Mälaren på bara ett par minuter med härliga badplatser samt strandpromenader längs med Liljeholmskajen och Årstaviken. Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information.

  • Hiss

Visar alla 4