Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Haninge

Fastighetsbyrån Haninge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ringvägen 80, Västerhaninge, Haninge kommun

Ringvägen 80

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 595 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
3 785 kr/mån
27 982 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet i Västerhaninge! Stilrent renoverad 2:a med låg avgift endast en trappa upp. Här finner ni ett snyggt renoverat kök, rymligt sovrum, stambytt badrum och ett stort vardagsrum med fint ljusinsläpp. Endast kortare gångavstånd till centrum och kommunikationer samt skola och förskola. Nära lekplatser och idrottsplats samt fina strövområden och natur alldeles inpå knuten. - Låg avgift - Endast en trappa upp - Stilrent renoverat kök - Källarförråd finns - Nära till pendeltåg, centrum, skola och förskola.

  • Balkong
Strömshillvägen 21, Tungelsta, Haninge kommun

Strömshillvägen 21

Lägenhet
Tungelsta, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
2 395 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
6 579 kr/mån
28 176 kr/m²

Äntligen en fyra med radhuskänsla i soligt och insynskyddat läge! Varmt välkommen till denna väldisponerade bostad som bjuder på gott om ytor för umgänge och fantastiska förvaringsmöjligheter med dubbla förråd/klädkammare inne i lägenheten. Öppen planlösning med stilrent kök som är fullt utrustat, intill finns det mysiga vardagsrummet med utgång till den underbara balkongen med generöst solläge från lunchtid och framåt. Vidare tre bra sovrum samt ett stort badrum med tvättmöjligheter och förvaring. Egen ingång, egen parkeringsplats och ytterligare förråd utanför byggnaden - här har du hela radhuskänslan i detta idylliska och barnvänliga område med närhet till bl.a. skolor, förskolor, restaurang och matbutik samt bussar och pendeltåg. Området är fantastiskt trivsamt med en närhet till naturen och skogen precis runt hörnet, där det bland annat växer massor av blåbär. Känslan är lantlig med hästgårdar, hagar och ängar redan vid pendeltågsstationen, samtidigt har man storstadens utbud på lagom avstånd. Det finns flera vandringsleder i närheten för den friluftsintresserade samt fina badplatser. Kvarteret är cykelvänligt även för de små och i omgivningarna finns bl a ett trevligt café, ”Med mig”, samt en annorlunda lekpark med temat Tungelstas historia. Varmt välkomna hem!

  • Energieffektiv
Basunvägen 17, Vendelsö - Gudö, Haninge kommun
Basunvägen 17, Vendelsö - Gudö, Haninge kommun, bild 2
Basunvägen 17, Vendelsö - Gudö, Haninge kommun, bild 3

Basunvägen 17

Villa
Vendelsö - Gudö, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
4 250 000 kr
73 + 43 m²
3 rum
2 894 m² tomt

Härlig villa belägen nästan längst in på återvändsgata på natursköna och populära Gudö. Den stora naturtomten om 2 894 kvm ger den gott om utrymme för både avkoppling och rekreation. För de som letar efter en plats där de kan bo året runt, men fortfarande känna sig nära naturen, är denna bostad på Gudö det självklara valet. Med sin kombination av bekvämlighet, skönhet och lugn är det den perfekta platsen att kalla "hem". Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Utgårdsvägen 48 , Handen, Haninge kommun
  • Sön 19 maj kl 11:30
Utgårdsvägen 48 , Handen, Haninge kommun, bild 2
Utgårdsvägen 48 , Handen, Haninge kommun, bild 3

Utgårdsvägen 48

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 795 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 012 kr/mån
22 579 kr/m²

Ljus trevlig lägenhet belägen högst upp i huset i en trevlig välskött förening. Med ett centralt läge i Handen har du alla bekvämligheter och service inom bekvämt räckhåll. Nära kommunikationer, shopping och grönområden. Varmt välkommen på visning! '

  • Premium
Sippvägen 37, Vega, Haninge kommun
  • Sön 19 maj kl 13:00
Sippvägen 37, Vega, Haninge kommun, bild 2
Sippvägen 37, Vega, Haninge kommun, bild 3

Sippvägen 37

Radhus
Vega, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
5 395 000 kr
116 m²
6 rum
6 540 kr/mån
46 509 kr/m²

Välkommen till detta toppmoderna parhus på 116 kvadratmeter med stor takterass (50m2) på framsidan samt stor altan runt huset på baksidan mot underbar grönska. Med sex rum, stora öppna ytor med hög standard kan familjen bo och trivas lång tid framöver. På terrassen kan du njuta av sommarkvällar och sociala stunder med vänner och familj. Byggåret 2021 garanterar att du får njuta av ett toppmodernt och fräscht hem med stilrena materialval. Läget är perfekt för den som vill ha närhet till både natur och stadspuls. Närområdet erbjuder gott om grönområden för avkopplande promenader och aktiviteter utomhus. Bekvämt avstånd till service, skolor och kommunikationer finns allt du behöver inom räckhåll. Detta hem passar dig som söker en modern bostad till familjen med gott om utrymme och närhet till det mesta. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Peter Reuterhagen, 070-080 99 82

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Gaffelseglet 23, Vega, Haninge kommun
  • Imorgon kl 12:00
Gaffelseglet 23, Vega, Haninge kommun, bild 2
Gaffelseglet 23, Vega, Haninge kommun, bild 3

Gaffelseglet 23

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
3 995 000 kr
82 m²
4 rum
vån 6
5 922 kr/mån
48 720 kr/m²

Välkomna till en välplanerad och modern 4:a med öppen planlösning mot kök, inglasad balkong med solgardiner samt stilrent helkaklat badrum. Tre bra sovrum med nya garderobslösningar i varje rum samt genomgående ekparkett i samtliga rum. Stilrent kök från Ballingslöv med köksö från samma märke samt inbyggd vinkyl med 2 justerbara temperaturlägen. Rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt separat gäst WC. Förråd i bostaden med elfa system. Miljömärkt hus med möjlighet till grönt bolån hos vissa banker. Närområdet har utmärkta kommunikationer med 3 min gångavstånd till pendeltåg och bussar. Frisör, 2 olika gym samt blomsterbutik med gångavstånd. Både Hemköp och Ica Nära inom gångavstånd och ca 2 km bilväg till Länna Handelsplats eller Port 73 Köpcentrum med Gym, Apotek, Coop Forum, Willys m m, samt flera restauranger. Mindre än 5 min gångväg till skola och förskola. Flera lokala restauranger inom gångavstånd och ca 15 min bilväg till Tyresta Friluftsområde, samt ca 1,9 km till fina Norrbybadet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Pigans väg 4, Tungelsta, Haninge kommun
  • Imorgon kl 13:00
Pigans väg 4, Tungelsta, Haninge kommun, bild 2
Pigans väg 4, Tungelsta, Haninge kommun, bild 3

Pigans väg 4

Fritidshus
Tungelsta, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 995 000 kr
46 m²
2 rum
2 282 m² tomt

På Pigans väg 4 finner ni ett charmigt fritidshus med året-runt-standard med mörk träpanel och vita knutar. Huset med tomt är i renoveringsbehov och detta är ett perfekt läge för husets nästa ägare att sätta sin egen prägel på! Tomtyta om 2282 kvm blandskog i privat läge med massa plats för lekande barn och odlingar. På uppfarten finns kallgarage för bilen. Luftvärmepump värmer hela huset. Från hallen välkomnas ni in i huset, och här finner ni platsbyggda garderober för goda förvaringsmöjligheter. Till vänster finner ni sovrum med säng samt nattduksbord och inbyggda garderober. Från hallen välkomnas ni vidare in till köket med öppna sociala ytor och matplats för 4-6 personer. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl&frys, spishäll, ugn samt fläkt. Här finns gott om arbetsytor och skåpsförvaring. Längre in i huset finns en avkopplingsyta innan ni når wc & duschrum. Badrummet har golvklinkers och utrustat med Wc och duschkabin. Tvättstuga finns i separat byggnad, samt förråd och ett extra duschrum. Husets ytskikt ger fjällstugekänsla och vardagsrummet med braskamin är favoritplatsen under de regniga dagarna och det mörkare vinterhalvåret.

  • Premium
  • Uteplats
Myrmalmsringen 150, null, Haninge kommun

Myrmalmsringen 150

Radhus
Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
4 495 000 kr
117 m²
4 rum
160 m² tomt

Varmt välkommen till detta härliga boende i hjärtat av Söderby. Detta välskötta tvåplansradhus är en riktig pärla, beläget mitt i ett "Bullerby"-område där såväl barn och vuxna trivs utomordentligt. Nedre plan rymmer ett modernt kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning. Här skapas en inbjudande atmosfär för samvaro och umgänge. Intill köket finns även en matplats vid fönster mot framsidan. Utöver detta rymmer nedre plan även ett badrum med dusch samt en tvättstuga och hall. Övre planet rymmer ett stort master bedroom, med utgång till balkong samt badrum en-suite, samt en klädkammare och två rymliga sovrum till. Huset är beläget privat och skyddat i utkanten av området och har altaner på både fram- och baksida som passar perfekt för lugna morgonstunder och härliga grillkvällar. Bra kommunikationer, nära centrum, förskolor samt skolor och strövområden.

Vallagränd 18, Handen, Haninge kommun

Vallagränd 18

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
2 495 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2
7 276 kr/mån
35 643 kr/m²

Äntligen en 3a på Vallagränd! På våning 2 finner ni dessa 70 kvadratmeter som är fördelade på två sovrum, stort vardagsrum med gott om utrymme för umgänge, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, fullt utrustat kök i vitt utförande samt stor inglasad balkong med bra solläge! Här bor ni med gångavstånd till busskommunikationer, pendeltåg, matbutik, skola, förskola och Haninge centrum och dess utbud. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Nedersta allé 59, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Imorgon kl 15:30
Nedersta allé 59, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Nedersta allé 59, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Nedersta allé 59

Radhus
Västerhaninge, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
3 495 000 kr
100 m²
4 rum
4 700 kr/mån
34 950 kr/m²

Välkommen till detta charmiga radhus i mysiga Brf Nedersta Allé-föreningen i Haninge kommun. Här erbjuds en barnvänlig boendemiljö med en stor tomt med sälllsynt gavelläge, nu kan din familj förvärva detta underbara gavelradhus. Det unika med detta boende är dess gavelläge som ger extra privatliv. Boyta om generösa 100 kvadratmeter, fördelat på två plan, genomgående i toppskick med golv i ekparkett, målade väggar och fina materialval. Bostaden disponerar ett generöst kök tillräckligt stort för hela familjen, tre stora sovrum, två badrum och ett mysigt vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och ostörd utsikt. Badrum finns på nedre plan och övre plan. Bostaden ger fint ljusinsläpp åt alla håll och kanter - Bostaden är redo och klar för nästa familj att flytta in! Här finns också en parkeringsplats med 11kw laddstation installerad. Här finns möjlighet att njuta av en stor tomt där trädgårdsentusiasten kan utforska sin kreativitet och skapa sin drömträdgård. Med fyra rum (varav 3 sovrum) finns det gott om plats för flexibla boendelösningar och familjetid. Radhuset erbjuder en fin atmosfär och en möjlighet att skapa ett personligt hem som passar just din livsstil. Detta radhus är perfekt för den som söker ett bekvämt boende med närhet till fina grönområden och samtidigt vill ha en lugn tillvaro. Området kring Brf Nedersta Allé erbjuder vackra naturstigar för härliga promenader och möjligheter till avkoppling i naturen. Kom och upplev detta drömradhus med gavelläge och titt på möjligheterna som finns för er – välkommen! För privatvisning, vänligen kontakta ansvarig mäklare Peter Reuterhagen 070-080 99 82

  • Premium
  • Uteplats
Vega alle 116, Vega, Haninge kommun
Vega alle 116, Vega, Haninge kommun, bild 2
Vega alle 116, Vega, Haninge kommun, bild 3

Vega alle 116

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
2 098 000 kr
52 m²
2 rum
4 922 kr/mån
40 346 kr/m²

Välkomna till en välplanerad och modern 2:a i hjärtat av Vega! 52 kvadratmeter som bjuder på ett fullutrustat och stilrent kök samt helkaklat badrum med både golvvärme och kombimaskin med tvätt och torkfunktion. Ljust vardagsrum med högt i tak som ger härlig rymd. Vidare ett sovrum med plats för dubbelsäng samt bra förvaring bakom skjutdörrsgarderober. Genomgående ekparkett i samtliga rum samt praktiskt klinkergolv i hall. Pendeltåg och buss med 3 min gångavstånd. Både Hemköp och Ica Nära inom några minuters gångavstånd och ca 2 km bilväg till Länna Handelsplats eller Port 73 Köpcentrum med Gym, Apotek, Coop Forum, Willys m m, samt flera restauranger. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Hiss
Vallavägen 63, Handen, Haninge kommun
Vallavägen 63, Handen, Haninge kommun, bild 2
Vallavägen 63, Handen, Haninge kommun, bild 3

Vallavägen 63

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 795 000 kr
85 m²
4 rum
vån 3/3
7 431 kr/mån
21 118 kr/m²

Nu saluförs denna potentiella drömbostad högst upp i huset. Bostaden är omgjord till 4:a med 3 sovrum + kök med stor potential för nya ägaren att sätta sin egen prägel på bostaden. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och den genomgående planlösningen ger en märkbar rymd i hela lägenheten. Här finns möjligheten att skapa ditt eget unika hem precis som du vill ha det. - + Uppfräschningsbehov är aktuellt - sätt din egen prägel på ditt boende! - Omgjord till 4:a (3 sovrum) - Stambytt 2024 - Inglasad balkong i solläge - Rymligt förråd tillhör bostaden. Brf Soluret erbjuder en trevlig förening och ett lugnt närområde med närhet till grönområden och service. Handens centrum med butiker och restauranger nås bekvämt, perfekt för den som uppskattar stadslivets bekvämligheter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Höglundavägen 21, Jordbro, Haninge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Höglundavägen 21, Jordbro, Haninge kommun, bild 2
Höglundavägen 21, Jordbro, Haninge kommun, bild 3

Höglundavägen 21

Lägenhet
Jordbro, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 250 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/7
2 754 kr/mån
27 174 kr/m²

* Praktisk minitvåa med funktionella ytor * Goda förvaringslösningar: Lägenheten har inbyggda förvaringsutrymmen med garderober. * Rymligt kök och badrum: Köket och badrummet är strategiskt placerade för att vara lätta att komma åt och använda. Tillgång till bekvämligheter: Lägenheten har lätt tillgång till gemensamma bekvämligheter i fastigheten som gym, bastu, och föreningslokal och är bokningsbar via tag-systemet eller via internet. Lätt tillgång finns även till cykelrum, tvättstuga, parkering. För mer information eller visning, kontakta Ansvarig mäklare, Peter Reuterhagen, 070-080 99 82

  • Premium
  • Hiss
Jägarvägen 10A, Vendelsö - Gudö, Haninge kommun
  • Borttagen före visning

Jägarvägen 10A

Villa
Vendelsö - Gudö, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
8 695 000 kr
150 + 26 m²
5 rum
2 451 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Backvägen 19, Tungelsta, Haninge kommun

Backvägen 19

Lägenhet
Tungelsta, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 395 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
4 508 kr/mån
22 500 kr/m²

Nu saluförs denna 2:a på 62 kvm en halv trappa upp! Njut av balkong med kvällssol! Lägenheten är har otroligt fint ljusinsläpp med generösa ytor. Bostaden disponeras enligt följande: Stor entréhall med ypperlig avhängning och förvaring. Hatthylla och praktisk garderobsrad med tillhörande överskåp, även plats för skohyllor eller dylikt. Intill ligger stort sovrum med plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Vidare kommer man in till kök med vita skåpluckor, laminat bänkskiva samt diskmaskin,kyl och frys. Matplats invid ett stort fönster rymmer enkelt hela familjen. Badrum med duschhörna samt ny WC. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning, här finns goda ytor för större soffa och mediamöbler. Balkongen förlänger vardagsrummet sommartid med möjlighet att tillbringa och njuta av av dagen under sommarmånaderna. Till lägenheten finns ett tillhörande externt förråd i källaren och på vinden. Tungelsta erbjuder en underbar känsla av landsbygd och med närhet till Stockholm city finns allt att önska på bekvämt avstånd. På kort promenadavstånd finns gym, bensinmack, flera restauranger, café, skolor (bl a den helt nyöppnade Jensenskolan) flera förskolor, mataffär, idrottsplats och pendeltågstation. En minuts promenad till buss 835 som går från Lillgården till Västerhaninge Centrum samt Haninge centrum och Port 73. I Haninge kommun finns ett rikt friluftsliv med hästgårdar, golfbanor, sjöar och trevliga promenad- & löparstråk. Årsta havsbad ligger på nära avstånd och därifrån färja till Utö och skärgårdsmiljö.

  • Balkong
Lyngsåsa 4, Dalarö, Haninge kommun
  • Imorgon
Lyngsåsa 4, Dalarö, Haninge kommun, bild 2
Lyngsåsa 4, Dalarö, Haninge kommun, bild 3

Lyngsåsa 4

Lägenhet
Dalarö, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
4 695 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 616 kr/mån
56 909 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet belägen på Lyngsåsa 4 på natursköna Dalarö. Med sina generösa 82.5 kvadratmeter erbjuder denna bostad en rymlig och välplanerad layout som passar perfekt för den moderna livsstilen. Här finns alla bekvämligheter du kan önska dig, med toppmodern utrustning och en stilfull design som imponerar vid första anblicken. Hemmet präglas av högt i tak, vilket ger en känsla av rymd och elegans. Varje detalj är noggrant genomtänkt och påkostad för att erbjuda en exklusiv upplevelse. Och när solen skiner kan du njuta av en trevlig balkong i söderläge, med utsikt över park och hav, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Läget är en dröm för den som älskar havet och naturen. Föreningen har en egen strand samt en bastu intill med fantastisk utsikt. Utöver det finns även en gästlägenhet samt ett gym. Sammanfattningsvis är denna bostad perfekt för den som söker det där lilla extra. Med sin storlek, moderna utrustning, höga tak, påkostade detaljer och närhet till havet, kommer du att känna dig som hemma från första stund. Kontakta ansvarig mäklare Kimberly Ridderskans 079 -067 72 44

  • Premium
  • Hiss
Gaffelseglet 35, Vega, Haninge kommun
  • Sön 19 maj kl 15:00
Gaffelseglet 35, Vega, Haninge kommun, bild 2
Gaffelseglet 35, Vega, Haninge kommun, bild 3

Gaffelseglet 35

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 395 000 kr
27 m²
1 rum
vån 0/5
2 625 kr/mån
51 667 kr/m²

** ACCEPTERAT PRIS! ** Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning! *Fastigheten byggdes 2019 *Platsbyggd loftsäng - yteffektiv etta! *Stort badrum med tvättmaskin/torktumlare *Förråd finns intill lägenheten *Fransk balkong Denna yteffektiva bostadsrätt i Vega, Haninge, erbjuder en perfekt lösning för den som söker en bekväm och funktionell bostad. Med en loftsäng får du ut det mesta av boytan och skapar utrymme för en praktisk och rymlig vardag. Fransk balkong ger möjlighet till frisk luft och soliga stunder, medan den låga avgiften ger ekonomisk frihet och trygghet. Denna moderna och effektiva bostadsrätt är perfekt för dig som vill bo nära pendeltåg och njuta av allt närområdet har att erbjuda. Med sina moderna materialval och en effektiv planlösning är detta hemmet som du har letat efter Föreningen har ett gemensamt barnvagnsrum, rullstolsförråd samt takterass! Området Vega är känt för sin natursköna omgivning och närhet till havet. Här finns möjligheter till promenader längs kusten och härliga bad i sommarvärmen. För den som vill ha lite mer action finns även en mängd aktiviteter att välja på i närområdet, som t.ex. golfbanor, idrottsanläggningar och mysiga caféer och restauranger. Med tanke på objektets pris, yteffektivitet och läge är det här en perfekt möjlighet för den som söker sitt första egna boende eller kanske ett smidigt alternativ för den som vill ha en mindre bostad nära naturen. Missa inte chansen att bli ägare till denna charmiga bostad i Vega, Haninge!

  • Premium
  • Hiss
Lyngsåsa 2, Dalarö, Haninge kommun

Lyngsåsa 2

Lägenhet
Dalarö, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
3 995 000 kr
67 m²
2 rum
vån 0/2
4 561 kr/mån
59 627 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska boende utöver det vanliga! Denna fina soutterängtvåa är belägen med uteplats i söderläge mot föreningens park. Genomgående stilrena och lyxiga materialval präglar bostaden, generös takhöjd och stor uteplats förstärker den härliga känslan och med föreningens faciliteter så som en privat sandstrand, en brygga, bastu, gym och en övernattningslägenhet så blir detta det perfekta boendet. Här kan du koppla av och njuta av det goda livet i en vacker miljö. Du kommer att älska att spendera tid här och skapa minnen som varar livet ut. Varmt välkommen hem och upplev det goda livet vid vattnet!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Vallavägen 356, Handen, Haninge kommun

Vallavägen 356

Radhus
Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
3 995 000 kr
105 m²
4 rum
184 m² tomt

Varmt välkommen till Vallavägen 356 och detta fina radhus. Nedre plan disponerar smakfullt renoverat kök från 2015, badrum med duschhörn, renoverat 2019, samt vardagsrum med utgång till inglasat uterum som förlänger säsongen och blir en naturlig samlingsplats. Vidare nås också en härlig baksida med ogenerat läge mot allmänning. Övre plan rymmer två bra sovrum varav det ena med utgång till balkongen, samt ett allrum med garderobsvägg. Övre plan disponerar även ett badrum med badkar. Parkering samt garage i länga ingår. Bostaden är belägen i ett barnvänligt område, ett stenkast från förskolor, strövområden samt kommunikationer. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till mäklare Kimberly Ridderskans 079-067 72 44

Kulfångsgatan 8 Lgh 1303, Vendelsömalm, Haninge kommun

Kulfångsgatan 8 Lgh 1303

Lägenhet
Vendelsömalm, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 995 000 kr
104 m²
4 rum
vån 3/3
6 784 kr/mån
19 183 kr/m²

Bekvämt, centralt boende högst upp i hus med hiss. Väldisponerad lägenhet om ca 104 kvm med tre rymliga sovrum, stort badrum med klädvård samt separat toalett. Kök med matplats och vardagsrum med utgång till stor balkong i ett högt läge. Trivsamt boende nära bussar, affärer och skolor.

  • Hiss
Rånövägen 5A, Dalarö, Haninge kommun
Rånövägen 5A, Dalarö, Haninge kommun, bild 2
Rånövägen 5A, Dalarö, Haninge kommun, bild 3

Rånövägen 5A

Villa
Dalarö, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
8 995 000 kr
159 + 21 m²
6 rum
924 m² tomt

Är du på jakt efter ett boende med generös takhöjd, öppen spis och fint ljusinsläpp? Då kan detta öppna hus om 159+21 kvm med garage/förråd om 40 kvm vara väl värt ett besök. Här bor du på 6 rum och kök i ett plan med fin interiör från byggåret 2021. Kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
Lejonets Gata 371, Brandbergen, Haninge kommun

Lejonets Gata 371

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 500 000 kr
79 m²
3 rum
vån 4
6 655 kr/mån
18 987 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 3:a där allt ingår i avgiften. Välkomnande hall som öppnar upp till bostadens alla rum. Två yteffektiva sovrum, badrum med tvättmaskin, kök med plats för matbord och stolar, samt stort och luftigt vardagsrum. Vidare även en härlig balkong i söderläge med plats för möblemang. På Lejonets Gata bor ni med promenadavstånd till centrum och bra busskommunikationer men även närhet till naturen i Tyresta nationalpark och övrig grönska. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Vallagränd 10, null, Haninge kommun
Vallagränd 10, null, Haninge kommun, bild 2
Vallagränd 10, null, Haninge kommun, bild 3

Vallagränd 10

Lägenhet
Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/4
4 572 kr/mån
36 944 kr/m²

På våning 1 finner ni dessa 54 välplanerade kvadratmeter som är fördelade på ett rymligt och fräscht kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Här finns gott om plats för matbord, soffgrupp samt eventuellt ett hemmakontor. Helkaklat duschrum med tvättmaskin, samt ett sovrum med gott om garderobsförvaring samt utgång till stor balkong. Här bor ni med gångavstånd till busskommunikationer, pendeltåg, matbutiker, skolor, förskolor samt Haninge centrum och dess utbud. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Villavägen 18, null, Haninge kommun

Villavägen 18

Radhus
Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
3 495 000 kr
122 + 8 m²
5 rum
191 m² tomt

Nu har ni chansen att forma ert eget drömboende i denna friköpta bostad i Västerhaninge. Bostaden erbjuder en rymlig boyta på 122 kvm varav 5 rum och kök med original lösning från 1967. Utöver 5 rum finns också klädkammare, tvättstuga och skafferi. 3 sovrum erbjuder gott om plats för en stor familj. Bostaden har även en biyta på 8 kvm, perfekt för ett arbetsrum eller extra barn/gästrum. Läget är dessutom en av denna bostads stora fördelar. Närheten till skola, pendeltåg och centrum, ger smidiga och enkla pendlingsmöjligheter.

Sommarbo 268, Jordbro, Haninge kommun
  • Sön 19 maj

Sommarbo 268

Radhus
Jordbro, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
2 995 000 kr
122 + 30 m²
5 rum
131 m² tomt

Fint radhus i två plan. Insynsskyddad baksida med trädäckad altan som vetter mot allmänning. Möjlighet finns att inreda vinden för den familj som behöver större utrymme. Den direkta anslutningen till allmänningen erbjuder ett grönskande landskap rätt utanför dörren - en verklig oas för den som värdesätter både natur och komfort. Ett boende som kombinerar det bästa av två världar! Garage finns i länga. Välkommen att anmäla intresse till mäklare Kimberly Ridderskans 079-067 72 44

  • Plus

Visar 1 - 25 av 44