Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Johanna Dahlerus

Johanna Dahlerus

Om mig

Hej! Jag heter Johanna Dahlerus och jobbar som fastighetsmäklare på Notar i Liljeholmen/Gröndal, där vi är den mest anlitade mäklaren i området. Jag får sälja i hela Stockholm men mitt fokus ligger främst på Söderort. Om du väljer att anlita mig så garanterar jag en målmedveten och engagerad mäklare som alltid finns ett samtal bort för att svara på ev frågor samt ge råd genom varje steg i processen. Jag ser lösningar istället för hinder och kommer göra allt för att du ska bli 100% nöjd!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjöbjörnsvägen 24, vån 3, Gröndal, Stockholms kommun
  • Kommande

Sjöbjörnsvägen 24, vån 3

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
Notar
Pris saknas
58 m²
2.5 rum
4 015 kr/mån

Nu ges chans att förvärva denna otroligt trevliga 2,5a i populära Stjärnhusen, med öppna sociala sällskapsytor, en stilfull interiör och solig möblerbar balkong! Lägenheten har ett högt och insynsfritt läge med lummig utsikt och härligt ljusinsläpp ifrån dubbla väderstreck, vilket i kombination med den delvis öppna planlösningen skapar en väldigt ljus, rymlig och trevlig atmosfär. Bostaden är oerhört välplanerad med ett väl tilltaget vardagsrum med delvis öppen planlösning till köket vilket gör det perfekt för trevliga och sociala tillställningar. Utöver detta finns ett stort, avskilt master-bedroom med gott om förvaringsyta och ytterligare ett lite mindre rum som med fördel kan nyttjas som kontor, barnrum eller stor klädkammare. Skicket håller en bra standard med vacker fiskbensparkett i vardagsrummet, ljust målade väggar, stambytt badrum och delvis renoverat kök i funkisstil med bevarade original-detaljer. Bostadsrättsföreningen Stjärnhusen är en av Gröndals största och mest populära föreningar. De kända K-märkta husen är ritade av Backström & Reinius Arkitekter AB och uppförda av Olle Engkvist och bjuder på mycket historia och karaktär. I föreningen finns bl.a. gästlägenhet, cykelförråd, tvättstugor, barnvagnsrum, stora källarförråd och populära innergårdar där man får grilla. Föreningen har en långsiktig underhållsplan som de följer och har utfört många av de större renoveringarna genom åren, såsom stambyte år 2001. De har en mycket solid ekonomi och har de senaste åren låtit ombilda ett flertal hyresrätter vilket inbringat mycket kapital till föreningen. Trots detta har de 9 st hyresrätter kvar vilket kan ses som ett dolt kapital och de erbjuder även ett gemensamt avtal för 1000 Mbit bredband vilket ingår i avgiften! För parkering finns ca 100 st p-platser i föreningen för 600kr/månad och på omkringliggande gator erbjuds Stockholms stad boendeparkering med taxa 4. Här bor ni med bara någon minuts promenadavstånd till Gröndals centrum med mataffär, restauranger, bibliotek, populära Lundbergs café och bageri, florist, Gröndals deli, skomakare, frisör och mycket mer. På nära avstånd finns flertalet förskolor och skola. I området finns även Ekensbergs udde och Vinterviken med möjligheter till härliga promenader, fikapauser, joggingrundor och badplatser. På bara några hundra meters avstånd finns även möjlighet till båda bad från brygga och klippbad vilka är mycket populära på sommaren både dagtid för solbad men även kvällstid för en trevlig picknick i solnedgången. Även båtplatser finns i området i Gröndals båtklubb respektive Ekensbergs båtsällskap. Kommunikationerna är goda med tvärbana och buss nr 133 som går mellan Ekensberg och Liljeholmen. På endast några minuter med buss eller tvärbana når ni dessutom Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger och matbutiker. Väl där finns även ytterligare busslinjer, flygbussarna till Arlanda och tunnelbanans röda linje. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
Lustigkullavägen 4, 1tr, Gröndal, Stockholms kommun
  • Kommande

Lustigkullavägen 4, 1tr

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
Notar
Pris saknas
20 m²
1 rum
1 178 kr/mån

* Trivsam och välplanerad gavellägenhet * Tre stora fönsterpartier i tre olika väderstreck skapar härligt ljusinsläpp * Solig balkong mot föreningens lugna innergård! * Stilren interiör och lättmöblerade ytor * Praktiskt kök med alla nödvändigheter * Härlig lummig utsikt från fönster * Låg avgift där värme, vatten ingår * Stor nyrenoverad tvättstuga i källaren, lättillgänglig från lägenheten * Trevlig gemensam innegård i brf * Stort vindsförråd tillhör lägenheten * Vacker sekelskiftesbyggnad uppförd 1913 * Närhet till vatten, kommunikation och service På attraktiv adress i populära Gröndal, finner ni denna ljusa och yteffektiva lägenhet med en härlig balkong i underbart västläge! Här bor man i en vacker sekelskiftesbyggnad med anor från 1913 och har kort avstånd till Mälarens vatten och badbrygga. Föreningen är välskött och erbjuder en mysig innegård och låga avgifter. En helt perfekt första lägenhet att flytta in och trivas i! Flexibelt tillträde! Kontakta mäklare för mer info! Brf Lustigkullan är en välskött och trevlig förening som består av två fastigheter som är belägna på Gröndalsvägen 25-27 och Lustigkullavägen 4. Föreningen äger marken de står på sedan 2010 och har sedan förvärvet utfört många renoveringar och kontinuerligt underhåll av fastigheterna. De har en stabil ekonomi, låg belåning/kvm, 1 hyresrätt kvar (dolt kapital!) samt 8 st lokaler som hyrs ut och inbringar pengar till föreningen varje månad. Huset är från 1913 och är i gott skick med bevarad sekelskiftescharm vilket är unikt för området. Man har en mycket trevlig innergård för föreningens medlemmar att utnyttja där man bland annat kan grilla och njuta av solen med familj och vänner. I föreningen finns även tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd och vindsförråd för förvaring. Fiber för Internet är indraget i fastigheten och man har även möjlighet att ansluta till ComHem. Gröndal är som en småstad precis utanför tullarna. Runt husknuten finns det gott om mysiga promenadstråk och badmöjligheter i såväl Mälaren som Trekanten, med kiosk och faciliteter, där du även kan åka skridskor på vintern. En bit bort ligger Gröndals båtklubb med charmig hamnmiljö & möjlighet till båtplats. Ett stenkast från bostaden finns Sannadalsparken med klätterställning, gungor, sandlåda m.m. Utöver denna finns även ett flertal andra närliggande och välutrustade lekparker. Här finns även mataffärer, restauranger med uteservering, apotek, bibliotek, bageri, florist och mycket mer. Ett brett utbud av skolor och förskolor finns inom promenadavstånd för barn i alla åldrar. För den idrottsintresserade finns även stora Liljeholmshallarna, Vintervikens sporthall samt fotbollsplan med konstgräs. Kommunikationerna är mycket goda med ett antal bussar samt Tvärbana till bl.a. Solna och Liljeholmen. Väl i Liljeholmen finner man kompletterande bussar, t-bana, 4 mataffärer samt galleria med ca 90 butiker & en mängd övrig service. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Sjöbjörnsvägen 15E, Gröndal, Stockholms kommun
  • Kommande

Sjöbjörnsvägen 15E

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
Notar
Pris saknas
69,1 m²
3 rum
5 062 kr/mån

Varmt välkomna till denna trevliga trerummare i idylliska Gröndal. Här finner ni en välplanerad lägenhet med öppen modern planlösning, egen ingång och stor uteplats med Mälarglimt! Lägenheten bjuder på ett väl tilltaget vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Här finns gott om lättmöblerade ytor som enkelt rymmer både soffgrupp, soffbord, tv-bänk och övrig önskad inredning. Köket är fullutrustat med mycket förvaring/arbetsyta och går i ljusa stilrena färgval. Framför köket ges plats för ett större matbord för ca 4-6 personer. Vidare finns det två rejäla sovrum med garderobsutrymme, badrum med wc och tvättdel samt separat duschrum. Lägenheten håller en hög standard med fint parkettgolv, ljusa väggar och renoverat badrum/dusch. Sist men inte minst ges även tillgång till en stor uteplats som med fördel kan möbleras med både loungegrupp och grill. Här kan du njuta av Gröndals vackra natur samtidigt som du blickar ut över Mälarens vatten och se båtar segla förbi! Brf Galjonen är en välskött och stabil förening som återfinns på Sjöbjörnsvägen 11-13 samt 15 A-F. Husen har ritats av de berömda arkitekterna Leif Reinius och Sven Backström samt J. Albin S;son Stark med storbyggmästaren Olle Engkvist som uppförare. Föreningen äger marken och innehåller totalt 48 lägenheter. Av dessa upplåtes 3 stycken med hyresrätt vilket utgör ett dolt kapital till föreningens kassa. Föreningen erbjuder sina medlemmar parkeringsplats, tvättstuga, förråd, övernattningslägenhet samt en gemensam innergård med sittplats och grill som är perfekt för trevliga sammankomster. Här finns även pallkragar för den som vill odla. Här bor ni i en småstad precis utanför tullarna där du hittar alla nödvändigheter samtidigt som du har extremt nära till naturen och citypulsen. I området finns det gott om mysiga promenadstråk runt bland annat Vinterviken och badmöjligheter i såväl Mälaren som sjön Trekanten, där du även kan åka skridskor på vintern. Från bostaden har du närhet till både båtklubben Ekenbergs båtsällskap och Gröndals båtklubb med mysig hamnmiljö och möjlighet till båtplats. Vill man själv ge sig ut på sjön en fin dag ligger Örnsbergs Kanotsällskap nere vid Gröndals hamn där man som medlem kan nyttja en kajak, kanot eller SUP-bräda närhelst man önskar. Gröndals stadskärna sträcker sig längst paradgatan på Gröndalsvägen och dess vackra sekelskiftesfasader. Här finns det mataffär, ett antal restauranger med uteservering, bibliotek, populära bageriet "Lundbergs", florist, Gröndals deli och mycket mer. Kommunikationerna är goda med tvärbana samt buss nr 133, 161 och 152 med hållplats i närhet av bostaden. På endast några minuter når ni bl.a. Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger och matbutiker. Väl där finns det kompletterande bussar, t-bana, fyra mataffärer, systembolag, 90 butiker samt en mängd övrig service. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Tellusborgsvägen 44, vån 3, Midsommarkransen, Stockholms kommun
  • Kommande

Tellusborgsvägen 44, vån 3

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Notar
Pris saknas
58 m²
2 rum
vån 3
4 076 kr/mån

Med ett otroligt bra läge i populära Midsommarkransen, finner ni denna nyproducerade tvåa om 58 välplanerade kvadratmeter i BRF Boston. Här kan ni bli den första att flytta in i en rymlig och trivsam bostad med en modern öppen planlösning, ett härligt ljusinsläpp ifrån dubbla väderstreck och en stor balkong som vetter mot lummighet och områdets vackra fasader. Allt i lägenheten håller en hög standard och präglas av ljusa, stilfulla materialval. Läs mer om detta i bifogad projektbroschyr. OBS, vid intresse kan vi arrangera privatvisningar. Kontakta mäklare för mer information. I populära Midsommarkransen bor du med närhet till allt du kan tänkas vilja ha. Från bostaden har man promenadavstånd till mysiga Svandammsparken, Midsommarkransens centrum med matbutiker så som ex Coop och ICA, Tellus bio, flertalet restauranger så som populära Svenska sushi- resp hamburgerköket, Bageri Pomona, italienska restaurangen Furellios med flera. Kommunikationerna i området är goda med bland annat flera bussar och tunnelbanans röda linje från centrum dit du promenerar på bara någon minut. Buss nr 147 tar dig bland annat till Liljeholmen med dess populära galleria och vidare finns även buss nr 161 till Gröndal. På gångavstånd når man även mysiga och populära Vinterviken med trevligt trädgårdscafé. Denna lummiga småstad strax utanför tullarna erbjuder även flertalet promenadstråk för joggingturer eller långpromenader längs med Mälarens vatten.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4