Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020

Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Mäklare Jessica Alvå

Jessica Alvå

Om mig

Jag jobbar på ett av Notars bäst säljande kontor som även även är det mest anlitade i Hägersten/Liljeholmen. Min specialisering är Söderort men hos Notar har jag förmånen att förmedla bostäder i hela Storstockholm med omnejd så att jag kan följa mina kunder oavsett vart de flyttar. Jag har varit verksam sedan 2017 och vet av erfarenhet att det krävs ett hårt arbete och ett stort engagemang för att kunna leverera en tjänst av högsta kvalité. Jag hjälper dig gärna med din försäljning så ring mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bokbindarvägen 55, vån 5, Hägerstensåsen, Stockholms kommun
  • Kommande

Bokbindarvägen 55, vån 5

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Notar
Pris saknas
65 m²
3 rum
vån 5/6
3 578 kr/mån

Balkong i söderläge - Låg avgift - Nära buss & T-bana, lekplatser, skolor samt butiker!

  • Balkong
  • Hiss
Ekholmsvägen 307, Skärholmen, Stockholms kommun
  • Kommande

Ekholmsvägen 307

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
Notar
1 800 000 kr
37 m²
1 rum
2 475 kr/mån
48 649 kr/m²

Välkommen till denna stilrena etta med fina ytskikt och en stor och möblerbar balkong i ett insynsskyddat läge mot grönskande omgivningar. Ytskikten består av vitmålade väggar samt en fondtapet och ett snyggt parkettgolv som är genomgående för hela lägenheten. Bostaden erbjuder ett rymligt allrum med plats för säng, soffgrupp och matbord. Köket som är från Marbodal är utrustat med kyl/frys samt en glaskeramikspis med fläkt ovan. Vidare finns ett stort och helkaklat badrum med tvättmaskin, wc, dusch bakom glasdörrar samt en kommod med tvättställ och ett spegelskåp ovan. Vidare finns en stor klädkammare/förråd för extra förvaring. Brf Sjöblick 2 är en välskött förening med god ekonomi som äger marken. Föreningen gör ett positivt resultat i kassaflöde och hade 2020 ett överskott på 1,1 miljon kronor. Med oförändrade avgifter har föreningen för 2021 budgeterat med ett kassaflöde på knappt 1,2 miljoner kronor. Föreningen består av 73 bostadsrättslägenheter. Här bor du i en modern fastighet med bland annat hiss, källarförråd som går att hyra, tvättstuga med fyra tvättmaskiner, två torktumlare och två torkskåp, barnvagnsförråd/cykelförråd, garage och P-platser. Endast 640 meter från bostaden finner du Skärholmens tunnelbanestation som tar dig in till Stockholms city på cirka 20 minuter. Väljer man i stället att ta bilen så tar resan cirka 8 minuter. Här finns även Skärholmens galleria SKHLM med över 100 butiker och restauranger. Här finns bland annat mode, inredning, sport, elektronik, ur- och optikaffärer. Utöver det finns ett stort serviceutbud med till exempel livsmedelsaffärer, apotek, bibliotek, frisörer, caféer och restauranger. På andra sidan av motorvägen finns Kungens Kurva handelsplats med flera butiker samt Sveriges största IKEA och Heron City med bland annat SF Biograf, lekland, Yoump trampolinpark och bowling. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sigurd rings gata 5, Aspudden, Stockholms kommun
  • Kommande

Sigurd rings gata 5

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Notar
Pris saknas
71 + 2 m²
3 rum
3 876 kr/mån

I en vacker tegelbyggnad finner ni denna ytterst välplanerade gaveltrea med en solig balkong och utgång till den omgivande grönskan. Här ges tillgång till trevliga sammankomster med familj och vänner med sittplatser och grillmöjligheter samt lekplats för de små precis utanför bostaden. Bostaden erbjuder ett stort och ljust vardagsrum som ligger i en öppen planlösning mot köket. Det fullt utrustade köket erbjuder en maskinpark bestående av kombinerad kyl/frys, infälld gashäll med fyra brännare och fläkt (fr. 2020) ovan, infälld ugn och mikro i högskåp samt integrerad diskmaskin (fr. 2022). Köket som är i en modern design går i vitt och har goda arbetsytor på en bänk av grå laminat. Golvet pryds av en snygg och praktisk klinker med behaglig golvvärme. Vidare finns två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och önskade förvaringsmöbler såsom garderober, byrå eller skrivbord. Gott om förvaring finns i platsbyggd garderob i hallen bakom snygga skjutdörrar samt i rymlig klädkammare. Till lägenheten hör även två externa förråd varav ett stort vindsförråd samt ett rymligt matkällarförråd. Bostaden erbjuder ett stilfullt renoverat badrum från årsskiftet 2019/2020 med tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva samt bra förvaring i skåp ovan. Här finns även dusch och badkar, wc samt tvättställ med spegel ovan samt en handdukstork och golvvärme. Även hallen pryds av ett praktiskt klinkergolv och här finns goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Samtliga ytskikt är i ett fint skick med målade tak och väggar från årsskiftet 2019/2020 kombinerat med ett snyggt parkettgolv. Här bor du i en stabil och välskött förening med mycket låg belåningsgrad om cirka 2 062 kr/kvm. Föreningen har dessutom fyra hyreslägenheter kvar som dolt kapital. Detta kan vid framtida försäljningar inbringa stora medel och förbättra ekonomin ytterligare. Ett plus till den låga belåningen är att föreningen redan gjort de flesta stora renoveringar. Dessutom ingår det värme, vatten, kabel-TV och bredband i månadsavgiften.

  • Balkong

Visar alla 3