Widerlöv Uppsala

Widerlöv Uppsala

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hallkved BRÖTE 661, Funbo, Uppsala kommun
  • Lör 18 maj kl 12:00
Hallkved BRÖTE 661, Funbo, Uppsala kommun, bild 2
Hallkved BRÖTE 661, Funbo, Uppsala kommun, bild 3

Hallkved BRÖTE 661

Villa
Funbo, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
4 975 000 kr
165 m²
4 rum
3 080 m² tomt

Välkommen till Hallkved Bröte 661 och denna 1-plansvilla med två eldstäder, bergvärme och gästhus byggt 2019 med eget badrum vilket lämpar sig utmärkt för gäster på besök, den egna företagaren, tonåringen eller för uthyrning. Bostadshusets planlösning fördelar sig på en rymlig entréhall, matrum med täljstenskamin, arbetskök med vit köksinredning, grovingång med angränsande tvättstuga med wc. Vardagsrum utöver det vanliga med gott om plats för familj och vänner att umgås. Tre sovrum varav ett i en egen sektion med badrum och kädkammare/förråd. Här bor du i ett trevligt, lugnt och lantligt område med närhet till kommunikationer och endast ca en kvart från Uppsala. Fina strövområden, sjön Trehörningen samt Fjällnora når du på endast några minuter - allt på bekvämt avstånd för den aktiva familjen.

  • Premium
Järpvägen 39C, Sunnersta, Uppsala kommun
Järpvägen 39C, Sunnersta, Uppsala kommun, bild 2
Järpvägen 39C, Sunnersta, Uppsala kommun, bild 3

Järpvägen 39C

Tomt
Sunnersta, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 995 000 kr
609 m² tomt

Möjlighet att förvärva tomt med lugnt och barnvänligt läge i populära Sunnersta. Tomten är inte knuten till någon husleverantör. Sunnersta erbjuder lugna och idylliska kvarter samtidigt som man har nära till allt vad Uppsala har att erbjuda. Sunnerstaskolan samt flera förskolor finns på promenad- och cykelavstånd. Det är varken långt till fiske, bad, båtliv eller friluftsliv. Vintertid kan man roa sig både med långfärdsskridskoåkning och snabba turer i slalombacken. Sommartid kan man promenera ner till badet vid Lyssnaängen, Granebergsparken och Alnäs. Nära till Skarholmen med dess sköna skärgårdsliknande miljö. Längs med Fyrisån går vackra promenadstråk som leder ända in till city. Anmäl intresse till ansvarig mäklare, [email protected].

  • Premium
Råbyvägen 82, Kapellgärdet, Uppsala kommun
Råbyvägen 82, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Råbyvägen 82, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Råbyvägen 82

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 095 000 kr
65 m²
2 rum
vån 4/5
4 173 kr/mån
32 231 kr/m²

FAST PRIS - RING FÖR VISNING Välkommen till denna moderna och rymliga tvåa på populära Kapellgärdet! Här bor du i en lägenhet med genomgående hög standard och inglasad balkong! En stor fördel med den här lägenheten är att den har en stor klädkammare med gott om förvaring och även ett vindsförråd! Planlösningen erbjuder hall med gott om förvaring i rymlig klädkammare, välutrustat kök och en öppen planlösning till vardagsrummet vilket öppnar upp för sociala tillställningar! I sovrummet finns goda förvaringsmöjligheter samt plats för en större säng och t.ex. arbetsplats. Ytskikten är stilrena med parkettgolv, vitmålade väggar samt vitt kök med släta luckor. Här bor du med cykel- och promenadavstånd till city och Resecentrum, alternativt goda busskommunikationer med täta turer och nära busshållplats. Mycket bra läge för dig som pendlar via E4:an norr- och söderut. I närbelägna Gränby köpstad och dess köpcentrum, Gränby centrum, finns allt att tillgå som du behöver i din vardag i form av butiker och restauranger m.m. För den sportintresserade finns ett närliggande gym och vid Gränby sportfält, finns även Uppsalas friidrotts- och innebandyarena, IFU Arena. Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Björnmossvägen 23, Lindbacken, Uppsala kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Björnmossvägen 23, Lindbacken, Uppsala kommun, bild 2
Björnmossvägen 23, Lindbacken, Uppsala kommun, bild 3

Björnmossvägen 23

Radhus
Lindbacken, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
3 795 000 kr
116 m²
5 rum
4 786 kr/mån
32 716 kr/m²

Välkommen till detta moderna bostadrättsparhus beläget i barnvänliga Lindbacken i brf Himla, strax utanför Uppsala. Huset är färdigställt år 2021 och erbjuder en bekväm och funktionell livsstil med sina 116 kvm boendeyta. På entréplanet möts du av en halvöppen planlösning som integrerar kök, matsal och vardagsrum, skapande en trivsam atmosfär för sociala sammanhang och vardagsliv. Här finner du även två praktiska klädkammare, en välkomnande hall samt ett modernt badrum komplett med tvättpelare och dusch för extra bekvämlighet. På övre planet erbjuds ytterligare komfort med två rymliga sovrum, varav det ena är utrustat med en klädkammare för ökad förvaringsmöjlighet. Dessutom finns här ett generöst allrum som kan användas för avkoppling eller som en extra social yta. Det stora badrummet på detta plan är utrustat med både badkar och dusch för att möta olika behov och önskemål. Möjligheten att bygga ytterligare tre sovrum, enligt alternativ planlösning ger flexibilitet för framtida behov och önskemål. Utomhus finns en generös grönskande tomt som erbjuder både avskildhet och möjligheter till lek och rekreation för både stora och små. Detta hem är inte bara modernt och välplanerat, utan det erbjuder också en grönskande tujahäck intill grannen, vilket ger en känsla av privatliv och harmoni. En trevlig altan med gott om plats för större möblemang och umgänge ger möjlighet till utomhusmiddagar och avkoppling. Dessutom är en praktiskt installerad utekök en tilltalande bonus för den som gillar att laga mat och umgås utomhus. För den bilburne finns en bekväm carport med elbilsladdare samt plats för en ytterligare bil att parkera. Området präglas av en familjevänlig atmosfär med närhet till skolor, förskola, vårdcentral, matbutiker och övrig service. Med endast 10 minuters bilresa till Gränbystaden och dess breda utbud av butiker och restauranger samt regelbundna bussförbindelser till Uppsala centrum från Lindbacken, är detta ett bekvämt och attraktivt boende för hela familjen.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Rörbäcksvägen 22, Nåntuna, Uppsala kommun
  • Sön 12 maj kl 12:30
Rörbäcksvägen 22, Nåntuna, Uppsala kommun, bild 2
Rörbäcksvägen 22, Nåntuna, Uppsala kommun, bild 3

Rörbäcksvägen 22

Villa
Nåntuna, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
5 475 000 kr
164 + 24 m²
7 rum
760 m² tomt

Upptäck denna underbara möjlighet att förvärva en rymlig villa på Rörbäcksvägen 22 i charmiga och barnvänliga Vilan/Nåntuna. Denna imponerande villa sträcker sig över 164 kvm och erbjuder generösa ytor för både familj och underhållning. Det finns dessutom ett stort garage med plats för 4 bilar samt ett separat förråd. Fastigheten består av hela 7 rum och kök, inklusive 3-4 sovrum. Det finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa. De tre stora sällskapsrummen är perfekta för mysiga sammankomster. Två av dem har öppen spis som skapar en atmosfär av hemtrevnad och gemenskap. Den rymliga hörntomten är en grön oas som inbjuder till avkoppling och lek. På tomten finns en pool, som med lite kärlek och renovering, kan återställas till sin forna glans. En charmig pergola lockar till sköna sommardagar i skuggan, och en lekstuga erbjuder barnen en plats att utforska och leka fritt. Tomten angränsar till en stor allmänning med lekplats. Fastigheten kräver viss renovering men har stor potential och många möjligheter. Vilan/Nåntuna är känt för sin barnvänliga atmosfär med närhet till service och skolor. Missa inte chansen att göra denna villa till ditt eget drömboende! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

  • Premium
Fålhagsleden 3 B, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Sön 12 maj kl 13:15
Fålhagsleden 3 B, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Fålhagsleden 3 B, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Fålhagsleden 3 B

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 595 000 kr
24,5 m²
1 rum
vån 2/4
1 906 kr/mån
65 102 kr/m²

Välkomna till denna charmiga och ljusa lägenhet från 1930-talet, perfekt belägen i den mysiga stadsdelen Fålhagen med ett utmärkt läge för både studenter, första gångsköpare eller pendlare, bara fem minuters promenad till tågperrongen och citykärnan. Lägenheten präglas av ljus och tidstypisk atmosfär med högt i tak och djupa fönsterbrädor i sten. Den välplanerade bostaden inkluderar en hall med avhängningsmöjligheter och förvaring i en inbyggd klädkammare, ett fint arbetskök utrustat med alla nödvändiga bekvämligheter, samt ett lättmöblerat vardagsrum med utrymme för både säng, soffa och mat-/arbetsplats. Från vardagsrummet når man även lägenhetens andra klädkammare för extra förvaring. Ett badrum med badkar kompletterar bostaden. För ytterligare förvaring finns två förråd tillgängliga, ett på vinden och ett i källaren. Denna stabila och fiberanslutna HSB-förening tar väl hand om fastigheten och de stora renoveringarna är redan utförda. Här finns också två tvättstugor, övernattningsrum, cykelförråd, hobbyrum samt vackra innergårdar med utemöbler. Bostaden har ett centralt läge i lugna Fålhagen med närhet till resecentrum, stadskärnan och konserthuset vid Vaksala torg. Som boende i detta läge kan du gå från dörren till tåget på bara några minuter. I närområdet finns också en livsmedelsbutik, restauranger och trevliga parker med grönska. Kontakta mäklaren vid intresse, och välkommen på visning!

  • Premium
Fålhagsleden 5A, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Sön 12 maj kl 12:30

Fålhagsleden 5A

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 995 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/4
2 985 kr/mån
48 659 kr/m²

Välkomna till en mycket trevlig 30-talslägenhet med ett ypperligt pendlarläge i mysiga Fålhagen med bara fem minuters gångtid till perrongen! Ljus, tidstypisk 30-talslägenhet med härlig genomgående planlösning, bekvämt beläget på våning två och djupa fönsterbrädor i sten. Balkong med eftermiddags- och kvällssol mot lugn innergård. Praktisk planlösning som rymmer välkomnande hall med bra förvaring, fint renoverat kök där man varsamt har renoverat och behållt tidstypiska detaljer, vardagsrum med utgång till balkong med eftermiddags- och kvällssol samt stamrenoverat badrum med dusch och tvättmaskin. I denna bostad känns boytan ytterst välutnyttjad och större än man tror. Det alltigenom tilltalande och goda skicket bör dessutom tilltala de flesta. Till bostaden finns två förråd, ett på vinden och ett i källaren. Tvättstugan ligger även den, bekvämt i källaren. Bostaden ligger centralt i populära Fålhagen med närhet till resecentrum, stadskärnan och konserthuset vid Vaksala torg. Öppnandet av den nya uppgången till tågspåren vid Strandbodkilen gör att du går från dörren till tåget på ett par minuter. I det nära området runt bostaden ligger även en Coop-butik, restauranger, frisörer, Actic-gym med mera. Stabil förening som tar hand om sina fastigheter och där de stora renoveringarna redan är avklarade. Till huset finns även en grönskande och inbjudande innergård med grillplats och trädgårdsmöbler. Goda parkeringsmöjligheter på omkringliggande gator!

  • Plus
  • Balkong
Viktor Rydbergsgatan 20, Nyby, Uppsala kommun

Viktor Rydbergsgatan 20

Lägenhet
Nyby, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 795 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/3
3 634 kr/mån
29 426 kr/m²

Denna ljusa och inbjudande markplanslägenhet är både välplanerad och rymlig med en planlösning som är mycket tilltalande. Lugnt beläget med stor altan in mot föreningens gröna gård får du ett ombonat hem med fina ytskikt och vältilltagna rum. Bostadsrättsinnehavaren har tillgång till ett förråd i trapphuset, vilket är praktiskt beläget precis intill lägenheten i trapphuset. Planlösningen välkomnar med en hall med förvaring för ytterkläder, ett ljust och stilrent kök med mycket generös förvaring och fina arbetsbänkar. Vidare en rymlig matplats, ett sovrum med flertalet garderober, vardagsrum med gott om plats för önskad möblering och utgång till bostadens härliga uteplats samt ett badrum med dusch och tvättmaskin. Föreningen är välskött och omtyckt, med generösa gårdar och faciliteter såsom samlingslokal, bastu, solarium, övernattningsrum och motionsrum/träningslokal. För närvarande är det kort kö till parkeringsplats. Pågående stamrenovnering genomförs av bostadsrättsföreningen och enligt tidsplan sker renoveringen för denna bostad från 19/5. Vilket innebär att den som flyttar in här får ett totalrenoverat, fint och fräscht badrum. Klinkergolv (grått), helkaklade väggar (vitt), dusch med vikbara väg gar, wc, handfat med kommod och spegel samt tvättmaskin. Läs mer på hemsidan: https://www.vivallastambyte.se/ Området Nyby är lugnt och barnvänligt, med trevliga och soliga innergårdar. På kort gång- och cykelavstånd ligger Gränbystaden med sitt breda utbud av shopping, service och restauranger. Närområdet erbjuder även en välsorterad Willys butik samt en busshållsplats inom några minuters gångavstånd. För bilpendlare finns smidig påfart till E4:an, och för dem som uppskattar natur och motion finns bland annat Gamla Uppsala och Röbo med fina motionsspår i vacker omgivning.

  • Uteplats
Portalgatan 84, Kapellgärdet, Uppsala kommun

Portalgatan 84

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 245 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/4
3 388 kr/mån
40 089 kr/m²

Välkomna till en ljus och trevlig lägenhet belägen i fastighet med hiss från markplan. Här bor man i ett modernt boende med rymlig balkong i lugnt läge mot den fina innergården. Lägenheten är smakfullt inredd och har genomgående ekparkett förutom hallen som har ett praktiskt klinkergolv och lägenheten är så gott som i nyskick. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning vilket ger en härlig och social känsla. I övrigt en tilltalande planlösning fördelad på ett rymligt sovrum med bra förvaring i platsbyggd garderobsvägg med skjutdörrar, stor klädkammare samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Bo på Kapellgärdet invid stadskärnan med allt vad ni kan önska er inom räckhåll; mataffär, citypulsen med dess butiker, förskolor och skolor, nära grönområden samt pendlarvänligt för både bilburna och de som föredrar att åka kommunalt. Lediga parkeringsplatser finns för tillfället. Föreningen har dessutom låtit installera laddboxar till flertalet platser! Bland närbelägna butiker vid Kvarnens Köpcentrum finns mataffär, apotek, systembolag, mm. För den som vill träna är det nära till Actic, finns i kvarteret. Bredband, kabel-TV och IP-telefoni ingår i månadsavgiften.

  • Balkong
  • Hiss
Orgelgatan 16, Kapellgärdet, Uppsala kommun

Orgelgatan 16

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 995 000 kr
41 m²
2 rum
vån 4/5
3 431 kr/mån
48 659 kr/m²

Välkommen till denna mycket ljusa och inbjudande lägenheten i en modern förening, belägen med kort avstånd till stadskärnan. Lägenheten präglas av ett genomgående fint och smakfullt skick med tilltalande materialval. Tack vare de stora fönsterna i österläge och den öppna planlösningen ger det ett fantastiskt ljusinsläpp i lägenheten större delen av dagen. Planlösningen fördelar sig på en öppen hall med avhängning, ett luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot köket som praktiskt skärmas av med en halvvägg. Köket är hjärtat i lägenheten med full utrustning och goda arbetsytor och förvaring. Balkong i österläge med utsikt mot föreningens innergård. Ett sovrum med förvaring i skjutdörrsgarderober och ett helkaklat badrum med bl a kombinerad tvätt- och torktumlare. I Brf Höjdhopparen lever du ett aktivt liv med utegym och löparbanor på gården. På den stora gemensamma takterrassen kan du avnjuta större tillställningar. Här får du gott om utrymme i cykelrummen, och du har tillgång till en cykelverkstad där du håller cykeln i trim. Det finns även en bilpool knuten till föreningen med möjlighet att låna en bil vid behov. Föreningen har även ett övernattningsrum med WC och pentry vilket är till en stor fördel om du har gäster på besök. Populära Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar du bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Rörbyvägen 2, Bälinge, Uppsala kommun

Rörbyvägen 2

Villa
Bälinge, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
4 500 000 kr
129 + 184 m²
5 rum
1 371 m² tomt

Välkommen till denna välskötta villa belägen i barnvänliga Bälinge. Med en boarea på 129 kvm och en biarea på hela 184 kvm erbjuder detta hem gott om utrymme för en familj att trivas och växa i. Beläget på en generös hörntomt om hela 1371 kvm på en lugn återvändsgata, bjuder detta hem på både utrymme och avskildhet. Mysig trädgårdstomt med gott om plats för både odling, lek och rekreation! På entréplanet välkomnas du av ett rymligt och ljust vardagsrum, perfekt för familjens gemensamma aktiviteter och umgänge. Det stora och renoverade köket med matplats för många gäster blir snabbt husets hjärta och från matplatsen nås uterummet och altanen. Dessutom finns fyra bekväma sovrum som erbjuder gott om plats för hela familjen. Ett extra bonusutrymme på entréplanet är det mysiga uterummet där du kan njuta av naturen året om, samt den generösa altanen i söderläge utan insyn. På altanen finner du även ett avkopplande spabad där du kan varva ned och njuta av lugnet efter en lång dag. Källarplanet bjuder på ännu mer utrymme och möjligheter. Här finns en väl tilltagen gillestuga med öppen spis, perfekt för mysiga kvällar med familj och vänner. Dessutom finns ett gästrum för övernattande gäster, ett hobbyrum med plats för exempelvis innebandyspel och ett rum som idag används som gym för den aktiva familjen. Efter träningspasset kan du koppla av i den sköna bastun med tillhörande omklädningsrum och dusch. Här finns även en separat wc för extra bekvämlighet samt flera förrådsutrymmen för förvaring av säsongens prylar. Bergvärme är installerat vilket effektivt sänker uppvärmningskostnaderna och bidrar till en mer hållbar boendemiljö. Med närhet till skolor, lekplatser och grönområden är detta hem perfekt för den aktiva familjen som söker en trygg och trivsam miljö att kalla sitt hem. Här finns alla förutsättningar för ett bekvämt och harmoniskt familjeliv.

Rotegatan 6, Bärby Hage, Uppsala kommun

Rotegatan 6

Villa
Bärby Hage, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
5 950 000 kr
119 + 114 m²
4 rum
732 m² tomt

Välkommen till Rotegatan 6 och denna enplansvilla med källarvåning i hjärtat av Bärby Hage. Uppvuxen trädgårdstomt med både plats för lek och avkoppling i både trädgård och i det inglasade uterummet. Dubbelgarage samt parkeringsplatser på uppfarten. Planlösningens entréplan fördelar sig på rymlig hall, gäst-wc, kök med matplats, ljust vardagsrum med angränsande matrum, duschrum samt två-fyra sovrum. Källarvåningen öppnas upp med en gillestuga med öppen spis och från denna del av huset nås bastuavdelning med dusch och wc, tvättstuga, förrådsutrymmen, hobbyrum med utgång samt ungdomsavdelning alt kontor. I Bärby Hage bor ni i barnvänliga kvarter med närhet till såväl natur, lekplatser, motionsspår vid Röbo som till stadens puls. I närområdet har du även Torbjörnstorg och här finns både mataffär, konditori, blomsterhandel samt restauranger. Till stadkärnan tar du dig enkelt och smidigt via gång- och cykelväg eller med buss som har täta turer från området. För dig som pendlar med bil så tar du dig enkelt och smidigt ut till både 55:an och till E:4.

Råbyvägen 55F, Gränby, Uppsala kommun

Råbyvägen 55F

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 650 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5/7
3 446 kr/mån
30 556 kr/m²

Välkommen till detta modernt inredda boende som ligger på våning 5 av 7 i en stilfull byggnad från 2017. Här möts du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Det rymliga sovrummet är utrustat med två garderober och har tillgång till en härlig balkong i söderläge. Det generösa badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin och golvvärme för extra komfort och praktiska lösningar i vardagen. BRF Konstnären 1 erbjuder bekvämligheter som hiss från markplan, cykelförvaring och vindsförråd till sina medlemmar. Avgiften inkluderar bredband, el och IP-telefoni, vilket passar perfekt för både studenter, förstaköpare och de som arbetar hemifrån. Området på Råbyvägen 55f kombinerar stadslivets bekvämligheter med närheten till naturen. Med Uppsala centrum inom bekvämt avstånd och grönområden och promenadstråk i närheten erbjuds en lugn och trivsam boendemiljö. För den som söker ett modernt och praktiskt boende med goda kommunikationer och bekvämligheter är denna lägenhet ett utmärkt val.

  • Balkong
  • Hiss
Viktor Rydbergsgatan 4, Nyby, Uppsala kommun

Viktor Rydbergsgatan 4

Lägenhet
Nyby, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 450 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 1
3 925 kr/mån
32 026 kr/m²

Välkommen till populära Nyby och Viktor Rydbergsgatan 4. Här erbjuds du en väldisponerad tre rum och kök med uteplats in mot den lugna gröna innergården. Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob, nyrenoverat(stamrenoverat) badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Kök med matplats för större sällskap och gott om förvaring i den ljusa skåpinredningen. Vardagsrummet når man via köket och här finns plats för större soffgrupp, tv-möbel, soffbord och här finns utgång till lägenhetens fina uteplats in mot föreningens innergård. Två rejäla sovrum med gott om förvaring i vardera sovrum. En välmående förening med många gemensamhetsanläggningar. Här finns kvarterslokal att hyra, friskvårdslokal med gym och bastu, solarium, fem tvättstugor att nyttja, ett övernattningsrum, tennisbana, cykelförråd samt barnvagnsförråd. På innergårdarna finner ni många välutrustade lekplatser, trädgårdsgrupper, tennisbanor, fina rabatter och gott om cykelställ. Nära omtyckta och nyligen uppförda Gränby Köpstad, förskola, skola och Gränby Centrum som ständigt byggs ut med all slags handel ni kan tänka er. Bra kommunikation med bl.a. buss och den nya busslinjen nr.1 som går till stora delar av stan så som Gränbystaden, Fyrishov, Ekonomikum, Akademiska sjukhuset och IKEA. För den bilburne finner du påfarten till E4:an enbart ett stenkast bort. Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

  • Uteplats
Von bahrs väg 4, Löten, Uppsala kommun

Von bahrs väg 4

Lägenhet
Löten, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 695 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 861 kr/mån
20 798 kr/m²

Fin och hemtrevlig 3:a på 82 kvm i Löten med hiss från markplan. Här bor du med stor balkong i bästa söderläge med utsikt över innergården och naturen runt knuten. Bostaden är välplanerad och ljus med fönster i två väderstreck. Planlösningen fördelar sig på rymligt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Utgång till stor trevlig balkong. Två ordentliga sovrum och gott om förvaring i garderober och klädkammare. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående ljusa och fina ytskikt. Till bostaden kommer ett rymligt förråd precis utanför lägenheten och ett förråd i källaren. Stor och populär bostadsrättsförening med där många renoveringar genomförda. I föreningen finns tillgång till tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum, solarium, bastu, barnvagnsförråd, motionsrum/träningslokal och övernattningsrum. Ingen kötid till parkering i dagsläget. Ling är ett trivsamt och naturnära område. Här finns mysiga grönområden med fruktträd och bärbuskar för de boende att plocka av, fina lekmöjligheter för barnen och föreningsliv för den som vill engagera sig extra i närmiljön. På Heidenstams torg (1 minut bort) finns mataffär, apotek, restaurang, gym och annan service. Via fina cykel- och promenadvägen tar du dig både ut i skogen mot Gamla Uppsala högar eller in till stadskärnan (ca. 10 min). Bra läge för dig som pendlar med bil. I området finns flera förskolor. TILLTRÄDE: Då det är en dödsboförsäljning måste bouppteckningen vara registrerad och klar innan tillträde. På grund av långa handläggningstider hos Skatteverket innebär det att tillträde kan ske först omkring 1 augusti. VID INTRESSE: Kontakta ansvarig mäklare på [email protected]

  • Balkong
  • Hiss
Hallkved Bröte, Funbo, Uppsala kommun
Hallkved Bröte, Funbo, Uppsala kommun, bild 2
Hallkved Bröte, Funbo, Uppsala kommun, bild 3

Hallkved Bröte

Villa
Funbo, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
5 936 000 kr
121 m²
5 rum
1 520 m² tomt

Stor villatomt med stadsnära läge i naturskön omgivning, endast ca 10 km till Uppsala, som skall bebyggas av Bra Hus. Fina strövområden, Funbosjön samt Fjällnora når du på endast några minuter - allt på bekvämt avstånd för den aktiva familjen. Smultronstället 121 är en enplansvilla skapad för både gemenskap och enskildhet. Här kan du enkelt njuta av stora sällskap, men lika lätt hitta din plats för lugn och ro. Från husets centralt placerade entré möts du av vardagsrummet och kökets sammanflätade design under det tilltagna ryggåstaket. Det större sovrummet är separat förlagd intill det stora badrummet och klädkammaren. Med egen altandörr kan du släppa in frisk luft eller enkelt ta dig ut på altanen för att skaka dina sängkläder. Övriga sovrum angränsar till en wc/dusch samt ett allrum som lämpar sig bra för häng med kompisar eller tv-tittande, vilket gör denna del av huset perfekt för barn och ungdomar. Tvättstugan nås från entréhallen men har också en egen groventré. För den som föredrar buss så är det täta förbindelser till stadskärnan och busshållplatsen ligger bara på ett par minuters promenad från tomten. För mer information kring husentreprenaden kontakta Bra Hus säljare Conny Löfgren på tel. 070-526 49 39 alt. e-post: [email protected]. För mer information och inspiration se: https://www.brahus.se/vara-hus/smultronstallet/ Se standard & tillval: https://standardochtillval.brahus.se/standard-och-tillval/e/smultronstallet/ Se Bra Hus genuina konstruktion: https://www.youtube.com/watch?v=UwkcNYg1nhc OBS! Bilderna är endast illustrationer för husmodellen. Ändringar, avvikelser och tillval kan förekomma. I det beräknade priset (5 936 000 kr) ingår kostnader för köp av tomt, anslutning gemensamhetsanläggning, pumpbrunn, borrning av vatten, el-anslutning, extra markarbete (tomt nr 1), huset inkl. entreprenaden, lagfart, bygglov, KA och byggström. Förhandsbesked finns. Mäklaren förmedlar endast tomten, som säljs av privatperson för 2 000 000 kr, tillkommer 400 000 kr som säljaren fakturerar separat för anslutning till gemensamhetsanläggningar (väg, reningsverk och avlopp till tomtgräns) samt fiber och el till tomtgräns - dessa är med i det beräknade priset. Köparen tecknar separat entreprenadavtal med Bra Hus.

  • Premium
  • Nyproduktion
Orgelgatan 13, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Orgelgatan 13, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Orgelgatan 13, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Orgelgatan 13

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 950 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/6
5 204 kr/mån
37 342 kr/m²

Lägenheten är bekvämt belägen i markplan och har en härlig uteplats om ca 28 kvm mot gården. Social och spännande planlösning som erbjuder plats för allt du kan önska dig. Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och en takhöjd på 3,1 m ger det dig en fantastiskt rymd tillsammans med sina stora fönsterpartier. Två rymliga sovrum med gott om förvaring i garderober samt rymligt förråd/klädkammare och ett mycket stilrent inrett badrum med bl.a. tvätt- och torktumlare. Brf Block präglas av noga utvalda materialval, hög standard och unik arkitektur. Här får du som boende tillgång till totalt tre takterrasser, varav en med utekök som bjuder in till gemensamma måltider med grannar och gäster under bar himmel, och en bokningsbar spaterrass med bastu, bubbelpool och soldäck som ger avkopplande stunder framför en magnifik utsikt över Uppsala domkyrka och Svartbäckens villor. Föreningens innergård med pergola och stensättning med upphöjda växtbäddar skänker en vilsam harmoni i lugn och stilla miljö. Området Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Amanuensgatan 5, Rosendal, Uppsala kommun
  • Tor 9 maj kl 16:00
Amanuensgatan 5, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Amanuensgatan 5, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Amanuensgatan 5

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
3 295 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/7
5 608 kr/mån
39 699 kr/m²

Här bor ni nästan granne med Stadsskogen i en ljus, inbjudande lägenhet i populära Rosendal. Välkomnande öppen planlösning bjuder in till både matlagning och gemenskap vilket gör denna bostad mycket enkel att trivas i. Genomgående ljusa ytskikt och tidlösa mattlackerade ekparkettgolv ger en genuin känsla. Lägenheten erbjuder två bra sovrum. Det ena är stort och har egen stor klädkammare samt utgång till lägenhetens ena balkong. Här kan ni njuta av solen från lunchtid till kvällen och blicka ut över den grönskande innergården. I rummet finns även en skjutdörrsgarderob för ännu mer förvaring. Fint kök från Ballinglöv med energisnåla vitvaror såsom induktionshäll, rostfri hel kyl och frys och integrerad diskmaskin. Rymligt vardagsrum med platsbyggd hylla med plats för bl.a. tv. Rummets utformning ger generös plats för matbord och soffgrupp. Rummet är i öppen planlösning mot matplatsen. Härifrån finns den andra balkongen med morgon och förmiddagssol, utmärkt plats för er att njuta av frukost och förmiddagskoppen med avkopplande utsikt mot skogens gröna natur. Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är intrett med klinkergolv i grå färgtoner kombinerat med vita väggplattor. Välkomnande hall med förvaring i skjutdörrsgarderob. Här bor ni nära till det mesta som Uppsala har att erbjuda. Nästan precis utanför dörren har ni grönskande natur med fina promenadstråk och löparrundor. I närområdet finns Hemköp, ICA-butik, populära Bageri Lejon, Ost och Chark, Fruktaffär, möbelaffären Kvarteret och en vinbar. Rosendals torg växer fram och Systembolaget öppnar snart. Området bjuder utöver det rika matutbudet även på flera bra lekplatser, gym, tennis- och padelbanor. Ett stenkast bort ligger BMC och Uppsala Science Park. Tio minuter från Uppsala centrum med centralstationen. Bra kommunikationer med buss, cykel och bil gör att Rosendal passar i alla generationer. Bostadsrättshavaren nyttjar ett källarförråd. Bilgarage och cykelförråd finns också i källaren och nås enkelt med hissen. Välkommen att kontakta mäklaren med ert intresse.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Norrlandsgatan 44 A, Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00

Norrlandsgatan 44 A

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 995 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 2
3 932 kr/mån
34 696 kr/m²

Välkomna till denna mysiga tvårummare med en härlig balkong som vetter mot föreningens fridfulla innergård i soligt läge. Belägen i det lugna och natursköna området Luthagen, är detta ett perfekt hem för er som uppskattar en balans mellan stadsliv och natur. Lägenhetens entré välkomnar med gott om förvaringsutrymme, fint renoverat kök med matplats, ett rymligt vardagsrum med tillgång till balkongen, ett stort sovrum och ett helkaklat badrum med dusch. Två tillhörande förråd. Områdets attraktiva läge ger både ro och närhet till Ekonomikum, universitetets nationsliv, flera matbutiker och natursköna Stabbyskogen med sina motionsspår. Innergården bjuder in till avkoppling med en grön gräsmatta och trevliga platser för grillning och lek. Föreningen har genomfört flera större renoveringar såsom fönsterrenovering 2010, stamrenovering 2014 och tak- samt fasadrenovering 2022, samt installerat solceller. För närvarande är inga större renoveringsprojekt planerade. Boende på Norrlandsgatan 44 A har tillgång till föreningens gym, tvättstugor (närmaste belägna i källaren på adressen Norrlandsgatan 44), cykelförråd, utemöbler, grillar, samlingslokal och hobbyrum. Som boende på Norrlandsgatan 44 A har ni tillgång till föreningens gym, tvättstugor (närmaste belägna i källaren på adressen Norrlandsgatan 44), cykelförråd, utemöbler, grillar, samlingslokal och hobbyrum. I närområdet finner ni även Mimmi Ekholms plats med en ICA-butik, en mysig kvartersrestaurang, apotek, bageri/konditori och gym. För er som föredrar cykel- eller promenadavstånd till arbete eller studier finns här perfekta förutsättningar. Denna lägenhet är definitivt värd att besöka för er som önskar ett bekvämt och harmoniskt boende där vardagen flyter på smidigt.

  • Plus
  • Balkong
Kungsängsesplanaden 2 B, Kungsängen, Uppsala kommun

Kungsängsesplanaden 2 B

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 995 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 5/6
3 712 kr/mån
48 699 kr/m²

Välkomna till en ytterst välplanerad och rymlig 2:a belägen högt upp i fastighet nära Fyrisån. Bostaden är i mycket gott skick med stora fönsterpartier som bjuder på vidsträckt vy över stora delar av Uppsala. Genomtänkt planlösning med vardagsrum och kök i öppen lösning som gynnar både gemensam matlagning och umgänge, sovrum med platsbyggd garderob, plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang, våtutrymme med dusch-, tvätt- och torkmöjligheter och bred hall med god avhängningsyta i platsbyggd garderob. Det bästa med bostaden är de två balkongerna i söder respektive norr. Balkongen mot norr bjuder på morgonsol till frukosten och den i söder ger plats åt dagens allra varmaste soltimmar. Båda är utrustade med belysning, eluttag och rymmer möblemang samt egna planteringar. Bostad inredd i klassisk skandinavisk stil med materialval som smälter in med övrig inredning och sedan kombineras med målade väggar samt tak och enhetliga parkettgolv. Njut av nyproduktionens alla fördelar med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus, rejält helkaklat våtutrymme, god klädförvaring i platsbyggda garderober, hiss från markplan, bra ljudisolering, lättillgänglig parkering i fastighetens garage och extern förvaring i källarförråd. Bostadsrättsförening med god ekonomi, normal belåning, gemensamt elavtal och Telia Triple Play samt bostadsrättstillägg inkluderat i månadsavgiften. Det finns invändigt cykelförråd, barnvagnsförråd och mycket välvårdad innergård med inbjudande orangeri, grönska och välutrustad lekplats. Kungsängen eller som man förr kallade det Industristaden är det område i Uppsala som utvecklats allra mest de senaste åren, nu är de flesta fastigheter resta och innergårdarna omsorgsfullt iordninggjorda med platser för rekreation och omgivande grönska. Mitt i denna stadsdel har man bildat ett mysigt torg som ligger skyddat från trafikerade gator med ett par butiker och restauranger, denna yta agerar även mötesplats för de olika bostadsrättsföreningarna. I området finns även populära förskolor, två gym, två frisersalonger, skönhetssalong, mataffär, apotek samt en cykel- och gångbro som knyter ihop Kungsängen och Stadsträdgården. Anna Petrus park belägen mellan Sågargatan och Mältargatan erbjuder rekreation för vuxna och roliga lekytor för både små och stora barn. Det är även smidigt för pendlare då Kungsängen har en egen entré till Resecentrum. Kring Fyrisån finns långa, vackra promenadstråk. På Studenternas samlas alla sportfantaster, här finns både en sommararena och en vinterarena.

  • Balkong
  • Hiss
Norbyvägen 71 A, Sommarro, Uppsala kommun

Norbyvägen 71 A

Lägenhet
Sommarro, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 995 000 kr
58,6 m²
2.5 rum
vån 3/3
4 323 kr/mån
34 044 kr/m²

Bostaden är belägen på ostört läge högst upp och är inredd i behagliga kulörer som bonar in, det är maximal ljusspridning från de många fönstren i olika väderstreck, golven består av vackra parkettgolv, elen har under år 2024 setts över med nya strömbrytare samt eluttag i snygg design, till det platsbyggd förvaring och sedan extra takhöjd om 2,7 meter för bästa känsla av rymd. De dagar ni vill maxa utelivet ska ni slå er till ro i en bekväm stol och ta tillvara sommarens sköna stunder på den egna balkongen i väster med härlig vy över skogsglänta! Här erbjuds de allra bästa förutsättningarna för att ni snabbt ska trivas och känna er som hemma! Vad sägs om väl tilltaget vardagsrum som rymmer både soffgrupp samt ytterligare möblemang? Utöver det ett rejält sovrum med platsbyggd klädförvaring, arbetskök med delar av den platsbyggda originalinredningen bevarad samt uppfräschade delar med nyligen inköpta vitvaror och sedan ett trevligt "coffeecorner". Det är ett separat matrum invid fönster som låter er blicka ut mot Stadsskogen, möblerbar hall med förvaringsmöjligheter och stort, helkaklat våtutrymme från stamrenoveringen år 2002 med dusch. Välmående bostadsrättsförening med många av de större renoveringarna gjorda utan att man behövt påverka månadsavgifterna märkbart och låg belåning per kvadratmeter. Lättillgängliga parkeringsplatser, god extern förvaring i två till bostaden hörande källarförråd, grönskande innergård med grill och utemöbler att nyttja sommartid, gemensam tvättstuga, torkrum och hobbyrum i källaren. Här bor ni omgiven av naturen och lugnet utan att ge avkall på närheten till service och Uppsala stadskärna, tre populära restauranger runt husknuten, endast 300 meter till Västertorg med bl a mataffär och restaurang. Lättillgängliga parkeringsmöjligheter för både boende och gäster, nära busshållplats, förskola och skola, nära Ekeby med stora träningslokaler, vårdcentral, bibliotek och behagligt cykelavstånd till citykärnan. Intilliggande Hågadalen och Stadsskogen erbjuder dessutom ett rikt friluftsliv med bl a trevliga promenadstråk, joggingspår, svampplockning och skidspår vintertid. a

  • Balkong
Hallkved 295, Hallkved, Uppsala kommun

Hallkved 295

Villa
Hallkved, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
3 995 000 kr
95 m²
4 rum
1 687 m² tomt

Inbäddat i naturskön miljö strax utanför Uppsala finner ni detta nyproducerande enplanshus. Många värdefulla detaljer såsom bergvärme med vattenburet system, öppet till nock i vardagsrum med högsta punkt om 4,2 meter och genomtänkt planlösning för att passa familjens behov. Lagom stort hus att rå om med kök och vardagsrum i öppen lösning för bästa samvaro; samla familjen vid stort matbord medan ni tillreder middagen eller låt gästerna vänta i skönt soffmöblemang samtidigt som ni förbereder fikastunden. Skåpinredning av trä som vitpigmenterats, fina arbetsytor i vinkel med dekorativt fönster och all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva. Tre sovrum som samtliga rymmer säng, förvaring samt ytterligare möblemang, ett av rummen är större och utgör "master bedroom". Rymligt våtutrymme med helkaklade tätskikt och dusch, en gäst-wc och tvättmöjligheter i separat del med groventré. Tomt, belägen i svacka med omgivande stenpartier och skogsmiljö. Insynsskyddat med gästhus som till viss del är isolerat och som hyrs ut idag, rejäl vedbod och lekstuga. Tillstånd har beviljats för carport men idag parkerar man utmed fastigheten. Ni finner huset en bit in från väg 282 inbäddat bland barr- och lövträd för att fånga lugnet och med grannar på behagligt avstånd. Promenad- eller cykelavstånd för de som vill pendla kommunalt. Förskola och skola upp till åk 3 erbjuds i Funboskolan och sedan man generellt att gå i Almungeskolan som är upp till högstadieålder. Många väljer att bo i området för det bekväma avståndet till Uppsalas stadskärna, men även för närheten till otroligt vackra strövområden samt badsjöar. Välkomna till ett boende med livskvalité!

Dragarbrunnsgatan 58, Centrum, Uppsala kommun

Dragarbrunnsgatan 58

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 595 000 kr
72 m²
3 rum
vån 5/6
3 986 kr/mån
36 042 kr/m²

Mitt i stadskärnan invid allt du kan tänkas behöva finner ni den skyddade innergården som hör till bostadsrättsföreningen och präglas av grönska. Hiss från markplan tar er enkelt upp till bostaden och möblerbar loftgång leder er vidare till bostaden. Trevligt disponerad 3:a med kök och vardagsrum i öppen lösning med gott om plats för rejält matbord på rummets mitt. Rejäla sovrum som både rymmer säng samt ytterligare möblemang. Kaklat våtutrymme som genomgått relining med dusch och installerad tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter med flertalet platsbyggda garderober och externt förråd om ca 3 kvm. En av de saker man uppskattar allra mest med bostaden är den stora, inglasade balkongen med vy över Dragarbrunnsgatan med torget som kallas för Uppsalas vardagsrum i fokus. Torget bjuder in med sin speciella karaktär på gatubelysning, fina profiler på fasad och stilren mönsterpassning i stensättningen. Här ryms skönt möblemang och egna planteringar, de dagar du vill bli en del av stadspulsen så öppnar du fönstren. Välmående bostadsrättsförening med låg belåning per kvadratmeter och det mesta inkluderat i avgiften. Bor du i föreningen så har du många gemensamma utrymmen att nyttja såsom bastu, invändigt cykelförråd, samlingslokal, övernattningsrum, barnvagnsförråd, återvinningsrum, MC-förvaringsrum, lättillgänglig korttidsparkering och två tvättstugor med torkrum. Innergården är mycket inbjudande med gemensamma möbelgrupper att nyttja, lekplats, vidsträckt gräsmatta, rabatter som byter färg och skepnad med årstiderna och grönska i form av buskage och träd som omfamnar. Bo mitt i stadskärnan utan att störas av dess aktivitet. Ha Resecentrum, ett hav av restauranger, caféer och butiker av alla dess slag alldeles runt hörnet, en kort promenad bort kan ni njuta av årummet som leder er vidare till Stadsparken och dess härliga omgivning.

  • Balkong
  • Hiss
Oxelgatan 17, Fålhagen, Uppsala kommun

Oxelgatan 17

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 795 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/2
4 940 kr/mån
36 299 kr/m²

En halvtrappa upp finner ni denna 3:a som karaktäriseras av originaldetaljer från 50-talet såsom takhöjd om ca 2,5 meter, vackra glasprydda pardörrar, fönsterbrädor av sten, platsbyggd förvaring som fyller full takhöjd, gedigen skåpsinredning och stora fönsterpartier i tre olika väderstreck som låter bostaden bada i ljus. Bostaden är renoverad med nymålade väggar samt snickerier, slipade parkettgolv med fin mönsterpassning och stamrenoverat våtutrymme. Trevlig planlösning med väl tilltaget vardagsrum med dekorativ öppen spis som bjuder på värme och ger ordentlig mysfaktor, det är breda fönsterpartier i olika väderstreck som ger fint ljusinsläpp och från detta rum nås även den möblerbara balkongen i sydväst. Köket utgör arbetskök men rymmer ändå all maskinell utrustning du kan tänkas behöva samt ventilerat skafferi och städskåp. Invid köket finns rymlig matplats med vy mot grönskan på innergården. De två sovrummen rymmer båda säng, ytterligare möblemang och förvaring. Sovrummet mot fastighetens entrésida är extra stort och utgör ”master bedroom”. Hallen ger plats åt förvaring i hatthylla samt stor klädkammare samt mindre möblemang. Brf Oxelgårdarna är en mysig, mindre bostadsrättsförening placerad på lugnt läge högt upp i Fålhagen med omgivande grönska och fin innergård som pryds av gemensamt möblemang och grillmöjligheter. Föreningen har även två externa förråd om ca 2 kvm styck per bostad, tvättstuga, torkrum, invändigt cykelförråd, övernattningsrum och samlingslokal att nyttja. Det finns även goda parkeringsmöjligheter inom föreningen. På Oxelgatan bor man centralt med bekvämt gångavstånd till Resecentrum vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss och tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. Förskola och skola upp till gymnasienivå finns precis invid. I närområdet finns både mataffär med brett utbud samt affärshuset Kvarnen med bl a mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala Konsert och Kongress. Till fots tar du dig också med lätthet till allt annat city har att erbjuda.

  • Balkong
Mältargatan 13A, Kungsängen, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 14:00
Mältargatan 13A, Kungsängen, Uppsala kommun, bild 2
Mältargatan 13A, Kungsängen, Uppsala kommun, bild 3

Mältargatan 13A

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/6
4 878 kr/mån
37 911 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och mycket välplanerade trea i populära Kungsängen med ett mycket bra pendlarläge nära Resecentrum. Planlösningen erbjuder dig en välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring i skjutdörrsgarderob, rymligt vardagsrum med utgång till balkong i soligt sydvästläge och ett fullutrustat Vedumkök med mycket bra förvaring bakom vita köksluckor. Vidare finns ett stort badrum med egen tvättutrustning och dusch samt två rymliga sovrum. Föreningen har en mycket trevlig och grönskande innergård som bl.a. har lekplats, pingisbord och pergola med grillplats. Här bor du med ett fantastiskt läge alldeles intill Anna Petrus park som har generösa ytor för både lek och avkoppling. På bekvämt gång- och cykelavstånd finns allt du kan önska för en smidig vardag, så som mataffär, närservice, restauranger och stadens kulturutbud. I omgivningarna finns även flera omtyckta förskolor att välja på. Via Hamnspången tar du dig enkelt över till populära Stadsparken och promenadstråken utmed Fyrisåns härliga naturområden. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 154