Mäklare Gabriella Hjorth

Gabriella Hjorth

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Dalagärdet 64, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Mån 6 maj kl 16:45
Dalagärdet 64, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Dalagärdet 64, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Dalagärdet 64

Radhus
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
3 995 000 kr
99,7 + 3,5 m²
5 rum
5 998 kr/mån
40 070 kr/m²

Varmt välkommen till detta bostadsrättsradhus uppfört av Wästbygg och färdigställt 2023. Genomgående fina färg- samt materialval och underbart ljusinsläpp! Social planlösning på entréplanet med kök och vardagsrum i anslutning till varandra samt med direkt access ut till terrassen. Separat tvättstuga med ytterdörr och ett väl tilltaget badrum med badkar. Uteplats även på husets framsida som ger möjlighet till umgänge utomhus. Övre plan erbjuder tre bra sovrum och ett mindre allrum samt badrum med dusch. Ett mycket praktiskt och smakfullt boende som fungerar utmärkt för en familj! Extra förvaring i ett externt förråd. Tillval för strax under 100.000 kr, dokumentation finns att tillgå. Föreningen har 4 st besöksparkeringar. Varmt välkommen att anmäla er till visning!

  • Premium
Ernst torulfsgatan 3E, Munkebäck, Göteborgs kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30
Ernst torulfsgatan 3E, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Ernst torulfsgatan 3E, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Ernst torulfsgatan 3E

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 865 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1
4 164 kr/mån
57 300 kr/m²

Här erbjuds nu en fräsch lägenhet med bra planlösning och fina färg- samt materialval. Kök och vardagsrum i öppen planlösning och ett separat sovrum med Walk in Closet. Pricken över i:et är den inglasade balkongen som sommartid fungerar som ett extra rum. Rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt mycket bra förvaringsmöjligheter. Extra förråd i källaren. Här bor du i ett lugnt och trevligt område men samtidigt med närhet till stadens puls. Runt husknuten finner du all service du kan tänkas behöva i from av matbutiker, gym systembolag med mera. Gång och cykelavstånd till populära Delsjöområdet med härlig natur och fina promenad och strövområden samt badplatser (Härlanda Tjärn och Delsjön). Om du vill ta dig till city så tar det ca 10 min med hållplats nära med flera spårvagns- och busslinjer. En lägenhet som fungerar lika bra för såväl en som för två personer! Observera att två av bilderna i annonsen är stylade digitalt. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Träkilsgatan 48, Björkekärr, Göteborgs kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00
Träkilsgatan 48, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Träkilsgatan 48, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Träkilsgatan 48

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 925 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/7
2 911 kr/mån
56 618 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade etta om 34 kvm med stor balkong i österläge! Här bor du i en helt nyproducerad lägenhet belägen på andra våningen men som upplevs ligga högre då huset är byggt i souterräng. Här erbjuds stilfulla färg- samt materialval som är lätta att tycka om. En industriglasvägg blir en naturlig avdelning mellan sovalkoven och resten av rummet. Generösa förvaringsmöjligheter i såväl vanliga garderober som skjutdörrsgarderob. Fullt utrustat kök och helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin samt torktumlare. Observera att den första bilden är stylad digitalt.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rödlönnsgången 24, Hisingen, Göteborgs kommun

Rödlönnsgången 24

Lägenhet
Hisingen, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
3 150 000 kr
53,5 + 11 m²
2 rum
3 938 kr/mån
58 879 kr/m²

Juridisk person godkänns! Varmt välkommen till denna studiolägenhet om 53,5 + 11 kvm med 4,4 meters takhöjd, uppförd av Sverigehuset 2020. Nu finns möjlighet att bli andra ägare till denna lägenhet där föreningen godkänner juridisk person och som i dagsläget används som verksamhetslokal. Entréplanet erbjuder såväl ett fullt utrustat kök som utrymme för matbord samt soffdel. Här finns även ett helkaklat badrum utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. En halv trappa upp nås ett mellanplan som kan utnyttjas både som sovrum eller allrum för den som önskar. Härifrån nås utgång till uteplatsen som vetter mot föreningens privata gård. Ytterligare en trappa upp nås entresolplanet som avsett att användas som sovrum och här inryms utan problem en större säng. Hela lägenheten är i ett stilrent och minimalistiskt utförande med integrerade vitvaror, smakfulla detaljer samt ett modernt uttryck. Detta är ett boende som passar dig som bara vill flytta in eller som vill använda lägenheten till din verksamhet. Med andra ord finns oändliga möjligheter med denna lägenhet! Varmt välkommen att höra av dig till mäklaren vid intresse och för att boka in visning. Observera att bilderna är exempelbilder från projektets start och inte fotade i den aktuella lägenheten.

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Träkilsgatan 48, Björkekärr, Göteborgs kommun

Träkilsgatan 48

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 390 000 kr
50 m²
2 rum
3 737 kr/mån
47 800 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade två om 50 kvm med inglasad balkong om ca 15 kvm! Här erbjuds stora umgängesytor och ett mycket generöst sovrum. Helkaklat badrum i stilfullt utförande innehållande handfat i kommod, spegelskåp samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt arbetsyta och förvaring i överskåp. Tillval i form av golvvärme. Fullt utrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet som inbjuder till sociala tillställningar. Väl tilltaget sovrum som erbjuder gott om plats för såväl dubbelsäng samt arbetsplats för den som önskar. Gott om förvaringsmöjligheter i två stora garderober med skutdörrar. Nuvarande ägare har ej tillträtt lägenheten och därav kommer visningar endast hålls digitalt. För att få se bilder på liknande lägenheter, kontakta mäklaren. Tillträde kan ske omgående. Läs gärna mer om projektet: https://nyproduktion.balder.se/projekt/bjorkbacken/

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Träkilsgatan 48, Björkekärr, Göteborgs kommun
  • Tis 30 apr

Träkilsgatan 48

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
4 995 000 kr
96 m²
4 rum
vån 6/7
5 901 kr/mån
52 031 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina fyra med gavelläge högt belägen på sjätte våningen! Här bor du med milsvid utsikt i en ljus lägenhet med fönster åt två väderstreck. Här erbjuds öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med väl tilltagna ytor och flexibla möbleringslösningar. Balkong i vinkel som är delvis är inglasad. Härifrån har man milsvid utsikt och kan njuta av solen från morgon till kväll. Tre bra sovrum varav ett Master Bedroom innehållande garderober med skjutdörrar, ett stort badrum med tvättavdelning samt ett mindre gäst-wc. Ytterligare ett badrum/gästtoalett. Allt i ett mycket fräscht utförande med stilrena färg- samt materialval. Här bor man i ett växande område med både naturen runt husknuten samt med Centrala Göteborg på cirka 10 minuters bilavstånd. Observera att de möblerade bilderna är stylade digitalt. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Terapislingan 14B, null, Göteborgs kommun

Terapislingan 14B

Lägenhet
Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 395 000 kr
61,1 m²
3 rum
vån 1/2
4 691 kr/mån
39 198 kr/m²

Varmt välkommen till denna mysiga trea i populära Lillhagsparken! Här finner vi en välplanerad bostad med radhuskänsla och fönster i flera väderstreck, direkt utgång till uteplats samt stilrena färg- samt materialval. Treorna i Lillhagsparken sålde slut på några dagar vid säljstarten och nu finns möjlighet att förvärva denna bostad. Lillhagsparkens naturnära parkvillor i två våningar ger en lugn och småskalig oas med bara 20 minuter till stadens centrum. Se mer information på projekthemsidan/föreningens hemsida www.brflillhagsparken.se Kontakta ansvarig mäklare för mer information och för möjlighet att boka in en visning av lägenheten.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 7